FORTUNA:LIGA - preview 5. kola: Slavia hostí doma Baník

21.08.2021, 08:57, aktualizováno 22.08.2021, 08:57
Previews
Čtyři zápasy, jimž vévodí šlágr mezi Slavií a ostravským Baníkem, jsou na programu v neděli. Ještě předtím se postaví lídr tabulky po čtyřech kolech Plzeň proti Karviné. Už odpoledne půjdou do akce České Budějovice, které zažily v týdnu zemětřesení ve vedení, přivítají Liberec. Do Jablonce zase dorazí Slovácko.
FK Jablonec - 1. FC Slovácko  (neděle 16:00)
Oba týmy v letošní sezoně nakoukly do předkol evropských pohárů, výsledek v nich ale zřejmě bude diametrálně odlišný. Zatímco Slovácko se poroučelo hned v prvním dvojzápase, Jablonec je jednou nohou v základní skupině Konferenční ligy.

K tomu mu napomohlo čtvrteční jednoznačné vítězství nad Žilinou poměrem 5:1. Dvěma brankami se o to zasloužil Kratochvíl, další zásahy přidali ještě před pauzou Doležal s Považancem a později také střídající Martinec. Za hosty snižoval Jibril. Výsledek to byl překvapivý i proto, že Severočeši se v předchozím průběhu sezony dost natrápili. Do utkání totiž šli se sérií pěti zápasů bez výhry, před týdnem po Krunertově trefě dokonce podlehli Teplicím.

Muži z Uherského Hradiště sice na Plovdiv nestačili, v lize se jim však minimálně výsledkově daří podstatně lépe než nadcházejícímu sokovi. Devět bodů ze čtyř zápasů, a to za tři hubené výhry 1:0, je řadí na páté místo. Minulý víkend si poradili s Hradcem Králové, když krátce po pauze rozhodl Mareček, jenž se později nechal vyloučit.

Slovácko na úspěch ve vzájemném zápase čekalo od jara 2014, ten přišel až v posledním únorovém zápase. A bylo to jednoznačné vítězství, ze Střelnice se Jihomoravané odvezli výhru 0:3, o níž se vedle skórujících Petržely, Klimenta a Cicilii zasadil také domácí Jovović, jenž se nechal vyloučit.

Petr Rada by měl k disponovat kompletním kádrem, jeho protějšek Martin Svědík bude vinou disciplinárního trestu sám chybět na lavičce, při tvorbě sestavy navíc ze stejného důvodu nemůže počítat s Hofmannem a Marečkem. Zdravotní trable zase do hry nepustí Navrátila.
FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
Hanuš - Holík, Kubista, Zelený, Krob - Považanec - Pleštil, Kratochvíl, Houska, Pilař - Doležal
1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Nguyen - Reinberk, Šimko, Kadlec, Kalabiška - Daníček, Havlík - Petržela, Sadílek, Holzer - Jurečka
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.09 - 3.42 - 3.69
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Dynamo České Budějovice - Slovan Liberec  (neděle 16:00)
Souboj dvou celků, které zatím zaostávají za předsezonním očekáváním, bude k vidění v neděli odpoledne na Střeleckém ostrově. Domácí Dynamo už má za sebou alespoň jedno vítězství, host z Liberce se však krčí na samém dně tabulky.

Jihočeši i přes nepřesvědčivý výkon v prvním kole zdolali Teplice, pak se jim ale výsledkově dařit přestalo. Po porážkách se Slováckem a Ostravou to vypadalo minulý víkend v Olomouci nadějně, když po trefách Basseyho, Čavoše a Tolna a Jemelkově snížení vedli ještě v pětaosmdesáté minutě 3:1. Jenže vzápětí snížil Zifčák a v závěru nastavení srovnal na konečný nerozhodný výsledek Poulolo.

"V minulém kole proti Olomouci jsme sice smolně přišli o vítězství, ale věřím, že herně vydařený zápas našim hráčům pomůže a že do utkání s Libercem půjdou se sebevědomím. Po čtyřech kolech máme na kontě čtyři body. To není mnoho, a proto myslíme pouze na to, abychom podali takový výkon, který nám přinese výhru. Liberci vstup do sezony nevyšel, ale trenér Hoftych má dobrý tým a bude se určitě snažit na nás něco vymyslet," varuje kouč David Horejš.

V podání Slovanu jde ale o nepopsatelně větší bídu. Na domácím stadionu muži z Podještědí sehráli tři zápasy, v nichž třikrát prohráli s celkovým skóre 0:7 - naposledy vinou Řezníkova gólu podlehli Plzni. Jediný gól i bod si tak přivezli za remízu z mladoboleslavského azylu nováčka z Hradce Králové.

Poslední vzájemný střet se datuje k začátku března, kdy Liberec díky pozdní Peškově trefě postoupil přes Dynamo do čtvrtfinále MOL Cupu. Jinak Budějovice čekají na výhru od listopadu 2008, za tu dobu bylo sehráno dokonce šestnáct soutěžních zápasů!

Domácí celek se musí vypořádat se zraněním Skovajsy, hosté přijedou bez indisponovaného Šulce a vykartovaného Havelky.
České Budějovice - pravděpodobná sestava:
Vorel - Sladký, Králik, Talověrov, Novák - Javorek, Čavoš - Brandner, Hora, Mihálik - Bassey
Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Knobloch - Koscelník, Chaluš, Mikula, Fukala - Nečas, Gebre Selassie, Faško, Mészáros - Rabušic, Rondič
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.58 - 3.21 - 2.90
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Viktoria Plzeň - MFK Karviná  (neděle 16:00)
Málokdo by asi před sezonou čekal, že se fotbalisté Plzně budou po čtyřech kolech vyhřívat na čele ligové tabulky. Stalo se to ale realitou a tento stav může platit i po šestině základní části, pokud Viktoriáni zdolají Karvinou.

Jejich rozpoložení musí být výtečné, neboť ve čtvrtek si po solidním výkonu připsali vítězství 2:0 v prvním zápase play-off o Konferenční ligu proti bulharskému CSKA Sofia. V kontextu se dvěma předchozími (byť utrápenými) postupy v předkolech a čtyřmi složitými ligovými výhrami bychom tak těžko hledali něco, co by na západě Čech kalilo náladu. Poslední tři body tam přijely z Liberce, kde je krátce po pauze jediným gólem zápasu vystřelil Řezník.

"Samozřejmě se líp připravuje po vítězných zápasech. Pokud se vyhrává, únava je jenom fyzická, protože výsledky nám hlavu zatím nechávají v klidu. Karvinou vnímám jako nepříjemného soupeře, byť se jí nepovedl začátek. Má velmi dobrého trenéra Jožku Webera, který ví, jak mužstvo připravit. My se určitě nebudeme spoléhat na to, že se jim nepovedl začátek. Musíme na domácím hřišti potvrdit formu a vyhrát," říká asistent plzeňského trenéra Pavel Horváth.

Naopak v Karviné zatím s průběhem sezony spokojeni být nemohou. Slezané zatím neměli zrovna nejnáročnější los, přesto v prvních dvou kolech proti nováčkům posledních dvou sezon Pardubicím a Hradci Králové jen remizovali, po očekávané porážce se Spartou přišel krutý nezdar se Zlínem. Proti Ševcům zeleno-bílí vedli díky gólům Buchty a Papadopulose už 2:0, od šedesáté minuty se ale rodil obrat režírovaný Fillem, Poznarem a Cedidlou.

Ačkoliv dlouhodobě je ve vzájemných duelech jednoznačně úspěšnější Viktorka, v posledních dvou letech to neplatí. Ze tří utkání totiž jednou zvítězili Slezané, zbylá dvě utkání skončila remízou.

Domácí trenér Bílek nemůže počítat se zraněnými Čermákem, Kalvachem, Kopicem a Míkou, otazník visí i nad Beauguelem, Hejdou a Ndiyaem. Hosté by mohli nastoupit v kompletním složení.
Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Hruška - Řezník, Pernica, Kaša, Havel - Janošek - Ba Loua, Káčer, Šulc, Mosquera - Chorý
MFK Karviná - pravděpodobná sestava:
Neuman - Santos, Buchta, Dramé, Křapka - Mangabeira, Túlio - Čmelík, Qose, Bartošák - Papadopulos
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.31 - 5.50 - 10.30
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Slavia Praha - Baník Ostrava  (neděle 19:00)
Ve velmi dobré formě se na začátku sezony ukazuje býti Baník. Nyní jej ovšem čeká patrně nejnáročnější zkouška na českých trávnících. V rámci pátého kola totiž míří do Edenu vyzvat pražskou Slavii.

Sešívaní sice mají po třech zápasech plný počet devíti bodů, v ideálním rozpoložení ovšem nejsou. Po vypadnutí z předkol Ligy mistrů na úkor Ferencvárose totiž nerozehráli zrovna nejlépe ani play-off o Evropskou ligu, ve čtvrtek po gólové první půli díky zásahům Baha a Masopusta remizovali s Legií 2:2. Před odvetou ve čtvrtek se potřebují naladit stejně jako třeba v předchozím týdnu, kdy si do Mladé Boleslavi dojeli pro vítězství 2:0 poté, co se prosadili Kuchta a Schranz.

"Čeká nás těžký zápas s Ostravou. Baník vypadá v nové sezoně velmi dobře, je v dobrém rozpoložení. Teď hrál skvěle s Pardubicemi. Máme dva těžké zápasy během čtyř dnů. Absencí je hodně, ale kádr máme hodně široký a kvalitní, takže je pořád kam sáhnout. Určitě poskládáme silnou základní jedenáctku," komentuje před zápasem trenér Jindřich Trpišovský.

Slezané v první kole i přes podařený výkon v prvním kole prohráli v Jablonci, pak ale udrželi svou výkonnost a přidali k tomu i body. Postupně dokázali zdolat Zlín, České Budějovice a naposledy i Pardubice, o výhru 3:1 s Východočechy se svými brankami po přestávce zasloužili Tetour, Azevedo a Klíma. Za hosty vyrovnával Kostka. I díky těmto zásahům se Baník po čtvrtém kole pyšnil spolu se Spartou nejlepší ligovou ofenzivou, která nastřílela jedenáct gólů.

"Hodně se těšíme. Zápas proti mistrovi je speciální a výjimečný a za současných okolností i hodně zajímavý pro veřejnost. Určitě si musíme dát pozor na útočnou sílu Slavie. Hrají hodně na hraně rizika, vytahují presink a nebáli se tak hrát i v evropských pohárech. Kádr mají natolik široký, že si poradí i s možnými absencemi. Věřím, že navážeme na poslední zápasy a odehrajeme na Slavii dobré utkání. Máme radost, že i nás v Edenu podpoří spousta našich fanoušků a utkání bude mít atmosféru, jak se sluší a patří," doufá asistent trenéra slezského celku Tomáš Galásek.

Ačkoliv s výlety do Ostravy měli červenobílí v předchozích letech řadu problémů, doma je pro ně Baník oblíbeným soupeřem. Od roku 2004 s ním prohráli na svém hřišti jen jednou, posledních šest utkání v Edenu dokonce skončilo vítězstvím domácích. Březnové klání bylo ovlivněno Fillovým hloupým brzkým vyloučením, jež záhy potrestali Masopust a Stanciu. Po přestávce Kačarabův vlastenec znamenal snížení na 1:2, k vyrovnání už ovšem nedošlo.

Slávisty trápí početná marodka, do hry se nedostanou Hovorka, Krmenčík, Plavšić, Provod, Ševčík, Olayinka a Van Buren, v ohrožení je i start Masopusta. Na straně hostí se pak nepředstaví zdravotně indisponovaní Buchta a Kukučka.
Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Kolář - Bah, Kúdela, Zima, Bořil - Holeš - Ekpai, Lingr, Stanciu, Sima - Schranz
Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Laštůvka - Ndefe, Svozil, Lischka, Fleišman - Sor, Kaloč, Kuzmanovič, Tetour, Potočný - Almási
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.46 - 4.75 - 6.88
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FK Mladá Boleslav - FK Teplice  (sobota 16:00)
Teplice v minulém kole konečně okusily sladkou chuť vítězství a po rozpačitém startu hodlají prchnout co nejdál od spodních pater tabulky. V sobotu "Skláři" cestují do Mladé Boleslavi, kde v uplynulém ročníku brali všechny body.

Trenér Radim Kučera si v neděli mohl oddechnout. Po třízápasovém čekání na jakýkoliv bodový zisk jeho svěřenci zabrali a zaskočili soupeře z Jablonce. S jednou výhrou se ale Teplice neuspokojí. "Chceme navázat na utkání s Jabloncem, které nám ukázalo cestu, jakou bychom mohli jít. Čeká nás těžké utkání, ale chceme v Mladé Boleslavi uspět," uvedl kouč Severočechů.

Mladé Boleslavi se na rozdíl od Sklářů ve čtvrtém kole nedařilo. Středočeši sice byli odhodláni vzdorovat silné Slavii, jenže osud jim nepřál. Celek z automobilového města skóroval jako první, avšak Jiří Skalák si před gólovým zakončením pomohl faulem a jeho branka nebyla uznána. Do vedení tak šli o několik minut později sešívaní, kteří vedení udrželi až do konce i díky přesilovce.

V závěru první půle totiž nesmyslně vybouchl boleslavský středopolař Vojtěch Smrž, jenž loktem udeřil slávistu Ondřeje Lingra. Vedle červené karty vyfasoval Smrž také třízápasový distanc od disciplinární komise a svým spoluhráčům bude proti Teplicím scházet.
FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Šeda - Douděra, Suchý, Karafiát, Plechatý - Ladra, Matějovský, Dancák, Ewerton - Škoda, Fila
FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Čtvrtečka - Švanda, Mazuch, Knapík, Chlumecký - Jukl, Mareček - Černý, Krunert, Moulis - Mareš
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.34 - 5.47 - 8.91
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Fastav Zlín - Sigma Olomouc  (sobota 16:00)
Zlín před týdnem nezklamal, když divákům opět naservíroval gólovou podívanou. Mnoho branek padlo minulý víkend též v duelu olomoucké Sigmy. Oba celky přitom daly výsledkům konečnou podobu až v samotném závěru, tentokrát by jistě zbytečné nervy rády ušetřily.

"Ševci" před týdnem prohrávali v Karviné 2:0, manko však dokázali smazat a díky šťastné trefě Martina Cedidly z nastaveného času si odvezli domů k řece Dřevnici tři body. Kaňku na výletu do Slezska nicméně způsobilo zranění brankáře Stanislava Dostála, jenž bude kvůli poškozenému menisku několik týdnů rehabilitovat.

Svěřenci kouče Jana Jelínka se po slabším startu do sezony ocitli na vítězné vlně, přesto zůstávají nohama na zemi. Kluci mají po minulých zkušenostech v paměti, že po třech zápasech v řadě, kdy jsme uhráli nějaké body, většinou chytli šňůru nepovedených zápasů. Vědí, že jsme to pak nezvládli. I proto chtějí nejbližší utkání vyhrát," uvedl Jelínkův asistent David Hubáček.

Na zlínské Letné se fanoušci mohou těšit na atraktivní utkání. V posledních třech zápasech Ševců padly vždy minimálně tři góly, Olomouc pak příznivce na tribunách baví ještě víc. Naposledy Hanáci svůj bavičský talent projevili doma na Andrově stadionu proti Českým Budějovicím. Jihočeši dlouho mířili za vítězstvím, avšak Sigma se nevzdala a v napínavém závěru dokázala dvěma zásahy vyrovnat na konečných 3:3.

Dopředu to Olomouci očividně jde, směrem dozadu ale Hanáci nefungují stoprocentně. "Zaměřili jsme se na chyby, které jsme udělali proti Českým Budějovicím. Hned na začátku týdne jsme se je vyhodnotili na videu. Hlavně se chceme zlepšit v obranné fázi," řekl útočník Sigmy Pavel Zifčák.
Fastav Zlín - pravděpodobná sestava:
Rakovan — Fillo, Kolář, Procházka, Vraštil — Conde, Hlinka — Fantiš, Reiter, Dramé — Poznar
Sigma Olomouc - pravděpodobná sestava:
Macík — Chvátal, Poulolo, Jemelka, Zmrzlý — Breite, González — Matoušek, Daněk, Hála — Růsek
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.35 - 3.36 - 3.12
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FK Pardubice - Bohemians Praha 1905  (sobota 16:00)
Pardubice ve svém vršovickém azylu narazí na soupeře, který kultovní Ďolíček velmi dobře zná. Východočeši totiž změří síly s poskytovateli dočasného přístřeší Bohemians. Pražští "Klokani" budou vedeni jako hostující mužstvo, dle dohody mezi oběma kluby však využijí domácí střídačku a fanoušci v zeleno-bírých barvách se tradičně usadí na tribuně za bránou.

V dresu Pardubic se sice zkraje sezony dobře uvádí hráči hostující z pražské Slavie, mužstvo jako takové nicméně na první vítězství nadále čeká. Kvůli zisku pouhých dvou bodů ze čtyř duelů sídlí skromný celek v tabulce až na 14. místě. Fanoušci Východočechů tak spekulují, zda by se trenérský štáb neměl odhodlat k určitým změnám. Dostane tak místo zkušeného Pavla Černého v útoku šanci talentovaný David Huf, jenž v uplynulém ročníku oslnil slušnou produktivitou?

Ať už se vepředu ukáže Černý či Huf, kouč Jiří Krejčí určitě přemýšlí nad tím, jak dosáhnout první tříbodové radosti. "Zatím v každém zápase jsme dělali individuální chyby, v těch dalších se toho musíme vyvarovat. Máme mladý tým a potřebovali bychom vyhrát. Každé vítězství tým nakopne a psychicky posílí," sdělil pardubický stratég před sobotním kláním.

Bohemians doposud nasbírali jen o jeden bod více než Východočeši, přesto ani Pražané doposud neokusili chuť vítězství. Je však třeba říct, že se Klokani museli popsaovat s náročným losem. I tak družina kouče Luďka Klusáčka vybojovala cenné remízy s Jabloncem a Spartou. Lze tak očekávat, že výsledky Bohemky se v následujících týdnech zlepší.
FK Pardubice - pravděpodobná sestava:
Markovič - Cadu, Čihák, Toml, Čelůstka - Solil, Červ - Kostka, Beran, Tischler - Černý
Bohemians Praha 1905 - pravděpodobná sestava:
Le Giang - Köstl, Bederka, Vondra - Dostál, Květ, Ljovin, Hronek, Kovařík - Keita, Puškáč
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.62 - 3.48 - 2.09
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Sparta Praha - FC Hradec Králové  (sobota 19:00)
Ještě před týdnem se Sparta vyhřívala na samém čele ligové tabulky, jenže zaváhání s městským sokem stálo železný klub draho. Chuť si Pražané hodlají spravit proti Hradci Králové, který si však chce výlet do hlavního města užít.

Na rozdíl od Slavie, Plzně a Jablonce si Letenští mohli ve čtvrtek odfrknout, neboť již mají jistou účast ve skupině Evropské ligy. A tak při sledování počínání ligových konkurentů v pohárových předkolech Pražané nerušeně spřádali plány na nováčka soutěže, jemuž naposledy podlehli před více než devíti lety.

Sparta v dosavadních čtyřech kolech neprohrála, i tak má co zlepšovat. Pomyslné zrcadlo nastavily trenéru Pavlu Vrbovi nejen dvojzápasy ve 3. předkole Ligy mistrů proti Monaku, ale též malé pražské derby s Bohemians, které pro Letenské skončilo neuspokojivou remízou 1:1. Vrbova smečka tak ztratila kontakt s Plzní a na Západočechy ztrácí z druhého místa dva body.

Především první polovina proti Bohemce by měla sparťany dostatečně varovat. "Spoustu míčů jsme ztratili, byli jsme nepřesní v rozehrávce, naše hra byla strašně pomalá. Mohli jsme dostat víc než jeden gól," nešetřil Vrba kritikou.

V sobotu se od Pražanů nic jiného než výhra neočekává, vždyť Hradec na Letné naposledy uspěl v 60. letech minulého století. Od té doby zažili Východočeši různé časy, v poslední době pak často pendlovali mezi první a druhou ligou. Letos se mezi elitu vrátili a prvního přemožitele našli až během uplynulého víkendu v Uherském Hradišti.

V prvních třech kolech naopak Votroci získali značné sebevědomí, neboť svým protivníkům se vždy minimálně vyrovnali. Bohemians, Karviná i Liberec musely být rády, že s nováčkem vždy uhrály výsledek 1:1. Hradec tak zaujal nebojácností, na první výhru ovšem stále čeká.

Odvaha nicméně nebude Východočechům chybět ani na Letné. "Mně se nelíbí, když někdo jede na hřiště takového soupeře s tím, že tam bude něco bránit. Líbí se mi, když je otevřená hra, protože to i soupeře může zaskočit. Známe to v menším měřítku z druhé ligy — když k vám přijede outsider, máme to v hlavách a je těžké sami sebe přesvědčit o tom, že nesmíme zápas podcenit," volá po atraktivním duelu obránce Votroků Jan Mejdr.
Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Nita - Wiesner, Štetina, Hancko, Polidar - Karlsson, Pavelka, Sáček, Karabec, Pešek - Hložek
FC Hradec Králové - pravděpodobná sestava:
Fendrich - Mejdr, Donát, Klíma, Urma - Kodeš, Rada - Prekop, Dvořák, Vlkanova - Vašulín
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.19 - 7.17 - 17.30
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Viktoria Plzeň44007:312
2.Sparta Praha431011:310
3.Baník Ostrava430111:49
4.Slavia Praha33006:19
5.1. FC Slovácko43014:29
6.Fastav Zlín42027:86
7.Sigma Olomouc31118:84
8.FK Mladá Boleslav41125:54
9.Dynamo České Budějovice41125:74
10.FK Jablonec41123:64
11.Bohemians Praha 190540315:63
12.FC Hradec Králové40313:43
13.FK Teplice41032:73
14.FK Pardubice40226:92
15.MFK Karviná40225:82
16.Slovan Liberec40131:81

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (958)

Přidat komentář
hromdopolice

Valí tady někdo českou ligu v sazkafantasy?

Reagovat
Fabregas@ole

Snad polovina z těch, co sem přispívají

Reagovat
hromdopolice

Tak to jo mě se ten projekt zezačátku vůbec nelíbil, hlavně ve srovnání s Gambrinus Fanligou, tak jsem to nehrál, ale teď jsem tomu teda dal šanci, tak mě zajímaly vůbec jaký jsou na tu hru ohlasy...Za mě teda jsou tam proti tý Fanlize velký rezervy

Reagovat
Coutinho10

Fanliga byla bohuzel uplne nekde jinde ta byla fakt top + ty stridani ...hodne velka skoda, ze ten projekt byl ukonceny

Reagovat
ratusek

Tak jsem rád, že jsme to nenechali odložit. I když těžké to bude i tak. A jestli ukopeme bod, budu rád. Ale čekám klasický výkon, kdy jedeme v rozpoložení, kdy bychom mohli a měli bodovat, ale ve finále to bude připosraná sračka a pohodová výhra domácích. No uvidíme

Reagovat
Kepy_FCB

Já čekám dobrý výkon a že se rozhodčí klasicky "splete" ve prospěch Slávie.

Jinak mi uniklo že Slávie to chtěla zase odložit??

Reagovat
clinger

Reagovat
HorajzmAmmann

Docela věřím, že je budeme trápit z protiútoků.

Reagovat
ratusek

No jelikož určitě nedají do brány sněhuláka, ale Mandouse, tak se nám šance an gol snižuje.

Reagovat
PlackaSKS

Snad..

Reagovat
KingMaster13

Hlavně bude hrát Kúdela si myslím že protože bude muset být rozehraný na odvetu a s ním je ta obrana taky přeci jen pevnější No trápit nás budete ale doma čekám že to nějak o gol ukopeme. Horší by to bylo v Ostravě

Reagovat
John Obi Mikel

Bude chytat normálně Kolář.

Reagovat
Salfovic

Vůbec o tom nepochybuji.

Reagovat
Losinho

To je těžký sci-fi.. ale bude hrát Kedel a Holeš normálně v záloze

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Haha, ten byl dobrej. Neumim si predstavit, ze by Kolar po tech kecech, co Trpis mel po zapase, nechytal

Reagovat
Puskas

Ve stávající situaci věřím i ve výhru.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HorajzmAmmann

já ani moc ne, pořád budou hrát hráči jako Schranz, Sima, Holeš, Kedel... však mají 30 hráčů, kteří jsou kvalitativně nad Baníkem. V Edenu si to pohlídají.

Což ale neznamená, že to je průser. Hlavně ať nehrajou připosraně, zahrají si ofenzivní fotbal, ale pokud z toho bude prohra naštvaný rozhodně nebudu.

Reagovat
HorajzmAmmann

Baník by se měl soustředit na zápasy hlavně s Bolkou, Jabloncem, Slováckem.

V Edenu by byl bod pořád něco navíc.

Reagovat
Losinho

Měl by se vrátit i Bořil.

Reagovat
John Obi Mikel

A spekuluje se o prvním startu Krmenčíka

Reagovat
Losinho

V pondělí má teprve začít trénovat naplno s týmem.

Reagovat
John Obi Mikel

Mně se to taky nezdálo, jen jsem to četl jako spekulaci.

Reagovat
Puskas

Jasně že jsou favorit, ale cosi tam drhne, není to ta Slávka, jakou známe. A my máme celkem formu. Tak snad ji potvrdíme. Aspoň bodík, to by mančaftu pomohlo hodně psychicky. Už vloni synci ukázali, že s nimi hrát dokážou, byť prohráli.

Reagovat
John Obi Mikel

Však vy s náma každou sezónu od návratu aspoň 1 vyrovnaný zápas odehrajete.

Reagovat
smazaný uživatel

Slavia v klidu vyhraje 2 až 3:0

Reagovat
bobis21

V poslední době dopadají zápasy kde se nám nejvíce věří naopak nejhůř, takže mám celkem strach. Hlavní je výkon, když zahrajeme dobře tak ať klidně nevyhrajeme.

Reagovat
Banikovec7

Dnes presne situace nachystana na to, abychom dostali 5:0.

Reagovat
didosh

Úplně to vidím stejně jak vy dva...všude na soc. čtu jak si je maznem na chleba

Reagovat
smazaný uživatel

O mazání na chleba píšou ti, kteří pak při smolné remíze v Teplicích budou vyhazovat trenéry i hráče a nadávat jim do cypů.

Já věřím, že co nejdéle udržíme 0:0 a v druhém poločase, když se budou vztekat a budou nervozní tam něco spadne po trestňáku (Laco, Klíma nebo Lischka). Ale kdybych měl tipovat, tak 1:1. A jsem rád, že nám snad prověří fyzičku, jestli jsme na tom opravdu lépe než jiné sezony, jako to vypadalo s Pardubicemi, kdy jejich hráči po zápase leželi na hřišti.

Reagovat
didosh

Jasný vždycky "VĚŘÍME A VĚŘIT BUDEM" Ale pořád je to Slavia,když člověk vidí jak dokáží v pohárech mačkat daleko větší soupeře a to I s marodkou, tak mám trochu obavy, musí to být opět poctivý výkon do zadu a jak říkáš, co nejdyl držet 0 vzadu...

Reagovat
HorajzmAmmann

prostě fans Baníku. Po pár výhrách jdeme na titul a po pár prohrách jsme na sestup.

Většinou to ale píšou ti stejní lidé

Je třeba na to koukat reálně.

4-6

Reagovat
bobis21

Přesně jsem si vzpomněl na pohár na Spartě před rokem a půl

Reagovat
bobis21

Už se to blíží, chybí jen 2. Kurva měl jsem to vsadit

Reagovat
John Obi Mikel

Já jsem taky rád, že se to neodložilo. Já bych neodkládal ani Olomouc. Nejenže se sehrajem, ale i pak ani nemusíme ty zápasy dohrávat v průběhu sezóny.

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Losinho

Olomouc podle mě dávala smysl, když šlo o 130 mega minimálně.. tady už bych je poslal do hajzlu

Reagovat
Losinho

On to někdo odložit chtěl? Doufám že ne. Jinak čekám vystřízlivění a klidnou výhru.. nervy bych si rád užil až ve čtvrtek

Reagovat
ratusek

no taky čekám, že to z vaší strany bude v klidu a přejedete nás

Reagovat
Kepy_FCB

Slavia-Baník 2:1

Bolka-Teplice 3:0

Zlín-Olomouc 1:0

Sparta-Hradec 2:0

Peltonec-Slovácko 1:1

Budějky-Liberec 2:2

Plzeň-Karviná 3:1

Reagovat
Kepy_FCB

Pardubice-Bohemians 1:2 aneb zase body za stadion

Reagovat
doshcz

letos si to Pardubky asi uplně nemůžou dovolit pouštět

Reagovat
Kiwi-21

Slavia-Baník 4:0

Bolka-Teplice 4:0

Zlín-Olomouc 1:2

Sparta-Hradec 4:0 ideální zápas pro Hložka

Jablonec-Slovácko 1:1

Budějky-Liberec 0:2

Plzeň-Karviná 5:1

Reagovat
ondrasch77

FK Mladá Boleslav - FK Teplice - 3:1

Fastav Zlín - Sigma Olomouc - 2:2

FK Pardubice - Bohemians 1905 - 1:1

Sparta Praha - Hradec Králové - 3:1

FK Jablonec - 1. FC Slovácko - 1:1

Č. Budějovice - Slovan Liberec - 1:1

Viktoria Plzeň - MFK Karviná - 1:0

Slavia Praha - Baník Ostrava - 2:1

Reagovat
monty25

No, snad ten první gól Teplice zase nepoloží...

Reagovat
Greny

Fila pod Jarolimem bude strasny delo

Reagovat
Salfovic

Trpišovský z něj za rok udělá děsný zvíře.

Reagovat
Greny

ten pujde rovnou ven z Bolky .. tam uz svuj moment Slavia promeskala

Reagovat
monty25

Góóól!!! Bál jsem se, že to bude ofsajd, ale Mareš parádní zakončení.

Reagovat
Miguel19

Skalák v kurzu 4,5 dárek. Ještě by mohl Ladra zavěsit

Reagovat
monty25

Mazuch bída, nejdřív neuhlídal Filu a pak udělal penaltu.

Reagovat
Salfovic

To je hroznej zoufalec, ten skluz před penaltou bylo něco neuvěřitelného.

Reagovat
monty25

Ty vole, a ještě se zapomněl v kabině...

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
John Obi Mikel

U toho prvního gólu byla největší chyba toho Švandy, nebo kdo to byl v souboji s Ladrou.

Reagovat
monty25

Jo, asi proto taky střídal.

Reagovat
John Obi Mikel

Je to k němu docela kruté (stejně jako k dalšímu mladíkovi Plechatému), ale Boleslavi ten tah vyšel. Jurásek do toho vstoupil dobře. Třeba vám to vyjde taky.

Reagovat
Salfovic

Z derby v Ďolíčku by mohli udělat derby o Ďolíček, a horší z toho dvojzápasu bude platit nájem za oba kluby.

Reagovat
thewall

Přestup Jankta pořád na titulce, ale preview 5.kola hledej zapadlé na druhé straně ...

Reagovat
John Obi Mikel

Mazuch šel na záchod?

Reagovat
John Obi Mikel

Co to jako bylo?

Reagovat
monty25

Tak prej chirurgický zákrok

Reagovat
Salfovic

Když musíš, tak musíš.

Reagovat
Greny

o co slo ? zapl jsem druhou pulku pozdeji

Reagovat
John Obi Mikel

Teplice začly v 10

Reagovat
John Obi Mikel

*začaly

Reagovat
Greny

Reagovat
Greny

Zlin to zkousi stejne jako minulej tyden jo ?

Reagovat
John Obi Mikel

Vypadá to tak.

Co jsem ale viděl sestřih, tak byli lepší i v první půli.

Reagovat
monty25

Pardubice - Bohemka 1:8 na rohy a 1:0 na góly.

Reagovat
monty25

Tak už 2:0. To má Klusáček za to, že posadil Le Gianga.

Reagovat
monty25

Rohy 1:12, góly 3:0.

Reagovat
smazaný uživatel

Backovsky je o třídu lepší gólman

Reagovat
Firkraag

Le Giang zachytal proti Spartě fantasticky. Co se týče kvalit, vidím to u nich 50/50. Každopádně Le Giang si prostě teď další šanci zasloužil.

Reagovat
pingla

ševci dneska dost solidní zápas, fakt koukám, co s nimi jeleň udělal

Reagovat
ACSeRw!n

tu ctyrku by dneska mohli udrzet

Reagovat
pingla

škoda, že si neviděl ani minutu ze hry ale ok

Reagovat
Posledni Kovboj

jo, hrali jste luxusne, akorat jste dostali ctyrku, gg wp

Reagovat
pingla

do stavu 1:2 jsme byli více než vyrovnaným soupeřem, pak jsme dostali gól z úplného hovna (dlouhý nákop a podskočený balon) na 1:3 a čtvrtý gól už byla křeč. a nikdo tady nepíše, že jsme hráli "luxusně", očividně víš hovno o tom zápase

Reagovat
Posledni Kovboj

mrdam tvuj zapas i tvuj vesnickej tym

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
doshcz

pod to rict wambasovi do oci!

Reagovat
Posledni Kovboj

Wamba sorry

Reagovat
Losinho

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Han střelil první

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Alan_Shearer

Reagovat
Infi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
John Obi Mikel

Pavel Černý gól

Reagovat
ondrasch77

1-2 za sezónu dá vždycky

Dokonce i za nás dal góla

Reagovat
John Obi Mikel

Já myslel, že když se to od sudího odrazí ke stejnému týmu, tak se může pokračovat.

Reagovat
monty25

Chlumecký

Reagovat
John Obi Mikel

To bylo úplně zbytečný.

Reagovat
monty25

Boleslav vyhrála zaslouženě, obrana Teplic strašně slabá.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak když tam hrají zoufalci jako Mazuch nebo Chlumecky, tak ta obrana nemůže vypadat dobře

Reagovat
ratusek

Jako to O2 má Premier sport, Premier Sport 2, Nova sport 3 a 4. TAkže českou, anglickou, německou a italskou ligu za 150,- na měsíc ale už to asi zdražili ti šmejdi a dali na 3 měsíc jen ten balíček

Reagovat
Selänne

Do minulé neděle byla akce O2TV sport + IDNES na rok za 800,-

Reagovat
ratusek

jo ted je to 800 na 3 měsíce. naštěstí to mám do července 2022 za 150 na měsíc a pak uvidíme

Reagovat
Selänne

Já mám taky tu celoroční, takže čekám a doufám, že se to za rok normálně obnoví za klasických 1800,-. Ale kdo O2 nemá, a navíc třeba promeškal tu akci za 800,- na rok, tak teď může bouchat hlavou o stůl.

Reagovat
Banikovec7

Oni ti to stejně zruší, má to být nějak tak, že na pár týdnů se přidají ty nové kanály do původního balíčku, ale pak ti ho buď zruší nebo to budeš muset doplatit.

Reagovat
ratusek

počkej to jako fakt? Tak na to jim seru

Reagovat
Banikovec7

„Držitelé starého tarifu O2 TV Sport Pack si mohou všechny nové kanály Premier Sport 2, Nova Sport 3, Nova Sport 4 užívat až do 15. září zdarma. Po tomto datu dojde k ukončení původního O2 TV Sport Packu a nahradí se novým tarifem O2 TV Sport Plus s osmi HD kanály. O změně budeme všechny zákazníky v dostatečném předstihu informovat. Pokud divák nechce sledovat nejlepší fotbalové soutěže na novém O2 TV Sport Plus, tak svůj tarif může kdykoliv během svého předplaceného období zrušit,“ doplňuje Dana Tomášková.

Není z toho teda úplně jasné, jak přesně to bude, ale že ti to nenechají za původní cenu, jasné je.

Reagovat
ratusek

Tvl. já na ostatní ligy seru. A když to zruším, tak doufám, že mi poměrnou částku vrátí zpátky

Reagovat
mario23

To jako ten sport pack, co byl za 150 na měsíc, teď bude za 300 na měsíc ? :O

Reagovat
ratusek

myslím si, že to tak bude

Reagovat
mario23

To je dost v prdeli teda... Já si vzal o2 sport pack na rok za super prachy a teď mi to končí... Jsem to pěkně posral.

Reagovat
Selänne

To jsou kundy. Ale u toho ročního předplatné to snad zůstane.

Reagovat
mario23

já myslím, že ne :D

Reagovat
ratusek

určitě nezůstane. zítra napíšu na to O2 guru, sice se nic nedozvím, ale vypičovat je můžu

Reagovat
mario23

taky to zkusím.

Reagovat
Selänne

Jako je mi jasný, že to měsíční předplatné se nahradí novým. Jak ale chceš vyměnit roční předplatné, které běží už 3 měsíce? I proto by nedávná roční akce nedávala žádný smysl.

Podle mého se tohle roční předplatné měnit nebude.

Reagovat
Banikovec7

Já myslím že určitě bude, ti dají vědět dopředu a budeš to moct zrušit a nebo ti strhnout další prachy.

Reagovat
ratusek

Bude se to měnit. Ale mohli by to nechat dojet pro ty, co nechtějí navýšení v tom starém balíčku. Ne to automaticky rušit. Administrativně by to pro ně mělo být v pohodě. Ael to určitě nepůjde

Reagovat
mario23

Tak co je teď nejlevnější varianta ?? Jako navýšení o 100% se mi zatraceně nelíbí. Kdyby aspoň dali nějakou super cenu při ročním předplatným.

Reagovat
mario23

O2 jsou dost velký ku*vy, to by si přece měl dávno vědět, že toho jsou schopný.

Reagovat
dondinho

jebat O2

Reagovat
ratusek

po tom kroku s novým balíčkem at jdou do piče.

Reagovat
mario23

Do pice, já se teda probral dost pozdě a koukám, že jsem pěkně v prdeli. Ty to zase pěkně zkurvili.

Reagovat
ratusek

oni to stejně zdraží všem, takže je to jedno. za 3 týdny

Reagovat
mistr129

Lol, tohle kdyby udělal Tecl

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Selänne

Vždyť to dělá pravidelně

Reagovat
ACSeRw!n

tohle nedat

Reagovat
John Obi Mikel

Tohle byla tutovka. Za to by se nestyděl ani Teclnaldo.

Reagovat
ratusek

Karabec tvl

Reagovat
Selänne

Karabec má pravačku jenom na opírání, fakt že jo

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně ale nehraje dobře. Všichni "experti" ho tlačili do základu. Zlatej Bořek

Reagovat
Selänne

Taky ale nehraje špatně. Má čerstvě 18 let. Potenciál má obrovský. U něj je to pouze o zkušenostech, který musí někdy nasbírat. Samozřejmě čím dřív, tím líp. A co si budeme, Bořek hrál v posledních měsících příšerně. I letos byl dost bídnej.

Reagovat
didosh

Reagovat
Ross Geller

OMG Karabec netrefí prázdnou bránu...

Reagovat
Greny

Karabec ten jde v půlce dolu to je tutovka

Reagovat
Ross Geller

Hložek na podhrotu je daleko lepší než Hložek na hrotu.

Reagovat
Selänne

Protože je víc ve hře. Potřebuje někoho k sobě, protože jinak je tam sám, a ke všemu dostává 70% míčů do vzduchu do souboje.

Reagovat
ACSeRw!n

potrebuje hrat celem k brane s troskou prostoru na to se rozbehnout..

Reagovat
Posledni Kovboj

no shit sherlock

Reagovat
Greny

Červená bude?

Reagovat
John Obi Mikel

Za skluz zepředu nebude.

Reagovat
Greny

Jo on ty nohy měl stáhle a ještě to schytal dost

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Sáček je ryzí fotbalista

Reagovat
Ross Geller

Tvle my nedokážeme doma ani Hradci dát gola.

Reagovat
John Obi Mikel

Ještě není ani poločas a Karabcovi moc nescházelo. Spíš by vás měli děsit 2 velké šance Hradce.

Reagovat
ACSeRw!n

hrajte neco kurva

Reagovat
John Obi Mikel

Hradec dobrý poločas.

Reagovat
Orlandiiik

Polidar a Wiesner je to něco šíleného, dopředu úplně nic

Reagovat
Selänne

Wiesner musí hrát na křídle, na beka nemá. Ale přece nemůžu čekat, že seženeme pravého beka na pozici pravého beka.

Reagovat
smazaný uživatel

Polidar se po přestávce zlepšil, ale co si budem, na Hojera, který si v těch pár zápasech počínal naprosto suverénně to není.

Reagovat
smazaný uživatel

Co ten souboj Kodes-Pavelka? Kodeš odehrál balon o hodně dřív a pak ho Pavelka vpodstatě kopnul….

Reagovat
ACSeRw!n

technicka kolem hlavy

Reagovat
ratusek

Fendrich tam měl strčit hlavu

Reagovat
PaulinhoTheGunner

Podle me vedome uhnul

Reagovat
mistr129

Pešek

Reagovat
Greny

Pešek hodně zajímavé zakončení

Reagovat
monty25

Sparťani, ještě udržet nulu a budu spokojen.

Reagovat
John Obi Mikel

Ten Hradec si z těch nadějných pozic nedokáže nic vytvořit.

Reagovat
John Obi Mikel

A Sparta z nic moc výkonu 3:0. V tomhle se musíme zlepšit my.

Reagovat
Bruny

Pešek dost dobrej... během pár zapásů stihl mnohem více jak Plavšič za celou dobu...

Reagovat
ratusek

Reagovat
Greny

Reagovat
mistr129

Reagovat
Bruny

Nepsal jsem to proto, že by mě nějak ranilo, že šel do Slavie.. ale objektivně je to fakt. U nás byl dost neproduktivní.

Reagovat
mistr129

Ok, nevím jak jsi to myslel zrovna ty, každopádně já v létě taky chtěl Peška a z Plavšiće nejsem nijak odvařený (na rozdíl od Nica). Jen zkrátka že po každým Peškově gólu všude čtu něco o Plavšićovi. Přitom těch křídel, co se ve Spartě prosadila hůř než Pešek i Plavšić, je plno

Reagovat
Bruny

To je jasný, ale Pešek přišel tak nějak jako přímá náhrada za něj..

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Zephyr

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Bex5

Reagovat
Greny

Ale mohla by být penalta a pustit na ni Panaka

Reagovat
Greny

Tak jestli DMK nebo Karabec je asi jedno

Reagovat
mario23

Dmk je lepší

Reagovat
ratusek

Pyro

Reagovat
mario23

Hložek potřebuje toho hrota k sobě, dneska se to jasně ukázalo.

Ještě by chtělo, aby Karabec se zlepšil a víc začal tvořit, aby mohl nahradit pomalyho Dočkala.

Dneska už to bylo lepší i když v první půlce teda to nebylo zrovna přesvědčivé.

Reagovat
Greny

Myslím že na Spartě jsou dost spokojeni že si Slavia z těch dvou křídel vybrala Malinskýho

Reagovat
PavlíčeQ

Snad dneska konečně trochu protočíme, výběr je velký: Hrubý, Martinec, Štěpánek, Surzyn, Smejkal, Vaníček, Malínský, Čvančara. Tak snad bude víc než jedna trapná změna.

Reagovat
ondrasch77

Moc si to nemyslím, znáš ho.

Pošetří tak maximálně Pilku nebo Kratochvíla, kteří jsou náchylní na zranění.

Reagovat
smazaný uživatel

V 10:15 derby Líšeň - Zbrojovka

Reagovat
John Obi Mikel

Na ČT Sport

Reagovat
Kepy_FCB

Forza Líšeñ

Reagovat
Greny

Jsem zvedavej na Sevcika

Reagovat
Greny

A z Líšně na Rolinka

Reagovat
Kepy_FCB

Já na Otřísala a Endla

Reagovat
Kepy_FCB

Brno zajímavé logo na dresu

Reagovat
Greny

Ale jen na hráčským dresu

Reagovat
didosh

Reagovat
PlackaSKS

Dneska bych se klidně vysral na Baník, hodil tam "béčko" a hráče jako stanciu šetřil na odvetu.. sice není hezký tu sérii ukončit, ale stejně to jednou přijde. Baník teď umí zahrát dobře, takže to není lehký soupeř a EL je prostě důležitější.

Reagovat
Kepy_FCB

jsem pro, ale ani to není žádná jistá vaše porážka

Reagovat
PlackaSKS

Naši náhradníci hrajou celkem hovno a vy máte formu.. klidně bych si vsadil na Baník pokud budeme šetřit hráče. Pokud ne, tak na Slavii.

Reagovat
Greny

Noo takhle ono hovno hraje většina hráčů nejsou to jen náhradníci... Letos to není takovej válec... I vyhry dost upracovany

Reagovat
PlackaSKS

Nikdy to na začátku sezony nebyl válec a letos je to i kvůli repre ještě zvýrazněny.. a samozřejmě asi milion zraněných. I proto bych se na dnešek vysral a směřoval to k odvetě

Reagovat
Losinho

Hlavně všechny 3 kola venku.. Bolka letos dobrá, v Teplicích jsme na jaře ztratili a ve Zlíně se trápíme skoro vždy.

Ono to vypadá tak všelijak, ale jestli dneska dáme Baník, tak je ten vstup do ligový sezóny hodně povedenej.

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
lichna.

No nevim, vypouštět souboj o titul...

Reagovat
PlackaSKS

Ten vás čeká až s plzni.

Reagovat
KingMaster13

Je začátek ligy, já bych obměnil tak 4-5 hráčů ať si někdo odpočine, někdo se rozehraje. Baník by byl dost nepříjemnej momentálně i pro SKS v plné formě

Reagovat
Losinho

Já bych nešetřil nikoho.

Reagovat
Greny

OT : za chvíli šlagr dne na ČT sport Líšeň - Zbrojovka

Reagovat
Greny

Za toto zlutou

Reagovat
Kepy_FCB

Stàňa

Reagovat
John Obi Mikel

Když už jsme u druhé ligy, tak Žižkov má na lavici 3 Egypťany.

Reagovat
monty25
Reagovat
KingMaster13

Výborně další klub co bude skautovat nové Simy

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
KingMaster13

Jedině dobře, Žižkov hraje druhou ligu a kdyby jim z těch 3 vyšel byť jeden který by byl nějak lepší tak za něj mohou dostat dobré prachy

Reagovat
Banikovec7

Mel piskat Hrubes a na posledni chvili si vymenil zapasy s legendou zapasu Banik - Slavia Berkou kurz na cervenou pro Banik 1.01.

Reagovat
dtaire

Škoda, mohli se vystřídat třeba až v poločase, ať máme plnohodnotný zážitek

Reagovat
lichna.

To nene

Reagovat
Kepy_FCB

Je jedno kdo nás večer zařízne

Reagovat
didosh

Nebrecme už dopředu do piče

Reagovat
Kepy_FCB

To není žádné breceni to je konstatování a smíření s realitou

Loni už tím byli zhnusení i sami slávisté jak nadáli ten článek na slavistickenoviny.cz

Reagovat
didosh

No jo no..

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
mistr129

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
didosh

Kurva co tam dělala za obrana?!

Reagovat
Kepy_FCB

Líšeñ má teď Brno na lopatě

Reagovat
Greny

Pod Dostalkem nás bude mít na lopatě každej...

Páté kolo ve FNL a předtím přes půlroku v lize a opravdu nevím co mají naši hráči hrát za systém nic....

Jestli mi to řekneš tak seš dobrej ....

Reagovat
Kepy_FCB

No uzt jste z té lopaty slezli

Ríša byl dobrý hráč

Reagovat
Greny

A teda ten rozhodci to je hnus .. ten borec to kouskuje tolik zbytečných karet v podstatě za nic

Reagovat
Kepy_FCB

Ty voe proč tu estraduy neukazují

Reagovat
didosh

Reagovat
Greny

Už to ukázali

Reagovat
didosh

Ale ne celé curaci z ČT si hrají na Anglii

Reagovat
Greny

No ty seš Pica rozhodci .... Dostalku stáhni jednoho hráče ať hrajeme taky v desíti třeba Texla stejně je tam na hovno

Reagovat
didosh

Reagovat
pingla

je to strašně na hovno situace, ale prostě správně udělená redka...

Reagovat
Greny

Takže má nechat příště toho borca ať tam někomu ublíži?

Reagovat
oli9

Jo čekat až si zaboxuje a nějaký pořadatel ho chytí

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
didosh

čertu žel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ACSeRw!n

wtf

Reagovat
Freedo

Dobře Líšeňák tu kurvu sundal. Měl ho dokopat

Reagovat
Greny

Kontumacee pro Lisen...

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Liquid

Reagovat
Kepy_FCB

To je krypl ten sudí vždyť to byla hrdinská reakce na obranu ošetřujícího který se nemohl bránit

Reagovat
Greny

Taky bych červenou nedal ... Ať je to jak je pravidlove

Reagovat
mistr129

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Banikovec7

vesničani na fotbale

Reagovat
mistr129

Reagovat
Freedo

Btw zaujal mě banner "Gentleman ultras Brno-Coventry-Aberdeen". To je nějaká družba a jak případně vznikla?

Reagovat
Kepy_FCB

To bude spíše výčet klubů kterým fandí majitel vlajky trotl

Reagovat
didosh

Jo je to Anglan žijící dlouhodobě v metropoli Jižní Moravy

Reagovat
Freedo

Reagovat
Banikovec7

Pokud to byl fanda Zbrojovky, tak za tu pěst domácímu jasná kontumace ne?

Reagovat
Han střelil první

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
rufus

Reagovat
lichna.

Reagovat
Stannis Baratheon

To je blbost.

Reagovat
Banikovec7

ty si

Reagovat
Stannis Baratheon

Jak k tomu jako klub přijde? Ožralí hovada, který dost možná ani nezajímá fotbal a jen se tam přišli předvést, jaký to jsou dementi. A hlavně ještě na cizím stadionu.

Reagovat
Banikovec7

No jo, ale tak je to se vším, co se na stadioně stane, málokdy má klub možnost s tím předem něco dělat a stejně je za to trestaný.

Reagovat
Stannis Baratheon

Ale na domácím stadionu, většinou kvůli tomu, že tomu nedokázali jakožto pořadatel zabránit. Tady toku asi nijak zabránit nemohli...

Reagovat
Banikovec7

Tak s tím, že někdo zahučí na černocha taky nic neuděláš. A třeba za pyro tuším bývají trestány kluby i venku.

Reagovat
mistr129

Reagovat
Freedo

Jako taky mě to nasralo, ale kontumace by šla jen, kdyby Zbrojovka byla domácí, protože nezvládla pořadatelská služba zajistit bezpečnost na hřišti, ne? Takhle za to bohužel je zodpovědná Líšeň, aby se to nestalo.

Reagovat
Banikovec7

Je to možné, neznám přesné řády

Reagovat
mistr129

Reagovat
Greny

těžko říci.. ale takhle... Líšeň dala 100 lístků ... A pokud nevybehl z kotle tak to nezjistis ..protože psali že kdo půjde mimo kotel hostů a bude mít na sobě něco s logem Zbrojovky tak ho nepustí na stadion

Reagovat
Stannis Baratheon

Reagovat
smazaný uživatel

Byl chlap a nezačal se válet, takže se to klasicky nebude řešit - jde přece "jen o nějakou" Líšeň.

Ten co dostal červenou - fakt toho fanouška nějak trefil? Mi to po třech shlédnutích přišlo jako že ho jen chytil do kravaty aby ho zklidnil, po tom co zaútočil kopem na nic netušícího pořadatele. Pokud je i tohle podle pravidel červená, tak bohužel OK, ale i tak se zachoval lidsky a trenér co ho vypičoval by se mu po opadnutí emocí měl omluvit.

Reagovat
ACSeRw!n

blbost.. tohle si proste hrac nemuze dovolit a byla to je obrovska chyba.. trener ma naprostou pravdu a snad hrac dostane jeste v kabine deku

Reagovat
Greny

Na druhou stranu není něco jako neprekažení trestného činu? Tam divák fyzicky napadal pořadatelé tak konal jen povinnost a šel mu pomoci

Reagovat
ACSeRw!n

mel ho nechat chcipnout... hrac proste neudelal pro svuj tym maximum

Reagovat
Greny

Za to fanoušek odvedl maximum a byl dvanáctým hráčem svého týmu že?

Reagovat
smazaný uživatel

Přece když se někdo topí a plavčík někde v šatně píchá plavčici, tak ho necháš taky utopit. Není to tvoje práce a ještě by tě mohl vzít sebou dolů.

Reagovat
didosh

Já toho kokota Valachovica znám dlouho, 100% ho serval...

Reagovat
smazaný uživatel

Však píšu, že pokud je to podle pravidel červená, tak bohužel OK, ale lidsky - fakt bys nebránil člověka, který koná svou práci a jiný ho napadá? To mě právě sere, tahle připosraná nevšímavost lidí, kteří nepomůžou a dělají, že nevidí. Hlavně (pokud tam nebylo něco ostrého mimo záběr) nechápu, že se dávají ČK i za takové "normální" zákroky.

Reagovat
smazaný uživatel

Něco jiného by bylo, pokud tam bylo víc, než co jsme viděli, ale za odtáhnutí agresivního debila co kope do klečícího člověka, bych ho spíš pochválil. Valachovič je buď kunda anebo tam bylo něco víc co nebylo vidět.

Reagovat
didosh

Valachovic kunda samozřejmě je...

Reagovat
thewall

Jsou věci, které jsou nad fotbalem a jeho disciplinárními řády a jedna z nich je, že nemůžu pasivně přihlížet, když se nějaký bezmozek snaží zmlátit člověka.

Reagovat
smazaný uživatel

Navíc on byl opravdu vyloučený jen za to, že ho odtáhl. Valachovič se zařadil svým vyjádřením mezi podlidi.

Reagovat
thewall

Vůbec jsem nechápal, proč po něm Valachovič tak vztekle řval. Kvůli blbé redce? Jako by jim Silný prohrál postup do LM. Ubožák Valachovič.

Reagovat
Mass

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Liquid

Reagovat
Kepy_FCB

Komise musí ten trest zrušit a naopak toho hráče ocenit za občanskou statečnost

Reagovat
Kepy_FCB

Takže radikálové Brna mají už mindrak i z Líšničky

Reagovat
Greny

Kdyby aspoň borec letěl rozmlátit fasádu Vaškovi tak mu zatleskam

Reagovat
didosh

Reagovat
Greny

Přichystale co chceš vic

Reagovat
Greny

Ale vsimli jste si jako hráči byli v klidu ... Nejvíc posrani rozhodci... To zdrhali jako prvni

Reagovat
Greny

Rezniiicek

Reagovat
ACSeRw!n

tak snad ted gol na 2:2 a na kickbox na hristi round 2

Reagovat
Greny

To až tak za 2 minuty a slavit pod kotel Zbrojovky

Reagovat
ACSeRw!n

konecne si Zbrojovka nasla sobe rovneho rivala

Reagovat
Han střelil první

Reagovat
KingMaster13

Jako vyhrát takovým stylem Zbrojovku mám rád ale tohle je hnus. Cením fanoušky odtud co odsoudili tu redku

Reagovat
Han střelil první

Kontumace pro Líšeň.

Reagovat
KingMaster13

Nakonec ten zmrd jim vyhrál zápas

Reagovat
Greny

MOTM : fanoušek změnil raz utkani

Reagovat
KingMaster13

Akorát to bude motivovat ostatní že to bylo správně

Reagovat
smazaný uživatel

co se tam stalo?

Reagovat
Greny

Mas odkaz od Bankovce 7

Reagovat
smazaný uživatel

tam je jen konec, nic z toho o cem ten komentator mluvi

Reagovat
Greny

Nic předtím nevíme protože si ČT hrála na Anglii buzeranti

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
didosh

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
20DollarsInMyPocket

No to je cely video. Stepan jen klasicky netusi a mele hovna.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Nebo komentoval neco, co se odehralo predtim no.

Reagovat
Greny

Dle ZoU tam nic jinýho nebylo a redku dostal za tu kravatu takže jen za to co je na videu

Reagovat
thewall

Takže by se potvrdilo, že je rozhodčí dutohlav, který neumí uvažovat v kontextu. Ta kravata byla čistá obrana pořadatele, nic útočného.

Reagovat
Banikovec7
Reagovat
ratusek

jaký knockout? Ten Štěpán je debil nebo co?

Reagovat
Greny

Hele ona si ČT hrála na Anglii takže jsme viděli jen tuto část z opakovačky co se dělo tak minutu předtím nikdo kromě těch na stadionu nevi

Reagovat
oli9

On je kus čuráka mimo realitu už dlouhodobě... Ještě mohl začít říct že to bylo homofobni a xenofobní napadnuti

Reagovat
Mass

On má snad nějaký halucinace.

Reagovat
ZB 07

Bliju z takový výhry.

Reagovat
ratusek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
didosh

a to hodnocení Rysi po poločase do červené se Flinta nedostala za půlku...

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

Nejostudnější výhra. A já být Silný, tak nechci pod Valachovičem už hrát, za to jak ho shodil. Ten druhý byl typický agresivní vylízaný hňup, kterých je v poslední době plný Brno a já nemyslím, že se má takovým ustupovat. Přece tam nebudu stát jak péro, když vidím, jak kope pořadatele do žeber.

Reagovat
inferno08

Taky nechápu, že za tohle dostane červenou. Ještě Štěpán řekne, že to je v pořádku, protože to není jeho práce... Fakt, příště bude čumět, jak tam pořadatel dostává přes držku.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Štěpána vůbec nekomentuji. Polovička z toho co během zápasů co komentuje vypustí z huby, se nikdy nestala.

Reagovat
John Obi Mikel

Tohle byl teda zářez jako prase. Doufám, že večer se zápas s Baníkem obejde bez nějakých sporných situací.

Reagovat
KingMaster13

Ikdyby to bylo čistý jak sníh tak stejně budou brečet že nám pískli normální fauly, večer tu stejně bude nablito

Reagovat
ratusek

však nás řežou už ted. a pojistili jste si to Berkou

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
mistr129

Hlavně ať se nikde zas neotočí aut, to by už bylo na výměnu Komise rozhodčích

Reagovat
Banikovec7

ale prosímtě

Reagovat
KingMaster13

No ty jsi na to expert

Reagovat
Banikovec7

Já jsem nejobjektivnější diskutér tohoto fóra

Reagovat
KingMaster13

Hlavně při zápasech Baníku, City a Barcelony

Reagovat
Banikovec7

Tak to už je jen smůla, že jsou rozhodčí na tyto kluby zasedlí

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Greny

Reagovat
mistr129

Reagovat
didosh

P

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Losinho

Reagovat
lichna.

Reagovat
Mass

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
ratusek

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
ACSeRw!n

tak to se mas cim chlubit

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
mistr129

To musí být jen nějaká interní sázka v PAOKu ne?

"Bořil by se měl objevit na své obvyklé pozici levého obránce. Vedle toho stále trvá, podle řeckých médií, snaha PAOK Soluň reprezentačního obránce získat. Obě strany jsou si ale pořád vzdálené, řecký klub totiž v původním návrhu měl požadovat hráče zadarmo, pouze by převzal jeho plat, to Slavia odmítá taky proto, že by pak neměla kým krýt Oscara Dorleyho."

Reagovat
KingMaster13

Požadovat hráče zadarmo no ti maj dost. Bořila bych zrovna já osobně rád prodal ale ať si minimálně alespoň těch 3,5 milionů eur připraví

Reagovat
Greny

Počkej až naběhne na jednání majitel Paoku s pistolí. . pribalite ještě Kolare

Reagovat
KingMaster13

Koláře bych jim zadarmo nechal Jinak jo to si pamatuju, holt Řecko je rozvojová země

Reagovat
didosh

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
ratusek

no ale vypadá to, že kdybyste měli ještě na ten post jednoho hráče, tak byste ho pustili i zadarmo

Reagovat
KingMaster13

To zase ne ty 2-3 mega no ale Jarda by ho prodal. Proto si říkám že možná ten půlrok by to mohli bez něj vydržet a v zimě přivést posilu ale musí něco zaplatit

Reagovat
Igner Farnsworth

Za 1m euro a spokojeni budou všichni.

Reagovat
John Obi Mikel

Chtěj posilu, ale nechtějí za ní platit.

Reagovat
KingMaster13

To mi připomíná u nás jeden klub z východu v kauze Růsek

Reagovat
John Obi Mikel

Ty si tady dneska zahráváš.

Reagovat
KingMaster13

No jo no v rámci ligy velkej zápas tak se ta atmosféra před zápasem musí trochu opepřit

Reagovat
didosh

kundo

Reagovat
ratusek

počkej my jsme ho chtěli zadarmo a platit jeho plat?

Reagovat
KingMaster13

No taky jste si mysleli že vám ho Zbrojovka dá jen tak za pár šušní

Reagovat
bobis21

to není pravda, jen jsme za úplně stejné prachy vzali radši Almásiho

Reagovat
KingMaster13

Tak vy jste nabízeli nějak 8 mega ne? A pak tu byli nasraný diskuze že vám ho nechtějí prodat, přitom když mohli mít víc tak proč by ho prodávali a fanoušci tady si mysleli že by ho měli dostat pomalu zadarmo protože Baník. Almasiho jste vzali protože vám ho prodali a asi měl i další výhody, což je v pořádku ale kdyby ta šance byla tak určitě byl první na seznamu Růsek

Reagovat
dtaire

Růsek je snad poslední hráč, kterého Baník "kupoval" takhle nedůstojně. Myslím, že nikoho nemrzí, že se místo něj odnikud vynořil daleko lepší Laco.

Reagovat
bobis21

Pokud vím tak to bylo spíše tak, že za stejnou cenu vezmeme radši Almásiho než Růska, proto se řešilo jestli ho Zbrojovka pustí za míň nebo ne. Když ne, šli po Almásim (což zatím vypadá jako správná volba, byť je to pár zápasů).

Reagovat
rufus

Docela je chápu. Dávat peníze za Bořila, to by teprve byla blbost.

Reagovat
Greny

Musa -> Boavista

Reagovat
KingMaster13

Čoveče to bych mu i přál Ještě teda doufám že za něj dají alespoň ty 2-3 mega, což se trochu bojím že asi ne

Reagovat
Banikovec7

Petar Musa už měl podle informací deníku Sport odcestovat do Porta, kde se má brzy potvrdit dohoda o hostování v Boavistě za poplatek mezi šesti až sedmi miliony korun, součástí je i následná opce ve výši zhruba 90 milionů korun

Reagovat
KingMaster13

Angažmá super, super země, lepší liga a i by se tam mohl prosadit ale bojím že Boavista na tu opci mít nebude

Reagovat
didosh

Je Boavista můj oblíbený klub v Portugalsku, kde je ta doba kdy hráli LM

Reagovat
Losinho

Snad to vyjde.

Reagovat
KingMaster13

Pro něj, pro klub i pro Boavistu by to bylo super

Reagovat
Han střelil první

Na tu opci Boavista nemá.

Reagovat
smazaný uživatel

Pro něj super, ve Slavii se nevejde pomalu ani na lavičku a i tak přestoupí do lepšího klubu v lepší lize v civilizovanější zemi.

Reagovat
Losinho

To zkusím příště v obchodě

Reagovat
smazaný uživatel

Já se jim vlastně ani nedivím, když si představím, jak by se jim všichni smáli, kdyby se zjistilo, že za Bořila zaplatili.

Reagovat
didosh

O kurwa drát... mrdky

Reagovat
oli9

Ale co nechutná vlastní medicínka?

Reagovat
didosh

Vyfajci

Reagovat
didosh

Pica co dělají v Praze když se hraje derby v Katovicich

Reagovat
Kepy_FCB

prý ty flagy zkrojili dokonce v Chebu na turnaji mládeže a už včera

Reagovat
didosh

To je jebat toto...moje nervy...

Reagovat
Kepy_FCB

fakt marast a slávisti aby jim neasistovali

Reagovat
didosh

Není někde video/foto z toho turnaje?

Reagovat
Kepy_FCB

je na fb FK Hvězda Cheb

Reagovat
didosh

...já myslel spíš z té "partyzanky"...ale dík

Reagovat
didosh

Já zapomněl, stejně se hraje bez hostů...Ojebou dražební přátele o vlajky a ještě vedou v poločase 0:2 opakovaná penalta ale druhý gól byl pěkný...

Reagovat
Skalda29

Já se v tom nevyznám... Ale teď to je špatně co se stalo? Kolikrát tu lidi pošlou něco podobného, a jsou spokojeni.

Reagovat
Banikovec7

Tak fanda Baniku z Chebu asi nebude rad, ze byly sebrany vlajky Baniku z Chebu…

Reagovat
Kepy_FCB

na turnaji dětí ale i jejich chyba za mých aktivních let bych takové vlajky bez dostatečné ochrany nepovolil vyvěsit a už vůbec ne na kdejaké ptákovině

Reagovat
Kepy_FCB

to jsou ti mladí pozéři selfíčkáři chuji

Reagovat
didosh

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Igner Farnsworth

Proč berou poláci vlajky baniku

Reagovat
didosh

Jako co tím chce básník říct?!

Reagovat
Igner Farnsworth

Tak ptám se, proč jedou poláci+slavisti do Chebu aby tam získali vlajky Baniku.

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
mario23

OT : Jinak ještě k tomu včerejšku ohledně O2 TV. Četl jsem si nějaký příspěvky na FB a vypadá to, že ten kdo si ještě stihl pořídit sport pack, tak je za vodou, akorát mu možná seberou to, co tam teď přidali, což by asi neměl být problém.

Pro ostatní chuje včetně mě platí, že jsme v pr*eli, protože buď budeme dávat 800 za 3 měsíce nebo si máme trhnout. Bohužel zase vydělá O2, protože má monopol a nic jinýho mi nezbyde, pokud chci sledovat českou ligu, anglickou a LM.

Každopádně EL a KL na O2 asi nenajdete, což je taky na pytel, když tam budou všechny český týmy. :D

Reagovat
dinss

Moc ten tvůj komentář nechápu? Však takhle to je už dlouho.

Reagovat
mario23

To jo, ale já a pár dalších jsme se probrali až teď, viz příspěvky výše.

Reagovat
ratusek

my to probírali včera. Jsem o tomhle totiž vůbec nevěděl.

Reagovat
ratusek

No 3kila měsíčně za to už potom fakt nemíním platit. Takže budu hledat volné streamy

Reagovat
mario23

Já to vidím asi tak, že si pořídím telly, nabízí za rozumný prachy vcelku všechno a i něco navíc. Myslím, že tam je i EL a KL. Akorát tam není česká liga, ale na tu bych se díval na tipsportu, takže by mi chyběl akorát pořad tiki taka.

Reagovat
Akinfeev

Co se stalo v tý Líšni ? Zápas jsem neviděl, jenom jsem viděl to video, jak hráč Brna vzal toho fanouška do kravaty a snad něco s kontumací.

Reagovat
mario23

Všechno v pohodě, pak tam vtrhl 1 fanoušek Zbrojovky a pak druhej, pořadatelé absolutně zaspali, tak jim pomohl hráč Líšně a dostal redku.

Reagovat
HorajzmAmmann

Tak jo jdeme se o to porvat. Hlavně si hrát to svoje, rychlá hra po křídlech, podržet to občas přes Zlatana Almašoviče a jedeme bomby

Sestava: Lašty - Ndefe,Svozil,Jánoš,Fleišman - Kaloč - Azevedo,Tetour,Kuzmanovič,Potočný - Almásí

přání 1:1

tip 2:1 (dostaneme branku v 88. minutě)

Ale co jebat případnou prohru, musíme smáznout Bolku

Reagovat
John Obi Mikel

Zlatan Almašovič

Reagovat
HorajzmAmmann

taková horší verze Kuby Šašinkoviče

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
ratusek

A co teprve Krautinho?

Reagovat
KingMaster13

Přeju hodně štěstí a ať se brzo vrátíte třeba i do pohárů, Baník mi je prostě sympatickej ale dnes musíte dostat přes uši

Reagovat
HorajzmAmmann

taky mi je Baník sympatickej Těším se dneska na atmosferu, bude plno nebo jak to máte s lístkama? Kolik může procent stadionu?

Reagovat
KingMaster13

Hele klidně 100% Hosté dostanou 5 jestli se nemýlím. Jinak lístky jsou ve volném prodeji pokud je nevyprodají permicáři a to se nestane. Na Legiu bylo 14 třeba

Reagovat
HorajzmAmmann

že by ten covid odradil tolik lidí?

U nás může 7500 lidí tuším, ale proti Pardubicím bylo tak 6000 (5700 + tam nefungují pravidelně turnikety, takže hodně lidí prochází bez pípnutí)

Každopádně i tak to je celkem "špatné"

Tak jako tak, atmosfera byla fajn i s těma 6 000 a na Slavii to bude skvělé.

Reagovat
KingMaster13

Jako hrozně moc lidí to odradilo. Nedávno by lístek na Legii nebyl pro obyčejné lidi bez permice. Teď v den zápasu v klidu na pokladně ještě jsou lístky a dokonce se tam díky tomu dostali dokonce i fandové Legie Ty ochozy se dost pročistily

Reagovat
mistr129

Já si klidně i myslím, že spousta lidí si zkrátka odvykla na to někam chodit a zjistili, že jim to nechybí. Podobně jako třeba hraní vesnického fotbalu.

Jasně že kdyby se opatření uvolnila a mohl tam úplně kdokoliv, tak se to asi na tu Legii vyprodá, ale takový zájem jako dřív by podle mě nebyl.

Reagovat
Banikovec7

Taky to tak vidim

Reagovat
ratusek

Reagovat
Kiwi-21

Dle mého kdyby se vše uvolnilo a neřešily zda je někdo očkovaný či testovaný tak se to vyprodá

Reagovat
didosh

GieKSa otočila z 0:2 na 3:2 viděl si?Teď my! GKS & FCB

Reagovat
SuperBanikovec

Já dnes čekám že padne hodně gólů, naše obrana podle mne není zrovna jistá.

Reagovat
Liquid

zase zbrojovka používá nefér útoky, její fanoušci napadli pořadatele i na hřišti a domácí hráč Líšně zabránil dalším útokům, tím že agresivního hráče rukama schodil na zem, ten útočník i útočil pěstmi proti hráčům Líšně a výsledek, červená pro hráče Líšně a přesilovku v 92.minutě Brno využilo, toto je hybridní válka od zbrojováků, snad v tom nebudou pokračovat a nebudou takhlec verbovat své fanoušky dál, protože dnes by bývali přišli o 2 body nebýt toho incidentu

Reagovat
Couturel

Tvůj mindrák ze Zbrojovky dosáhl už obludných rozměrů

Reagovat
Liquid

Co z toho co jsem napsal není podle tebe pravda ? K 2 postupům od stolu, když jste na to neměli fotbalově chcete přidat další díky násilnostem vlastních fanoušků ?

Reagovat
Couturel

Takže ty si za tou hybridní válkou opravdu stojíš. OK

Reagovat
didosh

Reagovat
dtaire

Nejrespektovanějšího uživatele může hodnotit snad jenom nejobjektivnější diskutér Banikovec7!

Reagovat
Banikovec7

Ale ma pravdu, je to blazen.

Reagovat
didosh

Hej ty vole to už není normální...ty si tak trapný

Reagovat
smazaný uživatel

Zbojovka je špína. Žiju v Brně a každej kdo se tu trochu zajímá o fotbal ví, co je to za paklub. To jak se chovají majitelé, nebo i jen samotní hráči Zbrojovky, kteří nejsou výkonnostně odlišitelný od hráčů z divize a přitom si připadají jak hvězdy z Realu Madrid. Spolek klaunů.

Reagovat
Liquid

Reagovat
didosh

Ty si taky dobře domrdany...

Reagovat
oli9

Zbrojovka

Reagovat
PavlíčeQ

Hanuš - Štěpánek, Kubista, Zelený, Surzyn - Hübschman - Malínský, Martinec, Houska, Smejkal - Čvančara. On to fakt protočil A na lavičce poprvé Torfiq. Pokud nastoupí, tak to bude první černoch v historii Jablonce co za nás nastoupí v soutěžním zápase

Reagovat
John Obi Mikel

Nebudou Martinec a Kubista obráceně?

Reagovat
PavlíčeQ

Nemyslím si. Po prvních zápasech kdy byla obrana fakt hrozná, vrátil plukovník Kubistu zpátky na stopera, i když teda ani on tam teď zrovna dvakrát nezáří. Minulou sezónu to ale fungovalo, tak třeba si to zase sedne.

Reagovat
John Obi Mikel

Aha. Já na vás teď poslední zápasy nekoukal.

Reagovat
Coutinho10

asi si uvedomuje, jak blizko ta skupina EKL je a jak je to nutny to zvladnout

Reagovat
ratusek

dívám se na vás, tak snad to bude dobrej mač

Reagovat
John Obi Mikel

Takže 0:0

Reagovat
ratusek

nic jinýho ani nečekám, navíc to bude sračka

Reagovat
ondrasch77

fakt zírám, asi byl u něj v kanclu před zápasem Mirek

Reagovat
slonzacky_lenoch

Zajímavá sestava u nás.

Reagovat
didosh

To je zas návštěva v Jablonci a Šohaji se taky moc nepredvedli...

Reagovat
Greny

Kdyz Liberec prohraje tak by mohl Hoftych letět ne.?

Reagovat
Greny

Chorý tvl

Reagovat
inferno08

Zinedine Chorý

Reagovat
John Obi Mikel

Hellebrandt áčko

Reagovat
ratusek

Mezitím v Jablonci "pískej to ty čuráku. Ty zmrde jeden, ty zmrde jeden"

tím začátkem si nejsem jist a nepochopil jsem důvod

Reagovat
Euphael

takova penalta

Reagovat
smazaný uživatel

Štrejchnul ho, a to se nemá.

Reagovat
ratusek

tak Hybš by to dával do brány. Ale zase ono v té rychlosti stačí trochu vykolejit a je to faul.

Reagovat
smazaný uživatel

Já s tou penaltou souhlasím.

Reagovat
smazaný uživatel

Byla oprávněná nebo plzeňská?

Reagovat
Euphael

ani jedno...chyba VARu

Reagovat
$dolar$

V cem jako chyba? Kdyby ho nefauloval, tak dava Hybs gola do prazdny.

Reagovat
ratusek

Reagovat
Euphael

Videl jsi vykony rozhodcich na EURU? Toto by rozhodne nepiskli. Strejchnul ho, ale Hybs se presto dostal k zakonceni a spadl az nasledne. Za me jasna chyba VARu, ktery nemel zasahovat.

Reagovat
$dolar$

100%.

Reagovat
karborliv

Plzeňská

Reagovat
smazaný uživatel

Hybš by zakončoval do prakticky prázdný brány a bránicí hráč Karviné ho zezadu štrejchnul a Hybš si díky tomu zakopl o svoje nohy. Podle mě správně písknutá.

Reagovat
John Obi Mikel

Zrovna u Chorýho jsem čekal, že ji nepromění. Překvapil.

Reagovat
ratusek

Malinský: Co děláš pičo vole. Co děláš, jdi do hajzlu.

Reagovat
didosh

Reagovat
ratusek

Jablonec je prostě zvukově geniální: Co to máváš ty kokotí hlavo

Reagovat
smazaný uživatel

Rada nebo někdo z hlediště?

Reagovat
ratusek

nějací vidláci z hlediště tam pořád něco řvou

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
John Obi Mikel

Jinak zatím jediný zápas 0:0

Reagovat
ratusek

jo to mi povídej a navíc celkem sračka

Reagovat
ratusek

tak už ne

Reagovat
John Obi Mikel

Že já jsem s tím nepočkal do půlky.

Reagovat
OTASi

genitální

Reagovat
GjøvikFF

Zbrojovka borci Zbrojovky čumí, jak tam maník válcuje důchodce, jedinej hráč s koulemi ho jde srovnat a fásne ta to červenou. Zbrojovka pak využije téhle výhody, rozhodně zápas, z čehož se nepokrytě radují a po zápase si jdou s fandy ještě zatleskat. To je totální dno.

Reagovat
John Obi Mikel

Pak se nedivme Likvidátorovi, že v tom vidí konspiraci.

Reagovat
Liquid

prohnilý a dost možná už nejšpinavější klub v ČR, desetiletí toto nechvalné prvenství držela Sparta

Reagovat
didosh

A stále drží...v závěsu je Příbram a Jablonec

Reagovat
mario23

Tak to už se Jožka ani nemusí vracet, tipuju, že brzo poletí.

Reagovat
ratusek

Hoftych, Kučera nebo Jožka

Reagovat
slonzacky_lenoch

Fakt jdete do pče s takovou penaltou

Reagovat
mario23

byla jasná

Reagovat
Martin9719

naprosto jasná, kdyby nebyla byl by to na 90 % gól taky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PISTOLERO

Ty venkovní dresy Slovácka jsou moc hezký

Reagovat
didosh

Reagovat
ondrasch77

Domnívám se, že Čvančarův gól měl normálně platit. V době houskovy střely byl sice v ofsajdu, ale neaktivním, šel od brány směrem ke své...

Reagovat
John Obi Mikel

Na to se ale nehraje. Byl v ofsajdu a zapojil se do hry (a díky tomuto postavení dal gól).

Reagovat
ondrasch77

Ale mělo by se..., dle mého naprosto regulérní gól.

Reagovat
FCSL

Budějky gol, břevno, tyč a další šance My jsme úplně v řiti. Tohle Hoftych nemůže ustát, i když hlavní problém je stále ve vedení. Máme 1 středního záložníka! Takže tam musí hrát Gebre, takže nefunguje obrana, kterou by si líp ošéfoval a ještě musíme hrát 4-4-2 venku na 4-5-1 Budějek... Samozřejmě nás v tom středu totálně přehrávaj. Chudák Theo hraje na starý kolena středního záložníka a ještě po 2x za sebou spadne do 2. ligy

Reagovat
Liquid

a s 2 pro něho nejsrdečnějšími kluby

Reagovat
mario23

Na tipsportu v analýzách vám při tom všichni věřili, to jsem se jim musel vysmát... Potřebujete záložníky, ale přivedou vám útočníka odněkud z Itálie, ten asi nemohl bejt zadarmo. Při tom stačilo vzít ze Sparty nebo Slavie někoho na hostování

Reagovat
Liquid

Berana jim sebrali Pardubice, Hellebranda ČB, který proti nim dnes gol připravil, zřejmě Slovan zaspal s těmi trady a Slavie má požehnaně záložníků zraněno, takže od nás pomoc asi nepřijde

Reagovat
smazaný uživatel

Možná tak Laco, ale i ten by Slovanu pomohl

Reagovat
John Obi Mikel

U vás ty přestupy dělá nějaká blondýna To musí vidět i slepý, že vám chybí záložník a vy místo toho máte 5 hroťáků.

Reagovat
Imos

kdybys slyšel Koukala na předsezonní konferenci, tak i ta blondýna by pochopila, že když chce hrát v záloze na 3 hráče tak tam někdo chybí

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Liquid

a penaltu na Plzni bych taky nepískl, kontakt byl minimální, tohlec hráč musí ustát, to by se fakt musel pískat každý kontakt, písknout toto na Slavii tak EF spadne co se tu hned snese

Reagovat
mario23

Tam bylo důležitý, že Hybš se dostal úplně před něj, což je velká chyba toho obránce.Jak píšou výše, zmařil faulem gól.

Reagovat
Liquid

no faulem, dost možná vychcanost toho hráče co spadl, tohlec zkouší třeba Tecl, že se dostane vpřed a jako se škrejkne a spadne ale už mu to nepískaj

Reagovat
Greny

Nebo třeba Oscar ....

Reagovat
John Obi Mikel

S poslední částí jasný souhlas.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole ten Liberec je neskutecne bidny. 9 z 11 hracu zakladni jedenactky nema na prvni ligu.

Reagovat
Liquid

a kolik jich má na ligu v takovém Hradci, Zlíně, Teplicích, tyhlec 3 týmy skončí pod Libercem nakonec

Reagovat
ratusek

Jablonec je solidně v piči ale udělá skupinu EKL a Rada se tím zachrání, alespoň do konce podzimu

Reagovat
ratusek

Tak je Kadlec zachránil dnes

Reagovat
ondrasch77

Ale no tak...https://www.livesport.cz/zapas/vsSL8AKA/#prehled-zapasu/prehled-zapasu

Za mě docela vyrovnanej zápas, kdy nám v první půli nebyl uznán regulérní gól a Smejkal břevno.

Navíc jsme hráli v podstatě v B-sestavě...

Reagovat
ratusek

jo ta Béčková sestava vás omlouvá, to jsem si neuvědomil. Jinak se mi ale ten zápas nelíbil, z obou stran

Reagovat
ondrasch77

Tak i Slovácko má díky těm redkám poslední dobou dost kombinovanou tu sestavu, navíc nemají hrota. Docela se mi líbila první půlka, druhá už moc taky ne.

Reagovat
Firkraag

Čurák Pelta byl zase v kabině?

Reagovat
ratusek

Slovácko zase další červená

Reagovat
Dru Zeree

Není už to nějaký rekord v těch červených?

Reagovat
smazaný uživatel

já to tušil, měl sem na červenou vsadit barák

Reagovat
Coutinho10

hmmm..hodne zajimava sestava a na Samka se hodne tesim

Sestava: Kolář - Bah, Kúdela, Kačaraba, Bořil - Hromada, Samek - Ekpai, Lingr, Schranz - Tecl

Lavička: Mandous, Holeš, Stanciu, Sima, Van Buren, Oscar, Traoré

Reagovat
smazaný uživatel

Kuchta nejak zmizel

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Dle twitteru je prej hospitalizovanej v nemocnici

Reagovat
smazaný uživatel

Rvat na Houstu se nevyplaci

Reagovat
Salfovic

To už ho asi rozřezávaj na orgány.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Dobry becko.

Reagovat
Liquid

Reagovat
thewall

Jestli nás sestřelí Tecl, tak to se bude vstřebávat těžko ...

Reagovat
Coutinho10

uz by to mohl konecne prolomit

Reagovat
thewall

Ne

Reagovat
Coutinho10

jo

Reagovat
thewall

Omluva za to, že jsme vám zařídili Tecla v základu na Legii

Reagovat
Coutinho10

pokud mu forma vydrzi, tak se neni zaco omlouvat myslim si obecne, ze pokud udrzime herni projev...sance mame porad, jenom dnes je celkem promenujeme, tak kdyz budeme efektivni i ve ctvrtek, tak postoupime....oni toho moc nevymysleli (to plati i pro Ferencvaros)

Reagovat
thewall

Potřebovali jste spravit "hlavu" a to se dnes rozhodně povedlo. I před dneškem jsem čekal, že to v Polsku zvládnete a po dnešku tím tuplem.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
didosh

Reagovat
John Obi Mikel

Jžš, to je sestava

Reagovat
John Obi Mikel

Ale na Samka se těším

Reagovat
John Obi Mikel

"Kromě Hovorky a Provoda dnes chybí také Olayinka (poranění kotníku), Masopust (svalové zranění), Kuchta (hospitalizace v nemocnici), Plavšić (poranění kotníku), Ševčík (poranění kotníku), Zima (poranění kotníku) a Krmenčík (doléčuje zranění). Musa jedná o angažmá v zahraničí."

Reagovat
Coutinho10

jde to i bez nich

Reagovat
ratusek

tvl jestli ted neuhrajeme bod, tak už nikdy. A určitě nás sestřelí kopáč Ekpai a dřevák Tecl

Reagovat
Coutinho10

2) varianta je spravne = nikdy Teclika jsi trefil dobre

Reagovat
ratusek

Nebudu se už k té ostudě vyjadřovat. Včerejší zápas vůbec nebyl popírání skutečnosti je základ

Reagovat
Coutinho10

jako trochu jsem vic doufal, ze takto ty sance budeme promenovat proti Ferencvarosi ci doma s Legii, ale bohuzel to vyslo az na vas trochu jsem mel obavu z vasi formy, ale byla otazka casu, kdo to schyta jako prvni doufam teda, ze tam neco zustalo jeste na ctvrtek

Reagovat
Salfovic

Moc často se nestává, aby se sem

https://www.reddit.com/r/soccer/?f=flair_name%3A%22Media%22

dostalo něco z české ligy, natož druhé

Reagovat
Banikovec7

Tetoura je hodne velka skoda

Reagovat
smazaný uživatel

Kolář v bráně, Tecl na hrotu, Stanciu na lavičce. Tohle jestli Baník nevyhraje, tak by měli jít za trest domů pěšky.

Reagovat
mario23

Hoftych podle mě brzo poletí i když Jožka s Kučerou mu šlapou na paty.

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě Hoftych nepůjde, Karl by mu musel vyplácet odstupné a ještě na jeho místo přijmout jiného podobného průměráka.

Reagovat
Imos

měl udělat aspoň 4 body teďka, tak spíš poletí

Reagovat
exse

Ta sestava Slavie je šílená, tohle Baník nemůže prohrát.

Reagovat
Kepy_FCB

hoď ji sem

Reagovat
John Obi Mikel

Je nahoře

Reagovat
bobis21

Kromě Ekpaie a Samka (toho neznám) jsou to všechno hráči, kteří by ve většině týmů ligy patřili k nejlepším, nebo byli rovnou nejlepší. Pořád jsou určitě favorit...

Reagovat
Banikovec7

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
$$CaptainKokotko

Reagovat
$dolar$

Reagovat
FCSL

Kolář, Tecl... Bořil taky nejistá forma

Reagovat
$dolar$

Napsal hroznej nesmysl.

Reagovat
bobis21

Mluvím o kvalitě. V jaké jsou formě uvidíme za čtvrt hodiny. Rozhodně to ale nevidím tak, že při pohledu na sestavu najednou není Slavia favorit

Reagovat
exse

Hromada, Lingr...

Reagovat
Mass

První hráč základu slovenský repre a ten druhej český 21?

Reagovat
smazaný uživatel

Tecl má na základ tak v Jihlavě, Kolář divize, Bořil možná Liberec, Hromada, Lingr v aktuální formě 2. liga. A Samek je na sílu cpaný do sestavy, aby to vypadalo, že taky dokážou vychovat hráče pro ligu, ale zatím na to zdaleka nemá.

Reagovat
Losinho

Tak dobře jsi začal a pak takovej pytel sraček. Něco jak Fenin v bundeslize.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
didosh

proti Legii byl ten Samko dobrý

Reagovat
Liquid

K tomu Musovi, jen 100 M s opcí, když jde o reprezentanta U21 země kde je áčko vicemistrem světa ?

Reagovat
$$CaptainKokotko

Tak pokud jsou tam i nějaké % z dalšího prodeje, tak za mě ok cena.

Reagovat
Dru Zeree

+ 7 milionů na dřevo a navíc rok nemusí platit jeho obří plat. Za mě super za hráče, který se nebude nikdy hodit do hry Slavie

Reagovat
thewall

Nepřijde mi to málo. Žádná skvostná čísla nemá. Není a nebyl hráč základní sestavy.

Reagovat
exse

Bohužel ho trochu zabili, měli vzít těch 6 mega od Valencie nebo kdo ho chtěl, když byl v největším laufu. Každopádně pro jeho dobro doufám, že ho prodaj.

Reagovat
$dolar$

Reagovat
ratusek

Luftjarda byl u všech nenazřanej a každej odejde za reálnou nebo pod reálnou hodnotou.

Reagovat
Black Jagir

Valencia ho nikdy nechtěla.

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť je zoufalej

Reagovat
thewall

Tak jsem si okořenil zápas sázkou na 2 a více gólů Almásiho.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dal za čtyři kola jeden gól a zrovna proti Slavii by měl dát góly dva? Si upadl ne?

Reagovat
thewall

Bylo mi jasné, že pravděpodobnost je velmi malá. Si trochu labil ne?

Reagovat
$$CaptainKokotko

Snad to Baník zvládne a aspoň bod uhraje. Jinak Zajíc hraje jen v béčku?

Reagovat
ondrasch77

Zajíce chtěli udat k nám

Reagovat
$$CaptainKokotko

Reagovat
Euphael

to neni pravda

Reagovat
ondrasch77

Tak nám tu pravdu prosím napiš.

Reagovat
Euphael

co ti mam psat....proste lzes o tom, ze by probehl nejaky kontakt ze strany baniku ohledne Zajice do Jablonce...

Reagovat
ondrasch77

Takže si to isport vymyslel... Počítám, že máš lepší informátory

Reagovat
Euphael

Pokud mas odkaz na ten isportovy zdroj, tak te o nej poprosim. Nasel jsem jen tento clanek, ze ktereho toto nevyplyva https://isport.blesk.cz/clanek/fotbal-1-liga-rocnik-2021-22/400446/konkurence-v-baniku-posadila-opory-co-dal-se-zajicem-ci-pokornym.html

Reagovat
ondrasch77

Někde jsem ten článek viděl otevřenej, ale nemám...

Reagovat
Stannis Baratheon

Sestava nic moc. Ještě že hrajeme jenom proti podprůměrnému soupeři.

Reagovat
Kepy_FCB

poprosím o odkaz na přenos, v neděli večír se mi nechce do knajpy

Reagovat
ondrasch77

O2 blbečku

Reagovat
Mass

Hmm, Tecl, Ekpai, Samek, Hromada, Kačaraba a Kolář "ve formě". To bude válec

Reagovat
meno

Je

Reagovat
smazaný uživatel

Slavie nastupuje k popravě.

Reagovat
Kepy_FCB

Reagovat
Stannis Baratheon

v roli kata

Reagovat
Losinho

Hrozná sestava Každá výhra dobrá.

Reagovat
smazaný uživatel

Slavie dneska připomíná tu pod Pastorem.

Reagovat
Losinho

Zdržování v 5. minutě ach jo

Reagovat
smazaný uživatel

Njn, Slavie ví, že bod je pro ní dneska dobrej.

Reagovat
Greny

Myslíš to zranění Potocnyho jo.?

Reagovat
Losinho

Ndefeho tragickej aut

Reagovat
naheCZ

Kačaraba

Reagovat
Mass

Nechapu proč někdo Standu Tecla fauluje 25 metrů od brány, když se snaží vystřelit

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Euphael

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
naheCZ

Co standardka to útočný faul podle rozhodčího

Reagovat
Banikovec7

Ten to píská jak házenou, jakmile je útočící hráč v brankovišti, tak je to porušení pravidel

Reagovat
ACSeRw!n

ten sudi je uplne mimo na obe strany..

Reagovat
Greny

Ten Berka vůbec neví co píská tvl

Reagovat
smazaný uživatel

Jak přesně dokázal dát Baník těch 11 gólů za 4 úvodní kola? Vždyť jsou směrem dopředu naprosto neškodný.

Reagovat
ACSeRw!n

tipuju, ze nehrali predtim 4x proti Slavii

Reagovat
smazaný uživatel

Ale i když tam mají hráči Baníku prostor, tak to napálí do prvního hráče, nebo vběhnou neatakovaný s míčem do autu.

Reagovat
John Obi Mikel

Máš dobré tipy

Reagovat
mistr129

Reagovat
Kepy_FCB

pěkně nás melou ti rezervisti bez formy

Reagovat
Paprika

Zatim nejvyraznejsim akterem zapasu je Berka

Reagovat
Greny

Baník do druhé ligy dostat gol od Tecla

Reagovat
Greny

My už za trest v druhé lize jsme

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
smazaný uživatel

Slavie bezzubá, Baník trapnej já čekal, bůh ví co letos nehrajou, jak o nich všichni básnili a přitom hrajou pořád stejně špatně. Tým na úrovni Zlína či Teplic.

Reagovat
KingMaster13

Kopyťák gol Takže další rok prodloužení smlouvy

Reagovat
Greny

Ve čtvrtek jasnej základ a 90 minut

Reagovat
KingMaster13

Bohužel přitom je na dalších 15 zápasů vystřílenej

Reagovat
ondrasch77

Jak já bych si přál, abyste ho konečně pustili zpátky k nám

Reagovat
KingMaster13

Vemte si ho Jako on u vás když dostane důvěru tak za rok třeba 8 golů dá ale u nás je to prostě málo

Reagovat
ondrasch77

8+1 v 13 z, 4+2 v 8 z.

Reagovat
KingMaster13

Což je furt málo Pro Jablonec super ale tady je třeba víc, nehledě na to že to bylo před tím jeho zraněním Po něm je fakt poloviční a třeba by mu to nešlo ani u vás

Reagovat
ondrasch77

15 bodů v 21 zápasech ti je málo? Sorry, ale tohle je dobrý i na Slavii...

Je vidět, že mu to poslední dobo úplně nejde, ale on je hroznej pracant, skromnej, důslednej...

Navíc ho trenéři furt stavěli na kraj, to je špatně, on je hrot, za mě nedoceněněj útočník...

Reagovat
mistr129

Reagovat
John Obi Mikel

Tecl

Samek

Reagovat
Coutinho10

Goooaaaaaaaal Stanislaaaaaaaaaaaaav

Reagovat
KingMaster13

Ale abych jen nekritizoval tak Samek

Reagovat
Coutinho10

super centr

Reagovat
Mass

Má to v noze

Reagovat
John Obi Mikel

Už by toho Stanciua nemusel pustit ke standardkám. Ten by to střílel do 15.řady.

Reagovat
ACSeRw!n

jako chapu, ze ho nikdo nehlidal.. proste smula

Reagovat
DieFohlenBMG

Věřil jsem mu.

Reagovat
Greny

Co faul to kartonek?

Reagovat
John Obi Mikel

Bude redka.

Reagovat
Mass

Almási se brzo vyprasí na Kačarabovi.

Reagovat
Greny

Když koukám jak do toho chodí tak stačí aby se Almasi jednou zpevnil a jde ven Kacaraba...tam je to o tom kdo fauluje dřív ten pujde

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Mass

Almási ale už má za půl hodiny asi 5 faulů a žlutou..

Reagovat
Mass

Jo vlastně žlutou už mají skoro všichni

Reagovat
dtaire

jenom jedna? Baník bude rád, když dohrají zápas

Reagovat
Losinho

Klasickej Berka.. hroznej rozhodčí

Reagovat
KingMaster13

Hrát dnes proti Bořilovi Fillo tak oba byli v 5. minutě venku

Reagovat
Salfovic

Jindřichohradecká střelecká bestie se probouzí.

Reagovat
Mass

Samek Standa

Reagovat
Mirek na tenisu

Tecltuta

Reagovat
Losinho

Samek zatím nejlepší na hřišti.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

Což není úplně nejtěžší jim být dneska, když to vidím.

Reagovat
Losinho

Fandíš víc Spartě nebo Plzni?

Reagovat
smazaný uživatel

Baniku

Reagovat
Losinho

Trevore wtf

Reagovat
$$CaptainKokotko

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Coutinho10

1+1

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Liquid

Reagovat
John Obi Mikel

Ekpai Schranz

Reagovat
Losinho

Schranz mohl bejt klid

Reagovat
John Obi Mikel

Zase 2:0 je nebezpečný výsledek

Reagovat
Losinho

Hmm

Reagovat
didosh

Spartak Trnava!

Reagovat
DieFohlenBMG

To bylo těžší nedat.

Reagovat
smazaný uživatel

Valachovic a ten mental na hristi snad uz se v zivote na stadion nepodiva

Reagovat
John Obi Mikel

Samek

Reagovat
naheCZ

Samek

Reagovat
Losinho

Reagovat
Greny

Nezkušený Samek dává Baníku šanci na body

Reagovat
John Obi Mikel

A to se Schranz tak snažil

Reagovat
Coutinho10

Saaaameeeeeeeeeeek nadherneeeeee borec, zaslouzene

Reagovat
meno

A Stanciu nebude mít co žrát

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Mass

Co to ten Samek dneska snídal?

Reagovat
smazaný uživatel

Podle té střely asi jitrnice.

Reagovat
KingMaster13

Samek

Reagovat
smazaný uživatel

Baník šílenej

Reagovat
exse

Reagovat
ratusek

Jsme neskutečně tragičtí. Ale tak já to čekal. Slavie v herní nepohodě a my je rozehrajeme naší ultra tragickou hrou. Můžou nám poděkovat, že díky nám vyřadí Legii

Reagovat
Coutinho10

jediny, na co se zmuzou jsou fauly

Reagovat
exse

Samek Nemůžu se dočkat až za 3 roky po 5 hostováních začne hrát pravidelně ligu.

Reagovat
Salfovic

Baník totálně trapnej

Reagovat
smazaný uživatel

Samek Ale Baník je neuvěřitelně tragický, tam si snad nikdo neumí nahrát ani na tři metry, včetně Zlatana Almásoviče.

Reagovat
KingMaster13

A pak že nemáme odchovance

Reagovat
John Obi Mikel

A to ještě čeká na šanci na hostovačce Červ. Škoda, že jsou stejná pozice.

Reagovat
KingMaster13

Červ, Markovič, Hřišťan, Višinský z těhle kluků věřím že se ještě nějakej chytí

Reagovat
Greny

Hristan = Křišťan?

Dva v Liberci a dva v Jablonci

Reagovat
KingMaster13

Jo blbě mi to opravil mobil

Reagovat
John Obi Mikel

Jj, Křišťan

Reagovat
John Obi Mikel

Ještě zajímavě vypadá Alijagič, ale nevím, jak moc je to odchovanec.

Reagovat
bobis21

No když rozhodčí píská každý křívý pohled jako faul Dokonce i centr do vápna je faul

Reagovat
bobis21

Špatná reakce a nemůžu ani najít na co měla být správně

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
John Obi Mikel

To mělo být jinam asi

Reagovat
KingMaster13

To bude něco jako Rondič ne? Vyskautovanej někde v 18 letech na Balkáně

Reagovat
John Obi Mikel

Nevim. Už má na livesportu u nás 3 roky + tuhle sezónu ve Vlašimi. A Česky umí hodně dobře, co jsem tak slyšel.

Reagovat
meliooo

Narodil se v Praze a jeho máma je Češka.

Reagovat
Losinho

Narodil se v Česku, do 12 let byl ve Spartě.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Greny

A nám pošlete takový kopyto... Kosek ... Neposadi ani Moravce

Reagovat
KingMaster13

Fakt? A jéje o něm sem uvažoval taky že by mohl být dobrej

Reagovat
Greny

Přišel s tím že může hrát jak vlevo na bekovi nebo na záloze... Zatím hraje poslední minuty na věku je Moravec a na záloze kdokoli jen on ne .. a to Fousek je třeba uražené že jsme ho nepustili do ligy a stejně raději hraje on

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
John Obi Mikel

Tak ho taky musíte zkusit v sestavě.

Reagovat
Greny

No v poháru proti Žďáru hrál a vypadal hůř než ten náš dorostenec co šel místo nej a po deseti minutách dal gól ... V případě taky nic moc a v divizním béčku lidí říkali že nepoznáš že je to hráč z áčka

Reagovat
Mass

Koukal sem včera na Markoviče a byl vynikající. Možná i na sestavu kola.

Reagovat
KingMaster13

Snad ho Pardubice rozchytají, já věřil že to v sobě má

Reagovat
smazaný uživatel

A co je s Juraskem?

Reagovat
John Obi Mikel

Hostuje v Karviné, dneska hrál druhý poločas.

Reagovat
smazaný uživatel

snehulak > hydrant

Reagovat
iHawX

tak tohle je ten obávanej Baník

Reagovat
ratusek

Panebože. Ale tak já počítal s pohodovu výhrou domácích, ještě jednoho nám dají. Jsme uplně neškodní. Ale aspon že porážíme ty slabé týmy. Na ty silné nemáme. Holt lepší střed tabulky

Reagovat
Selänne

Jánoš zatím hroznej Jeho místo měl mít dávno Drozd.

Reagovat
smazaný uživatel

Samek o třídu větší talent než přeceňovaný Hložek

Reagovat
Liquid

Reagovat
mario23

Tak se zase uklidníme.

Reagovat
Remt

Reagovat
John Obi Mikel

Je to Kush Baba, jeden z té "radikálnější" části našich fans.

Reagovat
mistr129

EF Slavia hooligans

Reagovat
KingMaster13

Ale náš hlavní bijec je Sheldon.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Mass

No to asi ne, ale líbi se mi ten jeho takovej "pirlovskej" styl

Reagovat
Greny

Hložek narozdíl od něj hravá i proti silným souperum

Reagovat
Losinho

Ale vliv na hru má podobnej jako Samek z lavičky

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
smazaný uživatel

Určitě ne

Reagovat
Freedo

Reagovat
bobis21

Kde je Pelta? Mohl by jít rozhodčímu o přestávce vysvětlit, že když má krámy, nemá chodit pískat zápasy

Reagovat
Losinho

Však Berka byl vždycky hroznej labil.. úplně stejnej je třeba Orel, to jsou prostě nejhorší rozhodčí

Reagovat
Mirek na tenisu

Machálek... mám psát další jména?

Reagovat
Remt

Samek krasna emotivni oslava golu. To byl pekny moment:-)

Reagovat
exse

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Jolly Roger

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Greny

Reagovat
thewall

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
naheCZ

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mistr129

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Liquid

kde je to chacharské sebevědomí oni se poserou i z našeho béčka a školí je dorostenec co má někde 50 minut v lize, jak už řekl Řepka, Tecl dává gól jenom tragédům, po Spartě přibyl Baník

Reagovat
didosh

Ty si strašný urypany curak...jak my vás bývalo líto když jste lizali rudým zmrdum koule a podrážky, chodilo vás pár stovek, sliboval se stadion za pánů Lesku atp.Nekteri jste opravdu nesoudni buzeranti...

Reagovat
ondrasch77

Sorry, ale to je všude dost podobný.... Když byl Baník v prdeli, tak se vás spousta lidí zastávalo, jak do ligy patříte apod..., jen vás koupil Brabec a vydrápali jste se z druhé ligy, tak tu čteme Baník king vyhraje ligu, a jak je možný že je před náma Jablonec, Plzeň nebo Boleslav, vždyť my jsme Baník a spoustu dalších mokrých snů...

Reagovat
Jolly Roger

Skvělý Samek, ubreczeni pzonszti szaszci malowani.

Reagovat
Selänne

Samek hraje fakt výborně. Jindra na to nebude mít koule, ale klidně by Samek mohl vytlačit Hromadu ze sestavy.

Reagovat
Han střelil první

Čekal jsem lepší výkon, ale nějak překvapený nejsem. Jenom je škoda, že jsme do toho zápasu vstoupili připosraně. Určitě ten tým má na lepší fotbal.

Reagovat
exse

1+1 je super, ale mnohem více cením Samka za jeho klid na míči a jak to zvládá mentálně, když to člověk srovná s Šulcem nebo třeba Daňkem, kteří jsou starší, zkušenější, ale stejně pořád vypadaj strašně vyjukaně, tak ten kluk má fakt velký předpoklady. Snad ho Trpiš klasicky neodmění béčkem a hostovačkou, ale bude mu dávat šance pravidelně.

Reagovat
Radek Voltr

pochybuju, že vo něm ještě někdy uslyšíme

Reagovat
thewall

Vystřízlivění. Nulový výkon. Bolí z toho oči.

Reagovat
doocetung

Tak už asi víme proč Jánoš nehraje a ke konci místo něho radši chodí do zálohy stoper Pokorný horší individuální výkon jsem dlouho neviděl.. Tetour hodně chybí..

Snad Budínský místo Jánoše a Csaplárka sklapne .. 2:3 (lischka,almasi,azevedo)

Reagovat
Salfovic

A proč hraje dneska ?

Reagovat
doocetung

Tetour se včera na tréninku zranil jinak by hrál stopro on.. Ale i tak, jak se mluví o šířce kádru furt tak ji máme do ofenzivy, ale např. Na tu středovou dvojku v záloze máme jen tři lidi a z toho jediný Jánoš je čistě defenzivní záložník

Reagovat
meno

Budínský?

Reagovat
bobis21

Ten je spíš ofenzivnější na ten post Kuzmy. DM je Jánoš (+ tam zatím hraje Kaloč), vedle jako takový box-to-box Tetour/Kaloč a před nimi podhrot Kuzma / Budínský.

Reagovat
John Obi Mikel

Co ten Chvěja, je ještě u vás?

Reagovat
bobis21

Dnes hrál v béčku. Jeho ideální post by byl taky podhrot, kde je teď teda 3. volba... Když nastoupil tak se mi vždy celkem líbil, ale není místo no.

Reagovat
John Obi Mikel

A já myslel, že je spíš DM. Ale je fakt, že jsem ho viděl hrát tak 1-2x.

Reagovat
bobis21

Nene, na posledním hostování hrával dokonce i na hrotu

Reagovat
Mirek na tenisu

Zlín, Budějovice, Pardubice...to se to Baníku dominovalo. Dalo se čekat, že obranu a bránění vůbec prověří teprve soupeř ranku Slavie. Nejvíc hoří levá strana kde Fleišman nestíhá a ostatní borci v tom prostoru taky plavou. Je fakt že Bah je pro naši ligu nadstandard. Hraje se ale 90 minut tak třeba se Baník vzpamatuje.

Reagovat
John Obi Mikel

U Kačaraby jsem se bál vyloučení. Taky bych ho asi střídal.

Reagovat
Losinho

Smetana imho dobře zareagoval. Snad se to neukáže na hřišti

Reagovat
John Obi Mikel

Lingrrrdinho

Reagovat
Coutinho10

krasne Lingr

Reagovat
KingMaster13

Krásná práce tak ať to takhle jde i proti Legii

Reagovat
Kepy_FCB

poprava ostuda zklamání vypínám

Reagovat
Liquid

dejte jim bůůůůůra

Reagovat
smazaný uživatel

Jak tam Lingr libal to logo pumy misto hvězdy

Reagovat
$$CaptainKokotko

Tak Puma je jeho sponzor.

Reagovat
smazaný uživatel

no aspon že ted při střídáni se trefil

Reagovat
DieFohlenBMG

Jak se ještě podíval

Reagovat
didosh

a stejně se spletl...

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
meno

Schranz 2 áčka, taky super

Reagovat
Remt

tento prestup se mi velice libi:-)

Reagovat
John Obi Mikel

Kolář

Reagovat
John Obi Mikel

Kolář

Reagovat
didosh

Reagovat
Losinho

Ta obrana teď zrovna nefunguje. Kolář dneska dobrej i v rozehrávce.

Reagovat
ratusek

tak proti zoufalcům jako jsme my mu to jde

Reagovat
John Obi Mikel

Teď málem namazal Klímovi

Reagovat
Losinho

To bylo jen aby se neřeklo

Reagovat
ratusek

čekal jsem 3:0 celkem, takhle to bude minimálně za bůra

Reagovat
mistr129

Však je jedno kolik to bude, takhle si aspoň zvedneme sebevědomí a pomůžete tím českýmu fotbalu, než kdyby to bylo upachtěných 1:0

Reagovat
mario23

Kde jsou fans baníku ?

Reagovat
dtaire

Mezeru před otazníkem máš proč?

Reagovat
honza.kvapill

Ahoj!

Reagovat
chavi.27

„Od našeho hráče to byl totální zkrat. Neměl se do potyčky vůbec plést. Od toho je ochranka a policie. Nepochopitelně si šel pro červenou," nemůže Silnému po prohře 1:2 přijít na jméno líšeňský kouč Milan Valachovič. Okamžitě mu slíbil tučnou pokutu. „A budu zvažovat, zda se s ním úplně nerozloučíme.''

Tak ten Valachovic je uplne vymletej ne?

Reagovat
mistr129

Reagovat
John Obi Mikel

On ho za to ještě vyhodí To si děláš srandu.

Reagovat
Greny

Ať ho vyhodí my ho vezmeme

Reagovat
mistr129

Bude na Srbský dělat pořadatele?

Reagovat
Greny

To ne ale údajně jsme o něj už jednou zájem meli

Reagovat
thewall

Odpad. Líšeň sympatická, ale co ji trénuje za vypatlance.

Reagovat
didosh

Reagovat
ACSeRw!n

absolutni souhlas s trenerem hrac to nezvladl.. at ho vyhodi a muze jit delat mma

Reagovat
chavi.27

a to tam maj jako stat a z metru koukat jak mu tam rozkope hlavu?

Reagovat
Salfovic

Čurák

Reagovat
Greny

On myslím nemá ani licenci

Reagovat
Han střelil první

Furt ne? to je tupá piča, ach jo. Takoví dementi jako on by vůbec fotbal dělat neměli.

Reagovat
GjøvikFF

Jedinej, s kým by se v Líšni měli rozloučit, je tenhle sráč. Valachovič je úplně stejný hovado jak ti výpitci, co tam vběhli.

Reagovat
Han střelil první

Reagovat
didosh

je znam ho dobře

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ratusek

Reagovat
didosh

Je to vyjebanec a korupční mrdka...

Reagovat
smazaný uživatel

On byl curak uz v KP v Lanzhote. Reditel fotbalu.

Reagovat
Zofka

Tohle je vtipný. Hlavně ve srovnání s tím, jak na olympiade placka trenérka koně po zadku a ochránci zvířat ji za to chtěj skoro pověsit. Valachovic je blázen, že něco takového řekl a myslím, že když to noviny trochu rozmazou, ještě se bude poroucet on.

Reagovat
mistr129

Tecl

Lischka level okresní přebor tyvole

Reagovat
Coutinho10

jasna ale Teclik jak prosel jak Jiracek...pojd synu

Reagovat
Mirek na tenisu

Namazal mu Fleišman...ten byl dneska u tří gólů.

Reagovat
John Obi Mikel

Lionell Tecl

Reagovat
Coutinho10

Teclinho

Reagovat
Mirek na tenisu

Gabriel Teclituta!

Reagovat
Salfovic

Tecligól.

Reagovat
didosh

Borci umiram z vás tří

Reagovat
Coutinho10

jeste muze byt:

Teclé

Tecladona

Tecnaldo

Teclimović

Tecgba

Teckaku

Reagovat
mistr129

Tecler

Reagovat
Coutinho10

nebo Teclar ci Te Cluyne

Reagovat
John Obi Mikel

Mně před tím tvým příspěvkem napadl ještě Teclewandowski, případně Tecldowski/Teclandowski

Reagovat
Coutinho10

ta 3. varianta se mi libi asi nejvic

Reagovat
Kixi Syhimour

Teclé

Reagovat
mistr129

Kúdela

Reagovat
Losinho

Tecl jakej Ronaldinho.

Reagovat
ACSeRw!n

Kamara by ji dal taky

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
mistr129

A ještě by pak Laštůvkovi jednu natáhnul

Reagovat
didosh

Reagovat
db18

Reagovat
KingMaster13

Náš černobijec

Reagovat
honza.kvapill

Nevadi Bolka příští týden stejně nebude vědět která bije, to bude kočka s. Myši :D

Reagovat
Salfovic

Jasná 2.

Reagovat
Stannis Baratheon

Baník pico Baník píčo ejejejej

Reagovat
mistr129

Ndefe lempl

Reagovat
John Obi Mikel

Ndefe Proti Boleslavi jim bude chybět.

Reagovat
Wyrda

To se smazne v poháru ne?

Reagovat
John Obi Mikel

Moje chyba. Je to tak.

Reagovat
Coutinho10

Teclik is back

Reagovat
KingMaster13

Na dalších 15 kol je vystřílenej

Reagovat
John Obi Mikel

Vzhledem k tomu, že bude hrát ve čtvrtek, tak doufám, že si ještě něco schoval na potom.

Reagovat
KingMaster13

Neschoval tomu se vždy povedou tak 3 zápasy za rok

Reagovat
bobis21

Kolik už má vyčerpáno letos?

Reagovat
John Obi Mikel

Tohle je první.

Reagovat
bobis21

Tak to se mu ještě může povést i čtvrtek

Reagovat
KingMaster13

Mě vychází že buď teda nás dostane přes Legii a pak dá gol někde až v dubnu a nebo dá 2 goly někdy v listopadu někomu ve skupině

Reagovat
Losinho

Nebude.. to by ho dneska sundal

Reagovat
didosh

Reagovat
naheCZ

Sima

Reagovat
meno

Dýmovnice Pyro

Reagovat
mistr129

Reagovat
Mirek na tenisu

Vypatlanci

Reagovat
KingMaster13

Jako proč se z toho dělá taková věda? Však před covidem bylo pyro normálně součástí zápasů.

Reagovat
meno

Mě to sralo i před covidem Zbytečně to zdržuje a přidaná hodnota je nula. Ať si ultras odpalujou pyro někde za městem při bitkách.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
KingMaster13

Jako jasný ale pyro během zápasů bylo tak nějak normální, teď každej je nato úplně vysazenej

Reagovat
Remt

tak ve chvíli kdy to přeruší zápas už to zas tak v pohodě a normální není

Reagovat
Greny

Mohli počkat těch pět minut.... Že??..

Co minuta to milion FAČR musí taky něco vydělat

Reagovat
KingMaster13

Jako mohli to ne že ne Spíš jsem překvapenej z těch reakcí, protože to bývalo zvykem v každém druhém zápase

Reagovat
John Obi Mikel

Já na to nadávám vždycky.

Reagovat
KingMaster13

Jako mě to nikdy nevadilo nějak když to nezačoudilo celej stadion, osobně mi vadí spíš ty dýmovnice ale pyro je hezký. Když se dobře použije tak to udělá atmosféru. Milánský derby bez pyra není derby

Reagovat
Mirek na tenisu

Mě zajímá fotbal. Hra. S pyrotechnikou se jdi vycpat.

Reagovat
didosh

Reagovat
Kincl

Je to debilita a mělo by se to z fotbalu vymýtit

Reagovat
didosh

si se zbláznil?!

Reagovat
mistr129

Protože při covidu všichni viděli, že je možné koukat na fotbal 2x45 minut v kuse, aniž by si píčusové zapalovali ohýnky

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
John Obi Mikel

Pyro

Reagovat
dtaire

Hezky zadýmili

Reagovat
Han střelil první

Reagovat
Greny

Nedá se nic dělat 0:3 kontumačně

Reagovat
Mass

Reagovat
bobis21

s Tvrdíkem nemožné, ale byla by to dobrá prdel

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
meno

Reagovat
Selänne

Reagovat
Liquid

to by hrozilo leda tak v Brně

Reagovat
Zofka

Chtel jsem se zeptat, už se tu asi muselo resit.

Už nějaký čas mě z televize sledují to pozdní mávání ofsajdu. Tento týden jsem viděl dvakrát fotbal zive a jsem ještě zdesenejsi. To pozdní mávání si říká akorát o to dohrát situace vždy do kontaktu, než se jednoho dne někdo zrání. Hráč v ofsajdu má výhodu a obránce zpravidla hasí, takže jde do rizika a jakmile se střetnout, tak se někdo uraci odmavat.

Dále by mě zajímalo, jak by se posuzovala situace, kdyby v takovém obranném zákroku někdo útočníka zprasil a zranil nějakým brutálním skluzem? Podle me musí sudí pískat ofsajd, nikoli faul. A když není faul, nemuze být ani karta. Piska se totiž to, co bylo první, v tomto případě ofsajd a na ostatní se už nehledí, ani to asi nejde. Jsem prostě udiveny, co to zas kdo vymyslel za hovadinu, že hráči běží sprintem třeba 30 metrů, aby pak někdo odmaval ofsajd.

Reagovat
John Obi Mikel

To je kvůli videu. Když to odmáváš a odpískáš hned, tak už to nemůžeš opravit.

Reagovat
Zofka

To není kvůli videu, protože sudí ofsajd odmava, až když se hráči pěkně proběhnou. Nečeká na video, jen prostě zdržuje a třeba 5 sekund hra běží než mavne. A to je dost v času. Při tom všichni ten ofsajd vidí na tribuně.

Reagovat
John Obi Mikel

Je to kvůli videu, kdyby z té akce padnul gól. Ve druhé/třetí lize se to neděje.

Reagovat
smazaný uživatel

https://www.youtube.com/watch?v=wQOrkvDTw0g&ab_channel=MightyRedYNWA

Zraneni na zbytek sezony, ale byl to offside, takze se vlastne nic nestalo

Reagovat
Remt

tam ale zatracene pochybil rozhodci ne? Za me toto nesportovni zakrok a jasna cervena plus disciplinarka, nebo ne? At uz bylo nebo nebylo odpískano. Prece si po odpiskani nemuzes na hristi delat co chces.

Reagovat
Zofka

To ale nebylo po odpiskani. Normálne se hrálo. Jen se prostě při zapojení utociciho hráče do hry píská ofsajd, nikoli faul.

Reagovat
smazaný uživatel

Uprimne nevim jestli to posral rozhodci, nebo to jsou posrane pravidla

Reagovat
Kantos

Tady slo o pravidla, no. Nebyt piskan ofsajd, tak je to cervena za surovou hru, ale o surovou hru se jedna, kdyz je to v neprerusene hre, tady ji prerusil ofsajd. A aby to byla cervena za hrube nesportovni chovani (coz je v prerusene hre), tak by to zas musel byt nejaky zakrok mimo souboj o mic, coz tohle nebylo.

Reagovat
Kantos

Piskne se ofsajd, navaze se hra NVK, ale karet muzes rozdat za pripadne fauly kolik chces.

Reagovat
Zofka

Ale přijde mi to na palici. Za faul je ale také přeci trest v podobě kopu ne?

Reagovat
Kantos

Tak kdyz nekoho sfaulujes na pulce, on k tobe prijde a da ti pesti, tak taky prece dostane kartu on, ale rozehravat primak bude jeho tym, protoze tys fauloval driv. S ofsajdem to je stejny, je to prestupek, poruseni pravidla a kdyz k nemu dojde driv nez k faulu, tak to ma prednost. Je rozdil herni trest a osobni trest.

Reagovat
Zofka

Rozumím, máš pravdu. Jen nechápu, jak někdo může dopustit, aby taková situace nastala. Já být obrance, tak mám rudé oči, aby na mě třeba takový Rada nespustil vítr, že jsem něco posral, že přes ty rudé oči vyvedu kravinu při tom hašení. Nakonec z toho bude ofsajd, zraněný protihráč a já vyloučenej jen proto, že si sudí dává na čas

Reagovat
FCSL

Tecl 1, Liberec 1

Reagovat
bobis21

Jak je to s tím ukazováním nastavení? Nemůžou s tím rozhodčí počkat? Protože když to ukazovali tak nemohli vědět jak dlouho se nebude hrát

Reagovat
John Obi Mikel

Dementi tvl To bude zas pokuta.

Reagovat
Didier Drogba

Je nutný tyhle arcizbytečný věci dělat? Jestli má někdo IQ 40 a dělá mu radost ohýnek, světýlko, bumbum apod., tak ať si to v ústavu dělá, ale na fotbalovým utkání to nemá co dělat

Reagovat
Mirek na tenisu

"Fanoušci"...

Reagovat
thewall

Info na Livesportu: "Přerušeno - divácké nepokoje"

Reagovat
John Obi Mikel

To bylo i u Zbrojovky

Reagovat
thewall

Livesport má vzorové komentáře, do kterých jen dosazují jména a někdy vznikají zajímavé situace.

V zápase Newcastle - WHU byly u penalty Antonia a gólu Součka z dorážky dlouho zhruba tyto dva komenty:

První: " ... brankář vytáhl skvělý zákrok, penaltu chytá a míč má pod kontrolou." Následující koment: " ... Souček střílí z dorážky gól."

Marně jsem hloubal nad tím, jak může mít brankář míč pod kontrolou a současně inkasovat gól z dorážky.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
John Obi Mikel

Někdy tam jsou fakt zajímabé komentáře, zvlášt když někdo dostane červenou.

Reagovat
thewall

Jedou v předpřipravených šablonách a někdy jsou dost mimo. Umístění střely nesedí, mají takové rádoby nadnesené, nadšené a heroické popisy gólových situací a šancí. Za mne by klidně mohli ubrat na květnatosti a přidat směrem k přesnosti.

Reagovat
Remt

Reagovat
meno
Reagovat
mario23

Pyro není zločin

Reagovat
mistr129

jen příznak demence

Reagovat
Strojmír

Reagovat
lichna.

To je teda slušná omezenost. Zažil jsem X pripadu, kdy to krásné dokreslilo vzhled nějakého chorea.

Reagovat
Didier Drogba

zločin to možná není, ale je to zbytečná pičovina

Reagovat
Losinho

Reagovat
Remt

tak minimalne jakysi prestupek to je ne? Tady v takovymhle poctu jednotlivce urcite resit nebudou, ale kamarad kdyz jednou ve dvou lidech odpalil pyro v "kotli" (bylo nas tam asi 20 jen), tak si na nej u vychodu ze stadionu pockala policie a uz ho vedli na vyslech to byla prdel

Reagovat
Freedo

Je to součást fanouškovský kultury a v rámci chorea se mi to moc líbí, i když ho sám neodpaluju. Nechápu, co zrovna na těhle ohních lidem vadí. Jsem hodně proti petardám, to může mít nehezký následky, ale tady je to beze zvuku a za chvíli se to rozptýlí.

Reagovat
Mirek na tenisu

FC Baník 04 Ostrava

Reagovat
thewall

Tak snad nás letos nečeká cesta ala Schalke...

Reagovat
dtaire

to bylo naposledy někdy v sezoně 2013, ne?

Reagovat
DieFohlenBMG

4 dostali naposledy letos v květnu od Plzně

Reagovat
dtaire

Ale 13/14 dostali čtyři góly postupně od Plzně, Jablonce, a dokonce od Příbrami

Reagovat
Liquid

Baník neukázal vůbec nic čím by si zasloužil hrát o poháry, snad si to tam dnes Trevor užil, konečně viděl kvalitní fotbalový tým a nebude zatěžovat pražské záchytky

Reagovat
oli9

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
Freedo

Reagovat
smazaný uživatel

Pyro dymovnice delobuchy

Reagovat
Mass

Tak dnes Slavia trochu změna stylu, místo snahy udržení míče za každou cenu a střílení pánu bohu do oken, nechali Baník i trochu hrát a vyplatilo se!

Reagovat
Liquid

já pyru fandil, ale jen takovému co nepřeruší zápasy

Reagovat
Mass

Slavia dnes pěkný výkon i v "B" sestavě, Samek výborný, pyro neřeším

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Baník letos získal jako první putovní trofej "ultrakripl ligy", kterou jim slavnostně předali zástupci Teplic a Brna, kteří se o ni dělili ještě po minulého ročníku.

Reagovat
smazaný uživatel

No no, nedivil bycb se kdyby skoncili v top 3

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to já bych se divil tak, že bych se snad ani víc divit nemoh.

Reagovat
smazaný uživatel

Máš pátý kolo a Baník už teď ztrácí na "nejslabšího" ze silný trojky, Plzeň, šest bodů, a to je tam pořád nevyzpytatelnej Jablonec.

Reagovat
Blasphemer

Top 3 čeho?

Reagovat
mistr129

v podstatě tabulky

Reagovat
wyqinac

asi moravy

Reagovat
ondrasch77

pobavilo...

Reagovat
Zofka

To máš ale hodně vlhké sny

Reagovat
John Obi Mikel

A čekáš, že předskočí nás, Spartu nebo Plzeň?

Reagovat
honza.kvapill

Plzeň, bude to pretahovana o třetí flek až do konce. Udělej screen ať je sranda na konci sezóny, buď na tvůj, nebo na můj účet, to už je jedno :D

Reagovat
Freedo

Reagovat
Freedo

Dost se mi líbil Sima, jak doběhl od postranní čáry, kde se rozcvičoval, oslavit gól s ostatními. Po zápase se postupně asi 20x nechal vyfotit s fanoušky a moc ochotnej ke každýmu.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele