FORTUNA:LIGA - souhrn 1. kola: Na úvod selhala kompletní Top 5

31.07.2022, 21:04
Aktuality
Sparta dokonala zmar minulé první pětky a doma podlehla Liberci, když zvládla jen snížit. V závěru navíc přišla o vyloučeného Kuchtu. Slavia stejně jako v nadstavbě podlehla Hradci Králové. Plzeň v roli obhájce titulu klopýtla hned na úvod, přesto může být s remízou 2:2 v Teplicích spokojená, neboť dotáhla dvougólové manko a v závěru přežila penaltu. Slovácko v sobotu bralo jenom bod. Ještě hůře dopadl Baník Ostrava, doma padl s Olomoucí 0:3...

Sparta Praha - Slovan Liberec 1:2

31.07.2022 19:00

Góly: 75. Kryštof Daněk - 2. Christián Frýdek, 19. Jaroslav Zelený (vl.)

Víkend plný překvapení dokonalo také utkání, jež se odehrálo v neděli večer na pražské Letné. Domácí Sparta se neoklepala z šokujícího vyřazení z evropských pohárů, naopak se dostala pod ještě větší tlak. Nestačila totiž na liberecký Slovan. Hosté si potřebný náskok vypracovali už v úvodu zápasu.

Pohroma se na Letnou přiřítila velmi brzy. Již ve druhé minutě propadla Frýdkem rozehraná standardní situace až na zadní tyč, kde gólman Sparty Holec nestihl reagovat - 0:1. Opaření domácí nebyli schopni cokoliv kloudného vymyslet. To hosté hýřili elánem a dál zatápěli defenzivě Pražanů. V 19. minutě se Frýdek znovu opřel do přímého kopu a i za pomoci teče Mejdra protáhl Holce.

Následný rohový kop ovšem přinesl další míč v bráně Sparty. Po rohovém kopu se kulatý nesmysl odrazil od Zeleného podobně jako u prvního gólu Slovanu na zadní tyč, za niž i přes snahu bránícího Kuchty také zapadl. Liberec tedy vedl už o dva góly a usiloval o další. Ghali připravil pozici pro Matouška, proti němuž zasáhl Holec.

Ve 30. minutě měl první starosti brankář hostů Vliegen, jenž neudržel centr z levé strany, situaci však ze svého pohledu nakonec zachránil. Liberec odpověděl protiútokem a střelou Červa o tři minuty později, kterou Holec vyrazil. Těsně před přestávkou unikl defenzivě Severočechů Kuchta, jenže v závěru svého sóla nepřelstil Vliegena. V nastavení první půle vyhledal Zelený Karabce, jehož prudká hlavička proletěla vedle tyče do zámezí.

Druhý poločas otevřela pumelice Højera z přímého kopu, kterou Vliegen i s pomocí břevna odvrátil na rohový kop. Slovan se dál uchyloval k nebezpečným brejkům. Při jednom takovém přenesl Frýdek hru na Matouška, tomu ale výsledné zakončení moc nevyšlo.

V 75. minutě zadělali Letenští na drama. Střelu Čvančary dorazil do brány jiný střídající hráč Daněk, díky němuž domácí snížili. O dvě minuty později měl na hlavě vyrovnání Čvančara, jenže ve stoprocentní šanci jej vychytal Vliegen, jenž si nedlouho poté poradil také s přízemní střelou Zeleného. V 83. minutě se vytočil Kuchta, bránu ovšem netrefil.

Sparta sahala alespoň po bodu, Liberec ji ale v závěru již do ničeho nepustil. Místo toho frustrovaný Kuchta šlápl na hlavu Vliegena a po udělení hloupé červené karty se předčasně poroučel ze hřiště.

Více informací k zápasu

FK Pardubice - Dynamo České Budějovice 0:2

31.07.2022 16:00

Góly: 8. Patrik Hellebrand, 67. Martin Králik

Pardubice si v zápase proti Českým Budějovicím vytvořily několik příležitostí, přesto vyšly gólově naprázdno. To Jihočeši využili z minima maximum, prosadili se rovnou dvakrát a v prvním kole získali všechny tři body.

Hned v samotném úvodu bylo ve vršovickém Ďolíčku velmi živo. Po rohovém kopu od Janoška měl nejprve obrovskou šanci Toml, reflexivně jej však zastavil budějovický gólman Šípoš. Záhy hlavičkoval do brankové konstrukce Černý. Dynamo se rovněž nenechalo zahanbit. Hellebrand se v osmé minutě dostal k míči za pokutovým územím Východočechů, jeho pokus po teči Tomla přeletěl přes bezmocného brankáře Markoviče a hosté šli rázem do vedení.

Snaha Východočechů neutichla. Šípoše ještě do přestávky pořádně protáhl Hlavatý, střelecký pokus si připsal také Janošek. Po změně stran zakončoval po prostrčení od Černého znovu Hlavatý, Šípoš ale dál úspěšně hájil prostor za svými zády. Slibnou pozici si vypracoval Helešic, avšak bránu Dynama o kousek netrefil.

Místo vyrovnání přišel druhý trest ze strany Budějovic. Na rohový kop Hory si naskočil Králik a kapitán Jihočechů pečetil vítězství svého celku. Hosté se totiž ve druhém poločasu zlepšili směrem dozadu a Pardubice již tolik nepouštěli do nebezpečných situací.

Více informací k zápasu

FC Hradec Králové - Slavia Praha 1:0

31.07.2022 16:00

Góly: 54. Daniel Vašulín

Slavia nevyužila zaváhání Plzně v Teplicích a v prvním kole nezískala tři body. Sešívaní marně hledali recept na Hradec Králové, jemuž stačila jedna povedená akce ke vstřelení branky. Jelikož Pražané s žádnou odpovědí nepřišli, uzmuli tři body nečekaně "Votroci".

Na stadion v Mladé Boleslavi, kde mají Východočeši druhým rokem azyl, přišlo mnoho fanoušků obou táborů, dlouho ovšem sledovali zápas bez vážných šancí. Především první půle spíše uspávala. Jen necelou čtvrthodinu utkání odehrál zadák Hradce Leibl, jenž musel kvůli zranění předčasně ze hry.

Dle očekávání se snažili tvořit zejména Pražané, jejich snaha ale zpravidla končila před pokutovým územím protivníka. Hradec toho také příliš nevymyslel, přesto se gólman hostů Mandous musel mít na pozoru poté, co se po centru Vlkanovy z pravé strany dostal k zakončení Vašulín. Těsně před přestávkou se konečně musel činit také strážce východočeské svatyně Reichl. Tomu starosti udělala rána Traorého, skóre ale zůstávalo neměnné.

Devět minut po změně stran už statistici zapisovali první (a nakonec taky jedinou) branku duelu. Kubala prostrčil balón na Vašulína, jehož neubránil Douděra a vysoký útočník překonal Mandouse.

Marné dobývání sešívaných pokračovalo až do závěrečného hvizdu. Reichl totiž po hodině hry zastavil Ewertonovu křižnou střelu z úhlu, v 90. minutě zase vyrazil projektil Ousoua. Slávisté nezlomili odpor "Votroků" ani při závěrečném tlaku.

Více informací k zápasu

FK Jablonec - Bohemians Praha 1905 0:3

31.07.2022 16:00

Góly: 37. Ondřej Petrák, 70. Roman Květ, 88. Adam Jánoš

Zdá se, že výsledkové nezdařená příprava Jablonce nebyla tak úplně náhodná. Severočeši totiž hrubě nezvládli ani vstup do ligové sezony, když na domácím hřišti hned třikrát inkasovali od pražských Bohemians. Sami se přitom neprosadili ani jednou.

V úvodu zápasu si gólman Severočechů Hanuš ještě poradil s přímým kopem Květa, načež aktivitou hýřili zejména domácí. Nejprve po dobrém napadání zakončil akci Kratochvíl, avšak brankáře Pražanů Valeše nepřekonal. Poté Houska hledal na zadní tyči Sejka, jenže útočník Jablonce balón mezi tři tyče neusměrnil. Následně pálil zajímavě Kratochvíl, nicméně Valeš skočil k tyči včas.

Ve 37. minutě už se síť rozvlnila - a to ta za Hanušem. Centr z levé strany vrátil před bránu Dostál, Květ ještě hlavičkoval do tyče, avšak pokračování akce zajistil Puškáč připravením palebné pozice pro Petráka. Někdejší středopolař Norimberku sice nevypustil žádnou pumelici, pomohla mu ale teč bránícího Martince, od něhož kulatý nesmysl putoval za Hanušova záda.

Po změně stran si Hanuš pro změnu připsal úspěšný zákrok poté, co jej z dálky prověřil Puškáč. Na druhé straně měl po rohovém kopu Považance slibnou šanci na vyrovnání Martinec, jenže osamocen nemířil na zadní tyči přesně. To Bohemka neměla problém trestat neshody v kombinaci soupeře. Když Hanuš v 70. minutě riskantně rozehrál na Považance, okamžitě k záložníkovi Severočechů přiskočil Hronek. Z jeho práce následně těžil Květ, který se nerozpakoval a propálil Hanuše - 0:2.

V závěru se domácí dostali do poslední solidní příležitosti. Martinec prodloužil Černákův pas k Ikaunieksovi, ten ovšem v tísni nepřelstil Valeše. V 88. minutě se Martinec stejně jako v první půli nachomýtl do akce soupeře a znovu sehrál smutnou roli. Po přihrávce Hronka totiž tečoval zakončení Jánoše, jenž se tak mohl radovat ze své první trefy v dresu Bohemians.

Více informací k zápasu

FK Teplice - Viktoria Plzeň 2:2

30.07.2022 19:00

Góly: 23. Jakub Urbanec, 47. Jakub Urbanec - 58. Jan Kliment, 71. Jhon Mosquera

Ještě hodláte podceňovat Teplice? Severočeši před startem sezony vypadali na největšího outsidera soutěže, v prvním kole ale překvapili všechny. "Skláři" si na domácích Stínadlech vyšlápli na obhájce titulu z Plzně, nad nímž vedli o dvě branky. A byť o vedení přišli, málem se nakonec radovali ze tří bodů. V závěru však odmítli proměnit pokutový kop a body se tedy dělily.

Před úvodním hvizdem by hráči Teplic bod za plichtu jistě brali. Po konečném hvizdu ale musí být trochu zklamaní. Rozporuplné pocity zažívá především Jakub Urbanec. Ten ve 30 letech dlouho zažíval snovou ligovou premiéru, jenže dva vstřelené góly v závěru znehodnotil zahozenou penaltou.

Neúspěch Plzně se nezrodil náhodou. Viktoria má za sebou vskutku velice nepodařené utkání. Už ve třetí minutě ohrozil Západočechy Soufiane Dramé hlavičkující po rohovém kopu nad břevno. O šest minut později sice chtěl na druhé straně využít podklouznutí Kučery unikající Pilař, nadějný útok ale ve finální fázi zpackal nepodařenou přihrávkou.

Poprvé si plzeňská defenziva vybrala slabou chvilku ve 23. minutě. "Skláři" získali míč po laciné ztrátě Buchy, načež se balón rychle dostal k Urbancovi. Někdejší hráč druholigového Prostějova na nic nečekal a pohotovou střelou dokonale zaskočil plzeňského brankáře Staňka, který v nedbalkách kapituloval - 1:0.

Po změně stran šli Severočeši rychle do dvougólového vedení. Opět se tak stalo díky zisku na polovině soupeře, po níž přišel centr od Hyčky. Chaosu ve vápně využil všudybyl Urbanec, který překonal Staňka střelou do protipohybu.

Až poté se Západočeši konečně probudili. Kopic sice dvakrát ztroskotal na vynikajícím Grigarovi, avšak ještě před hodinou hry propadl rohový kop na zadní tyč, kde se nemýlil nikým nehlídaný Kliment - 2:1. Tentýž hráč v 64. minutě nacentroval na Chorého, jenže vysoký útočník zblízka netrefil bránu.

Nápor Viktorie nicméně kulminoval. V 71. minutě trefil Hejda po rohovém kopu tyč, od ní se ale balón odrazil k Mosquerovi. Ten neváhal a z dorážky vyrovnal skóre. Záhy se Mosquera chtěl radovat znovu, avšak jeho obstřel proletěl kolem tyče do zámezí.

Závěrečné minuty zase patřily domácím. Kodad dvakrát unikl zadákům Plzně, a zatímco jeho první pokus ještě zastavil Kaša, při tom druhém jej nedovoleně zastavil Hejda. Stoper Plzně viděl červenou kartu, navíc se incident odehrál na hraně pokutového území. Sudí Machálek nakonec nařídil penaltu pro Teplice, z niž toužil dokonat hattrick Urbanec. Staněk se však na rozdíl od vzájemného souboje z první půle tentokrát vyznamenal a vynikajícím zákrokem zařídil remízu.

Více informací k zápasu

Zbrojovka Brno - 1. FC Slovácko 2:2

30.07.2022 16:00

Góly: 21. Michal Ševčík, 32. Jakub Přichystal - 30. Daniel Holzer, 71. Michal Trávník

Slovácko na hřišti Brna jasně ukazovalo, kdo v první lize působí déle. Hosté měli celé utkání herní převahu, přesto ani jednou nešli do vedení. Naopak museli dvakrát dotahovat a nakonec se spokojit pouze s remízou, za kterou, vzhledem k vývoji skóre, nemohou být zcela rádi ani domácí.

Uherskohradišťští se Zbrojovku pokusili zaskočit netradičním postavením hráčů na trávníků. V útoku se objevili Holzer a k snad ještě většímu překvapení také Kalabiška, jehož z levého kraje hřiště vystrnadila letní posila Doski. Ve středu pole zase operoval navrátilec Trávník. "Flinta" z nových akvizicí ukázala levého beka Granečného a křídelníka Faltu.

Od úvodního hvizdu si Slovácko převzalo míč a protivníkovi jej až na velmi krátké sekvence nepůjčovalo. Převahu mohl zužitkovat Havlík, jenže hlavičkou z nadějné pozice netrefil bránu. Brňané pořádně zahrozili až po 20. minutách hry, avšak rovnou k velké radosti domácího publika skórovali. Úspěšnou akci rozjel Ševčík dlouhým pasem na levou stranu hřiště, následně mladý záložník doběhl do pokutového území, kde jej šikovně vysunul Řezníček, načež levonohý technik propálil gólmana hostů Nguyena.

O devět minut později celek z Uherského Hradiště vyrovnal. Domácí brankář Berkovec neudržel pas zleva, čehož využil Holzer, který se prosadil z dorážky. Krátce nato ale v Srbské ulici zase vybuchla nadšením většina diváků. Důrazný Řezníček udržel míč před bránícím Daníčkem a centrem posadil balón na hlavu Přichystala, jenž skóroval na zadní tyči. Domácí do pauzy ještě přežili několik šancí Slovácka a do přestávky odcházeli spokojenější.

Po změně stran už převaha hostů nebyla tak čitelná. Zbrojovka sice dál fungovala v zataženém bloku, na druhou stranu ale kombinace Uherskohradišťských dosti vázla. Naopak to byli domácí, kdo si zkraje druhé půle vytvořil menší tlak.

V 71. minutě však Slovácko podruhé vyrovnalo. Po autovém vhazování z levé strany se k zakončení ve vápně Brna dostal Trávník, jemuž k přesnému zásahu pomohly obě tyče Berkovcovy svatyně. Obrat mohl zanedlouho poté dokonat Havlík, nicméně po kolmici za defenzivu Zbrojovky nepřelstil Berkovce ve skluzu.

Více informací k zápasu

Baník Ostrava - Sigma Olomouc 0:3

30.07.2022 16:00

Góly: 38. Mojmír Chytil, 51. Juraj Chvátal, 79. Jan Sedlák

Dešťová přeháňka ve Vítkovicích se pro domácí Baník změnila ve studenou sprchu. Ostravané vykopli sezonu ostudnou porážkou. Od olomoucké Sigmy inkasovali rovnou třikrát, sami se přitom neprosadili ani jednou.

Slezané sice zahrozili jako první, avšak poté, co Šehić ve čtvrté minutě po rohovém kopu ohrozil brankáře hostů Macíka, počítali příležitosti zejména Hanáci. V 19. minutě vyhledal Chytil z levé strany před bránou Růska, ten ovšem kombinaci mezi forvardy Olomouckých zakončil nepřesně. Mezi tři tyče nemířil o minutu později ani sám Chytil.

Sigmě se bezradných domácích zřejmě zželelo, a tak je po půlhodině hry přece jen pustili do šance. Poněkud dezorientovaný Vraštil propustil nákop ostravského gólmana Laštůvky za svá záda, ovšem vůbec nepostřehl náběh Šehiće. Bosenskému fotbalistovi nicméně nevyšel pokus z voleje. Ve 37. minutě se hosté prezentovali v mnohem lepším světle. Chytil převzal přihrávku od Chvátala a zakončením do protipohybu přelstil Laštůvku - 0:1.

V závěru první půle usiloval o vyrovnání Kuzmanović, jeho střela ale proskákala vedle tyče do zámezí. Pět minut po změně stran vybídl Zorvan nabíhajícího Chytila, ten si však vylámal zuby na Laštůvkovi. Jenže vzápětí Slezané přece jen inkasovali podruhé. Opět u celé akce stál Zorvan, jehož centr zleva propadl až k Chvátalovi. Slovenský bek se opřel do balónu a díky nešťastné teči Fleišmana se mohlo na Hané znovu slavit.

Hosté ovšem neměli dost. Po hodině hry chybělo jen málo k tomu, aby Ventúrův přímý kop zapadl k tyči. Další trefě zabránila pouze teč jednoho z hráčů stojícího ve zdi. Baník se však stále odmítal probudit. Nic na tom nezměnila ani hlavička Budínského ze 78. minuty, kterou snadno do náruče lapil Macík.

Rozpoložení obou celků jasně demonstrovala situace, jež se odehrála krátce po zakončení Budínského. Laštůvka nepřesně rozehrál na Takácse, Zifčák uloupený míč poslal do běhu Sedlákovi, který obrovskou šanci bez potíží proměnil, čímž stanovil konečné skóre prestižního souboje.

Více informací k zápasu

FC Trinity Zlín - FK Mladá Boleslav 0:0

30.07.2022 16:00

Góly: -

Ani domácí, ani hosté nevylepšili pod Jižními Svahy počasí pod psa. Zlín se v nepříliš záživném utkání rozešel s Mladou Boleslaví smírně. Oba celky si vypracovaly gólové šance, radost jim ale vždy něco (nebo někdo) překazilo.

O první vzruch se zničehonic postaral útočník Moravanů Jawo. Vytáhlý fotbalista se o míče opřel z velkého úhlu, přesto dokonale zaskočil mladoboleslavského gólmana Polačeka a napálil tyč. Na druhé straně se v první půli protlačil k nebezpečné hlavičce mladý Mašek, po centru Ladry však balón nakonec skončil v rukavicích domácího brankáře Dostála.

Po přestávce zkoušel štěstí křídelník "Ševců" Vukadinović, nicméně jeho přízemní pokus pokryl Polaček. Prapor hostů zase pozvedl Milan Škoda, který se řítil do obrovské šance, jenže na jejím konci ztroskotal na Dostálovi. Poté měli Středočeši i štěstí. Silného centr si totiž zmatený Mareček málem srazil do vlastní brány, nakonec ovšem kulatý nesmysl zamířil od tyče do zámezí.

Koncovka utkání patřila Moravanům. Po rohovém kopu zakončoval Kolář, Polaček však neměl těžkou práci. Víc se strážce hostující svatyně musel snažit po centru Didiby a hlavičce Silného z úhlu, i s touto situací si ale poradil a uhájil tak čisté konto stejně jako Dostál na druhé straně hřiště.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Sigma Olomouc11003:03
 Bohemians Praha 190511003:03
3.Dynamo České Budějovice11002:03
4.Slovan Liberec11002:13
5.FC Hradec Králové11001:03
6.1. FC Slovácko10102:21
 Zbrojovka Brno10102:21
 Viktoria Plzeň10102:21
 FK Teplice10102:21
10.FK Mladá Boleslav10100:01
 FC TRINITY Zlín10100:01
12.Sparta Praha10011:20
13.Slavia Praha10010:10
14.FK Pardubice10010:20
15.FK Jablonec10010:30
 Baník Ostrava10010:30

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (560)

Přidat komentář
Kang & Kodos

1. pro heavy metal fußball Pavla Hoftycha

Reagovat
Rustin Spencer Cohle

Jedním slovem šílené.

Reagovat
ZB 07

Výkon sympatický, bod na úvod skvělej

Reagovat
andrew96

Výkon bojovný, ale herně obrovský rozdíl. Kéž by si Dostálek z toho zrcadla něco vzal, protože Svědík mu dneska dost naložil.

Na Endlovi stavit obranu.

Reagovat
dave30

Jenom ať Endl hraje. Toho jednou hodně dobře prodáte. Od agentů o něm vím již minimálně 3 roky.

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Sigma v suchu

Reagovat
JarousFCB

To jsem zvědavý na rozhovor... Vrba byl teda o pár odstínů rudější, než na začátku

Reagovat
Salfovic

Ale pořád to byl teprve tak třetí stupeň Vrbovy zarudlosti.

Reagovat
John Obi Mikel

Pro Baník pořádná facka, příští týden ve specifickém prostředí vršovického Ďolíčku prozradí jestli se Baník dokáže probrat, nebo dostane další úder.

Sigma hodně překvapila skvělým výkonem a výborným napadáním.

Reagovat
FCSL

Sigma má dobrý začátky sezon, minulej rok taky a pak odpadli

Reagovat
doshcz

prej zamakali na kondici, tak uvidime

Reagovat
John Obi Mikel

Pravdu máš. Loni i předloni.

Reagovat
bobis21

Baník má zas vždy špatné začátky. Vloni nás porazil trpaslík Pilař gólem hlavou, předloni jsme málem nevystřelili proti Karviné

Reagovat
Puskas

Zprvu jsem myslel, že chce povýšit Csaplárovu past na vyšší úroveň a místo 1. poločasu prohrát 0:23 první zápas, ale ono ne.

Reagovat
Puskas

0:2

Reagovat
Csaplárova past

Někdo mě volal?

Reagovat
Puskas

Jo, nebrals to.

Reagovat
Cotton

Česká liga je specifická, ale Ďolíček je specifický i pro naše týmy

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
PlackaSKS

Asi špatný info lidi od fotbalu

Reagovat
ratusek

Mocipáni

Reagovat
$dolar$

Já se divím, že se Ondra zvládá sám najíst. Přitom kdysi s ním bejvala sranda.

Reagovat
Registrujisejenproto

Tvle ted jsem jeho a “cukrouškuv” twitter videl poprve a musim se smat tady se oba prezentovali vzdy jako totalni gangsta hools, nazorove obcas na kriminal, a pak vidis jejich fotku, a takovi dva loulove

Reagovat
PBLead

Reagovat
ACSeRw!n

welcome to the internet

Reagovat
Hlahart

Reagovat
smazaný uživatel

Měl, no. A vy jste bohapuste mrdky z internetu, co jen dělate screeny. A víš co? I když prohraju, tak to Diplomatico sám dovezu do Olomouce. Proč to píšu? Jednoduše. Děláte si tu fiktivní přihlášení, chcete zesmesnovat. A ono zas níc, co? Nebo tu vaši skvadru štve, že mě lidi z českého fotbalu berou vážně? Jestli jo, tak ste ještě větší chudáci, než je zablaceny Leoš a ufnukana kunda Ratusek, notabene zidovina Placka :-)

Reagovat
meno

lol, dobrá křeč

Reagovat
smazaný uživatel

Jj a za včerejší prohru může Tijani!

Reagovat
Losinho

Reagovat
ratusek

Ty jedeš

Reagovat
PlackaSKS

"i když prohraju.." vždyť si psal, že s Olomoucí budou 4 body, už si dávno prohrál hruškoide. Podobně jako když ses opět opilý po zápase připojil na Ef... Ale nejlepší je ta část, že tě lidi od fotbalu berou vážně. Myslíš jak sis psal s panikem?

Reagovat
ratusek

čekal jsem, že tady vyjmenuje víc lidí než jen mě a tebe minimálně tam chybí Bakary a Losinho

Reagovat
PlackaSKS

Ještě zabláceny Leoš.. pořád nevím kdo to je

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
ratusek

a já myslel, že tam má být "zaplacený"

Reagovat
doshcz

to není bláto ale hovna

Reagovat
PlackaSKS

Tak to měl napsat, poznal bych tě hned

Reagovat
smazaný uživatel

https://twitter.com/eMDe1987/status/1553053406503358467 Tema lidma od fotbalu asi mysli tohle

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
Freedo

Reagovat
andrew96

Snad toho kluci z ČT nebudou v budoucnu litovat.

Reagovat
dantetomas

Reagovat
Blasphemer

Pomalu Snejksi

Reagovat
Fernando_Torres

Reagovat
$dolar$

"že mě lidi z českého fotbalu berou vážně"

Reagovat
PlackaSKS

Nejlepší pasáž

Reagovat
Freedo

Reagovat
Mada

Reagovat
Maritazzi

Reagovat
Salfovic

Já tě taky beru vážně. Po smazání Liquida dokonce nejváženěji.

Reagovat
adoxx

Liquid je smazanej?

Reagovat
adoxx

Reagovat
Zdechlina

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Nihilister

Reagovat
PH8

'A ono zas nic, co?' Vždyť jsi tedy díky tomu za uplynulý dementa i před lidma který vaše ostravský konflikty vůbec neznají.

Reagovat
Smith-Rowe

Reagovat
oli9

Vyškov z okna

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
bobis21

V přípravě lépe fungovala hra na 2 hroty, tak čekám že se k ní za týden vrátíme. Jaroň snad už příště v základu, není na co čekat.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
$dolar$

Hlavně že měli kecy jak mají super los.

Reagovat
JarousFCB

Však máme jestli tomu bude odpovídat bodový zisk, je už druhá věc.

Reagovat
ratusek

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
thewall

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
Puskas

Reagovat
lichna.

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Pan.Antonin

Reagovat
FCSL

Kdy bude Vrba ven?

Reagovat
Imos

až prohrajou na Bohemce

Reagovat
Gelu28

U Baníku bych to dnes hodnotil takto: Jste dřeváci, na žádný tukes nemáte a proto hrajete 20 let nakopávané balóny

Reagovat
ratusek

Děkuji za užasný den jako na jaře. Snad to některým otevře oči. Jmenovitě psát hráče nebudu. Zas se budeme hádat a na to nemám náladu. Ale ty jména jsou stejná jako loni

Reagovat
ratusek

Jo a jde ještě změnit tipovačka?

Reagovat
John Obi Mikel

Předsezónní tipovačka má být před sezónou

Reagovat
dtaire

co bysme to byli za fanoušky, kdybysme nebyli optimisti

Reagovat
Wambasen

Dobrý bod na úvod

Reagovat
$dolar$

Kdo taky ceka na rozhovor s Vrbou?

Reagovat
$dolar$

Nakonec celkem na pohodu.

Reagovat
John Obi Mikel

Tak byla tam Deniska, ne Jirka Štěpán.

Reagovat
PavlíčeQ

Když jsem v rychlosti projížděl komentáře a viděl ten tvůj, tak jsem myslel, že to psal monty

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
monty25

Taky mě ten komentář zaujal. Ale já ty rozhovory vidím až zpětně na youtube, protože se dívám přes tipáč a tam to vždycky useknou.

Reagovat
Kang & Kodos

Vrba si měl dát pauzu. Od jeho posledního titulu v Plzni už to jde jenom dolů a vypadá, že už ho to ani nebaví. Ne snad, že by u nás úplně vyhořel, ale ke konci už vypadal dost unaveně a jít hned jinam, to mu moc nepomůže

Reagovat
JarousFCB

Sparta ho zničila

Reagovat
lajka30

Ne Machačkala.

Reagovat
Salfovic

Repre.

Reagovat
JarousFCB

Nemyslím, že by v repre nějak selhal. Škoda zápasu s Tureckem, jinak nevím, co bych mu vyčetl.

Reagovat
PH8

No v Plzni byl v podstatě hrdina a pro hodně lidí v ČR nejlepší trenér za poslední dekády. A v repre se poprvé setkal ve větší míře s negativními názory fanoušků (nesoudím jestli opevněně) a od té doby je takový zahořklý.

Reagovat
HorajzmAmmann

3:0... jak jsem psal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Greny

Naprosto zaslouženě remíza a i velmi dobrý výkon, ke konci ale už tedy těžce docházela fyzicka.

Nejlepší za mě teda Ševčík, Endl a Granecny v závěsu Hladík a Řezníček.

Nevím jak to vypadalo v TV ale že stadionu druhý poločas těžká tlačenka od sudich

Reagovat
andrew96

Zaslouženě? Možná za druhý poločas. V prvním Zbrojovka moc nevěděla a jen čekala, jestli centry Slovácka přežije.

S rozhodčími souhlas, občas šílené, co Flintě (ne)pískl.

Reagovat
doshcz

Teplice kupodivu dobrý start zápasu

Reagovat
JarousFCB

Tak snad se navzájem nakopou do prdele a chytí se na Bohemce, se kterou máme v posledních deseti zápasech bilanci 9-1-0. Zlín doma by pak měla být povinnost.

Reagovat
Salfovic

Tak to s ní musíte mít nejlepší bilanci v lize.

Reagovat
smazaný uživatel

Můžete jít pěkně do prdele, tak nasraný jsem už dlouho nebyl.

Reagovat
ratusek

Reagovat
Mass

Chce to se pořádně nasrat už na začátku, pak je ta liga lepší

Reagovat
ACSeRw!n

to brzo, bejt tebou si to jeste posetrim

Reagovat
Kepy_FCB

Njn když vezmeme Frydrycha co strávil vrchol kariéry na lávce a nechtějí ho ani v Pšonsku

Reagovat
Puskas

Chtěli, on se raději vrátil.

Reagovat
ratusek

to sem nepiš. Místní optimisti ti to vysvětlí, že tomu vůbec nerozumíš a nesmí se kritizovat

Reagovat
smazaný uživatel

hlavně že už jebe do Tijaniho

Reagovat
Badbravo

Reagovat
Nuno čomes

Reagovat
BaggioRoberto

A kopyto Takácse.

Reagovat
smetos

Ja vsem tvrdim ze zadna posila neprisla, ze doslo jen k rozsireni kadru a dostavam za to ceres. Stredova skupina se uhraje, ale vsude jen slysim jazda na titul

Reagovat
Radek Voltr

bylo jasný, že Vrba bude průser, ale že se to začne sypat už v prvním kole.. tady to rekulérně smrdí sestupem, jestli se ho Baník co nejdřív nezbaví.. v listopadu už bude pozdě..

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Banikovec7

Pan Horejš v tom pana Vrbu nenechá

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Stephanos
Reagovat
smazaný uživatel

Baník bída, ale to chce klid. Plzeň Vrba taky nepřekopal za dva měsíce.

Reagovat
Salfovic

Urbanec, sice to mohlo být ještě o dost lepší, ale i tak, ve třiceti prvoligová premiéra a hned dva góly obhájci titulu, kterého tím oberu o body.

Reagovat
monty25

Přesně. Třeba by nedali i jiní hráči, protože už před tou penaltou jsem si říkal, že tohle čekání je v takovým momentě dost na hovno. Krom toho je Staněk dost dobrý brankář.

Reagovat
Realita

Kdyby náhodou byl nejlepším nahravačem měsíce hráč Teplic, jak by nosil to žluté číslo na zádech?

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Salfovic

Vzhledem k tomu, že se to zavedlo jen kvůli Hložkovi, tak už to asi zrušili.

Reagovat
Firkraag

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
PBLead

Reagovat
Mass

Reagovat
žrout

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hyrax

Reagovat
Infi

Reagovat
Cotton

Modré okraje?

Reagovat
John Obi Mikel

Teplice pěkně, sice to mohlo být ještě lepší, ale i tak to musíme brát.

Kaša, Pilař, Bucha u Plzně hodně slabý výkon.

Reagovat
Coutinho10

aspon ten bod, mohlo to dopadnout i bez bodu, ale 3 by si Teplice zaslouzili

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Chudák Hejda, rudou si zasloužil spíš Kaša za to koleno do hlavy

Reagovat
$dolar$

Kasa si spis zaslouzil koleno do hlavy.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Losinho

On bude ale potřeba často ne? Hejda dva zápasy týdně moc dlouho zvládat nebude.

Reagovat
$dolar$

Tak je tam Tijani, je tam Cihak, spekuluje se o Jemelkovi.. Snad potreba nebude.

Reagovat
Nuno čomes

No ale spis to vypadá, že třetí stoper bude pravě on.

Reagovat
Wyrda

Tak co si pamatuju Kašu když začínal v Baníku, tak to bylo něco šíleného. Čekal jsem že se v Žilině vyhrál, ale evidentně je to furt stejný zmatkář.

Reagovat
JarousFCB

Čekal jsem zbytek kariéry na Slovensku... Doteď nechápu kde se vzal v Plzni.

Reagovat
Smoula14

Byl zadarmo a přišel v éře Guly, který ho znal ze Žiliny.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
PH8

Reagovat
$dolar$

V Teplicich se vzdycky trapime, bod beru.

Tohle byl ale uplne prokaucovanej zapas. Kasa nema co delat v zakladu, to same Pilar a Kliment jako osamoceny utocnik. Oba muzou byt prospesni v prubehu zapasu, nebo v pripade Klimenta i jako druhej utocnik.

A stoperi predvadi letos fakt neskutecny baroko. Uz i chapu, proc chceme toho Jemelku.

Reagovat
Miguel19

Holík na to taky nemá.

Reagovat
$dolar$

Zatim se dost hleda. Jak jsem psal u preview, ja bych stahl doleva Sykoru, kterej je tam stejne vic ve hre a supluje nam Limbu, tim se otevira prostor pro Klimenta/Trusu na podhrotu a ta hra je pak lepsi do utoku.

Reagovat
Miguel19

Souhlas. Dneska se tím, ze šel na LB skoro otočil zapas..

Reagovat
Martin9719

Kliment od nás MOTM na naší straně. Jinak souhlasím, ono by i sám hrát mohl, ale to by se musel jinak prezentovat celý tým. Pro náš způsob hry je ale lepší s Chorým. Že to bude v Teplicích od náš jako vždy srajda jsem čekal, ale že až taková v první půli...

Jemelku si myslím, že chceme taky hlavně kvůli rozehrávce a tomu že čistě levý stoper k Hejdovi není.

Reagovat
$dolar$

Ten prvni polocas taky bojoval, ten primak na nej byl uplne jasnej (a kdyby to pisknul, tak by ani nedoslo ke golu do nasi site), ale jinak tam byl utopenej. Naopak v druhym polocase uz tam byl hodne citit a to diky Chorasovi. Takhle spolu se mi hodne libi.

Reagovat
Martin9719

To jsem chtěl taky napsat s tím faulem, ale to stejně neomlouvá naše všechny 3 aktéry při gólu Teplic. Ono Kliment by JDB skoro i nahradit mohl, jediný v čem je jiný je výška, ale krytí míče a technika je na skvělý úrovni. Navíc oproti JBD má lepší rychlost.

Reagovat
Martin9719

První poločas tragédie. Asi jsme byli ještě hlavama v hospodě podobně jako doma Sparta 2011.

1) Nechápu absolutně, proč nehrál Pernica. Kaša za zápas snad nevyhrál jediný čistý souboj aby jsme získali míč (asi jediný pozitivum ta zblokovaná šance - to si ale zapříčinil opět sám, protože stál opět daleko a nechal hráče rozběhnout). Je to ale celá defenziva, která nic nehraje, aby byl nejlepší obráne AM Sýkora, tak to potěš.

2) Bucha je v té záloze zatím uplně k ničemu. Kalvach má alespoň centry a hlavně hraje DM, ale k sobě nikoho tvořivého nemá. 1. gól byla sice tragédie ve všem přes Holíka až po Jindru, ale tohle se Buchovi nesmí stávat.

3) Pilař na základ nemá. Mosquera když zabere, tak Pilař může jít zpátky na lavičku. Rychlost, důraz, hlavičky, centry. Vůbec nechápu co tam Pilař dělal v tý šanci, měl asi 3 sekundy na to, to dloubnout a ne to dávat po zemi, ať už sám nebo na Kopice.

4) Kliment - technika, důraz, pracovitost, rychlost. Zatím se jeví skvěle. Před Buchovým zkratem jasný faul na něj před vápnem. Možná i díky tomu že se vyšťavil jsme nevyhráli. Navíc má čich na góly, což jsem vůbec nečekal. Chorý měl taky šance, góly moc dávat neumí, ale pracoval skvěle pro tým - to nám v 1. půli chybělo.

5) Pomalu to vypadá že Kliment by měl jít do základu. Momentálně bych i díky výkonu Sýkory na LB nechal sestavu z druhé půle a Kaša out. Hráči co brzy střídali na základ nemají.

Reagovat
$dolar$

Jj za me ideal ted neco jako -

Jindra - Reznik (Havel), Pernica, Hejda, Sykora - Bucha (ale dneska tam mel bejt Modou), Kalvach - Kopic, Kliment (Trusa), Mosq - Choras

Reagovat
Martin9719

Úplný souhlas. Bucha v těhle zápasech kde nás soupeř presinkem tlačí stejně individuálně uprostřed hřiště nic nevymyslí, takže bořič typu Modoua už to nezkazí a budeme mít aspoň důraz. Navíc Sýkora mi přijde, že se na tom podhrotu i utápí když nedržíme tolik míč. A na LB se může dostávat k centrům. Na druhou stranu, výkon proti Helsinkám řekl něco jinýho, ale ti nás nenapadali. Každpádně Kliment a Chorý na hřišti vypadá velmi dobře, naznačil to už zápas se Slovanem.

Reagovat
$dolar$

Jenze ten zapas taky mohl vypada uplne jinak, kdyby dali Helsinki na 1:0 z ty velky sance. Ja bych se tim zapasem moc neridil, to uz spis tim, co jsme odehrali tam a to bylo dost podobne dnesku.

Reagovat
Martin9719

Jo, to mi docela dává smysl.

Reagovat
Salfovic

Nechápu, co si od toho Modoua slibuješ. Něco tak neohrabaného jsem viděl naposled na těláku matematické třídy.

Reagovat
Martin9719

Důraz a osobní souboje. Nikdy nic lepšího nepředvedl. Každopádně tohle bylo dneska to, co jsme potřebovali. Ono jinak to je doma, když se soupeř zatáhne a Bucha dostane prostor na hru.

Reagovat
ondrasch77

4) minule si mi tu Chorého barvil jako bravurního útočníka..., co se stalo? Snad nezapomněl od tvých posledních ód dávat góly...

Reagovat
$dolar$

Vsak hral dneska skvele.

Reagovat
ondrasch77

Má na malém vápně příjem balónu, jak betonová zeď....

Reagovat
wwwx

S takovouhle muškou musí doma na hajzlíku povinně sedét.

Reagovat
Martin9719

To jsem taky napsal. On má trochu problémy s chápáním textu.

Reagovat
ondrasch77

Nemám..., hrál takřka bezúčelně, neumí zpracovat míč a když se ocitne v gólovce, tak většinou selže.

A jestli je ti dolar pochlebovačem, tak gratuluju...

Reagovat
$dolar$

Bezucelne.

Reagovat
Martin9719

Dolar nezajistil to, že jsme Teplice dokázali v mnoha pasážích v druhé půli zatlačit. Máš pravdu v tom, že je jedno kolik má kdo ve fotbale šancí, ale důležitý je kolik dá kdo gólů. Šance nedal - to je špatně, nicméně on byl jedním z hlavních stavebních kamenů toho, že jsme alespoň vyrovnali a měli tlak. A kdyby proměnil šance, tak jsme i vyhráli. Jak zaměstnával stopery tak to hodně pomohlo a některý akce i slušně rozehrál.

Reagovat
$dolar$

Hlavne tu sanci, za kterou se mu tu smejou, by nedal zadnej utocnik v lize. Bylo to lehce do zaklonu a Grigar stal uz pred nim. Ano, mohl to trefit lip, ale ikdyby zamiril do brany, tak by to trefilo Grigara.

Reagovat
Martin9719

Vypadalo to jednoduše ale i díky tomu záklonu to nebylo jednoduchý, v podstatě měl jedinou možnost a to trefit to do pravé strany branky kolem Grigara. Grigar dneska hlavně výborně předvídal, kdyby zůstal na čáře, tak pak si mohl Chorý vybrat kam, ale takhle ne.

Reagovat
ondrasch77

Byl úplně sám..., mšl spoustu času. Ve svých letech a poté, co z něj děláte, tak by to měl uklízet z jedničky.

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
ondrasch77

Jenže to bylo celkově o přeskupení síly, ne o Chorém primárně.

Plzeň standartně hraje na jednoho hrota. Když se nedařilo a bylo třeba vyvinout tlak, tak logicky přišel do hry další útočník, čímž automaticky vypývá situace, kdy útočná hra převažuje přes tu obranou, což se ve finále promítlo do toho průchoďáku ve vaší obraně v závěru. Takže jinými slovy, pokud by do hry Plzně místo Chorého vstoupil Mihálik nebo Trusa, tak to bude mít velmi podobný efekt. Bílek preferuje Chorého, který se může uplatnit díky své výšce při standartkách - a to se také nezdařilo.

Reagovat
Martin9719

No tak ono tam pomohlo jak říkáš víc věcí a sice Mosquera up, Sýkora jako bek. Náš tlak ale vlastně odešel s Klimentem a pak jsme začali zbrkle nakopávat a mysleli si, že to vyhrajeme tím, že prostě jen nakopneme míč dopředu když tam jsou 2 věže. Každopádně tenhle zápas s odstupem 2h času po hodnotím tak že jsme měli jednoznačně vyhrát i přes dobrý výkon Teplic. Měli jsme min další 4 velmi dobrý příležitosti v druhém poločase + 1 v prvním. Ale jak říká správně Bílek, hraje se 90 minut.

Reagovat
ondrasch77

Přesto... nemyslím, že jste si zasloužili vyhrát. V závěru měl Kodad dvě tutové šance., klidně to mohla být 1. nebýt toho, že Staněk chytil pecku, tak bych ho ocenil tragédem zápasu.

Reagovat
$dolar$

Sveceny nema pravdu. On odvolal druhou zlutou a dal mu primou cervenou.

Reagovat
JarousFCB

Mně to tak taky připadalo, ale i na Livesportu je druhá žlutá

Reagovat
$dolar$

Bud to rozhodci ukazal spatne, nebo se to jeste opravi zitra.

Reagovat
db18

Mne taky, ale v zápisu už je, že dostal rovnou červenou

Červená karta během zápasu, Zmaření zjevné brankové možnosti soupeřova družstva, Zmařil zjevnou brankovou možnost soupeře držením za rameno. Přestupek se stal cca 1m v PÚ. 1ŽK - 32´ NCH - zmaření slibně se rozvíjející akce soupeře držením soupeře rukou za dres v boji o míč v nepřerušené hře.

Reagovat
$dolar$

Takze je to jak rikam ja, ze zrusil druhou zlutou a dal mu cervenou?

Reagovat
db18

Chápu to tak. I když v tv to vypadalo opačně.

Reagovat
JarousFCB

v TV právě vypadlo že ruší žlutou a dává přímou červenou.

Reagovat
Zephyr

Reagovat
Imos

Reagovat
Martin9719

Jako já jsem teda viděl červenou v prvopočátku, pak zrušenou a vyloučení po druhé žluté. Když se píše zpráva tak se uvádí obě karty, což tady je. Pokud by dostal červenou na přímo, tak nebude v zápise komentář o první žluté, ale pouze komentář k červené kartě a žlutá uvedena jen jako ŽK bez ničeho u jména. Takhle mi to sedí z toho co píšete, jako že má Svěcený pravdu, ale nekoukal jsem co říkal ve studiu.

Reagovat
monty25

Já tomu původně rozuměl stejně jako ty, ale když se podíváš na ten Grenyho odkaz, tak bych si myslel, že druhá ŽK bude uvedená v tom okýnku vedle první ŽK. Tam není nic a je tam až ČK. Ale nevím, zápisy zas tak nastudovaný nemám... Zvláštní teda je, že na webu ligy pořád svítí druhá ŽK.

Reagovat
Martin9719

No s tím zápisem je to tak jak říkám, pokud neudělali změny v tomhle. Pár červených jsem taky rozdal a pokud dáš červenou přímo, tak nepopišuješ za co byla udělena 1. ŽK. Ale pokud jak říkáš je tam druhá ŽK tak bych se držel toho, že byl vyloučený po dvou ŽK.

Reagovat
žrout

V TV je jasně vidět, že tu ŽK ruší a dává rovnou ČK. Nevím, nad čím se vůbec debatuje?

Reagovat
Martin9719

Nad tím co je v zápise a co platí?

Reagovat
žrout

V zápise je napsáno, že dostal ČK za zmaření "jasné gólové příležitosti". V této klasifikaci se prostě dává taxativně rovnou ČK.

Pak je tam ještě zmínka, že hráč dostal dříve 1 ŽK. (ne první, ale jednu)

Nikde v zápise není napsáno, že by dostal ČK po druhé ŽK.

V TV je jasně vidět, že po shlédnutí videa sudí vytáhl ŽK, zrušil ji a ukázal Hejdovi rovnou ČK.

Komentátoři to okomentovali jako správní profíci přesně naopak.

Reagovat
Greny
Reagovat
Martin9719

Pokud myslíš Mosqueru tak ano.

Reagovat
Salfovic

Livesport hovno znamená, ale mají to tak i na webu ligy.

Reagovat
Greny
Reagovat
$dolar$

Akorat se nechali vsichni zmast komentovanim tech amateru. Pritom to bylo pekne videt po tom videu. Vytahl zlutou, kterou pohybem rukou zrusil a nasledne mu ukazal cervenou.

Reagovat
Salfovic

Tak to měli blbě.

Reagovat
Greny

Asi nějak tak, chápu že zde se někdo sekne, ale x minut po zápase by se měl profesionální moderátor fakt chovat jinak ... Asi koukal na jiný fotbal

Reagovat
Igner Farnsworth

Drame zahrál parádně

Reagovat
monty25

Jako tím sebevědomím při rozehrávce mi hodně připomínal Tijaniho. Tijani mi teda připadal jistější, ale jestli si Dramé udrží takovou výkonnost, tak budu rád.

Reagovat
John Obi Mikel

Mně přišel dost nejistý.

Reagovat
db18

Reagovat
žrout

Reagovat
Pan.Antonin

Teplice moc hezky

Reagovat
monty25

Urbi Na Žižkově to vedou pěkný kokoti...

https://www.facebook.com/fkteplice/videos/387264453494843/

Reagovat
Freedo

Chachaři, co vy na to, že Vrba v televizi řekl, že Sigma má větší hráčskou kvalitu? Dost mě to zarazilo.

Reagovat
Salfovic

Zarazilo ve smyslu kvality nebo, že to takhle veřejně prohlásí ?

Reagovat
Freedo

Že to prohlásí. A nemyslím si, že je to pravda.

Reagovat
Salfovic

To mě taky, jeho psychické rozpoložení potom, co ho posalali domů, se evidentně moc nezlepšilo.

Zas tak daleko od pravdy nebude, kvalita Baníku je strašně přeceňovaná.

Reagovat
ondrasch77

Ajej... ohýnek už doutná....

Reagovat
Jolly Roger

Sigma má líp složený kádr. Podstatně.

Reagovat
Bakary3

Hmm, tady si nekdo dela dobře alibi

Reagovat
ratusek

Kádr je složený uplně špatně. Včera se to potvrdilo. Bělák a Grussman by měli okamžitě odstoupit

Reagovat
veikko

Otázka je, kým ty lidi chceš nahradit. To chce ideálně člověka "nezkaženého" naším prostředím, který má chuť se někam posouvat a ne pouze točit se ve zkušenostech našeho miniaturního rybníčku. Když přišli jako posily Janošek a Takács, tak jsem měl vážně radost, protože to jsou oba přesně ty typy, co nám chybí. Když pak ale s Janoškem nechtějí/neumí pracovat, tak je to problém.

Reagovat
ratusek

Janošek by nám vyřešil celý problém, který máme a který na sebe váže problémy s křídly a s tím i odříznutými utočníky. Takacs mě z toho, co jsem viděl, zatím nepřesvědčil. O dalších hráčích radši ani nemluvím.

A když už máme v týmu mladé hráče, kteří můžou hrát na křídle a podhrot, tak stejně hraje Kuzma a Klíma dokonce na křídle, kde je chudák uplně mimo Což už jde za Vrbou, tak snad se poučil

Reagovat
smazaný uživatel

Janošek by vyřešil problém? Vždyť je dlouhodobě úplně mimo...

Reagovat
ratusek

Tak to vůbec. Stačilo mu dát šanci a ne ho hned dát do béčka však ti ted v Pardubicích ukáže

Reagovat
smazaný uživatel

Možná se tam prosadí a možná taky, střed zálohy máme docela solidně obsazený, jen je potřeba, aby byli ve hře. Včera bych spočítal akce vedené přes střed na jedné ruce a zůstaly by mi volné prsty.

Reagovat
Salfovic

Loni v Plzni dokázal hodně solidně nahradit zraněného Kalvacha.

Reagovat
smazaný uživatel

Já v něm teda nic nevidím. Ve Zlíně nic moc neukázal, u nás taky ne, a v Plzni možná pár zápasů. Zálohy byla včera úplně mimo hru. Těžko hráči jako Tetour nebo Kuzma budou ukazovat to, v čem jsou nejlepší, když balony lítají přes ně.

Reagovat
dejvikker

Janošek včera proti Dynamu hlavně v první půli naprosto famózní... Nebál se hrát, rychlej, přesnej. Super výkon

Reagovat
db18

Reagovat
Bakary3

Ale Olomouc nema ani náhodou lepší hrace, a uz vubec ne sirsi kadr nez Banik.

Tohle je proste alibismus.

Reagovat
db18

Jak kde... na stoperu aktuálně rozhodně, i když jich Sigma moc nemá, tak základ je lepší.

Navrátil, Růsek, Chytil a Zorvan jsou dle mne taky lepší než hráči, kteří tam včera nastoupili za Baník (no... Klíma je tam jediný u kterého to nejspíš neplatí).

Reagovat
doshcz

Reagovat
ratusek

Zorvana jsem chtěl k nám už strašně dlouho. o Růska jsme taky mohli zabojovat znovu ted, i když nás tenkrát odmítl. Bohužel. Tak se budeme dívat jak se na křídle trápí Klíma a ještě na Kuzmanoviče. Snad to otevře oči a budou hrát od začátku Jaroň s Buchtou.

Reagovat
adoxx

Reagovat
ratusek

jak píše db18. Ti čtyři co vyjmenoval jsou hráči, tkeří hrají v rychlosti. my máme plížící se hlemejždě s taktikou co nejrychlejšího nákopu dopředu. ostatně jak za Pánika, tam to začalo a my se z toho ne a ne dostat. Ani jeden trenér, co tam do ted byli nebyl schopen přivést nějakého hráče do rychlosti. To už trvá několik let ten problém ze středu hřiště. A když už jsme někoho brali, tak to bylo předem odsouzeno k neuspěchu. Viz poslední přestupák s Faltou, Koncevojem, předtím s Potočným atd. Jedinej, kdo byl na naše poměry hvězda, tak toho jsme dali hned do béčka a slavnostně poslali zpět a ten ted bude válet za Pardubice

Reagovat
Bakary3

Ja tedy vidim kadr Baniku vys celkove, jo, na nekolika mistech je treba Olomouc ve vcerejsich zakladech silnejsi, ale at tak nebo tak, Banik horsi neni a od Vrby tohle prostě je podelanej alibismus.

Reagovat
ratusek

Otázka taky je, jaký mají návyky od předchozích trenérů. Jak to tak vypadá, je to od Páníka stejný. Nekoukatelný nákopy dopředu. Na podzim to s Almasim fungovalo, na jaře už nr. Protože to je strašně lehce čitelný a hlavně lehce bránitelný. Baník horší není. Máš pravdu, ale ten systém je už několik let strašidelnej a jak tu někdo dřív psal. Ten rozdíl v době, kdy se to dařilo, dělal na podzim Almasi.

Reagovat
Puskas

Nejlepší hráče skupují Slávka, Sparta a Plzeň, nepočítám-li odchody do ciziny, ty přebytečné posílají na hostování do českých klubů. K nám se moc hráčů nehrne, viz ten Růsek. Musí přijít nějaký úspěch v podobě opakovaného postupu do pohárových skupin, jinak se z místa nepohneme.

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlasím, ale je tu druhá stránka. Příklad: Tiehi byl v Opavě, sledovali ho nějakou dobu a nakonec ho neudělají. Relativně levný hráč, v regionu, v zajímavém věku s potenciálem. Nakonec odejde do Liberce. Tam určitě nedostal lepší podmínky. Třeba by se nakonec neprosadil, ale ten výběr hráčů mi nepříjde moc dobrý.

Reagovat
Salfovic

Nebo ten Condé ze Zlína, kterej teď v pohodě hraje v základu švýcarského mistra.

Reagovat
ratusek

O Růska se stálo když jsme hráli totální sračku. Tak k nám logicky nešel, tehdx jsem ho chápal. A ted je už nedosažitelný, když vyletí, tak půjde do Plzně a když nevyletí, tal nemá smysl ho brát

Reagovat
veikko

Jak už psal Salfovic, tohle dost vypovídá o Vrbově sebereflexi a psychickém rozpoložení. I kdyby to byla pravda, jakože spíš není, ty kádry jsou víceméně vyrovnané s podobnými problémy (po odchodu Jemelky naopak Olomouci nezbyde nic jiného než kopat balóny do háje na náhodu jako včera Baníku). Pokud se Vrbovi ten kádr nelíbí, měl si říct o posily, které si vyhlédl. Mám z něho pocit, že jako trenér ověnčený úspěchy už úplně rezignoval na možnost, že něco může být i jeho chyba. Na cizí chyby se nadává lépe.

Reagovat
ratusek

tak oni měli zájem o dost hráčů, ale všichni nás chtěli podojit. Takže nám zbyla ta líbivá fráze o zapracování vlastních mladých. Což se včera vůbec nepotvrdilo. Doufám, že se tam Vrba a ostatní proberou, protože ta facka byla obrovská

Reagovat
andrew96

Chytil tento ročník bude jeho.

Reagovat
monty25

Zajímavá změna fotky...

Reagovat
smazaný uživatel

Krásný vyjezd, soferujes vlak, vidíš kamarády, naprosto spoko. Ta demence s vlakem level výše

Reagovat
smazaný uživatel

To je hezké, že Vás berou na výlety.

Reagovat
$dolar$

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
Stannis Baratheon

Reagovat
ratusek

Reagovat
Selänne

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Hyrax

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
TheAdy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nihilister

Reagovat
RuneSKS

Reagovat
Spalovač šancí

Úplně tady chybí tradiční "Zbrojovka " po každém ligovém kole

Brno už tu nemá žádné fanoušky?

Reagovat
andrew96

Bod se šel zapít do Pitkinu. Však oni se tu v průběhu dne ukáží.

Reagovat
LFC & STEVEN 8

Reagovat
ratusek

To bylo ve druhé lize i když za obrání Slovácka si taky zaslouží

Reagovat
Freedo

Zbrojovka

Reagovat
Greny

Včera jsem byl příjemné překvapení jak hrou tak návštěvou a atmosférou na stadione.

Ale je to jen jeden zápas potřebovali bychom někde sehnat stopera místo Šurala (to jako nerad kritizují když se hrál dobře Ke to co on předvádí je hrůza, vypadalo to že on je ten mladší v té dvojici)

Nutně potřebujeme šestku snad ten Souček a teda za mě ještě nutné útočníka Řezníček včera zajímavý výkon, ale na celý zápas to není a jiného nemáme (snad třeba Drchal, Mihálik nevím třeba Fila nebo klidně Tecl)

Reagovat
Salfovic

Koho by napadlo, že v Brně bude větší návštěva než v Ostravě

Reagovat
Greny

Reálné bych řekl že bylo tak 7

Reagovat
pingla

btw, superpohár se u nás nehraje, když se včera hrál v Anglii?

Reagovat
John Obi Mikel

Už snad 7-8 let.

Pár let zpět se zkoušel československý superpohár, ale to už asi taky zrušili.

Reagovat
Coutinho10

driv se myslim hral par sezon a pak ten cz x sk a ten se taky zrusil

Reagovat
KingMaster13

Ten se Slovákama byla pí*ovina ale ten český mezi vítězem ligy a poháru mi celkem chybí To mohli nechat, však se tady o moc trofejí nehraje a byla by to šance třeba pro Jablonec, Liberec, Baník, samozřejmě i nás rozšířit svojí sbírku trochu.

Reagovat
pingla

naprosto s tebou souhlasím

Reagovat
Coutinho10

souhlas, vidím to úplně stejně a navíc stejně jako v zahraničí dobrá generálka před ligou

Reagovat
Salfovic

Jsou to debilové. A co se týče termínu, tak by se hrál týden před startem ligy, takže by to byla pro ty týmy taková generálka, a ani by se netloukla s předkolama.

Reagovat
adoxx

Reagovat
ondrasch77

My to tenkrát proti Plzni vyhráli

Reagovat
Imos

souhlas, vůbec nerozumím proč se to zrušilo

Reagovat
db18

Jak tam měla začít hrát Slavia, tak to radši zrušili

Reagovat
smazaný uživatel

To takhle posilas do vapna jeden centr za druhym a misto Fily ti tam stoji Tecl

Reagovat
Losinho

s Lingrem.. a nakonec jedinej, kdo vyhraje nějakou hlavu, je Oscar tvl

Od půlky jara ti naši géniové dělaj jednu koninu za druhou.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Greny

Plzeň +1 kdo by to včera řekl

Pro Trpise to bude těžký teď šetřit nemůže předkola čekají a výkony stejně jak na konci sezóny. Vyloženě jede své oblíbence a to někteří asi nebudou kousat dobre

Reagovat
John Obi Mikel

Tohle jde 100% za trenérem. V záloze tři defenzivní štíty, abychom pak vystřídali středního záložníka Ševčíka na křídlo a hráli bez útočníka s Lingrem. Pak hodíme odpovědnost na 18letého Juráska, aby to pak zakončil příchod Tecla za zenitem.

S tímhle jděte do hajzlu, jinak dostaneme od Řeků dvakrát trojku a v lize budem rádi za TOP3.

Reagovat
John Obi Mikel

Proč tvl nehrál Fila?

Reagovat
Greny

no a včera jsem zaslechl že Fila by bral i Brno po předkolech když nebude mít minuty chce hrát hlavně a ne sedet

Reagovat
Mass

Traoré není defenzivní štít, ale box-to-box. Ševčík úplně v pohodě hraje i křídlo. Na hrotu nemusíš mít jen bidlo (asi nějaká deformace z naší ligy). 18 letý hráč Jurásek, nejdřív tady voláte po stavění mladých odchovanců, teď je zas budete vyhazovat?

Dej tomu pár zápasů, tolik nových hráčů si prostě hned nesedne. V Panathinaikosu taky budujou novej kádr, bude to podobný.

Reagovat
John Obi Mikel

Na hrotu nemusíš mít vysokého hráče a Lingr dokáže zahrát hrota, ale když hraješ centry do vápna kde je 11 hračů soupeře, tak se na ten post nehodí. Místo Juráska měl jít Fila nebo Schranz, hodit ho do rozbouřené vody (zápasu kde zkazíme na co šáhneme) mu zase tak nepomůže.

Reagovat
Losinho

Dobrej výkon, chyběl jen klid v koncovce a trocha štěstí.

To nemohu říct.

Reagovat
John Obi Mikel

Z posledních 6 ligových zápasů 3 prohry a 2 remízy.

Z posledních 6 venkovních ligových zápasů 3 prohry a 2 remízy.

Reagovat
ratusek

jsem rád, že nás v těch ostudách ostatní nenechali. Akorát na tom zase nejvíc vydělá Plzeň a chycenáa penalta, blbej Urbanec

A Jindra na tohle dojede. Vypadne se s Panathinaikosem, v lize se bude touhle taktikou ztrácet a neštěstí je na světě.

Reagovat
dinss

Jakoze Banik bude útočit na titul?

Reagovat
ratusek

a to píšu kde?

Reagovat
dinss

Že na tom vyděláme nejvíc my a tebe to nějak trápí? Nebo

Reagovat
Nuno čomes

A cos má s tím společného Baník? Jakoze se má v horizontu cele sezony nějak poměřovat s Plzní a Slavií? Vždyť i Sigma má v ofenzivě lepší hráče..

Reagovat
ratusek

vy v tý Plzni nerozumíte psanému textu?

Reagovat
Nuno čomes

Vy v tý Plzni?

Však vyznívá to tak Myslím, že Baník ztráta Plzně a Slavie vůbec nemusí trapit.

Reagovat
Salfovic

ratusek nesnáší Plzeň, v tom je ta pointa.

Reagovat
Nuno čomes

Jo tak. Zlaté Slezsko

Reagovat
dinss

skandovat “ty kurvi nikdo tě nechce” na hráče z VIPu před důležitým utkání je naprostá komedie týhle letky.

Reagovat
AjaxFans

Co?

Reagovat
martin1

Hradec

Reagovat
$dolar$

Vlkanova nema duvod chodit do horsiho.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší desítka v lize hrála proti Slavii. Takže podle toho to dopadlo. Vlkanova je hráč pro top kluby v ČR. Sparta by tam měla poslat třeba 100 mega a obratem poslat Karabce s možností odkupu zpět. Koubek by mu tam dal fén.

Reagovat
Salfovic

Za pár hodin rupnete a zejtra ho tam máš.

Reagovat
Sosi

Reagovat
dextroza_m

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Greny

Každopádně Koubek je fakt génius

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
djiros

Ani nemusí. Rozbije střed s dvěmi kolohnáty Smržem a Kodešem a slávisti obehrávaji bez myšlenky zleva doprava.

Reagovat
pingla

ale je pravda, že celkově ten jejich defenzivní val byl dnes velmi pevný

Reagovat
Nuno čomes

Reagovat
smazaný uživatel

Kvalitní trenér to je, ale na to, aby porazil Slavii s Trpišovského taktikou 3 DZ, atletů na krajích a defenzivních útočníků, nemusí být génius.

Reagovat
db18

Reagovat
Fakt

Jindrova pozice zdá se být poněkud nejistá.

Reagovat
Mönchengladbach

Pokud dojebe předkola i potřetí v řadě, měl by se LuftJarda nad jeho dalším pokračováním asi opravdu zamyslet.

Reagovat
$dolar$

Koho místo něj?

Reagovat
Mönchengladbach

Svědík.

Reagovat
smazaný uživatel

ok, my si ho vememe

Reagovat
Coutinho10

tak velky zklamani...aspon teda Hradec je za nama a doufam, ze v nadstavbe nebudou s nama ve stejny skupine

do priste se musime zlepsit a tezko rict, jestli nam fakt uskodilo, ze sme meli lehkyho soupere v konferencni lize, asi jo....

Reagovat
Greny

Tak teoreticky by vám to vadit nemělo, když jste chtěli delší pauzu, já třeba jsem zastáncem že by měla liga začínat dřív. Třeba aspoň o týden.

Reagovat
r.mrazik

Donny...

Reagovat
r.mrazik

hm,spatny okno...

zmena na Slavia...

Reagovat
ondrasch77

Zápas FKJ - Bohemka si ještě shlédnu ze záznamu než budu vynášet nějaké další soudy..., ale už teď si nemohu odpustit "Považanec + Martinec, chyťte se za ruce a běžte do prdele, tragédi"

Reagovat
$dolar$

Šulc nemá na základ?

Reagovat
ondrasch77

Byl lepší než Pleštil, kterého v půlce nahradil..., ale taky nic nepředvedl.

Reagovat
gazza62

Jo chybí nám hráč typu Vlkanovi ,který si nás opět pěkně povodil.Jo soudruh Tvrdík chce jít africkou cestou a tak kupujeme druho a třetiřadové nekopy z Afriky .Vždyť ten Usor to je něco šíleného.Podobný nekopa ,jako Ekpai! Ewerton otřes.Jo tohle stačí tak na nějaké amatéry z Gibraltaru.Se nedivím ,že k nám nikdo normální nechce jít.Vždyť v kabině stejně vládne franština .Otřes ,hnus.Takhle se za Slavii nebojuje.Ne tohle není Slavie .To je nějaký SK Dakar spolek .

Reagovat
Fakt

Reagovat
Greny

Nemyslím si že je berete kvůli tomu že jsou nekopove ale že se dají slušně zpeněžit. A pak další věc.. ono to fakt může dělat bordel. Většina Čechů začíná na lávce těžko říci jak to berou to soudit nebudu. Ale proč by bojovali za Slavii? Oni se ukážou a půjdou o dům dál sice dostanete slušný peníz ale nebudou ten klub brát tak jak vy fanoušci

Reagovat
ratusek

a když už můžeš dostat šanci, tak jde na hřiště zoufalec Tecl

Reagovat
smazaný uživatel

Ve chvíli, kdy šel na hřiště, bylo o výsledku definitivně jasno Tecl je jakžtakž použitelný, když se hraje do otevřené obrany, on dostane míč, zavře oči a 1 z 25 pokusů se trefí, ale proti betonu je bez šance. Myslím, že když Trpiš při střídání ukázal na něj a ne na Filu, tak musel být v šoku jak on, tak Fila, tak i všichni ostatní.

Reagovat
Rudy

Klidne to postavte na CZ hracich. Vse splachnete do hajzlu a vratte se na uroven Sparty, bude jedine rada. Taky se rozlucte s LM/EL/EKL a prisunem €. Pak uz budete spokojeni? Jak to berou Cesi na lavicce nikoho nezajima. Meli by byt radi, ze je plati aspon za tu lavicku (vykony na hriste nejsou), fabriky porad shani lidi.

Reagovat
adalbertus

Hradec Králové Hradec Králové Hradec Králové

na zerte hovada, pražáci

Reagovat
božský John

Abych to odborne shrnul:

Hanus - neco chytil, neco zkurvil; takova klasika

Stepanek - nema na ligu, nevim proc hraje

Heidenreich - nevim, mozna z nej neco bude

Martinec - traged, nema na to vest obranu

Polidar - neni zatim vubec sehrany s tymem; mame komplet novej realizak, tak jsme hrali pro jistotu jen par zapasu

Povazanec - ty zmrde slovenskej pojebanej bez do prdele uz

Houska - nevim dal, neni videt, je k nicemu

Kratochvil - z ty zalohy je nejlepsi coz o leccems vypovida, ale stejne to je patlal

Plestil - snad se vrati do formy, fandim mu

Sejk - vybornej konik, proto sel brzo dolu

Jovovic - proc je tenhle jogurt zpatky?

Sulc - snazivej, to se v dnesnim fkj musi cenit

Iksunieks - kopyto-to se vi dlouho

Cernak - snad dostane vic cuchnout, skoda ze jsou s Plestilem stejny posty

Kubista - zbytecny hodnotit, stejn bude hrat stopera, kde to neumi

Suma sumarum: je to zatim stejny jako pod Radou, jsem nasranej

Reagovat
adalbertus

Hradec Králové.,Hradec Králové, Hradec Králové, j{oooooo

Reagovat
Fakt

Reagovat
ratusek

chudák Považanec

Reagovat
božský John

Halo vole chudaci my, co se ns to musime koukat. Ten frsjer je v lese uz 2-3. rok, kazdou akci brzdi, pokazdy prihraje dozadu nebo do pice. Neumi branit (a stavej ho na sestku), neni duraznej proste nic

Reagovat
ondrasch77

To tvrdím už leta...., myslel jsem, že jsi jeho fanoušek.

Reagovat
božský John

Nikdy jsem nebyl, ale vetsinou mi byl spis nejak jedno

Reagovat
ondrasch77

Aha, tak asi PavlíčeQ...

Reagovat
wwwx

Hanuš zkurvil celej zápas tim druhym gólem.

Jovovič měl jako jedinej pár průnikú jeden na jednoho s tahem k bráně.

Sejk předved akorát, jak se umí válet na trávníku, jinak nic.

Reagovat
božský John

Jovovi se mota balon pod nohama, je ukrutne pomalej (rychlost ho zdobila), nez se otoci s micem, tak je po precisleni

Sejk je rvavej, kdyz bude mit balony, tak bude platnej

Reagovat
monty25

Nebýt Sejkova napadání, tak toho měl Jablonec ještě míň. Vyčíst se mu dá možná to, že netrefil tu Houskovu střílenou přihrávku před prázdnou bránu, ale jinak pořádnou přihrávku do šance nedostal. To teda i v Teplicích měl od zálohy mnohem lepší servis, hlavně od Fortelnýho. A válel se jednou, když blbě došlápnul.

Reagovat
Firkraag

Válel se třikrát, mnohdy fakt komicky.

Reagovat
monty25

To teda nevím kdy. Vypnul jsem to až po druhým gólu a to už nehrál.

Reagovat
ondrasch77

Jovo strašně předržuje míč, kdyby to dával rychleji od nohy, tak z toho mohlo něco být.

Reagovat
monty25

Reagovat
Salfovic

Kratochvil - z ty zalohy je nejlepsi Jedna z posledních věcí, co bych tu kdy čekal, že si přečtu.

Reagovat
monty25

Ale je to fakt, jako jedinej tam aspoň dokázal kloudně vystřelit.

Reagovat
Pablos

No nevim mě tam přišel jedinej zajímavej vždy

Reagovat
božský John

Vid! Jak jsem to psal, tak se mi udelalo normalne mdlo

Reagovat
ondrasch77

Rozhodně byl nejaktivnější..., jenže z každý střely trefí gólmana nebo netrefí bránu.

Reagovat
Firkraag

Bylo to tak, ale opravdu to dost odráží současnou sílu Jablonce.

Reagovat
Salfovic

Šlo mi o autora toho výroku

Reagovat
ondrasch77

Víceméně

Reagovat
smazaný uživatel

Není nad odborný pohled bez emocí .

Reagovat
lichna.

Reagovat
db18

Reagovat
Losinho

Podle mě tenhle zápas beztak nejvíc schytá Fila a půjde hostovat.

Reagovat
John Obi Mikel

Nad tímhle jsem přemýšlel, kdo by to mohl odnést. S jistotou bych řekl Usor a dost možná posune Tecla před Jurečku.

Abychom ve čtvrtek neviděli Koláře místo Mandouse a Olayinku místo Ewertona

Reagovat
Losinho

Tak Olejovi bych se nedivil. Ale zrovna Ewerton by si sednout určitě neměl no.

Reagovat
Martin9719

Spíš bych se zaměřil na kreativní střed zálohy Traoré, Tiéhi, Holeš. Ve chvíli kdy na hřiště přišli Provod, Ševčík a Lingr, tak Hradec mlel z posledního. Další věc je útok. Tam stále zakončovatel není a proto i když soupeři nepůjčíte míč, tak je to jen obehrávání ve stylu odvety LM 2012 Barcelona - Chelsea.

Reagovat
John Obi Mikel

Jo, střed jsem zapomněl, tam taky bude změna. Provod asi ve čtvrtek začne v základu.

Reagovat
Martin9719

No hlavně na to, že máte v sestavě skoro 3x DM jestli se to tak dá říct, tak střed hřiště byl několikrát celkem průchoďák. Zachraňovalo to vlastně to, že krajní beci byli v těhle situacích většinou na svým místě oproti zápasu na jaře.

Reagovat
r.mrazik

urcite nemaka...pujde do madarska

Reagovat
dinss

Nehodí se do systému.

Reagovat
r.mrazik

tak nastesti se tam hodi Standa

Reagovat
Greny

To je nejvíc pravděpodobny páč on to prý nebere vůbec dobre

Reagovat
Losinho

Nedivím se.

Reagovat
Greny

V létě vás odmítnul a šel do Bílky aby hlavně měl aspoň minuty pak jste mu slíbili prý že šanci dostane a tak v zimě šel a teď to prý kouše hodně těžce

Reagovat
Losinho

Jako jestli to má bejt jako teď, tak ať hostovat jde a ať si klidně vybere kam. Ale za mě prostě třeba dneska měl hrát klidně i základ, max. střídat Jurečku.

Reagovat
djiros

Kdo ví, co mu slíbili při přestupu a přednost dostává Tecl. To nikdo nemůže brát dobře.

Reagovat
Igner Farnsworth

Ani se mu nedivím

Reagovat
Lojd

pritom on kdyz hraje, tak hraje dobre, ne?

Reagovat
John Obi Mikel

Jinak velká gratulace Bohemce, překvapili

Reagovat
Pablos

Nepřekvapili… Jablonec bude bojovat, aby nesestoupil …Bohemka si pojede klidnej střed.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ondrasch77

Není moc k čemu..., dva z těch gólů co dali, byli vlastně martincovi vlastenci...

Reagovat
Pablos

Vše zatím podle očekávání… jen teda Teplice jsem čekal výhru.

Reagovat
meno

Proč míče posíláme vzduchem, když tam mají nalezlo 9 hráčů z 11? Tak hraju bago před vápnem a pak je unavený a frustrovaný překvapím průnikovkou od Ewertona, Ševčíka nebo Provoda ne?

Tenhle Trpišův prokauč u zatažených obran mě začíná srát. Paradoxně jsme horší v lize, než v Evropě, kde hrajeme proti papírově silnějším týmům. Těch 4/2 od Líšně jsme si vůbec nevzali k srdci...

Reagovat
smazaný uživatel

Překvapivá prunikovka do vapna kde je 10 obránců? Ok centry hrají v takové situaci úplně všechny kluby na světě včetně třeba city..

Reagovat
meno

Říkám, hraju házenou před vápnem, jak kdysi Barca. Už nemáme tým ze Součka, Deliho, Míši, Škody a dalších 190+

Reagovat
John Obi Mikel

Hlavně když chci hrát centry, tak na hrot postavím Filu a ne tvl Lingra

Reagovat
Igner Farnsworth

Chtěl bych vidět, jak by to vypadalo hrát aspoň měsíc, to jsou 4 ligový zápasy se stejnou sestavou, protože od ty doby co to začal šíleně točit tak v lize stojíme za vylizprdel

Reagovat
Pan.Antonin

Dneska to byla příšerná podívaná, horor v přímém přenosu. Do ofenzivy jsme si nevymysleli vůbec nic a inkasovali z jediné protiakce protivníka Zlepšení je nutné. Ve čtvrtek hrajeme s těžším soupeřem.

Reagovat
Mass

Jak se to vezme, dopředu asi jo, ale nebudou tak precizně bránit. Tam ta taktika uběhat soupeře bude fungovat.

Reagovat
Pablos

Aneb výsledky, když se ještě absolutně nemaže a ten fotbal se dělá sám

Reagovat
ratusek

jo trefil jsem jen dva zápasy a navíc dvě remízy

Reagovat
TheAdy

Reagovat
Bakary3

Selhat proti Hradci dvakrat behem snad dvou mesicu pri takovy fluktuaci hracu asi nebude uplne chyba hráčů...

Reagovat
KingMaster13

Trpišák je horší a horší Jako zdálo se to nemyslitelné ale fakt reálně teď přemýšlím jestli by neměl jít, bude-li se předvádět tohle

Reagovat
John Obi Mikel

První kola má často slabé. Sice se to obvykle ubojovalo na výhru, ale ty vstupy mu až na pár výjimek herně nevychází.

Uvidíme snad se vzpamatujou, ale máš pravdu, že je tam dost cítit nepříjemný pocit, že se postupně zhoršujeme, ale je třeba mít víru.

Reagovat
Bakary3

No, jako dost si zahrava...

A uprimne, ted Slavii porad drzi nahore hlavne hracska kvalita a sirka kadru (financni sila) musim rict vykonum treneru navzdory

Reagovat
Mass

Ta finanční síla je tam díky tomu, že každej rok Slavia vydělá na prodeji hráčů. Díky Trpišovskýmu.

Reagovat
Mass

Tolik kritiky po jednom zápase? Vy ste fakt jak děti.

Reagovat
Bakary3

Po jednom zapase, ok

Reagovat
Mass

A kterej je ten druhej, ten z minulý sezony?

Reagovat
Bakary3

Hale, dela divný veci ktery uz mu moc nevychází.

Tecl, kolar x mandous, toceni stoperu, talovierov v zaloze, schranz vsude jinde nez v utoku, ikdyz je nejgolovejsi, odstrelovani hracu, ktery si sam privede - madsen napr.

Prehlizeni Lingra, musy....

Nafukovani kadru, casto o prumeraky.

Staveni nesmyslne defenzivně ladenych sestav.

Na nasi ligu je Trpis zjeveni, nerikam vubec vyhodit, nesmysl, ale nějaká sebereflexe by tam byt měla a tech preslapu je poslední dobou dost.

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
bartes

nj, jenže vždy to odnese začátek ligy a pak to horko těžko dohání. Loni taky měli na to postoupit přes Mydtjylland a mohli mít LM. Nakonec to zachraňovali EKL. A letos mají Panathinaikos a když postoupí přes ně, tak přijde ještě někdo silnější. Takže se může klidně stát, že budou bez pohárů. A dle výsledků to zatím nevypadá, že by měli Pana přejet. Taky ty prodeje těží z toho, že v té Evropě byli a hráči se mohli ukázat. Když tam nebudou, tak najednou o ně nebude tolik zájem a budou mít poloviční hodnotu.

Reagovat
KoryVCF

Reagovat
lichna.

Reagovat
Freedo

Pokud nedáme skupinu KL a nezíská se letos titul, tak by se o tom dalo uvažovat. A to bych ho i tehdy asi hájil, protože si nedovedu představit pro nás lepšího kouče. Ale vyhazovat ho po prvním kole, to fakt ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mada

Reagovat
bobis21

Chválím že nás v tom ostatní nenechávají

Reagovat
ManUnited

Paráda Slovan

Reagovat
$dolar$

Priznam se, ze jsem po vcerejsi remize na Teplicich neveril, ze budeme mit po prvnim kole na Ska naskok.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
db18

Reagovat
martin1

Reagovat
smazaný uživatel

yes Kuchtic yes

Reagovat
Greny

Kuchtovi bych naparil tak sedm zápasů. Recidivista .. dva poslední zápasy v lize dvě červený trest si odpykat nemusel a v Rusku taky ruda

Reagovat
$dolar$

Sparta se muze soustredit aspon na MOL Cup.

Reagovat
Panini Calciatore

V jeden den prehrali zapas Slavia A aj Slavia B aj Sparta A aj Sparta B.

Celkovy kurz bol 465

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
John Obi Mikel

Děkuji Liberci za záchranu víkendu, stejně však mají ve Spartě víc pozitiv než my. Sahali po vyrovnání. První poločas zase mnohem lepší Liberec.

Liberec

Prebsl, Talovjerov, Červ, Matoušek, van Buren ♡

Gebre, Mikula, Rondič, pan trenér Kozel

Díky moc

Reagovat
Imos

Kozelball funguje (ťukam)

Reagovat
smazaný uživatel

Soustředíme se na Evropu? Ne! Soustředíme se na tuhle sezónu? Ne! My se zkušeně soustředím na ročník 23/24.

Stramaccioni 2.0

Reagovat
jsemdement

Je to tak, letos se buduje kádr do budoucnosti, který bude vládnout všem. To se neudělá samo.

Reagovat
Greny

No nic.. asi bych to ukončil po prvním kole.. jsme v horní části tabulky stejný skóre jak Plzeň Slavia a Sparta pod náma.. sestupující jsou taky v pohodě ...

Reagovat
Cotton

Kdy naposled všechny 3 top týmy v jednom kole nevyhrály? To je fakt rarita.

Reagovat
Greny

Na začátku kvetna

Reagovat
Cotton

Dobře, tak mimo nadstavbu?

Reagovat
$dolar$

Reagovat
Salfovic

Reagovat
db18

Reagovat
ondrasch77

70/71

Reagovat
Salfovic

Však vy jste to ukončili.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Liberec titul

Reagovat
ManUnited

Reagovat
Jason_

Reagovat
Imos

Reagovat
PP

Tento víkend se sázkovkám povedl..

Reagovat
Salfovic

No, nevím, ta desítka na Lbc musela mnohé nalákat.

Reagovat
robbik
Reagovat
monty25

Reagovat
John Obi Mikel

Šílené kolo. Škoda, že Urbanec nedal tu penaltu, mohl to být úplný blázinec.

Reagovat
deporpepa

Já jsem to těm Teplicim skoro i přál... Na druhou stranu kdyby to pak z protiútoku dala Plznicka na 2:3, tak to bych byl ještě radši

Reagovat
Salfovic

Tam po penaltě ještě něco bylo ?

Reagovat
Martin9719

Dědič

Reagovat
db18

takže nebylo

Reagovat
Martin9719

Po vystřídání Klimenta za něj jsme ztratili 1 hráče no.

Reagovat
John Obi Mikel

Jo

Reagovat
Salfovic

V Dohránu už nic neukázali.

Reagovat
deporpepa

Spíš náznak

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Greny

No po dnešku bych to nevytahoval

Reagovat
smazaný uživatel

sranda musi byt i kdyby fotra veseli

Reagovat
Salfovic

Reagovat
r.mrazik

prvni polocas byla totalni silenost...

druhy uz byl mnohem lepsi

Danek byl super a Zeleny na levym beku preslap,jeste ze ho pak dal doprostred

Reagovat
Martin9719

Tak ono jak to říkál Holoubek, Sadílek by taky radši hrál výš a pak nemáte DM.

Reagovat
r.mrazik

Jo jo. Ten zelený tam pak byl fajn

Reagovat
JeséRodriguez

ale pořád bych Zelenyho viděl raději na pozici stopera. Ideálně se Sorensenem, a klidně i Vitikem v 3 5 2

Reagovat
r.mrazik

klidne. ja to psal uz minule,ze bycho prohodil Zelenyho a Hancka v tech zapasech

532 nesnasim,takze s timhle souhlasit nemuzu

Reagovat
JeséRodriguez

Tak na křídlech chybí kvalita.

Reagovat
r.mrazik

jj,to mas pravdu...ale druhy polocas ten diamant vypadal pouzitelne

ja to 532 nemam extremne rad...

Reagovat
JeséRodriguez

Jj to bylo už lepší no. Tak v lize by to mohlo mít úspěch. Stejně jsem před sezónou psal, že bychom si mohli Frýdka stáhnout. Ale to by bylo dost možná to samé, co Fortelný. Taky by nebylo špatný to zkusit na 3 AM, koupit jedno pořádné, něco jako byl Kanga, a na krajích točit Frýdka, Karabce a Daňka. Za nima Krejčí se Sadilkem, to mi přijde daleko lepší při utoceni do plné obrany, než tam mít atlety, kteří jsou použitelní maximálně na brejky. Hlavně ti mladí kluci se asi prostě potřebuji od někoho učit, a někoho kdo jim pomůže.

Reagovat
r.mrazik

Jasný.

Ono těch variant je mraky. Uvidíme, jakou cestou Priske půjde.

Přeci jen pár starších tam je.

Ohledně kvality to bude náročnější, abychom někoho přivedli.

Už takový Stanciu byla "náhoda", že sem vůbec šel.

Hlavně ať tam zas nezačnou panikarit, teď si to musí nějak sednout.

Reagovat
JeséRodriguez

a hlavně ať mu dají fakt pořádnej prostor...snad se zase po sezóně neodstřelí trenér a nebude se začínat od 0...jj to je fakt, takových hráčů se sem moc nepohrne, zvlášť, když nejsou poháry

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
KingMaster13

Tohle je vzhledem k pohárům katastrofa Ty týmy jsou totál nerozehrané, takže směrem do předkol nic moc vyhlídky. To by fakt někoho zabilo kdyby ta liga začala o 3 týdny dřív?

Reagovat
Bakary3

Stacilo by nehrat pojebanou nadstavbu a nekoncit tak pozdě...

Jenze my prostě musime mit nadstavbu a jeste k tomu hrát zimni mesice, ikdyz k tomu nemame podminky

Reagovat
John Obi Mikel

ZRUŠIT NADSTAVBU

Reagovat
Bakary3

UZ MINULOU SEZONU BYLO POZDĚ

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Salfovic

Prej je to hlavně vaše zásluha.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky bych byl pro a nechápu, proč to ještě nikoho povolanejsiho nenapadlo. Ne, radši budeme hrát v únoru na blátě

Reagovat
Selänne

Necelý měsíc před začátkem ligy skončila Liga Národů.

Reagovat
Greny

A loni když mohli být rozehrané tak se zápas odkladal

No kdyby začala liga o tři týdny dřív tak budete první kdo si bude stěžovat protože reprezentace atd

Reagovat
verv

Reagovat
osobnostx

Vynikající Plzeň má již od prvního kola náskok na pražská "S" !

Reagovat
John Obi Mikel

Holoubek "expert" zkritizuje zraněnýho Maru, že vyklusává

Reagovat
Martin9719

Na to že byl zraněný tak ty prostory ještě vykrýval jakž takž dobře.

Reagovat
FCSL

1. poločas kvalitní, 2. na krev odmakaný Hráči na hostování za nás dřou hned 1. zápas, i ten Mara to tam 15 minut odskákal po 1 noze, lavička žila a Theo neskutečnej Tým naspeedovanej a i kvalitní, to by mohla bejt dobrá sezonka Tak snad to neposerem hned doma s Teplicema

Reagovat
Martin9719

Těch bych se nebál, ono Teplice nehrály zase tak dobře, jako my jsme hráli blbě.

Reagovat
ondrasch77

Klasika proti Spartě, tam se vždycky hecnete..., doma proti Teplicím čekám 02.

Reagovat
lampas

To platí pro domácí zápasy. Co se týče zápasů u nich, tak většinou jsme se tam přijeli zesrat, nebo si to "užít" Je to teprve čtvrtá výhra na Spartě za třicet let co hrajeme ligu.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Selänne

Ale jinak byl váš tým sympatičtější na začátku té minulé sezony.

Reagovat
Salfovic

Zajímavá expreska v 21:26.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Alons0

Kuchtu poslat hned zpátky do RuSSka, tam se k těm dementům perfektně hodí.

Reagovat
Martin9719

Kozlův herní styl se v Liberci konečně ukázal. Kombinace a nezbavování se míče i v nesnázích + přesná kombinace na malých prostorech to je Střídající hráči Liberci moc nepomohli a proto jejich hra šla postupně víc a víc dolů. Karabec si pomalu zavírá dveře do základu a Daněk může být kometa sezony. Co dokáže z jednoho doteku vymyslet je fajn, navíc má přehled a orientaci ve hře. Nikdo z trojice Fortelný, Karabec a Sadílek tohle nemá. Navíc jestli se Čvančara v přístích 3 zápasech chytne tak si myslím že Kuchta má zavřeno taky do základu. Možná bude mít stopku Kuchta ještě dýl.

Reagovat
smazaný uživatel

Bojujte za Spartu

Reagovat
andrew96

Bez výhry domácích.

Reagovat
Salfovic

Jeden známej každé kolo vždycky sází akovku na neprohru všech hostujících, ale ten Hradec mu asi neuznají

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je docela dement ne

Reagovat
boryland

....tvle co to je za klauni....tahleta sralta?.. ,tam už nic nepomůže,tam by to nezved ani Mourinho voe,jedinou výhodu maj že jim tam spekulant sype pořád lovaky....,ale i to je stale dobře....že vo tom rozhoduje tahle sebranka diletantů.... Plzni stačí i bod nad prazakama

Reagovat
Salfovic

Stará kurva pravidelným expertem Dohrána.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo tam byl, Damková?

Reagovat
smazaný uživatel

Pánik

Reagovat
Jason_

3 naj tímy 1 bod s 9.

Reagovat
Martin9719

Kdyby si Guardiola vzal Priskeho na standartky tak by asi čuměl.

Reagovat
r.mrazik

Pepek ma problem s vlajkami?

Reagovat
skat

Reagovat
Sosi

"udělal Vašulína do koncovky"... to jméno si každej užívá

Reagovat
andrew96

Kromě Vašulína.

Reagovat
smazaný uživatel

Udělala mi radost dnešní návštěva a výkon Daňka. Sadílek dře a Zelený uprostřed zálohy solidní.

Každopádně naše křídla, Karabec a Holec, to je něco šíleného. My prostě okamžitě musíme přivést 2 křídla a desítku + ideál brankáře, jinak jsme v prdeli. A jelikož nepřivedeme, tak jsme v prdeli. Přitom Vlkanova musí být jasná a přitom dostupná priorita z ligy. Tohle doufání, že se některé naše kopyta proberou je zoufalá.

Reagovat
Salfovic

Kdy u nás končí přestupové okno, v půlce září ?

Reagovat
smazaný uživatel

8 září myslím.

Reagovat
Selänne

Fortelný dneska taky velký špatný. Celkově ta ofenzivní pětice absolutně nefungovala.

Reagovat
luismiksak

Rosa rozbije hluboké prasatko a 25 na holou do Hradce pošle... trouba (myšleno manazer).

Jinak Zeleny určitě velmi dobrý a poctivý hráč. Trochu me děsí naše AM, protože s duem Karabec - Danek to na nějaký stabilní výkony moc nebude. Ani v éře teenagera Rosickeho nebyla hra zálohy postavena na něm... Osobně bych do sestavy zase vrátil na CM Pavelku, at se to trochu uklidní.

Reagovat
luismiksak

Mmch úplně v klidu bych si v bráně ACS uměl představit Macíka z Olomouce. Budí respekt a chytá slušně. Holec, Heca ven

Reagovat
BaggioRoberto

To jsem psal cele leto a nekteri tvrdili, ze tam mame hracu dost. A kvalita jim asi nedosla. Tak se ted poserte. Jak muzete nekdo jeste fandit, kdyz ocividne cilem toho klubu neni vyhravat. 50 vlastnaku, kiksu, odchozenych zapasu a nekteri si porad mysli, ze je to Sparta. A 13 000 na tohle prijde. Ovce.

Reagovat
skat

Slovan dnes se štěstím, kterému šel tedy naproti, využil rozpoložení Sparty po vypadnutí z poháru. Stejně jako kdysi Plzeň, kterou jsme doma porazili hned po vypadnutí 4:1. Ve druhé půli se už projevila síla kárdru Sparty. Po vystřídání už byla kvalita jasně na domácí straně. Krásné tři bodíky a chce to jen se stejným přístupem hrát i doma s Teplákama. Je krásné sledovat tabulku, která na špici vypadá konečně jinak než posledních 5-6 let

Reagovat
verv

Řešit tabulku po prvním kole

Reagovat
skat

Neber všechno tak vážně...

Reagovat
kecipep

Kuchta snad dostane více zápasový trest

Reagovat
bartes

jsem na Spartu fakt zvědavý. Jede do Budějovic, doma je čeká Olomouc, pak jedou na Bolku, pak doma Bohemka, v tomhle rozpoložení by to nemuselo být moc bodů . Bude sranda sledovat, co se bude dít, když získají třeba 4 body

Reagovat
Salfovic

Fanoušci z frustrace zapálí Letnou a Křéťa tam pak postaví byty a kanceláře.

Reagovat
dextroza_m

Což byl jeho cíl od začátku

Reagovat
ratusek

Reagovat
Aldeano

Reagovat
lampas

Mám strach, aby si po tomhle zápase nechtěla Sparta Frýdka koupit zpátky. Vždycky když se podařilo vyhrát na Spartě, tak z toho byla velmi úspěšná sezona, tak snad letos taky. Výkon od Slovanu co jsem včera viděl, tak byl naposledy k vidění za Trpišovskýho. Výborná práce celého týmu, těším se na další zápasy.

Reagovat
db18

Já čekám, že koupí Vlkanovu.

Reagovat
lampas

Snad

Reagovat
Fakt

Rosa už veze 30 míčů do HK.

Reagovat
luismiksak

Trapak

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
7kaka7

Slovan za Trpiše hrál tak, že dal dva ušmudlaný goly ze standartek a pak prozdržoval zbytek zápasu? Za to by si angažmá ve Slavii nevysloužil...

Reagovat
Losinho

Červ nebo Matoušek mohli dát s klidem na 3:0

Reagovat
lampas

Hrál s námi takticky vyspělý a sebevědomý fotbal, stejně jako včera Kozel. Přesně za tohle si angažmá ve Slavii vysloužil.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
7kaka7

Stejně jako si Sparta musí přiznat, že už to není klub jaký býval, tak si i soupeři Sparty musí přiznat, že upachtěná výhra, při které se od 20 min zdržovalo, soupeř jenom nemouhcností v zakončení nevyrovnal, není věc k oslavování a už vůbec nepředznamenává úspěšnou sezonu Buď je Sparta ve sračkách a nebo Liberec předvedl úžasný výkon a jde na poháry...oba extrémy kombinovat nejde.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
oli9

Co ten Kuchta... To minimálně 5 zápasů stop ne?

Reagovat
monty25

5-6

Reagovat
Bakary3

docela demence od nej

Reagovat
KoryVCF

klidně bych dal i víc..to byla fakt prasárna

Reagovat
jackinho10

Muze dostat max 6

Reagovat
luismiksak

Doufám, ze se chytí Čvančara

Reagovat
ondrasch77

5-7

Reagovat
monty25

Jako taky mě to hodně lákalo napsat, ale 6 je bohužel maximum.

Reagovat
ondrasch77

Já vím.

Reagovat
C-M@ster

Vztahuje se Kuchtův trest i na zápasy v Evropě?

Reagovat
Salfovic

Ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Letos ne.

Reagovat
Csaplárova past

Proč se tu všichni smějí Spartě? Vždyť je v tabulce nad Slávií ...

Reagovat
smazaný uživatel

to není jen kvůli výkonu v lize..

Reagovat
srandamač

Protože obětovala poháry na úkor ligy, kde má stejně bodů jako Pardubice.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vestinustarychdubu

Reagovat
Kepy_FCB

Hrozný kolo, naši soupeři ve středu tabulky vesměs plně bodovali

Reagovat
Trand

Kdyby někdo řekl, že na tom budeme jako Sparta, Slavia, Baník a Jablonec, tak bych se vůbec nezlobil

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
LokoLFC

Proc je prvni Olomouc?

Reagovat
GrimeBaller98

Kulaty nesmysl je nove oblibene slovo?

Reagovat
Kostomlat

pumlíč jako jo?

Reagovat
Kepy_FCB

Jů pan trenér Páník v Dohránu ❤️

Reagovat
BaggioRoberto

Pekne DK podvod Praha. Ted vas rozjebe Dynamo vy nicky.

Reagovat
mayday

Ve Spartě to není o tom, že by se nedařilo nebo byla krize. Ten tým je jednoduše slabej. To složení týmu je hrůza, to jde za vedením.

Reagovat
OTASi

Letos víc než kdy jindy platí, že se spartou by s jejich kádrem pravidelně nevyhrával ani Guardiola. Maj totálně jalovou zálohu, těžkej průměr. Neposílili ani v zimě, ani teď. V polovině ligových týmech jsou rozdílovými hráči afričani, sparta jakoby slepá jede CZ&SK výber, a taky že jí pak chybí kvalita. Až do sparty přijde schopnej manažer, kterej přivede kvalitní hráče, bude teprve nějakej potenciál hrát o titul. Sázet na svoje odchovance je hezká věc, ale holej fakt prostě je, že český hráči teď zrovna nevyčnívaj a borci z afriky si je u nás celkem vodí

Reagovat
OTASi

samořejmě to neznamená, že stačí přivíst 4 afričany a bude se vyhrávat.. to je jenom jedna zajímavost, která mě napadá, když vidím sestavu sparty..

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele