FORTUNA:LIGA - souhrn 10. kola: Slavia bez obtíží skolila Liberec

01.10.2022, 17:57, aktualizováno 02.10.2022, 20:56
Komentáře a souhrny
Slavia využila zaváhání Viktorky a po výhře nad Libercem stáhla manko na první místo na rozdíl jednoho bodu. Slovácko v neděli zvládlo derby se Zlínem. Výhru zapsal Jablonec, naopak pokračuje trápení Pardubic. Sparta ukončila čekání na tři body, doma v oslabení otočila souboj s Hradcem. Plzeň remizovala na půdě Bohemians 1905, Mladá Boleslav v závěru přišla o výhru nad Olomoucí, v nevalných výkonech pokračuje Ostrava...

Slavia Praha - Slovan Liberec 3:0

02.10.2022 19:00

Góly: 16. Aiham Ousou, 23. Peter Olayinka, 29. Stanislav Tecl

Slavia napravila zaváhání z duelu s Plzní a na domácí půdě bez větších potíží přehrála Liberec 3:0. Brankami se na tom už během první půlhodiny podíleli Ousou, Olayinka a Tecl. Slovan tak prohrál podruhé za sebou, naopak Pražané drží stoprocentní domácí bilanci se skóre 26:2.

V domácí bráně dostal při zranění Mandouse šanci Kolář, před ním nastoupili Douděra, Ousou, Kačaraba a Jurásek. Středovou trojici utvořili Hromada, Ševčík a Ewerton. Tecla na hrotu z křídel podporovali Olayinka s Provodem. Slovan při nemožnosti nasadit hostující hráče vsadil v obraně na Fukalu, Plechatého, Pourzitidise a Mikulu, jimž kryl záda Vliegen. V záloze naskočili Gebre Selassie, Červ a Frýdek, na křídlech operovali Višinský s Mészárosem. V útoku se představil Rondić.

Úvodní minuty přitom žádné velké šance nenabídly, hned z té první vážnější ovšem padl gól. V šestnácté minutě zahraný přímý kop přistál přímo na hlavě Aihama Ousou, jemuž se povedlo trknout míč mimo dosah Vliegena. Jen o pár minut později se situace téměř zopakovala, Ševčík tentokrát našel Petera Olayinku a ani na jeho hlavičku nenašel Vliegen recept.

Problémy pro Severočechy nekončily, vzápětí totiž Rondić držel v pokutovém území Ousoua a po zásahu VAR se kopala penalta. Stanislavu Teclovi se nepovedlo pokutový kop proměnit, nicméně dostal se k dorážce a ta už skončila v síti. Čtvrtou trefu mohli sešívaní přidat nedlouho po návratu ze šaten. Před hostujícím brankářem se ocitnul Provod, Vliegen však skvěle zasáhl.

Belgický gólman se činil i proti Olayinkovi, dorážka po jeho reflexním zákroku skončila nad bránou. Zhruba deset minut před koncem se Vliegen zaskvěl znovu, tentokráte rychlý protiútok rezultoval v zneškodněné zakončení Jurečky. Liberečtí o sobě dali vědět alespoň v samotném nastavení, kdy se dostal k propadlému balónu Kozák. Ani tentokráte diváci neviděli gól, Kolář střelu vytěsnil.

Slavia se tak přiblížila Plzni na jeden bod, Slovan se propadnul na pátou pozici za Bohemians, navíc mu odskočila Sparta.

Více informací k zápasu

FC Trinity Zlín - 1. FC Slovácko 0:2

02.10.2022 16:00

Góly: 47. Merchas Doski, 81. Michal Trávník

Slovácko narušilo tradici z poslední doby, podle níž derby mezi celky ze Zlínského kraje většinou ovládl domácí celek. To však celku z Uherského Hradiště rozhodně nevadí, neboť na půdě zlínských "Ševců" ukončil přes měsíc trvající čekání na ligovou výhru.

Náskok si hosté mohli vypracovat již ve 14. minutě. Kalabiška po přetaženém centru z pravé strany vrátil balón před bránu, domácí gólman Rakovan jej nepřesvědčivě posunul před sebe ke zcela volnému Petrželovi, ten ovšem v tutovce trefil pouze strážce svatyně Ševců. Zlín si svou malou chvilku slávy v první půli užil ve 30. minutě. Čanturišvili vypálil z dálky, Nguyen nicméně i přes problémy vytěsnil pokus gruzínského křídelníka na rohový kop.

Pár desítek sekund po zahájení druhého poločasu se už měnilo skóre. Po vyhraném hlavičkovém souboji na útočné polovině vyslal Kalabiška do pokutového území Mihálika. Ten využil nepřesvědčivého výběhu Rakovana a poslal míč směrem na bránu, před níž merunu do sítě ještě posunul Doski. Po hodině hry usiloval o vyrovnání Janetzký, avšak jeho ránu zpoza šestnáctky vyrazil Nguyen nad břevno.

Devět minut před uplynutím základní hrací doby si Slovácko pojistilo výhru. Tomič snadno přešel po pravé straně a ve vápně pak vyhledal neobsazeného Trávníka. Středopolař hostů oklamal Koláře a střelou zblízka nedal Rakovanovi šanci. Zlín se neprosadil ani o tři minuty později, kdy hlavičku Cedidly po centru od Dramého snadno zlikvidoval Nguyen.

Uherskohradišťští se po tříbodovém zisku posunuli v tabulce na 10. místo, Ševci naopak spadli na předposlední 15. pozici.

Více informací k zápasu

FK Jablonec - Zbrojovka Brno 3:1

02.10.2022 16:00

Góly: 17. Jan Chramosta, 61. Vladimir Jovović, 67. Jan Chramosta - 59. Jakub Řezníček

Blýská se na Střelnici skutečně na lepší časy? Jablonci vstup do sezony moc nevyšel, po 10. kole se však může pyšnit sérií tří výher v řadě. Tu poslední si Severočeši připsali proti brněnské Zbrojovce, k jejímuž potopení přispěl dvěma zásahy Jan Chramosta.

Poprvé se někdejší útočník Mladé Boleslavi či Plzně radoval v 17. minutě. Lví podíl na gólu měl nicméně také Jovović, který na pravé straně hřiště využil poněkud naivní snahy Šurala zahrát míč skluzem. Místo zastavení akce pokračoval Jovović dál, stihl udržet balón na hrací ploše a následně hledal před bránou spoluhráče. Gólman hostů Berkovec přihrávku pouze přibrzdil, Chramosta tak poté zblízka snadno otevřel skóre.

Když si na Alliho centr naskočil Ševčík a brankář Jablonce Hanuš musel reagovat, zdálo se, že by Zbrojovka mohla domácím statečně vzdorovat. Opak se však alespoň v první půli stal pravdou. Více práce než Hanuš měl na druhé straně hřiště působící Berkovec. Ten si nejprve připsal celkem snadný zákrok po střele Kratochvíla, později už proti stejnému hráči, jenž po přihrávce od Chramosty zakončoval z otočky, musel vytasit těžší zákrok nohama. Přízemním pokusem z dálky pořádně protáhl Berkovce také Považanec.

Jablonecký Hanuš se před přestávkou musel nejvíce činit proti Řezníčkovi, jehož našel osamoceného v pokutovém území Souček, avšak kanonýr Brna strážce domácí svatyně nepřelstil. Severočeši tak první půli zaslouženě ovládli a ideálně mohli pokračovat i krátce po změně stran. Chramosta vybídl do tutovky Coolse, jenže ten trefil pouze vyběhnuvšího Berkovce.

Místo navýšení náskoku domácích tak přišlo v 59. minutě. Ránu Ševčíka tečoval bránící Akpudje k Řezníčkovi, který zblízka dorazil balón do odkryté části brány. Jenže po dalších dvou minutách se znovu měnilo skóre. Po centru Coolse neuhlídal nevysoký Alli naskakujícího Jovoviće, jenž hlavičkoval přesně k tyči, čímž Jablonci vrátil vedení. V 67. minutě se pak Chramosta uvolnil okolo Matejova k dalšímu gólovému zakončení, na které už Brňané nenašli odpověď.

Více informací k zápasu

FK Teplice - FK Pardubice 5:1

02.10.2022 16:00

Góly: 21. Tomáš Vondrášek, 41. Filip Žák, 59. Tomáš Kučera, 73. Filip Žák, 82. Filip Žák - 90+3. Michal Hlavatý

Pardubice možná čekaly, že zrovna proti Teplicím by se mohly chytit a přiblížit se pozicím zaručujícím záchranu. Velmi se však přepočítaly, schytaly totiž debakl 5:1. Hattrickem se na něm podílel Žák, další branky přidali Vondrášek s Kučerou a v závěru korigoval Hlavatý.

Už v deváté minutě mohl skláře poslat do vedení Shejbal, skvělým zákrokem se ale proti němu předvedl Markovič. Ten zneškodnil i po čtvrthodině Kučeru a na první trefu se tak čekalo dvacet minut. Na levé straně předvedl skvělou práci Gning, jenž následně i prověřil Markoviče. Ten ani tentokráte nepustil balón do brány, jenže Vondráškova dorážka už byla nad jeho síly.

Druhou trefu si domácí připsali ještě před odchodem do šaten. Shejbal si narazil o spoluhráče a následně poslal balón na Filipa Žáka, jenž jednoduše dopravil míč do sítě. Po hodině hry už Východočeši přišli o naději takřka definitivně. Vacek bídnou rozehrávkou namazal Tomáši Kučerovi, jenž přečíslení sám zakončil a nedal Markovičovi šanci. Když vzápětí pardubický gólman zneškodnil Hyčkovu dělovku, netušil, že ještě dvakrát bude lovit míč ze sítě.

Trubač ve třiasedmdesáté minutě výtečně vyslal Filipa Žáka, který si poradil s Vlčkem a připsal si svůj druhý gól v zápase. Teplický útočník vzápětí dokonal hattrick, to když dostal famózní pas od střídajícího Vachouška. Pardubičtí si alespoň zapsali čestný úspěch v nastavení. Z dálky vypálil Michal Hlavatý a připravil Muchu o čisté konto.

I tak ale skláři v pohodě získali tři body a z jedenácté pozice ztrácí pouhé dva body na čtvrté Bohemians. Pardubice jsou naopak s jedinou výhrou na poslední příčce, navíc s hrozivým skóre 5:28. Před mistrovstvím světa je navíc nečekají žádné lehké zápasy, v šesti duelech narazí čtyřikrát na loňské účastníky nadstavbové skupiny o titul, k čemuž je nutno připočítat ještě střety s ambiciózním Jabloncem a zatím úspěšnou Zbrojovkou.

Více informací k zápasu

Sparta Praha - FC Hradec Králové 2:1

01.10.2022 19:00

Góly: 52. Asger Sørensen, 57. Jan Kuchta - 13. Filip Kubala

Sparta si proti Hradci Králové znovu koledovala o další ztrátu bodů. Po zpackané první půli však Letenští zabrali a utkání nakonec dotáhli do vítězného konce. Rozhodující trefa nicméně padla po kontroverzním momentu.

O inkasování si Sparta koledovala už v sedmé minutě. Brankář Kovář špatně rozehrál, načež Hradec rychle přešel do útoku. Na jeho konci vybídl Vašulín Kubalu, toho ovšem vychytal Kovář. Sparta za dvě minuty odpověděla standardní situací rozehranou Højerem, po níž těsně vedle brány hlavičkoval navrátilec do sestavy Letenských Krejčí.

Pražané se nicméně nepoučili z vlastních chyb. Krejčího ve 13. minutě obral o balón Kodeš, Vašulín poté zase nastartoval Kubalu, jenž si tentokrát v koncovce věděl rady - 0:1. Za dalších dvanáct minut mohli hosté skórovat po pohledné kombinaci na jeden dotek. Po ose Kubala-Rybička-Smrž zakončoval poslední jmenovaný, který ovšem trefil pouze zasahujícího Kováře.

Nepříjemnou situaci Spartě rozhodně neulehčil Čvančara, jenž na polovině hřiště zbytečně a nevybíravě zasáhl Kubalu loktem do obličeje, za což po intervenci videorozhodčího viděl červenou kartu. Letenští tak dohrávali pouze v deseti, čehož Východočeši málem využili ve 35. minutě. Novotný z levé strany vyhledal před bránou Vašulína, ten se však mezi tři tyče netrefil. Na druhé straně pálil o sedm minut později Højer, gólman Hradce Reichl vyrazil míč jen před sebe, Krejčí se nicméně k dorážce nedostal.

Do druhé půle vstoupili domácí mnohem lépe. Sadílkův roh sedm minut po změně stran nešťastně nadzvedl hlavou bránící Vašulín, takže Reichl nemohl balón sebrat do rukavic. Místo toho doputovala meruna k Sørensenovi, který kvapně hlavičkoval do odkryté svatyně - 1:1. Následně Sparta přežila klinickou smrt, kdy Kubala využil chyby váhajícího Zeleného, jenže svůj úprk na Kováře zakončil střelou do tyče.

V 57. minutě už Pražané vedli 2:1. Centr Højera z volného kopu doputoval ke Kuchtovi, který hlavou zblízka překonal Reichla. Sudí u videa pak dlouho zkoumali, zda centr ještě netečoval Krejčí, kvůli čemuž by Kuchtovi museli odpískat ofsajd. Dle záběru v televizi se skutečně zdálo, že Krejčí hlavou zasáhl míč, hlavní arbitr přesto gól uznal.

Vyrovnat mohl v 66. minutě Kubala, jehož centrem oslovil Gabriel, útočník hostů ale hlavičkoval těsně vedle tyče. Snahu Hradce pak zkomplikoval Smrž, který tvrdým zákrokem zastavil postup Daňka a od rozhodčího si rovnou vysloužil červenou kartu. Přesto Východočeši měli ještě jednu slibnou příležitost, střelu Vašulína ale zastavil Kovář.

Více informací k zápasu

Baník Ostrava - Dynamo České Budějovice 1:2

01.10.2022 16:00

Góly: 82. Muhamed Tijani - 2. Daniel Hais, 50. Lukáš Čmelík

Baník se sice proti Českým Budějovicím dostal do řady příležitostí, zužitkoval však jedinou z nich. A co hůř, Ostravané hned v úvodu inkasovali, později prospali také vstup do druhého poločasu a jihočeskému Dynamu přenechali všechny body. Hosté se tak v ligové tabulce dostali o jeden bod právě před Slezany.

Budějovice si vypracovali náskok již ve druhé minutě hry. Čmelík z pravé strany přihrál před bránu Haisovi, který neměl problém s trefením odkryté svatyně a následně tak mohl oslavit svůj první gól v nejvyšší soutěži. Po rohovém kopu Čoliće mohlo být v táboře Dynama ještě veseleji, avšak zakončení Čmelíka vyrazil gólman Baníku Laštůvka na tyč.

Domácí se postupem času dostávali do hry a převzali iniciativu. Almási s Kuzmanovićem nejprve jen otestovali pozornost gólmana Jihočechů Janáčka, později se však Janáček musel pořádně činit. Pořádně jej po centru od Plavšiće protáhl navrátilec do sestavy Baníku Almási, jeho hlavičku ale zastavila Janáčkova levá rukavice. Nebezpečně vypadal také Klímův volej po standardní situaci rozehrané Kuzmanovićem, i s tímto pokusem si však Janáček poradil.

Palbu na bránu Budějovic zahájil po změně stran Almási, Janáček ale znovu odolal. Pět minut po změně stran navíc Slezany zchladila studená sprcha v podobě druhého přesného zásahu hostů. Čavoš pohledným pasem vybídl Čmelíka, ten utekl defenzivě domácích a překonal také Laštůvku.

Kouč Baníku Vrba zareagoval na nepříznivý stav nasazením druhého útočníka Tijaniho. Ten se s Almásim sehrál rychle a patičkou svého kolegu vyzval k dalšímu projektilu, který ovšem Janáček zase zneškodnil. Následně si oba fotbalisté Ostravanů role vyměnili, avšak ani Tijani neuspěl, neboť jeho bombu vyrazil Janáček na tyč. Branková konstrukce pomohla fantomu Dynama také po rohovém kopu Plavšiće a zakončení Kuzmanoviće.

V 82. minutě už ale Janáček přece jen kapituloval, když se po centru od Lischky jen marně natahoval po hlavičce Tijaniho k tyči. Úspěšný střelec na straně domácích mohl později také vyrovnat, avšak po dalším centru Plavšiće z rohu hřiště hlavičkoval jen do břevna.

Více informací k zápasu

FK Mladá Boleslav - Sigma Olomouc 1:1

01.10.2022 16:00

Góly: 5. Jakub Fulnek - 90+1. Vít Beneš

Mladá Boleslav proti olomoucké Sigmě kráčela k vítězství, avšak v závěru o tři body přišla. Domácí v nastaveném čase neubránili stopera Hanáků Víta Beneše, jenž přesnou hlavičkou zajistil dělbu bodů. Po remíze 1:1 zůstávají obě mužstva blízko středu ligové tabulky.

Skóre se v Boleslavi poprvé měnilo ve čtvrté minutě hry. Skalákův centr zprava si na prsa zpracoval Fulnek, jenž následně zvládl těžký volej z otočky, který skončil v horním rohu brány Olomouce. Podruhé mohl brankář Sigmy Trefil inkasovat po vlastním zaváhání v rozehrávce, napadající Ladra však následně netrefil odkrytou svatyni.

Skalák s Fulnekem si v průběhu prvního poločasu zopakovali úspěšnou souhru, kterou realizovali před úvodním zásahem, tentokrát však první jmenovaný nestřílel přesně. Povedenou 45minutovku mohli domácí potvrdit na jejím konci. Centr Karafiáta našel hlavu Ladry, který zamířil mimo dosah Trefila, gólovou radost mu ale zkazil odpískaný ofsajd.

Hosté se po změně stran chtěli ukázat v mnohem lepším světle, první vlaštovka v podobě hlavičky Růska však Šedu moc nevystrašila. Na druhé straně vyhledal Matějovský ze standardní situace Šimka, jeho pokus hlavou ukryl Trefil do svých rukavic. Trápení Sigmy hodlal z dálky prolomit Zmrzlý, nicméně Šeda jeho projektil schoval do náruče.

V druhé minutě nastaveného času však Šeda jen přihlížel vyrovnávacímu gólu. Fulnek se Šimkem neuhlídali vysokého Beneše, který si naskočil na pas z levé strany a na poslední chvíli rozjásal tábor Olomouckých.

Více informací k zápasu

Bohemians Praha 1905 - Viktoria Plzeň 1:1

01.10.2022 16:00

Góly: 52. Václav Drchal - 24. Jhon Mosquera

Plzeň zahájila duel proti Bohemians výborně, po změně stran ovšem polevila a nakonec se klepala o remízu. Domácí Pražané sice obrat ve skóre nakonec nedokonali, i tak Západočechům cestu zpět po dálnici D5 znepříjemnili, byť hosté i po 10. kole zůstanou v čele tabulky.

Po zranění brankáře Staňka mnozí očekávali mezi třemi tyčemi Viktorie náhradníka Jedličku, místo něj ovšem dostal šanci Tvrdoň. V zeleno-bílém dresu domácích se zase poprvé v nejvyšší soutěži objevil útočník Prekop.

Nezáživný první poločas dlouho nenabízel nic zajímavého k vidění. Ve 24. minutě však všechny z letargie probudil gólový projektil Mosquery. Kolumbijský křídelník obdržel od Buchy balón před pokutovým územím a volného prostoru využil k nádherné ráně pod břevno. Následnou gólovou oslavou pak pořádně rozdráždil příznivce Bohemians, za které Mosquera v minulosti nastupoval.

Vedení hodlal ve 30. minutě navýšit Pernica, avšak po rohovém kopu hlavičkoval příliš vysoko. To Havel o dvanáct minut později pálil mezi tři tyčemi, povedlo se mu však pouze vyprášit rukavice brankáře Pražanů Valeše. Těsně před přestávkou pálil z pravé strany domácí Hronek, avšak Tvrdoň jeho pokus vykopl pravou dolní končetinou.

Krátce po změně stran zkusil z dálky znovu štěstí Mosquera a ani tentokrát nebyl daleko od úspěchu, když bránu "Klokanů" jen těsně přestřelil. Domácí odpověděli v 52. minutě rovnou vyrovnáním. Rohový kop Dostála prodloužil Květ na zadní tyč, kde se prosadil Drchal, jenž do hry naskočil až po přestávce.

Bohemians srovnání skóre nakoplo a o šest minut později málem dokonali obrat. Květ prostrčil balón na Dostála, ten z pravé strany vyhledal před bránou Prekopa, jehož zakončení zastavil na brankové čáře Tvrdoň. Gólman Plzně se blýskl i proti následné dorážce Drchala.

Západočeši jen marně hledali cestu za defenzivu houževnatého protivníka a nakonec museli být rádi za výslednou plichtu. V nastavení totiž domácí sahali po tříbodovém zisku, jenže Kovařík ze standardní situace trefil pouze spojnici břevna a tyče.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Viktoria Plzeň972018:723
2.Slavia Praha1071234:922
3.Sparta Praha1045115:917
4.Bohemians Praha 19051043314:1215
5.Slovan Liberec1042415:1414
6.Zbrojovka Brno942316:1714
7.FC Hradec Králové104248:1014
8.FK Jablonec1034318:1613
9.FK Mladá Boleslav1034315:1313
10.1. FC Slovácko1034312:1413
11.FK Teplice1034317:2213
12.Sigma Olomouc1032513:1211
13.Dynamo České Budějovice1032510:1911
14.Baník Ostrava1024414:1510
15.FC TRINITY Zlín101548:158
16.FK Pardubice101095:283

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (307)

Přidat komentář
Coutinho10

Zelinka , ze piskal rovinu, ze se nenechal ovlivnit, nebal se dat Plzni karty, nesezral jim simulaci na penaltu

Reagovat
$dolar$

Reagovat
ratusek

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
Smoula14

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zdechlina

Reagovat
doshcz

Reagovat
Martin9719

Reagovat
PH8

Reagovat
Salfovic

Tak to musel Plzeň pěkně řezat, když ho chválíš za remízu.

Reagovat
Salfovic

RE: rovinu, ne remízu.

Reagovat
Kiss Me Polka!

Reagovat
Losinho

Reagovat
Strojmír

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
db18

Reagovat
martin1

simulaci ty jsi vážně klaun

Reagovat
Coutinho10

klauna si nech pro někoho jinýho, šel si pro to, bylo hned vidět jak tu nohu zvedá...nebejt to Pilař nebo Mosquera, možná by to působilo důvěryhodněji, navíc jsem to psal hned po zápase, neviděl jsem detailní rozbor, tak možná to tvrzení, že šlo o simulaci beru zpět, kontakt tam byl, ale na penaltu podle mě ne

Reagovat
HorajzmAmmann

naučte se kopat rohy. 15 rohů a půlka úplně do hoven

Reagovat
$dolar$

Tak snad už Slavisti přestanou brečet, když nás dneska Zelinka zariznul. Konečně se jim splnilo, co si přáli.

Reagovat
jackinho10

Reagovat
Coutinho10

zariznul ? aha, takze pokud pro vas nepiskaji, tak se to rovna zarez, aha ok

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
ratusek

Plzeňské vidění

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
doshcz

Reagovat
pantondavo

Reagovat
Strojmír

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
Martin9719

Spíš jak oni říkají nebyla "každá sporná situace posouzená pro nás". Jinak si myslím, že jsme si to prohráli sami svou lehkovážností. Takhle se s týmem jako je Bohemka hrát nedá. Vlastně to na co čekali jsme jim splnili do puntíku. Nabídli brejky, totálně propadli při standartce na které oni hrají, lehký ztráty a nepřesnosti. Přišel rychlý Drchal který byl na naše pomalý stopery voda na mlýn. Jednoznačně měl přijít druhý útočník, kde nám ten přechod na 2 hroty vyhrál zápas tady loni. Ve druhý půli se vlastně nikomu nepovedlo něco navíc, čím bychom zápas mohli zlomit na svoji stranu.

Reagovat
$dolar$

Však v pohodě, za remizu můžeme bejt rádi. Jen se opět ukazuje slávistický pokrytectví.

Reagovat
Martin9719

Oni kdyby proti nám bylo každý zápas 5 penalt tak stejně budeme ovlivňovat rozhodčí, takže s tím jsem v klidu už. Spíš chci říct že náš výkon z druhý půle mě teda hodně nasral.

Reagovat
$dolar$

Jo, mě taky. Nebyl tam ani zadnej pokus cokoliv změnit. To mě naštvalo nejvíc.

Reagovat
Front hell

Myslím že ani jeden tábor si nemáte co vyčítat. Oba stejně ubrečení. Je úžasné číst vaši naivitu,jak jsi myslíte že jste jiní

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mass

Já si myslim že můžeš bejt v klidu, v příštim zápase vám ty simulace zase budou pískat, jen teď jednou chtěl Zelinka ukázat, že píská rovinu.

Reagovat
PH8

Zaříznul Tpč, nesoudnost lvl dolar

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Bakary3

tak se to těm mediálním mrdkam povedlo, přesně jak jsi psal, a už vás řežou

Reagovat
smazaný uživatel

Copak, neměl stejný zájem jako vy?

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Mada

drž hubu demente

Reagovat
Front hell

Reagovat
bobis21

Ve 2. poločase už byly i hluchá místa, ale směrem dopředu prostě špatný výkon nebyl. Tijani je fakt super, přijde mi čím dál lepší a příště klidně s Lacem ve dvojici

Bránění bych podobně zvládal i já. S takovou defenzivou nám bude dávat trojku i Kroměříž ... oh wait

Reagovat
HorajzmAmmann

dopředu to prostě bylo špatný. Nedáš 100 šancí, nemůžeš říct, že to bylo dobrý.

Je to úplná tragedie.. dobrý, můžeme si říct, že to je "smůla", ale ty vole... to už je asi 10. "smolný" zápas doma za poslední půl rok. Dřeváci... jsem nasranej. Místo toho, aby se Baník dotáhnul někam k těch 14 bodovým, takto takhle poserem

Reagovat
bobis21

Kolik let jsme měli problém, že jsme nebyli schopní se do pořádných šancí dostat? To že se do nich teď dostáváme prostě beru jako pozitivum. Jasně, jejich neporměňování v kombinaci s bídnou obranou nás stojí body, ale radši se budu snažit "zdokonalit fotbal" než se holomajznou snažit dostat k bodům.

Každopádně Pojezný, Jaroň a Tijani na plac, Kaloč taky až bude 100%.

Reagovat
HorajzmAmmann

jenže frajeři ví, že mají na kontě 3 prohry doma a nechají si dát branku v 2. minutě... tak jako sorry, ale tohle si prostě musí pohlídat. Nehledě na to, že Jirka Fleišman ke vší úctě k němu už má dávno sedět. Zvlášť, když proti němu hraje nejrychlejší hráč soupeře Čmelík.

Nemůžeme doma dostat 2 branky, prostě nemůžeme. Fleišman musí sedět, Frydrych se musí zlepšít nebo do Béčka, ať hraje Pojezný, Cadu v obraně, Jaroň. Dneska se prostě muselo vyhrát, ztracených bodů bylo dost. Nechceme hrát o záchranu...

Reagovat
HorajzmAmmann

a do ofenzivy... jako jo byl tlak, šance. Všechno super. Kdyby se prohrálo takhle letos poprvé, tak jsem v klidu a naopak je ještě za výkon pochválím.. ale... nevím, prostě je to na hovno.

Reagovat
bobis21

Samozřejmě, vždyť do naší defenzivy tu tepu každý týden (a tím nemyslím jen obránce, ale celý tým). Ale nevidím důvod nadávat i na tu část hry, která funguje. Prostě nám podle mě něco funguje a tom bych stavěl. Pak jsou věci které nám jasně nefungují a tam bych rád viděl změny (což jsou třeba ta jména, které jsem psal).

Reagovat
lichna.

Já teda jsem pro odchovance, ale dnešním zápasem si Jaroň o víc minut neřekl. Vždyť na co dneska sáhnul, to zkazil. S Plavšičem se to nedá vůbec srovnávat, dneska bych taky volil spíše Cadua než Jaroně.

Reagovat
ratusek

Po tomto kole klidně předposlední Bělák, Grusman ven Fulnek šanci nedostane na místo zoufalého Flašky, zoufalej Cadu posadil mladé, fakt skvělý. Už začínám být skeptický i ohledně Vrby, no uvidíme

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle jde čistě za sportovním úsekem. Všichni věděli, co bude chtít hrát Vrba a nikdo mu neudělal podmínky. Pokud vynaložili úsilí, aby byl trenér, měli ho vynaložit, aby měl připravený kádr. To prostředí je totálně prohnilé.

Reagovat
ratusek

proto píšu, pánové B+G okamžitě ven, nahradit někým schopným, v zimě zabojovat o hráče, kteří se budou hodit Vrbovi do systému a snad se zachráníme.

Na druhou stranu za Vrbou jde to, že hraje Flaška, Cadu a např. Kuzma s Klímou bez formy atd.

Reagovat
Pablos

S tím losem co teď máte bych se, ale možná obával, jestli tam Vrba do zimy vydrží.

Reagovat
ratusek

vedení ho tam podrží, byli by za uplné čuráky, kdyby ho vyrazili. To bysme museli spadnout někam, aby nás Pardubice měly na dostřel a ani tehdy si myslím, yb to nehrozilo. O tom pokračování se rozhodne tak v zimní přestávce, dle situace

Reagovat
Pablos

Cíl byl skupina o titul ...nervozita vedení se může projevit, čůráci nečůráci nebylo by to nic nevšedního ve fotbale. Každopádně já mám Vrbu (i přes plno jeho negativních stránek) rád, tak snad tam opravdu budete umírněný v ,,impulsech" a spíš se to bude točit kolem toho, jak mu ten tým přizpůsobit, což mělo být, jak sám píšeš, ale už před sezónou.

Reagovat
lichna.

B+G mají plnou důvěru majitele. Tím bych to považoval za uzavrene.

Reagovat
ratusek

no právě tak se v tom bludném kruhu budeme točit dál

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba ne. Třeba místo točení v kruhu vypadnete v baráži s Opavou nebo Karvinou.

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
Greny

https://mobile.twitter.com/DenikSport/status/1576236113198346240

Penalta nebo ne? Jako kontakt tam v tom skluzu je

Reagovat
HorajzmAmmann

tohle je jasná, ne?

Reagovat
Pablos

Za mě jsou tohle fauly, ale jak mi bylo vehementně od Plzeňáků vysvětlováno v utkání s Barcelonou, tak když se hraje míč první, tak faul není. Tudíž každej Plzeňák musí teď vidět, že to bylo čisté i tady.

Reagovat
HorajzmAmmann

tak v 1. řadě mu tam skočil pod nohy, že vezme náhodou i balon je už úplně irelevantní.

Pískal bych jasně faul

Reagovat
Pablos

však já říkám taky, že za mě faul... ale skočit pod nohy je každý skluz.

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
OTASi

Reagovat
$dolar$

Mně ani nevadí, že ji nepisknul, ale je skandální, že se na to nešel podívat. Nadruhou stranu, kdyby se na to podíval a nepisknul by, tak by to bylo ještě smesnejsi.

Reagovat
Martin9719

Tak ono to aby se na to šel podívat je věc lidí z VAR kteří na to upozorní. Nevím jaký měl výhled ale pokud to vůbec neviděl v reálu na první pohled že by tam mělo k něčemu dojít tak spadá zodpovědnost na to jestli se měl jít podívat právě na VAR.

Reagovat
mistr129

Jasná. I když dle diskuze ze zápasu s Hradcem si Bohemák v klidu skluzoval a Plzeňák do něj kopnul

Reagovat
Bakary3

Reagovat
jackinho10

Intenzita tzv na Hejdu

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Penalta, nepenalta. Kdyby to pisknul, tak ok, obhaji si to, ale i opacne. VAR to spravne neresil, protoze se nejednalo o zjevne pochybeni.

Na druhou stranu lze rict, ze Pilar nadskocil a slapnul na ni. Tezka situace.

Reagovat
$dolar$

Podle Coutinha dokonce simulace

Reagovat
Mass

Toho Pilaře tak bolelo, že musel křičet a svíjet se, když šlápl bohemákovi na nohu?

Reagovat
Kiss Me Polka!

slapl na nohu ty ses hodne moc blbej co?

Reagovat
Mass

No tak v podstatě Pilař o bohemáka zavadil. Možná schválně.

Reagovat
Kiss Me Polka!

podrazil ho bohemak, uplne evidentne schvalne

Reagovat
Mass

Jako schválně chtěl bohemák trefit Pilaře, aby získal pro Plzeň penaltu? Tak kdo je tady blbej

Reagovat
Kiss Me Polka!

schvale udelal ten zakrok, nebo myslis, ze nejak uklouznul a najednou ho sejmul?

Reagovat
cubinho

Celkem jasná.

Reagovat
Kiss Me Polka!

jasna

Reagovat
Mass

Kontakt tam je, dá se to písknout i nemusí, přes nohy ho nevzal, spíš o zasahujícího hráče Pilař schválně zavadil. Pilař tam navíc kříčí a svíjí se jak malá holka, na to jak lehkej to byl kontakt.

To plzeňský trio vepředu, to je hrozná simulantenbande.

Reagovat
monty25

Za mě penalta, podrazil mu levou nohu.

Reagovat
Firkraag

Hůlka ale zasáhl míč.

Reagovat
monty25

To sice jo, ale když trefíš míč i hráče, tak je to faul. Pilař měl ten míč pořád u nohy a nebýt toho podražení, tak mohl hrát dál. Vím, že on je zrovna ten typ, co rád filmuje, ale tohle podle mě nebyl ten případ.

Reagovat
Firkraag

On zasekl, pak hrál Hůlka balon kolenem a pak došlo ke kontaktu. Netvrdím, že se písknout nedala. Dala.

Reagovat
Remt

Je pravda že v tomhle se ale pravidla změnily a dnes když uděláš tzv nůžky tzn trefis ve skluzu míč i hráče je to faul

Reagovat
OTASi

jasná

Reagovat
r.mrazik

jasna...VAR je k cemu? k hovnu

Reagovat
pingla

penalta

Reagovat
ACSeRw!n

jasna penalta.. Pilar zacal padat chytre fakt jenom o chvilinku driv, ze doslo ke kontaktu

Reagovat
Nuno čomes

Jasná. Ale na komisi řeknou, že to nebyl úmysl ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Od té doby, co není faulem přišlápnutí nohy protihráče se už ničemu nedivme.

Reagovat
smazaný uživatel

Poprvé jsem letos vsadil na Plzeň, nemáte zač.

Reagovat
$dolar$

Reagovat
smazaný uživatel

Už se ví, kdo přijde místo Vrby?

Reagovat
Salfovic

Priske.

Reagovat
Mirek na tenisu

Macura

Reagovat
John Obi Mikel

To byl Malura, ne? Mazura byl ve Slovácku myslim.

Reagovat
Wyrda

Myslel Macuru jako primátora Ostravy

Reagovat
fabec1222

Myslel Macuru od Džambulky

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Mirek na tenisu

Macura z radnice. Malý Muk. Letos má hattrick.

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
Shevchenko

Tohle byla ale strašná smůla

Reagovat
vanGomm

Jaká ztráta?Hráli na cizím hřišti,takže naopak je to plusový bod.

Reagovat
smazaný uživatel

A příštích 5.kol moc hezky los pro Baník....to aby to nebylo 0 bodů a Pardubice v závěsu

Reagovat
Mirek na tenisu

S Budějovicemi prohrát doma? Ostuda. Nic jiného k tomu nelze říct. Vrba dále tápe v hledání složení mužstva, nedaří se mu stabilizovat zálohu, stále nechápe že sázka na některé přestárlé nebo průměrné hráče je cesta do pekel. Proč nehráli Kaloč nebo Buchta? Bůhví.

Reagovat
ondrasch77

Ještě má pan velkotovárník důveru ve velkotrenéra / spasitele Baníku pana Vrbu?

Reagovat
Bakary3

Co si to dovoluješ hodnotit, půl sezony, jak jistě víš

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Wyrda

Jako Baníku se evidentně nedaří, ale zase dneska to nemá s Vrbou nic společného. Ti borci reálně zazdili 5 tutovek.

Reagovat
Mirek na tenisu

Reagovat
Mirek na tenisu

Vrba je hlavní trenér, bere královský plat a jeho zodpovědnost je bez diskuse. Vše ostatní jsou pindy nás kelímkáčů.

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, tak Vrba má asi obléct trenýrky a jít trefit zařízení. Nemůže za to, že má kádr jaký má.

Reagovat
smetos

Vcera to tam netrefovali ani z metru. Fleismana uz prosim nechte jako backup a na konci roku mu podekujte za ty predchozi sezony, letos to je fak bida. Lastuvka strida cabe vykony s top zakroky, tam jeste primhourim obe oci. Vrba vytahne jen dve stridani rve Kuzmu nekam do stredu zalohy.... Letos skupina o sestup

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
HorajzmAmmann

100%

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
HorajzmAmmann

99%

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
John Obi Mikel

Wtf Baník. Oni snad chtěj spadnout.

Reagovat
Mirek na tenisu

Zářez Hradce. Teč hlavou Krejčího byla ze spodní kamery lehká ale viditelná. Hoši od Var si nadrobili. Příhoda si pochutná...

Reagovat
Mirek na tenisu

Kubala dlouho v Hradci nebude. Skvělý útočník. Přišel ze z Hradiště jestli se nepletu. Kdyby ho Křivá noha teď měl...

Reagovat
Salfovic

Hradečáci totální jelita. 7 vyloženejch šancí a pouze jeden gól A zajímalo by mě, jak by se zápas vyvíjel nebýt vyloučení Čvančary, Hradci to moc nepomohlo.

Reagovat
John Obi Mikel

Hradec

Reagovat
Mirek na tenisu

Proč? Hrají dobrý fotbal. Dneska nedali šance a dostali první gól a la haluz druhý neměl platit. Ztratili Mejdra, Vlkanovu a pořád se na to dá dívat. Koubek je kouzelník.

Reagovat
Martin9719

Dívat se na to od odchodu Vlkanovy dalo až dnes. Což mě překvapilo asi nejvíc.

Reagovat
John Obi Mikel

Vedli, soupeř v deseti, nedají X šancí a dostanou 2 hloupé góly a redku. Já bych jako fanda Hradce mlátil hlavou do zdi.

Reagovat
Salfovic

Reagovat
kilobyte

Takže jsme konečně našli ideální formaci 441.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Neon

Reagovat
Stannis Baratheon

Ten 10. hráč v poli má svůj vlastní post. Běhá tam s píšťalkou.

Reagovat
7kaka7

Resp. V druhém poločase nehrál poprvé v sezoně proti Spartě.

Reagovat
Kiss Me Polka!

Reagovat
doshcz

Reagovat
Pablos

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Martin9719

VAR. Nebavil bych se ani o penaltě na Pilaře, byť za mě jasná, ale můžeme si za remízu sami. Ale to že nevidí, že se Krejčí opravdu dotknul což bylo jasně vidět, to mě teda dostává.

Reagovat
Mirek na tenisu

Hlavní sudí a kluci od VAR letos dopiskali. Zápas a výsledek ovlivnili.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavní může být v klidu, VAR možná nějaká menší stopka bude, ale pokud byl průkazný jen 1 záběr, tak to Příhoda nějak okecá.

Reagovat
Mirek na tenisu

Bude hrát rovinu. Když popraví jednou, musí spustit gilotinu i dneska.

Reagovat
ttopi

Jakože cože? 1 průkazný záběr ještě není dost průkazný, nebo?

Reagovat
Salfovic

Pokud to šlo, tak to Příhoda vždycky nějak okecal, tak jsem na něj teď hodně zvědavej.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud má 10 záběrů a jen na 1 z nich je teč jasně vidět, tak myslím, že Příhoda je podrží, zatím se snaží být k rozhodčím co nejvíc benevolentní a vyhazuje je jen za chyby, které nejdou ničím okecat.

Reagovat
ttopi

To nejde ne? Pokud ten záběr s tečí měli (což vlastně nevíme), tak je nemá jak podržet, protože to je dostačující.

Reagovat
Salfovic

Ten záběr pochopitelně měli.

Reagovat
ttopi

Z čeho usuzuješ, že pochopitelně? Zrovna nedávno, když se řešila situace faulu/nefaulu Plzně, tak se ukázalo, že v tu chvíli neměli O2 a VAR stejné záběry.

Reagovat
$dolar$

Tj ale alo o to, že O2 mělo min záběru, kdežto VAR všechny.

Reagovat
smazaný uživatel

Dejte nám soupeře.

Reagovat
HorajzmAmmann

Kuchta Takhle ze sebe udělat dementa v rozhovoru

Reagovat
smazaný uživatel

Kuchtova výhoda je, že on ze sebe dementa dělat nemusí.

Reagovat
John Obi Mikel

Mne zaujalo spíš jeho "V deseti jsme hráli líp než v jedenácti." On toho Čvančaru nechce.

Reagovat
John Obi Mikel

Ale má teda pravdu

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
C-M@ster

Teď je Kuchta za úplnou kundu, gratuluju

Reagovat
Mirek na tenisu

Kuchta nezklamal lhář a podvodník od pohledu.

Reagovat
Jackmaker1989

Co povedal Kuchta?

Reagovat
John Obi Mikel

Že gól byl regulérní a Krejčí určitě netečoval.

Nechápu, že se pouští do takových větších akcí, když to viděl akorát na hřišti.

Reagovat
John Obi Mikel

A Krejčí taky tvrdil, že nehrál

Reagovat
kilobyte

Tak k tomu by se nepřiznal skoro nikdo. Navíc těžko říct jak to cejtil. Mohlo mu to připadat jen jako prohrábnutí vlasů.

Od rozhodčího docela podpásovka, jak se to snažil hodit na něj.

Reagovat
Martin9719

Však to taky bylo přes vlasy, ale je to prostě dotek a zapojení se do hry.

Reagovat
kilobyte

No vlasy se asi nepočítají. Ale ty by neudělali takovou změnu. Ale chtít po Krejčím, aby se přiznal je blbost, když je k dispozici VAR.

Reagovat
Kiss Me Polka!

? Proč by se jako vlasy neměly pocitat

Reagovat
kilobyte

Protože to je těžko poznat a nemění to směr míče.

Reagovat
pingla

protože je třeba někdo nemá

Reagovat
Salfovic

Přesně, je to diskriminace vlasatejch

Reagovat
Firkraag

Tak hráč se nepřizná nikdy no, ale z jednoho záběru to vidět bylo, že se dotkl.

Reagovat
kilobyte

Jenže to viděli všichni kromě proškoleného videoasistenta. Někdy by mě zajímalo, co v té dodávce dělají.

Reagovat
ratusek

sledují péčko a když tam je ženská, tak souloží. i kdyxž ta soulož možná probíhá i bez ní

Reagovat
Mass

Hlavně když je tam Adámková

Reagovat
Pablos

pouští si na VHS Ramba jedničku

Reagovat
smazaný uživatel

s dabingem Ondřeje Hejmy

Reagovat
Firkraag

Z těch záběrů na tu obrazovku to vypadá, že to hlavně vůbec neuměj ovládat. Tam jim vždycky pouštěj random záběry a pak jim s tim náhodně hejbou sem a tam a jako rozhodni se...

Reagovat
kilobyte

Ty záběry pouštěla O2. To co si pouštěl videoasistent nikdo neví.

Já bych docela ocenil, kdyby udělali nějaké informační video a tam ukázali, jak s tím pracují a co všechno musejí dělat. Třeba to mají složitější než si myslíme. Těžko říct.

A pak by mohli po konci zápasu ukázat záznam toho na co VAR koukal a co pustil na monitoru hlavnímu.

Reagovat
Firkraag

Někdy to ale vidět je, jak mu tam zmateně posílají obrázky.

Reagovat
kilobyte

Jo, to máš pravdu. Většinou to co jim tam pouští je hrozné.

Reagovat
Mass

Občas je v televizi vidět, co tam pouštěj rozhodčímu na monitoru. Dost často to vypadá zmateně.

Reagovat
kilobyte

Hele v rozhovorech po zápase to každý účastník ví přesně, i když to třeba ani nemohli vidět.

Reagovat
HorajzmAmmann

rozhodčí byl buď zlitý nebo totálně nervozní Každopádně rozhodčí asi ok, ale ten VAR ty vole... pojd vzít toho frajera z VARU před kameru a normálně ať řekne, že tam tu teč nevidí...

Reagovat
20DollarsInMyPocket

My v lize budem potrebovat jeste druhej VAR, ktery bude opravovat zjevna pochybeni VARu cislo jedna.

Reagovat
kilobyte

A tam budou sedět ti, co byli vyhozeni úplně.

Reagovat
Salfovic

Tam bude sedět rovnou Příhoda.

Reagovat
HorajzmAmmann

tam by úplně v klidu stačilo, aby se na to koukal Příhoda u telky a ty dementy měl na telefonu.

Reagovat
kilobyte

A rovnou by jim vysvětlovat, proč ta jejich chyba vlastně není chyba.

Reagovat
Remt

Já nepochopím že někdo kdo sedí za VARem doprdele toto nevidí, to je snad slepý ? To nepovažuje za jasný prokazatelný záběr, že se míč roztočí jako prase po kontaktu s hlavou Krejčího? To je pro mě nepochopitelné

Reagovat
John Obi Mikel

Sudí musí potrénovat komunikaci. To vyjadřování hrozný

Reagovat
smazaný uživatel

Zase na druhou stranu už takhle je těžký najít pár nezkorumpovaných rozhodčích a když jim k tomu do požadavků na jejich "funkci" přidáme nutnost být výborný řečník, tak se to hledání ještě víc ztíží.

Reagovat
xjert02

Reagovat
kilobyte

Já bych to tam nechtěl jít obhajovat.

Reagovat
John Obi Mikel

Já taky ne, to je fakt

Reagovat
Coutinho10

a ještě mě pobavil Sobišek na konci toho studia...prý: pojďme to ukončit, ať stihneme poslední metro

Reagovat
Stannis Baratheon

Za toto by měli Spartě sebrat 3 body. A 20 titulů.

Reagovat
kilobyte

Reagovat
Blasphemer

Co se týče penalty, tak asi jí spíš písknul. Ale až po VARu, na první pohled v reálu jsem si říkal že Pilař simuluje. Ale co už, tohle je taková ta Příhodova kategorie, že si obhájí písknutí i nepísknutí.

Na druhou stranu, hráli jsme totální píču, takže nakonec se remíza jeví ještě dobře. Tvrdoň Staňka zastoupil víc než dobře, pro mě osobně obrovský překvapení, čekal jsem že to bude největší oslabení a nakonec jsme propadli úplně jinde,

Reagovat
Bobřík1

OT: V Indonésii na stadionu 130 mrtvých.

Reagovat
Mass

Koukám na to, šílenství

Kúdela řikal, že sou v Indonézii do fotbalu fanatici, ale nenapadlo mě, že až takový. Btw demence místní policie připomíná tu ze stadionu v Hillsborough. Když tam dochází k nějakým strkanicím, tak jak si můžou myslet, že to vyřeší tak, že do nich budou střílet slzák? Tohle snad funguje někde na náměstí, ale ne na stadionu. Toho důstojníka, kterej o tom rozhodl, bych nechal popravit.

Reagovat
Freedo

Tam prej za to mohla davová panika a lidi ušlapali. To se může stát kdekoliv, když jsou špatně zvládnutý únikový východy a máš tam prasata z policie, viz. příklady z Evropy.

Reagovat
Mass

Co sem četl, tak se ušlapali před východy, potom co policajti začli střílet slzný granáty do davu.

Reagovat
Freedo

Jj, tak jsem to myslel, že to není o fanatinismu.

Reagovat
Coutinho10

chtěl jsem kouknout dnes od 11:00 na Persiji, celý kolo teda odloženo

každopádně policie fakt bez mozku, jasný, nemají tam vběhávat ty fans, ale u takovýho množství lidí používat takovýhle prostředky, tak asi to riziko, že to může špatně dopadnout bylo, bohužel

Reagovat
ACSeRw!n

ACAB snad byla dohra v ulicich

Reagovat
7kaka7

Rozčilování nefanoušků Sparty mi těch 5 kol chybělo fascinující jak i po 17 letech Kateřinského destrukce leží Sparta v žaludku

Reagovat
smazaný uživatel

Mám poslední dobou velkou averzi na Zeleného. Je u většiny gólovek soupeřů, strašně nedůraznej a lehkovážnej. Příště by místo něj mohl dostat šanci Vitík.

Reagovat
Pablos

,,odstřelení" Vitíka moc nechápu. Jinak se mi dost líbí Hojer, mi příjde jeden z nejtechničtějších hráčů ligy, což je na obránce teda docela špatná vizitka pro ligu

Reagovat
Bakary3

Tak on byl zraněnej, proto teď nehrál, ale to je otázka času, i je to hráč, kteryho bude mít Sparta zájem nasazovat

Reagovat
Pablos

ok to jsem nevěděl

Reagovat
smazaný uživatel

On byl Vitík v přípravě zraněný a když se pak měl rozehrát v béčku, tak byl bohužel hodně špatnej. Pak se ale začal pomalu zvedat a v repre U21 už hrál solidně, takže by možnost dostat měl. Nebo aspoň Panák. Zelený se mi v obraně vůbec nelíbí.

Reagovat
Pablos

Uvidíme. A co Čelůstka ten to má na dlouho ?

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím se očekává návrat cca leden/únor.

Reagovat
Pablos

Na druhou stranu byl nejdříve špatnej, pak chytli formu a byl dobrej ...a pak se zranil... to už možná bude velký špatný.

Reagovat
smazaný uživatel

Ona mu myslím po sezoně končí i smlouva a nějak neočekávám, že by se měla prodlužovat.

Reagovat
ACSeRw!n

ten me posledni zapasy sere strasne.. za me Vitik taky zaklad

Reagovat
Losinho

Spartu klasicky tahaj rozhodčí no

Reagovat
kilobyte

Reagovat
ACSeRw!n

5 zapasu bez vyhry.. vcera litaly na 1 baraky

Reagovat
smazaný uživatel

Poděkujte Tvrdíkovi, byla to reakce na jeho stížnost, že rozhodčí Spartu řežou.

Reagovat
Salfovic

Nejostudnější moment v historii Sparty, zastává se jí šéf Slavie

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
KingMaster13

Důkaz toho že už je nepovažujeme ani za soupeře

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Salfovic

Vyhazov Krejčího s Novotným se zapíše jako jedno z nejdebilnějších rozhodnutí v historii ligy.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
$dolar$

Reagovat
Losinho

Reagovat
KnoxXx

Reagovat
eXtr3m

Reagovat
Greny

Za tři kola se jim omluví a vezmou je zpět

Reagovat
smazaný uživatel

Neznám, ale RIP

Reagovat
Slovácký trojboj

konečně....SLOVÁCKO

Reagovat
AjaxFans

Paráda

Reagovat
oli9

3 body už byly potřeba

Reagovat
$$CaptainKokotko

Reagovat
Salfovic

Chramosta do repre. 9 z, 6 g, 4 a

Reagovat
John Obi Mikel

Horejš z něj udělal dělo

Reagovat
Mass

Šáh na něj

Reagovat
ondrasch77

s Teclem

Reagovat
Pride

Z Doskiho bude skvělý hráč

Reagovat
oli9

Za rok bohužel pryč

Reagovat
$$CaptainKokotko

Tak pokud za 25M+, tak ok

Reagovat
PavlíčeQ

BRNO DOBRY, ALE MONSTRUM NEZASTAVIS

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
ratusek

at vám dají soupeře

Reagovat
Pride

Pardubice rovnou dolů, trapnější klub v lize dlouho nebyl.

Reagovat
John Obi Mikel

Pardubice Dostat bůra v Teplicích. Ta výměna trénérů jim absolutně nevychází.

Reagovat
KingMaster13

Taky nahradit je Kováčem který nic nedokázal

Reagovat
meno

Tak Jarošík je dobrej trenér.

Reagovat
ondrasch77

Už si to sedlo..., jedeme jak namazaný stroj.

Poslední 4 zápasy, skóre 12:1... Jdeme si pro Evropu

Reagovat
PavlíčeQ

neveril bych, ze se doziju toho, ze bude v jablonci kapitan malajsie davat nadychany bochanek na hlavu asi metr sedesat vysokyho cernohorce, ktery uklidi nechytatelne k tyci

a do toho jablonecky rudiger, ktery tim zije naprosto neuveritelne a od prichodu snad jeste neprohral souboj a to proti sobe mel vasuliny, kozaky, reznicky

jedeme dal.

Reagovat
ondrasch77

Dion dneska nebyl zas tak moc vidět (asistence na chramův gól a špatně umístěná střela na bránu, já vím..., ale na Slovácku byl lepší), ale Joshua je fakt borec, ten fakt neprohraje skoro nic, dneska od něj Řízek odletoval jak papír... V hlavě mám ten moment, jak se ho Řízek snažil zboku naremplovat a svalil se, jak mokrý tele a Joshua běžel dál

Jovo i Chram byli dneska bezkonkurenční, líbil se mi Houska, který suprově nahradil Považance a DM mu dneska vyloženě sedlo, měl skoro každý míč. Tihle 4 dneska zaslouží absolutorium.

Naproti tomu jsem vůbec nepochopil o co se tam snažil v 93. Sejk..., kdyby to dal hned Malinovi, mohl to být gól..., místo toho se tam motal jak kokot, akci zabrzdil a ve finále se srazili

Reagovat
ratusek

ať vám dají soupeře

Reagovat
ondrasch77

Za 14 dní přijede Plzeň..., to bude prubířský kámen.

Reagovat
Salfovic

Horejš je prostě dobrej.

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
$dolar$

Reagovat
lichna.

A už tu dostával sodu, když se na začátku nedařilo.

Reagovat
ondrasch77

Já jsem mu věřil i když se nedařilo...

Reagovat
AjaxFans

To říká každý

Reagovat
ondrasch77

Tak si to dohledej..., já rozhodně nejsem zastáncem bezhlavého vyhazování trenérů, i Radu jsem loni dlouho hájil.

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Losinho

Reagovat
Radin

Ten Chlumecký, kde byl, tak hráli špatně. Zřejmě parodie na obránce a o útoku Pardubic nemá cenu diskutovat. K tomu všemu netrenér Kováč, který byl děsný už v Opavě.. Naopak Teplice bojují a Jablonec ukazuje, jak se má posilovat v našich končinách, když je vše přebrané

Reagovat
Firkraag

Tak on za to nemůže, že si ho někde z ligy vezme

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Coutinho10

nakonec celkem v klidu 3 body

Reagovat
smazaný uživatel

Ousou? Klobouček To byl výkon evropského formátu

Reagovat
HorajzmAmmann

My jsme fakt totální tragedi. Vyhrát 2 zápasy doma z těch 4 průserů (OK, řekněme, že Olomouc a Brno třeba i zaslouženě) tak jsme v klidu na 4. místě s 16 body. Stačilo vyhrát proti ČB a hned by to bylo trošku lepší, ale ne ty vole, my máme šanci se někam dotáhnout, využít toho, že soupeři jsou taky v piči, ale posereme to ještě více.

Teď bohužel vzhledem k tomu losu musíme vyhrát v Liberci, ale předpokládám, že to bude další remíza. Fakt.. zbytečně se Baník dostal pod tlak a bude ty body horko těžko nahánět... a je jedno, zda měl proti ČB 100 tutovek nebo 200 tutovek

Reagovat
John Obi Mikel

Je to letos extrémně vyrovnaný. Jste třetí od konce (2 body náskok nad Zlínem a 7 bodů od Pardubek) a přitom 6 bodů od čtvrtého místa

Reagovat
smazaný uživatel

Pro Baník je průser spíš ten los. S tou obranou budou mít problém vyhrát jakýkoliv zápas do konce roku.

Reagovat
meno

Mno jo, ale co chcete, když Vrba nemá hráče pro svůj styl.

Reagovat
Bakary3

To jsou pořád takový blbý řeči.

Pro jakej svůj styl?

Hraje 20 let 451 jako celá liga, na tenhle styl má celá liga kádry postavený.

Ano, nemá Horvátha, bakose atd., Ty už prostě nehrajou.

Nemá kvalitu jako kdysi v Plzni, žádný překvapení.

Ale mně to přijde, že se dělá, jak když je to v Baníku kopáč vedle kopáče.

Kuzmanovic, buchta, klima, Kaloč, sehic, Tijani, teď cadu, plavsic, zapojí se Tetour a Almasi... To jsou pořád hráči, se kterýma se dá hrát fotbal.

Vrba věděl, do čeho jde, jaký jsou podmínky, před sezonou říkal, jak je s kádrem spokojenej, tak jaký něma hráče pro svůj styl?

To je alibismus.

Ano, třeba se jeho práce může projevit po delší době, ale to neustálý omlouvání hráčskou kvalitou mi přijde mimo.

Reagovat
meno

Já ho neomlouvám, ale zároveň ten tým prostě nemá hráče na souboj o titul, což by měl bejt po těch letech, co do toho Brabec rve peníze, nějakej cíl. Minimálně by už měli být jasným hegemonem regionu. Nejbližší prvoligovej tým je Olomouc nějakých 80 km daleko. Přitom za posledních 5 let se povedlo kolik přestupů z Áčka? Zio a Sor? Karviná tam má Ramireze, Ba Louu, Lingra, Santose. Opava má Kayambu, Součka, jestli mají procenta, budou mít peníze za Tiehio.

Reagovat
Bakary3

Souboj o titul je nesmysl, takový cíl nemá vedení, fanoušci, Vrba, hráči, nikdo.

Bojovat o tu šestku v pohodě můžou s tím materiálem a že mají problém přeskočit i Olomouc je špatná ukázka fungování asi na více úrovních.

To samý s těmi přestupy, nejdřív cilili na "hotový" hráče jako Fillo, fleisman, Potočný...

Karviná to prostě zkoušela a něco se urodilo, Baník šel jinou cestou, teď jsou asi trošku na křižovatce, jak dál.

Reagovat
smazaný uživatel

Bojovat o šestku budou i po tom špatným začátku, ale při jejich možnostech by ty cíle měly být jinde - 4. místo (3., až se Plzeň vrátí, kam patří), pokusit se vyhrát pohár a zkusit si aspoň předkola... místo toho se jejich sportovní úsek poslední roky předhání se Spartou v tom, kdo nadělá víc hovadin.

Reagovat
Bakary3

to asi jo

Reagovat
ratusek

Reagovat
jackinho10

Reagovat
HorajzmAmmann

Já ho neomlouvám, ale zároveň ten tým prostě nemá hráče na souboj o titul, což by měl bejt po těch letech, co do toho Brabec rve peníze, nějakej cíl

To si úplně nemyslím. Srovnej si, co do těch kádrů rve Sparta, Slavia.

Cíl je přeskočit Slovácko, Liberec, Jablonec, Boleslav. Dlouhodobě se Baník dostal asi do TOP6 (to že tam letos nejsme, zatím, je to o čem píšu) a teď se musíme dostat těsně pod TOP3. Občas je doma porazit, být třeba 8-10 bodů za nima. Neztrácet zbytečné zápasy... ale titul? To fakt ne, bez sponzora nereálné...

Reagovat
ratusek

Já bych se ti tady rozepsal o kvalitě kádru, ale nechci se tady zase s někým hádat, jak to vidím černě, že ten kádr je kvalitní, že je dobře postavenej a já nevím co vše. Sice jsme třetí od konce nebo kolikátí, ale to nevadí. Bělák s Grusmanem to dělají dobře, Brabcovi nevadí, že ty peníze lítají luftem. A už nic nepíšu dál

Reagovat
Bakary3

Nojo, je to věc názoru, mně se to zas tak špatný na takovýhle výsledky nezdá

Reagovat
ratusek

No na těch nejklíčovějších postech jsou hráči nekvalitní, nebo za zenitem nebo absolutně bez formy

Reagovat
Bakary3

A to je?

Místo Laštůvky si mohli nechat Budinskýho, nebo vzít někoho jinýho než letacka. Vrba asi chce lastuvku, tak ho má.

Fleisman, je s ním asi taky spokojenej, hraje furt. Frydrych byl snad vysněná posila.

Škoda je určitě Tetoura a Almasiho, ikdyz toho asi klima nezastoupil tak špatně.

Reagovat
ratusek

Já tady jména píšu dlouhodobě a nechci se tady hádat s někým z Baníkovců. Tak to necháme být

Reagovat
HorajzmAmmann

loňský Klíma byl dobrý back up, letošní Klíma je špatný. Ten je opravdu dobrý asi jako 2. útočník po Almásim, ale aby to táhnul jako hrot číslo 1 a Baník to na něm postavil to opravdu ne. V podstatě Baník má poslední kola 4 nové hráče do základu - Lischka, Almásí, Plavšič, Cadu (místo Jirky, nejlépe...). Tak snad si to sedne a ty body budou. Jenže jak píšu, vzhledem k tomu, kolik bodů Baník poztrácel jsou ty Budějky prostě velký problém... mohlo se najet na nějak vlnu dobrých výsledků jako Jablonec třeba, ale ne no.. asi to nebylo potřeba.

Reagovat
HorajzmAmmann

tp, že ztratím doma 12 bodů s naprostejma lopatama není o kádru. Spíš o formě, příštupu, nerozehranosti, zranění atp... ale i tak když to sečtu dohromady, tolik bodů se poztrácet nemělo. To stejný jako Sparta, akorát v jiném měřítku.

Reagovat
smazaný uživatel

nooo ty hráči jsou na papíře slušný, ale ten kádr mi nepřijde vhodně postavenej. Chybí cdm, místo laštůvky není připravená golmanská náhrada, zranil se svozil a není pořádnej pravonohej stoper, na začátku sezony chyběly i křídla. Kádr není vůbec stabilizovanej, Baník z paniky udělá Cadua a Plavšiče a v tu chvíli odjebne Jaroně a Buchtu do béčka. Zapracovávání mladých je strašně pomalý, v béčku hrají 22 letý kluci MSFL. Slavie, Sparta i ta Olomouc jsou v tomdle úplně jinde.

Reagovat
HorajzmAmmann

Slavia a Sparta zapracovala do Áčka kolik odchovanců? Baník za poslední dobu Buchtu, Kaloče, Jaroně... proti Brnu hrála sestava s průměrem asi 22 let.

Úplně jinde Slavia, Sparta na tom je někam o moc lépe jo??

Reagovat
smazaný uživatel

No Sparta má aktuálně v áčku odchovanců víc než dost, tak 10 cca. Slavie je na tom o poznání hůř, o tom už jsem tady polemiku se slavistou vedl a přijde mi to škoda. Ale počet odchovanců v áčku není jediná metrika. Slavie uhrála druhou ligu s béčkem složeným z 18 letých a mladších kluků, ty lepší naposílala všude možně do ligy nebo do FNL. Sparta má taky béčko ve FNL, případně posílá svý kluky do ligy. Oba kluby hrajou v lize dlouhodobě špic, Sparta je trapná, ale furt to doplácává alespoň do toho 3. místa.

Baník mezitím je furt druhosledový klub, což mi přijde škoda, protože tradicí i penězma má na víc, ale i kvůli tomu bych čekal výraznější omlazení a větší odvahu zapojit mladý kluky.

Baníkovský béčko se plácá v MSFL a narozdíl od Slavie to není o tom, že by mělo nějak extra nízkej věkovej průměr, má ho kolem 21 let. Talent v 21 letech už potřebuje hrát daleko vyšší úroveň než MSFL. Buď na to ty kluci nemají a pak by je měl Baník pustit anebo mají a pak by prostě frajeři typu Smékala měli bejt už jinde. Baník je často brzdí, Šmigu třeba úplně ooc přeřazoval k dorostencům, teď hraje ve FNL základ a dost možná se dočká startů v áčku.

Nevím nakolik zapracoval Baník do kádru Buchtu a Jaroně. Oba hráli jen dokaď nepřišli Cadu a Plavšič, teď proti Frýdku hráli zas MSFL spolu s Pojezným. Všichni 3 by měli mít pevnější pozici, zvlášť Buchty je vysloveně škoda, tomu klukovi už je 23 a má míň startů v lize než Karabec v 19

Reagovat
bobis21

Někde jsem viděl, že jsme měli v zápase xG přes 5. Kolik bychom teda měli, kdyby měl hráče na svůj styl?

Reagovat
meno

Nevím kolik xG, ale měli byste 3 body

Reagovat
bobis21

Problém byl, že nejlepší střelec ligy prostě neměl den a nedal gól ani z metru a několikrát jsme trefili tyč/břevno. Tohle prostě nebylo o typech hráčů (aspoň směrem dopředu) ani náhodou.

Reagovat
$dolar$

To neni o stylu, jen ti hraci jsou proste slabi.

Reagovat
lichna.

Jo, já si to říkám od začátku sezony. Kdybychom neprojebali zápas s Teplicemi, pak kdybychom neprojebali zápas s Brnem, kde jsme to měli dokopat úplně v pohodě. Kdybychom z xG dali aspoň 2-3goly a neinkasovali z každého hovna s Budějkama.

Stačilo zvládnout dva zápasy a ukázalo by se, proč Vrba mluvil o dobrém losu. I s tou bídou bychom byli, jak ty píšeš 4. Ale to jsou kdyby. Jediné, jak to teď můžeme otočit, je překvapit v Liberci, zvládnout doma Bolku, případně třeba uhrát něco se Slováckem doma. A můžeme mít relativně slušnou pozici pro jaro. S bodovým ziskem ze Slavky a Plzně nepočítám. Tam zase pojedeme jak mrtvoly.

Reagovat
HorajzmAmmann

Baník měl v minulosti vždycky nějaký jeden průser doma za dlouhou dobu. Potom mi přišlo, že si na to dal Baník pozor a znovu už doma neztratil... teď místo toho, aby ta koncentrovanost na výkon a výhru proti ČB byla 1000%, tak si nechají dát branku v 2. minutě, úplně zbytečnou. Tak jsou prostě kreténi. A oni to znova udělají v 2. poločase.... To mi hlava nebere. Nechat otočit Brno v posledních 3 minutách, když už teda haluzově vedeš 1:0 je taky blbost, i když ve výsledku Brno vyhrálo zaslouženě...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele