FORTUNA:LIGA - souhrn 11. kola: Další problém pro Slavii

08.10.2022, 18:05, aktualizováno 09.10.2022, 20:54
Komentáře a souhrny
Viktoria Plzeň nezaváhala proti Mladé Boleslavi a upevnila si první místo, Slavia totiž prohrála v Olomouci. Sparta na brněnské půdě naplnila pozici favorita, Zbrojovce nasázela čtyři góly a podruhé za sebou vyhrála. Bohemians 1905 vyhráli na půdě oslabeného Slovácka a drží se na čtvrté pozici. Hradec Králové i v oslabení dotáhl do vítězného konce zápas s Teplicemi, zatímco Pardubice nejtěsnějším poměrem zdolaly Jablonec a zapsaly první body pod vedením Radoslava Kováče...

Sigma Olomouc - Slavia Praha 2:0

09.10.2022 19:00

Góly: 20. Jiří Sláma, 54. Mojmír Chytil

Před týdnem Slavia umazala něco z náskoku vedoucí Plzně, po 11. kole se však rozdíl mezi prvním a druhým týmem ligy zase zvětšil. Sešívaní totiž nedokázali v Olomouci vstřelit jediný gól, domácí Sigma se naopak prosadila dvakrát a uštědřila Pražanům nepříjemnou ránu.

Během zajímavého úvodu bitvy na Andrově stadionu se přitom slávisté mohli sami dostat do vedení. Oscarův centr z deváté minuty líznul hlavou Kařaraba, gólman Olomouce Trefil měl ale kus štěstí, neboť míč jej zasáhl přímo do obličeje. To Sigma v 19. minutě ukázala soupeři, jak jednoduše vsítit branku. Pas z pravé strany se dostal až k nalevo působícímu Slámovi. Ten neváhal a opřel se do meruny levačkou, kterou umístil míč přesně k tyči, načež mohl slavit svůj premiérový gól v nejvyšší soutěži.

Ve 23. minutě toužil vyrovnat Tiéhi, nicméně zpoza vápna těsně přestřelil Trefilovu svatyni. Tři minuty nato poslal Ewerton balón před bránu, kde Douděrovi v podstatě stačilo jen trochu nastavit svou dolní končetinu. Jenže pravý bek Slavie byl obrovskou příležitostí tak zaskočen, že akci vůbec nezakončil. To Oscar ve 41. minutě po prostrčení od Traorého zakončil, skvěle jej ovšem vychytal Trefil.

Zmar hostů nezlomil ani šest minut po změně stran Provod, jehož pumelici ukryl Trefil do rukavic. Na druhé straně vybídl Sláma ze standardní situace k zakončení Beneše, avšak jeho hlavička proskákala vedle tyče do zámezí. V 54. minutě už ale Andrův stadion explodoval radostí podruhé. Odkop Trefila prodloužil bránící Kačaraba přesně do běhu Chytilovi, který vyvedeném obstřelem levou nohou nechal brankáře sešívaných Koláře v roli diváka - 2:0.

Poslední velkou šanci na skórování si Pražané připsali v 58. minutě, jenže Ousou na zadní tyči netrefil prázdnou bránu. Zbytek druhé půle patřil Olomouce. V 74. minutě si Chytil pohledně narazil míč se Zifčákem, výsledná střela však Koláře nezaměstnala. V závěru se z pravé strany prodribloval do pokutového území Poulolo, Kolář ale proti jeho zakončení byl na zemi včas.

Po závěrečném hvizdu se každopádně mohli radovat fotbalisté Sigmy, jejichž mužstvo se posunulo do první poloviny tabulky. Slavia prohrála druhý soutěžní duel za sebou, ve čtvrtek se v rumunské Kluži pokusí o lepší výsledek.

Více informací k zápasu

Dynamo České Budějovice - FC Trinity Zlín 2:2

09.10.2022 16:00

Góly: 30. Lukáš Havel, 34. Daniel Hais - 38. Jan Silný, 77. Lukáš Bartošák

Vypadalo to, že by České Budějovice mohli zapsat druhé vítězství v řadě, avšak vedení nabyté Havlem a Haisem ztratil. Ještě před pauzou snižoval Silný, během druhé půle vyrovnal na konečných 2:2 Bartošák.

Úvod utkání příliš šancí nepřinesl, po dvaceti minutách ale museli všichni zpozornět. Kolářova rána z prostoru šestnáctky totiž skončila na břevně. Jako první se však po půlhodině dostali do vedení domácí. Po rohovém kopu se míč vrátil ke Slukovi, jehož centr našel hlavu Lukáše Havla a od ní putoval mimo dosah gólmana.

Jen o pár desítek sekund později nabralo vedení dvojnásobné velikosti. Hellebrand získal balón v soupeřově vápně, předal jej Čolicóvi a ten našel Daniela Haise. I on se do míče opřel hlavou, a i on dokázal rozvlnit síť. O další čtyři minuty později se povedlo Zlínu vrátit rozdíl na jednogólový, Janáček totiž vyrazil balón jen k dobíhajícímu a skórujícímu Janu Silnému. Vypadalo to, že Ševci ještě v nastavení první půle budou moci srovnat, nařízenou penaltu ale odvolal VAR.

Ve druhé půli byl nakonec k vidění jediný gól, jenž měl v sedmasedmdesáté minutě na svědomí Lukáš Bartošák. Ten si vzal míč od Reitera a zamířil tam, kam brankář nedosáhl. Obě mužstva tak zůstala na svých pozicích - České Budějovice jsou třinácté, Zlín patnáctý.

Více informací k zápasu

1. FC Slovácko - Bohemians Praha 1905 2:4

09.10.2022 16:00

Góly: 77. Petr Reinberk, 90+4. Vlastimil Daníček (pen.) - 16. Roman Květ, 45+2. Erik Prekop, 53. Roman Květ, 80. Roman Květ

Slovácko dál trápí problém s brankáři. Filipa Nguyena, jenž chyboval v zápase Evropské konferenční ligy proti Nice, nahradil pro zápas s Bohemians mladý Jiří Borek, jenže ani on si neodpustil zaváhání, které Moravany stálo dobrý výsledek. Oslabení domácí inkasovali od Pražanů čtyřikrát, výhru "Klokanů" řídil hattrickem Roman Květ.

Před osudovým momentem si Borek připsal jeden zákrok poté, co vyboxoval standardní situaci Kovaříka. Ve 12. minutě však strážce svatyně Moravanů vyběhl za své pokutové území a poslal k zemi unikajícího Drchala. Arbitr Petřík neváhal a Borka za faul "odměnil" udělením červené karty. Mezi tři tyče Slovácka se posléze postavil Nguyen, jenž ovšem inkasoval hned z první střely, která letěla na jeho kasu. Květ zakroutil přímý kop pod břevno a navzdory Nguyenově snaze se mohl radovat.

Uherskohradišťští toho v deseti lidech na hřišti moc nevymysleli, ojedinělý Havlíkův volej snadno lapil brankář hostů Valeš. Naopak Bohemians se před přestávkou prosadili ještě jednou. Přihrávku Drchala do vápna přiťukl Kovařík k Prekopovi, jenž levou nohou obstřelil Nguyena a oslavil svůj premiérový gól v nejvyšší soutěži.

Brzy po změně stran se Vršovičtí prosadili potřetí. Balón putoval od Dostála z pravé strany doprostřed k Drchalovi, po něm se s kulatým nesmyslem na chviličku pomazlil Prekop a závěrečné slovo si vzal Květ, jenž placírkou na zadní tyč upravil na 0:3.

Čisté konto však Bohemka neuhájila. V 77. minutě se totiž na útočný výlet středem hřiště vydal krajní bek Reinberk, a když nevěděl, komu přihrát, zkusil štěstí střelou levou nohou. Valeš plachtil vzduchem marně a musel tak balón lovit ze sítě. Stejná činnost nicméně čekala za další tři minuty také na Nguyena. Po centru od Berana se na náhradníka vyloučeného Borka řídil Květ, který chladnokrevným zakončením zkompletoval svůj první hattrick v ligové kariéře.

Ke třem gólům si Květ mohl připsat také asistenci z kopu od rohového praporku, avšak hlavičku Hůlky vytěsnil Nguyen na břevno. Slovácko vědělo, že v závěru už těžko získá nějaký bod, přesto ještě zabojovalo a upravilo skóre na konečných 2:4. Unikajícího Brandnera poslal k zemi nedovoleně Köstl, načež nařízenou penaltu proměnil Daníček.

Moravané nicméně nenavázali na týden staré vítězné derby se Zlínem a v domácím prostředí čekají na tříbodový zisk již přes dva měsíce. To Bohemians venku ještě nenašli přemožitele a za odměnu drží v tabulce vynikající čtvrté místo.

Více informací k zápasu

Slovan Liberec - Baník Ostrava 0:0

09.10.2022 16:00

Góly: -

Více než poločas dlouhou přesilovku dostal k dispozici Baník, který mohl na hřišti soupeře poprvé v sezoně zapsat jiný výsledek než remízu. To se však nestalo, v Liberci diváci nakonec neviděli ani jeden gól.

Úvodní desetiminutovka patřila domácím, po pěti minutách se Laštůvka zaskvěl proti van Burenovi, o něco později pak i proti Preislerovi. Po čtvrtině utkání si poradil rovněž s Matouškovou hlavičkou, mezitím ještě Klímův lob zamířil o kousek vedle. Ostravský gólman se musel i nadále činit, vytáhl totiž zanedlouho i Mikulovu ránu.

Poté však přišel pro Slovan průšvih. Gebre Selassie ostře dojel Plavšiće, přičemž u videa byla původní žlutá karta změněna na červenou. Okamžitě mohl výhody využít Almási, proti němuž ovšem zasáhl Vliegen. Druhý poločas příliš atraktivity nenabídnul, v tutovce se ale v osmašedesáté minutě zjevil po Caduově pasu Almási, jenže ten obrovskou šanci zazdil.

I v oslabení dokázali Severočeši kousat, čtvrt hodiny před koncem po van Burenově pasu zaskočil za Laštůvku Šehić. Následně vypálil zajímavě i Valenta, ani ten ale síť nerozvlnil. Zkušený gólman vzápětí zastavil i van Burenovu hlavičku.

Jelikož oba brankáři své svatyně uzavřeli, skončilo utkání remízou, která Liberec udržela na šesté pozici. Baník zůstal čtrnáctý.

Více informací k zápasu

Viktoria Plzeň - FK Mladá Boleslav 2:0

08.10.2022 19:00

Góly: 54. Luděk Pernica, 82. Václav Jemelka

Mistrovská Plzeň se po debaklu v Lize mistrů hledala i v prvním poločase utkání 11. kola Fortuna ligy proti Mladé Boleslavi. Mírnou převahu favorita využil až v 54. minutě Luděk Pernica a dočkal se po téměř roce ligové trefy. V závěru zápasu ještě pojistil domácí vítězství Václav Jemelka. Výhra 2:0 tak zároveň znemožnila konkurenční Slavii dostat se po tomto víkendu na první příčku tabulky.

Viktoria Plzeň se vracela zpět do ligové akce po debaklu v Allianz Areně, kde padla 0:5 s mnichovským Bayernem. Ani v nejvyšší české soutěži ji ovšem nečekal příliš jednoduchý úkol. Mladá Boleslav totiž již čtyři klání v řadě neprohrála a navíc měla mnohem více času na odpočinek. Viktorka ale mohla těžit z výhody domácího prostředí, ve kterém v lize prohrála naposledy v únoru 2021.

Zápas začal opatrně z obou stran, ani jeden tým se do útoku příliš nehnal. Velká komplikace nastala pro svěřence kouče Pavla Hoftycha už v 10. minutě, když kvůli zranění musela střídat útočná zbraň Středočechů Ubong Ekpai. První velké šance se začaly rodit kolem 15. minuty, když nejdříve střelu Jana Kopice vyrazil Jan Šeda a o minutu později vyrážel i ránu z malé vzdálenosti Adama Vlkanovy. Ani v pokročilejší fázi hry si žádný tým nedokázala vytvořit trvalejší tlak, ani výrazněji ohrozit bránu soupeře. Do kabin tak hráči odcházeli za bezbrankového stavu.

Vstup do druhého poločasu už vyšel o poznání lépe viktoriánům, ti jednoznačně dominovali v držení míče, na své šance si ale museli počkat. V 54. minutě totiž sklepnul přetažený centr zpět do předbrankového prostoru Jemelka, míč si následné našel obránce Pernica a nekompromisně zakončil k levé tyči. První gól jako by svěřencům Michala Bílka stačil a rozhodli se ubránit těsné vedení. Míč měla na svých kopačkách stále více Boleslav, ta však hledala cestu přes odolnou obranu domácích těžko. V závěru zápasu si však vítězství dokázali pojistit přece jen Západočeši, když přesnou přihrávku skrze vápno vyslal Erik Jirka a do odkryté brány bez problémů zakončil Jemelka.

Plzeň tak domácí duel zvládla a v české nejvyšší soutěži zůstala neporažená. Oba celky odehrají další ligový zápas 16. října. Bolka svede bitvu se Slavii, Viktorka pak změří síly s Jabloncem.

Více informací k zápasu

FC Hradec Králové - FK Teplice 4:1

08.10.2022 16:00

Góly: 19. Jakub Rada (pen.), 54. Adam Gabriel, 81. Ondřej Ševčík, 88. Adam Gabriel - 32. Filip Žák (pen.)

Hradec Králové dokázal v 11. kole Fortuna ligy porazit rozjeté Teplice 4:1 a ukončil tak jejich sérii pěti zápasů bez porážky v řadě. Tři body se pro domácí ovšem vůbec nerodily snadno, Votroci totiž již od 30. minuty hráli bez vyloučeného Petra Rybičky. Po poločasovém výsledku 1:1 však dokázal překlopit výhru na hradeckou stranu dvěma zásahy Adam Gabriel.

Hradec Králové se musel připravit na složitý úkol, který ho na domácí půdě čekal. Teplice se totiž v posledních týdnech vybičovaly ke skvělým výkonům, které jim zajistily sérii pěti klání v řadě bez porážky. Naopak Votroci se v lize začali trápit, o čemž svědčily pouhé dva získané body z posledních čtyř střetnutí. Proti Spartě však trenér Miroslav Koubek viděl několik pozitiv, které chtěl přenést i do duelu se Skláři.

Hosté z Teplic v úvodu zaskočili Votroky aktivní hrou, kterou však nedokázali přetavit ve vedoucí branku. Namísto toho si po akci z 19. minuty Hradec dokázal zásluhou Rybičky vybojovat pokutový kop, který musel potvrdit VAR. Penalty se ujal kapitán Jakub Rada a ranou pod břevno poslal domácí do vedení. Ve 30. minutě se nepříjemným faulem provinil Rybička a rozhodčí Ladislav Szikszay musel opět využít videozáznam. Tentokrát se ale VAR obrátil proti Rybičkovi a jeho zákrok byl oceněn červenou kartou. Teplice dokázaly srovnat ve 42. minutě, kdy po faulu Filipa Novotného v pokutovém území proměnil penaltu Filip Žák.

Votroci dostali od trenéra Koubka o poločasové přestávce asi pěkně za uši, neboť i v oslabení dokázali po změně stran potrápit hostující obranu. Nejprve se mohl z dorážky v těžké pozici prosadit Daniel Vašulín, jeho pokus ale o několik metrů minul bránu. Ovšem minutu nato už Hradec mohl slavit. Gabriel využil chyby teplické obrany, když dokázal šikovně přehodit brankáře Filipa Muchu a následně ještě zakončit do odkryté brány. Připsal si tak svoji první ligovou trefu v kariéře. Hradečáci ale nenechali nic náhodě a v 81. minutě odskočili na rozdíl dvou branek. Rada našel z přímého kopu přesně hlavu Ondřeje Ševčíka, který bezchybně zakončil. V 88. minutě přidal čtvrtý zásah Hradce a svůj druhý v utkání opět po standardní situaci mladičký Gabriel.

Hradec Králové tak dokázal prolomit nepříznivé výsledky a ze zápasu si odnesl plný bodový zisk. Oba celky se vrátí zpět do akce 15. října. Votroci změří síly se Zbrojovkou Brno, Skláři pak svedou bitvu s Českými Budějovicemi.

Více informací k zápasu

Zbrojovka Brno - Sparta Praha 0:4

08.10.2022 16:00

Góly: 33. Ladislav Krejčí (pen.), 45+3. Jan Kuchta, 82. Ladislav Krejčí, 90+9. Jan Kuchta

Zbrojovka Brno nestačila na domácí půdě na Spartu Praha, se kterou prohrála 0:4. Skóre z penalty otevřel Ladislav Krejčí mladší, který se poté trefil ještě jednou. Dva góly si připsal i útočník Jan Kuchta.

V osmé minutě Sparta hrozila z levé strany. Směrem vpřed se řítil Casper Höjer a na jeho centr čekal v dobré pozici Jakub Jankto. Na poslední chvíli se však do cesty balonu připletl jeden z domácích zadáků, od kterého zamířil za brankovou čáru. Po necelé půlhodině hry se však po zaváhání sparťanské obrany dostal do samostatného úniku Jan Hladík, který převzal míč po předchozím centru. V nejdůležitějším momentu stál už jenom pár kroků od Kováře, jenže ránu na bližší tyč umístil těsně vedle spodního růžku.

Wiesnerův pád v pokutovém území málem upadl v zapomnění, jenže rozhodčí se v přerušené vydal podívat na video a vrátil se s jasným verdiktem, a to penaltou pro Spartu. Té se ujal navrátilec po zranění Krejčí mladší, počkal si na pohyb Berkovce a pohodlně uklidil balon k opačné tyči, než kterou si vybral brankář domácích. Už to vypadalo, že se týmy vydají do šaten s výsledkem 0:1, jenže Sparta dostala ve třetí nastavené minutě k dispozici rohový kop. Centr Höjera našel Kuchtu, který využil nepozornosti domácí obrany a hlavou míč poslal obloukem pod břevno.

V 51. minutě přidal třetí gól Pražanů Krejčí, jenže jejich radost netrvala příliš dlouho, protože Daněk se před tím provinil útočným faulem. Pak nastala pasáž duelu, kdy měla více za hry Zbrojovka. Na Fouskův centr se snažil naskočit Alli, jenže kvůli výškovému deficitu se nakonec k zakončení nedostal. Zanedlouho vzal Fousek z levé strany útok na sebe, jenže Kovář dokázal jeho pokus vyrazit.

Alli pokračoval ve své aktivitě a posléze svou jedovatou ránou prověřil sparťanského gólmana, který ji vyrazil na roh. Další perfektní zákrok předvedl Kovář proti hlavičce Řezníčka.

V závěru převzala otěže do svých rukou zpátky Sparta, která byla o poznání efektivnější. V 82. minutě se přímého kopu ujal Lukáš Sadílek a balon přesně posadil na hlavu Krejčího, který se ve vzduchu většinou nemýlí. Šance Zbrojovky na bodový zisk tak klesly k nule.

Chvíli před vypršením základní hrací doby Karabec ve správné chvíli našel Minčeva, který napálil břevno. Nastavovalo se devět minut a v té úplně poslední se ještě sparťané jednou prosadili. Kuchta totiž utekl po křídle a dokázal prostřelit brankáře Berkovce.

Více informací k zápasu

FK Pardubice - FK Jablonec 1:0

08.10.2022 16:00

Góly: 71. Michal Hlavatý

Pardubice v 11. kole Fortuna ligy zabrzdily rozjetý Jablonec, když v Ďolíčku zvítězily 1:0. Domácí předvedli zlepšený výkon a v 71. minutě rozhodl o premiérovém triumfu Radoslava Kováče na lavičce Východočechů povedenou trefou Michal Hlavatý. Tým z města perníku se tak po osmi prohrách v řadě konečně dočkal plného bodového zisku, i přesto však poslední příčku v tabulce neopustil.

Hráče Pardubic od špatných výsledků dosud neuchránil ani trenér Kováč. Pod jeho vedením si Východočeši připsali tři porážky v řadě. Prachbídné výkony nakonec vyústily v drtivou porážku v Teplicích, kde Skláři vyhráli vysoko 5:1. Mladý lodivod tak měl před utkáním s Jabloncem nad čím přemýšlet. Jeho celek totiž rozhodně nečekal jednoduchý úkol, jelikož Severočeši táhli sérii čtyř vítězných zápasů v řadě.

Poprvé v ofenzivě výrazněji zahrozil Jablonec, když své štěstí zkoušel Vladimir Jovovič, brankář Jakub Markovič byl však připraven. Na konci 16. minuty vypadl na druhé straně po rohovém kopu balon gólmanovi hostů a potrestat jej mohl Robin Hranáč, skrumáž před sebou ale z bezprostřední blízkosti nepropálil. Mírně navrch měli v první půli Severočeši. Ve 30. minutě chtěl své fotbalové umění předvést Dion Cools, jeho rána však mířila doprostřed. Před pauzou se o slovo přece jen přihlásili ještě domácí, když se k odraženému míči dostal Tomáš Zahradníček, z voleje ovšem těsně přestřelil.

Také ve druhé půli byl na míči častěji Jablonec. Obrovskou příležitost si vypracoval v 66. minutě, kdy nebezpečně zakončoval Jovovič. Markovič však fantasticky vyrazil jeho pokus i následnou dorážku Coolse. Pardubice navíc vzápětí překvapivě udeřily, když zpoza vápna napřáhl Hlavatý a povedenou ranou poslal svůj tým do vedení. Hosty inkasovaná branka opařila a v závěru už nedokázali utkání zvrátit na svou stranu.

Domácí tak konečně ožili a připsali si po skoro dvou měsících plný počet bodů. Ani jeden z celků nečeká v příštím kole jednoduchý úkol. Východočeši se střetnou 15. října se Spartou, Jablonec o den později vyzve Viktorii Plzeň.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Viktoria Plzeň1082020:726
2.Slavia Praha1171334:1122
3.Sparta Praha1155119:920
4.Bohemians Praha 19051153318:1418
5.FC Hradec Králové1152412:1117
6.Slovan Liberec1143415:1415
7.Sigma Olomouc1142515:1214
8.Zbrojovka Brno1042416:2114
9.FK Jablonec1134418:1713
10.FK Mladá Boleslav1134415:1513
11.1. FC Slovácko1134414:1813
12.FK Teplice1134418:2613
13.Dynamo České Budějovice1133512:2112
14.Baník Ostrava1125414:1511
15.FC TRINITY Zlín1116410:179
16.FK Pardubice112096:286

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (283)

Přidat komentář
Salfovic

Dostat v přesilovce tři góly, to je slušnej výkon

Reagovat
Martin9719

Pan Jarošík a jeho maminka ti vysvětlí že nejsou peníze.

Reagovat
monty25

Jak se říká, po posvícení bejvá sračka.

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
smazaný uživatel

S Krejčím jsme o dost silnější, standartky konečně nejsou slabina.

Kuchta se konečně rozjíždí.

Reagovat
ACSeRw!n

Krejci strasne chybel, klicovej hrac

Reagovat
Imos

Je Krejčí sparťanský Souček?

Reagovat
smazaný uživatel

To nejde moc srovnávat, Krejčí je už teď na začátku kariéry o třídu lepší, než kdy byl Souček.

Reagovat
Imos

Hrajou dost podobnou pozici a mají podobné predispozice, já myslím že s kým jiným Krejčího srovnávat než se Součkem, jen teda Souček je opačný v naprosté slušnosti a poctivosti

Reagovat
Axelrose

Jj, dokáže přísahat na smrt matky, že to nebyla teč. Jediný v čem je větší, je to, že už na začátku kariéry je to větší prase a zmrd.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
Losinho

On myslí toho Součka ze Slavie.

Reagovat
Selänne

Filip je ale o rok mladší.

Reagovat
Imos

Reagovat
KoryVCF

Reagovat
Pablos

Sparta válec

Reagovat
Pablos

Jinak, Jablonec A Teplice jsem nečekal že uhrajou něco, ale po té červené a penaltě jsem tedy přehodnotil, že jo ...no tak né no zase

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby bylo v lize víc týmů z Libereckého kraje, tak Pardubice budou hrát o poháry.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
deporpepa

Víc týmů tam není

Reagovat
Neon

yes, Kuchtič, yes!

Reagovat
Salfovic

Není tu nějakej Votrok? Na jakém postu u vás nejčastěji hrál Vlkanova?

Reagovat
Martin9719

LK

Reagovat
smazaný uživatel

Neodpískaná penalta proti Spartě ......jako za starých časů......

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Didier Drogba

Co provedli ti negramoti z kotle Sparty, že holky ze stánku s občerstvením utíkaly se slzama v očích? U dotyčných jedinců asi nemá smysl řešit, jestli mají menší mozek nebo pérka

Reagovat
inferno08

Patrně jim řekli nějaký vtip.

Reagovat
Mass

Když vidim komentáře RM1999, tak se mi chce taky brečet.

Reagovat
Salfovic

Si je měl dohonit a zeptat se jich.

Reagovat
Martin9719

Tohle musí být taky skvělá brigáda.

Reagovat
Didier Drogba

taky jsem si říkal...asi je dobrý mít zkušenosti s prací s dětmi ze zvláštní školy

Reagovat
Martin9719

Bastardi 4. Jinak docela mě udivuje jak si každý stěžuje na občerstvení poslední dobou. Nevím teda jestli je vůbec stadion kde se v poločase někam včas dostaneš. Já třeba za prvé opravdu nejdu na fotbal kvůli párku a když chci tak přijdu 45 minut před a mám klid.

Reagovat
Salfovic

Tak klobásu si do patnácti minut stihneš koupit leda na Dukle. A brigádníci pochopitelně neumí pořádně načepovat pivo, takže to stojí všude za hovno.

Reagovat
$dolar$

Na Duklu jsem kdysi parkrat chodil a kdyz jsem sel o polocase, tak jsem se vracel kolem 60. minuty..

Reagovat
Martin9719

Co vím tak měl problém člověk i v Edenu časově kde to všichni chválí.

Reagovat
Pablos

přesně nejlepší je k párku o poločase přijít o 45min. dřív

Reagovat
Mass

Reagovat
dejvikker

Hlavatý na hrad

Reagovat
John Obi Mikel

"Patnáct strážníků zasahovalo u hromadné potyčky v sobotu před sedmou hodinou večer v brněnské Berkově ulici. Ke konfliktu došlo po skončení prvoligového utkání mezi Zbrojovkou Brno a Spartou Praha. Při incidentu utrpěli poranění tři hostující fanoušci a strážníci k nim kvůli podezřením na zlomeniny přivolali zdravotníky."

Čím přesně si sudí Berka zasloužil, že po něm Brňáci pojmenovali ulici?

Reagovat
Greny

Se divím že to byl jediný incident.. o přestávce tam nějací dva dementi stojí a řvou Sparta Praha na tribuně kde je kotel a nejvíc lidí. Tam jsem čekal že je někdo hned sejme.

Reagovat
verv

Vtipnej byl taky ten "náběh" od vás z kotle, kdy tam pak týpci stojí u plotu a čumí přes prázdnej sektor. To jsem nepochopil co to mělo za význam. Zvlášť když podle všeho měli domluvenou bitku, na kterou tihle hrdinové nedorazili.

Reagovat
Didier Drogba

Skoda, tyhle gumy (hodne zastupcu Mensy ze Slovanu) se mohli navzajem zabit s podobnyma kriplama ze Sparty a svet by byl zas o par primitivnich nul hezci

Reagovat
Lof

Reagovat
Pablos

Ale jako ligové kolo, odehráno má Sparta i Plzeň...a 26 komentů... z toho já sám 3 Se mi zdálo, že to tu poslední dobou něják uvadá ...což mě v práci celkem mrzí, že ano

Reagovat
$dolar$

Reagovat
$dolar$

Se blížíme zájmu o španělskou ligu, když nehraje Real nebo Barca.

Reagovat
eleven11

Zrušii tipligu ,tak im preatali chodiť ľudia!

Reagovat
eleven11

prestali

Reagovat
mistr129

Vzhledem k úrovni diskuze tady poslední dobou se nedivím

Reagovat
Pablos

vyloženě úpadek bych zase neviděl ...spíš právě s méně příspěvky i ty blbé více vyčnívají

Reagovat
ratusek

tak když je to tady jen dokola hádky Plzeň vs Slavia, tak se ani nedivím, že to upadá. A jelikož Plzeň i Sparta vyhráli bez problému směrem k sudím, tak tady není ani klasicky nablito. Takže to chce nějakou penaltičku pro Slavii, aby se to tady rozjelo

Reagovat
Pablos

No na Slavii a na vás samozřejmě ještě sázím

Reagovat
Martin9719

S tou nešikovnou obranou Olomouce to tak i dopadne.

Reagovat
Bakary3

zajimavy

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
Smoula14

Fanoušci Slavie na twitteru jsou fakt něco oni by za tohle chtěli penaltu a srovnávají to se zákrokem Santose, to už není možný

Reagovat
ratusek

vzdyt se tam ani nikdo z Boleslavi nerozciloval ne? Kdyby i za tohle byla penalta. Tak muzeme davat uz jen i za spatny pohled

Reagovat
smazaný uživatel

Slávisti na Twitteru jsou fakt ostudou internetu.

Reagovat
db18

Reagovat
icemike

Reagovat
martin1

Reagovat
martin1

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Cotton

Reagovat
db18

Reagovat
Imos

Reagovat
smazaný uživatel

Vzhledem k letošním venkovním výkonům Slavie bude asi nějaká vymyšlená penalta nutná, aby měli šanci bodovat.

Reagovat
Bex5

Reagovat
Imos

Reagovat
Cotton

Chtělo by to tu diskuzi k FNL, jak o tom někdo psal u preview. Vzhledem k tomu, jak je letos zamotaná, by to možná mělo i víc komentářů.

Reagovat
Imos

Reagovat
adalbertus

Hradec válec Teplice

Reagovat
doocetung

Frydrych do béčka, Vrba do píče, díky. Ty (ne)střídání tyvole to je fakt k smíchu, už po několikáté letos , řekl mu někdo, že je 5střídání?

Reagovat
smazaný uživatel

Baník

Reagovat
bobis21

Překvapivě nám chybělo to samé, co nám chybí už několik let. Ne, ani Kuzma není řešení na absenci kreativního hráče ve středu zálohy. Jen se tam chudák zabíjel. Tak nezbývá než doufat, že na jaře bude Šín dělo!

Samozřejmě si neodpustím své tradiční, že kdyby hráli Buchta, Jaroň a Pojezný, nebyli bychom na tom nijak hůř a aspoň by se rozehrávali mladí. Ale to bych zase mohl některé naštvat

Reagovat
veikko

Naštvat? Vždyť Frydrych brání jak retardovaný (já ta čistá konta s ním v sestavě fakt nechápu) a Cadu je zatím úplně k ničemu. To naštvat nikoho nemůže, teď už ne.

Reagovat
bobis21

V tom případě vítejte na mé straně. Teď můžete stejně jako já trpět každý zápas, protože místo nich hrají hostující Ekpai, Falta, Koncevoj, Cadu, ...

Reagovat
veikko

Hele, v klidu, zlepším ti náladu. Já jsem z 5 posledních zápasů, na které jsem koukal, viděl od týmů, kterým jsem fandil, jeden gól (Ekvádor vs. Saúdská Ar. a Japonsko, Baník vs. Budějovice a Liberec a Slavia vs. Kluž). Takže ze 74 střel "mých" týmů, z čehož 26 šlo na bránu, jsem viděl jeden gól Tijaniho proti Budějovicím, a to ještě byl k ničemu.

Reagovat
bobis21

Gladbach vyhrál derby 5:2 a já místo toho sledoval 0:0

Reagovat
ratusek

pockej.Kdyz jsem vyse uvedené zoufalce kritizoval, vcetne treba Potoka. Tak si byl prvni, co se tady se mnou hadal, ze to vidim cerne, ze to chce cas atd. Tak nevim. Ale ted uz

Reagovat
bobis21

Vždyť já vždy říkám, že radši uvidím hrát mladé, než aby někdo přišel a zabíral jim místo. Celé jaro jsem nadával, že mladí nehrají (a podzim předtím ... a jaro předtím ... a podzim předtím ... a jaro předtím ...). V letním přestupáku jsem jasně psal, že radši uvidím hrát Jaroně s Buchtou než aby někdo přišel a oni seděli na lavičce - dávno předtím než ta dvojka co teď hraje přišla.

Reagovat
ratusek

Buchta, Jaroň, Pojezný, Fulnek na plac

Reagovat
HorajzmAmmann

Venku neporažený dejte nám soupeře

Reagovat
Pablos

Bohemka do pohárů

Reagovat
John Obi Mikel

Bohemka

Reagovat
Gelu28

Dokud nepříjde na Baník doma 0 diváků nic se nezmění....chce to totál bojkot ....aby Bělák vypadl

Reagovat
HorajzmAmmann

Vy jste s tím Bělakem jak nemocný...

Reagovat
lampas

Dneska Laštůvka Baník zachránil. Docela trapný, že s námi dokázali hrát vyrovnané až když jsme měli o hráče méně. Ale dnes za výkon nemůžu kluky kritizovat, nebýt zmrd na VARu, tak v pohodě vyhrajeme.

Reagovat
HorajzmAmmann

Nechte toho ty vole... že hrál Baník hrozně je pravda, že si Slovan zasloužil vyhrát i o 10 je taky pravda, ale za chvilku mi Nisa nateče do baráku, jestli budete ještě chvilku brečet... zákrok byl na oranžovou. Osobně bych dal asi žlutou a klid, ale úplně v klidu se mohla dát i červená. Viděl jsem daleko větší průsery po VARU.

Reagovat
lampas

Tohle není tedy situace, do které se má VAR srát. Obhájit se dá všechno, kdo chce tam najít redku, tak si ji najde a Příhoda to zase alibisticky přejde. Podle mě to každopádně na redku nebylo, spíš mám pocit, že ji rozhodčí dal že strachu, aby měl čisté ruce. A to mi přijde ubohý.

Reagovat
HorajzmAmmann
Reagovat
AjaxFans

Reagovat
lampas

Klasický šlapák. To na redku prostě není, pokud ano, tak se fotbal bohužel ubírá dost špatným směrem. Ale byl to krutý zákrok, to ano.

Reagovat
skat

Hele, tohle bylo naprosto zbytečné od Thea. Nic to neřešilo. A od začátku ligy se přesně tyto zákroky pískají všechny za červenou. Z té spousty červených je více než polovina za ty samé zákroky. Tam bych chybu nehledal. Spíš v tom, že si to nechal rozutéct a na konci nedal Almásimu také červenou za to zbytečné naremplování Vliegena. Ale to spíš byla tmavě žlutá..

Reagovat
Bohemak12

Venku 6z - 16 bodů. Ďolíčku pls

Reagovat
Imos

Vyjádření Laštůvky k VARu hodně férový, cením

Reagovat
John Obi Mikel

No nic. Gratulace Plzni k titulu. My jsme letos strašně slabí a budem rádi, když budem před Spartou.

Reagovat
Mass

Po jedenáctym kole přát Plzni k titulu, nejseš trochu hysterickej?

Každopádně tyhle dva zápasy ukázaly, že se nějaký změny udělat musí, tolik centrů vrchem, když tam stejně nemáme nějaký dělo typu Simy nebo Součka, je zbytečný. Taky stopeři by se neměli snažit za každou cenu udržet míč, ne že by nebyli technický, ale řešení situací pod tlakem mají tragický.

V zimě by měl určitě přijít nějakej stoper, ale tam je to těžký. Jestli pamatuješ na naše nejlepší stopery Deli, Ngadeu, Kúdelu a Hovorku, všichni čtyři ze začátku taky nehráli nijak dobře a až časem se dostali do formy.

Každopádně spoléhat do základu na novýho Santose a zmatkáře Kačarabu, to byla chyba.

Reagovat
Greny

A co Ti vyřeší jiný stoper? ...

Reagovat
Mass

Třeba že nebude jelito a nedostane hned v první minutě červenou?

Reagovat
John Obi Mikel

Třeba tu situaci před druhým gólem. Nebo tu před gólem v Kluži. Nebo tu před penaltou v Plzni. Nebo tu před gólem na Slovácku. Nebo tu před gólem v Hradci.

Reagovat
Greny

Můžete koupit osm stoperu, ale dokud si nepostaví nějakou osu na které budou stavět tak je to fuk.

Kdyby měli dejme tomu obranu stabilní před nimi Holes a Ševčík nebo kdokoli jiný Ewerton tak kolem těch pár hráčů točit můžou. Ale oni to staví jak si to vylosují z klobouku a řeknou typologicky se to nabizelo

Reagovat
Mass

Holeš je zraněný a Ševčík po poháru nebyl fit.

Reagovat
John Obi Mikel

Když dostaneš čtyři góly (Hradec, Slovácko, Plzeň, Sigma) po tom, co soupeř nakouří dopředu dlouhej balón a stopeři propadnou v souboji, tak to není o systému, ale o nekvalitě.

A těžko může stavět nějakou osu, když Holeš a Ševčík jsou furt marodi.

Reagovat
John Obi Mikel

Měl jsem tam dát smajlíka To byla nadsázka a narážka na adam95, nebo jak se jmenoval. Ale každopádně jsem po tomhle týdnu velký pesimista a celkově jsme v lize z lepších týmů porazili akorát Liberec. S Plzní trojka, se Sigmou a Hradcem porážka a se Slováckem plichta.

Jsem zvědavý jak to může změnit. Trenér je to kvalitní, snad něco už najde. Ten stoper přijít bezpodmínečně musí, ale máš pravdu, že najít kvalitního není snadné. A máš pravdu, že dost jich mělo slabší start. Ale to není případ Kačaraby a ani Ousoua, ti už jsou v týmu dlouho. Aiham pár náznaků měl, ale u Tarase už musí být více než jasný, že je přinejlepším průměr.

Reagovat
verv

Reagovat
Edgar Davids

Reagovat
smazaný uživatel

Na to, že se nám slávisti smáli, jak moc jsme v hajzlu, tak za 2 týdny nás čeká zápas o druhé místo.

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
Radin

Vzhledem k rozpoložení bych se nedivil, kdyby ke Sparta dala.. Navíc za ty čachry s Libercem a co předvádí letos v pohárech moc sympatická není..

Reagovat
Miguel19

Slávka prohra...to je zase pohroma pro celý český fotbal.

Reagovat
Pablos

No docela jo, vy s vaším stylem hry je to nejhorší co mohlo náš fotbal postihnout, reprezentanty máte max Vlkanovu, zbytek otřes…. LM berete jako školní výlet, přínos pro hráče a ČR fotbal nula opět. Pokud nebude šlapat Slavia a Sparta je to průser.

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
Pablos

Tím nechci ubrat nic nad tím, že vedete zaslouženě ligu. Jen pro českej fotbal nejste přínos ničím… za Vrby to bylo naopak. Prostě českej fotbal potřebuje víc Slavii a Spartu silnou.

Reagovat
Blasphemer

Kdybys aspoň nekecal. Podívej se na poslední repre pauzu. Kolik hráčů tam hrálo z Plzně a kolik ze Slavie.

Reagovat
Pablos

No právě proto to ale to píšu…. že od vas jen Vlkanovu max. Slavia i přes tu cizineckou legii má pořád víc zajímavých hráčů, když budou spolu sehraný a budou šlapat… což Trpiš ale úplně rozjebává, hlavně ty jeho rošády… to je špatný prostě. Ale pořád je to důležitější než Vy a je to logické, když mají úplně jiné možnosti.

Reagovat
Blasphemer

Jo, Tecl je vyloženě zajímavej hráč. Sorry, ale kromě Holeše, kterej má bohužel smůlu na konkurenci na svém postu, tam žádnej hráč pro repre aktuálně není. Vlkanova, Jemelka a Staněk naopak posledně dokázali, že by se s nima v reprezentaci počítat mělo.

Reagovat
Blasphemer

I když teda, místo Indonésana by klidně Holeš mohl hrát na stoperu. To byl fakt úlet.

Reagovat
Pablos

Na Staňka jsem zapomněl jak je zraněnej Ale právě že to Trpiš jebe, ale Provod, Holeš, Ševčík, Jurásek, Douděra (ten by ale musel hodně hodně přidat), když budou šlapat a hlavně hrát pravidelně spolu tak ten potenciál prostě je, protože budou mít v sobě zažitý aktivní fotbal aspoň.

Reagovat
Blasphemer

Provod vypadá po zranění šíleně, což není vůbec divu, a kdoví, jestli se vůbec dostane zpět na level před ním.

Ševčík už myslím ve Slavii za ty léta ukázal, že je šíleně nekonzistentní a ty výkony má jak na houpačce. To materiál pro repre fakt není a nebude. Širší kádr možná.

Ti dva mladí možná někdy v budoucnu, ale momentálně asi těžko.

Reagovat
Pablos

No já s tímhle i souhlasím v současnosti… proto naznačuji, že to momentálně není dobrý. Jenže mi je tak něják u prdele jak zahrajeme s Faerama přátelák, takze myslím trošku na delší horizont, kde bych byl rád, kdyby se Sparta, Slavia a Plzeň spolu rvali o titul nebo aspoň někdo z těch dvou s váma…. Ať ty týmy šlapou a hlavně český hráči v nich a hlavně ať Slavia hraje jaro evropské poháry.

Reagovat
Blasphemer

Jo, tak ale víš jak, tohle je teorie. Nikdy nevíš, jestli se ti hráči dostanou zpět do předchozí formy nebo naplní svůj potenciál. A momentálně kromě toho zmíněného Holeše nemá Slavia reprezentaci co nabídnout. A vzhledem k tomu modelu, kdy se rozhodli, že chtějí stavět spíš na hráčích z ciziny, pochybuju, že se to v dohledné době nějak výrazně zlepší.

Reagovat
Bakary3

To si nemyslím...

Jurásek je skvelej.

Provod i teď v repre, jak vystřídal, zahrál zajímavé.

Ševčík, ale tam je to o zdraví.

Reagovat
Blasphemer

U toho Provoda vůbec nevylučuju, že by mohl být zase opora repre. Jen to musí zase ukázat.

A na Ševčíka názor nezměním, není to jen o zranění, i když marodí fakt hodně. Za mě je fakt šíleně nekonzistentní, náladovej. Takoví hráči by asi neměli první volbou do nároďáku.

Jurásek klidně, třeba za rok. Proč ne. Když bude hrát dobře.

Reagovat
Bakary3

Tak já vycházím z toho, jakou kvalitu tam máme a že prostě není z čeho brát.

Provod mě v nominaci nijak nevadil, zahrál slušně a věřím, že v podobný formě bude zanedlouho.

Ševčík neříkám základ, ale když je zdravý a daří se mu, jako náhradník proč ne. Žádnou spásu v něm ale nevidím, to ne.

Ale Jurásek, ten musí hrát hned základ a je chyba, že nedostal už šance. Vždyť co nám vlevo hraje? Jemelka je stoper, pak Havel... Jurásek naprosto skvělej, ten nám to tam snad zalepí na 10 let.

Reagovat
verv

Jurásek je určitě zajímavej, ale naprosto skvělej hráč co to zalepí na 10 let? Na základě čeho? Ani za U21 nijak nevyčníval. Má sice super centry, ale co jsem viděl, tak častokrát celkem hoří doazdu ať už soubojově nebo pozičně.

Reagovat
Bakary3

Prostě podle toho, jak hraje.

Mně se teda neskutečně líbí, nepřijde mi, že je dozadu špatnej, a čuměl jsem to jeho první derby, kde bránil skvělé, vyjížděl dopředu, tah po lajně jako svině, má dobrou střelu a snad každej centr nebezpecnej.

Já si teda dlouho nepamatuju, že bysme takovýho levyho beka měli, proto se vůbec nebojím říct, že může být v repre nadlouho stálice.

Reagovat
verv

V tom derby jsem ho poprvé výrazněji zaregistroval a to hrál fakt skvěle. Ale od té doby, co jsem viděl, tak často byl slabej a ty rezervy v bránění jsou docela evidentní. Dost jeho hru vystihovala baráž s Islandem za U21, kdy měl několik dobrejch průniků a pěknejch centrů, ale zaroveň dozadu to hodně chodilo přes jeho stranu a z toho i plynulo několik jeho zbytečnejch faulů v nebezpečnejch prostorech. Jeho potenciál je určitě vysokej, ale dělat z něj už teď stálici repre a borce co to zalepí na 10 let je celkem přehnaný.

Reagovat
Bakary3

Tak samozřejmě to pořád není tolik vyhranej kluk, ale ty předpoklady prostě má a pak už je to o zkušenostech.

Neříkám, že by měl mít předplacený místo, ale šance by dostávat měl a věřím, že nezklame. Vlastně mě sere, že tu šanci už nedostal.

Reagovat
$dolar$

No tak u nas mas tech hracu porad vic. Pro repre se da urcite pocitat s - Stanek, Vlcak, Jemelka. Potom nechapu, ze nedostane sanci Pernica, s tim co tam je na stoperu. A pak je v repre jeste Havel a Kalvach (ano, ani jeden nema na zaklad, ale neco z lavicky uhrat mohou). A navic jsi zapomnel Sykoru, kterej na repre urcite ma, byt je momentalne zranenej. Do toho bych povolal i Buchu a Choryho.

Takovej vycet pro repre Slavka urcite nema.

Reagovat
Imos

S Čorim v repre jdi někam

Reagovat
$dolar$

Reagovat
Greny

V čem potřebuje český fotbal silnou Slavii, kde je milion cizinců a (Kolář a Tecl, kde problém nemáme) ??

Reagovat
Blasphemer

PROSTĚ JÍ POTŘEBUJE, co se v tom kurva šťouráš

Reagovat
Greny

Můžou koupit osm stoperu, ale dokud si nepostaví nějakou osu na které budou stavět tak je to fuk.

Kdyby měli dejme tomu obranu stabilní před nimi Holes a Ševčík nebo kdokoli jiný Ewerton tak kolem těch pár hráčů točit můžou. Ale oni to staví jak si to vylosují z klobouku a řeknou typologicky se to nabizelo

Reagovat
Greny

To měla být reakce výše ještě pod Pablose a zajímavost hráčů Slavie

Reagovat
Pablos

Protože z ní a z Schicka těží ještě dosud ? To že to Trpiš rozjebavá je věc druhá…. Proto je potřeba ať se tam trošku proberou už.

Reagovat
lampas

Pro český fotbal tým úplně k ničemu, je to vlastně takový parazit. Jen umí škodit a profitovat ze slabosti ostatních.

Reagovat
db18

Reagovat
Pablos

Jinak omlouvám se Staňkovi, ten rozhodně do repre patří a i Jemelkovi ...sice to není nějaké spásné, ale když tam tahá Kúdelu

Reagovat
verv

Reagovat
$dolar$

Reagovat
John Obi Mikel

Neser

Reagovat
Blasphemer

Na Bayernu by zahráli líp. Kačaraba by vygumoval všechny jejich ofenzivní hráče sám.

Reagovat
Martin9719

Reagovat
$dolar$

Reagovat
John Obi Mikel

Ne tolik v zápasů to už nemůže být náhoda. Produktivita strašná a dozadu hrozně chyb a když se nedaří, tak už s tím nic v zápase nedokážem udělat. .

Stopeři stojí za starou bačkoru, Bah se nahradit nepodařil, krom Ševčíka tam není typický "Hušbauerovský" střední záložník (Traoré fakt nemůže hrát podhrot před dvojicí bořičů) a jediný dobrý defenzivní je Holeš. Útok taky špička ligy zdaleka není a na křídlo dnes pro jistotu postavil útočníka Jurečku. A to ještě letos nezačal Kolář kolářovat. To pak bude teprv pošušňáníčko.

Reagovat
Mass

Z hlediska bodů je rozhodně lepší proměňovat půlku šancí v každym zápase, než v půlce dát všechno a ve druhý nic.

Reagovat
John Obi Mikel

Ano, to máš pravdu.

Reagovat
Mass

Napadá mě, jestli se to "teclovství" nepřeneslo na celej tým, on je taky schopnej dát dva hattricky a pak dvacet zápasů nic

Reagovat
Salfovic

Uvidíme za 18 zápasů.

Reagovat
kilobyte

Ostatní si všimli, co Tecla dostává do základu. Stačí být prima kluk a jednou zazářit a pak si můžeš dát pár zápasů voraz.

Reagovat
ratusek

tak gratuluji Plzni k titulu.

Sranda bude az pred Slavii skonci i Sparta

Reagovat
mistr129

Tak letos je to ještě jedno, když 2. i 3. jdou do KL. Když už nebude titul, tak klidně ať skončí za Spartou, ale vyhrají MOL Cup a udělají něco v Evropě.

Reagovat
Beči

Sparta je podle všech v obrovské krizi, ale přitom prohrála JEDNOU. Slávka už TŘIKRÁT.

Kdybychom tolik neremizovali, vypadalo by to mnohem lépe. Ale snad už to bude jen lepší

Reagovat
mistr129

A kdyby Pardubice tolik neprohrávaly, taky na tom mohly být lépe

Reagovat
ratusek

a kdyby my jsme nehrali takovou sracku, tak jsme lepsi nez treti (skoda ze od konce)

Reagovat
Beči

To není nic proti Slávce, narážel jsem jen na naše "fanoušky", kteří by nejraději hned vyhazovali Priskeho, přičemž máme reálně fakt jen jednu prohru v lize, oproti dalece kvalitnějšímu týmu Slávky.

Reagovat
mistr129

Já to ani nebral jako něco proti Slavii a chápu jak jsi to myslel, jen mi přišlo trochu vtipný to, že stačilo párkrát vyhrát a bylo to jinak.

Jinak s tím Priskem souhlasím, ideálně ať jste s ním v lize 2. za náma a děláte úspěchy v Evropě

Reagovat
kilobyte

Vyhazovat Priskeho je blbost. A kdyby měl skončit, tak by s ním mělo jít i celé sportovní vedení.

Reagovat
Mass

No a Zlín prohrál dokonce ČTYŘIKRÁT. Jaký to má vliv na hru Sparty? Ale snad už to bude jen lepší

Reagovat
John Obi Mikel

To je stejně v prdeli, že tvl ZLÍN má jen o jednu prohru méně.

Reagovat
Beči

To není nic proti Slávce, narážel jsem jen na naše "fanoušky", kteří by nejraději hned vyhazovali Priskeho, přičemž máme reálně fakt jen jednu prohru v lize, oproti dalece kvalitnějšímu týmu Sešívek.

Reagovat
John Obi Mikel

Zas nedělej, že jste nějaký tragédi. Stopery i útok máte papírově lepší, pravýho beka máme kvalitního podobně a po zranění Holeše a Ševčíka je srovnatelný i střed zálohy. Rozdíl dělají hlavně křídla.

Reagovat
Beči

Stopery a útok máme lepší? To snad nemyslíš vážně.

Vitík je mladíček, který sice jeden zápas odehraje výborně, ale v dalším hoří (v jeho věku ale úplně normální věc), Sorenesen je celkem kvalitní, ale i tak si myslím, že Kacharaba a Ousou jsou jinde. V útoku máme Kuchtu, který se pořádně rozehrál až poslední 2-3 zápasy, naproti tomu Tecl má obdivuhodnou formu. Ok, papírově to možní vypadá lépe/srovnatelně, ale odkdy záleží na papírové kvalitě?

Reagovat
Salfovic

To fakt bude někdo popírat, že stopery i útok máte papírově lepší

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
KnoxXx

v com je preboha Kacharaba s Ousouom inde?

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
verv

většinou jsou na hřišti jinde než by měli být

Reagovat
Edgar Davids

Reagovat
verv

Vitík hoří? Kolik takovejch zápasů bylo? Za poslední kalendářní rok, když nastoupil, tak většinou zahrál víc než slušně.

Reagovat
Luc-Luc

Sigma

Reagovat
exse

Snad Slavia nezačne panikařit, teď potřebují naopak klid a pokračovat dál, tyhle výsledky jsou prostě jen variance. Takhle dobrej tým ještě neměla, jen prostě potřebují vykrystalizovat a sehrát základ + samozřejmě stopera.

Reagovat
$dolar$

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
mrtvej ofsajd

Neproměnime nic, impotentni jak děda Lebeda. Jen Oscar me tri tutovky...ve vápně se to smrdla, když se vystřelí je to zablokovany, nebo to de do prdele...a třešnička na dortu - góly soupeři nabídneme na podnose (ten druhy zvlášť). Strašně chybí Bah a vysoky útočník do vápna..

Ale toho Trpis nechce.

Porazime se sami!

Reagovat
Coutinho10

obrovska krec v koncovce a tragicti stoperi a jestli to je tak, ze v poradku zapas zvladneme jenom kdyz dame rychly gol a kdyz ne nebo dostaneme, ze se sesypeme, tak je asi neco spatne....stoperskou otazku jsme podelali uz davno a stejne to nejsme schopni resit....jsem zvedavej, co v zime

Reagovat
pingla

Douděra a Ousou, to snad ani nešlo minout

Reagovat
Mass

Šlo A Oscar sám před brankářem mu to poslal na ruku, než aby ho obstřelil, to se mělo taky dávat.

Reagovat
pingla

a ještě Traore taky netrefil kdyby jen tohle proměnili, to jsou 4 góly do prázdné...

Reagovat
Rothbard

Jak jsem to psal o Kloppovi a Lpoolu? Stejně by se dalo shrnout i o Slavii. Bublina jménem Trpiš splaskává a overhypovaná Slavia se zdá být minulostí.

Reagovat
Mass

Overhypování myslíš ty tři tituly a tři semifinále evropskýho poháru?

Reagovat
Rothbard

Tuhle sezónu.

Reagovat
Greny

Ty semifinále jste hráli kdy?

Reagovat
Pablos

Reagovat
Blasphemer

Nic není černobílé, pravda bude nejspíš někde uprostřed a média nám jí nejspíš neříkají.

Reagovat
Remt

ambivalentní

Reagovat
$dolar$

Reagovat
Mass

Sry, čtvrfinále.

Reagovat
Miguel19

Podle mě Slávka vyhrála Ligu Mistrů.

Reagovat
verv

na naběhaný kilometry

Reagovat
Fakt

Jo tak semifinále. Ok

Reagovat
Blasphemer

Dobrá fantasy tvorba.

Reagovat
Mass

Byly to čvrtfinále, omlouvám se, aby ste se neposrali

Reagovat
Pablos

*abyste

Reagovat
Mass

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
Witcher

Reagovat
Blasphemer

V pohodě, já už nedočkavě vyhlížím čtvrtfinále s Bayernem v Plzni. Akorát teda nemáme do odvety moc dobrou výchozí pozici.

Reagovat
Hasan Šáš

Vyberbřit pár titulů díky hromadě krvavejch juanů - to zvládne kdekdo. Ale dostávat se do LM, na to už potřebuješ trenéra a ne šašoura s čepicí.

Reagovat
Bakary3

Slabší, šášo

Reagovat
Hasan Šáš

Ale laťka byla nasazená tak vysoko, že pořád dobrý.

Reagovat
Remt

Nevím komu fandíš ty a vlastně je to asi jedno, nicméně častokrát o penězích z číny pro Slavku píší Spartani a mě přijde že vlastně asi nechápou jak se situace má. Prachy z Číny Slavii nakoply, od té doby je mám pocit dost snížily a nepodporují je tolik. Naproti tomu Křéťa musí do sparty každoročně nasypat stovky milionů a zalepit sekeru, několikrát skončili půl miliardy v mínusu, jestli se nepletu Což je absolutní nýmandství ze strany vedení sparty. Absolutní neschopnost. Vedení Sparty by se mělo od vedení Slavie učit jak se to dělá. A jsou to právě oni, na koho by se mělo ukazovat prstem, pokud už na někoho.

Reagovat
Hasan Šáš

Pro mě suverénně největší lůzas jsou Teplice - top staďák v republice, nadržený fans (viz Monty), finančně zajištěný a dvacet let se nedostali ani do předkol pohárů.

Reagovat
Remt

Jsou opravdu tak dobře finančně zajištěný? (Alespon cca střed ligy co se týče peněz?) pokud ano, tak souhlas, ostuda

Reagovat
ratusek

finančně zajištění byli za dob Hrdličky, po jeho úmrtí je to tam prý dost v prdeli.

Reagovat
Hasan Šáš

Jó, teď už to nebude nic moc.. Hrdlajz si furt honil udržitelnost, neměl odvahu riskovat a pak si umřel.. ve fotbale se občas musí zariskovat, nebo dopadneš jako Teplice

Reagovat
John Obi Mikel

Tak dobrej argument to mohl být a takhle ho podělat Jak ti naši útočníci

Reagovat
Blasphemer

Tohle byla dobrá teclovinka, no.

Reagovat
$dolar$

Reagovat
John Obi Mikel

Overhypovaná

Reagovat
Bakary3

Tyhle slova jsou poznávacím znamením dementa

Reagovat
10adam

oblíbené slovo Vacína

Reagovat
$dolar$

Overperformuje.

Reagovat
10adam

Minule mě dostal tím, že řekl něco ve stylu: má za zápas čtyři tače s balonem

Reagovat
ratusek

člověk chvíli přemýšlí, co tím vlastně myslel

Reagovat
10adam

To možná nevěděl ani on sám

Reagovat
ratusek

Reagovat
10adam

Občas se to anglické slovíčko do konverzace tak nějak připlete automaticky, ale když někdo tak moc tlačí na pilu, tak je to spíš na facku

Reagovat
Bakary3

To je picus

Reagovat
10adam

Ale pořád váhám, jestli mě víc sere Vacíno nebo Podry

Reagovat
Pablos

Reagovat
OTASi

Reagovat
Salfovic

Ta střela Slámy měla neskutečnou trajektorii

Bohemka po jedenácti kolech na 4. místě, to je úlet

Reagovat
martin1

Olomouc

Reagovat
OTASi

Dobře Sigma

Reagovat
Bex5

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Cotton

Sigma dokáže porazit kohokoliv z top trojky, ale v dalším kole rupnout s nějakým sráčem

Reagovat
Bohemak12

Jsme v pohotovosti

Reagovat
bartes

V české lize může kdokoliv porazit kohokoliv. Viz celé tohle kolo. Rupli Slávia, Jabko, Slovácko, teplice dostaly 4 kusy proti 10, banik proti 10 nedal ani gol, budejky taky mely doma vyhrat

Jenom Plzen a Sparta dle ocekavani vyhraly, i kdyz Sparta vysokym skore diky penalte a kdo vi, jak by to bez pentle dopadlo

Reagovat
Coutinho10

stacilo si mozna nechat Tijaniho a nedavat ho za drobny do Plzne

Reagovat
monty25

Přesně, tohle Slavia prokoučovala.

Reagovat
Remt

tak nebyl on neustale zraneny?

Reagovat
Bex5

Myslim, ze nebyl ... on je teda zranenej porad svym zpusobem. Chybi mu casti kolena, ktery ostatni potrebujou.

Reagovat
Remt

bez kolenou se tezko beha. A fotbalisti behat potrebuji

Reagovat
Martin9719

No to jo, hlavně že ho v lize ještě snad nikdo vyloženě nepřesprintoval. On je tam kde má být takže ani moc běhat nepotřebuje. JDB v zápase na jaře by mohl vyprávět.

Reagovat
Bex5

Hele, on to proste nejak dava i s takhle vymletym kloubem ... nevim, nejsem jeho centrum bolesti

Reagovat
Coutinho10

driv jo, ale na jare ukazal, ze je ok a ze zvladne odehrat stabilne jarni cast a ani ted nema problem, ikdyz toho odehral ted mene

Reagovat
deporpepa

Máte Santose

Reagovat
Bakary3

Což je lepší hráč, takže v pořádku.

Reagovat
deporpepa

Jen ho neumíte usměrnit, už v Plzni občas dělal kiksy... ale ve Slavii si to užívá

Reagovat
Mass

Tak on snad hrál v Plzni na beku. Na stoperu jsou ty kiksy vidět víc, zvlášť když seš poslední.

Reagovat
$dolar$

Reagovat
Bakary3

A ne? V lize to ukázal, zatímco Tijani skoro nic.

Udělal nějaký chyby, dobře, ale to u něj hned nedělá trageda.

A oproti třeba kacarabovi by byl furt zlatej.

Reagovat
$dolar$

Santos byl dobrej jenom proto, ze ho vedl Hejda/Pernica. Sam je uplne marnej, coz u vas ukazuje. Tijani ma daleko vetsi potencial.

Reagovat
Bakary3

A v Karviné ho vedl kdo? A že by někoho vedl zrovna pernica...

Nemyslím si a věřím, že svoje kvality ještě potvrdí.

Reagovat
$dolar$

"A že by někoho vedl zrovna pernica"

Co je tohle za sracku? Vsak Pernica je nejvetsi lidr u nas.

A v Karvine ho nevedl nikdo a proto sestoupili. V Karvine nijak nevycnival.

Reagovat
Bakary3

Tak dobře, beru, samozřejmě ho neznám jako ty, fanda Plzně, ok.

Ale nemyslím si, že tady bude tak zásadní problém, ten největší bude v tom, že prostě přišel do nefunkčního týmu, to je pak těžký.

A co píše greny - asi ví co, ale sehranost tam nebude, s dalšími stopery to zatím nefunguje, ale čas ukáže, jak na tom je.

Reagovat
Greny

No to mě napadlo že pokud třeba neumí česky, v Plzni on měl Horvátha,kterej umí Portugalsky ne? Takže on tam mohl mít vše řečeno přímo od trenéra.

Reagovat
John Obi Mikel

Ewerton česky umí myslim

Reagovat
Greny

Pernica je naopak právě považovan za lídr jak na hřišti tak v kabině zatím všude kde byl, už i v době kdy byl u nás v Brně a následně i v Jablonci. Možná to tak nepůsobí na venek, ale on je dost dulezitej hráč v kabině.

Co mě ale napadá, ví on vůbec Santos co přesně po něm trenéři chtějí? Nebude tam nějaká jazyková bariéra? Což by mohlo dělat ten rozdíl v Plzni(nebo předtím v Karviné) a Slavii

Reagovat
John Obi Mikel

V Karviné měl ty výkony hodně nevyrovnané.

Reagovat
Dron

Jak dlouho si tam budete toho dřeváka Kačarabu držet? Tento hráč je největší omyl Slavie v éře Trpiše.

Reagovat
bartes

asi jako Standu, dlouho . Jsou prostě nepoučitelní. Loni jim obrana se Standou prohráli titul a tak je nasadíme znova. Podle mě se Tecl vystřílel a do konce sezóny dá max. 3 góly, ale v základu bude smrdět dál.

Reagovat
Bakary3

Ono je to jedno, ikdyby dal ještě 3, vlastně se na to bude koukat pořád jako na dobrej počin, problém je, že každej trošku schopnější soupeř ho vygumuje.

Proti Pardubicím pro mě za mě ať si klidně hraje, ale jinak nemá v základu co pohledávat.

Reagovat
bartes

to říkám taky dlouho, že strop Tecla je Jablonec nebo Liberec. A Slávka by tam měla mít někoho mladého a hladového. Vůbec třeba nechápu, proč nepracují s mladým filou. Jestli je tak špatný. Podle mě horší jak Tecl není.

Reagovat
Bakary3

Protože nebeha mimo trénink po lese, no...

Já ho mám rád, ale prostě je to absurdní

Reagovat
Blasphemer

Vrba konec

Reagovat
ratusek

fakt ty jo no tak snad se zachráníme, ale ti hlavní viníci tam budou čurákovat pořád

Reagovat
Remt

kdo je dle fanoušků Baníku vlastně hlavní viník této situace?

Reagovat
ratusek

Sportovní úsek

Reagovat
Puskas

Reagovat
Remt

Jména. Já chci slyšet jména

Reagovat
deporpepa

Se zachrání

Reagovat
iamek

Vrba

To je neskutečný cirkus. Brabec chudý příbuzný Kretinskeho.

Reagovat
ratusek

Tak jsme za největší čuráky v lize. Amatérské vedení, Brabcovi to asi nevadí, ted angažujeme nějakého dinosaura a taktak se zachráníme a příští sezonu znovu a takto si tady žijeme

Předpokládám, že novej kouč bude Hapal bez Kováče. Pokud teda nebude uražen a pokud už někde netrénuje.

Reagovat
Bakary3

Epickej by byl návrat krále... Bohouše

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
frankiefcb

za čuráky asi jsme. Nicméně asi je to práce Mikloška a snad on ví co dělá. JInak samozřjmě smutné to je.

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
icemike

Vrba out?

Reagovat
icemike

4 body od skupiny o titul, 2 kola a mohlo být všechno už jinak. Byla marodka, měnila se kostra, není záloha a oni ho následně vyhodí. Nechápu moc. Museli se pohadat, anebo se na to Vrba sám vysral a má nabídku jinde?

Reagovat
Bohemak12

Mikloško: Pane Vrba, můžete na chvilku? Vrba „Vy máte svoje zdroje, já ty zdroje nemám, tak se ptejte jich, já se k tomu nebudu vůbec vyjadřovat"

Reagovat
neyto

Tak kdo teď?

Reagovat
karborliv

Hapal

Reagovat
NataženýTříslo

Jarošík

Reagovat
ladyboy arsenal

Trpiš out a Vrba in se přímo nabízí

Reagovat
bartes

ty tu slávii taky chceš dostat na místa o sestup, co ?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele