FORTUNA:LIGA - preview 8. kola: Slavia odpovídá na výhru Plzně

10.09.2022, 08:55, aktualizováno 11.09.2022, 08:47
Previews
Slavia zakončí osmé kolo FORTUNA:LIGY proti Českým Budějovicím, a jestliže naplní roli favorita, vrátí se na první místo před Plzeň. Slovácko se představí v Mladé Boleslavi, zatímco Jablonec chce ukončit čekání na první výhru proti Hradci Králové. Baník Ostrava čeká důležitý souboj s posledními Pardubicemi...
Baník Ostrava - FK Pardubice  (neděle 16:00)
Sérii špatných výsledků na domácím stadionu se pokusí Ostrava přerušit proti Pardubicím, které prohrály již čtyřikrát po sobě.

Po příchodu Pavla Vrby určitě doufal Baník v lepší úvod sezóny. Domácí se po 7 kolech nachází na 14. místě se záporným skóre 9:12. Ostrava v minulém kole remizovala v Hradci Králové, i když domácí hráli od 56. minuty v deseti.

K nedělnímu utkání by už měly být k dispozici nové posily domácího týmu. Ve čtvrtek do Ostravy zamířili Plavšič a Cadu a oba již s týmem trénovali. Baník by také rád vylepšil bilanci domácích zápasů, jelikož ze čtyř domácích utkání získal pouze 3 body.

Sérii špatných výsledků před vlastními fanoušky se domácí pokusí přerušit proti Pardubicím. "Nedaří se nám vyhrávat doma a samozřejmě všechno úsilí směřuje k tomu, abychom ten trend otočili. Nezvládáme věci na posledních pětadvaceti metrech a v tom, věřím, by nám mohli pomoct právě oba noví hráči. Na prvním tréninku vypadali dobře a věříme, že to může být ten potřebný impuls do týmu. Jednoznačně nám to zvýší konkurenci na stranách a měli by zkvalitnit i to, s čím jsme měli problémy, tedy s finální fázi. Bodů jsme už doma poztráceli hodně, musíme zabrat," řekl v předzápasovém rozhovoru asistent trenéra David Oulehla.

Pardubice určitě neohrozí Almási a Svozil. Otazník visí i nad startem Sanneha a Tetoura.

Hosté si v posledním zápase připsali již čtvrtou porážku v řadě a se ziskem tří bodů jsou v tabulce poslední. Fotbalisté Pardubic nestačili minulý týden na Olomouc a na domácím stadionu s ní prohráli 0-2. Dočasný kouč hostů Pavel Němeček tak prohrál i své druhé utkání.

Týmu se navíc vůbec nedaří venku, všechny tři zápasy Pardubice prohrály a dostaly v nich dohromady 11 gólů. V Ostravě týmu nepomůžou Jeřábek, Rosa, Zahradníček a Šimek.
Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Laštůvka - Ndefe, Frydrych, Lischka, Fleišman - Kaloč, Takács - Buchta, Kuzmanovič, Miškovič - Klíma
FK Pardubice - pravděpodobná sestava:
Markovič - Halasz, Vlček, Hranáč, Svoboda - Tischler - Sychra, Hlavatý, Janošek, Mareš - Červenka
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.57 - 4.26 - 6.02
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FK Jablonec - FC Hradec Králové  (neděle 16:00)
Jablonec dál zůstává jediným mužstvem v lize, které v nové sezóně čeká na vítězství. I proto Severočeši zůstávají v tabulce předposlední. To Hradec Králové má za sebou výborný vstup do ročníku. Potvrdí jej také na jablonecké Střelnici?

Zmar v úvodu sezony potvrdil Jablonec také v uplynulém sedmém kole v Teplicích. Zeleno-bílí sice na hřišti protivníka vedli 2:1, avšak "Skláři" dokázali skóre otočit. Jablonci navíc moc nepomohli křídelníci Tomáš Malínský s Vladimirem Jovovićem, kteří v průběhu druhé půle uviděli červenou kartu. Za atakování teplického brankáře Filipa Muchu dostal Malínský od disciplinární trest na tři následující zápasy, to Jovović si nezahraje "pouze" proti Hradci.

Na nepovedený start ročníku reagovali Severočeši v závěru přestupového období, kdy do kádru přivedli tři nové tváře. V obraně se pokusí prosadit nigerijský stoper Joshua Akpudje a z pražské Dukly hostující levý bek Daniel Souček, útok zase má povzbudit Vojtěch Patrák, jehož na Střelnici zapůjčila Sparta. Jablonec naopak opustil nevyužívaný forvard Václav Kadlec.

Také "Votroci" na začátku záři ještě pozměnili soupisku. Na východ Čech zamířil z Bohemians útočník Matěj Koubek, opačným směrem putoval jiný forvard Erik Prekop. Ještě v závěru srpna přišel Hradec o špílmachra Adama Vlkanovu, i bez něj zvládl utkání s Mladou Boleslaví a s ostravským Baníkem uhrál navzdory oslabení cennou remízu.

Ze sedmi zápasů zvítězili Východočeši hned ve čtyřech z nich a v ligové tabulce okupují vynikající třetí místo, přičemž za zády drží dokonce Spartu. Také Hradec ovšem bude v neděli pobodně jako Jablonec postrádat hráče vyloučeného v posledním kole. Na sever Čech nedoprovodí Votroky potrestaný Filip Novotný.
FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
Hanuš - Surzyn, Martinec, Heidenreich, Krob - Hübschman - Kratochvíl, Považanec, Houska, Polidar - Chramosta
FC Hradec Králové - pravděpodobná sestava:
Reichl - Klíma, Čihák, Čech - Gabriel, Kučera, Smrž, Rybička - Vašulín, Kubala, Trusa
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.74 - 3.05 - 2.84
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
FK Mladá Boleslav - 1. FC Slovácko  (neděle 16:00)
Slovácko ostudně promrhalo dvoubrankový náskok proti oslabenému Partizanu Bělehrad a do skupinové fáze Evropské konferenční ligy vstoupilo remízou. O další body na mezinárodním poli budou Moravané bojovat následující čtvrtek v Kolíně nad Rýnem, předtím si ovšem splní tuzemské povinnosti zápasem v Mladé Boleslavi.

Klub z Uherského Hradiště píše krásné a dosud nepoznané zážitky do své kroniky, avšak ten poslední "šohajům" poněkud zhořkl. Premiérovou účast ve skupině jakékoli evropské soutěže proti Partizanu přitom rozehráli na výbornou: do 20 minut se dostali do dvoubrankového vedení a ještě jim srbský protivník ulehčil práci obdržením červené karty. Ve druhé půli ovšem Slovácko zcela zkolabovalo. V poměrně krátkém čase třikrát inkasovalo a až v závěru vydolovalo z přesilové hry alespoň bod za plichtu 3:3.

Není tak divu, že se trenér Moravanů Martin Svědík cítil bezprostředně po utkání rozporuplně. "Mužstvo bych určitě pochválil za první poločas, kdy pracovalo velmi dobře, a i za vyrovnání. Jenom mě mrzí, že si to nepřeneslo do té druhé poloviny a že jsme zápas nedotáhli do vítězného konce. Negativní jsou hlavně obdržené branky. Opravdu nerozumím, proč jsme z té cesty ustoupili a co to ovlivnilo," uvedl na pozápasové tiskové konferenci.

Našlapaný program nicméně žádá přenesení pozornosti k dalšímu špílu. Ten Slovácko sehraje v rámci české nejvyšší soutěže v Mladé Boleslavi. Po slušném vstupu do sezony čekají Uherskohradišťští již tři ligová klání na vítězství. Naposledy sice uhráli cennou remízu proti Slavii, avšak s osmým místem v průběžném pořadí nemohou být zcela spokojeni.

Jen o jednu příčku níže se schovává Boleslav. Také Středočeši očekávali od startu ročníku víc. Poprvé zvítězili až v pátém kole v pražském azylu fotbalistů Pardubic a druhý tříbodový zisk přidali uplynulý víkend v Českých Budějovicích. Výhry tak družina kouč Pavla Hoftycha zatím sbírá výhradně mimo svůj stadion. Naopak doma v automobilovém městě jednou plichita a hned dvakrát nalezla přemožitele.

V sezoně 2021/22 se po vzájemných střetnutích vždy radovali hráči Slovácka. Nejprve vloni v září vyloupili Boleslav po vítězství 5:3, následně v únoru tohoto roku otočili skóre díky dvougólovému Václavu Jurečkovi.
FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Šeda - Donát, Šimek, Karafiát - Pech, Matějovský, Dancák, Mareček, Fulnek - Ladra, Ekpai
1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Nguyen - Reinberk, Šimko, Hofmann, Kalabiška - Havlík, Kohút - Sinjavskij, Trávník, Duskí - Vecheta
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.87 - 3.52 - 2.43
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Bohemians Praha 1905 - Slovan Liberec  (neděle 16:00)
Sousedé v tabulce se střetnou v neděli odpoledne v Ďolíčku. Bohemians se pokusí navázat na dobrý výkon z Brna, zatímco Liberec bude chtít napravit domácí prohru s Plzní.

Domácí zvládli v minulém kole zápas v Brně, když se v prvním poločase trefili Puškáč a Křapka. Brno sice hned po přestávce snížilo po brance Ševčíka, ale diváci už další gól neviděli, a tak si Bohemka odvezla 3 body.

Asistent trenéra Ivan Hašek upozornil před zápasem na kvalitu Liberce. "Disponují opravdu kvalitním kádrem. Hrají na rychlé protiútoky a umí je využít. Daří se jim proměňovat šance, které si vytváří právě po brejcích. Proto se nachází v tabulce takhle vysoko," prohlásil Hašek.

Domácí hlásí prázdnou marodku s výjimkou Tomáše Necida, který se stále zotavuje ze zranění.

Liberec si v posledním kole připsal domácí porážku s Plzní, když se o jedinou branku utkání postaral hostující Sýkora. Slovan podal velmi dobrý výkon a měl v zápase herní převahu, nicméně doplatil na neproduktivitu v útoku.

Hosté by rádi zvládli nedělní utkání lépe než v dubnu, kdy se v Ďolíčku ani jednomu týmu nepodařilo vstřelit branku a body se dělily. "Budeme si muset dát pozor především na velmi dobře spolupracující útočné trio Hronek, Puškáč, Květ. Do Ďolíčku se osobně těším na výbornou fotbalovou atmosféru a také na několik svých bývalých svěřenců, které jsem vedl v mládeži Bohemky. Doufám ale, že po zápase budeme šťastnější my a odvezeme si z Prahy společně s celým týmem a fanoušky všechny tři body," řekl před utkáním asistent trenéra Jakub Harant.

Liberečtí nemohou počítat se službami Doumbii a Ghaliho.
Bohemians Praha 1905 - pravděpodobná sestava:
Valeš - Köstl, Hůlka, Křapka - Dostál, Jindřišek, Jánoš, Kovařík - Hronek, Puškáč, Květ
Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Vliegen - Mikula, Gebre Selassie, Prebsl, Plechatý, Preisler - Rondič, Červ, Valenta, Frýdek - van Buren
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.37 - 3.41 - 3.05
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Slavia Praha - Dynamo České Budějovice  (neděle 19:00)
Po zaškobrtnutí na Slovácku nezvládla Slavia na jedničku ani vstup do skupinové fáze Evropské konferenční ligy. Začínající sérii remíz hodlají sešívaní utnout proti Českým Budějovicím, které Pražany neporazily téměř deset let.

I po výsledku 1:1 v Uherském Hradišti sice slávisté zůstali v ligové tabulce na prvním místě, ovšem dosud neporažená Viktoria Plzeň se mezitím na sešívané bodově dotáhla a navíc má jeden odložený zápas ještě k dobru. Náladu si svěřenci kouče Jindřicha Trpišovského moc nevylepšili ani ve čtvrtek na půdě tureckého Sivassporu. V úvodním duelu skupiny G Evropské konferenční ligy přišli o vedení a po neproměněné penaltě Lukášem Provodem v Sivasu jen remizovali.

Po nezdarech ze hřišť soupeřů se tak Pražané jistě těší do svého Edenu, v němž v probíhající sezóně dosud nenašli přemožitele. Favority budou slávisté také proti Budějovicím, a to i přes rozsáhlou marodku, která Trpišovského a spol. trápí. V Sivasu například ze zdravotních důvodů nemohli hrát brankář Ondřej Kolář, obránci David Jurásek Oscarem, s Eduardem Santosem, Davidem Hovorkou a Janem Bořilem, křídelník Yira Sor a útočníci Václav Jurečka s Ondřejem Lingrem.

Někteří marodi by se však na zápas s Jihočechy mohli uzdravit. "Z voleje si myslím, že bude v nominaci Venca Jurečka, u Ondry Lingra uvidíme až v sobotu. Trošku nevíme, jestli nám někdo neodpadne, David Jurásek musel zůstat na hotelu kvůli horečkám, ve středu to mělo více lidí. Asi budeme chytřejší po návratu, jestli se to nerozšíří, měli to i členové realizáku," prozradil Trpišovský po plichtě se Sivassporem.

Budějovické Dynamo má po sedmi kolech na kontě osm bodů, díky nimž v tabulce okupuje desátou pozici. Až na remízu se Slováckem přitom Jihočeši sbírají body exkluzivně venku. Trend potvrdil také uplynulý víkend, kdy město na soutoku řek Vltavy a Malše vyloupila Mladá Boleslav. Budějovice navíc v utkání přišli o stopera Davida Broukala, jenž uviděl červenou kartu a svému mužstvu tak nepomůže ani proti Slavii.

Dynamo na sešívané dlouhodobě neumí. V Praze naposledy zvítězilo v roce 2005, v posledních devíti vzájemných kláních pak jen dvakrát remizovalo a všechny zbývající duely ovládla Slavia.
Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Mandous - Douděra, Ousou, Kačaraba, M. Jurásek - Holeš, Hromada - Usor, Provod, Schranz - Tecl
České Budějovice - pravděpodobná sestava:
Janáček - Čolič, Havel, Králik, Skovajsa - Čmelík, Čavoš, Grič, Hellebrand, Sluka - Škoda
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.10 - 10.60 - 27.60
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FC TRINITY Zlín - Zbrojovka Brno  (sobota 16:00)
Kouzlo stadionu v Srbské ulici, zdá se, alespoň na čas pominulo. Zbrojovka na domácí půdě prohrála dvakrát za sebou a zabrat tak musí venku. V Olomouci i Ostravě nicméně zvítězila. Zadaří se Brňanům také při výletu do Zlína?

Zatímco v prvním a třetím kole uhrála Zbrojovka body proti Slovácku i Mladé Boleslavi, další dva duely v Králově poli již mužstvu kouče Richarda Dostálka nevyšly. Nejprve "Flinta" schytala tvrdý direkt od Slavie, od níž inkasovala hned čtyřikrát, minulou neděli si pak všechny tři body odvezla do Vršovic pražská Bohemka.

Nejlepší střelec Brňanů Michal Ševčík upozornil na jeden detail, kvůli němuž Zbrojovka dost možná v poslední době ztrácí. "Do každého utkání jdeme s tím, že chceme dát první gól, teď se nám to nepovedlo několikrát po sobě," řekl mladý záložník po střetnutí s Bohemians. Konkrétně Flinta inkasovala jako první ve čtyřech zápasech v řadě. Otočit zvládla dva z nich.

To Zlín má za sebou po pomalejším startu celkem dobré období. Čtyřikrát v řadě neprohrál, konečně v sezoně zvítězil a naposledy uhrál cenný bod na pražské Letné. "Ševci" se tak odlepili ode dna tabulky posunuli se alespoň na 13. místo, přičemž v tabulce za sebou nechávají například ambiciózní Baník.

O další tříbodový zisk budou Zlínští usilovat proti oblíbenému soupeři. Doma u řeky Dřevnice porazili Brno při všech pěti posledních ligových seancích.
FC TRINITY Zlín - pravděpodobná sestava:
Rakovan - Reiter, Kolář, Procházka, Bartošák - Didiba - Fillo, Hrubý, Janetzký, Čanturišvili - Jawo
Zbrojovka Brno - pravděpodobná sestava:
Berkovec - Matejov, Šural, Endl, Granečný - Souček, Texl - Hladík, Ševčík, Falta - Řezníček
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.47 - 3.34 - 2.95
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Sigma Olomouc - Viktoria Plzeň  (sobota 16:00)
Plzeň se pokusí udržet neporazitelnost proti Sigmě, která po sérii nepovedených výkonů konečně zabrala a odvezla si 3 body z Pardubic. Olomouc navíc umí na Viktorku zahrát, což potvrzují i vzájemné zápasy z minulé sezóny. Viktorka je posledním týmem, který ještě v nejvyšší české lize neprohrál. V minulém kole si Plzeň připsala cenný skalp Liberce, když jedinou branku utkání vstřelil ve 41. minutě Sýkora. Plzeňští se bodově dotáhli na první Slavii, a to mají ještě o zápas méně. V úterý odstartoval nový ročník Ligy mistrů a Plzeň se o den později představila na Camp Nou. Barcelona neměla s českým týmem slitování a podle očekávání vyhrála utkání v poměru 5-1, kdy se blýskl hattrickem Robert Lewandowski. Svěřenci Michala Bílka neměli moc času na odpočinek a hned v sobotu se představí v Olomouci. Tým přicestoval z Barcelony ve čtvrtek odpoledne a již následující odjel na zápas proti Sigmě. Pavel Horváth před zápasem řekl, že se nejedná o nic nového a tým na to je připraven. "Kluci už si to vyzkoušeli několikrát. Hráli jsme předkola, která byly jak fanouškovsky atraktivní, tak to byla těžká utkání, co se týká sportovního a fyzického zatížení - a zvládli jsme to. Všichni ví, že jsme v Barceloně dostali pět gólů, ale teď jedeme do Olomouce a ostatní zápasy musíme hodit za hlavu. Chceme tam vyhrát," prohlásil Horváth. Do zápasu se Sigmou určitě nezasáhnou zranění Kliment a Kopic. Otazník visí nad startem Radima Řezníka, u kterého není jisté, jestli bude na zápas k dispozici. Sigma v posledním zápase konečně zabrala a po gólech Pokorného a Růska si odvezla tři body z Pardubic. Olomouc navíc na hosty umí zahrát, jelikož minulou sezónu v obou vzájemných duelech vybojovala bod. Pikantní zápas je i v tom, že několik hráčů Plzně působilo v Olomouci, jmenovitě se jedná o Václava Pilaře, Tomáše Chorého, Lukáše Kalvacha a Václava Jemelku. Tuto skutečnost zmínil i trenér Olomouce Václav Jílek. "Hráče samozřejmě dobře známe, ale oni nás taky. Nevím, jestli to nepomůže spíš Plzni. Třeba Venca Jemelka odešel nedávno a některé věci třeba bude s trenéry konzultovat. Myslím, že pro naše kluky může být teoreticky určitá výhoda, že hráče znají v individuálním řešení. Ale asi to nebude mít zásadní dopad na konečný výsledek," dodal Jílek. Sigmě určitě v domácím zápase nepomůžou Macík, Stoppen a Vraštil. S lehkými zraněními se potýkají i Poulolo, Vaněček a Zorvan.
Sigma Olomouc - pravděpodobná sestava:
Trefil - Chvátal, Paulolo, Pokorný - Zmrzlý - Breite, Spáčil - Navrátil, Růsek, Vodháněl - Chytil
Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Staněk - Holík, Hejda, Pernica, Havel - Čermák, Kalvach - Sýkora - Vlkanova, Bassey, Mosquera
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.21 - 3.20 - 2.39
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
FK Teplice - Sparta Praha  (sobota 19:00)
Trápící se Sparta zavítá na stadion Teplic. Domácí si v minulém kole poradili s Jabloncem, zatímco hosté opět ztratili body a připsali si třetí remízu po sobě. Fotbalisté Teplic si po vysoké prohře na Slavii spravili v minulém kole chuť a v domácím zápase proti Jablonci vybojovali 3 body po divokém průběhu zápasu, který nakonec skončil 3-2. V zápase se opět trefil záložník Jakub Urbanec, jenž si připsal již čtvrtou branku v právě probíhající sezóně. Velkou motivaci zvítězit nad sobotním soupeřem bude mít trenér Teplic Jiří Jarošík, který ve Spartě dvakrát působil jako hráč. "Těším se na to utkání, ale nechci říct, že je to ten nejdůležitější zápas, proti každému soupeři chci hrát dobře. Hrát proti Spartě, Plzni a Slavii je však vždy prestižní. Bude skvělá návštěva, snad jí předvedeme parádní výkon. Spartě se příliš nedaří, v minulém kole jen remizovala doma 0:0 se Zlínem. Je to takový spící medvěd. Přeju jí, aby se probudila, hrála líp, chceme hrát proti nejlepší Spartě. Bude to velká motivace. Jen velkými zápasy rosteme, můžeme v něm ukázat svoje maximum," řekl před zápasem domácí kouč. Teplice mohou pro sobotní klání počítat se všemi hráči. Sparta se naposled představila v domácím zápase se Zlínem a opět nečekaně ztratila body. Diváci se za 90 minut gólu nedočkali, a tak domácí získali pouze bod. Letenští si připsali již třetí remízu v řadě a v zápase s Teplicemi mají co napravovat. Svěřenci Briana Priskeho nejsou v pohodě, což si uvědomuje i střední záložník David Pavelka. "Největším soupeřem jsme sami sobě my. Myslím, že po Boleslavi jsme nabyli dojmu, že už jsme tam, kde jsme chtěli být. Zápasy nás vrátily do reality," prohlásil před sobotním zápasem záložník. Asistent trenéra Luboš Loučka by zase ocenil větší aktivitu Sparťanů v útočné fázi. Jedna z věcí, která mi chybí, je střelba ze střední vzdálenosti. Potřebujeme také víc kreativity, možná i drzosti ve finální fázi," nechal se slyšet Loučka. Na marodce hostů stále zůstávají Haraslín, Krejčí L. II., Pešek, Vindheim a Čelůstka. Posledních šest vzájemných utkání Sparta zvládla za 3 body, s Teplicemi naposled prohrála v prosinci 2018.
FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Mucha - Vondrášek, Knapík, Hybš - Kučera, Křišťan - Hyčka, Trubač, Urbanec - Gningue, Fila
Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Holec - Mejdr, Sørensen, Zelený, Højer - Daněk, Pavelka, Sadílek, Jankto - Čvančara, Kuchta
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 6.23 - 4.15 - 1.57
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Slavia Praha751125:516
2.Viktoria Plzeň651011:416
3.FC Hradec Králové74127:513
4.Sparta Praha733110:512
5.Slovan Liberec732212:811
6.Bohemians Praha 1905732212:911
7.Zbrojovka Brno631210:1010
8.1. FC Slovácko72329:119
9.FK Mladá Boleslav722310:108
10.Dynamo České Budějovice72237:98
11.FK Teplice72238:178
12.Sigma Olomouc72147:87
13.FC TRINITY Zlín71426:107
14.Baník Ostrava71339:126
15.FK Jablonec704310:154
16.FK Pardubice71064:193

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (714)

Přidat komentář
Nadržený šimpanz

Fandím moc, ale dneska teda vůbec nevěřím. Naštěstí ani nebudu koukat

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes už Sparta to snáď zvládne a konečne sa odrazí “k lepším zítřkům” …. Kedy inokedy ak nie dnes. Navyše mám pocit , že toto je kolo kedy napríklad Plzeň môže nenaký bod stratiť.

Reagovat
Losinho

Kovář rovnou do akce? Teplice jsou na to ideální.

Reagovat
Salfovic

To by bylo pro pohodu v kabině ideální

Reagovat
Losinho

Jedinej nasranej bude Holec

Reagovat
Salfovic

To bych neřekl.

Reagovat
monty25

OT: Když si to vrátíte na začátek 21. minuty, tak uvidíte, jak tam Machová (ta, co se nedávno "proslavila" v Tiki-Taka) mávla absolutně nesmyslnej ofsajd. A pak si takovou blbku zvou na O2, aby něco hodnotila z pohledu rozhodčí...

https://www.youtube.com/watch?v=m1YU2umgS_k

Reagovat
Salfovic

To je ta bez kalhotek ?

Reagovat
monty25

Jo

Reagovat
HorajzmAmmann

tak napíšu rovnou "ta bez kalhotek", kdo si to má pamatovat podle jména...

Reagovat
monty25

Vždyť jsem napsal, že "proslavila". To by vám snad mohlo docvaknout...

Reagovat
Bex5

Coze coze?

Reagovat
Losinho

To je ale překvapení, že ženská kurví fotbal. Natočila už aspoň něco?

Reagovat
$dolar$

Reagovat
monty25

Stejně jako v mužským fotbale jsou lepší a horší rozhodčí. Machová patří s přehledem mezi nejhorší, ať už jako hlavní nebo pomezní. Ale mně jde hlavně o to, že ji pak pozvou do pořadu, aby tam rozdávala rozumy. To je ta pravá...

Reagovat
ratusek

Reagovat
jackinho10

Reagovat
HorajzmAmmann

jinak teda slušný no Dal bych jí co proto, kdybych mohl...

Reagovat
$dolar$

Me by prekvapilo, kdyby zenska vedela, co je to ofsajd.

Reagovat
Firkraag

Koukám, že Sparta má vliv už i tady, nevěřím, že by mohla být tak blbá

Reagovat
monty25

Taky mám teorii, že to je sparťanka. Dva roky tam totiž trénovala mládež a nějak podezřele chybuje zrovna ve prospěch Sparty...

https://twitter.com/monty025/status/1565016951008755713

Reagovat
Salfovic

Ryzí profesionálka za všechny kalhotky

Reagovat
John Obi Mikel

Tvl hrubější chybu už jsem dlouho dlouho neviděl.

Reagovat
monty25

Reagovat
OTASi

já si pamatuju, jak zápas Liberce v EL v Gentu a pískala to ženská.. na konci domácí nezvládali, a 2x po sobě zprasili liberečáky, oba fauly na přímou redku, rozhodčí pískla, hráči do sebe samozřejmně naběhli.. no a borka dala jednomu žlutou a nechala rozehrávat Gent mám někde v PC ještě video kdyžtak, dobrej bizár

Reagovat
monty25
Reagovat
Firkraag

Jednou nás pískala se Zlínem nějaká píča, kdy se na konci zápasu srazili dva Zlíňáci a my mohli jít dva na jednoho tuším a ta kráva pískla faul i přesto, že náš hráč od toho souboje byl asi dva metry.

Reagovat
OTASi

Reagovat
Salfovic

To si pamatuji

Reagovat
Firkraag

Pochopitelně, nezapomenutelné.

Reagovat
Cotton

Adámková?

Reagovat
Firkraag

Možná, fakt už netuším.

Reagovat
OTASi
Reagovat
Kily

já tam tedy vidím hned dvě krávy, které jsou úplně mimo pravidla, jednu s praporkem a druhou s píšťalkou

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
monty25

Jo, hlavní Kovářová to musela taky vidět. Ta je taky taková průserová...

Reagovat
jsemdement

No, tohle se bohužel sem tam stane i v mužích. Nicméně hosté Tiki Taka jsou kolikrát obdobně kvalitní, jako tenhle offside, to je pravdou.

Reagovat
mistr129

Za mě teda chyba především hlavní, která musí vidět, kdo hraje.

Reagovat
monty25

Podle mě to musely vidět obě.

BTW: Ty tady děláš ty Události po každým kole?

Reagovat
mistr129

Jo, nebo teď tedy už jen plus minus napůl

Reagovat
monty25

Tak máš materiál pro okénko do ženské ligy...

https://twitter.com/monty025/status/1568559153928437762

Reagovat
mistr129

Reagovat
off-olda

Ten díl Tiki Taka jsem videl. Jak jste přišli na to, ze nema kalhotky?

Reagovat
pingla

a za půl minuty na druhé straně zase druhá pomezní nevidí těsný offside Sparťanské hráčky

Reagovat
smazaný uživatel

Banikovci!

Kde koupit listek na Pardubice? Da se normalne az u vstupu? Online jsem nenasel, dik.

Reagovat
HorajzmAmmann

fandíš Spartě a ještě se chceš mučit "fotbalem" na Baníku? To už je slušný masochismus...

Chápu to pouze v případě, že si jedeš do Ostravy zlepšit náladu, že se ten fotbal dá dělat ještě hůř...

Reagovat
ratusek

Reagovat
smazaný uživatel

Nejak jsem zrovna pobliz, tak jsem se chtel kouknout poprve na domaci banikovsky zapas. Skoda, ze uz to neni na Bazalech.

Reagovat
HorajzmAmmann

btw dá se koupit normálně v den zápasu na stadionu.

Reagovat
Salfovic

Nechce riskovat, že by bylo vyprodáno

Reagovat
monty25

Na souboj čtrnáctého se šestnáctým...

Reagovat
lichna.

Coz doporucuju s predstihem. Bývají tam fronty i při průměrné návštěvě.

Reagovat
HorajzmAmmann

to je fakt. 2x jsem prostál začátek zápasu ve frontě ve Vítkovicích. Proto už lístky kupuju přes net. Každopádně mě to sere, lístky sbírám a ty papírové z ticketportalu se mi nelíbí

No ale pořád lepší, než ty "účtenky z Kauflandu" co dávají místo lístků v Teplákách a Hradci.

Reagovat
Banikovec7

To jsi asi moc nehledal Online tady https://www.ticketlive.cz/cs/event/fc-banik-ostrava-fk-pardubice-11-9-2022 a dá se i u vstupu.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyz ja na ty internety moc nejsem. Dik moc.

Reagovat
Kepy_FCB

https://youtu.be/e44NlyJHiNg

Aktivistickej blb z ČT

Reagovat
smazaný uživatel

Rikat Zeleznymu z CT blb muze jen idiot. Ok, tady prestrelil…proc se vlastne snazim, ty mas vlastne patent na vsechno

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě ho obhajuj.

Reagovat
$dolar$

Železný je mega curak.

Reagovat
Rustin Spencer Cohle

Reagovat
ratusek

Reagovat
Strojmír

Reagovat
fcb+mufc

obrčurák

Reagovat
Firkraag

Reagovat
smazaný uživatel

Přestřelil a hledá v tom něco, co tam není. Úplně zbytečná kauza.

Reagovat
AnthonyR

Koubek to taky moc nevylepšil: "Adam vůbec neví, co to je. To je tak prostá duše.." jinými slovy " je to prosťáček, vidí kolečka a chce to na dresu"

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Salfovic

Se asi nerozešli moc v dobrém.

Reagovat
AnthonyR

Možná tam něco bylo, ale tak čutálisti většinou moc intelektu nepobrali. By mě zajímalo, jak na tom jsou se vzděláním obecně hráči v lize.

Reagovat
Salfovic

To ne, ale Koubkovi při jeho inteligenci jistě došlo, že z něj tím dělá úplného blba.

Reagovat
HorajzmAmmann

asi nic moc. Skončíš na střední a pokud hraješ profi fotbal nebo do něj máš kousek tak se většina chce soustředit 100% na fotbal a na VŠ se ani nehrneš. Ale třeba jim křivdím... každopádně já chodil na VŠ do Liberce teda 5 let a za celou dobu tam byl jenom 1 fotbalista co hrál 2. ligu a k tomu tam chodil jenom dálkově.

Reagovat
HorajzmAmmann

vůbec mi nepřišlo, že to Koubek myslel nějak zle vůči Adamovi. Spíš byl nasraný na Železného...

Reagovat
mistr129

Reagovat
Rustin Spencer Cohle

Reagovat
žrout

Reagovat
Edgar Davids

Reagovat
Salfovic

Jestli pak si ten debil vezme na paškál Pastrňáka a dalšiich x desítek českých sportovců s tímto číslem dresu.

Reagovat
jsemdement

Nekecám, i když možná trochu lžu. Mluvil jsem s Jirdou (takle mu říkáme my KAMARÁDI), no mluvili jsme vo tom, co je pro něj nejlepší. Takže dneska #ACSTitul za barák.

Reagovat
Greny

Dost ofenzivní sestava na nás, ještě na hřišti soupeře. Tak snad ve Zlíně budeme bodovat

Reagovat
Firkraag

Olomouc na bránění koukám sere

Reagovat
Salfovic

Zmrzlý - nomen omen

Reagovat
Firkraag

Reagovat
Urbis__

Nesváděj to na Zmrzlého. Problém Sigmy je, že chytá Trefil, ale Chytil je v útoku.

Reagovat
Urbis__

To je ten hvězdný Tijany, o kterého se tak dlouho perou české top kluby?

Reagovat
Firkraag

Navíc má jen jedno koleno.

Reagovat
Urbis__

Vysvětlovalo by to jeho koordinaci.

Reagovat
Salfovic

Tam byl skvělej ten moment jak se otočil a hledal toho protihráče

Reagovat
Salfovic

To si pleteš se Santosem.

Reagovat
$dolar$

Ve trojce hral dobre, ale dneska v ty dvojce hrozne plave. Tam se musi jeste pracovat na taktice.

Reagovat
Martin9719

Před tím vápnem to bylo špatný ve víc případech. 1. gól nedůraz, pak ještě ten faul Pernici na konci poločasu. Záloha tomu taky moc nepomáhá.

Reagovat
Salfovic

V Teplicích hrál na 2 či na 3 ?

Reagovat
$dolar$

3

Reagovat
smazaný uživatel

Chytil se pěkně zorientoval

Reagovat
ratusek

Řezníček je prostě excelentní

Reagovat
Greny

Pojď sem kam des

Reagovat
Greny

Pěkně je tam Řezníček povodil

Reagovat
smazaný uživatel

Olomoucasi nejak jdo proti vedeni, ze lidi neprijdou ani na Plzen?

Reagovat
smazaný uživatel

Trefil je skvělé jméno pro brankáře

Reagovat
Urbis__

Hlavně že v útoku mají Chytila

Reagovat
Salfovic

Je vyměnili v porodnici.

Reagovat
Firkraag

Reagovat
Sosi

Reagovat
Edgar Davids

Reagovat
TheAdy

Reagovat
Cotton

Reagovat
Tigerinho

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
8lampard8

Reagovat
Mass

Reagovat
havrys99

Reagovat
Greny

Akorát nechápu proč jsme po gólu přestali úplně hrat

Reagovat
ratusek

Hrajete dobře, žádný spěch a čekání na to, co vymyslí Zlín. Ten kromě té jedné šance nevymyslel nic, takže zatím pohoda

Reagovat
Salfovic

Tak bude v repre Chorý nebo Řezníček ?

Reagovat
Blasphemer

Tecl

Reagovat
Losinho

A Chorý a Řezníček.

Reagovat
Salfovic

Ten je jasnej.

Reagovat
ondrasch77

A bude to jediné správné!

Reagovat
Batigol

Chytil

Reagovat
Miguel19

Toho Jirku odkud vytáhli? Ten je platnej leda tak na dráhu. Fotbalovost nula.

Reagovat
$dolar$

Reagovat
Batigol

Faul před vápnem ok, ale ta ruka? to fakt není normální, před penaltou Plzně otočený aut taky v pořádku ...

Reagovat
$dolar$

Faul nebyl ani pred vapnem, to bylo ukazkovy naskoceni.

A tyhle ruce dle soucasnych pravidel se proste nepiskaji. Nerikam, ze s tim souhlasim, ale je to proste tak.

Reagovat
Martin9719

Jirka down, Mosquera up. Syky na pravou stranu, kde Jirka nehrabe dozadu. A Mosquera bude mít prostor až bude Chvátal útočit.

Reagovat
$dolar$

Jirka je dobrej z lavicky, ale v zakladu zatim 2x a 2x spatny.

Reagovat
Martin9719

Reagovat
Greny

Var špatně .. za mě Didiba červená a bez penalty... Jak to mohl písknout jako penaltu pro nás ? Vždyť tam hrál Souček rukou mě prislo

Reagovat
Cumel

Reagovat
Greny

Plus i bránil brankáři v rozehrání. měl ho vylít a byl klid.. jsem myslel že se řeší jen červená .. jak piskl penaltu tak jsem vůbec nechápal co se děje a to Brnu fandim

Reagovat
Cumel

Za mě Souček žlutá, frajer ze Zlína červená a jede se dál. Pecka trochu mimo. Ale poprvé po dlouhé době vidim, že sudí něco zkurvil ve prospěch Flinty

Reagovat
Greny

Reagovat
andrew96

Reagovat
doocetung

Tvl mám chorého i Řezníčka ve fantě, to je na automaticky postup do první ligy ne ?!

Reagovat
Coutinho10

do toho je jeste dlouha cesta mozna, kdybys dal Teclika pred par koly s paskou, jak dal hattrick a vsem zavrel hubu jinak Choryho mam taky...nad nekym z Brna jsem taky uvazoval (spis Sevcika), koukam, ze asi nema ani acko, takze dobre, ze jsem ho tam nedal a Reznicek taky pripadal do uvahy, ale prec Teclika s Usorem pro nej nebylo misto

Reagovat
Edgar Davids

Brno dneska vyspelej vykon zatim, aktivni hrou si brani svuj naskok a jejich brejky smrdi golem

Reagovat
Edgar Davids

vyspele sem to zakrikl

Reagovat
smazaný uživatel

Nastupuje gigaduo Ace Ventura a Greššák

Reagovat
Greny

Snad to nezkurvime

Reagovat
$dolar$

Reagovat
smazaný uživatel

skvělý protiútok, Sigma dnes docela překvapuje

Reagovat
Batigol

To teda nevím v čem

Reagovat
smazaný uživatel

Oba dva góly měly kvalitu, žádné dřevácké náhody

Reagovat
Batigol

No ten první docela o štěstí, když se nebudeme bavit jen o zakončení jinak když prohráváš vystřídat 3 defenzivní hráče za druhé je už naše klasika

Reagovat
Miguel19

Havel

Reagovat
$dolar$

Havel

Reagovat
Firkraag

Pravda o zrůdě

Reagovat
$dolar$

Reagovat
Miguel19

To už je lepší

Reagovat
Miguel19

Vlkanova bude super přestup.

Reagovat
OTASi

Reagovat
8lampard8

Reagovat
Firkraag

Tyvole ten rozhodčí je dobrej zmrd

Reagovat
Greny

Úplně jsme odpadli ...

Reagovat
Couturel

No hlavně to dotáhnout do vítězného konce. Já věděl, že ani se stavem 0:3 nebudu mít klid.

Reagovat
HorajzmAmmann

tohle se ale mohlo pískat ne? Vždyť se o něj zapřel... nevím proč ale vzpomněl jsem si na pecku finále poháru Slavia Baník...

Reagovat
Firkraag

tak to byl čirej zářez

Reagovat
AjaxFans

Co myslíš za zákrok?

Reagovat
Greny

Jooooo ale nechápu proč to nemůžeme normálně dohrar

Reagovat
Didier Drogba

Proboha to jsou hovada

Reagovat
Kocour Klapuška

Jako Plzen hraje proti podprumernymu tymu z druhy poloviny tabulky a konec uhrava takhle? Neni to trosku pod oroven uradujici mistra co hraje Champions League nebo to tem buranum proste nedojde?

Reagovat
ACSeRw!n

ne

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
Coutinho10

no, když ti to vychází, tak proč to měnit...vtipný by bylo, kdyby nakonec z toho posledního gólu dostali

Reagovat
Greny

Co je na tom pod úrovní?

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
Martin9719

Ceníme si tvé starosti.

Reagovat
lampas

Je to ubohý od nich, ještě ubozejsi je, že jim takový způsoby stačí na to být takhle vysoko. Není holt chyba Plzně, že hraje takovou sracku, chyba je ostatních, že hraje sracku ještě větší.

Reagovat
Mass

Plzeň úplně v pohodě zdržuje, když vyhrává nad kandidátem na sestup doma.

Reagovat
ACSeRw!n

ta hvezda z ManU hned zaklad

Reagovat
smazaný uživatel

Prickskeho masterplan

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
Neon

třeba bude rozehrávat jak Ramsdale - výkopy vodorovně až na půlku a přímo na nohu záložníků

Reagovat
REPLIKATOR

Přece nenechají hráče PL na lavičce

Reagovat
Losinho

Tak jasný, Ronalda byste taky hned šoupli do základu, nevim proč se k dalšímu náhradníkovi z United chovat jinak

Reagovat
Pepe1911

bizarní, kurva

Reagovat
AjaxFans

Slovácka hvězda

Reagovat
smazaný uživatel

Kovář v základu.

Takže Holec v úvodu sezóny posere, na co sáhne, ale má důvěru. Pak konečně odchytá tři zápasy v řadě slušně a odměnou mu je lavička proti Teplicím. Koncepce.

Reagovat
Selänne

Reagovat
jsemdement

Koncepce jebat, slovo nenalezeno při vyhledávání. Logika mínus, logika.. .

Reagovat
bartes

Reagovat
ondrasch77

V rámci koncepce je správně poslat Holce úplně doprdele..., hroznej gólman.

Reagovat
Selänne

Dobrý výkon Pavelky proti Boleslavi se nakonec ukáže jako tako takový sparťanský pyrhovo vítězství. Neuvěřitelný, že tam bude strašit další zápasy.

Reagovat
ACSMan

Není moc alternativ, možná tam posunout Zelenýho a na stopera Vitíka.

Reagovat
bartes

tvl. ať toho jankta vrátí zpět nevyplaceně . Tohle má být ta posila ze španělské ligy?

Reagovat
monty25

Hm, tys to teda zakřiknul...

Reagovat
bartes

jsem ho hecnul

Reagovat
$dolar$

Reagovat
Neon

díky moc

Reagovat
ACSMan

Ještě kuchta je hroznej napiš prosím

Reagovat
John Obi Mikel

Však má áčko

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
bartes

zkusím to ještě 1x. Od toho gólu prakticky nebyl vidět, takže pořád platí první příspěvek

Reagovat
$dolar$

Teplice zatim uplne marny.

Reagovat
bartes

zelinka zase úřaduje

Reagovat
$dolar$

Cervena!

Reagovat
John Obi Mikel

Pamatuju, že Vágner za to s Brnem dostal červenou.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
djiros

Klidně se mohlo červenat a za VARem opět klídek, pohoda.

Reagovat
Coutinho10

nedostal nahodou nas brankar za podobny zakrok mimo vapno nejak po Rangers redku v lize ?

Reagovat
John Obi Mikel

Za mne by klidně žlutá stačila, ale právě pamatuju, že my za to redku dostali.

Reagovat
ACSMan

To byly jiný pravidla ještě

Reagovat
monty25

Kovář měl tu nohu docela vysoko, mohla být ČK.

Reagovat
Coutinho10

j to je ta nekonzistence posuzovani jednotlivych zakroku na stejne bazi zcela odlisne

Reagovat
Selänne

Musel by být poslední. To nebyl.

Reagovat
Coutinho10

to plati ale u hrace ne ? brankar se bere jinak...kdyby pres nej prosel, tak je prazdna brana

Reagovat
Mass

Červená nemusí být jen když seš poslední, ale za zmaření jasné brankové příležitosti.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Freedo

Reagovat
Firkraag

Zase odpuštěná červená pro rudý zmrdy

Reagovat
Stannis Baratheon

Přesně kámo

Reagovat
clinger

Reagovat
C-M@ster

Kde kde?

Reagovat
smazaný uživatel

Zelinko ty prasiva skareda svine kriva.

Reagovat
Coutinho10

Hybs

Reagovat
ACSMan

Jankto je furt nastavenej na LA Ligu, takhle přestat hrát

Reagovat
djiros

Hrozný duševní mrzák.

Reagovat
clinger

Reagovat
Pride

Reagovat
Losinho

Klasika

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska se měnila pravidla fotbalu? Těch neodpískaných faulů rukama je nějak moc.

Reagovat
monty25

Trefujte to zařízení!

Reagovat
exse

Fila dneska vypadá jako kluk někde z okresu. Už chápu, že ho Trpiš takhle odstavil.

Reagovat
monty25

Zatím teda nepředvedl vůbec nic.

Reagovat
monty25

Pokolikátý v sezoně už gól z rohu?

Reagovat
Neon

Sparta letos asi poprvý

Reagovat
monty25

Ale Teplice už dostaly tak sedmej.

Reagovat
bartes

hlavně ten brankář tam byl jak po flámu a úplně špatně odhal míč. Místo toho aby to zboural a chytil nebo vyrazil

Reagovat
Coutinho10

ted to vypadalo, ze tam byl drzenej hrac, kterej se tak ke Cvancarovi nemohl dostat to se pak tezko brani no

Reagovat
monty25

To rozebírají ve studiu O2? Já koukám přes Tipsport, takže to nevidím.

Reagovat
Coutinho10

jj, z ty opakovacky po golu jsem si toho tolik nevsimnul, ale ted v tom polocasov rozboru to celkem bylo dost videt, ale rikali, ze to asi nebylo pochybeni, ze by se musel piskat jinak kazdy kontakt, ale jako drzeni bylo celkem velky mi prislo, kdyz to bylo bez mice

Reagovat
$dolar$

To je marnost od tech Teplic. Snad sestoupi.

Reagovat
monty25

No jo, to by se Plzni hodilo. Jediný tým, co vás zatím obral...

Reagovat
smazaný uživatel

Zelinka, Franěk - legendy

Reagovat
monty25

Góóól!!! Gning je king!

Reagovat
$dolar$

Boze, jeste si takhle posrat Csaplara.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
John Obi Mikel

Teplice mohly počkat na Csaplára.

Reagovat
bartes

ten gning je fakt dobrý, v zimě asi půjde

Reagovat
mario23

Reagovat
smazaný uživatel

Odletí do teplých krajin. "Teplice" je klamavá reklama.

Reagovat
Cotton

Takže Španělsko? V Itálii je teď Zima.

Reagovat
mario23

Hrozný, 3 šance a 3 góly, navíc ani jeden z týmů nemá, ale Teplice hrajou zoufale, hlavně Fila je zralej na střídání.

Reagovat
smazaný uživatel

Nebylo by lepší vysunout Zeleného na DM? Jako stoper se mi zdá v tom často plave. Je tam jen proto, že nemáme dalšího levonohého stopera?

Reagovat
Mass

To už by pak nejspíš neměl nejvíc zbytečných přihrávek do strany (F:L stats)

Reagovat
Uwe háže buly

Jen na století zabírá místo Vitikovi a dalším.. na DM by asi mohl zaskočit

Reagovat
smazaný uživatel

Co ten faul Kováře? Jsem přesvědčen, že kdyby to udělal Reichel u nás tak má redku

Reagovat
Coutinho10

mozna i na druhy strane v dnesnim zapase, ruku na srdce, asi bysme se nedivili, kdyby za to vyloucil brankare Teplic, kdyby ta situace byla na druhy strane

Reagovat
Selänne

A co teprve, pokud by to byl brankař Slavie.

Reagovat
Coutinho10

no, nedavno se to stalo

Reagovat
Gelu28

Sorry, ale Teplice fakt nemají v lize co dělat už roky.....to je jen souboru "bojovníků" co si hrajou na fotbalisti

A Sparta s tímhle výkonem at nehraje ani předkolo Konferenční ligy....dyt to nemá vůbec evropský parametry ten jejich fotbal....

Dnes souboj slepýho s hluchým

Reagovat
Mass

Pak se někdo diví, že Fila nehrál ve Slavii, když ten kluk posere i přihrávku na 2 metry.

Reagovat
bartes

měl tam i dobré momenty, viz přihrávka gningovi na gól. já si počkám pár zápasů na nějaké hodnocení

Reagovat
Martin9719

Kolik že stál spolu s Juráskem? 50 milionů?

Reagovat
C-M@ster

Sparta převzala otěže. :/

Snad to Teplice překlenou a v závěru udeří.

Reagovat
Miguel19

Daněk

Reagovat
bartes

tak a je tam

Reagovat
Selänne

Reagovat
ZB 07

Sparta

Reagovat
monty25

Góóól!!! Gning je KING!!!

Reagovat
Coutinho10

wow

Reagovat
C-M@ster

GOOOOOOOOOOL

Reagovat
John Obi Mikel

Tepliceeeeeee

Reagovat
smazaný uživatel

král severu úřaduje

Reagovat
John Obi Mikel

A Vízner před chvílí mohl jít sám na branku

Reagovat
bartes

nemoh, mám vsazeno neprohru teplic

Reagovat
Mass

To by bylo nefér, proto počkal na obránce.

Reagovat
$dolar$

Reagovat
ACSMan

Gning si to přebral skvěle

Reagovat
bartes

ještě jeden

Reagovat
smazaný uživatel

Pici ten Vondrasek je kokot premotivovanej... takovej zbytecnej faul na velkym vapne... papirovej cert

Reagovat
Mass

Nadměrné množství testosteronu způsobuje zvýšenou agresivitu a plešatost

Reagovat
monty25

"Bejček nabitej testostejonem"

Reagovat
smazaný uživatel

Sedi.

Reagovat
monty25

Mucha

Reagovat
John Obi Mikel

To vaše bránění standardek je hodně strašidelný.

Reagovat
monty25

Reagovat
Mass

Přitom by se řeklo, že se Jarošík v Chelsea něco naučil, tenkrát byli ze vzduchu nepřemožitelný.

Reagovat
monty25

Bodík dobrej

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
Kocour Klapuška

Neni to pro Teplice doma ztrata?

Reagovat
bartes

ani ne, kromě gninga nemají žádné fotbalisty

Reagovat
Miguel19

Tak to je furt o jednoho více než má Sparta.

Reagovat
Mass

13-12 na střely

Reagovat
monty25

Ztráta to byla spíš s Plzní, dneska je to vzhledem k průběhu zisk.

Reagovat
Kiss Me Polka!

to je dement ten radotinsky, nebo kdo to je, urcite na remizu v ceske lize bude jarosik vzpominat za 20 let no

Reagovat
smazaný uživatel

Chceme Teplice v první lize

Jinak Wiesner dokonale zmátl pořadatele, kdy jednak nezaplatil vstupné a následně v dresu Sparty vnikl na hřiště a pobíhal tam až do konce.

Reagovat
Rohlíček

Reagovat
Mass

Reagovat
$dolar$

Reagovat
Pepe1911

Reagovat
žrout

Reagovat
Kily

Reagovat
8lampard8

Reagovat
Cotton

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Prickskemu nevyšel ani trik s Kovářem...co vymyslí příště?

Reagovat
bartes

ten kovář vypadá docela dobře. Dost si věří, uvidíme po dalších 3 remízách

Reagovat
smazaný uživatel

Trik se spicatym kloboukem.

Reagovat
smazaný uživatel

SpArTa ZaSE BeZ pRoHry.. JaNkTo GoL uZ si tO sEda.

Reagovat
Coutinho10

uz se ta jejich vykonost konecne ustalila

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta letos opět bída.. Místo, aby těžili z toho, že ostatní hrají poháry, tak sami nehrají nic a z posledních 4 zapasů, pouze 4 body za 4 remizy.

Že se rok co rok mění trenéři, super... A ten Rosa nemá zodpovědnost zadnnou?

Však ta přestupové politika je tragická...

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě by mě zajímalo, zda na Spartě přišli na to, že golmanem to fakt ne bylo a není.. Trik jako fakt dobrý, ale efekt je minimálně 4vtydny stejný.

A ta hra nekoukatelná

Reagovat
smazaný uživatel

Oceňuji tvůj masochismus se kterým sleduješ zápasy Sparty.

U přestupů mám pocit, že přišla změna pracovat s vyrovnaným rozpočtem a nakupují se hráči u kterých se doufá, že to vyjde. Nejsou úplně marní, ale Spartu nepozvednou. Z příchodů za poslední rok se mi dlouhodobě líbí snad jen Čvančara. Ostatní to mají nahoru dolů...

Reagovat
bartes

tak Rosa tak nějak ví, že na to nemá. Taky podal rezignaci a Křetinský jí odmítl. Takže se v tom plácá dál. Já pořád nechápu, proč min. Sparta a Slávia nerozjede pořádný skauting. Tzn. aby měla skauta na balkán, na spodek/2. bundesligu, atd. Stačil by 1 na danou ligu, který by to v dnešním online světě mohl sledovat z gauče v Praze. Pak by mohli přivádět kvalitnější hráče, kteří by se dali mnohem lépe zpeněžit.

Reagovat
Rothbard

Well aged

Reagovat
Firkraag

Reagovat
Kepy_FCB

Dnes jsem si výhrou jistý ale zda nás to nakopne do dalších zápasů se obávám že ne.

Pokud čirou náhodou by dnes nevyhráli tak už musí lítat flakance a pivní sprchy

Reagovat
HorajzmAmmann

teď máme 3 kola úplně jednoduchý los, takže to musí být 9 bodů.

Plavšič dneska 1+1, Cadu 0+2.

4:0

Reagovat
ratusek

ten jednoduchý los jsme měli až do teď

Reagovat
Nuno čomes

Reagovat
Rimmer77

Něco pro sázkaře , stává se celkem pravidlem, že tým který neprohraje se Spartou příští zápas hraje na půl plynu a prohraje. Sparta-Bohemians 1-1, další kolo Bohemka prohrává doma s Budějovicema, Jablonec-Sparta 1-1, Jablonec prohrává v Teplicích, Sparta Zlín 0-0, Zlín prohrává doma s Brnem 2-3, Teplice -Sparta 2-2 očekávám v příštím kole jasnou prohru Teplic v Brně nic jinýho z toho nevychází

Reagovat
HorajzmAmmann

že ty jsi chodil na 4. nejlepší gympl v ČR?

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
adalbertus

Hradec

Reagovat
žrout

Zatím ještě nikomu nevadí, jak rozhodčí systematicky tlačí Plzeň? Všechny sporný situace "náhodou" vždy v jejich prospěch, nikdy proti nim. Sparta i Slavie už x krát zaříznuté za těch pár kol, ale Plzínka pěkně bez obav takhle se dělá v Česku titul proti konkurenci s většími rozpočty, na nějaký fotbalový výkony se vyser

Reagovat
mrtvej ofsajd

Taky mam ten dojem...v žádný sporný situaci nejdou proti ni.

Reagovat
Firkraag

Jo Plzeň tlačej, ale že by si Sparta mohla stěžovat? Fakt, že ne. Odpuštěný dvě červený a minimálně 6 žlutejch za simulace. U Slavie nevim, tu jsem jeste letos snad nevidel krom poharu.

Reagovat
r.mrazik

no...treba minule proti Zlinu ta penalta na Karabce...

Reagovat
žrout

Já bych ji asi osobně taky asi nepískl, dost okatě si pro to Karabec šel, ale to nic nemění na tom, že pro Plzeň by byla jasně písknuta. To je bez debaty.

Reagovat
r.mrazik

samozrejme ze byla

Karabec sel dolu,protoze mu tam dal nohu...co jako cekat?

Reagovat
žrout

Hele vyhnout se tomu prostě ani nepokusil, prostě na ni naběhl. Taky asi když běžíš tak nenaletíš do překážky jen tak rovně, ale chceš se aspoň pokusit jí vyhnout, ne?

Reagovat
r.mrazik

jsi v zivote nedostal složku, ze jsi nestacil uskocit?

obrance tam tu hnatu vubec nemel strkat,jasny faul a fakt to resit dal nebudu

Reagovat
žrout

Složku?

Hele chápal bych, kdyby ji tam dal bezprostředně a Kara nestačil zareagovat. Hrubý ji tam strčil ale dlouho dopředu, Kara ji viděl a naběhl si do ní. Samozřejmě pravdou je taky to, že ji tam neměl co dávat, to bez debaty. Jenom se prostě pak hodnotí to, jestli chtěl útočící hráč do té nohy naběhnout a za účelem získat pencli, nebo se snažil normálně hrát dál, vyhnout se jí a přesto byl faulován. To je prostě rozdíl.

Reagovat
r.mrazik

video viz nize...jasny faul, vyhnout se tomu nedalo, dal se o tom bavit nebudu

Reagovat
žrout

Já myslím, že aspoň trochu dalo, ale ok, hádat se nebudu

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Salfovic

A chytře letěl už předem

Reagovat
r.mrazik
Reagovat
Firkraag

která ani trochu nebyla Těším se zase na Suboticu

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
ratusek

Reagovat
Stannis Baratheon

Reagovat
r.mrazik

uz loni to bylo takovy divocejsi,ale letos jedou cerny svine fakt huste

Z Berbrovo se to tady stalo Sadkovo...bych blil

Reagovat
žrout

Nechápu, proč proti tomu ve Spartě nikdo nic nedělá. To jste v zákulisí fakt tak slabí, nebo to je všem úplně jedno?

Reagovat
r.mrazik

tezko rict...ale je mozny,ze ano

cinani se to snazili zlomit Nezmarem a pak Bilkem

Reagovat
lampas

Reagovat
$dolar$

Jako chapu, kdyz jeste neco rikaji fanousci tymu mimo tu trojku, ale Spartan, kterymu odpustili 3 cerveny, plus dalsi zluty, plus kazdej zakrok otaci a breci tady na Plzen

Ja chapu, ze se nic nedari, hrajete hovno, trener je marnej, hrace mate podprumerny, tak se snazite aspon hledat neco nekde jinde, na co by se to dalo hodit

Reagovat
r.mrazik

ze hrajeme hovno nemeni nic na tom,ze je plzen tlacena cernyma svinema

vlastne je mi jedno,co si o tom myslis a kolik smajlu sem hodis

Reagovat
$dolar$

Ano, ale je to proto, jak psal exse. Takze kdyz s timhle prijde spartan a tvrdi to jen o nas, tak je maximalne k smichu. To jeste s vedomim toho, co se delo poslednich par kol ve vasich zapasech.

Reagovat
r.mrazik

tyvoe...byt takovy zakrok na karabce v zapasu plzne,tak tu penaltu odpiska

to je ten rozdil

jojo...v nasich zapasech to je extremni tlacenka

Reagovat
$dolar$

A bylo by to spravne. Protoze to penalta byt mela. Ale to nemeni nic na tech odpustenych cervenych, zlutych a dalsich otocenych situacich. To, ze ani tak z toho nemate tri body, za to uz nikdo jinej nemuze.

Reagovat
r.mrazik

a to je prave ten rozdil...Plzen poskozena nikdy neni

souperi proti ni hrajou do kopce. zdi se stavi 7m blizko...

je to k bliti

Reagovat
$dolar$

To same plati o Sparte a v poslednich x kolech jeste daleko vic. A jedna neodpiskana penalta na tom nic nezmeni.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
žrout

Neplatí, no. Když jsi tak objektivní, můžeš nám tady popsat aspoň jeden moment v téhle sezoně, kdy vás rozhodčí poškodil tak, jako Spartu a Slavii?

Reagovat
Martin9719

U Slavie si pamatuju Cedidlu ale taky si pamatuji zeď v Jablonci a místo přestupku ze kterého dal Usor gól. Zeď byla v Olomouci špatně i včera, ale pokud se chceš ohánět tím otočeným autem skoro na půlce kde ten dotek ani z kamer není vidět a kde trvalo dalších 10 vteřin než byl penaltový zákrok na Chorého který byl vlastně uplně stupidní a prošel by jedině pokud by VAR neexistoval tak nevím. Dostávali jsme se do kontroverze s nastavením v ČB kde bylo prý 5 minut hodně a včera se hrálo v Olomouci ještě přes minutu navíc a doteď nechápu za co.

Reagovat
žrout

U Slavie si pamatuješ Cedidlu, ale už si nepamatuješ jasnou penaltu v UH za jasný volejbal Tomiče, nepamatuješ si stupidní vyloučení Ousoua, neuznaný gól pro neexistující ofsajd. Např. UH Slavii stálo 2 body, vy si hezky jedete dál

Zatímco vás tlačí sudí hezky po malých kouscích, tu otočený aut, tu neuznaný roh v jasné situaci. tu blízko postavená zeď, tu neodpískaná penalta za ruku, tu neodpískaná penaltra za držení. To se vám to pak hezky hraje, no ne? víš co je zvláštní? Že proti vám se to jaksi těm rozhodčím neděje. Vždycky se čirou náhodou ti rozhodčí pletou ve váš prospěch. No není to super?

Reagovat
Martin9719

Viděl jsem všechno co jsi vyjmenoval a taky i vyjádření komise rozhodčích. Jediný co jsem neviděl nebo spíš nevím z jakýho zápasu to je, je ten roh co zmiňuješ. Nám se to taky děje akorát se o tom nikde nepíše. Např. Kalabiška proti nám měl být taky vyloučen po 2. ŽK a dostal první ŽK až ve druhé půli. Ale vyhráli jsme 3:0 takže to nikdo neřešil. A nemyslím si že třeba proti Olomouci se nám hrálo hezky. A že to Slavii stálo 2 body, kdyby se ta penalta za ruku odpískala tak by Slovácko hrálo třeba taky jinak a k té druhé situaci u Kadlece nedošlo. A ten nastavený čas včera v Olomouci mi vysvětlíš jak? O přímáku Usora jsi se taky nezmínil. Cedidla byl pokud vím potrestaný dodatečně a zákrok byl za rozhodnutého stavu. A o Procházkovi v tom zápase taky nikdo nemluvil protože to přebila záležitost s Cedidlou. Z mýho pohledu to ničemu nevadilo, Slavie by ten zápas vyhrála, ale jednalo se taky o pochybení.

Reagovat
žrout

Usor byl jediný případ, nepohlídal si místo přestupku. To je za 8 zápasů úplné minimum. Vy něco takového máte pravidelně.

Netuším, proč nastavoval o něco víc a nechal zahrát ten roh, jestli tam bylo nějaké zdržovaní nebo podobně. Ale to rozhodně nemůže nijak vyvážit, jak vás v zápase tlačil. Já se spíš divím, že vám to nevadí a takové praktiky ve váš prospěch si užíváte, hlavně když jsou body

Reagovat
$dolar$

Reagovat
Martin9719

Nebylo co kde tlačit. Penalta na Chorého jasná, ruka prostě není ruka podle současných pravidel. Jediný o čem by se dalo polemizovat je situace s Hejdou. Toť vše. Ale v pokutovým území při standartkách se nepískne kupa takových soubojů a taky bych se jich hodně písknout třeba dalo. A pokud jde o aut, tak si za následnou penaltovou situaci může Sigma sama, aut o tom nerozhodnul. Jedinou praktiku tady vidím v tom, že namyšlený slávisti nemůžou rozdýchat že jsou za námi. Blejt budou stejně ať vyhrajeme bez momentů který se budou řešit nebo ne..

Reagovat
žrout

Jaké konkrétní pravidlo máš na mysli, podle kterého se ta ruka nepíská?

A samozřejmě vše ostatni v naprostém pořádku. Chápu, že už jste na to tak zvyklí, že vám to přijde naprosto normální

Reagovat
Martin9719

Přirozený pohyb, už to bylo řečeno, několikrát. Vše ostatní bylo co? Zvyklí jsme na ty vaše žvásty.

Reagovat
žrout

Jojo, u vás to je všechno přirozené a nic není proti pravidlům

Reagovat
Martin9719

A co jako mám dělat, přepsat pravidla? Dřív to prostě ruka byla teď není. Tak si napiš na pravidlovou komisi a přestaň tady bulet.

Reagovat
žrout

Kdyby si to kopl sám do ruky, tak to chápu. když se mu odrazí do ruky daleko od těla, pak to prostě není přirozený pohyb. V Jablonci to byla normálně červená karta za to, že v běhu rukou od těla obránce zastavil přihrávku. Tohle je prostě ohnutí pravidel ve váš prospěch.

Reagovat
Martin9719

Tohle přirozený pohyb ruky je. Rozhodčí to dokonce i ukazoval při rozhovoru jak to je přirozený pohyb pro ty blbější. Takže jediný kdo tady ohýbá pravidla v tuhle chvíli jsi ty. A vážně to chceš srovnávat s pohybem ruky Surzyna který ji vystřelil půl metru od hlavy do vzduchu? A proč do toho pleteš červenou? Tady i kdyby to byla ruka dle pravidel, byla by to snad červená?? Přestaň se ztrapňovat už prosím. Vyjádření komise přijde brzy tak to budeš mít černý na bílým.

Reagovat
žrout

Půl metru od hlavy? Aha

Reagovat
Martin9719

Reagovat
$dolar$

Jenze ty to musis brat v kontextu celeho zapasu. Protoze pokud nam nikdo nepomuze a zaroven neuskodi, tak je to uplne to same, jako se vam, nebo ted konkretne Sparte 3x v zapase zasadne pomuze a jednou uskodi. Tak se sam zamysli, co je ve finale horsi.

Reagovat
žrout

Co to meleš?

Reagovat
$dolar$

Vazne to nechapes?

Predstav si nas zapas, kterej je na obe strany odpiskanej dobre a zadnej zarez. Ani pro nas, ani proti nam.

A ted si vem zapas Sparty, kde sice mela kopat penaltu, ale zaroven mela dostat cervenou, dalsi zluty a spoustu dalsich otocenych situaci.

Takze vazne chces v tenhle moment tvrdit, ze protoze se nam nepomohlo, tak na tom Sparta byla hur, nez my?

Reagovat
žrout

"Predstav si nas zapas, kterej je na obe strany odpiskanej dobre a zadnej zarez. Ani pro nas, ani proti nam."

Rád bych si takový zápas vybavil, ale v poslední době jich zas tak moc není. O tom je celá ta diskuze, jestli to nechápeš.

Píšeš tady, jak kdyby vám karty neodpouštěli, to je úplně diskuze o hovně. Vždyť váš Hejda je nevyloučitelnej.

Reagovat
$dolar$

Jeste si pobrec.

Reagovat
Martin9719

Já jsem myslel že šel ven v Teplicích ale dobrý.

Reagovat
žrout

To byla chyba v prvním zápase, od té doby se už kamarádi v černém poučili, že takhle ne. Stačilo, aby vás jednou nepodrželi, a už jste hned ztratili 2 body

Reagovat
Martin9719

V Teplicích jsme si zápas prosrali sami. Měli jsme asi milion příležitostí to rozhodnout. Nevím jestli to měla být chyba rozhodčího, každopádně já proti červené Hejdovi neprotestoval ať už s penaltou nebo přímákem. Prostě chyba obrany, ne chyba rozhodčího.

Reagovat
mistr129

Jenže u vás půlka zápasů byla, že se písklo pro vás a proti vám ne, a druhá půlka jak píšeš bez žádnýho zářezu

Reagovat
exse

Je to furt stejný už x let, prostě velká trojka si udělala kartel na rozhodčí, proti nim se nepíská a ve vzájemných zápasech je rovina. Pro zbytek ligy je to šílený, ale ani jeden z té trojky si nemůže stěžovat.

Reagovat
žrout

2 z té trojky byli letos už x krát poškození, Plzeň ani jednou, naopak jí příhrávají a hezky jistí záda v zápasech jako včera nebo v Liberci. Tady je jasný, kdo má sudí pod kontrolou.

Reagovat
exse

Ok, možná Plzeň tlačí troch u víc, ale pořád Slavia a především teda Sparta z rozhodčích benefitují, takže si prostě stěžovat nemůžou.

Reagovat
r.mrazik

jojo,sparta z rozhodcich posledni dobou extremne benefituje

Reagovat
exse

Reagovat
mistr129

Jen minulé kolo Spartě sebrali penaltu za faul na Karabce a Slavii za volejbal ve vápně.

Reagovat
žrout

Reagovat
$dolar$

Reagovat
clinger

ve vzájemných zápasech rovina.jako vážně?loni Slavia ve 2 derby jasně poškozena, když měl být vyloučen sparťan(na podzim Dočkal i Pavelka, na jaře tuším Wiesner v poháru a měla být penalta).nebo pár let zpátky legendární derby kdy nefoukl v edenu 2 jasný penalty pro Slávii.či další v té sezóně kdy jasně rudé zákroky sparťanů též prošly bez vyloučení.opravdu nemám dojem u derby že by byly roviny...a jak pískali na jaře poláci zápasy s Plzní víme všichni,penalta v nadstavbě v nastavení vymyšlená, Buchta v prvním jarním zápase měl jít dolů už v prvním poločase

Reagovat
Salfovic

Reagovat
$dolar$

Je to tak.

Reagovat
$dolar$

Reagovat
Salfovic

Jj, v posledních letech rozhodčí Slavii strašně řežou Vy jste fakt nemocní

Reagovat
$dolar$

Predminulou sezonu meli asi jenom 40 penalt.

Reagovat
clinger

myslíš tu první sezónu s Varem kdy měli všichni více penalt a Slavia měla snad jen o 2 nebo 3 více než druhá Sparta?o to byla v tý sezóně jasně dominantnější...jo a určo jich měla 40

Reagovat
clinger

jo tak předminulou sezonu Slovácko 14 penalt,Slávia 13,sezonu předtím Boleslav 11,Slavia 10.ještě sezonu předtím Slavia 15,Sparta 14....

Reagovat
žrout

A přitom ostatní zahrávali podobný počet. Co tam máš dál?

Reagovat
$dolar$

My jich meli asi 7, ty podobnej pocte.

Reagovat
žrout

Vy jste ti "ostatní"?

Reagovat
$dolar$

Uvedomujes si, kdo hral o titul?

Reagovat
žrout

Jak to souvisí s tím, kolik jednotlivé týmy kopaly penalt?

Reagovat
$dolar$

Ze jste kopali 3x vic penalt, nez vase konkurence.

Reagovat
Martin9719

Tohle je tak stupidní diskuze. Počet penalt je asi úplně irelevantní, záleží kolik z těch penalt bylo nařízeno správně. Když je míč na druhý straně hřiště tak se těžko bude asi pískat penalta, takže to záleží na mužstvu. A pokud jde o první tři týmy tak je jasný že budou mít nejvíce penalt protože v zápasech většinou dominují a jsou často při útoku ve vápně soupeře.

Reagovat
$dolar$

Tak zrovna Slavii se piskali penalty i z druhy strany hriste, pokud si dobre pamatuju, kdy treba Bohemka dala gol, aby se nasledne vsechno vratilo diky Varu a penaltu dostala Slavka.

Reagovat
žrout

Jistě, podle pravidel. Protože byla první penalta Slavie, která prostě byla odpískána správně. Operovat počtem penalt je naprosto stupidní argument hodný hlupáčka. Protože to samo o sobě nic nevypovídá o tlačením rozhodčími. Ale to ty samozřejmě dobře víš, jenom tady ze sebe děláš dobrovolně hlupáka

Reagovat
$dolar$

To vizejo, vsichni to videli, jak jste ten titul vyhrali, ale klidne si bud na to hrdej.

Reagovat
žrout

Když to všichni viděli, tak nebuď slušnej a ukaž nám to, jak vás rozhodčí řezali a Slavii tlačili proč se tady tak mermomocí ztrapňuješ?

Reagovat
$dolar$

Vsak se to resilo tehdy porad. Proc bych to mel ted vytahovat?

Letos se nam dari i pres spatmy rozhodnuti proti nam, zapasy vyhravat, proto to nikdo neresi. Kdyby nas to stalo body, tak tu budeme brecet jako Slavisti, neboj.

Reagovat
žrout

Však ale vás jediných nic nebylo, sudí vás krásně chrání, tak ještě abyste brečeli

Reagovat
Martin9719

Přesně tak. Podle pravidel. Proto říkám, že je nesmysl se bavit o tom kolik jich kdo měl.

Reagovat
žrout

To řekni dolarovi, proč vytahuje nesmyslný "argument" o počtu penalt

Reagovat
John Obi Mikel

Ano, o celou jednu penaltu víc než druhý tým v tabulce nejvíce penalt.

Reagovat
žrout

Škoda, že neumíš pochopit ani psaný text

Reagovat
clinger

no ale ani ji nepomahájí.loni snad proti Slávii řízli jen Slovácko

Reagovat
mistr129

Jenom za poslední dva ze tří zápasů neodpískal volejbal Slovácka a nesmyslně vyloučil Ousoua

Reagovat
žrout

S nimi nemá smysl se bavit, jenom trollí

Reagovat
John Obi Mikel

Letos Plzeň v lize téměř nesleduju, takže nemohu soudit.

Reagovat
smazaný uživatel

Já vidím největší průšvih v té šedé zóně, kterou nastavil Příhoda. Ten obhájí úplně všechno. Jednou je nějaký zákrok správně neodpískaný, protože intenzita nebyla velká, další kolo se za to samé kope penalta a opět podle komise správně. Nebo ta jeho mantra, aby "VAR opravoval jen zjevná pochybení". Pak je to tak, že Plzeň dá gól z hraniční ofsajdové situace, praporek je dole, nedošlo ke zjevné chybě, takže gól platí, stejná situace na druhé straně, praporek jde nahoru, nedošlo ke zjevné chybě, gól neplatí. Ukazuje se, že Berbr nikdy žádný "capo di tutti capi" nebyl, to byl vždycky Šádek a Berbrovo místo teď jen zaujal Příhoda. Je ale i chyba Sparty a Slavie, že se s tím nesnaží v zákulisí něco dělat, páky by určitě měly.

Reagovat
Martin9719

A já myslel že ty páky byly v Křetínského kabele. Míra Pelta už je zase zdrcenej.

Reagovat
Greny

Mě přijde že Plzen, Sparta a Slavie si v tomhle nemají, co vyčítat. Pripiskava se všem třem týmům.

Reagovat
Martin9719

Je to spíš taky nejvíc medializovaný.

Reagovat
žrout

Tak mi jmenuj zářezy Plzně v této sezoně nebo aspoň nějaké sporné momenty rozhodnuté proti ní. Stejně jako můžeme jmenovat u Slavie nebo Sparty.

Reagovat
Greny

Úplně všechny celé zápasy jsem neviděl. Ale zase si nevybavim ani nějaké úplně zářezy soupeřů o čem se můžeme bavit? Možná červená proti Hradci. Zase zajímavá byla i ta penalta v Teplicích, kde se spekulovalo pokud si vzpomínám zda ho fauloval ve vápně nebo před.

Reagovat
Martin9719

Červená proti HK byl zářez?

Reagovat
$dolar$

Ve svetle toho, ze mohl pisknout faul pro nas, ale hru neprerusil.

Reagovat
Martin9719

Joo no jasně, stejně jako aut může za to, že pak roztrhneš málem dres Chorému ve vápně.

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Zephyr

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
ondrasch77

klasika

Reagovat
bobis21

Jediný zápas, který jsem zatím v sezoně neviděl, byl zápas se Zlínem. Já Baníku nosím smůlu a dnes to opět nestíhám, takže Baník za barák

Reagovat
John Obi Mikel

Zrovna Pardubky dáte i kdybys koukal

Reagovat
Stannis Baratheon

Budou rádi za bod.

Reagovat
Kily

kam pro tebe máme poslat soukromé letadlo?

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Rustin Spencer Cohle

Reagovat
ZB 07

Reagovat
ratusek

Reagovat
Mirek na tenisu

Pod mostem u Lučiny, poznávací znamení 10 igelitek...narvaných

Reagovat
SuperBanikovec

Super, hostovačky bez opce vytlačí Jaroně a Buchtu ze sestavy... Super koncepce

Reagovat
ratusek

Reagovat
Kepy_FCB

Hrajem o záchranu to si musíme přiznat! A třeba Kaloč hrál hodně a čím dál hůř..

Reagovat
Salfovic

Když jsou k hovnu? A Plavšiče se Slavie ráda zbaví, když Brabec rozbije prasátko na jeho plat.

Reagovat
Kepy_FCB

K hovnu ne ale když je tým v hluboké krizi tak začleňování mladých je docela risk.

Reagovat
Salfovic

Pravda, ale co s tím chceš v téhle situaci dělat.

Reagovat
smazaný uživatel

Nikdo neříká, že už si mladí nekopnou! Konkurence jim jedině prospěje.

Reagovat
John Obi Mikel

Valenta gól

Reagovat
Kepy_FCB

obrana si zas koleduje hlavně Frydrych zas

Reagovat
Slovácký trojboj

Neví někdo, proč O2 nevysílá Bolka- Slovácko?

Reagovat
ratusek

ježiš hrajem kurva

Reagovat
Salfovic

Udělám bordel z dýmovnic, kvůli kterému se nemůže hrát, a začnu řvát: český fotbal pro fanoušky Demence na pochodu.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
$dolar$

Curaci zapálí dymovnice a pak řvou, že českej fotbal pro fanoušky.. se divím, že se zvládnou sami nakrmit

Reagovat
Mirek na tenisu

někteří si vystačí sami. Fotbal mají jako rámec svých zbytečných existencí.

Reagovat
Losinho

myslitelé no

Reagovat
mistr129

Reagovat
ratusek

Jedno se Plavšičovi musí nechat, posílá tam jeden nebezpečný centr za druhým

Reagovat
djiros

Ještě trefit Klímu do hlavy a bude to ok.

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Losinho

Zatím dobrej? Proč nehraje beka?

Reagovat
John Obi Mikel

No on sice centruje, ale z těch centrů zatím nic není. (Pokud dobře vzpomínám, tak penaltový centr šel zprava, ale možná se pletu )

Reagovat
HorajzmAmmann

počkej, až bude centrovat na Almasiho.

Reagovat
John Obi Mikel

Ten za vás bude ještě někdy hrát?

Reagovat
ratusek

ne

Reagovat
Banikovec7

Centr před faulem šel zprava, ale vše to začalo centrem Plavšiče, po kterém vytáhl Frydrychovu hlavu Markovič a Cadu dorážel do tyčky.

Reagovat
Kepy_FCB

HC Dynamo Pardubice - 63 966 lidem se to líbí

FK Pardubice - 10 456 lidem se to líbí

Hodně smutnej poměr

Reagovat
oli9

Tak ony vždycky byly hokejové... To samé mi přišlo že i Zlín

Reagovat
AjaxFans

Doski

Reagovat
Rothbard

Ten kluk se povedl.

Reagovat
AjaxFans

To teda

Reagovat
ratusek

Ale jinak je to bída z obou stran. je vidět, že spolu hrají týmy ze spod tabulky

Reagovat
monty25

Sejk - hráč jako bejk!

Reagovat
$dolar$

Tak jako co muzou Pardubice uhrat, kdyz za ne hraje Cerny a jeste jim dela kapitana..

Reagovat
John Obi Mikel

Červ

Reagovat
Salfovic

V sektoru Pardubic prej jedinej fanoušek, není to ten, co se tu ptal ná nákup vstupenky?

Reagovat
Rustin Spencer Cohle

Srdcař!

Reagovat
$dolar$

Reagovat
monty25

To byl sparťan.

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
John Obi Mikel

"Mladý útočník Marek Červenka"

Reagovat
Imos

Reagovat
NataženýTříslo

Ještě že nás ten Liberec má...

Reagovat
Imos

A ještě že vy máte nás

Reagovat
HorajzmAmmann

Ty vole, Plavšič musí čumět kam to vlezl. Za 2. poločas si mám chuť propíchat oči

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Zephyr

Reagovat
$dolar$

Pardubice je ted slusne melou. Snad aspon vyrovnaji.

Reagovat
John Obi Mikel

Hrajou s míčem na jejich půlce. Dopředu si nedokážou nic vytvořit.

Reagovat
$dolar$

Protoze vepredu nikoho nemaji.

Reagovat
John Obi Mikel

To není jenom útočníkem. Ta záloha, na to jak je jmenovitě zajímavě obsazená, dopředu nic nevymyslí.

Reagovat
$dolar$

Oni se ti ti hraci, ale musi nekam hnout, nabehnout, uvolnit se. Tam vsichni stoji a cekaji co vymysli Janosek s Hlavatym.

Reagovat
lichna.

Melou

Reagovat
Banikovec7

Neskutečné mletí, 20 metrů od vápna bez jediné nebezpečné situace.

Reagovat
$dolar$

A zase kokoti s dymovnicema

Reagovat
Rustin Spencer Cohle

Chtějí narušit tlak Pardubic

Reagovat
HorajzmAmmann

Stejně se na to neda koukat

Reagovat
John Obi Mikel

Valenta

Reagovat
Selänne

Reagovat
Imos

Reagovat
John Obi Mikel

Tijani > Klíma

Reagovat
monty25

Klíma kapitán ve Fantasy

Reagovat
$dolar$

Proc neukazali zaber prihravky na Tijaniho? Vsak to vypadalo tak na 3m ofsajd

Reagovat
JarousFCB

taky jsem se celou dobu ani neodvážil radovat...

Reagovat
JarousFCB

Jaroň dnes tam posílá luxusní přihrávky

Reagovat
John Obi Mikel

Zatím to vypadá, že to odvolání trenérů byla pro Pardubky chyba.

Reagovat
John Obi Mikel

Jak špatně teď musí hrát Huf, že nehraje základ ani v Dukle?

Reagovat
AjaxFans

Kua,to už jsme měli udržet

Reagovat
ZB 07

Slovácko Svědíkovy nervy dostávají slušně zabrat.

Reagovat
Coutinho10

hmm, tentokrat me Jindra celkem do fanty vypekl

Sestava: Mandous – Jurásek D., Ousou, Holeš, Douděra – Masopust, Provod, Tiéhi, Lingr, Schranz – Tecl

Lavička: Kolář, Olayinka, Jurečka, Usor, Oscar, Ewerton, Hromada, Kačaraba, Jurásek M.

Reagovat
NataženýTříslo

To je fakt strašná točka...Chudák Maso.

Reagovat
John Obi Mikel

Koho jsi netrefil?

Reagovat
Coutinho10

Kacharaba, Ewerton a Usor

Reagovat
Ahoj1

Mně hraje 5 slávistů z 8... Ševčík asi zase zraněnej:D

Reagovat
Coutinho10

jj prej nějaká viróza snad

Reagovat
Coutinho10

a nakonec díky zástupu Kacharaby za Holeše mi hraje 5 ze 7, takže dobrý

Reagovat
monty25

Mně hrajou všichni - Mandous, Douděra a Tecl. To by snad na Berbra v duelu mělo stačit, ten má v základu jenom Provoda a na střídačce Kačarabu.

Reagovat
Coutinho10

to mas v kapse...ja sice mam nejaky naskok, ale proti me treba Schranz, Tiehi nebo Doudera....bral jsem jako jistejsiho Kacharabu nez Douderu

Reagovat
monty25

Mně teda ještě odečtou 6 bodů u Ševčíka, protože mu připsali vlastní gól Didiby. Ale i tak toho černokněžníka snad přemůžu...

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
John Obi Mikel

Kačaraba ve čtvrtek střídal kvůli menšímu zranění. Ale je na lávce, takže asi nic vážného.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
John Obi Mikel

Tak nakonec Kačaraba bude,

Reagovat
Coutinho10

Holeš se prý zranil, tak z pohledu fantasy dobře, z pohledu reálnýho zápasu špatně

Reagovat
John Obi Mikel

Snad nic vážnýho.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Blasphemer

Tecl gól, tak to už máš v kapse.

Reagovat
monty25

Už 1+1

Reagovat
Blasphemer

boooo

Reagovat
monty25

2+1

Reagovat
NataženýTříslo

Vsaď si na Budějky na Bet365, aneb střel se do nohy:

https://ibb.co/Gv8pq9B

Reagovat
smazaný uživatel

Plavsic upgrade, který Baník potřeboval. Přesně ten typ hráče, který chyběl. Fotbalista, ne jen dříč, nebojí se to zkusit i proti přesile, radost se na tu hru koukat. Pořád je co zlepšovat, ale teď už by to nemusela být taková holomajzna. Jsem zvědav, jak zahraje proti Spartě. Honit si triko na posledním týmu tabulky umí každej

Reagovat
John Obi Mikel

Holeš se zranil při rozcvičce, takže do základu jde Kačaraba

Reagovat
Greny

Holes zranenej ... To se ještě beztak zrání během zápasu i ten Kacaraba

Reagovat
smazaný uživatel

3 body jsou super, ale že bych byl unešený z výkonu fakt říct nemohu. Navíc všichni mladí už sedí. To jsem nečekal.

Reagovat
$dolar$

Mimcohdem, nemel Hora v Budejicich skoncit?

Reagovat
John Obi Mikel

Tvl takový zákrok gólmana Jurásek hezký centr

Reagovat
Coutinho10

mel bejt gol

Reagovat
Coutinho10

Kacharaba pred chvilkou zase silena ztrata

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Hafna

Famózní zákrok!

Reagovat
pingla

Tecnaldo

Reagovat
John Obi Mikel

Teclnaldo

Reagovat
$dolar$

Z rohu ty kravo

Reagovat
Coutinho10

Standaaaaaaaa

Reagovat
monty25

Jediná škoda je, že nemám Tecla ve Fantasy jako kapitána.

Reagovat
John Obi Mikel

Schraaaaaaaanz

Teclniesta skvěle

Reagovat
DieFohlenBMG

Tecl

Reagovat
Firkraag

Tecl to s tou repre myslí asi vážně

Reagovat
John Obi Mikel

Tohle ale od něj bylo geniální, to musíš uznat.

Reagovat
Firkraag

Jo, úplně popřel moderní chápání fotbalu, místo aby ukázal, že chce strašně rychle vhazovat a následně dvacet sekund čekal na obránce, kterej má házení autů ve smlouvě, udělá takovouhle volovinu.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
ratusek

Reagovat
$dolar$

To at jdou do pice.

Reagovat
Front hell

Reagovat
Coutinho10

wow ten aut

Reagovat
djiros

Kdyby do toho chtěli rýpat, tak nevím, jestli byl správně hozený

Reagovat
Coutinho10

asi nekdo se v tom pitvat bude jako hodil podle me dobre, ale asi nestal obema nohama v ten moment no

Reagovat
djiros

V žácích se rozhodčí v tom vyžívali

Reagovat
Coutinho10

j, ted uz se to moc nevidi piskat

Reagovat
ratusek

to že se proti nýmandům daří Teclovi je pro Slavii to nejhorší. Protože proti lepším týmům je zoufalej totálně a kazí to celému týmu

Reagovat
DieFohlenBMG

I když je zoufalej, tak motivuje a hecuje

Reagovat
Igner Farnsworth

Není, on by hrál i kdyby góly nedával

Reagovat
mrtvej ofsajd

Jelikož má Slavia jediného zdravého útočníka, tak je dobře, že jede...

Reagovat
Rothbard

Teclinho

Reagovat
Firkraag

Nemáte někdo link na finále holek US open?

Reagovat
ratusek

první set v prdeli, ani to nezapínej

Reagovat
Firkraag

stane se, ale co to tam je za těhotnou gorilu

Reagovat
Firkraag

A navíc co kecáš, já už se bál, že má fortuna zpozděnej stream

Reagovat
ratusek

tak za stavu 2:5 a 2 brejků bylo jasně hotovo

Reagovat
cubinho

Kvuli te cernosky v tom uplem drese to clovek musi zapnout

Reagovat
cubinho

… horsi odev jsem asi nevidel

Reagovat
exse

WTF, jasná pentle.

Reagovat
Kepy_FCB

EuroBasket: Kolaps Srbska s Itálií, kurz byl na ně 1.12

Reagovat
ratusek

Čmelík

Reagovat
AjaxFans

Jak hraje chuj z lesa?

Reagovat
John Obi Mikel

Teclandowski

Reagovat
Coutinho10

Teecland

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Coutinho10

Standa uz na urovni Haalanda.....vic golu nez zapasu

Reagovat
John Obi Mikel

Kdo to je a co udělal s naším Standou?

Reagovat
Coutinho10

kdyz to odmakas pro tym, tak se ti to pak vrati

Reagovat
Igner Farnsworth

5 let si predmakal teď už si bude do konce kariéry jen užívat gólů

Reagovat
Coutinho10

je fakt, ze si on i my protrpeli dost ted se nam to vraci

Reagovat
Mass

Reagovat
ondrasch77

Vždycky to v něm bylo, jen jsem mu věřil jen já a Jindra

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Stannis Baratheon

Jestli místo něj na repre pojede Kuchta co nedal ještě ani gól, tak to je výsměch.

Reagovat
Coutinho10

momentalne jednoznacne...otazka, jak to bude mit Silhavka hozeny...castokrat jezdili hraci, kreri v klubu nehrali

Reagovat
djiros

Třeba právě Tecl

Reagovat
Coutinho10

aspon je videt, ze to v nem treneri videli

Reagovat
mrtvej ofsajd

Ukrajinci melou Rusáky a Standa Tecl dává v 7. zápase 8. gol ligový gól.

Snadné je žít.

Reagovat
Greny

No melou ... Rusak dost nezvládá... Prý útočí na na rozvodné sítě atd

Reagovat
Rothbard

Spíš utíká až do své matičky Rus

Reagovat
meno

Já to tomu Teclovi tak přeju! Za těch x let posměšků si zaslouží svůj redemption arch

Reagovat
ratusek

vždyt je dobrej jen proti zoufalcům. Někdo ani to ne, uznávám. Ale Slavia potřebuje, aby se prosazoval především proti silnejm a tam je do počtu a k ničeu

Reagovat
smazaný uživatel

minuleh rok jmse prave meli dost problem i proti tem slabejm

Reagovat
John Obi Mikel

Proti silnejm zatim hrajem špatně všichni, tak aspoň to někdo tahá proti slabším.

Reagovat
ratusek

Reagovat
smazaný uživatel

Takže stejně jako Hložek, kterému to stačilo na přestup do Leverkusenu.

Reagovat
ondrasch77

Kluci exjablonecký , jak řáděj , Standa dneska hattrick!

Reagovat
John Obi Mikel

Parádní první půle Teď nedělat žádné velké vylomeniny ve druhé půli a mělo by to být v cajku. Krom Teclituty se mi líbí hlavně Jurásek a Schranz, ale dobře hraje většina týmu.

Tvrdík má dneska narozky, tak je asi nějak namotivoval

Reagovat
Rothbard

Tecl jede na svůj rekord co se týče gólu za sezónu v lize (maximum má 12).

Reagovat
John Obi Mikel

Hlavně už po 8.kolech překonal svůj slávistickej rekord

Reagovat
Kocour Klapuška

Byla by to jeste zajimavejsi statistika, kdyby se potvrdila behem zbytku ligy, ale 7/8 golu doma, venku jen v Brne

Reagovat
John Obi Mikel

Masopuuuuuuuuuust

Reagovat
John Obi Mikel

Potočný asistence

Reagovat
Firkraag

Reagovat
Firkraag

a ted i gol

Reagovat
John Obi Mikel

Jsem se na to měl vybodnout. Ještěže už máme náskok.

Reagovat
Coutinho10

Maso famoooooozne

Reagovat
Gelu28

Potočný krásná asistence...ještě že už nejsi v Baníku ty ostudu co si hraješ na fotbalistu

Reagovat
John Obi Mikel

Hezky jsi ho "namotivoval"

Reagovat
AC.Milan

Reagovat
Selänne

Reagovat
Komix

wow

Reagovat
John Obi Mikel

Potočný 1+1

Reagovat
Coutinho10

twl nebude cisty konto

Reagovat
Ahoj1

A to jsem se radoval, že jsem trefil aspoň Juraska,Ousou a Mandouse v bráně :D

Reagovat
Coutinho10

ja trefil vsechny 4 do obrany s brankarem, bohuzel k nicemu

Reagovat
Ahoj1

Tak já k nim měl Lischku, tak aspoň něco :D ale Jurásek má aspoň áčko :D

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Coutinho10

by sel sam ne....jak muze dat jenom zlutou omg

Reagovat
Coutinho10

musi videt z realu

Reagovat
Coutinho10

ani z VARU

Reagovat
Firkraag

no balon by neměl ani omylem, ale klidně bych červenou dal

Reagovat
Coutinho10

+ ho celkem jasne trefil na levy kotnik

Reagovat
John Obi Mikel

Vyhodnotil to, že by to sebral brankář Ale těžká situace.

Reagovat
Coutinho10

no nevim, me prislo ze by vpoho sel sam na branu

Reagovat
Firkraag

nn, tam neměl vubec šanci

Reagovat
Coutinho10

ok, ale stejne faul jako posledni

Reagovat
Firkraag

jo, ja bych klidne cervenou dal...

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Firkraag

ale neni to tak jasny

Reagovat
John Obi Mikel

Jak píšu, složitá situace. Červená Hory naopak jasná.

Reagovat
Coutinho10

za me jo hned z realu, nicmene rozhodci si to opet dokazal obhajit, aby nemusel cervenou dat hned v prvni prilezitosti, po faulu Hory uz musel, asi vedel, ze to dejme tomu v te 1. situaci trochu Budejovice od toho zachranil, ted uz musel

Reagovat
John Obi Mikel

Kluci nevztekejte se, vedete k tři branky.

Reagovat
DieFohlenBMG

Čumí jak bulhar do mlátičky vole

Reagovat
cubinho

cervena asi jasna

Reagovat
Ahoj1

Tecl na C zachraňuje fantu :D

Reagovat
Skalda29

Před nedávnem jsem psal, kdy naposledy rozhodčí nezměnil verdikt po VARu. Ted se tak stalo

Reagovat
ZB 07

Vždyť i kdyby ten balon nestihl, tak od obránce tam byl jedinej záměr faulovat. Jasná červená

Reagovat
cubinho

Treba ve srovnani s tim, za co dostal cervenou Ousou,…

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Komix

tady snad i rozhodčí zapomněli, že to, jestli je obránce poslední nebo ne, není jediný kritérium pro červenou

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Greny

Jsem pro červenou taky, ale zase jak říkali Slavisti když dostal kartu Ousou.. vždyť by stejně nemohl dát gól , navíc ten balon by neměl...

Reagovat
Ahoj1

Ale už střídáme, Jurasek a Usor na plac

Reagovat
John Obi Mikel

Hora

Reagovat
Coutinho10

podrazkou na koleno...proc to dela Hora

Reagovat
Firkraag

Hora magor

Reagovat
ZB 07

To jsou hrozný kopyta

Reagovat
cubinho

To je hovado. jeste se divi

Reagovat
John Obi Mikel

Lingrdinho Jurásek krásně.

Reagovat
ratusek

Hora asi chce odejít no

Reagovat
Greny

Hora a Weber bude mít pokračování

Reagovat
mrtvej ofsajd

Slavia má zase po delší době křídelního hráče - Juráska, který umí fakt dobře centrovat (i rohy kope skvěle).

Reagovat
Komix

Reagovat
Komix

Úplnej Matej Krajčík revival

Reagovat
mrtvej ofsajd

taky mě napadl...

Reagovat
DieFohlenBMG

*Jurásky

Reagovat
Igner Farnsworth

Vítej zpátky Stando

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Coutinho10

Standa klasik porad dokaze spalovat

Reagovat
mrtvej ofsajd

Standa nemůže dávat všechno, hrozila by metafyzická rozpolcenost...

Reagovat
Selänne

Reagovat
Coutinho10

musi bejt nejaka rovnovaha

Reagovat
John Obi Mikel

Tecl nechce hattrick Jinak akce jak od Kuchtiče

Reagovat
Firkraag

Standííííík

Reagovat
Igner Farnsworth

To je na ručník tohle

Reagovat
Selänne

Reagovat
John Obi Mikel

Ewerton

Reagovat
Coutinho10

Eweeeeeee

Reagovat
cubinho

Noo, dneska by mohly padnout i Lazne Bohdanec

Reagovat
Firkraag

kolik?

Reagovat
cubinho

9:1

Reagovat
John Obi Mikel

Nechte si nějakou munici na konferenční ligu

Reagovat
Selänne

Neskutečná akce

Reagovat
Rothbard

Jurásek 3 áčka

Reagovat
cubinho

OT: Townsendova ve finale Australian Open vypada, jak Horvath navleceny do uboru na recko-rimsky zapas

Reagovat
monty25

US Open

Reagovat
Firkraag

ženský dělaj sport, bych zrovna u tebe čekal, že u toho stříkáš...

Reagovat
monty25

Ne, ale Katka Siniaková je moje oblíbená česká tenistka, takže fandím.

Reagovat
smazaný uživatel

rasisto

Reagovat
cubinho

Myslis si, ze by se to Horvatha nejak dotklo?

Reagovat
Firkraag

Hungry Hippo

Reagovat
$dolar$

A to uz trochu zhubla..

Reagovat
Mass

Někdo prostě neni geneticky hubenej. I s takovou postavou můžeš dělat vrcholovej sport.

Reagovat
cubinho

Jde mi o to, ze nekdo s takovou postavou si na sebe oblece toto

Reagovat
Mass

Nenapadlo tě, že jí sponzoruje výrobce stahovacího oblečení?

Reagovat
Greny

Však souhlas, ale s takovou postavou bych si asi nevzal na sebe to co má ona

Reagovat
Mass

Tady budu trochu rasista, ale černoši většinou nemají stejná kritéria krásy. Velký zadky u nich jedou.

Reagovat
$dolar$

To je hrozne rasisticky.

Reagovat
Remt

hele bohuzel pro leckoho ano dnes

Reagovat
Firkraag

Lol, geneticky hubenej...ale chápu tvou přezdívku

Reagovat
Firkraag

Ale je hustý, že je dobrá. Mít o 15kg míň, asi by to bylo ještě lepší.

Reagovat
monty25

V juniorkách bývala hodně dobrá.

Reagovat
Orlandiiik

musel jsem to naladit a kouknout se a úplně to sedí. řecko-římská zápasnice, potkat bych jí nechtěl

Reagovat
Rothbard

V kolikátým je měsíci?

Reagovat
bartes

Nechce koupit sparta dalsiho brankare? Ten janacek vypada solidne. Az na tu 1 spatnou rozehravku zachranil dalsi 4 goly. Rozhodne stoji za sledovani

Reagovat
Selänne

Kam s Juráskem? Rovnou do áčka proti Portugalsku nebo do U-21 proti Islandu do baráže?

Reagovat
smazaný uživatel

Hromado ty si technik do pici, ty do toho dnesniho koncertu fakt nezapadnes...

Reagovat
ZB 07

Ale teda návštěvy v Edenu docela bídný, zas jen 11 tisíc...

Reagovat
smazaný uživatel

V nedeli vecer na budejky... asi ironie predpokladam.

Reagovat
ZB 07

Sparta má doma o dva tisíce lepší návštěvnost a nehrajou nic. Čekal bych víc, bez ironie.

Reagovat
Mass

Slavia 4 fauly

Reagovat
John Obi Mikel

Ono kdyby neudělal Hora tu prasárnu, tak to bylo plynulé utkání bez většího faulování.

Reagovat
fabec1222

OT: Čestmír comeback do Ordinace

Reagovat
Mass

BAN

Reagovat
lichna.

Jakože mexický kartel ho nesundal?

Reagovat
John Obi Mikel

Čestmír ovládl mexickej kartel

Reagovat
bartes

a já se bál, že přijdu o novinky z Ordinace, co jsem se rozešel s buchtou

Reagovat
mario23

Slavia letos jede na titul, podle mě se lépe vyrovná s tím systémem, kdy se hraje 2x týdně, navíc Plzeň asi bude v LM dostávat bídu a nemá takovou kvalitu na střídačce, jako Slávka. Dneska další válec, tak snad Priske koukal.

Reagovat
bartes

uvidíme, slávii táhne tecl proti fakt slabým soupeřům, viz Budějky. Navíc je dost pravděpodobné, že Slávia bude mít pokles formy, nějaké zraněné a i přesto bude na jaře v pohárech, ne-li až někde ve finále. Zatímco Plzeň pravděpodobně ve skupinách skončí, může pošetřit hráče a celkově se jí bude hrát líp. Celé se to rozhodne na jaře. Jestli Slávka zvládne hrát 2 soutěže a nepadne na ni deka díky únavě.

Reagovat
Selänne

Zatím bych nepředbíhal. Všechny výhry mají proti týmům z druhého sledu. A když už hráli proti těžkému soupeři, tak z toho byla prohra proti Hradci a remíza se Slováckem. Ta jejich obrana je pořád tragédie, navíc budou dlouho bez Holeše.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
ratusek

Plzeň to zvládá skvěle bohužel a na titul má o dost větší šanci. no uvidíme. v neděli to zase zbaběle zabetonují a uhrají výhru po jedné střele na bránu

Reagovat
Martin9719

Zase? Já nevím kdy bylo to zase naposledy se Slavii.

Reagovat
žrout

No, nevím, Plzeň jede zkušeně a rozhodčí jí kryjou záada. Tam to bude hodně těsný souboj, i když hrajou pravidelně sračku, body si vozí.

Slavie hvězdí doma, ale venku je poloviční. A když se to sejde se zářezem sudího jako na Slovácku, pak to je hned -2 body.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele