FORTUNA:LIGA - preview 29. kola: Sparta přivítá Plzeň

25.04.2023, 09:09, aktualizováno 26.04.2023, 08:51
Previews
Stadion Sparty na Letné (© AFP)

Pěti duely se bude pokračovat v české nejvyšší soutěže, čtyři z nich jsou na programu odpoledne, ten večerní pak představuje šlágr vloženého kola. Aby se Sparta bodově mohla dotáhnout na vedoucí Slavii, která v úterý urvala výhru na půdě Baníku, bude muset zvítězit. Do cesty se jí přitom postaví třetí Viktoria Plzeň...

FC Trinity Zlín - Bohemians Praha 1905

středa 17:30

Do opravdu vážných problémů se dostal Zlín. Moravané prohráli poslední tři ligová utkání a těsně před koncem základní části jsou ze všech ligových účastníků nejblíž sestupu. To Bohemians mohou již nyní označit probíhající sezonu za úspěšnou. A ještě lepší pocit z ní mohou mít po výhře na zlínské Letné.

Zlín na rozdíl od Pardubic neuspěl ani uplynulý víkend a dovolil tak Východočechům poodskočit. Ve středu se však Moravané mohou na rivala v boji o udržení dotáhnout."Zápas s Bohemkou je pro nás strašně důležitý. Tři body doma s Bohemkou jsou možná tak důležité, abychom vůbec mohli přemýšlet o tom, že se v nadstavbové části dostaneme do pozice, která nám v závěrečné části dá šanci hrát o baráž a setrvání v lize. Musíme si uvědomit, že si to musíme uhrát sami, nikdo jiný nám asi nepomůže," uvědomuje si kouč "Ševců" Pavel Vrba.

Bohemians prožili obzvlášť krušné chvíle vloni, kdy pádu do druhé ligy zabránili až v baráži. Letos ale řeší mnohem příjemnější starosti. V ligové tabulce totiž okupují čtvrté místo a mohou se nečekaně dostat do evropských pohárů. "Jsem rád, že jsme uhráli šestku, to byla naše priorita. Před nadstavbou nás ještě čekají dva zápasy v základní části, které budou hodně důležité a rozhodnou o tom, z jaké pozice do nadstavby půjdeme," řekl trenér Pražanů Jaroslav Veselý.

"Klokani", kteří naposledy v sobotu podlehli ve vršovickém derby favorizované Slavii, budou ve Zlíně postrádat obránce Jana Shejbala a středopolaře Ondřeje Petráka. Stejně tak je ze zdravotních důvodů nejistý start ofenzivního středopolaře Aleše Čermáka. Na straně Ševců marodí talentovaný středopolař David Tkáč. pravý bek Martin Fillo zase dál pyká za červenou kartu, kterou již před měsícem viděl za surový zákrok v souboji se Slováckem. Do toho není jasné, zda se do pořádku stihne dát levý záložník Vachtang Čanturišvili.

FC Trinity Zlín - pravděpodobná sestava:
Rakovan - Cedidla, Simerský, Kolář, Procházka - Hlinka, Didiba - Vukadinovič, Hrubý, Fantiš - Kozák

Bohemians Praha 1905 - pravděpodobná sestava:
Jedlička - Hůlka, Křapka, Vondra - Köstl, Jindřišek, Jánoš, Kovařík - Drchal, Matoušek - Puškáč

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.30 - 3.57 - 2.18

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací k zápasu

FK Jablonec - Sigma Olomouc

středa 17:30

Víkend plný zklamání za sebou mají fotbalisté Jablonce i Olomouce. Zatímco Severočeši schytali pětigólový debakl v Českých Budějovicích, olomoucká Sigma nečekaně podlehla Teplicím. Ve vzájemném měření sil si tak obě strany budou chtít vylepšit náladu.

V dubnu se Jablonci zatím moc nedaří a vše vyvrcholilo nedělním debaklem od Budějovického Dynama. Po něm Severočeši klesli v ligové tabulce na desáté místo a stále bojují tedy o to, aby se vyhnuli nadstavbové skupině o udržení. "Zápas v Budějovicích jsme nezvládli, ale takový fotbal někdy je. Poslední dobou jsme výkony i výsledky měli. Vysoká porážka z Budějovic nás nesmí poznamenat. Nezvládli jsme ten zápas a musíme se z toho poučit. Musíme teď na to zareagovat a dobře se připravit na zápas s Olomoucí," řekl trenér Jablonce David Horejš.

Olomouc se chce dostat do evropských pohárů, tomu ovšem sobotní domácí prohra s Teplicemi rozhodně nepomohla."Víme, že se nám to o víkendu s Teplicemi výrazně nepovedlo. Na druhou stranu nemůžeme všechno, co jsme dosud udělali, hodit za hlavu a bláznit. Musíme pracovat dál, zpětnou vazbu v týmu máme dobrou. Může být dobře, že hrajeme hned ve středu. Uděláme maximum pro to, abychom zaváhání odčinili a získali body," uvedl asistent hlavního kouče Sigmy Jiří Saňák.

Šestý celek tabulky si v Jablonci bude muset poradit bez záložníka Jakuba Matouška a útočníka Jakuba Přichystala. Nejisté jsou též starty středopolaře Jiřího Spáčila, křídelníka Jana Vodháněla a forvarda Antonína Růska. Marodka Severočechů zůstává několik posledních týdnů stejná. Zranění do hry pořád nepustí levého beka Jana Kroba ani trojici záložníků Miloše Kratochvíla, Davida Housku a Tomáše Malínského.

FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
Hanuš - Martinec, Král, Souček - Šulc, Hübschman, Považanec, Polidar - Chramosta, Jovovič - Sejk

Sigma Olomouc - pravděpodobná sestava:
Macík - Pokorný, Beneš, Sláma - Chvátal, Breite, Ventúra, Pospíšil, Zmrzlý - Navrátil, Chytil

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.36 - 3.53 - 2.96

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací k zápasu

FC Hradec Králové - Slovan Liberec

středa 17:30

Liberec se v posledních týdnech zlepšil a má nakročenu k tomu, aby se vyhnul bojům o setrvání v nejvyšší soutěži. Stále se ovšem musí snažit. Pokud Slovan ve středu přemůže Hradec, dostane se v ligové tabulce právě před tohoto soupeře. Východočeští "Votroci" si však před nadstavbou rovněž chtějí polepšit.

Po nedělním skalpu brněnské Zbrojovky poskočil Liberec na deváté místo. Ještě by ovšem potřeboval jednu výhru k tomu, aby se definitivně vyhnul skupině o udržení. "Vítězství nad Brnem pro nás bylo nesmírně důležité. Věděli jsme, že tam leží klíč k tomu, abychom byli ve střední nadstavbové skupině. Ale hotovo ještě není a musíme si to sami uhrát ve středu. Jsem rád, že výkony v posledních pěti zápasech jsou dobré, že mužstvo za tím jde. Věřím, že nám to vydrží," prohlásil kouč Slovanu Luboš Kozel.

Hradec Králové už pod desáté místo pravděpodobně neklesne, i tak ale bude mít proti Liberci o motivaci postaráno. Bude totiž chtít odčinit sobotní porážku z východočeského derby proti Pardubicím. K tomu bude potřebovat uhlídat nejnebezpečnější hráče Slovanu. "V základní sestavě nastupují čtyři hráči tmavé pleti, kteří týmu dají něco jiného - takovou rychlost, dynamičnost. Je to dobré mužstvo," řekl na adresu Severočechů trenér Votroků Stanislav Hejkal, jenž veškeré pravomoci převzal po Miroslavu Koubkovi, jenž se zotavuje z nemoci.

Proti Liberci bude Východočechům scházet obránce Michal Leibl, který v souboji s Pardubicemi viděl červenou kartu. Zranění nepustí do hry další zadáky Hradce Filipa Čiháka s Adamem Gabrielem a Ondřejem Ševčíkem, nemoc zase limituje útočníka Filipa Kubalu. Slovan dál postrádá zkušeného obránce Theodora Gebre Selassieho i talentovaného záložníka Denise Višinského. Nejisté jsou starty krajního beka Jana Mikuly a středopolaře Mohameda Doumbii.

FC Hradec Králové - pravděpodobná sestava:
Bajza - Klíma, Čech, Smrž - Harazim, Kodeš, Rada, Novotný - Ryneš, Kučera - Vašulín

Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Vliegen - Ndefe, Plechatý, Purzitidis - Fukala, Červ, Valenta, Frýdek, Ghali - Tupta, Olatunji

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.42 - 3.42 - 2.96

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

Zbrojovka Brno - Dynamo České Budějovice

středa 17:30

Zcela odlišný výkon podali ve 28. kole hráči Brna a Českých Budějovic. Jihočeši si doma na Střeleckém ostrově smlsli na Jablonci, Zbrojovka naopak vůbec nestíhala Liberci. Zůstanou mužstva ve stejném rozpoložení i po vzájemné bitvě? Marodka domácích tomu napovídá.

Trenér Martin Hašek zahájil své účinkování v Brně vítězstvím nad Pardubicemi, po druhém utkání byl ovšem velmi nespokojen, což chce ve středu hodit za hlavu. "Čeká nás další důležitý zápas. Opět se potkávají sousedi v tabulce a opět se hraje o šest bodů. Budějovice doma minule vstřelily pět branek, takže na tom v hlavách budou výrazně lépe než my. Nám zápas v Liberci nevyšel, prohráli jsme po špatném výkonu po neakceptovatelných chybách. Takový výkon nemá naději na úspěch. Teď je na nás, abychom správně zareagovali a důležitý zápas zvládli," prohlásil lodivod Moravanů.

To Budějovice si po výhře 5:1 nad Jabloncem neměli moc na co stěžovat. V ligové tabulce se navíc dostali na 12. místo o jeden bod právě před Zbrojovku. "S Jabloncem jsme herně i s ohledem na výsledek podali zatím asi nejlepší výkon pod naším vedením. Bylo to povedené, musíme na to navázat v Brně. Chceme vyhrát všechny zápasy. Takže i do Brna jedeme s cílem uspět a zase hrát dobrý fotbal," uvedl kouč Jihočechů Marek Nikl.

Na straně Dynama jsou nejisté pouze starty krajních beků Benjamina Čoliče s Martinem Sladkým. To Brno počítá více ztrát. Zranění nepustí do hry stopery Jakuba Šurala s Lukášem Endlem, záložníka Filipa Součka a křídelníka Ondřeje Pachlopníka. Situaci v obraně navíc komplikuje disciplinární trest pro Jana Hlavicu, jenž v sezoně viděl už čtyři žluté karty. Otazníky dále visí nad starty krajních zadáků Josefa Divíška, Josefa Koželuha a Róberta Matejova i záložníka Lukáše Rogožana.

Zbrojovka Brno - pravděpodobná sestava:
Berkovec - Hrabina, Štěrba, Tijani, Granečný - Blecha, Texl - Alli, Ševčík, Falta - Řezníček

České Budějovice - pravděpodobná sestava:
Janáček - Čoudek, Havel, Králik - Čmelík, Hora, Hellebrand, Čavoš, Potočný - Adediran, Čermák

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.95 - 3.85 - 3.73

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací k zápasu

Sparta Praha - Viktoria Plzeň

středa 19:30

Pokud chtějí hráči Plzně nadále živit naděje na mistrovský titul, potřebují v předposledním kole základní části výrazně zabrat. O první venkovní vítězství po téměř třech měsících totiž zabojují na Letné, domácí přitom zároveň bojují na dálku o první místo se Slavií.

Pro Spartu bylo jaro prakticky procházkou růžovou zahradou s jedenácti po sobě jdoucími vítězstvími. Tato šňůra však skončila v domácím derby, kde horko těžko vykřesala remízu, a nerozhodný výsledek se zrodil i o posledním víkendu na Slovácku. Tam po Kovářově vlastní brance dlouho prohrávala, až dvacet minut před koncem jí zařídil alespoň bod z penalty Krejčí. Nadále nicméně platí, že od říjnového derby čekají Priskeho svěřenci na přemožitele již osmnáct utkání.

Lars Friis, asistent trenéra Priskeho, ujišťuje fanoušky, že tým udělal i v přípravě na zápas vše pro návrat na vítěznou vlnu. "S Plzní to bude fyzicky náročný zápas, soupeř má dobré standardky a protiútoky. Dvakrát po sobě jsme remizovali, s tím ve Spartě nejsme spokojeni, protože pokaždé jdeme za vítězstvím. Musíme zase začít vítězit. Zaměřili jsme se na detaily, zejména v ofenzivě," říká.

V kontrastu ke Spartě viktoriáni, kteří ještě po zmíněném derby v naprosté pohodě vedli tabulku, zažívají velký propad. Ten začal už na podzim domácí porážkou se Spartou, po zimní přestávce pak ze dvanácti utkání dokázali vyhrát pouze pět. Jedno z nich se odehrálo v neděli, kdy rozdrtili Zlín poměrem 4:0 i zásluhou dvou zásahů střídajícího Vlkanovy. Problém je ovšem zejména v zápasech na hřištích soupeřů, Plzeňští postupně nestačili na Slovácko, Slavii a Baník, mezi to se ještě vměstnala bezgólová remíza v Mladé Boleslavi.

"Spartě se v jarní části mimořádně daří. Doma jsou velmi silní. Jestli tam chceme uspět, musíme podat vynikající výkon. Naše sebevědomí může jít po výhře nad Zlínem trošku nahoru a do utkání na Spartě můžeme jít s čistou hlavou. Chceme tam uspět a ještě víc se přiblížit Spartě a Slavii. Zápas ukáže, jak se bude vyvíjet zbytek sezony. Pokud na Spartě vyhrajeme, jsme znovu ve hře o nejvyšší příčky. Pokud by se to nepovedlo, už je téměř nemožné ligu vyhrát. Znovu se budeme soustředit na to, abychom byli velmi pozorní v defenzivě, ale musíme být i odvážní. Jednoznačně odvážnější než na Slavii (při březnové prohře 1:2). Věřím, že středeční utkání bude úplně jiné," říká kouč Viktorky Michal Bílek.

Do karet nehraje Západočechům ani fakt, že ve vzájemných utkáních dokázal venkovní tým zvítězit jen dvakrát z posledních čtrnácti zápasů, další dvě střetnutí skončila remízou. Jednou ze zmíněných výjimek byl právě listopadový duel, ve kterém jediným zásahem rozhodl po osmdesáti minutách hry David Pavelka.

Domácí mužstvo nemůže počítat vlivem nedávných okolností s Janktem, zdravotní potíže zase nepustí do hry Peška a možná ani Čvančaru s Mejdrem. Na straně hostí není k dispozici Pernica, otazník visí také nad Havlem, Hejdou a Kopicem.

Utkání v letenské epet Areně, které uzavře devětadvacáté kolo FORTUNA:LIGY, začne ve středu v 19:30, jako hlavní na něj bude dohlížet sudí Pavel Orel. Tomu budou na čarách pomáhat Kubr se Slavíčkem, za video usedne Petřík.

Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Kovář - Vitík, Sörensen, Ladislav Krejčí II - Wiesner, Sadílek, Kairinen, Zelený - Čvančara, Haraslín - Kuchta

Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Staněk - Holík, Hejda, Jemelka, Sýkora - Kalvach, Bucha - Vlkanova, Vydra, Mosquera - Chorý

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.61 - 4.29 - 5.67

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací k zápasu

FK Teplice - FK Mladá Boleslav

úterý 17:30

Teplice o víkendu tak trochu nad plán vyloupily Olomouc. Po úspěchu budou "Skláři" lačnit též proti Mladé Boleslavi, která se chce definitivně vyhnout nadstavbové skupině o udržení. To Severočeši jsou připraveni na to, že záchranu v nejvyšší soutěži ještě nemají jistou. Do konce základní části si ale ještě mohou vylepšit pozici.

Po úspěchu v Olomouci zůstávají Teplice na čtrnáctém místě. Udržely náskok před patnáctými Pardubicemi a na poslední Zlín, jenž prohrál v Plzni, už mají k dobru osm bodů. "Naše vítězství v Olomouci bylo odměnou pro kluky za to, jak celý zápas dřeli a plnili pokyny. Co se týče kondičních parametrů, jsou hráči připraveni dobře. Podáme stoprocentní výkon," řekl před úterním zápasem teplický kouč Zdenko Frťala.

Boleslav v sobotu rovněž uspěla. Díky zásahu Vasila Kušeje přemohla ostravský Baník a v tabulce se posunula na osmou příčku. "Po důležité domácí výhře nad Ostravou chceme získat body i v Teplicích a vyhnout se pádu do nadstavbové skupiny, kde se bude hrát o udržení v lize. Teplice ale nesmíme podcenit," uvedl trenér Středočechů Pavel Hoftych, jenž v Teplicích nebude moct své mužstvo koučovat z lavičky, neboť si musí odpykat trest za čtyři žluté karty v sezoně.

Vedle trenéra postrádají Boleslavští čtveřici marodů: brankáře Jana Šedu, křídelníka Antonína Vaníčka a mladé útočníky Vojtěcha Stránského s Matyášem Vojtou. Teplicím dál schází disciplinárně potrestaný bek Tomáš Vondrášek, jenž pyká za červenou kartu, kterou viděl ve 27. kole. Zranění nepustí do hry obránce Soufiana Dramého s Janem Knapíkem a středopolaře Tomáše Kučeru.

FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Grigar - Hora, Chaloupek, Mičevič, Hybš - Mareček, Jukl - Urbanec, Trubač, Gning - Fila

FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Mikulec - Kubista, Karafiát, Suchý - Suchomel, Donát, Matějovský, Fulnek - Ladra, Kušej - Škoda

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.87 - 3.57 - 2.41

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

FK Pardubice - 1. FC Slovácko

úterý 17:30

Po vítězném východočeském derby se Pardubice vyšplhaly ze dna tabulky, na němž nechaly osamocený Zlín. Ještě víc se mu budou chtít vzdálit po utkání proti jinému mužstvu z východní Moravy. Na nový stadion u řeky Labe dorazí Slovácko, které se chce v tabulce dostat na čtvrté místo.

Jediný gól Pavla Černého rozhodl sobotní bitvu mezi Pardubicemi a Hradcem Králové. Díky trefě zkušeného forvarda zvítězilo mužstvo kouče Radoslava Kováče po třízápasové pauze. A tři body bude chtít získat i ve 29. kole. "Na druhý zápas v krátkém sledu se poctivě připravujeme. Slovácko je tým plný zkušených hráčů, což ukázalo i při víkendovém utkání se Spartou. Spoléháme na podporu fanoušků a také na to, že hráči na trávníku nechají vše, co v nich je," uvedl Kováč.

Slovácko v sobotu nevyhrálo, přesto bylo s remízou proti Spartě spokojeno. A jelikož čtvrtí Bohemians padli na půdě Slavie, ztrácí pátí Moravané na svého soka z vršovického Ďolíčku už jen dva body. "Vstupujeme do závěrečné fáze ligy, v níž se bude rozhodovat o úspěchu celé sezony. V Pardubicích chceme naplno bodovat a zachovat si naději na čtvrté místo," řekl asistent hlavního trenéra Uherskohradišťských Jan Palinek.

Ze zápasu se Spartou si několik hráčů Slovácka odneslo šrámy a i Palinek připustil, že dojde ke změnám v sestavě. Nejisté jsou především starty stopera Michala Kadlece a středopolaře Vlastimila Daníčka. Jistě pak nebude hrát dlouhodobě zraněný záložník Michal Kohút.

Pardubice budou postrádat dva disciplinárně potrestané hráče. Levý bek Matěj Helešic viděl v sezoně už čtyři žluté karty, středopolař Kamil Vacek dokonce osm. Hrát nebudou ani marodící středopolaři Tomáš Solil s Dominikem Marešem a útočník David Huf.

FK Pardubice - pravděpodobná sestava:
Nita - Icha, Hranáč, Vlček, Chlumecký - Jeřábek - Kostka, Hlavatý, Janošek, Sychra - Černý

1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Nguyen - Reinberk, Hofmann, Šimko, Kalabiška - Trávník, Havlík - Sinjavskij, Šašinka, Holzer - Mihálik

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.20 - 3.22 - 2.38

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací k zápasu

Baník Ostrava - Slavia Praha

úterý 19:30

Většina pozorovatelů nejvyšší soutěže před sezonou jistě čekala, že v Ostravě se na konci základní části utkají dvě mužstva mířící do nadstavbové skupiny o titul. Jenže Baník prožívá mizerný ročník a bojuje o samotné udržení. Vybičují se Slezané k lepšímu výkonu proti nejlepšímu celku ligy?

Baník sice v dubnu nečekaně přemohl Slovácko i Plzeň, ani to mu ovšem nestačí na to, aby se dostal do klidnějších vod. A jelikož do konce základní části zbývají už pouze dvě kola, tak je pravděpodobné, že Ostravané budou muset dalších pět zápasů bojovat o holé přežití v lize. Což jsou pro ambiciózní Slezany vskutku děsivé vyhlídky. Bohužel pro ně však budou dost možná mít reálné obrysy.

Do doby, než bude vše černé na bílém, však může Baník dál bojovat. A doufat, že si před nadstavbovou částí ještě polepší. "Víme, co nás čeká a tomu jsme přizpůsobili i tréninkový proces. Věřím, že budeme připraveni dobře hlavně fyzicky, protože to bude potřeba. Samozřejmě doufám, že budeme úspěšní. Slavia mi pořád přijde ještě trochu odskočená od zbytku ligy. Na druhou stranu teď pět zápasů na hřištích soupeřů po sobě nevyhrála, tak proč bychom ji nemohli potrápit a sebrat jí body?" řekl trenér Slezanů Pavel Hapal.

Slavii se na jaře rovněž několik střetnutí nepovedlo a ještě dnes si jistě vyčítá horší výkony na hřištích protivníků. I tak se ale na rozdíl od Baníku pohybuje tam, kde chtěla být už před zahájením aktuálního ligového ročníku. Po sobotním vítězném klání o krále Vršovic nad Bohemians se sešívaní vrátili na první místo tabulky, byť druhá Sparta je na tom hůř jen z důvodu méně příznivého skóre.

Výlet na východ republiky nicméně slávisté rozhodně nechtějí podcenit. "Pro nás tam jsou zápasy vždy složité, uvidíme, komu bude tohle vložené kolo více vyhovovat. Je tam jediný stadion s atletickou drahou v lize, což je dost specifické. Bývá tam skvělá kulisa. Určitě to bude bitva, těžký zápas, Baník speciálně proti nám vždy podá jeden z nadstandardních výkonů v sezoně. Musíme s tím počítat," prohlásil kouč Pražanů Jindřich Trpišovský.

Kádrem Slavie se nedávno prohnala viróza, nyní už je ale většina fotbalistů opět k dispozici. Trpišovský tak nebude moct využít pouze levého beka Davida Juráska a ofenzivního univerzála Ondřeje Lingra. Vážnější průběh nemoci má za sebou Petr Ševčík, jehož start je nejistý.

Baník bude postrádat jednoho z nejlepších hráčů týmu Srdjana Plavšiće. Srbský křídelník hostuje v Ostravě právě ze Slavie a pravidla neumožňují, aby nastoupil proti svému "kmenovému" klubu. Na marodce domácích dál setrvávají středopolaři Daniel Tetour s Ladislavem Takácsem, o nasazení dalšího záložníka Jiřího Bouly se teprve rozhodne.

Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Letáček - Juroška, Bitri, Lischka, Fleišman - Cadu, Kaloč, Klíma, Šín, Šehič - Tijani

Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Kolář - Masopust, Ogbu, Holeš - Douděra, Zafeiris, Oscar, Schranz - Jurečka, Van Buren, Olayinka

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 5.93 - 4.42 - 1.54

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací k zápasu

Tabulka před začátkem kola

Tým
Z
V
R
P
S
B
1
Slavia Praha
28
19
5
4
78 : 24
62
2
Sparta Praha
28
18
8
2
65 : 27
62
3
Viktoria Plzeň
28
17
5
6
53 : 26
56
4
Bohemians Praha 1905
28
13
6
9
48 : 44
45
5
1. FC Slovácko
28
12
7
9
34 : 35
43
6
Sigma Olomouc
28
10
10
8
42 : 34
40
7
FC Hradec Králové
28
11
4
13
32 : 37
37
8
FK Mladá Boleslav
28
9
8
11
37 : 40
35
9
Slovan Liberec
28
9
8
11
36 : 39
35
10
FK Jablonec
28
9
7
12
43 : 51
34
11
Baník Ostrava
28
8
8
12
39 : 39
32
12
Dynamo České Budějovice
28
9
4
15
31 : 52
31
13
Zbrojovka Brno
28
8
6
14
39 : 54
30
14
FK Teplice
28
8
6
14
36 : 61
30
15
FK Pardubice
28
7
4
17
25 : 54
25
16
FC Trinity Zlín
28
4
10
14
32 : 53
22

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (999)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele