FORTUNA:LIGA - preview 6. kola: Souboj pohárových zástupců

30.08.2022, 08:34, aktualizováno 31.08.2022, 08:34
Previews
Šlágrem vloženého kola bude duel v Plzni, účastník základní skupiny Ligy mistrů hostí Slovácko. Slavia by neměla mít velké problémy s Teplicemi, Liberec se představí v Olomouci a na Ostravu čeká souboj s Brnem. Zvláštní příchuť bude mít utkání Mladá Boleslav - Hradec...
FK Mladá Boleslav - FC Hradec Králové  (středa 17:30)
Mladá Boleslav naposledy střelecky zazářila proti Pardubicím a v nové sezoně konečně zvítězila. Po dalších třech bodech budou Středočeši toužit na svém stadionu. Výhoda domácího prostředí jim ovšem tentokrát moc platná nebude, neboť soupeř z Hradce Králové využívá boleslavské hřiště jako dočasný azyl.

Pořádnou smrt předvedli svěřenci trenéra Pavla Hoftycha v pátém kole. Po dvou téměř identických souhrách mezi centrujícím Markem Matějovským a zakončujícím Milanem Škodou si proti Pardubicím rychle vypracovali slibný náskok, ten ještě v první půli navýšili. Do konce utkání se poté skóre již nezměnilo, a tak se Boleslavští mohli radovat z prvního tříbodového zisku v ročníku 2022/23.

V součtu s remízami proti Zlínu a Jablonci mají Středočeši na kontě pět bodů a před "vloženým" šestým kolem zaujímali v ligové tabulce deváté místo. Ambiciózní Boleslav však míří výš. Proto do mužstva nedávno dorazily dvě posily. Středopolař Vojtěch Kubista se již proti Pardubicím stihl uvést gólem, křídelník Ubong Ekpai pak svou pořádnou šanci teprve dostane.

Ještě lépe si počíná Hradec Králové. Východočeši sice celkem šetří municí a pět vsítěných branek není zrovna moc, na tři výhry to ale doposud stačilo. V neděli "Votroci" přemohli olomouckou Sigmu a v tabulce již vystoupali na pátou pozici. Brzy však kouč Miroslav Koubek bude zřejmě počítat velkou ztrátu. Do Plzně má totiž namířeno špílmachr Adam Vlkanova, bez něhož si Hradec snad nedokáže představit útočnou fázi.

Tím se však Východočeši nechtějí během zápasového vytížení trápit a raději se soustředí na seanci ve známé Lokotrans Areně. "Boleslav v mých očích není mužstvo, které by mělo okupovat spodní příčky tabulky, takže pokud se zvedá, tak je to to, co od nich očekáváme," řekl směrem na adresu soupeře Koubkův asistent Stanislav Hejkal.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.97 - 3.63 - 3.87
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Baník Ostrava - Zbrojovka Brno  (středa 17:30)
Ostravský Baník pokračuje v matných výkonech. Ligou dál postupuje s jedinou výhrou na kontě a bez jasné herní tváře. Vstříc lepším zítřkům se Slezané pokusí vykročit v zápase proti hráčům brněnské Zbrojovce, kteří o víkendu tvrdě dopadli z hrušky na zem.

Už se to přece jen lepší. Proti Teplicím i Jablonci by si Baník možná i zasloužil vyhrát. Jenže co naplat, když gólů mnoho nedává a obrana občas nechá soupeři až mnoho prostoru. Ve výsledku tak družstvo z Ostravy posbíralo v pěti zápasech stejný počet bodů, což Slezany v tabulce řadí na podprůměrné 11. místo.

Trenérský štáb doufá, že proti Zbrojovce dojde k prolomení výsledkového strádání. "Herně to poslední utkání v Jablonci bylo jiné a lepší než předtím a chceme na to navázat i doma. Brno má už tým delší dobu pohromadě, vyniká Ševčík, přišel jim tam ještě Souček, což je nadprůměrný hráč, a opírá se o dobrý střed. Je ale třeba si dát pozor i na Řezníčka, který je na hrotu velmi nepříjemný, umí dát gól z jakékoliv situace. Samozřejmě chceme naplno zabodovat," prohlásil asistent hlavního trenéra Baníku David Oulehla.

Brněnská "Flinta" vstoupila do sezony na jedničku a ve třech zápasech posbírala solidních sedm bodů. První daň za nezkušenost splatil nováček až v neděli, kdy na zaplněném stadionu v Srbské ulici přivítal pražskou Slavii. Ačkoliv sešívaní dorazili na Moravu po náročné bitvě v Evropské konferenční lize, Brňané jejich únavu vůbec nepotrestali. Naopak hned čtyřikrát inkasovali a museli se sklonit před uměním protivníka.

Nepovedení střetnutí už je každopádně minulostí, další body jsou ve hře v ostravských Vítkovicích. "Také k tomuto duelu přistupujeme s maximálním respektem. Baník hraje doma, má nesmírně silné mužstvo a je favoritem. My se musíme pokusit hodit za hlavu poslední zápas se Slavií a uděláme vše pro to, abychom v Ostravě uspěli," řekl kouč Flinty Richard Dostálek.

Zatímco Brňané by do Slezska měli dorazit v plné polní, Baník postrádá zraněného stopera Jaroslava Svozila a nejistý zůstává start útočníka Ladislava Almásiho. Pravý bek Gigli Ndefe si navíc dál odpykává trest za červenou kartu, jiný obránce Jakub Pokorný zase již stihl přestoupit do Olomouce.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.81 - 3.83 - 4.44
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Viktoria Plzeň - 1. FC Slovácko  (středa 17:30)
V plzeňských Štruncových sadech na sebe ve středu narazí dva celky, které určitě naleznou vzájemné porozumění. Domácí Viktoria i hostující Slovácko absolvují v úvodu sezony náročný program a je tak možné, že oproti víkendu zase výrazně upraví sestavu. To ovšem neznamená, že bitva silných mužstev nemůže být ozdobou kola.

Minulý týden se Plzeň i slovácké Uherské Hradiště nacházely v euforii. Západočeské sídlo potěšili tamní fotbalisté postupem přes ázerbájdžánský Karabach do skupinové fáze Ligy mistrů. U řeky Moravy se zase slavilo poté, co místní tým pod vedením trenéra Martina Svědíka i podruhé přemohl švédské AIK a zajistil si setrvání v Evropské konferenční lize. Za své počínání se oba mančafty dočkaly ještě jedné odměny. Viktoria si v Champions League zahraje se slavnými Bayernem Mnichov, Barcelonou a milánským Interem. Slovácko pak v EKL čeká bělehradský Partizan, francouzské Nice a "Kozli" z německého Kolína nad Rýnem.

Avšak nejen Evropa živí kluby. Západočeši i Moravané musí svádět souboje také v domácí soutěži. O něco lépe to jde zatím Plzni, která ve čtyřech utkáních nenašla přemožitele a body ztratila jen na úvod v Teplicích. O víkendu se sice v Českých Budějovicích dlouho zdálo, že mužstvo kouče Michala Bílka zaváhá též na jihu Čech, jenže Jhon Mosquera v samotném závěru zajistil Viktorii další vítězství přesnou hlavičkou.

Slovácku se v pátém kole tolik nedařilo. V Uherském Hradišti přišlo ještě v první půli o vyloučeného Vlastimila Daníčka, navíc v té době již na liberecký Slovan ztrácelo jeden gól. Severočeši po změně stran náskok ještě zvýšili, načež se Moravané zmohli pouze na korekci. Svědík a spol. tak poprvé od výkopu ligové sezony nebrali ze zeleného pažitu ani bod.

Po neúspěšném klání si Svědík nepřímo řekl o posílení mužstva. "Znovu se ukázalo, že šíře kádru z hlediska kvality není taková. Je to obtížné, protože osu nemůžete nechat hrát vzhledem k náročnému programu všechny zápasy. Potřeboval bych od některých daleko vyšší kvalitu, ale je otázkou, zda na to mají. Nemůže to být tak, že jednou někdo zahraje dobře, podruhé ne. Potřebuju konstantní výkony," postěžoval si lodivod Moravanů.

Tak uvidíme, zda se Svědík ještě nějakých posil dočká. Místo Slovácka však na přestupovém poli hýří aktivitou Plzeň, která je dle médií velmi blízko tomu, aby ulovila záložníka Hradce Králové Adama Vlkanovu. Vedle toho se Viktoria zajistila také finančně podpisem kontraktu s novým sponzorem, sázkovou kanceláří Betano.

Západočechům se zkrátka daří, což chtějí potvrdit také proti Slovácku. Bez podpory publika to ovšem podle Lukáše Pernici tak snadno nepůjde. "Před atmosférou zaplněné Doosan Areny ze sebe vždycky zvládneme vymačkat absolutní maximum. Proto je důležité, aby ve středu dorazilo co nejvíc fanoušků. Nečeká nás totiž vůbec lehký soupeř," burcuje příznivce stoper Viktorie.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.82 - 3.64 - 4.67
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Sigma Olomouc - Slovan Liberec  (středa 17:30)
Černá série olomoucké Sigmy se natáhla již na čtyři zápasy. Další šanci na její ukončení budou mít Hanáci na domácím hřišti proti Liberci. Slovan v rámci nejvyšší soutěže neuspěl na Andrově stadionu přes devět let, nyní se však může pyšnit uspokojivou formou.

"Modrá lavina"? Ale kdeže. Přezdívka, kterou fotbalová Olomouc získala v dřívějších dobách, dnes vůbec nesedí. Po nadějném vstupu do sezony výhrou 3:0 v Ostravě nestačila Sigma postupně na brněnskou Zbrojovku, pražskou Spartu, uherskohradišťské Slovácko a "Votroky" z Hradce Králové. Sebevědomí je fuč a pozice kouče Hanáků Václava Jílka se otřásá.

Poslední neveselý výsledek však přinesl Sigmě i nějaká pozitiva. "I v deseti jsme po inkasované brance Hradci zatápěli. Bojovný přístup a týmový výkon je jednoznačně cesta. Musíme ho ale předvádět od prvních minut. Týmu věříme, víme, že to v sobě má. A děláme všechno pro to, abychom se takto prezentovali už ve středu proti Liberci," prohlásil Jílkův asistent Jiří Saňák. Na marodce Hanáků zůstává brankář Matúš Macík, naopak lépe po zraněních vypadají středopolař Denis Ventúra s křídelníkem Martinem Košťálem.

Liberec na rozdíl od Olomouce posbíral v sezoně již tři výhry. Vše začalo šokujícím úspěchem na půdě Sparty, na které družina trenéra Luboše Kozla navázala proti Teplicím. Po klopýtnutích s Pardubicemi a Českými Budějovicemi si Slovan vyšlápl na silné Slovácko. Využil toho, že Moravané hráli v neděli bez vyloučeného hráče, a po zásazích Theodora Gebre Selassieho a Micka van Burena se v tabulce posunuli na vynikající druhé místo.

Čas mezi nedělním a středečním zápasem strávili Severočeši na Moravě. "Po utkání na Slovácku jsme chtěli co nejlépe regenerovat a šetřit síly, proto jsme zůstali na Moravě v příjemném prostředí lázeňských Luhačovic. Poctivě jsme se připravovali na tým Olomouce a také naplno využili výborné podmínky pro regeneraci v hotelu," shrnul program Liberce Kozlův asistent Jakub Harant.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.52 - 3.19 - 2.99
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Slavia Praha - FK Teplice  (středa 20:00)
Zatímco v pohárové Evropě svádí Slavia těžké souboje, v domácí nejvyšší soutěži se jí v poslední době nadmíru daří. Další snadnou výhru si chtějí Pražané připsat proti Teplicím, které za pět dosavadních kol zvítězily pouze jednou.

Po sedmigólovém koncertu ve čtvrtém kole proti Pardubicím řádili slávisté také o týden později v Brně. Ani vyprodaný stadion nevyburcoval domácí ke statečnému vzdoru. Sešívaní již v první půli vsítili tři branky, jeden přesný zásah přidali také po změně stran. Po úvodním klopýtnutí proti Hradci Králové tak Pražané již nezaváhali a díky čtyřem vítězstvím v řadě vévodí ligové tabulce.

Za dobré výkony vděčí Slavia mimo jiné zlepšené práci v obraně. "Poslední týden se nám velmi vydařil, máme výborné skóre - samé nuly vzadu. Věřím, že to tak bude i proti Teplicím," prohlásil záložník sešívaných Marek Icha, jenž má na Teplice poměrně čerstvé vzpomínky. Ještě v dresu Vlašimi totiž na konci minulé sezony neúspěšně bojoval o postup do první ligy právě proti "Sklářům".

Severočeši na jaře přežili klinickou smrt a v novém ročníku se nervy drásajícím bojům o udržení rozhodně hodlají vyhnout. Kádr Teplic sice moc respektu nevzbuzuje, avšak pod koučem Jiřím Jarošíkem statečně bojuje. V úvodních pěti kolech nečekaně uspěl na hřišti ostravského Baníku a na vlastním hřišti řádně potrápil plzeňskou Viktorii, proti níž Skláři vydřeli bod za remízu.

Díky zisku pěti bodů sídlí Severočeši v tabulce na 12. místě, další skalp se však proti Slavii moc nečeká. "Vidíme všichni, že Slavia má sice náročný program a točí hráče, ale stále podává skvělé výkony. Čekají nás dva zápasy, takže možná uděláme nějaké korektury v sestavě a pojedeme se tam poprat," uvedl Jarošík i s ohledem na další zápas, který Teplice čeká o víkendu.

Obě mužstva vyhlíží navrátilce z marodky. Na straně sešívaných je fit křídelník Ewerton, jenž mohl vyléčenou dolní končetinu prověřit již v Brně, avšak vzhledem k vyloučení stopera Aihama Ousoua zvolil trenérský štáb Slavie jiné řešení při střídání. V kádru Teplic se zase o slovo znovu hlásí stoper Jan Knapík, který překonal virózu.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.11 - 10.20 - 25.40
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FC TRINITY Zlín - FK Pardubice  (úterý 17:30)
Souboj dvou dosud nejhorších celků nejvyšší české soutěže bude k vidění v úterý ve Zlíně. Domácí celek tam půjde do boje s Pardubicemi, které sehrají první zápas od odvolání dlouholetých trenérů Jaroslava Novotného s Jiřím Krejčím.

Ševci dosud ve třech z pěti zápasů remizovali. Povedlo se jim tak proti Mladé Boleslavi, Jablonci a Teplicím. Na Stínadlech v sobotu skončil jejich střet s domácím mužstvem bezbrankovou remízou, šlo tak o první bod ze hřiště soupeřů.

Východočeši na rozdíl od Zlína už dokázali zvítězit, ovšem úspěch proti Liberci byl jednorázovou záležitostí a zbylé duely skončily neúspěchem. Od Slavie dokonce schytali sedmigólový debakl, další tři branky obdrželi o víkendu od Mladé Boleslavi, kdy se dvakrát prosadil Škoda a jednou Kubista.

Domácí tým se bude muset obejít bez Cedidly, Didiby a Silného. Ti všichni si odpykávají disciplinární trest a doplní tak za postranní čarou zraněné Fantiše, Hlouška a Tkáče. Pardubicím nepomohou indisponovaní Jeřábek, Šimek a Tischler.
FC TRINITY Zlín - pravděpodobná sestava:
Rakovan - Fillo, Kolář, Procházka, Bartošák - Hlinka - Dramé, Hrubý, Janetzký, Čanturišvili - Jawo
FK Pardubice - pravděpodobná sestava:
Budinský - Kostka, Vlček, Hranáč, Helešic - Janošek - Lima, Solil, Hlavatý, Vacek - Černý
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.82 - 3.65 - 4.63
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Bohemians Praha 1905 - Dynamo České Budějovice  (úterý 17:30)
Bohemians v posledních dvou zápasech nevyhráli a navrátit se na vítěznou vlnu chtějí ve vloženém šestém kole proti Českým Budějovicím. Ty na tříbodový zisk čekají dokonce už od prvního kola.

Klokani vytěžili z úvodních tří duelů sedm bodů a vyhřívali se na čele tabulky, poté ovšem nečekaně prohráli s Hradcem Králové. Mdlý domácí výkon částečně vykompenzovali na Letné proti Spartě, kde díky Hronkově trefě v samém úvodu dlouho vedli, po Čvančarově vyrovnání nakonec brali bod. Co by už ovšem potřebovali, to je vítězství v Ďolíčku, kde se zatím Bohemce tolik nedaří.

Jihočeši sice mají zatím jen pět bodů, ovšem vzhledem k náročnému losu je i to solidním počinem. Po snadné výhře s Pardubicemi přišly souboje se třemi pohárovými účastníky a ambiciózním Libercem, ze kterých získali alespoň dva body. Blízko další remíze byli i v sobotu proti Plzni, kdy inkasovali až v nastavení z pera Mosquery.

Domácí mužstvo se musí obejít bez potrestaného Květa a také zraněných Necida s Valou. Hostům nepomůže zdravotně indisponovaný Mršić, otazník visí rovněž nad startem Potočného.

Utkání v Ďolíčku začíná v úterý v 17.30, jako hlavní sudí na něj bude dozorovat Zbyněk Proske.
Bohemians Praha 1905 - pravděpodobná sestava:
Valeš - Köstl, Křapka, Hůlka - Dostál, Jindřišek, Petrák, Kovařík - Hronek, Jánoš - Puškáč
České Budějovice - pravděpodobná sestava:
Janáček - Havel, Králik, Broukal - Čolič, Hora, Hellebrand, Sladký - Čmelík, Škoda, Potočný
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.74 - 3.87 - 4.80
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FK Jablonec - Sparta Praha  (úterý 20:00)
Sparta si o víkendu připsala další nečekané domácí zaváhání, napravit jej ovšem může velmi brzy. V úterním vloženém kole totiž míří do Jablonce, který zatím výrazně zaostává za očekáváními.

Severočeši si od angažmá mladého kouče Davida Horejše slibovali výrazné zlepšení oproti minulé sezoně, kdy se prali o záchranu, úvod nového ročníku je však výsledkově podobný tomu předchozímu. Jablonečtí sice sesbírali již tři remízy, na vítězství ale stále čekají a na čtrnáctém místě mají stejně bodů jako poslední Pardubice. Všechny nerozhodné zápasy přitom měli rozehrány dobře, naposledy v sobotu vedli proti Baníku po Chramostově penaltě, jenže v závěru nechali srovnat Klímu.

"Těžký zápas to bude i z toho pohledu, že nám dva hráči nemohou hrát. Budeme se to snažit nahradit. Sparta je na nějaké vlně a hrála celkem dobře. Bylo ale vidět, že když na ně Bohemka hrála agresivní a soubojový fotbal, tak si vytvářela šance a ve finále mohla na Letné i vyhrát. Musíme předvést něco podobného, co hrála Bohemka. Uhrát to fotbalově, ale i agresivitou a takovým srdíčkem," nabádá asistent trenéra Tomáš Čížek

Letenští po tristním vstupu do sezony a vypadnutí z evropských pohárů zabrali a třikrát za sebou zvítězili, avšak o víkendu přišlo další klopýtnutí. V malém pražském derby s Bohemians už od začátku prohrávali po Hronkově gólu, alespoň remízu zachránil nedlouhou po pauze Čvančara. Právě ten je nejlepším střelcem Sparty, dosud totiž vstřelil tři branky a navíc na další dva nahrál.

"Čeká nás silný soupeř, který ale ještě nevyhrál. V domácím prostředí to budou chtít zlomit. Je tam jasně čitelný rukopis trenéra Horejše. Víme, co nás čeká, co se týče jejich presinku a výstavby hry. Budeme na to nachystaní. Chytli jsme je v dobrý čas. Dva roky jsme tam hráli v zimním prostředí a terén tam byl všelijaký, což nám nevyhovovalo. Teď jsme je chytli na konci léta. Může to být naše výhoda, že hřiště vypadá dobře. Musíme toho využít," říká Luboš Loučka, pravá ruka kouče Priskeho.

Pražanům se ve vzájemných zápasech příliš nedaří. Z posledních čtyř v jednom prohráli, dvakrát remizovali (oba tyto duely se sehrály v minulé sezoně) a v poháru se jim jednou povedlo uspět v prodloužení. O moc lepší není ani jejich bilance v Jablonci, kde neuspěli třikrát v řadě a za vyhráli jen dvakrát z posledních jedenácti duelů.

Domácí se nyní představí bez dua Polidar, Sejk, které hostuje ze Sparty a nenastoupí kvůli dohodě klubů. Na druhé straně nepustí do hry Kuchtu disciplinární trest, zranění pak vyřadilo Čelůstku, Haraslína, Karabce, Krejčího mladšího, Peška, Suchomela a Vindheima.
FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
Hanuš - Surzyn, Hübschman, Heidenreich, Krob - Považanec - Šulc, Kratochvíl, Houska, Jovovič - Chramosta
Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Holec - Mejdr, Sörensen, Zelený, Höjer - Pavelka, Sáček - Daněk, Fortelný, Jankto - Čvančara
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 5.09 - 3.82 - 1.72
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Slavia Praha540118:412
2.Slovan Liberec531111:610
3.Sparta Praha53119:410
4.Viktoria Plzeň43107:410
5.FC Hradec Králové53025:49
6.Bohemians Praha 190552219:68
7.1. FC Slovácko52218:78
8.Zbrojovka Brno42117:77
9.FK Mladá Boleslav51227:85
10.Dynamo České Budějovice51225:65
11.Baník Ostrava51228:105
12.FK Teplice51225:95
13.Sigma Olomouc51044:73
14.FK Jablonec50327:113
15.FC TRINITY Zlín50324:93
16.FK Pardubice51043:153

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (552)

Přidat komentář
ondrasch77

Když vidím na titulním obrázku Kráťu, tak nezbývá než souhlasit s nadpisem...

Reagovat
db18

Reagovat
andrew96

Reagovat
KoryVCF

Reagovat
ratusek

a co Považanec máte to těžký

Reagovat
ondrasch77

Ten udělá dvě kličky, přejde přes soupeře a nahraje dozadu...

Reagovat
smazaný uživatel

Neni on jeden z tech lepsich v tymu?

Reagovat
ondrasch77

Lepší asi ne, řekněme spíš "s formou v předchozích zápasech", ale třeba proti Baníku jsem ani nevěděl, že je na hřišti...

Reagovat
Bex5

Reagovat
Rustin Spencer Cohle

Reagovat
Baronne

Se Spartou se dobře začínaj obraty k lepšímu

Reagovat
ondrasch77

To jde možná Liberci, nám moc ne...

Reagovat
PavlíčeQ

Měl to trefit proti té Slavii, to by se stal nesmrtelným

Reagovat
ondrasch77

To jo, jenže...

Měl dostat víc prostoru místo něj Vojta a věřím, že bychom byli jinde..., ten teď bude za hvězdu v Bolce, kam vlastně ani nechtěl

Reagovat
Baronne

Ty kundo

Reagovat
ratusek

Ten na fotce dal fíka

Reagovat
ondrasch77

Rozjel jsem nový kouzlo, jako loni Božský John s Kráťou a Krobem...

PS: tohle sad nešlo nedat...

Reagovat
Kily

no vida

Reagovat
ondrasch77

Konstruktivní kritika

Reagovat
Kily

to tam původně byl Fortelný, ale rychle jsem to změnil

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
smazaný uživatel

Ono se dneska hraje hernajs, clovek by zapomel na fantu

Reagovat
podnebný

Jenže když při tak snadném losu na úvod sezóny poztrácí doma body s Libercem a Bohemkou, tak si podle mého názoru ani nezaslouží dostat se do čela. I když výkonostně to ještě drhnout může, tak ale výsledky z domácího prostředí musí být jednoznačně stoprocentní. Slavia to měla donedávna také tak.

Reagovat
Blasphemer

Však hráli poháry, ne. Náročné dva anglické týdny.

Reagovat
ondrasch77

Nějaké tipy, jak Slavie nastoupí proti Teplicím?...

Reagovat
Slavia10

Určitě bude hrát Tecl, Hromada a Kacharaba.

Reagovat
ondrasch77

A v obraně?, Co ten Ousou, může hrát nebo ne?

Reagovat
db18

Nemůže.

Reagovat
Losinho

Mandous - Douděra, Santos, Kačaraba, Jurásek - Holeš, Ševčík - Usor, Traoré, Jurásek - Tecl

Reagovat
Hafna

Skládat tu Fantu na toto kolo je fakt lahůdka

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Miguel19

Když tam hodíš 11 Slávistů, tak alespoň 5 trefíš.

Reagovat
Coutinho10

naopak já to složil za nějaký 3-4 minuty, no musel jsem, dřív jsem se k tomu nedostal, takže můžu bejt rád, že jsem to minutu před deadlinem stihnul

Reagovat
Hafna

Já jsem se nemohl rozhodnout u kapitána, nakonec jsem tam 17:28 odklikl Usora, takže počítám ze při Jindrově věštění sestavy z čajovych lístků, prosedí zapas na lavičce a nebo tam půjde v 88. ze stridacky a stihne žlutou kartu

Reagovat
Coutinho10

taky mam Usora, mel jsem hned jasno, musi hrat

Reagovat
ACSeRw!n

jezis my uz zase hrajem..

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
ondrasch77

Klid..., dneska si nějakej bod odvezete...

Reagovat
db18

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Losinho

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Hyrax

Reagovat
kecipep

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Bex5

Reagovat
Pepe1911

Reagovat
smazaný uživatel

Minulé kolo Ewerton na lavičce, zřejmě vyléčen a připraven k zápasu......hlavně, že před 14.dny dostal lékařské vyjádření, že se bude kurýrovat 4 - 6 týdnů. ....aby mohla Slavia tlačit na potrestání Cedidly.....to se "podařilo", přišel nesmyslně vysoký trest na 5 zápasů ........Je to k zblití, fandill jsem proto Czenstochowe, ale marně.....

Reagovat
John Obi Mikel

My fandové jsme tlačili na trest, ať stojí stejně jako Ewerton. Kdyby bylo po našem, mohl už hrát.

Reagovat
smazaný uživatel

Nic proti fandům Slavie, ale neustálé nářky Trpišovského na cokoliv jsou už opravdu nechutné.

Reagovat
Coutinho10

no, aby to bylo fér, tak by ještě měl stát tu dobu, kterou mohl hrát od tý doby než byl ten trest potvrzenej nemám to úplně spočítaný, jak mu to vychází teď, případně jestli to je víc nebo míň než by to bylo s tímto pravidlem oproti tomu jak dlouho byl, je či bude ještě nepoužitý na ligový zápas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rustin Spencer Cohle

Pardubky se sice snaží kombinovat po zemi, ale dopředu nula, nula, nic.

Reagovat
smazaný uživatel

Když vidím tu Bohemku teď, mám za ten první poločas v sobotu ještě větší vztek. Nějak se z toho stává tradice, že doma první poločas prospíme. Tak uvidíme jak na Jabkách dneska.

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě jsem zvědavý, jako to je s Karabcem. Čvančara ho hezky přibrousil, když dával góla. Holt příště uhnout, no.

Reagovat
ratusek

Puškáč je dělo. Divím se, že po něm nejde někdo s vyššími ambicemi

Reagovat
smazaný uživatel

Koupí ho Hradec za peníze z Vlkanovy.

Reagovat
Martin9719

A na co? Na jeho místě je snad Vašulín.

Reagovat
djiros

Bohemians

Reagovat
monty25

Sluka teda solidní premiéra, ale co to bylo za gól?

Reagovat
ACSeRw!n

bohemka privezla bod z venku, tak to prece nebudou doma zbytecne potvrzovat

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
ratusek

Budějky mají čich na průměráky ze Slovenska

Reagovat
KnoxXx

Zilina revival

Reagovat
REPLIKATOR

Betonians Hlavně že remizovali na Spartě. Doma hrozní tragédi, 1 bod ze 3 zápasů

Reagovat
ondrasch77

Kokoti, se Spartou hrajou jak o život..., a pak prohrajou s Budějicema

Reagovat
smazaný uživatel

to je dobře

Reagovat
John Obi Mikel

Horejš viděl v sobotu Bohemku a taky zkouší na 3 stopery

Reagovat
jsemdement

Dobře Daněk vole šel do gólu viděl to tam bez nápovědy.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak snadné to vypadá

Reagovat
Neon

Narážečka o spoluhráčův obličej do golovky soupeře, to prostě chceš

Daněk

Reagovat
Salfovic

Kdo to tak krásně odkopl?

Reagovat
John Obi Mikel

Krob

Reagovat
Bex5

Reagovat
Baronne

Reagovat
Miguel19

Už mu můžeme říkat "Daňku"...

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Martin9719

Teď už je Sparta opravdu na dobré cestě.

Reagovat
ACSeRw!n

Julisovi tam obcas neco spadne, ale jinak je to proste silenost.. Hlavne, ze se rikalo, ze bude az ctvrtej utocnik a vpodstate hrat nebude..

Reagovat
wwwx

Reagovat
Baronne

Třetí měl bejt Drchal?

Reagovat
wwwx

Asi

Reagovat
jsemdement

Nedostal se do herní pohody, kterou měl. Předtím míče lepil a dával je patičkou zpátky, teď se od něj celkem odráží.

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
Greny

Jasná cervena pro Povazance ...

Reagovat
John Obi Mikel

A koukám, že se nepoučil

Reagovat
smazaný uživatel

Jak dlouho tam bud O2 mit skore 0:0?

Reagovat
smazaný uživatel

O2 ukazuje stav 0:0. Jsem se musel jít přesvědčit na LiveScore

Reagovat
smazaný uživatel

Cesta k naší bráně je fakt pohodlná.

Reagovat
smazaný uživatel

Chramosta

Reagovat
Martin9719

To je fakt zajímavý jak ta Sparta z dominantního výkonu uplně vyklídí pole. Předtím presink, protiútoky z vlastního vápna v 7 lidech dopředu, při akcích v poslední třetině hřiště min. 4 hráči ve vápně soupeře. Najednou nic. Být konzistentní tak se Sparty bude zase bát každý.

Reagovat
guzman

Ano být konzistentní...

Reagovat
Firkraag

Ale to je nejtěžší, ani City nehraje celej zápas dobře.

Reagovat
Rothbard

Ale nemůžeš hrát tak, že soupeře necháš skórovat. I v té slabší chvilce musíš jako tým fungovat. Nebo o to víc pak zapnout a výsledek zvrátit na svou stranu.

Reagovat
Firkraag

Teorie je jasná no :)

Reagovat
ratusek

Takhle ale nedokáže nikdo hrát 90.minut. ale souhlas s tím, že to mužstvo je dost psychicky křehké a je lehký je nalomit

Reagovat
diskoschlampe

Holec jasná žlutá za kecy, blbeček.

Reagovat
Firkraag

To je blbec

Reagovat
ratusek

Považanec červená? Božský sem už asi nenapíše, protože to s ním seklo

Reagovat
Greny

To už byla dneska tak jeho třetí zluta

Reagovat
John Obi Mikel

Už mohl mít v první půli, Horejš ho měl sundat.

Reagovat
Firkraag

Jankto dobrej psychopat

Reagovat
smazaný uživatel

Co udělal? Nebo myslíš ty jeho oči? Hraje v tranzu

Reagovat
Firkraag

Zelený úplně zbytečně fauloval a Jankto to nějak nezvládl a začal hystericky ječet

Reagovat
Firkraag

jako uplně se nedivim, ale myslim, že v kabině asi nebude uplně oblibenej

Reagovat
doshcz

v pohodě hecovačka

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to bylo v pořádku Zelený "na kokota"

Reagovat
smazaný uživatel

Jankto řve jak prasnice na rožni i když je faulovaný

Reagovat
db18

Spletl si Zeleninu se svou budoucí ženou.

Reagovat
Rothbard

Přes 20 minut v přesile a na hřišti to není vidět.

Reagovat
db18

takže Šulc asistence, Malina gól na 2:1?

Reagovat
Firkraag

týývole

Reagovat
John Obi Mikel

Malinsky

Reagovat
smazaný uživatel

Z Holce roste klíčový hráč

Reagovat
smazaný uživatel

Malinský

Reagovat
ACSeRw!n

Jankto je opet strasidelnej

Reagovat
smazaný uživatel

Proč? Mně naopak přešel dobrej.

Reagovat
ACSeRw!n

dyt nemel poradnou strelu, prihravku, prunik nic..

Reagovat
Rothbard

Neumí na 1v1.

Reagovat
smazaný uživatel

Možná by ses mohl začít na ten fotbal koukat

Reagovat
San Iker

Reagovat
iamek

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
Nuno čomes

Kdy nebyl?

Reagovat
rufus

Reagovat
Firkraag

měl mu dát druhou žlutou za simulaci

Reagovat
Greny

Takhle pokud mu dal žlutou za to co udělal Čvančara tak pak to je penalta od Kroba

Reagovat
doshcz

Reagovat
jsemdement

a ani tu kartu pro Minčeva jsem nějak nepochopil

Reagovat
verv

Krob měl být venku o něco dřív, stejně jako Považanec

Reagovat
ondrasch77

Tak hlavně už měl být na začátku druhého poločasu vylitej Pavelka...

Reagovat
r.mrazik

ten rozhodci to vubec nezvlada...

VAR klasicky k hovnu, penalta dost jasna

Reagovat
Firkraag

Simulace uplně jasná ty rudý hovado

Reagovat
r.mrazik

nerikej mi mami

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Greny

On dvacet vteřin předtím dal za stejný zákrok Čvančarovi zlutou

Reagovat
smazaný uživatel

Tvl Venca Kadlec

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší hráč je kotel

Reagovat
Slavia10

To bude tak dlouhý nastavení než dá Sparta gól?

Reagovat
Firkraag

Jablonec v devíti umí

Reagovat
smazaný uživatel

Tu první 6 bychom uhrát mohli. Při troše štěstí

Reagovat
Martin9719

1 střela na branku vážně?

Reagovat
smazaný uživatel

VAR nezklamal... ale snad Příhoda vysvětlí

Reagovat
ZB 07

Nevím proč, ale z dnešního zápasu mám velký obavy. Ta pauza od debaklu se Slavií nebyla vůbec velká, navíc u Baníku po jeho posledních domácích výkonech asi úplně nehrozí, že by nás podcenil. Bod by byl skvělej...

Reagovat
Greny

Navíc Richardovi zase jeblo a chce rotovat sestavu.. úplně vidím jak nechá sedět Řeznicka, Endla a Ševčíka a pošle tam Fouska, Hlavicu a nevím třeba Nečase nebo Blechu

Reagovat
ZB 07

Reagovat
ZB 07

Řezníček fakt sedí

Reagovat
bobis21

Podcenění asi nehrozí, ale klasický domácí výkon hrozí

Reagovat
ZB 07

Tak snad

Reagovat
smazaný uživatel

Minimálně bod je podle mě tutovka to je přesně ten zápas, do kterého jdeme jako velcí favoriti, ale tak nějak každý tuší, že to nebude nic lehkého. Teplice vol.2, ale rád se nechám mile překvapit

Reagovat
Martin9719

No tak při remíze vidím jak Vrba slaví místo toho aby měl 40x v zápase hlavu v dlaních.

Reagovat
smazaný uživatel

jestli přijde další matný výkon, tak to bude zase červená, uřvaná, nasraná hlava tu práci mu závidím jen tak napůl

Reagovat
Martin9719

S tím co máte k dispozici za kádr si myslím že až na Olomouc je k dosavadním výsledkům zbytečný se takhle rozčilovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ty teplice se měly porazit, ale bohužel no. Možná, kdyby byl od začátku sezony k dispozici Almasi, tak je aspon o pár bodů více.

Reagovat
Martin9719

Určitě, hlavně když by zopakoval formu tak by si vysloužil dobrý přestup.

Reagovat
Puskas

Dneska je jedu po delší době osobně zkontrolovat, tak chci vidět pořádný výkon i výsledek. a těším se na děkovačku pěti legendám...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ondrasch77

1:1 / 1:2

Reagovat
JessePinkman

Konečnej výborně

Reagovat
HorajzmAmmann

3:0 v suchým. Posledních 15 minut proti Jabku nás nastartuje k lepším zítřkům

dneska takto:

Hrubý - Sanneh, Takács, Pojezný, Šehič - Boula, Kaloč - Buchta, Miškovič, Jaroň - Klíma

Reagovat
bobis21

Nejsem proti, ale posazení Laštyho i Flašky když jsou oba zdraví neuvěřím, dokud to neuvidím na hřišti

Reagovat
HorajzmAmmann

nevěřím tomu, ale rád bych je posadil a možná už přemýšlel o trvalé výměně. Ke vší úctě k těmto legendám Baníku

Reagovat
Kepy_FCB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ratusek

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
iamek

Reagovat
Puskas

Reagovat
lichna.

Reagovat
Rustin Spencer Cohle

Reagovat
Shevchenko

Jako že by najednou chytala trojka jo? ale jinak si to skoro trefil.

Reagovat
Bex5

Video na 2 veci, ale jsem rad, ze to dotahli

Reagovat
Nuno čomes

Jj už to je ofiko půl hodiny.

Reagovat
slonzacky_lenoch

OT: Budinský oficiálně na hostování v Karviné do konce sezony.

Reagovat
Slavia10

OT: Vlkanova podepsal na 3 roky. Gratuluji Plzni.

Reagovat
Greny

Bez Řezníčka a Berkovce jsme bez šance

Reagovat
naheCZ

Co je s Berkovcem, že není ani na lavičce? A u Řezníčka se to asi dalo čekat, že by ten "anglický týden" moc nedával

Reagovat
Miguel19

Vlkanova hned základ..

Reagovat
doocetung

Sehic na beku ale nevím no, místo jednoho Hrota se měl zkusit ten Miškovic hned od začátku, v Jablonci za tu chvíli nehrál špatně

Reagovat
doocetung

Ale dnes nám věřím .. 3:1 klima,Tijani,buchta

Reagovat
Greny

Tak jelikoz za nás chytá Šiman tak když trefíte třikrát branku dáte čtyři goly

Reagovat
doocetung

Proč to jako hned po pár kolech tak prorotoval? navíc golmana

Reagovat
Greny

On to říkal hned po Slavii, nevím proč to udělal ... Řezníček měl na konci nějaké problémy zdravotní a Berkovec prý nemocný ... Ale i tak jsou tam i další zmeny

Reagovat
ratusek

sestava dobrá. Ještě posadit Laštůvku a bude dobře. I když jestli má chytat Letáček, tak radši at chytá Laštůvka

Reagovat
doocetung

No právě..

Reagovat
John Obi Mikel

Tvl Slovácko

Reagovat
AjaxFans

Jaky byl gol?Než jsem zapl přenos,tak už tečeme

Reagovat
John Obi Mikel

Vy ztráta míče, Vlkanova krásná průnikovka na Kopice a ten gól.

Reagovat
John Obi Mikel

Jak to tam vypadá teď? Přepnul jsem na Baník.

Reagovat
AjaxFans

Myslím, že máme víc míč a trochu je tlačíme,ale bez vyložené šance

Reagovat
AjaxFans

Piča,gól do šatny

Reagovat
John Obi Mikel

Csaplárova past

Reagovat
AjaxFans

Doufejme

Reagovat
Martin9719

Držení míče má proti nám lepší skoro každý.

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Vlkanova instantní asistence

Reagovat
kecipep

To už je tam snad pro nás pravidlo rychle inkasovat

Reagovat
kecipep

Autobus českého mistra zaparkován a uvidíme, jestli se do něj prokoušeme. Nuda kvůli naší blbosti

Reagovat
naheCZ

Falta si ho tam takhle mohl motat klidně celej den

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Co je pravdy na tom, že někdo z vedení Baníku brousí Bracovo dceru? A je to Adéla nebo Vendula? (naťukl to ten ufuněnec v nosičích vody)

Reagovat
ratusek

Bělák, ale kterou, to netuším. já jim u toho nesvítil

Reagovat
Salfovic

Třeba nesvítil nikdo, tak ani neví kterou.

Reagovat
smazaný uživatel

To by poznal i po tmě.

Reagovat
havrys99

Modou strašný potřebujeme prostě posílit tam ještě

Reagovat
Martin9719

Do defenzivy naopak super. Neříkám hráč pro LM, tvořivost tam taky není moc velká, ale stačí.

Reagovat
John Obi Mikel

Tenhle brněnský roh byl TOPka

Reagovat
naheCZ

Reagovat
Dru Zeree

Ten Hrabina je divizní hráč. 6 doteků s míčem, 6 ztrat

Reagovat
HorajzmAmmann

proč nás mele doma Brno?

Reagovat
AjaxFans

To hrajete až takovou tužku?

Reagovat
HorajzmAmmann

hrozný, nejlepší na hřišti Falta a Granečný.

Reagovat
John Obi Mikel

Mele je silný slovo, ale máš pravdu, že jsou lepší.

Reagovat
havrys99

Vlkanova je technicky na topu, ty míče mají fantastickou přesnost

Reagovat
Martin9719

To byl vlastně vždycky co už hrál HK ligu. Ale pořád se někomu bude zdát 12 mega moc.

Reagovat
$dolar$

Já psal, že víc jak 13 bych nedal, ze 20 je moc, jestli na mě narazis.

Reagovat
Martin9719

To uplně na tebe není, to jsem četl všude možně na twitteru, fb atd.

Reagovat
db18

To se táhne už od dob, kdy Hradec hrál druhou ligu a všem se zdálo 8 mega moc...

Reagovat
jsemdement

To víš, 27 let, vlastně už důchodce nezpenižetitelnej.

Reagovat
Martin9719

Samozřejmě, strategie jako SAF v MU a pak nás Tevez dalších 5 let ničil v City.

Reagovat
db18

Reagovat
kecipep

Z našich standardek už padají góly, velké zlepšení

Reagovat
iamek

To je naprosto šílené co ten tým předvádí .

Reagovat
ratusek

chudáku, taková dvojice oblíbených klubů ale soucítím s tebou

Reagovat
iamek

+ Jersey NHL a Ferrari formule

Reagovat
HorajzmAmmann

Calgary a McLaren

Reagovat
ratusek

Ferrari mám taky v F1 a v NHL mám pro změnu Detroit, takže jsme na tom uplně stejně ikdyž u Detroitu se trošičku blýská na lepší časy

Reagovat
JessePinkman

Za Jersey

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Rustin Spencer Cohle

Bída a utrpení

Reagovat
HorajzmAmmann

Klíma, Tijany teda šílený výkon. Dejte tam pls toho Miškoviče...

Reagovat
veikko

Tak Tijani je maximálně takové kladivo do vápna... spíš dřevěná palice. Jeho technická neschopnost je úplně brutální.

Reagovat
jsemdement

No nic, Plzeň danzo, čas na Vostravu, zajímá.

Reagovat
Greny

Tvl Ševo s tvou střelou na levačku se to musí střílet

Reagovat
naheCZ

Nechápu, co tam ještě vymýšlel, tohle měl prostě zakončovat

Reagovat
Greny

On takový je prostě hracicka

Reagovat
Martin9719

Vlk MOTM. Kam s ním v sestavě to už máme asi vyřešeno. Neskutečný přehled když dostane míč a výborný pohyb bez míče.

Reagovat
OTASi

Reagovat
PISTOLERO

Slovácko dobře zajebavá

Reagovat
Didier Drogba

Dej tam Reznicka, proti takhle slabymu tymu dlouho hrat nebudeme

Reagovat
Mönchengladbach

Reagovat
ratusek

bojím se zapnout druhý poločas, podle toho, co tady čtu ten první jsem naštěstí neviděl

Reagovat
HorajzmAmmann

když už i já jsem negativní...

Reagovat
stas87

To som si vybral zapas na 1,5+...ten Sevcik tiahne brejk, dobehne k vapnu a neomylne prihra tak zle, ze z tej akcie nic nie je...Falta sam na vapne a trafi stred branky sracka strelou..to je utrpenie na to pozerat, ako su neschopni kvalitne zakoncit.

Reagovat
Couturel

Zkus jednou dělat taky závěry až po zápase. Pokaždý když od tebe něco čtu, tak jsi akorát k smíchu.

Reagovat
stas87

To akoze nesmiem napisat nikdy nic pocas prveho polcasu? Ved to nebol dobry futbal, zopar sanc ano ale ako s nimi tie kopyta nalozili..to bolo k smiechu fakt dost.

Reagovat
Couturel

Já nikde nenapsal, že nesmíš

A jinak souhlas s těmi kopyty, ale to už je bohužel naše liga. Brno zatím vymačkává maximum co může. To musí být vidět. Někteří ti hráči neumí nahrát na 2 metry. Ale hra Ostravy byla vyloženě trapná.

Reagovat
didosh

Reagovat
Shevchenko

Co to zas je

Reagovat
AjaxFans

Ty voe, ty naše rohy to je teda finta

Reagovat
John Obi Mikel

Škoda Višinský

Reagovat
Rustin Spencer Cohle

Smékal Dva doteky s míčem, dva úplně na piču.

Reagovat
bobis21

Reagovat
John Obi Mikel

Hezky pěkně zakřiknul

Reagovat
doocetung

úplná klasika do dvou minut od hejtu

Reagovat
ratusek

Reagovat
Rustin Spencer Cohle

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
bobis21

Zas dávají góly ti, kteří na to nemají

Reagovat
Greny

Richarde super střídání...

Reagovat
andrew96

Slovácko gól za barák. #dvajedna

Reagovat
jsemdement

Gólaso pěknej, vo tom nic. Proč tam nešel Nguyen levou rukou místo pravé, to nechňápu.

Reagovat
OTASi

hradec jede

Reagovat
ratusek

Tak kdo po dnešku, Jílek nebo Hoftych?

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Hofťa

Reagovat
John Obi Mikel

Vrba

Reagovat
monty25

Teplice se šetří na Jablonec, jinak si tu sestavu nedokážu vysvětlit...

https://twitter.com/FK_Teplice/status/1565021927986577408

Reagovat
ratusek

Tak stejně byste tam uhráli asi kulový, takhle budete mít pošetřené hráče na Jablonec, který hrál v 10 proti Spartě

Reagovat
Miguel19

8 slávistů ve fantasy, všichni v základu - takže Teplice výhra 1:0

Reagovat
djiros

Reagovat
Hafna

Já mám 5/5 takže at to dopadne jakkoliv, tak tohle je pro mě ta pravá výhra

Reagovat
Greny

Vyrovnat remíza by byla zaslouzena

Reagovat
veikko

No to nevím teda, to jsi k nám ještě milosrdný.

Reagovat
ratusek

Reagovat
Greny

Byl jsem nelíbilo se Ti to a trest prisel

Reagovat
veikko

Já jsem si na nic nestěžoval.

Reagovat
John Obi Mikel

Mandous - Schranz, Santos, Kačaraba, Jurásek - Holeš, Ševčík - Usor, Lingr, Jurásek - Tecl

Nahradnici: Kolář, Tiehi, Maso, Olayinka, Plavšič, Fila, Provod, Douděra, Ewerton, Hromada, Traoré

Reagovat
OTASi

Schranz zase na beku

Reagovat
jackinho10

Co je na tom vtipneho? Doma proti Teplicim bude i pravy obrance hrat utocnika.

Reagovat
Losinho

Docela dobrá, takže to bude stát za prd

Reagovat
ratusek

na to, že vás čeká Slovácko, tak nikoho nešetříte

Reagovat
John Obi Mikel

Olayinku. A Ousou se šetří sám. A taky velká část hráčů je na tom výkonostně docela podobně, že se tomu nedá říkat šetření.

Reagovat
ratusek

Reagovat
Losinho

Traoré, Douděra, Ousou, Oscar, Masopust, Olej, Provod, Tiehi.. tihle všichni klidně můžou hrát na Slovácku základ + teoreticky Ewerton, ale na to je asi moc brzo

Reagovat
ratusek

Jo vlastně. Máte to do rotace slušný a můžete vyměnit celou sestavu a nikdo moc rozdíl nepozná

Reagovat
John Obi Mikel

Stačí 2 Teclovi povedené zápasy a ze sestavy s ním a Tarasem je najednou docela dobrá

Dnes měl dát šanci Filovi

Reagovat
Losinho

Kvůli nim je to jen docela

Reagovat
Coutinho10

aby mi Usor do fanty dal tak hattrick

Sestava: Mandous – Schranz, Santos, Kačaraba, D. Jurásek – Holeš, Ševčík – Usor, Lingr, M. Jurásek – Tecl

Lavička: Kolář, Tiéhi, Masopust, Olayinka, Plavšić, Fila, Provod, Douděra, Ewerton, Hromada, Traoré

Reagovat
smazaný uživatel

chudak Schranz

Reagovat
Coutinho10

no jo, Teclik ma formu

Reagovat
DieFohlenBMG

S Doudakem na RB a Schranzem na hrotu by to byla hodně dobrá sestava

Reagovat
Coutinho10

by Teclík nesmel mit formu

Reagovat
Igner Farnsworth

Plavsic, Fila aspoň půlku na svých postech

Reagovat
John Obi Mikel

Řezníček

Reagovat
naheCZ

Řezníček pěkně

Reagovat
Edgar Davids

Reznicek je proste fantom

Reagovat
ratusek

Sanneh někde v piči. ale tak čekal jsem

Reagovat
veikko

Vždyť ten zápas je z naší strany úplná tragikomedie. I to zakončení při gólu bylo přesně doprostřed, jen měl štěstí, že Šiman reflexivně tou nohou uhnul.

Reagovat
Rustin Spencer Cohle

Měl bych zase někoho vypičovat

Reagovat
ratusek

Reagovat
HorajzmAmmann

Bránit doma proti Brnu... po golu na 1:0 Brno zase lepší...Ach jo... a ještě tam dejte Fleišmana... kurva

Reagovat
ratusek

jenže nejhorší je, že dnes hraje ta sestava, po které všichni voláme. Měl tam dát asi Tetoura do středu a na hrot Klímu, Tijani prostě hrát od začátku nemůže. Akorát chybí hlavně střed hřiště a to se budeme trápit až do letního přestupáku. V zimě nám nikdo středáka asi nedá. A nevím nevím, zda Almasi nám vytrhne trn z paty. Třeba ano, protože jinak to bude boj o záchranu Tijani je dobrej jen jako žolík

Reagovat
bobis21

By mě teda zajímalo, kdo volal po Boulovi v základu

Reagovat
ratusek

někdo tady psal, že by se to mělo okysličit a měl by hrát s Kaločem. Bohužel střed máme nejslabší a po dnešní prohře to bude bude boj o záchranu. jsem s tím smířen. Nedejbože se budeme strachovat až do konce.

Reagovat
veikko

Já jsem to určitě zmiňoval, přiznám to, ale bylo to jen kvůli tomu, že hrál v základu úplně neschopný Frydrych. Když jsem ale dneska viděl výkon Takácse ve 2. poločase, tak je to vlastně úplně jedno, kdo tam bude hrát.

Reagovat
ratusek

Jo přitom Takacs tady byl brán jako nejlepší příchod za poslední dobu a musí prý vydržet zdravý Bělák, Grussmann okamžitě oba vyrazit. To je jejich dílo ta obrana a záloha. Mlaďoši to nevytrhnou a Almasi asi taky ne. Ten když to vidí, tak bude "marodit" dál a vyčítat si, že nepřestoupil

Reagovat
veikko

Jo toho Takácse jsem taky vyhlížel jako spasení, přitom je to jen další zprasení. Ale na mou obranu já ho chtěl spíš jako DM ke Kaločovi a Tetourovi, protože Boula je taky fail. Chce to hlavně ty posily do středu zálohy a nějakou alternativu na křídlo, protože to musí vidět i slepý. S tím vedením souhlas, to je hlavní kámen úrazu.

Reagovat
bobis21

OK, to mi ušlo

No já bych každopádně hlavně dávno změnil rozestavení. Hrajeme to samé už několik let a pořád to nefunguje. Dávno se měli zkusit třeba 3 stopery (když stejně Flaška dozadu už tak rok hoří) apod.

Reagovat
veikko

Teoreticky by se nabízelo změnit rozestavení, ale nezmění to fakt, že ve středu zálohy není kromě Tetoura nikdo, kdo by mohl kvalitně rozehrávat a Tetour se zrovna s formou nepotkal a elitní ligový záložník to taky úplně není (tím neříkám, že není z našich nejlepší). Paradoxně nejlepší rozehrávku má jednoznačně stoper Pojezný, s rozehrávkou na tom není až tak blbě ani právě Takács, který dneska na konci "zahvězdil". Osobně si myslím, že po uzdravení Lischky to dopadne tak, že Pojezného vyzkouší Vrba na DM, aby zajišťoval rozehrávku, ale myslím si, že to minimálně na začátku fungovat nebude, protože je to úplně jiný post a něco jiného je rozehrávat ze stopera a něco jiného organizovat celou hru ze středu zálohy. Počkejme si na posily, jaké se podaří ulovit.

Reagovat
bobis21

Kreativního hráče nemáme několik let, to nikdo nepopírá. Ale právě v tom rozestavení na 3 stopery by Pojezný z toho krajního postu mohl chodit víc dopředu a být přitom "zajištěný". Stejně tak by to mohlo na druhé straně víc sedět Frydrychovi, který byl stejně vždy něco mezi bekem a stoperem ...

Minimálně za zkoušku to podle mě stojí. Dělat dokola to samé a očekávat jiný výsledek snad nemusíme

Reagovat
veikko

To rozhodně souhlasím, opakování nefungující věci je bláznovství. Každopádně já už jsem na to fakt rezignoval. Nezměníš nic, v klubu jsou zcela nekompetentní lidi, kteří si posty drží dlouho... Nejvíc je mi teď líto odchodu Smetany, který s prakticky stejným kádrem dokázal držet Baník v naději, že třeba ten kádr není úplně na hovno.

Reagovat
John Obi Mikel

Smetana měl Sora a Almasiho.

Reagovat
ratusek

A ještě Azeveda. Sor i Dyjan to vždy suprově rozhýbali

Reagovat
HorajzmAmmann

Azevedo a Jánoš jsou prostě ztráty jako prase ani si to neuvědomujeme....pohybově s nima ten tým byl úplně jinde.

Reagovat
ratusek

Reagovat
Puskas

Reagovat
lichna.

Reagovat
ratusek

Vaas - Far cry 3

Reagovat
didosh

Reagovat
HorajzmAmmann

Boula je naprosto podprůměrý hráč, který nemá nic co by Baník posunulo. Adam Jánoš je oproti Boulovi Gattuso.

Reagovat
lichna.

No, v tom Jablonci to neodehrál špatně.

Reagovat
smetos

Je to hruza, pomale prihravky, zadna vystavba hry, jenom nakopavane balony a modle ni se. Vrba ven

Reagovat
Firkraag

Co se stalo? Livesport měl chvíli 1:2 pro Brno

Reagovat
John Obi Mikel

Ofsajd Řezníčka

Reagovat
naheCZ

Gól z ofsajdu

Reagovat
naheCZ

Ale nemuseli to ani opravovat

Reagovat
Greny

Nic gol

Reagovat
Greny

Goooooooooooooooooooolasoooo

Reagovat
ACSMan

Reagovat
stas87

Brno vyhra v Ostrave. Vrba prezije jesen vobec?

Reagovat
jsemdement

Myslím, že se bude kácet.

Reagovat
John Obi Mikel

Baník Nepoučí se a nepoučí

Reagovat
Firkraag

Co se stalo? Livesport to tam má zase

Reagovat
stas87

Uz plati, prvy bol z jasneho ofsajdu.

Reagovat
Jesfey

Vystřídali Hrabinu a jak to tam padá

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
HorajzmAmmann

Běžte do prdele...

Reagovat
ratusek

Běžte už do piče čuráci a rozpusťte to

Reagovat
bakasa

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
ondrasch77

Běžte už do piče čuráci a rozpusťte to..., po 100 letech

Reagovat
ratusek

no a ne? Pěkná oslava výročí Dneska už se tomu směju, ale včera jsem byl neskutečně vytočenej. A chtěl bych vidět tebe. Bez výhry, jen 3 body. Ale zase jste měli o dost těžší los než my

Reagovat
ondrasch77

Já to beru, tak ja to je..., zejména k současnému stavu FKJ. Mirek skoro v teplákách, peněz moc není, přebudování kádru (z kterého odcházejí hráči, aniž by dostali šanci (Kubista, Kadlec) a zůstávají zoufalci. Takže jo, sere mě to, ale chvílemi je vidět nějaký progres..., tak chci věřit tomu, že se to zlepší.

Chápu tvoji frustraci, protože máte vysněného trenéra, bohatého majitele ale hrajete hrozně, akorát ti mladí kluci (Kaloč, Buchta atd...) ti můžou dělat radost.

Ale jinak se točíte už pár let v kruhu a zaslepenost mhoha fanoušků je až zarážející.

Reagovat
Edgar Davids

Brno jede...ale Lastuvka jeden z tech dvou mohl mit, nemuzu si pomoct

Reagovat
ratusek

Reagovat
smazaný uživatel

Tvl Baník obrana jak prase

Reagovat
djiros

Žádný Hoftych ani Jílek, ale Vrba bude balit první.

Reagovat
Salfovic

Dobré ráno, Vietname.

Reagovat
Salfovic

Baníček

Reagovat
patas92

Proč se ten Laštůvka zas vzteká, když mu to propadlo mezi rukama. Já bych s tím kokotem v jednom týmu být nemohl

Reagovat
andrew96

To se nedá. Dobře mu tak.

Reagovat
didosh

teda až na toho kokota

Reagovat
jackinho10

By me zajimalo, kdy uz Vrba konecne ukaze koule a posadi Lastuvku. Vsechna cest jeho kariere, ale ve 40 uz i zavory padaji rychleji nez on

Reagovat
oli9

Tak čekal jsem vyrovnanější mac v Plzni

Reagovat
Selänne

Laštůvka se ohýbal pro vypadlou pětikorunu, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Pro zuby.

Reagovat
Zephyr

Obrana Baníku je teda zážitek

Reagovat
John Obi Mikel

Hapal je furt volný

Reagovat
ratusek

S tímhle neudělá nikdo nic. I když nakopávanou sračku můžeme začít hrát vždy a třeba to nějaké body přinese. Protože po dnešku hrajeme o záchranu, je potřeba si to přiznat. Takže na týmu bude deka a bude to horší a horší. A hlavně nás ještě nečekal žádný ten top tým

Reagovat
stas87

Lastuvka je dobry agent, takto im krasne hodit loptu na nohu.

Reagovat
naheCZ

Fousek super lob

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
djiros

Idiot

Reagovat
Urbis__

Reagovat
Urbis__

Brno jede

Reagovat
Hasan Šáš

Vyhlídl sis tam nějaký mladý maso?

Reagovat
Greny

Krása jak Richardovi nevyšel Texl tak mu vyšel Fousek a vlastně i Řezníček..

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
stas87

To Brno bolo lepsie väcsiu cast zapasu, lenze neschopnost adekvatne zakoncit ten zapas dlho zrazal dole. Nic moc som od toho necakal ale nakoniec ma to celkom bavilo. Lastuvka taakto trapne v tej branke posobi dlho?

Reagovat
John Obi Mikel

Ne, loni je dost držel.

Reagovat
Didier Drogba

Jesteze tak, proti takovym cajickum uz asi hrat nebudeme, zas az v druhe lize

Reagovat
Gelu28

Běláku dokud budeš v klubu tak to jiné nebude ty bezcharekterní hovado ...dnes Brno naprosto zaslouženě a měli vyhrát za skvělý první poločas tak 5:1 Baník potřebuje komplet změnu ve vedení....ale tohle Brabec nikdy nepochopí

Reagovat
jackinho10

To je parada, kdyz doma prohrajes 1:2 a potom si s Granecnym menis dres vysmaty od ucha k uchu proc by ses taky snazil, kdyz par set tisic stejne kazdy mesic prijde na ucet

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole oni nekomu v Baniku davajit nekolik set mesicne?

Reagovat
jackinho10

Tak u Fillovi a Fleischmanovi se rikalo, ze maji 400, kdyz prisli pred x lety

Reagovat
bobis21

Nejvíc by měli mít kolem 250 základ no ... (např. zmíněný Flaška, teď předpokládám něco podobného i Frydrych)

Reagovat
iamek

Frydrych kolem 250-300.

Reagovat
Nuno čomes

Ty kráso.

Reagovat
Martin9719

Reagovat
PISTOLERO

Zbrojovka

Reagovat
REPLIKATOR

Vrba

Reagovat
Coutinho10

ten Maxi celkem prisna redka ne ? nejdriv hral mic

Reagovat
bartes

jak to je s Vrbou? Podrží ho nebo pomaže? Teď je nečeká nic jednoduchého. Venku Hradec, doma pardubice, pak budejky, liberec, sparta, plzen, dohromady budou rádi za 6 bodů z těchto 6 zápasů

Reagovat
bartes

ještě jsem zapomněl Slovácko, to taky bude asi za 0

Reagovat
HorajzmAmmann

já myslím, že podrží... tam to není o trenérovi.

Reagovat
smazaný uživatel

No ale ale v nosicich vody rikali... ze jsou tam ty anonymozity.

Reagovat
fabec1222

A můžou si dovolit ho vyplatit?

Reagovat
bartes

tvl. tohle je přesně zápas pro Filu a zase tam straší Tecl

Reagovat
südkurve

Už se těším na tiskovku a pozapasovy rozhovor. Ten věčně nasranej bubák mi vždycky zvedne náladu.

Reagovat
naheCZ

Fakt teď řekl Ousou?

Reagovat
John Obi Mikel

Jo

Reagovat
jsemdement

Bohužel chybí Marťas Fernetů, aby tepláky daly #SKSNezmarVolal zase sedmičku, tak ještě možná Davídek Dráth by pomohl.

džojknazačátek

Reagovat
naheCZ

Pěkná od Juráska, to mělo skončit gólem

Reagovat
John Obi Mikel

Škoda. Zrovna on by si ho za svou snahu zasloužil.

Reagovat
Rozumvhrsti

Nerikali Baníkovci furt,že by měli hrát Jaron,Kaloč,Buchta ze jsou úžasný ? Teď už zas čtu,že potřebujete posílit

Reagovat
monty25

Už to vypadalo, že Teplice přežily ten úvodní tlak Slavie a potom zase klasicky dostanou gól z rohu.

Reagovat
Coutinho10

Goooooooaaaaaaaal Lingrrrr

Reagovat
JackBlack

Standa zkušeně přenechal ...

Reagovat
John Obi Mikel

Lingardinho

Reagovat
smazaný uživatel

Lingrdinho.*

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
naheCZ

Jurásek

Reagovat
monty25

Ty vole, už se naučte bránit ty rohy...

Reagovat
smazaný uživatel

Buď v klidu, Urbi et orbi otočí hattrickem...

Reagovat
Firkraag

To bude zase sedmička

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkný výkon Jurásek, takový Weiss ml.

Reagovat
John Obi Mikel

Včera mu bylo 19, takže narozeninová forma

Reagovat
Mass

Reagovat
Mass

Druhej Jurásek dal taky gól na svoje narozeniny.

Reagovat
Coutinho10

to je ono, Juras

Reagovat
John Obi Mikel

M. Jurásek

Reagovat
jsemdement

Pravo Daněk, středo Vlkanova, Levo Jurásek. To se nám to do Spartič teda repre dobře rýsuje.

Reagovat
Mass

Vlkanova je trochu starej na u21.

Reagovat
jsemdement

Z 7 se 1 dělá snadno a podle výzoru to ani nikdo zkoumat nebude.

Reagovat
naheCZ

Hlavně mu ten gól neberte

Reagovat
Miguel19

Dával Teclinho ne?

Reagovat
John Obi Mikel

Podle mne netečoval. Nebo to aspoň nezměnilo směr.

Reagovat
Chlupatá máma

Ta teč byla v ofsajdu, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Baník letos konečně utook na titul, nebo aspoň top 3

Reagovat
smazaný uživatel

Do (polo)mrtvych se nekope .

Reagovat
smazaný uživatel

Tak letos je Vrba zvedne a vybičuje

Reagovat
smazaný uživatel

Žák

Reagovat
monty25

Být na jeho místě Gning, tak jde sám na bránu.

Reagovat
Mass

Teď to ale Matěj dal na Tecla

Reagovat
John Obi Mikel

Jurásek maže Dramého na chleba zatím, akorát produktivita nic moc. V posledních letech snad musel mít individuální tréninky s Buremem

Reagovat
Mass

Stačí když jsou Tecl a Masopust tvůj vzor.

Reagovat
Firkraag

Dobrej trénink pro Slavii

Reagovat
Igner Farnsworth

Teplice na výletě

Reagovat
Mass

Chce to ještě Ševčíka z Brna do Slavie a oba Pudily do áčka, ať je to zmatení moderátorů úplný

Reagovat
John Obi Mikel

V kombinaci ještě se Sorem a Usorem vražedná kombinace

Reagovat
Mass

Reagovat
iamnotdave

Ještě stáhnout z hostování v Dukle Douděru a z Bohemky Berana a vytáhnout z Béčka dalšího Berana.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Mass

Sem zapomněl, že i Douděra má bráchu ve fotbale.

Reagovat
John Obi Mikel

A bratrance Červa

Reagovat
Mass

Mně teda stačilo, jak tady na rasistickym eurofotbalu si spletli fotku Davida a Matěje

Reagovat
Spalovač šancí

Úplně slyším Čapouna: "Ševčík, Pudil, Douděra, Beran, to se nám to pěkně rýmuje"

Reagovat
smazaný uživatel

Z 5ti nejlepších střelců ligy jsou 4 slávisté

Reagovat
naheCZ

Tohle je bez ofsajd lajny marný

Reagovat
jsemdement

Která je beztak taky kolikrát špatně .

Reagovat
Coutinho10

skoda, ze si to Jurasek nepohlidal

Reagovat
Mass

Když je to o pár centimetrů tak to neuhlídáš. Je jak dlouho to kontroloval videorozhodčí, tak to muselo bejt těsný.

Reagovat
Coutinho10

docela me prekvapilo, ze tak dlouho...ta kamera asi dost zkreslovala

Reagovat
Igner Farnsworth

Nezdálo se mi to jako ofsajd ale tady je to asi jedno

Reagovat
Mass

Ze záběru v televizi vypadá že byl, ale kamera má hroznej úhel a zkresluje.

Reagovat
Igner Farnsworth

Je pravda, ze to zkoumali dlouho tak asi byl

Reagovat
John Obi Mikel

Hlavně ať druhá půle připomíná spíš Pardubky než Zlín, kde jsme si to zbytečně zkomplikovali. Zatím dobrý výkon, září hlavně mladý Jurásek hraje skvěle. Dramému se o něm bude zdát, jak ho tam v první půlce točil. Ať mu forma pokračuje. Teplice ukázali jen pár náznaků a hlavně mají dost mezer v bránění.

Reagovat
John Obi Mikel

,*ukázaly

Reagovat
ratusek

Mladý Jurásek je excelentní každý zápas to je klenot

Reagovat
John Obi Mikel

To by musel právě přidat produktivitu (jak píšu výše, nebo Mass pod tebou).

Reagovat
ratusek

To přijde se zkušenostma. Kdyby byl efektivní, tak ho s těmahle výkonama po půl roce nemáte v kádru

Reagovat
Losinho

Reagovat
Mass

Bohužel k čemu ti to je, že tak párkrát sám pěkně někoho vymícháš a utečeš, když se pak netrefíš.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
bartes

je mu 19 a hraje teprve několikátý zápas v A týmu. Za mě byl v prvním poločase nejlepší na hřišti. Kdyby dal gól místo tyčky, tak se mu ty další tutovky odpustí.

Reagovat
Freedo

Reagovat
jsemdement

K tomu, že se bude dále jako hráč posouvat.

Reagovat
John Obi Mikel

A keště ten gól chtěj O2 připsat Teclovi

Reagovat
Freedo

Rozhodně je super. Akorát mi přijde, že David Jurásek kvůli němu není vůbec vidět na levý lajně.

Reagovat
naheCZ

Tecl

Reagovat
John Obi Mikel

Teclátor

Reagovat
monty25

Ať už je konec.

Reagovat
Mass

nn dnes Teclík hattrick

Reagovat
bartes

tecl do repre , ať jdou ti komentátoři fakt do pryč

Reagovat
John Obi Mikel

Tak má zatím bilanci 5/5, v repre bude s velkou pravděpodobností

Reagovat
John Obi Mikel

5/6 pokud mu připíšou ten Juráskův

Reagovat
Mass

Prý už připsali.

Reagovat
John Obi Mikel

Chudák Jurásek

Reagovat
Losinho

Reagovat
bartes

stejně mu nevěřím, že dá za sezónu víc jak 10 gólů. Prostě tohle není klasický 4 gólový tecl

Reagovat
Freedo

A naprosto oprávněně

Reagovat
F.Torres

Tak minulý rok dál více jak Messi. Letos to tam taky bombu tak proč ne

Reagovat
iamnotdave

Koukám, že Standa bojuje o novou smlouvu

nebo ho pošlou do Indonésie

Reagovat
Mass

Reagovat
Mass

Standa už dnes druhý gól. I když teda jeden šťastná teč a druhej do prázdný.

Reagovat
jsemdement

Začíná Lafatět.

Reagovat
jsemdement

Prdele Stando tohle nám nemůžeš dělat. Ty už góly prostě a jednoduše dávat nesmíš. Ty jsi už zaškatulkovaný kopyto ty nýmande, těžkotonážní palič. Ty chcípáku běhavěj, ty zbytečnej atlete.

Stando, vrať se na zem, ty nejsi fodbalista.

Reagovat
bartes

Reagovat
didosh

Reagovat
Slavia10

Říkejte si co chcete, může to znít vážně šíleně nebo vtipně, ale současný Tecl patří do základu.

Reagovat
Kocour Klapuška

Konečně kanonýr do repre, když Schick bez formy

Reagovat
John Obi Mikel

Co Schick, ale Kuchta se bude muset v září hodně snažit

Reagovat
Freedo

Já jsem se tu historicky projevoval jako jeden z největších zastánců Standy, což si klidně můžete najít na owny searchi. Takže rád bych teď napsal, že jsem vám to říkal. Pořád na to má. Standa je legenda a měl by mít zvenku stadiónu velkej plakát.

Reagovat
John Obi Mikel

Brno+Pardubky+Teplice. Já s hodnocením ještě počkám.

Reagovat
John Obi Mikel

Ale přeju mu to

Reagovat
Freedo

Tak sezóna je dlouhá, bude tam pauza na MS. Může se stát cokoliv. Ale myslím si, že Standa ukazuje, že na Slavii pořád má. A on na ní měl vždycky, protože tam jde o náběhy, vyběr místa, obětavost.

Reagovat
John Obi Mikel

On už právě s náběhy (asi kvůli stáří) dost ubral, takže bude fakt potřeba aby byl gólovější

Reagovat
Mass

Stáří? Traoré je ještě o dva roky starší a pravidelně má nejvíc naběháno ze slávistů.

Reagovat
John Obi Mikel

Asi mnou trochu špatně formulováno, přijde mi, že poslední 2 sezóny dost ubral s dynamikou, ne s počtem.

Reagovat
Greny

Na Slavii má max v lize , v poharech je to bída...

Reagovat
Mass

V pohárech většinou střídal nebo nehrál, nemohla to bejt bída.

Reagovat
Losinho

S Polákama byl hroznej.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
didosh

Reagovat
meno

Tvl doslova měl za úkol je zničit fyzicky, což udělal. Co víc chceš?

Reagovat
Losinho

Třeba aby podržel aspoň nějakej balón a nehodil s sebou třikrát ve vápně jak vocas.

Reagovat
Greny

Nebo nebyl videt

Reagovat
jackinho10

Tak diky temhle tymum je Hlozek v Leverkusenu

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
John Obi Mikel

Já nechtěl takhle popichovat Sparťany, tak jsem to nezmínil

Reagovat
F.Torres

Reagovat
Freedo

Reagovat
monty25

Tímhle tempem to bude fakt sedmička.

Reagovat
Kocour Klapuška

Tak pro tebe dobře, ne? Vypadá to, jako kdyby Slavia hrála proti ženám

Reagovat
monty25

Jak sis mohl všimnout, v ženách fandím Slavii.

Reagovat
John Obi Mikel

Taraaaaas

Reagovat
DieFohlenBMG

Standa přináší klukům dobrou náladu

Reagovat
Mass

Twl ať tam dá Hromadu, mám pocit, že dnes se trefí každej hatovanej hráč

Reagovat
Lemond Laws

Dopici, kolikrat ty dementi za mikrofonem prohoděj ty Jurásky. To snad neni možný

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Mass

rasisti

Reagovat
SpecialOne

Ani teď tam toho Filu nedá?

Reagovat
naheCZ

Usor

Reagovat
mistr129

Usor

Reagovat
DieFohlenBMG

Kurs na remízu 1892

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Mass

Reagovat
Blasphemer

za barák

Reagovat
John Obi Mikel

Usoooor

Reagovat
Komix

Usor mňam

Reagovat
Mass

lol Usor! A proč si sundaval trencle?

Reagovat
DieFohlenBMG

Černý Zidane

Reagovat
Freedo

Těším se na derby.

Reagovat
jsemdement

piče dobře Usor, takle se má fotbal hrát

jenom ten špatnej dres to kazí, takže 2/10 klička

Reagovat
Panini Calciatore

To je pecka ked da za Mladu Boleslav gol Skoda

Reagovat
John Obi Mikel

Hoď tam Filu

Reagovat
naheCZ

Reagovat
DieFohlenBMG

Misto Schranze na beka

Reagovat
Mass

Trpiš na tom tabletu má snad eurofotbal

Reagovat
Freedo

Jakej tu má nick?

Reagovat
Mass

Nevim, ale dal tam Filu.

Reagovat
Losinho

Ewerton

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
RuneSKS

Reagovat
Freedo

Reagovat
Kocour Klapuška

Reagovat
lichna.

Reagovat
Mass

Reagovat
John Obi Mikel

Provod

Reagovat
Mass

Přihrávka i střela pravačkou a to většinou leváci bejvaj chromý na pravou

Reagovat
Coutinho10

krasa sledovat

Reagovat
naheCZ

Nádhera A ještě jeden prosím

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Fuha, Slavka jinde

Reagovat
Komix

Škodaaaa

Reagovat
žrout

Těším se na U21, snad udělají ten Island a půjdou na ME. Protože to vypadá hodně zajímavě na všech postech. A vepředu třeba Jurásek - Ševčík - Daněk a na hrotu Čvančara? Jako mohl by to být celkem kolotoč

Reagovat
didosh

Reagovat
Mass

Reagovat
Lemond Laws

Mně se líbí, jak před každým cyklem se říká, že letos 21 nic moc.. Pak se během těch pár měsíců pár hráčů ukáže v lize a najednou máme strašně zajímavý tým

Reagovat
žrout

No tak ono věkem tihle kluci (kromě Točvana) patří až do té další U21. Takže repre zachraňuje fakt, že jsou dále než jejich vrstevníci a můžou ji táhnout už v 19/20 letech. Podle ročníku ta současná U21 fakt nevypadala zrovna zajímavě

To samé platí u Vitíka, Endla, Donáta, Pecha, Fily, Karabce, Samka, Juráska... Všechno zajímavější hráči než ti, co by věkově měli spadat do současné U21.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele