FORTUNA:LIGA - preview 29. kola: Sparta přivítá Plzeň

25.04.2023, 09:09, aktualizováno 26.04.2023, 08:51
Previews
Stadion Sparty na Letné (© AFP)

Pěti duely se bude pokračovat v české nejvyšší soutěže, čtyři z nich jsou na programu odpoledne, ten večerní pak představuje šlágr vloženého kola. Aby se Sparta bodově mohla dotáhnout na vedoucí Slavii, která v úterý urvala výhru na půdě Baníku, bude muset zvítězit. Do cesty se jí přitom postaví třetí Viktoria Plzeň...

FC Trinity Zlín - Bohemians Praha 1905

středa 17:30

Do opravdu vážných problémů se dostal Zlín. Moravané prohráli poslední tři ligová utkání a těsně před koncem základní části jsou ze všech ligových účastníků nejblíž sestupu. To Bohemians mohou již nyní označit probíhající sezonu za úspěšnou. A ještě lepší pocit z ní mohou mít po výhře na zlínské Letné.

Zlín na rozdíl od Pardubic neuspěl ani uplynulý víkend a dovolil tak Východočechům poodskočit. Ve středu se však Moravané mohou na rivala v boji o udržení dotáhnout."Zápas s Bohemkou je pro nás strašně důležitý. Tři body doma s Bohemkou jsou možná tak důležité, abychom vůbec mohli přemýšlet o tom, že se v nadstavbové části dostaneme do pozice, která nám v závěrečné části dá šanci hrát o baráž a setrvání v lize. Musíme si uvědomit, že si to musíme uhrát sami, nikdo jiný nám asi nepomůže," uvědomuje si kouč "Ševců" Pavel Vrba.

Bohemians prožili obzvlášť krušné chvíle vloni, kdy pádu do druhé ligy zabránili až v baráži. Letos ale řeší mnohem příjemnější starosti. V ligové tabulce totiž okupují čtvrté místo a mohou se nečekaně dostat do evropských pohárů. "Jsem rád, že jsme uhráli šestku, to byla naše priorita. Před nadstavbou nás ještě čekají dva zápasy v základní části, které budou hodně důležité a rozhodnou o tom, z jaké pozice do nadstavby půjdeme," řekl trenér Pražanů Jaroslav Veselý.

"Klokani", kteří naposledy v sobotu podlehli ve vršovickém derby favorizované Slavii, budou ve Zlíně postrádat obránce Jana Shejbala a středopolaře Ondřeje Petráka. Stejně tak je ze zdravotních důvodů nejistý start ofenzivního středopolaře Aleše Čermáka. Na straně Ševců marodí talentovaný středopolař David Tkáč. pravý bek Martin Fillo zase dál pyká za červenou kartu, kterou již před měsícem viděl za surový zákrok v souboji se Slováckem. Do toho není jasné, zda se do pořádku stihne dát levý záložník Vachtang Čanturišvili.

FC Trinity Zlín - pravděpodobná sestava:
Rakovan - Cedidla, Simerský, Kolář, Procházka - Hlinka, Didiba - Vukadinovič, Hrubý, Fantiš - Kozák

Bohemians Praha 1905 - pravděpodobná sestava:
Jedlička - Hůlka, Křapka, Vondra - Köstl, Jindřišek, Jánoš, Kovařík - Drchal, Matoušek - Puškáč

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.30 - 3.57 - 2.18

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací k zápasu

FK Jablonec - Sigma Olomouc

středa 17:30

Víkend plný zklamání za sebou mají fotbalisté Jablonce i Olomouce. Zatímco Severočeši schytali pětigólový debakl v Českých Budějovicích, olomoucká Sigma nečekaně podlehla Teplicím. Ve vzájemném měření sil si tak obě strany budou chtít vylepšit náladu.

V dubnu se Jablonci zatím moc nedaří a vše vyvrcholilo nedělním debaklem od Budějovického Dynama. Po něm Severočeši klesli v ligové tabulce na desáté místo a stále bojují tedy o to, aby se vyhnuli nadstavbové skupině o udržení. "Zápas v Budějovicích jsme nezvládli, ale takový fotbal někdy je. Poslední dobou jsme výkony i výsledky měli. Vysoká porážka z Budějovic nás nesmí poznamenat. Nezvládli jsme ten zápas a musíme se z toho poučit. Musíme teď na to zareagovat a dobře se připravit na zápas s Olomoucí," řekl trenér Jablonce David Horejš.

Olomouc se chce dostat do evropských pohárů, tomu ovšem sobotní domácí prohra s Teplicemi rozhodně nepomohla."Víme, že se nám to o víkendu s Teplicemi výrazně nepovedlo. Na druhou stranu nemůžeme všechno, co jsme dosud udělali, hodit za hlavu a bláznit. Musíme pracovat dál, zpětnou vazbu v týmu máme dobrou. Může být dobře, že hrajeme hned ve středu. Uděláme maximum pro to, abychom zaváhání odčinili a získali body," uvedl asistent hlavního kouče Sigmy Jiří Saňák.

Šestý celek tabulky si v Jablonci bude muset poradit bez záložníka Jakuba Matouška a útočníka Jakuba Přichystala. Nejisté jsou též starty středopolaře Jiřího Spáčila, křídelníka Jana Vodháněla a forvarda Antonína Růska. Marodka Severočechů zůstává několik posledních týdnů stejná. Zranění do hry pořád nepustí levého beka Jana Kroba ani trojici záložníků Miloše Kratochvíla, Davida Housku a Tomáše Malínského.

FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
Hanuš - Martinec, Král, Souček - Šulc, Hübschman, Považanec, Polidar - Chramosta, Jovovič - Sejk

Sigma Olomouc - pravděpodobná sestava:
Macík - Pokorný, Beneš, Sláma - Chvátal, Breite, Ventúra, Pospíšil, Zmrzlý - Navrátil, Chytil

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.36 - 3.53 - 2.96

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací k zápasu

FC Hradec Králové - Slovan Liberec

středa 17:30

Liberec se v posledních týdnech zlepšil a má nakročenu k tomu, aby se vyhnul bojům o setrvání v nejvyšší soutěži. Stále se ovšem musí snažit. Pokud Slovan ve středu přemůže Hradec, dostane se v ligové tabulce právě před tohoto soupeře. Východočeští "Votroci" si však před nadstavbou rovněž chtějí polepšit.

Po nedělním skalpu brněnské Zbrojovky poskočil Liberec na deváté místo. Ještě by ovšem potřeboval jednu výhru k tomu, aby se definitivně vyhnul skupině o udržení. "Vítězství nad Brnem pro nás bylo nesmírně důležité. Věděli jsme, že tam leží klíč k tomu, abychom byli ve střední nadstavbové skupině. Ale hotovo ještě není a musíme si to sami uhrát ve středu. Jsem rád, že výkony v posledních pěti zápasech jsou dobré, že mužstvo za tím jde. Věřím, že nám to vydrží," prohlásil kouč Slovanu Luboš Kozel.

Hradec Králové už pod desáté místo pravděpodobně neklesne, i tak ale bude mít proti Liberci o motivaci postaráno. Bude totiž chtít odčinit sobotní porážku z východočeského derby proti Pardubicím. K tomu bude potřebovat uhlídat nejnebezpečnější hráče Slovanu. "V základní sestavě nastupují čtyři hráči tmavé pleti, kteří týmu dají něco jiného - takovou rychlost, dynamičnost. Je to dobré mužstvo," řekl na adresu Severočechů trenér Votroků Stanislav Hejkal, jenž veškeré pravomoci převzal po Miroslavu Koubkovi, jenž se zotavuje z nemoci.

Proti Liberci bude Východočechům scházet obránce Michal Leibl, který v souboji s Pardubicemi viděl červenou kartu. Zranění nepustí do hry další zadáky Hradce Filipa Čiháka s Adamem Gabrielem a Ondřejem Ševčíkem, nemoc zase limituje útočníka Filipa Kubalu. Slovan dál postrádá zkušeného obránce Theodora Gebre Selassieho i talentovaného záložníka Denise Višinského. Nejisté jsou starty krajního beka Jana Mikuly a středopolaře Mohameda Doumbii.

FC Hradec Králové - pravděpodobná sestava:
Bajza - Klíma, Čech, Smrž - Harazim, Kodeš, Rada, Novotný - Ryneš, Kučera - Vašulín

Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Vliegen - Ndefe, Plechatý, Purzitidis - Fukala, Červ, Valenta, Frýdek, Ghali - Tupta, Olatunji

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.42 - 3.42 - 2.96

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

Zbrojovka Brno - Dynamo České Budějovice

středa 17:30

Zcela odlišný výkon podali ve 28. kole hráči Brna a Českých Budějovic. Jihočeši si doma na Střeleckém ostrově smlsli na Jablonci, Zbrojovka naopak vůbec nestíhala Liberci. Zůstanou mužstva ve stejném rozpoložení i po vzájemné bitvě? Marodka domácích tomu napovídá.

Trenér Martin Hašek zahájil své účinkování v Brně vítězstvím nad Pardubicemi, po druhém utkání byl ovšem velmi nespokojen, což chce ve středu hodit za hlavu. "Čeká nás další důležitý zápas. Opět se potkávají sousedi v tabulce a opět se hraje o šest bodů. Budějovice doma minule vstřelily pět branek, takže na tom v hlavách budou výrazně lépe než my. Nám zápas v Liberci nevyšel, prohráli jsme po špatném výkonu po neakceptovatelných chybách. Takový výkon nemá naději na úspěch. Teď je na nás, abychom správně zareagovali a důležitý zápas zvládli," prohlásil lodivod Moravanů.

To Budějovice si po výhře 5:1 nad Jabloncem neměli moc na co stěžovat. V ligové tabulce se navíc dostali na 12. místo o jeden bod právě před Zbrojovku. "S Jabloncem jsme herně i s ohledem na výsledek podali zatím asi nejlepší výkon pod naším vedením. Bylo to povedené, musíme na to navázat v Brně. Chceme vyhrát všechny zápasy. Takže i do Brna jedeme s cílem uspět a zase hrát dobrý fotbal," uvedl kouč Jihočechů Marek Nikl.

Na straně Dynama jsou nejisté pouze starty krajních beků Benjamina Čoliče s Martinem Sladkým. To Brno počítá více ztrát. Zranění nepustí do hry stopery Jakuba Šurala s Lukášem Endlem, záložníka Filipa Součka a křídelníka Ondřeje Pachlopníka. Situaci v obraně navíc komplikuje disciplinární trest pro Jana Hlavicu, jenž v sezoně viděl už čtyři žluté karty. Otazníky dále visí nad starty krajních zadáků Josefa Divíška, Josefa Koželuha a Róberta Matejova i záložníka Lukáše Rogožana.

Zbrojovka Brno - pravděpodobná sestava:
Berkovec - Hrabina, Štěrba, Tijani, Granečný - Blecha, Texl - Alli, Ševčík, Falta - Řezníček

České Budějovice - pravděpodobná sestava:
Janáček - Čoudek, Havel, Králik - Čmelík, Hora, Hellebrand, Čavoš, Potočný - Adediran, Čermák

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.95 - 3.85 - 3.73

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací k zápasu

Sparta Praha - Viktoria Plzeň

středa 19:30

Pokud chtějí hráči Plzně nadále živit naděje na mistrovský titul, potřebují v předposledním kole základní části výrazně zabrat. O první venkovní vítězství po téměř třech měsících totiž zabojují na Letné, domácí přitom zároveň bojují na dálku o první místo se Slavií.

Pro Spartu bylo jaro prakticky procházkou růžovou zahradou s jedenácti po sobě jdoucími vítězstvími. Tato šňůra však skončila v domácím derby, kde horko těžko vykřesala remízu, a nerozhodný výsledek se zrodil i o posledním víkendu na Slovácku. Tam po Kovářově vlastní brance dlouho prohrávala, až dvacet minut před koncem jí zařídil alespoň bod z penalty Krejčí. Nadále nicméně platí, že od říjnového derby čekají Priskeho svěřenci na přemožitele již osmnáct utkání.

Lars Friis, asistent trenéra Priskeho, ujišťuje fanoušky, že tým udělal i v přípravě na zápas vše pro návrat na vítěznou vlnu. "S Plzní to bude fyzicky náročný zápas, soupeř má dobré standardky a protiútoky. Dvakrát po sobě jsme remizovali, s tím ve Spartě nejsme spokojeni, protože pokaždé jdeme za vítězstvím. Musíme zase začít vítězit. Zaměřili jsme se na detaily, zejména v ofenzivě," říká.

V kontrastu ke Spartě viktoriáni, kteří ještě po zmíněném derby v naprosté pohodě vedli tabulku, zažívají velký propad. Ten začal už na podzim domácí porážkou se Spartou, po zimní přestávce pak ze dvanácti utkání dokázali vyhrát pouze pět. Jedno z nich se odehrálo v neděli, kdy rozdrtili Zlín poměrem 4:0 i zásluhou dvou zásahů střídajícího Vlkanovy. Problém je ovšem zejména v zápasech na hřištích soupeřů, Plzeňští postupně nestačili na Slovácko, Slavii a Baník, mezi to se ještě vměstnala bezgólová remíza v Mladé Boleslavi.

"Spartě se v jarní části mimořádně daří. Doma jsou velmi silní. Jestli tam chceme uspět, musíme podat vynikající výkon. Naše sebevědomí může jít po výhře nad Zlínem trošku nahoru a do utkání na Spartě můžeme jít s čistou hlavou. Chceme tam uspět a ještě víc se přiblížit Spartě a Slavii. Zápas ukáže, jak se bude vyvíjet zbytek sezony. Pokud na Spartě vyhrajeme, jsme znovu ve hře o nejvyšší příčky. Pokud by se to nepovedlo, už je téměř nemožné ligu vyhrát. Znovu se budeme soustředit na to, abychom byli velmi pozorní v defenzivě, ale musíme být i odvážní. Jednoznačně odvážnější než na Slavii (při březnové prohře 1:2). Věřím, že středeční utkání bude úplně jiné," říká kouč Viktorky Michal Bílek.

Do karet nehraje Západočechům ani fakt, že ve vzájemných utkáních dokázal venkovní tým zvítězit jen dvakrát z posledních čtrnácti zápasů, další dvě střetnutí skončila remízou. Jednou ze zmíněných výjimek byl právě listopadový duel, ve kterém jediným zásahem rozhodl po osmdesáti minutách hry David Pavelka.

Domácí mužstvo nemůže počítat vlivem nedávných okolností s Janktem, zdravotní potíže zase nepustí do hry Peška a možná ani Čvančaru s Mejdrem. Na straně hostí není k dispozici Pernica, otazník visí také nad Havlem, Hejdou a Kopicem.

Utkání v letenské epet Areně, které uzavře devětadvacáté kolo FORTUNA:LIGY, začne ve středu v 19:30, jako hlavní na něj bude dohlížet sudí Pavel Orel. Tomu budou na čarách pomáhat Kubr se Slavíčkem, za video usedne Petřík.

Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Kovář - Vitík, Sörensen, Ladislav Krejčí II - Wiesner, Sadílek, Kairinen, Zelený - Čvančara, Haraslín - Kuchta

Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Staněk - Holík, Hejda, Jemelka, Sýkora - Kalvach, Bucha - Vlkanova, Vydra, Mosquera - Chorý

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.61 - 4.29 - 5.67

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací k zápasu

FK Teplice - FK Mladá Boleslav

úterý 17:30

Teplice o víkendu tak trochu nad plán vyloupily Olomouc. Po úspěchu budou "Skláři" lačnit též proti Mladé Boleslavi, která se chce definitivně vyhnout nadstavbové skupině o udržení. To Severočeši jsou připraveni na to, že záchranu v nejvyšší soutěži ještě nemají jistou. Do konce základní části si ale ještě mohou vylepšit pozici.

Po úspěchu v Olomouci zůstávají Teplice na čtrnáctém místě. Udržely náskok před patnáctými Pardubicemi a na poslední Zlín, jenž prohrál v Plzni, už mají k dobru osm bodů. "Naše vítězství v Olomouci bylo odměnou pro kluky za to, jak celý zápas dřeli a plnili pokyny. Co se týče kondičních parametrů, jsou hráči připraveni dobře. Podáme stoprocentní výkon," řekl před úterním zápasem teplický kouč Zdenko Frťala.

Boleslav v sobotu rovněž uspěla. Díky zásahu Vasila Kušeje přemohla ostravský Baník a v tabulce se posunula na osmou příčku. "Po důležité domácí výhře nad Ostravou chceme získat body i v Teplicích a vyhnout se pádu do nadstavbové skupiny, kde se bude hrát o udržení v lize. Teplice ale nesmíme podcenit," uvedl trenér Středočechů Pavel Hoftych, jenž v Teplicích nebude moct své mužstvo koučovat z lavičky, neboť si musí odpykat trest za čtyři žluté karty v sezoně.

Vedle trenéra postrádají Boleslavští čtveřici marodů: brankáře Jana Šedu, křídelníka Antonína Vaníčka a mladé útočníky Vojtěcha Stránského s Matyášem Vojtou. Teplicím dál schází disciplinárně potrestaný bek Tomáš Vondrášek, jenž pyká za červenou kartu, kterou viděl ve 27. kole. Zranění nepustí do hry obránce Soufiana Dramého s Janem Knapíkem a středopolaře Tomáše Kučeru.

FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Grigar - Hora, Chaloupek, Mičevič, Hybš - Mareček, Jukl - Urbanec, Trubač, Gning - Fila

FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Mikulec - Kubista, Karafiát, Suchý - Suchomel, Donát, Matějovský, Fulnek - Ladra, Kušej - Škoda

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.87 - 3.57 - 2.41

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

FK Pardubice - 1. FC Slovácko

úterý 17:30

Po vítězném východočeském derby se Pardubice vyšplhaly ze dna tabulky, na němž nechaly osamocený Zlín. Ještě víc se mu budou chtít vzdálit po utkání proti jinému mužstvu z východní Moravy. Na nový stadion u řeky Labe dorazí Slovácko, které se chce v tabulce dostat na čtvrté místo.

Jediný gól Pavla Černého rozhodl sobotní bitvu mezi Pardubicemi a Hradcem Králové. Díky trefě zkušeného forvarda zvítězilo mužstvo kouče Radoslava Kováče po třízápasové pauze. A tři body bude chtít získat i ve 29. kole. "Na druhý zápas v krátkém sledu se poctivě připravujeme. Slovácko je tým plný zkušených hráčů, což ukázalo i při víkendovém utkání se Spartou. Spoléháme na podporu fanoušků a také na to, že hráči na trávníku nechají vše, co v nich je," uvedl Kováč.

Slovácko v sobotu nevyhrálo, přesto bylo s remízou proti Spartě spokojeno. A jelikož čtvrtí Bohemians padli na půdě Slavie, ztrácí pátí Moravané na svého soka z vršovického Ďolíčku už jen dva body. "Vstupujeme do závěrečné fáze ligy, v níž se bude rozhodovat o úspěchu celé sezony. V Pardubicích chceme naplno bodovat a zachovat si naději na čtvrté místo," řekl asistent hlavního trenéra Uherskohradišťských Jan Palinek.

Ze zápasu se Spartou si několik hráčů Slovácka odneslo šrámy a i Palinek připustil, že dojde ke změnám v sestavě. Nejisté jsou především starty stopera Michala Kadlece a středopolaře Vlastimila Daníčka. Jistě pak nebude hrát dlouhodobě zraněný záložník Michal Kohút.

Pardubice budou postrádat dva disciplinárně potrestané hráče. Levý bek Matěj Helešic viděl v sezoně už čtyři žluté karty, středopolař Kamil Vacek dokonce osm. Hrát nebudou ani marodící středopolaři Tomáš Solil s Dominikem Marešem a útočník David Huf.

FK Pardubice - pravděpodobná sestava:
Nita - Icha, Hranáč, Vlček, Chlumecký - Jeřábek - Kostka, Hlavatý, Janošek, Sychra - Černý

1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Nguyen - Reinberk, Hofmann, Šimko, Kalabiška - Trávník, Havlík - Sinjavskij, Šašinka, Holzer - Mihálik

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.20 - 3.22 - 2.38

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací k zápasu

Baník Ostrava - Slavia Praha

úterý 19:30

Většina pozorovatelů nejvyšší soutěže před sezonou jistě čekala, že v Ostravě se na konci základní části utkají dvě mužstva mířící do nadstavbové skupiny o titul. Jenže Baník prožívá mizerný ročník a bojuje o samotné udržení. Vybičují se Slezané k lepšímu výkonu proti nejlepšímu celku ligy?

Baník sice v dubnu nečekaně přemohl Slovácko i Plzeň, ani to mu ovšem nestačí na to, aby se dostal do klidnějších vod. A jelikož do konce základní části zbývají už pouze dvě kola, tak je pravděpodobné, že Ostravané budou muset dalších pět zápasů bojovat o holé přežití v lize. Což jsou pro ambiciózní Slezany vskutku děsivé vyhlídky. Bohužel pro ně však budou dost možná mít reálné obrysy.

Do doby, než bude vše černé na bílém, však může Baník dál bojovat. A doufat, že si před nadstavbovou částí ještě polepší. "Víme, co nás čeká a tomu jsme přizpůsobili i tréninkový proces. Věřím, že budeme připraveni dobře hlavně fyzicky, protože to bude potřeba. Samozřejmě doufám, že budeme úspěšní. Slavia mi pořád přijde ještě trochu odskočená od zbytku ligy. Na druhou stranu teď pět zápasů na hřištích soupeřů po sobě nevyhrála, tak proč bychom ji nemohli potrápit a sebrat jí body?" řekl trenér Slezanů Pavel Hapal.

Slavii se na jaře rovněž několik střetnutí nepovedlo a ještě dnes si jistě vyčítá horší výkony na hřištích protivníků. I tak se ale na rozdíl od Baníku pohybuje tam, kde chtěla být už před zahájením aktuálního ligového ročníku. Po sobotním vítězném klání o krále Vršovic nad Bohemians se sešívaní vrátili na první místo tabulky, byť druhá Sparta je na tom hůř jen z důvodu méně příznivého skóre.

Výlet na východ republiky nicméně slávisté rozhodně nechtějí podcenit. "Pro nás tam jsou zápasy vždy složité, uvidíme, komu bude tohle vložené kolo více vyhovovat. Je tam jediný stadion s atletickou drahou v lize, což je dost specifické. Bývá tam skvělá kulisa. Určitě to bude bitva, těžký zápas, Baník speciálně proti nám vždy podá jeden z nadstandardních výkonů v sezoně. Musíme s tím počítat," prohlásil kouč Pražanů Jindřich Trpišovský.

Kádrem Slavie se nedávno prohnala viróza, nyní už je ale většina fotbalistů opět k dispozici. Trpišovský tak nebude moct využít pouze levého beka Davida Juráska a ofenzivního univerzála Ondřeje Lingra. Vážnější průběh nemoci má za sebou Petr Ševčík, jehož start je nejistý.

Baník bude postrádat jednoho z nejlepších hráčů týmu Srdjana Plavšiće. Srbský křídelník hostuje v Ostravě právě ze Slavie a pravidla neumožňují, aby nastoupil proti svému "kmenovému" klubu. Na marodce domácích dál setrvávají středopolaři Daniel Tetour s Ladislavem Takácsem, o nasazení dalšího záložníka Jiřího Bouly se teprve rozhodne.

Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Letáček - Juroška, Bitri, Lischka, Fleišman - Cadu, Kaloč, Klíma, Šín, Šehič - Tijani

Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Kolář - Masopust, Ogbu, Holeš - Douděra, Zafeiris, Oscar, Schranz - Jurečka, Van Buren, Olayinka

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 5.93 - 4.42 - 1.54

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací k zápasu

Tabulka před začátkem kola

Tým
Z
V
R
P
S
B
1
Slavia Praha
28
19
5
4
78 : 24
62
2
Sparta Praha
28
18
8
2
65 : 27
62
3
Viktoria Plzeň
28
17
5
6
53 : 26
56
4
Bohemians Praha 1905
28
13
6
9
48 : 44
45
5
1. FC Slovácko
28
12
7
9
34 : 35
43
6
Sigma Olomouc
28
10
10
8
42 : 34
40
7
FC Hradec Králové
28
11
4
13
32 : 37
37
8
FK Mladá Boleslav
28
9
8
11
37 : 40
35
9
Slovan Liberec
28
9
8
11
36 : 39
35
10
FK Jablonec
28
9
7
12
43 : 51
34
11
Baník Ostrava
28
8
8
12
39 : 39
32
12
Dynamo České Budějovice
28
9
4
15
31 : 52
31
13
Zbrojovka Brno
28
8
6
14
39 : 54
30
14
FK Teplice
28
8
6
14
36 : 61
30
15
FK Pardubice
28
7
4
17
25 : 54
25
16
FC Trinity Zlín
28
4
10
14
32 : 53
22

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (999)

Přidat komentář
Lemond Laws

Liga v týdnu > semifinále LM

Reagovat
inferno08

*česká liga

Reagovat
Lemond Laws

Jojo, já pod české preview psal o polské lize, sorry

Reagovat
inferno08

Právě proto jsem to raději upřesnil. Nemusíš se omlouvat

Reagovat
didosh

Reagovat
Cotton

Reagovat
smazaný uživatel

Ona se hraje i nějaká LM?

Reagovat
monty25
Reagovat
Lemond Laws

Reagovat
monty25

Barca

Reagovat
ACSeRw!n

Banicku my sme s tebou

Reagovat
doshcz

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
Spalovač šancí

Tys byl vždycky ku.wa

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
didosh

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Blasphemer

Každý slušný člověk dnes fandí Baníku.

Reagovat
mistr129

protože kdyby Slavia i přes podvody Sparty měla vyhrát velkým náskokem, bylo by to pro Spartu i celou ligu až moc diskreditační, je potřeba to udržet napínavý

Reagovat
ratusek

Jak ti to jde přes pusu/prsty?

Reagovat
Nieuwendyk

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
bartes

Reagovat
Coutinho10

Sice jsem před pár týdny psal, že už je rozhodnuto, nicméně pokud by se nám dnes povedlo venku na Baníku vyhrát, tak si myslím, že ten titul dát můžeme, protože ty venkovní zápasy je přesně to, co nám schází k tomu, abysme tem titul vyhráli

na jaře pouze jedna výhra se štěstím v Pardubicích, jinak neschopnost vyhrát v Teplicích, Boleslavi či na Spartě

Pokud opět venku nevyhrajeme, tak jsme žádný posun neudělali a na titul to vidět bohužel nebudu, takže tento zápas vidím z psychologickému pohledu možná jako i klíčový, ikdyž se tak na první pohled zdát nemusí

Reagovat
Lemond Laws

Psát z prvního místa, že ten titul dát můžete, velmi odvážné tvrzení !

Reagovat
doshcz

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
Coutinho10

spíš mi to přijde jako zázrak, že jednou vyhraješ venku a jsi první , ikdyž zase jenom o skóre a vzájemný zápasy

Reagovat
Kang & Kodos

Tak my jsme na podzim 5x za sebou plichtili, v derby udělali historicku ostudu a ještě nás doma vyjebal Liberec, takže asi tak

Reagovat
Spalovač šancí

to si to teprve sedalo

Reagovat
ratusek

Reagovat
smazaný uživatel

tak at uz dosedej a zase hezky vstavaj

Reagovat
Coutinho10

to je taky fakt

Reagovat
mistr129

vždyť jste na tom hůř než loni dokonce, nemluvě o Plzni

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
Kiss Me Polka!

Reagovat
Blasphemer

Šel s kůží na trh.

Reagovat
smazaný uživatel

na Podrouzka

Reagovat
delfin

Reagovat
delfin

Copak ty víš, jaký titul myslel?

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
mistr129

Reagovat
doshcz

máte furt o dost lepší tým jak my, hlavně co se lavičky a šíře kádru týká.. my budeme muset dělat změny v sestavě a v nadstavbě budeme určitě ztrácet..jestli dnes nedáme Plzeň, tak budeme mít ještě co dělat aby se vůbec udržel druhej flek

Reagovat
Coutinho10

na jednu stranu jo, asi v těch v uvozovkách těžších zápasech to nemáte tolik pod kontrolou, uvidíme, jak si poradíte s Plzní a v Liberci, to taky napoví, ale pokud mi nebudeme vyhrávat venku, tak jako těžko titul vyhrajeme

Reagovat
Coutinho10

*my

Reagovat
Kang & Kodos

Dneska ne, ale zítra je rozneseme. Mabil 2+2

Reagovat
doshcz

dnes znamená zítra

Reagovat
KingMaster13

Leda že by někomu nabil.... a pokud by tu byl puskasuv emotikon tak si ho dám.

Reagovat
doshcz

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Freedo

Tak to jsi před pár týdny napsal velkou kravinu. Nikdy jsme ze hry o titul nebyli. Bude to velký boj a věřím, že pro nás úspěšný.

Reagovat
Coutinho10

neschovávám se za to, proto jsem to napsal, protože ta venkovní forma (doufám) byla tragická a dnes se to může otočit a to podle mě bude zásadní a hodně napoví, jestli dokážeme ten krok k tomu titulu udělat (ikdyž třeba jenom psychologickej), ale důležitej, protože ještě další 2 venkovní zápasy v lize budou zbývat

Reagovat
Freedo

Jo, to chápu. Jen reaguju na to, že bychom po třech nepovedených venkovních utkáních byli ze hry o titul. To jsem si po žádný ztrátě bodů osobně neříkal. Včera nakonec super. Já jsem to bohužel neviděl, protože jsem měl vlastní zápas, ale důležité body.

Reagovat
Coutinho10

j, asi jsem z toho byl dost odevzdaný + Sparta v té době sbírala 3 body za 3 bodama doma venku, takže ten trend se opakoval několik týdnů, vlastně skoro celý jaro, takže proto jsem to tak cítil, ale teď už to vypadá jinak

Reagovat
bobis21

Sice nečekám že budeme klást odpor (i proto, jakou čekám sestavu), ale zhoršit komoušům šanci na titul by bylo aspoň nějaké pozitivum sezony.

Reagovat
Shevchenko

Jo a budeme přát Spartě s komunistickou historii

Reagovat
bobis21

Neříkám že přát, ale teda srovnání současnost vs. minulost, kterou už nikdo z hráčů ani nezažil, je podle mě docela jasné.

Reagovat
Shevchenko

No ale místní baníkovské osazenstvo tady od jisté doby od jistých lidí začalo nesnášet Slavii a dokonce přát titul Spartě, tedy v podstatě největšímu rivalovi. Mně je už docela jedno jak liga dopadne, ale pořád raději Slavia, přiklánět se na stranu Sparty, k tomu se teda nesnížím

Reagovat
Bakary3

Chytrej kluk

Reagovat
ratusek

Reagovat
bobis21

Slavia mi je pořád úplně jedno, stejně jako mi byla vždy. Nemám rád jejich majitele. Až je nebude vlastnit čínská vláda, ať si klidně vyhrávají. Teď radši rivala, než tuhle špínu.

Reagovat
JarousFCB

Já Slávku nesnášel vždycky více než Spartu nebo teda spíše od doby, co šla že Strahova do Edenu a najednou to byl všude samý věrný slávista.

Reagovat
JarousFCB

... a taky asi protože jejich kotel byla nějaká reálná konkurence co se týče supportu, ultras apod. Kotel ACS jsem nikdy ani pořádně neslyšel.

Reagovat
smazaný uživatel

Komunistická historie Sparty je mýtus. Současné spojení Slavie s režimem, který ročně zavraždí možná až miliony svých odpůrců, je bohužel realita.

Reagovat
delfin

Dyť jakoby to psal on.

Reagovat
emisarpravdy

Reagovat
Salfovic

Vždyť tohle je milionkrát vyvrácený fake.

Spíš bych přidal to, jak prvomájové průvody končily na Letenském stadionu, kdy jim kynulo politbyro

Reagovat
Nieuwendyk

Je to blábol pomatených jedinců fandících klubu s prokazatelně komunistickou přítomností.

Nejvíc protežována byla Dukla. Vlastně všechny Dukly..

Reagovat
emisarpravdy

mýtus. Sparta je bolševičkej hnus. Však tu bolševicko8 hvězdu měla i ve znaku.

Reagovat
bobis21

Fleišman v sestavě, Kaloč na DM ... to je přesně to, co jsem myslel tím, jakou čekám sestavu

Reagovat
ratusek

Reagovat
Kily

podle Palinka máme silné kraje, což dost zvedá šance na to, že po zápase roku dáme i ten se Slováckem

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Losinho

Ty kurzy na naše venkovní zápasy jsou fakt kouzelný

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Ještě když jsme u nich vyhráli z posledních šesti zápasů snad jenom jednou

Reagovat
delfin

Reagovat
smazaný uživatel

Tady je to jasná 1, zvlášť jestli černá svině pustí tvrdši hru, to pak odjedete nejen s prohrou, ale i v sanitkách.

Reagovat
Nuno čomes

Tak chtějí to vymýtit, snad se to nepovede.

Reagovat
delfin

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Cotton

OT: Opava, co s tím?

Reagovat
ACSeRw!n

mam z toho smisene pocity

Reagovat
Cotton

No jako teď hrají s prvními třemi týmy. Podle mě jim to neklapne a bude sestup, což by ale byla velká škoda.

Reagovat
Pablos

*Opava... Luďku.

Reagovat
Cotton

Tak Opava... pocity...?

Ale vážně, to by byl fakt velkej šok, kdyby sestoupili. Přál bych to spíš Třinci a nějakému béčku.

Reagovat
smazaný uživatel

Béčko Slavie je asi jasný, zvlášť když to na jaře začali sabotovat nasazováním Tecla.

Reagovat
mistr129
Reagovat
smazaný uživatel

Uz skoncil i Uhrin......jako bral bych ho hned misto Bilka jako sportovniho reditele

Reagovat
delfin

Proč ten Krejčí bere druhou ligu? Dyť si tenkrát u Plzně nevedl tak špatně, aby nemohl trénovat něco v první lize.

Reagovat
smazaný uživatel

Protoze ten jeho fotbal je u kazdyho dalsiho angazma porad horsi

Reagovat
delfin

Myslíš? Jako to nemůžu soudit, nesedoval jsem ho, ale zajímalo by mě to.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak se kritizuje Bilek za obranou hru, tak je pravda, ze ji ma zase dobre propracovanou, kdezto i Krejciho ta hra nema nic, u Plzne to nejak dojel, ale pak uz to slo strme dolu

Reagovat
Pablos

No to bych teda neřekl, že jí má dobře propracovanou ...vyhráli hlavně 2:1 minulou sezonu.

Reagovat
Frank Lampard 8

Reagovat
MikeHavenaar

Fotbal pod Krejčim v Plzni byl příšernej, byl zázrak že dal titul.

Reagovat
PISTOLERO

Hned je to úterý hezčí, když se hraje nejlepší liga na světě

Reagovat
Harley111

Dneska další zaváhaní sešívaných v Ostravě 2-2 a zítra si v klídku pošmákneme na Plzni 4-1 .

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak divat se na Kuseje nebo Petrzelu?

Reagovat
Coutinho10

jednoznačně Pardubky a jejich cestu za záchranou (alespoň vyhnutí se přímému sestupu)

Reagovat
ratusek

Reagovat
Salfovic

Nejrychlejší čtyřicátník v Evropě je jasná volba

Reagovat
Coutinho10

ikdyž přepl jsem Teplice a je to koukatelnější

Reagovat
Mimalu

dík

Reagovat
Pablos

tvl tak to jestli je to takhle... tak ať si zase přepne na vás... potřebuju v Teplicích dva do půlky

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Coutinho10

sorry, ale asi přepínat nebudu nicméně ten over ti v poho může i tak ve 2. poločase vyjít

Reagovat
Pablos

nn já měl prostě dva v polo a jeden v polo u Slovácka ...za devět pětek, jen tak abych se mohl koukat (O2 seru), takže to neva... ale posral si mi to

Reagovat
Coutinho10

aha, tak škoda

Reagovat
Pablos

ale v jednu chvíli to vypadalo, že ta MB vyrovná

Reagovat
Coutinho10

jo, šance má velký, určitě mělo padnout něco ze hry

Reagovat
Pablos

tak mi to vrátili Pardubice Předpokládám tedy, že koukáš na Teplice

Reagovat
Coutinho10

tak aspoň tak jojo, byl to super zápas

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

Toho Cernyho by nemeli zabirat z profilu

Reagovat
ratusek

Reagovat
Salfovic

Tak na top Horvátha ztrácí pořád tak deset kilo.

Reagovat
Pablos

naopak jsem rád, když vidím, že mají vrstevníci stejné problémy

Reagovat
Salfovic

Zírám, kolik je v Pcích fanoušků Slovácka

Reagovat
monty25

Góóól!!! Hybš kanonýr

Reagovat
Pablos

penaltový

Reagovat
ZB 07

To je v háji ty Teplice...my fakt skončíme v baráži

Reagovat
Greny

S tím počítám od začátku sezony....

Reagovat
Salfovic

Kdy naposled měl nějaký náš prvoligový tým během sezony tři trenéry? Slavie v době zlaté éry nebo když Baník vyrazil po prvním kole Marka ?

Reagovat
mistr129

Sparta od Slavie dokonce dvakrát

Holoubek, Požár, Rada

Hapal, Ščasný, Horňák

Reagovat
Salfovic

Dík. To je ostuda takhle vyselektovat Spartu.

Reagovat
smazaný uživatel

Vždycky ve všem nejlepší

Reagovat
Pan.Antonin

V tý Holoubkový sezóně začínal Ščasný.

Reagovat
Pan.Antonin

Mimochodem Palermo jich jednu sezónu mělo snad sedm.

Reagovat
ACSeRw!n

a kolik z tech sedmi prezilo ?

Reagovat
Imos

Slovan - Slovák, Kotrba/Csaplár, Vavruška

Reagovat
Pablos

Ta předfinálka Slovácka je zatím hrůzostrašná teda

Reagovat
Pablos

resp. ona to ani předfinálka není... páč k tomu finále se ani nedostane

Reagovat
Slovácký trojboj

Dík

Reagovat
Pablos

tak ale to předfinálka nebyla, že jo

Reagovat
Slovácký trojboj

Ale jo

Reagovat
smazaný uživatel

Jasná remíza Pardubic.

Reagovat
Pablos

už moc jasná né

Reagovat
smazaný uživatel

Jenom jsem to dopsal a 0:1. WTF

Reagovat
Pablos

Reagovat
Mimalu

konečně

Reagovat
Slovácký trojboj

Reagovat
smazaný uživatel

Co jako Pardubice hrají? Vsak se nedostanou ani ke střele. Zlín a Pardubice sestup a snížit počet týmů. Hned.

Reagovat
Tevezinho

2-1 sit down dog

Reagovat
smazaný uživatel

Wtf

Reagovat
Tevezinho

3-1

Reagovat
Nieuwendyk

Na mobilu je to snad ještě lepší než na PC

Pardubice vyrovnat! Sestup Zlín a Čb.

Dnes Baníček py*o!!

A zítra dáme Plzni trojec

Reagovat
Coutinho10

zápas pravdy

Sestava: Kolář – Masopust, Ogbu, Holeš – Douděra, Zafeiris, Oscar, Schranz – Jurečka, van Buren, Olayinka

Lavička: Mandous – Tecl, Provod, Bořil, Pech, Ewerton, Hronek, Hromada, Traoré, Kačaraba, Jurásek M.

Reagovat
Pablos

jsem právě spadl z měsíce asi, ale nevěděl jsem, že na lavičce může bejt 11 hráčů... vím, že zůstalo to střídání pěti hráčů... ale i tak jsem myslel, že třeba 8 může bejt na lávce

Reagovat
Coutinho10

asi to problém není, souhlasí to, je to tak i v ofiko zápisu:

https://is.fotbal.cz/zapasy/zapis-o-utkani-report.aspx?zapas=1f3e6416-4744-4002-bb57-a2e4f7314bf2&zapis=1&noprint=1&btnprint=1&.htm

nicméně Baník jich má 8 no

Reagovat
Coutinho10

* teda 10, počítal jsem náhradníky z jinýho zápisu

Reagovat
Pablos

jo já věřím tomu, že to problém není... jen mě to překvapilo (ale to je spíš díky mé neznalosti no, teď už budu vědět no).

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Teclů můžeš mít na lavičce, kolik chceš, ti se jako hráči nepočítají.

Reagovat
Salfovic

Copak Tecl. Mají tam Bořila a další talismany.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak daleko jsem to ani nedočetl.

Reagovat
emisarpravdy

Tecl má 3x víc titulů než Sparta za posledních 15 let. Víc titulů než celej slezskej Baník, kterej hraje na Moravě.

Reagovat
bobis21

A kolik z nich nebylo koupeno krvavými penězi komunistické strany?

Reagovat
emisarpravdy

6

Reagovat
bobis21

Psát jen jeden symbol a přesto udělat chybu, to je umění

Reagovat
emisarpravdy

Reagovat
PBLead

Zapas pravdy proti 12. Baníku

Reagovat
Coutinho10

pro nás jo, když vezmu v potaz naßí venkovní bilanci a to, že se nám tam moc nedaří poslední dobou

Reagovat
Coutinho10

a to 12. místo hodně zkresluje, když jste vyhràli na Slovácku a dali Plzeň

Reagovat
Salfovic

Tak Plzeň venku není měřítko.

Reagovat
Coutinho10

no, pro Baník to má celkem váhu, protože se jim proti nim nedařilo a Plzeň se trochu nadechovala, mohla se dotáhnout a śance tam měla, takže to váhu má a z jejich pohledu bych to nepodceňoval

Reagovat
Pan.Antonin

A my venku jsme nějaký dobrý?

Reagovat
PISTOLERO

Slovácko zatím naprosto dominantní Ještě by tomu pár gólů slušelo

Reagovat
Salfovic

Vždyť jste krom toho gólu snad neměli pořádnou šanci.

Reagovat
Pablos

ptž to vždy zadrbou... ale převahu mají jasnou

Reagovat
Pablos

doufám, že mi někdo poděkuje, jak je tu zvykem

Reagovat
oli9

Musí být 6 bodů tyhle poslední 2 zápasy

Reagovat
Slovácký trojboj

Kurva

Reagovat
Salfovic

Reinberk dal, Reinberk vzal.

Reagovat
Pablos

Černý zkušeně to zase ,,pustil" lépe postavenému ...teď tedy protihráči

Reagovat
monty25

Mikulec je strašně nejistý, toho by měly Teplice využít...

Reagovat
PISTOLERO

Ok, tak dodrbat to umí jen Slovácko

Reagovat
smazaný uživatel

Bude ještě 2:2, nebojte

Reagovat
Pablos

nebojte mi toho góla dáme

Reagovat
Pablos

*my

Reagovat
Salfovic

Když my, tak proč nemáš Slovácko v oblíbených ?

Reagovat
Pablos
Reagovat
smazaný uživatel

Klasika

Reagovat
dtaire

nestraš

Reagovat
smazaný uživatel

Bude 2:2. Ale kdyby nebylo, tak total RIP Zlín

Reagovat
KingMaster13

Ale nene, však hrají skvělej kombinační fotbal, tým mají na top 8 a jsou schopni porazit každého v lize.

Reagovat
smazaný uživatel

Zlín je už v háji, jejich jediná šance byla vyhodit Vrbu a vzít na závěr sezóny Straku, ale toho už jim vyfoukl Trenčín.

Reagovat
$dolar$

Ja to vidim na RIP Brno nebo Banik.

Reagovat
smazaný uživatel

Snad Slovácko zabere a bude 4., radši bych s nimi hrál v nadstavbě doma než venku.

Reagovat
Slovácký trojboj

U nás to nemáte rádi?

Reagovat
KingMaster13

U vás to nemá rád nikdo

Reagovat
Slovácký trojboj

Tož to jsme rádi

Reagovat
KingMaster13

Jako prostředí tam máte pěkný ale vyhrává se u vás kurevsky blbě

Reagovat
Slovácký trojboj

Aspoň tohle nám jde

Reagovat
smazaný uživatel

Je to těžký, vždycky vás tam hrozně tlačí rozhodčí.

Reagovat
Slovácký trojboj

Jo, teď v sobotu to bylo hrozně vidět

Reagovat
emisarpravdy

Reagovat
$dolar$

Ty zasrany Teplice se fakt zachrani. Neskutecny, zase budou smrdet v lize dalsi sezonu. Naprosto nezajimavej tym, bez fanousku, bez zajimavych hracu.. Achjo..

Reagovat
monty25

Reagovat
$dolar$

Odhlidni od toho, ze jim radoby fandis. Co davaji lize?

Reagovat
monty25

Jaký rádoby? Nesouhlasím s ničím, cos napsal. Navíc je to jediný klub v lize, který se vždycky choval férově a byl proti Berbrovi.

Reagovat
ratusek

No a přesně to se mu nelíbí

Reagovat
monty25

Reagovat
Pablos

Reagovat
Imos

Reagovat
kilobyte

Reagovat
smazaný uživatel

Lize dali za posledních 15 let snad jenom Fenina

Reagovat
Salfovic

Tak to mají ještě na dalších 15 let vystaráno.

Reagovat
Cotton

Co dává lize Zlín, Pardubice, Budějovice, Jablonec a v současnosti i Liberec? Jediný způsob, jak se zbavit zbytečných týmů, je zúžení na 12.

Reagovat
Salfovic

Ale to se bohužel nestane.

Reagovat
Cotton

Reagovat
mistr129

Tak nejde o to v současné době, ale dlouhodobě že jo. Teplice tam jsou zbytečný už x let, Zlín ať klidně taky spadne za to jak naložil s penězi z pohárů, ale Budějovice (i když pod novým majitelem je nemám rád), Pardubice, Jablonec i Liberec jsou pro ligu přínosné.

To už mi přijde nudnější Zbrojovka, ale tam je zas faktor velkého města a slušného potenciálu.

Reagovat
Cotton

Ještě jsem zapomněl na Boleslav. Ta je sice historicky úspěšná, ale přínos nulový. Máš pravdu, že Pardubice mají do budoucna potenciál, Liberec zas nějakou historii a do ligy určitě patří. Jablonec by mi teda nechyběl.

Reagovat
$dolar$

Presne.

Reagovat
Remt

A Švanciho

Reagovat
Imos

zrovna Liberec a Jablonec pravidelně hráče do top 3, ale z fanouškovského hlediska souhlas a možná bychom se mohli už spojit jak Mirečka zabásnou

Reagovat
KingMaster13

Poslední roky to tam fakt stojí za hovno a ta nálada v tom klubu je cítit na tom stadionu. Vždy tam chodili hrozně milí fans se kterýma člověk rád pokecal, teď tam přijedeš a každej na tebe čumí jak vrah.

Reagovat
$dolar$

Byl jsem tam proti Brnu a uplne stejnej pocit z fanousku.

Reagovat
KingMaster13

A to bez výjimek od sekuriťáků, fanoušků, podavačů míčů až po prodavače klobás, který by ti na ní před tebou nejraději flusnul Tak jsem rád, že to tak nepřijde jen mě

Reagovat
ratusek

Aspon tě securitáci nevyvedli jak v Budějovicích

Reagovat
KingMaster13

No Budějovice to je taky případ. Ale tam sem nebyl, takže mohu mluvit jen z dojmů jiných fans

Reagovat
monty25

Jestli to nebude tím, že fandíš Slavii...

Reagovat
KingMaster13

Ikdyž tam přijedu bez dresu třeba na Bohemku Prostě už tam nechodí ti milí slušní lidé a jen samej plesnivej, zapšklej dement

Reagovat
monty25

Já tam teda zas tak často nejezdím, ale žádnou negativní zkušenost z Teplic nemám. Kromě těch výsledků teda.

Reagovat
KingMaster13

Tak ono když si sedáš k hosteskám

Reagovat
Salfovic

On to určitě nemyslel osobně.

Reagovat
Greny

Ok beru ... Možná nějaká změna chodí jen ti co zažili ti lepší starší generaci Teplic ..

Ale proč se Divite že že jsou nepříjemný? ... Přijdu na Slavii se Spartou nebo já nevím Plzni a Baníkem tak budete úplně všichni nadšení ..že tam přijel nějakej dement z Brna

Reagovat
KingMaster13

Když přijedu kamkoli jinam, tak ty lidi na mě působí mnohem lepším dojmem. Mám známé v Liberci, Bolce, Jablonci, Bohemce a všude i ve slávistickým dresu je to úplně cajk. V Teplicích už jen sekuritka se chová dost hrubě, samá buzerace, pak si chceš dát klobasu, kde ti stánkař řekne něco ve stylu "vidíš že na grilu nic nemám tak běž do píči"

Reagovat
Kiss Me Polka!

oni jako okamzite poznaji, ze jsi dement z brna? nebo jako ze nejsi clovek, ktereho znaji od videni, tak je normalni, ze se k tobe chovaji jak kreteni?

Reagovat
$dolar$

V ramci brigady jsem letos/loni byl tak na 20 stadionech a nikde na me nepusobili tak dementne/agresivne jak v Teplicich

Reagovat
smazaný uživatel

Nějak rychle jsi zapomněl, jak jste ligu "zdobili" vy ještě pár let zpátky. A teď by jsi známkoval a vyhazoval? Já bych tý Plzni ten úspěch i přál, ale ti fanoušci, to je někdy zlo

Reagovat
Cotton

Teplice měly spadnout už tak 5 sezón v kuse. Nechápu, jak to furt dělají.

Reagovat
wyqinac

Vždyť mají fotbalistu roku

Reagovat
Marv

Ideální dolů Zlín a nahoru Příbram. Ostatní záchrana

Reagovat
Imos

Příbram ať zkrachuje konečně, ta Karviná postup by se mi líbilo nejvíc

Reagovat
Slovácký trojboj

A je to v prdeli

Reagovat
smazaný uživatel

PIKUL nakládá

Reagovat
KingMaster13

Pája Černý GOAT

Reagovat
PISTOLERO

Nemuseli ten Gottwaldov poslat do 2.ligy tak okatě

Reagovat
smazaný uživatel

To načasování nového stadionu bylo geniální. Tohle zachrání Pardubice v první lize. Jednoznačný faktor.

Reagovat
KingMaster13

A co teprve Hradec, ten bude hrát Champions league

Reagovat
smazaný uživatel

To každopádně

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Pikul Grealish

Reagovat
Greny

Teď koukám na tu penaltu v Teplicích .. Řepka ví jak to chodí tak začal platil?

https://twitter.com/bolkacast/status/1650891083277115393

Co s tím má ten hráč Bolky kurva dělat vždyť s tou rukou nijak nepomohl a je to z metru

Reagovat
Greny

Nemohl pohnout

Reagovat
Salfovic

Naví ho to trefilo do místa, podle kterého se malují ofsajdy

Reagovat
Tevezinho

Kdyby tu ruku měl u těla, tak nepískne penaltu. Ale měl to roztáhlé jak orel, to fakt není přirozená ruka

Reagovat
mistr129

To že nemohl pohnout je asi jedno, když to má takhle roztažený, ale podle mě ho trefil do míst, kde to ruka není

Reagovat
smazaný uživatel

Mně hlavně příšlo, že ho to nejdřív trefilo do boku a pak to ruka není ne?

Reagovat
srandamač

Je, musel by si jí nastřelit sám, a ne že se to odrází od těla do ruky.

Reagovat
srandamač

V tom případě už by ale byla hra rukou tak přeplácaná výjimkami, že by ani Příhoda nevěděl, podle čeho to posuzovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Fanoušci z UH přijeli do Pardubic Slováckým expresem. Zpátky jim jede 20:07 ale Zlínský expres. Jak paradoxní. Zpět pojedou opravdu ve stylu Zlína.

Reagovat
Salfovic

Aha, byl jsem v šoku, kolik jich dorazilo.

Reagovat
smazaný uživatel

Slovacky expres je výborný vlak. Komfortní a dost vagónů. Jezdí trasu Luhačovice - Praha a zpět.

Reagovat
pingla

souhlasím

Reagovat
Kily

a přitom přijeli auty

Reagovat
monty25

Grigar

Reagovat
monty25

To je fakt magor.

Reagovat
$dolar$

Pekne Grigar

Reagovat
smazaný uživatel

TO je vůl ten Grigar 2 sračky během 10 sekund

Reagovat
monty25

Yasser tzv. na Kollera

Reagovat
smazaný uživatel

Grigar Bez se léčit. Fakt se bez léčit, protože tohle je ihned na návštěvu psychologa

Reagovat
Coutinho10

Kusej hroznej srac tim provokovanim

Reagovat
smazaný uživatel

Nita

Reagovat
smazaný uživatel

Mimochodem, když ten Grigar tak nakopl toho hráče neměla být penalta?

Reagovat
monty25

To bylo po gólu Boleslavi v přerušený hře.

Reagovat
smazaný uživatel

Ahq, díky

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to mě pobavilo

Reagovat
Pablos

Co s tím Grigarem ? Někdo kdo by mi popsal co stalo ?

Reagovat
monty25

Nejdřív špatně vyběhl na míč a dostal gól, pak ještě nakopnul Kušeje a dostal ČK.

Reagovat
Pablos

Reagovat
Greny

Dostal gol po dvě chybě Kušej kolem něj proběhl a radoval se tak ho Grigar sejmul

Reagovat
Greny

Své

Reagovat
Pablos

Reagovat
smazaný uživatel

Poslechni svého kapitána

Reagovat
Pablos

to je blb... ale doufám, že dostal i ten z boleslavy žlutou za ty kotouly

Reagovat
Salfovic

Čekal jsem tedy větší brutus

Reagovat
Nuno čomes

Se zas tolik nestalo bych vyhodil i toho v modrém za simulaci to jsou fakt paka, to se musí každý druhy fotbalista fakt tak kulat a přehrávat, jak to boli?

Reagovat
Firkraag

Reagovat
ratusek

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Imos

ale je to i tím, že to je tak všude u nás i na blbý Hanspaulce, čím víc zakřičíš tím spíš ti to pískne

Reagovat
braveheart

Reagovat
monty25

Ztracený dva body a ještě se Grigar nechá vykartovat.

Reagovat
KingMaster13

Pardubice....pokud vyhrají o víkend v Budějkách, tak by se hypoteticky mohly vyhnout i baráži

Reagovat
Salfovic

Ty děláš, jakoby se už pak nehrála sestupová nadstavba.

Reagovat
KingMaster13

Samozřejmě že se hraje ale pokud se jim povede před nadstavbou docvaknout Budějovice, Brno a Tepláky tak tím lépe pro ně. Budějovice hrají s Brnem takže navíc jim jeden z těch dvou odskočí pravděpodobně

Reagovat
dejvikker

Bude to jako vloni. Poslední domácí vyhráli, teď prohrajou v Budějovicích, v nadstavbě získaj 13 bodů a budou v klidu 11.

Reagovat
Salfovic

Teplice tam neposlaly brankáře Střídat ještě mohly.

Reagovat
monty25

Nemohly, ne? Můžeš střídat maximálně ve třech slotech.

Reagovat
Salfovic

Pravda.

Reagovat
Greny

Jinak Grigar to je tak do konce sezony... Stopka totální zkrat a umysl

Reagovat
smazaný uživatel

To jsem v lize snad ještě neviděl

Reagovat
Nuno čomes

Jak jsme to četl, tak jsem čekal fakt nějaké nakopnutí. A ne takové že mu tam dáš nohu a on ji nepreskoci

Reagovat
PISTOLERO

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Salfovic

3

Reagovat
ratusek

Pardubice

Reagovat
Blasphemer

Co vy zpíváte?

Baníček milujeme!

Co vy zpíváte?

Za Baník bojujeme!

Co vy zpíváte?

Ostravu v srdci máme!

Co vy zpíváte?

GIE-KSA-Baník vládne

Reagovat
Blasphemer

nananananananana

Reagovat
mistr129

Giroud

Reagovat
Cotton

sympaťák

Reagovat
Pan.Antonin

Reagovat
ratusek

už to nehul

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kang & Kodos

nananananananananana Sparta-Baník Sparta-Baník nananananananana....

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
lichna.

Reagovat
naheCZ

Dobře jim blbne ten zvuk

Reagovat
Coutinho10

Tomáš to nemá moc podchycený

Reagovat
Cotton

Jojo, slyšíme

Reagovat
bobis21

Kyslíci zas jedou kvalitu přenosu na 100% "halóo"

Reagovat
Pan.Antonin

Reagovat
smazaný uživatel

O2 asi technika level Česká televize

Reagovat
ratusek

Je to v SD?

Reagovat
smazaný uživatel

Při mé rychlosti internetu skoro aj ano

Reagovat
Greny

Ale musím uznat že toto je klidně taky červená a Škoda pěkně na curaka

Reagovat
Pan.Antonin

To není červená ani omylem

Reagovat
mistr129

Reagovat
Coutinho10

ty vole Venco škoda

Reagovat
smazaný uživatel

Schanz to byl nejlepší možný zákrok, který v té chvíli mohl udělat.

Reagovat
naheCZ

Jak se o tu žlutou může ještě hádat?

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Coutinho10

tam sroluje Micka a ani faul

Reagovat
wyqinac

Tvl kam to schranz hlavičkoval

Reagovat
Greny

Tak už je zvyklej hráz beka tak pěkně na jistotu mimo branku progres

Reagovat
bobis21

Zatím teda slušná reklama na antifotbal.

Reagovat
Bakary3

Tak Slavia se snaží aspoň být aktivní, ale furt to samý, bez nadstavby vepředu, nedokážou udělat žádnej tlak.

Reagovat
bobis21

No i to jejich tempo mi přijde nic moc. Takhle pomalou slavii jsem dlouho neviděl.

Reagovat
Bakary3

Já nevím, přijde mi to, že Baník dobře dostupuje a nemají tolik času a prostoru.

Problém vidím v tom, že ti ofenzivní hráči většinou nemají nic navíc, jak dostanou míč zády k bráně, nejsou schopny si ho pokryt, otočit se kolem hráče, najít spoluhráče do náhehu... A přichází většinou ztráta, pokud ne alibisticka vracecka.

Reagovat
Coutinho10

no, házená celkem dobrá, ale opět bez gólů, moc velkých šancí jsme si teda nevytvořili takže žádná změna oproti minulým venkovním zápasům...

Reagovat
HorajzmAmmann

Hrozny zápas.

Reagovat
ACSeRw!n

piskej konec

Reagovat
Coutinho10

Ogbu world class

Reagovat
Salfovic

Proč střídal v derby? Respektivě, to těch pár minut nemohl ještě vydržet?

Reagovat
ACSeRw!n

prisny centry Baniku

Reagovat
Pablos

Ta Plzeň tam aspoň něco předvedla

Reagovat
Salfovic

Co brání tomu, aby bylo na livesportu ve statistikách xG ?

Reagovat
smazaný uživatel

Chtějí ochránit lidi na Twitteru. Asi by se zbláznili štěstím a skončili v blázincích.

Reagovat
Shevchenko

A má to kdo počítat vůbec? Stejně se to extrémně přeceňuje.

Reagovat
Pan.Antonin

Reagovat
Salfovic

Přeceňuje, ale přeci jen ti to řekne víc než jen počet střel.

Reagovat
smazaný uživatel

Totálně zbytečná statistika

Reagovat
Freedo

Nebejvá to v zápasech LM? Mám pocit, že jo.

Reagovat
Imos

i v top 5 ligách myslím

Reagovat
bobis21

Tak on Kuzmu celý souboj drží, ale fauloval Kuzma jo?

Reagovat
Kiss Me Polka!

to byla skoda, to se skvele kroutilo

Reagovat
HorajzmAmmann

Jirkaaaa škoda To tam mělo zapadnout.

Reagovat
mistr129

kontumace!

Reagovat
ACSeRw!n

jezisi proc normalne nehrajou dal, to je zase komedie

Reagovat
bobis21

Protože je rozhodčí kokot, další důvody nejsou potřeba

Reagovat
Pablos

Kokoti jsou faboušci v první řadě

Reagovat
Pan.Antonin

Ti z dalších řad ne?

Reagovat
emisarpravdy

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Pablos

Mít podmínku za pyro a dělat pyro…

Reagovat
smazaný uživatel

No a co, tak dostanou další podmínku.

Reagovat
Pablos

To umí jen Slavie

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Pablos

Mít podmínku za pyro a dělat pyro

Reagovat
HorajzmAmmann

Tak budou mít zavřený kotel a půjdou na druhou stranu .... Velký problém.

Reagovat
bobis21

Oni si někteří myslí, že tu komisi někdo ještě bere vážně

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Pablos

Mně je nějaká komise u prdele… já jen říkám, že je to kokotina to dělat

Reagovat
HorajzmAmmann

Ještě že ty o tom nerozhodujes

Reagovat
Pablos

Ale to ani ty né

Reagovat
HorajzmAmmann

To ne ... Naštěstí to pyro vytahujou za mě jiný

Reagovat
Pablos

Degeš párty no

Reagovat
mistr129

Křéťa to podmáznul tradičně a ještě zamlžil, aby na ty zářezy nebylo vidět

Reagovat
Pan.Antonin

Reagovat
Pablos

Tomu aby Baník vyhrál pomůže už jedině Tecl

Reagovat
Pan.Antonin

V první půli házená, teď to připomíná nohejbal. Na závěr zápasu bych zkusil fotbal.

Reagovat
Coutinho10

ještě se budeme bránit

Reagovat
pingla

jurááááááááááás

Reagovat
mistr129

Goooool

Reagovat
Pan.Antonin

Goool

Reagovat
Coutinho10

Yes

Reagovat
naheCZ

Jurásek

Reagovat
emisarpravdy

NAZDÁÁÁR

Reagovat
smazaný uživatel

Nq málem vapne úplně sám, solidní demence

Reagovat
mrtvej ofsajd

Gooool

Reagovat
Kiss Me Polka!

lol nechat si pri rohu propadnout blaon na male vapno a jeste nechat hraci tolik casu, aby si to zpracoval a vystrelil

Reagovat
Pablos

Fakt ten Jurásek ukazoval po gólu looseři ?

Reagovat
pingla

druhej, čau ahoj

Reagovat
mistr129

Jurásek

Reagovat
Pan.Antonin

Gooool

Reagovat
Coutinho10

Wooow Jurásek na ně umí

Reagovat
naheCZ

A druhej ten to proti Baníku jinak neumí

Reagovat
smazaný uživatel

Takže Slavia první a všechny zápasy doma. No, už ji ten titul můžou rovnou dát s takovou.

Reagovat
emisarpravdy

Provodinho

Reagovat
Salfovic

Alois Jurásek

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta teprve teď bude moct ukázat, jak je silná. Jestli dokáže porazit Slavii venku, tak si titul fakt zaslouží bez debat. To bude výzva pro celý klub.

Reagovat
Salfovic

Ještě tam pracuje Krula ?

Reagovat
smazaný uživatel

Jozka Krula legenda

Reagovat
Pan.Antonin

Bořil

Reagovat
Salfovic

Zesměšňovat je Bořilem, za to by měli Slávii potrestat.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Doudera mi přijde vždycky totálně nastreleny necim Jak se tváří, to je jak z pořadu Natočto Petra Rychleho

Reagovat
ratusek

nebo Rychlý prachy?

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel Banik nemá čím překvapit proti těmto týmům. Nemají tam ani žádného tahouna, který by něco vymyslel nečekaného.

Reagovat
HorajzmAmmann

Plzeň by mohla vyprávět

Reagovat
smazaný uživatel

Plzeň není na úrovni Sparty a Slavie v této době

Reagovat
HorajzmAmmann

A Baník jo nebo proč jsi napsal tohle hovno?

Reagovat
smazaný uživatel

Baník chce být každou sezónu v boji o poháry. Tak to píšu.

Reagovat
HorajzmAmmann

Chce no...

Reagovat
ACSeRw!n

a co maji pred sezonou podle tebe vyhlasit ? ze chteji hrat o zachranu nebo klidnej stred ? to by se jim lidi vysmali

Reagovat
bobis21

Tak Baník před touto ani minulou sezonou nic o pohárech neříkal. Nevím kde se tyhle sračky pořád berou.

Reagovat
smazaný uživatel

V hlavě Brabce

Reagovat
HorajzmAmmann

Ode horajzmammanna

Příští sezonu minimalne 4.

Reagovat
JarousFCB

Nad námi Líšeň, Teplice a Vlašim

Reagovat
ratusek

nestraš

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ratusek

Reagovat
Salfovic

O sestup.

Reagovat
HorajzmAmmann

O poháry hranou všichni od 4. do 15. týmu... 11 vyrovnaných týmů

Reagovat
John Obi Mikel

Kdybyste doma zbytečně neztráceli s Teplicema, Budějkama atd., tak jste v podstatě čtvrtí.

Reagovat
ratusek

nezačínej s tím zase

Reagovat
HorajzmAmmann

Mi to psát nemusíš, já to vím...

Reagovat
emisarpravdy

Plzen má 3x lepší lavici než Sparta

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Salfovic

Ale jen kvůli tomu, že na to serou.

Reagovat
ACSeRw!n

skoda, ale i tak tahle sezona nad plan, pristi uz je nase

Reagovat
Remt

To rikate kazdej rok uz asi deset let. Tentokrát uz ale urcite

Reagovat
Godblesss

Už to vzdáváš?

Reagovat
HorajzmAmmann

Škoda. Kolem 60. minuty jsem v bod věřil. Ale i tak, zaslouženě...

Reagovat
Pan.Antonin

Paradoxně jsme dali gól v době kdy jste i byli lepší.

Reagovat
HorajzmAmmann

Jo 0;2 měl skončit spíš 1. poločas... Ten druhý už byla celkem vyrovnaný...

Reagovat
emisarpravdy

Joooo!!!!

Reagovat
wyqinac

Pico ta reklama dole na stránce, kvůli který se mi celá stránka na mobilu roztáhne na dvojnásobek a vpravo je bílá plochs je teda majstrstyk na tomhle "mobile friendly" webu lol

Reagovat
bartes

Tvl. Trpišovský byl na školení u Bílka, jinak to není možné. Uhaluzí semifinále poháru, mají několikrát venku štěstí a teď znova. Sice Baník byl celkem jalový, ale dal břevno a hned na to dostane pár minut před koncem gól od střídajícího hráče. Snad jen v derby měla Slávia smůlu. Jsem zítra zvědavý na Spartu. Ta má naopak docela smůlu, minule 2 tyče proti Slovácku, prochrápaný poločas v derby a tohle je nejspíš bude stát 1. místo po základní části.

Tohle fakt Slávii nemůže vydržet donekonečna a pokud bude pokračovat ve stejných výkonech, tak se jí to vymstí v pohárech s prvním silnějším soupeřem. Možná že už ji dožene nadstavba.......

Reagovat
Kiwi-21

A proč si vynechal gól Sparty z vymyšlené penalty

Reagovat
emisarpravdy

Sparta měla kliku, že jim VAR vyválčil bodík.

Reagovat
7kaka7

Mabil netrefí ze 3 metrů prázdnou kasu, Slovácko 45 min jenom odkopává balony atp... Slovacko a Slavie mají být rádi že si Sparta odvezla jenom bod, a ne si ještě stěžovat jakkoliv si teď myslim, že Slavie má větší šanci na titul.... tak ta obava ostatních, že by ho mohla vyhrát Sparta mě nabíjí energií

Reagovat
emisarpravdy

Mobil je nekopa, no.

Reagovat
emisarpravdy

Buď rád za ten bodík co tam vyválčil VAR

Reagovat
Kiwi-21

Taky mohl dát Juroška už 1 šanci a mohlo být hotovo

Celý zápas byl rozhodčí na vaší straně a penalta to jen potvrdila

Reagovat
Pan.Antonin

Kdy jsme měli venku štěstí?

Co zápas s Libercem, co zápas s Boleslaví, to nebyla smůla?

Sparta má smůlu? Koukáš na ty zápasy vůbec?

Tvůj příspěvek je snůška nesmyslů.

Reagovat
mrtvej ofsajd

je to strasnej blabol.

Reagovat
Bakary3

Reagovat
naheCZ

Reagovat
Lemond Laws

Prochrápaný poločas = smůla? OK

Reagovat
bartes

ozvala se spousta slávistických zaslepenců . Sparťanskou penaltu jsem neuvedl úmyslně, protože nebyl žádný opakovaný záběr a nedokážu posoudit, jestli penalta byla nebo nebyla. Ale dokážu posoudit, když si Kovář srazí míč do brány od břevna nebo následně Sparta dá 2 tyče. Viděl jsem skoro všechny zápasy obou týmů. Slávia má pouze územní převahu bez výraznějších střel na bránu. Přesně jak předvedla na Baníku. Dokonce by se dalo říct, že těsně před gólem ty 2 baníkovské šance hned po sobě byly největší šance zápasu. Stejně tak proti Boleslavi hrála tužku. Dále v Olomouci dával Zafeiris gól v nastavení 1. poločasu po odrazu od Standy.

Sparta si to doslova prohrála sama, to uznávám. Slávia se na ni vyhecovala.

Jsem zvědavý na nadstavbu. Tam tolik štěstí v podobě dokonalého střídání nebo gólů v nastavení mít nebude.

Reagovat
Kiwi-21

Slavia Spartu přejede když budou hrát v plné síle

Reagovat
Lemond Laws

Spusta = slovy tři

Reagovat
jackinho10

Asi by ses mel podivat znovu na vsechny zapasy Slavie, nejak se ti tam plete Olomouc s Boleslavi

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Jakoze kdyz se ti povede stridani, tak je to stesti a kdyz nepovede, tak smula?

Tak to ma Trpis furt smulu s Teclem a Priske s Mabilem.

Reagovat
Kiwi-21

Je to jen Troll

Reagovat
andrew96

Nezvládáš.

Reagovat
Losinho

Reagovat
jackinho10

Kde je hranice mezi smůlou a neschopností hráče dát gol a trefit jen tyč nebo břevno?

Reagovat
7kaka7

U Mabila spíš neschopnost... smůla v tom, že se to odrazilo zrovna k němu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ratusek

Reagovat
Pan.Antonin

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Mají se ořezat všechny doutníky? Nebo jen ty z humidoru?

Reagovat
smazaný uživatel

Když to nebudeš kouřit, tak je to prý jedno.

A dík, že jsem si rozšířil slovní zásobu o slovo "humidor"

Reagovat
GabrielBatistuta

Jen židovský.

Reagovat
Rothbard

Hradec, nebo Třinec? Aneb bude dneska poslední zápas?

Reagovat
Rustin Spencer Cohle

Třinec je dneska povodí. Hradec ani nevstřelí gól

Reagovat
smazaný uživatel

Koukám odborník

Reagovat
Rustin Spencer Cohle

Vyjímečně jsem se spletl

Reagovat
ACSeRw!n

Hradec nesestupuje

Reagovat
Salfovic

Třinec je rozjebe 0:1.

Reagovat
Rothbard

Zatím led v Mechově rozjebává Třinec.

Reagovat
Greny

Třinec nová dynastie

Reagovat
ratusek

Doufám, že Hradec rupne

Reagovat
Cotton

Ne, Třinec bude chtít vyhrát doma

Reagovat
Kily

Třinec, hlavně ať to finále konečně skončí

Reagovat
andrew96

Bakary to pěkně rozproudil. Jak se tu rázem hezky diskutuje...

Reagovat
ratusek

Vždyť je to právě uplně mrtvý

Reagovat
andrew96

Skoro 500 druhý hrací den a ještě před šlágrem. Jako dřív.

Reagovat
Cotton

Navíc v týdnu

Reagovat
ratusek

jako jo. Ale dnes zase už bída

Reagovat
Bakary3

Cože ?

Vůbec nevím, jak si tenhle komentář vyložit

Reagovat
andrew96

No... ty jsi v předešlém preview rozjel diskuzi ohledně EF. A už to v komentech zase žije. Gratuluji.

Reagovat
Bakary3

Aha, tak to mi nedocvaklo

Reagovat
Greny

Souček fakt u klobouček frajer

Reagovat
Greny

Kurva co se zase opravilo rolují na mobilu dolů a jsem úplně vpravo mimo diskuzi ..běžte fakt do prdele... Hlavně že máte reklamy atd

Reagovat
smazaný uživatel

Responzivni web jede bez problémů

Reagovat
smazaný uživatel

Musíš si přizpůsobit mobil novému webu... nebo tak nějak.

Reagovat
smazaný uživatel

Bohemians začnete laskavě hrát. Myslíte si, že je normální, aby vás přehrával tento Zlín? Není.

Reagovat
JessePinkman

Na Adediranovi je vidět, že je zraněnej a furt je to nejbezpečnější hráč z Dynama.

Reagovat
smazaný uživatel

Macik Magor. Proč c české lize se snaží hrát jak City s Edersonem, když golmani v české lize jsou leví jak šavle? Lol. Macik třetí chyba za dva zápasy

Reagovat
smazaný uživatel

A to ma dostat novou smlouvu a byt nejlepe placenym hracem tymu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak kdo ví, koho z klubu je to macík?

Reagovat
Greny

Mu konci smlouva hlavně

Reagovat
Imos

v tom případě bych ho klidně pustil když mají vlastní gólmany Trefila a Stoppena

Reagovat
andrew96

Stoppen musí být od příští sezony jednička.

Reagovat
Imos

Reagovat
Salfovic

Olomoučtí se už jen z představy, že by mohli bojovat o poháry, pěkně posrali.

Reagovat
Greny

Sevciiiiik

Reagovat
Nadržený šimpanz
Reagovat
Greny

Pokud je to pravda tak by měl okamžitě taky skončit ne?

Reagovat
mistr129

Neříkám že by neměl, ale "taky" podle koho? Houštecký neřídil ožralej

Reagovat
Greny

A co mě je potom? Vy jste si vymysleli kodex atd... Vy chcete dělat prostředí ale když někdo řídí bez papírů tak to omluvis ? Je mě jedno zda byl nachcanej nebo ne

Reagovat
mistr129

Však to je snad podstatný rozdíl, jestli byl nachcaný nebo ne

A jak píšu, klidně ať skončí, já se jen ptám, s čím je to srovnatelný, že píšeš "taky"

Reagovat
Greny

Vole .. děláš si prdel? Sorry ale vy omluvite všechno... Jste fakt vymrdani? Jankto je curak že řídí bez papírů a sjetej .. a druhej je curak že řídí bez papírů vše je mimo zákon

Reagovat
mistr129

Čurák to je, a za to zaplatí pokutu. Srovnávat ale jízdu po vybodování s jízdou ožralej/sfetovanej je právě to dost vymrdaný.

Pokud jsi to "taky" tedy myslel na tohle, protože odpovědi jsem se nedočkal

Reagovat
Greny

Já to taky myslel že bez papírů nemá jezdit nikdo to že se sjel za to bych ho zavřel klidně Jankta..jen. Mě prostě sere že si to dovoli .. a je mě jedno jak o něj přišel buď papíry máš tak řídíš nebo ne...

Reagovat
clinger

že se s ním bavíme když jsme vymrdaní....tady není problém že jel bez papírů ale že je slávista.to pak je pro toho vola Grenyho stejný jako sjetej Jankto....

Reagovat
clinger

ty vole ty máš tak neuvěřitelnej komplex z tý Slávie.ať ti nepraskne cévka v mozku srovnávat jízdu bez papíru s jízdou pod vlivem to už chce dost.to ti nějakej slávista ojel starou nebo co.jak je někde zmínka o Slávii tak seš tam zaručeně ty a bleješ ho.na

Reagovat
Greny

Ne ale až ti někdy někdo bez papírů třeba srazí dítě tak řekneš co ? Aspoň jsi nebyl sjetej?

Ok pokud to tak bereš nemám s tím problém .....

Reagovat
Greny

Tak jsou kurva nějaký zákony a buď je dodržujeme nebo ne ... Když ne tak ok ať je trest..

Zkurvili to oba má tom se shodneme ne? Jankta i Houšteckýho bych vyřadil a zbytek ať řeší policie atd.. a klidně mě nadávek že jsem zakomplexované ale vy jste to stejný jen se to snažíte obhajit

Reagovat
clinger

hele nadávat si první začal ty. a klidně ať ho vyrazí,nejsem proti. zkurvili to oba.ok. ale jankto prostě mnohem víc

Reagovat
Greny

Ano ale na tom se shodneme však doufám že si ho ještě podaji orgány činné stejná nějak Houšteckýho (tam samozřejmě v menší míře)

Ale nebudu obhajovat ani jednoho sorry za mě je prasárna to i to a v podstatě kdyby si váš šéf nehrál na to jak se musí lepšit morálka ve fotbale atd... Tak ať klidně zůstane ale čekal jsem že když to myslí vážně tak už vyletí (nebo to budou jen populistické kecy politika(kvůli tomu nemám rád Slavii) aby se zalíbil jen svým?

Reagovat
clinger

jen kvůli Tvrdíkovi nemáš rád Slávii?to já radši populistu co dělá plno věcí s kterými souhlasím(odstranění plotů, kritika security v budějovicích atd.) než mafiána Šádka nebo kabelu Křetínskýho kteří myslí jen na svůj prospěch a co se děje jinde jim je fuk

Reagovat
Greny

Ano jen kvůli němu, ví se to o mě že mě Slavie vadí kvůli Jardovi.. ty to bereš tak.. já to beru tak že napojení na Zemana atd mě nedělá dobře, v covidu jste si tam hostili Prymulu, čínský love (kde je režim jaký je) , ale musí si hrát na to jak chce vše zlepšovat ve prospěch českého fotbalu? Populisticky kecy .. to raději ty dva co nic nepopírají

Reagovat
emisarpravdy

nejsme Sparta abychom svije lidi házeli přes palubu

Reagovat
Cotton

Tohle fakt nechápu. Vždyť má takovej plat, že si může dovolit osobního řidiče, tak proč takhle riskuje?

Reagovat
Greny

LuftJarda nám to vysvětlí poslední tři metry říká co jak kdo má dělat ke zlepšení společnosti v klubech a na stadione tak čekám okamžitý vyhazov

Reagovat
clinger

Reagovat
Salfovic

Je to takovej dement, že nezvládl ani získat řidičák ?

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
r.mrazik

Takové to, když si kodex udělají největší vidle

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
smazaný uživatel

3 roky natvrdo.

Reagovat
clinger

to ten českej fotbal moc nesleduješ teda.pokud je pro tebe jízda bez papírů to nejhorší co si tady zažil...nebo je taky pro tebe menší zlo jízda ožralej či pod drogama atd.

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť tam šimpanz píše, že je mu řízení toho vašeho paviána u prdele, hodnotí ho podle jeho dlouhodobého chování.

Reagovat
clinger

omlouvám se tímto šimpanzovi

Reagovat
ratusek

Tak jestli to tak zůstane, tak bod na barážová místa a jistota poslední skupiny. Luxus

Reagovat
Greny

My gol dostaneme minimálně jeden buď v klidu

Reagovat
Salfovic

Lbc gól

Reagovat
smazaný uživatel

Bohemians tohle se vám vrátí, nebojte. Lemry prodejné.

Reagovat
Blasphemer

Kaša ty vole, já se na to vyseru.

Reagovat
ratusek

Dá gol a díky němu vyhrajete. Co si stěžuješ

Reagovat
Salfovic

Právě klesl kurz na Spartu na 1,1.

Reagovat
Salfovic

A Chorý s Durodřevákem To bude paráda, 8 hráčů ve vápně a vepředu ti dva

Reagovat
$dolar$

To nam teda hodne fandis..

Reagovat
Blasphemer

Omluv se mu.

Reagovat
Cotton

Zlín

Reagovat
smazaný uživatel

4:0 Krejčí 2, Čvančara, Kuchta

Reagovat
Neon

Reagovat
Salfovic

Tak měl Greny pravdu, to jsou píče to Brno

Reagovat
Greny

Reagovat
STR

Reagovat
$dolar$

Sloncik uz nebude o nahode, ten kluk to v sobe fakt ma.

Reagovat
Salfovic

Baníkovci, jaké máte vzájemné zápasy s Jabloncem ?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Mirek na tenisu

Jablonec vyhrál v Ostravě, v gablonz remíza.

Reagovat
andrew96

Ještě je třeba počítat s Budějkama. Mají lepší vzájemné s Baníkem i Jabloncem, a to body i skóre. A ve 30. kole hrají jediné doma.

Reagovat
Kiwi-21

Sparta-Plzeň 1:2

Reagovat
božský John

Jablonec curaci debilni

Reagovat
monty25

A já už se těšil, že Sejk bude mít vítězný gól...

Reagovat
božský John

Ja uz se tesil, ze ty mocky jednou neco neposerou. Skoda slov

Reagovat
Likan7

Kolik tam chcete namrdat těch reklam čuráci?

Reagovat
Neon

Komentátor mě tím svým akčním podáním pokaždé akorát vytáčí.

Reagovat
Pan.Antonin

Je to příšerný.

Reagovat
Pan.Antonin

Afektovaný pitomec

Reagovat
Neon

afektovaný, to je to správný slovo místo akční

Reagovat
Kiss Me Polka!

to je nejhorsi clovek ve fotbale

Reagovat
naheCZ

Kovář

Reagovat
smazaný uživatel

Panák jak proti Interu

Reagovat
ratusek

Zase to hovado nedostane ani žlutou ty vole

Reagovat
pingla

úplně čistě zahraje Sýkora míč, Čvančara přes něj spadne a je to faul

Reagovat
Likan7

Tak co? Čvancara konec sezóny?

Reagovat
Pan.Antonin

Co to je za gól?

Reagovat
OTASi

technickej obstřel řekl bych

Reagovat
Salfovic

Obalovačka.

Reagovat
ratusek

Tak to jsem přesně čekal

Reagovat
OTASi

Durosinmi

Reagovat
Salfovic

Kdo ze sparťanů mu tak hezky přihrál ?

Reagovat
Martin9719

Č*rák Čvančara, č*rák Čvančara..

Reagovat
Salfovic

Čvančurák

Reagovat
Explicitni_Euler

Reagovat
Martin9719

Rafiuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Neon

Wiesner

Reagovat
smazaný uživatel

Koukam, te posledni zapas mate v Liberci, to bude zase maso

Reagovat
Kiwi-21

Liberec bez Krejčího

Tam budou o dost slabší

Reagovat
poz3n

A jdem betonovat

Reagovat
mrtvej ofsajd

Betonarny Bílek, na plný výkon prosím!

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta zatím dost slabá, čekal jsem lepší výkon.

Reagovat
Pan.Antonin

Zakřiknuto

Reagovat
mistr129

To není faul Jo?

Reagovat
Pan.Antonin

Faul na Kašu

Reagovat
Miguel19

To je faul ne?

Reagovat
$dolar$

Tohle nebyl faul, jo? Rukama se opre o záda a vyskočí

Reagovat
naheCZ

Co tam řeší tak dlouho?

Reagovat
ttopi

Tohle musí být faul.

Reagovat
OTASi

Faul tyvole

Reagovat
Salfovic

Proč se na to nejde podívat

Reagovat
naheCZ

Protože mu musí VAR říct, aby šel

Reagovat
ratusek

Zase to budou hodinu zkoumat

Reagovat
$dolar$

Proč se nejde sám podívat? To je otázka 5 vteřin.

Reagovat
Firkraag

Spartu fakt nesnáším, ale tohle se běžně pouští, navíc si myslím, že by to neměl řešit VAR. Ale rozhodčí přímo na hřišti.

Reagovat
inferno08

Tohle se běžně pouští jo??

Reagovat
Firkraag

Řekl bych, že docela jo :)

Reagovat
$dolar$

Tohle se opravdu běžné nepouští. Zaprenej oběma rukama o záda soupeře.

Reagovat
JackBlack

To nevim, se od něj úplně odrazil... to nebylo přistrčení ve vzduchu

Reagovat
ttopi

Tohle se fakt nepouští, nemůžeš přitlačit soupeře směrem k zemi. Až takhle moc ne.

Reagovat
Paprika

Spartu fakt nesnasim, ale tohle byl vice nez jasny faul ne? Tohle se pousti mozna v gymnastice pri skoku pres kozu…

Reagovat
Salfovic

Tady je často těžké určit tu hranici, kdy útočící přeskočí bránícího a rukama se o něj opře nebo mu zabrání ve výskoku.

Reagovat
Kiss Me Polka!

za me jasny faul a dobre, ze pisknuto. ale souhlasim, ze to nekdy rozhodci pusti, zrovna premyslim, ze ted nedavno jsem to videl nepisknout a ani nezkoumat (akorat si nemuzu vzpomenout v jakem zapase )

Reagovat
smazaný uživatel

V tom případě jsi fotbal nejspíš video akorát tak z vlaku.

Reagovat
Firkraag

Zajímavý příspěvek , díky cením

Reagovat
smazaný uživatel

Fauly

Reagovat
Salfovic

Tak ten s tím byl hotovej hned

Reagovat
$dolar$

Kdyby šel hned, tak si ušetříme 5 minut.

Reagovat
inferno08

To snad úplně každej až na var

Reagovat
Stannis Baratheon

Plzínko my jsme s tebooooou, neopustíme tě

Reagovat
naheCZ

VAR to tam řeší několik minut a rozhodčí má jasno po vteřině...komedie

Reagovat
Kiss Me Polka!

ty vole uz jsem se lekl, ze to uznal jasny faul

Reagovat
wyqinac

Proč mu trvalo 5 minut, než se šel podívat? pak to rozhodně za 5 vteřin

Reagovat
ratusek

protože mu kokot od VARu neřekl. Za tohle hlavní nemůže. Ten to měl jasné hned

Reagovat
mistr129

Reagovat
mistr129

Podle mě hledal ten zaber, protože ten co původně ukazovali v televizi na ten souboj najel až když už Krjeci hlavičková

Reagovat
Firkraag

Reagovat
smazaný uživatel

Kuchta uz je pekne nacaty

Reagovat
Pan.Antonin

Ideálně by se mohli poprat s Chorým.

Reagovat
Neon

děkujeme

Reagovat
Rizek

je

Reagovat
smazaný uživatel

Oběma rukama po něm vyšplhal, jasný faul na první pohled.

Reagovat
Rizek

Jenže problém je, že se to normálně pouští. Ale prostě Plzeň ...

Reagovat
Pan.Antonin

Reagovat
inferno08

Ale hovno ty brepto...

Reagovat
Rizek

Kolik jsi viděl odvolaných takovýchhle gólů?

Reagovat
inferno08

Nevím, nevedu si záznamy. Pošli nějaký video, kde rozhodčí stejnou situaci pustí.

Reagovat
$dolar$

Reagovat
mistr129

Reagovat
Pony Slaystation

Ty se pouštíš z ústavu, demente...

Reagovat
Rizek

Tohle už sudí nesebere.

Reagovat
ratusek

Kairinen luxusní založení akce

Reagovat
Pan.Antonin

Dej mu druhou žlutou za kecy.

Reagovat
$dolar$

To se může rozhodčímu říkat pico bez karty?

Reagovat
Miguel19

Krejčí To chce jako penaltu nebo co?

Reagovat
Salfovic

Sám tam máchal rukou jak idiot.

Reagovat
smazaný uživatel

Orel je sračka. Krejčí mu tam nadává do píč a Orel si to nechá líbit.

Reagovat
Pan.Antonin

Se žlutou ještě

Reagovat
OTASi

nikdy nepochopím, proč jim za ty nadávky rovou nedávaj karty

Reagovat
Bakary3

dementi zesrany

Reagovat
ratusek

no protože by se každý zápas dohrávalo v 9 na každé straně

Reagovat
Kiwi-21

Za chvíli by se to alespoň odnaučili

Reagovat
Martin9719

Protože mistr Orel. To je příšernost co předvádí. Naprosto čistý skluz Sýkory na Čvančaru, ofsajd u Chorého nebyl, faul na Kašu musí zkoumat video, po videu hned dostane Hejda žlutou za normální faul kde by Sparta stejně nešla do brejku a navíc to ani nebyl faul, naopak Chorý žlutou nedostal za Panáka a těch momentů drobných tam bylo víc i proti Spartě.

Reagovat
Salfovic

Ta žlutá pro Hejdu byla strašná trapárna Odvolal jsem jim gól, tak jim zavřu hubu alespoň žlutou

Reagovat
Firkraag

Ten rozhodčí je šašek.

Reagovat
OTASi

Mladej smrad jak si dovoluje na rozhodčího, a ten si to nechává líbit to je strašná žumpa ta naše liga

Reagovat
ttopi

Krejčí řve se žlutou kartou na rozhodčího píčo. Ach jo, zbavíme se tohohle někdy?

Reagovat
Salfovic

To bude muset Příhoda v létě uspořádat minimálně dvojitou porci seminářů.

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť takový Vinicius to dělá taky každý zápas.

Reagovat
ttopi

Aha. Tak potom je to v pořádku.

Reagovat
CHONG

Sparta - Plzeň a stejně nezapomeneš blít na hráče Realu, ty jsi fakt mindrák až na půdu

Reagovat
Remt

Nemáte si co vyčítat ani jedna strana jedni blijou na ty druzí zas na ty

Reagovat
CHONG

Pod španělskou sekcí je to v pořádku, v ostatních je to trošku mindráček...

Reagovat
Nieuwendyk

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
smazaný uživatel

Čeští klauni rozhodčí bez respektu

Reagovat
$dolar$

Tadeáš Veselý český ligy ten Krejčí.

Reagovat
Pony Slaystation

Ty vole ty mrdky Sparťanský si tam řvou na rozhodčího z metru. Hned bych je vysypal...

Reagovat
Remt

Osobně bych je poslal taky ven. Ale je to legrační ta jejich všudypřítomná ukřivděnost Jsi li sparťan, musíš být za každé okolnosti ukřivděnej Plus k tomu většinou pěknej kok*t, ale tato podmínka neplatí vždy. Ukřivděnost ale ano, to splňují všichni Sparťani, které znám

Reagovat
Neon

tvl, tak když ti teče krev z pusy, tak asi nebudeš úplně v klidu, ne?

Reagovat
Remt

Počkej, ty hraješ kontaktní sport a to že ti teče krev z pusy tě opravňuje chovat se nesportovně k rozhodčímu? To je mi novinka. To že rozhodčí nemají koule za to vylučovat neznamená že je to OK, to ani omylem

Reagovat
_Blind_

Haraslín si vždycky musí prostě udělat ty dva doteky navíc

Reagovat
mistr129

Ať stále vítězí Viktoria,

ať Plzni sbírá navěky slávu

Ať stále vítězí Viktoria,

má plný chrám, zelenou trávu

Chorál pak slavný zazní z pódia,

a v našich srdcích zní Viktoria!

Reagovat
smazaný uživatel

Krejčí je druhý Řepka. Tečka.

Reagovat
CHONG

Rozhodčí je močka, debílek Krejčí na něj huláká jak vandrák v putyce a on si to nechá líbit na místo toho, aby ho z fleku vystřelil do sprch...

Reagovat
mistr129

Sparta - Plzeň a stejně nezapomeneš blít na vandráka z putyky, ty jsi fakt mindrák až na půdu

Reagovat
Remt

Co to meles ?

Reagovat
CHONG

I když trošku na silu...

Reagovat
Remt

Mě ani nepřijde že by ty dva komentáře k sobě patřily

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Za chvíli 2:1. Jiné vychodisko nevidím

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, že si Karabec nevybral na dres číslo 47.

Reagovat
Firkraag

WTF, co to zase bylo :D

Reagovat
Rizek

Orel vrátil.

Reagovat
Salfovic

To mluví za vše.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle faul? Orel neskutečně tlačí Spartu.

Reagovat
Rizek

Chorý bez karty ...

Reagovat
smazaný uživatel

TVL, Krejčí drží Chorého, PLzeň dá gol a rozhodčí pískne faul Plzně

Reagovat
naheCZ

Dobrej zmatek

Reagovat
ratusek

Dej tam Mabila, at je po zápase

Reagovat
Pony Slaystation

Důvod neuznani gólu Plzně? Komentátoři jako obvykle k hovnu. Ví někdo?

Reagovat
CHONG

Hrají proti Spartě...

Reagovat
Rizek

Tomu se říká právní rozbor.

Reagovat
CHONG

Tvá snaha nebude korunována úspěchem...

Reagovat
Rizek

S tím máš dost zkušeností.

Reagovat
CHONG

Ale klidně to zkoušej dál, když tě to baví

Reagovat
Nieuwendyk

Reagovat
Rizek

A víš, že byl balon za čárou?

Reagovat
Pony Slaystation

Nevim A ani B...

Reagovat
Rizek

Taky. Nikde nebyl záběr. Ale tak nějak podle citu bych řekl, že by to možná Kovář zvládl. Ale nevím

Reagovat
Greny

Takže taky nevíš nic

Reagovat
Salfovic

Byl.

Reagovat
Rizek

Máš záběr?

Reagovat
Firkraag

A byl vlastně vůbec? Ono to vypadalo, že nejdřív si jedna strana vybrečela gól a pak druhá nějakej faul

Reagovat
smazaný uživatel

nemaj jim signalizovat ty jejich hodinky jestli byl za carou?

Reagovat
inferno08

Ty vole to je v ČR hudba hodně vzdálený budoucnosti ne? Ty hodinky přijdou asi s kalibrovanou čarou.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže sezóna 2161/62, už aby to bylo.

Reagovat
Pan.Antonin

Tenhle systém u nás nemají.

Reagovat
Remt

Pak říkali ze to vypadalo že ano, ale vůbec nevím teda

Reagovat
Firkraag

Dementi ze studia fakt nejsou relevantní, ty nepoznaj ani metrovej ofsajd/neofsajd. Btw chytrý hodinky v lize jsou?

Reagovat
Pan.Antonin

Ne

Reagovat
Firkraag

Ještě teoreticky by to mohl být i ofsajd, jestli stáli Chorý s brankářem na čáře jako jediní.

Reagovat
Firkraag

*Hejda

Reagovat
naheCZ

Krejčí s Chorým mi přišlo, že se drželi tak nějak vzájemně a navíc pískal pozdě. Nepískal tam přestupek Hejdy, který bránil Kovářovi třeba?

Reagovat
Rizek

Přišlo mi, že Krejčí držel Chorého dřív, ale pak se drželi oba. Orel je slepej.

Reagovat
smazaný uživatel

I to je možný

Reagovat
ratusek

dle mě jasný faul Hejdy na Kováře

Reagovat
Nieuwendyk

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Evidentní faul Chorého

Reagovat
Neon

Haraslín dneska nic moc, ale Laci je vidět čím dál víc

Reagovat
Nieuwendyk

Chorý je zkurvenej zbytečnej ksindl a od loktu na Asgera, kdy byl oslněn, by se žádné fauly na něj neměly vůbec pískat

Reagovat
Remt

Spíš bych mu úzkostlivě pískal všechno protože ten kluk dokáže bejt fakt hovado a omlouvat to tím že je velkej a kdesi cosi.. Prostě je to hovado a je okolí nebezpecnej

Reagovat
81Tomas

Hlavne tomu se nemuze omlouvat nic tim, ze je velkej, vsak se ten srac hrouti pri kazdem souboji obvykle

Reagovat
Nieuwendyk

Je to hovado a ne fotbalista, nebezpečnej kokot

Reagovat
Nieuwendyk

Kliment snad na Fillu, hovado.

Reagovat
Rizek

Ať je to jak chce, tak Sparta na ten titul zatím nemá. Ty výkonnostní výkyvy jsou v těch zápasech trestuhodné. Už 3 zápasy za sebou prochrápaná první půlhodina. Jako by nastoupili tak, že se to odehraje samo.

A jestli ještě zopakujeme chybu jménem Mabil, tak si o další problémy vyloženě říkáme.

Reagovat
Nieuwendyk

Opět musím souhlasit...

Ale popereme se o to

Reagovat
Remt

Výkyvy? Co výkony Slavie venku? Kdyby neblbnuli, tak by se o Spartě a titulu ani moc nemluvilo, ale poztraceli nesmyslné body

Reagovat
Nieuwendyk

Reagovat
ratusek

ale to můžeš říct i o Spartě a 5 remízách na podzim. Kdyby je neměla, tak vede ligu o třeba 10 bodů

Reagovat
smazaný uživatel

Víceméně souhlas

Reagovat
kilobyte

Protože ostatní kandidáti nemají výkyvy?

Reagovat
Neon

Nešlo by koupit pravýho beka už na nadstavbu a nečekat až na další sezonu?

Reagovat
r.mrazik

Wiesner je nejméně golovy hráč v lize. Ze všech. I ze druhe ligy.

Reagovat
Rizek

Ze všech lig.

Ale on má super náběhy a výběr místa. O to je to smutnější.

Reagovat
r.mrazik

Jo. Náběhy super, ale ta technika a zakončení je šílená

Reagovat
Neon

to je to. ono je vidět, že ví, co chce udělat a že má v hlavě vymyšlenou asi nejlepší možnou variantu, ale prostě to vždycky posere.

Reagovat
Nieuwendyk

Obyčejně se v názorech s tebou shoduji, ale nyní jsi napsal nesmysl a víš to

Reagovat
r.mrazik

Takže i včetně třetí ligy?

Reagovat
Nieuwendyk

Wiesner dá dnes

Reagovat
Nieuwendyk

Tvl Staněk šest let krve z nosu je to nepříjemný, vím, ale Ladis to rozchodil za minutu.

Reagovat
Rizek

Být to někdo jiný, tak bych se rozčiloval, ale Wiesnerovi to vyčítat prostě nejde - on za svoje nohy prostě nezodpovídá.

Reagovat
Rizek

Chorý v soubojích hraje rukama pořád. Tam by se dal pískat faul téměř v každý moment.

Reagovat
r.mrazik

Co to píská za kreténa?

Reagovat
inferno08
Reagovat
smazaný uživatel

Lol, to zas bude

Reagovat
Rizek

Kdo to je?

Reagovat
Rizek

Jo takhle - jako že si sudí skočili na pivčo? A co jako?

Reagovat
Remt

Že by to odpovídalo tomu že vidí fauly před golama i když nejsou a tak

Reagovat
Rizek

A tak ... Z jednoho piva? Jo tak kdyby tam seděli celý večer, tak to řešme.

Reagovat
Chittak_LFC

Že si na něj měli skočit až po zápase

Reagovat
inferno08

Přijde ti v pohodě, že si rozhodčí před zápasem dojde do hospody na pivo? Po těch pruserech co s tím už tady byly? Ať si dá v kabině lahvace, když to nevydrží po zápase...

Reagovat
Rizek

Jejda mane, kluci, co z jednoho piva děláte?

Reagovat
inferno08

Kde bereš jistotu, že bylo jedno? Jsi hrozny pako... Navíc já jen říkám, že to je blbá vizitka, což s ohledem na to, co se například dělo v minulosti, prostě je...

Reagovat
kilobyte

Tak pořád to může být nealko.

Reagovat
Neon

s takovou pěnou?

Reagovat
Remt

Velectená delegace asi

Reagovat
Nieuwendyk

Pivo no. U Viléma, pod Hradčanskou. Cajk.

Reagovat
Pan.Antonin

Reagovat
Nieuwendyk

Cywe dvacet minut zdržování. Zázrak že Západu

Reagovat
Nieuwendyk

Tvl ta Mosquera... To je piča

Reagovat
Pony Slaystation

Na pěst

Reagovat
Remt

Mosquera je po Chorým taky dobrej sympaťák

Reagovat
ratusek

Mosquera dobrá piča

Reagovat
HorajzmAmmann

Mosquera to je hrozná kunda.... Dokázal bych si takovýho zmrda představit v Baníku

Reagovat
r.mrazik

To je od stanka faul přece

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
ttopi

Reagovat
Rizek

Staněk tam Kuchtu pěkně nabral kolenem.

Reagovat
Neon

Nemělo by hrát roli to, že to je mimo malé vápno a tím pádem faul Staňka?

Reagovat
ratusek

Penalta ne? Vždy´t tam Kuchta byl před ním

Reagovat
Rizek

Nebýt to gólman, tak je to jasný faul. Takhle mu to asi projde.

Reagovat
Nieuwendyk

Žel

Reagovat
smazaný uživatel

to je spíš faul Staňka než cokoliv jiného

Reagovat
Rizek

byl to faul Staňka ...

Reagovat
Nieuwendyk

Byl to faul Staňka. Hrozně nesympatický čuromet.

Reagovat
r.mrazik

To si dělaj prdel u toho Varu!!! Ať s tím jdou do píči

Reagovat
Nieuwendyk

Jasná pencle

Reagovat
inferno08

Stejně tam byl předtím loket na vapne na plzenaka..

Reagovat
smazaný uživatel

Kuchat si kryje míč, Staněk ho zezadu dojebe a ještě mu spadne na koleno Tohle bych pískal.

Reagovat
r.mrazik

Samozřejmě..vždyť ten Plzeňský vůbec nehrál míč ale nejdřív kuchtu

Reagovat
Pony Slaystation

Prej kryje

Reagovat
ratusek

Zrušte ten VAR. vždyt ho ani nezavolal tvl

Reagovat
Nieuwendyk

Ten chorý zkurvejec si myslí, že je Harry Kane tomu se to taky nepíská.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tipy: Kolik se bude nastavovat?

Reagovat
Rizek

8

Reagovat
smazaný uživatel

6

Reagovat
smazaný uživatel

14 jsem chtě dát.

Reagovat
Pony Slaystation

9

Reagovat
kecipep

Chorý tam zase šel jako dement, už ho někdo přejeďte

Reagovat
Neon

Laci dneska hraje fakt výbornej zápas.

Reagovat
ttopi

Jo, akorát už měl být dávno ve sprše

Reagovat
Pony Slaystation

Prej možná po právu za žlutou

Reagovat
smazaný uživatel

wtf, Kaša červená ne?

Reagovat
Nieuwendyk

Tvl řežou nás solidně to byla jasná tarjeta roja

Reagovat
kilobyte

Když to srovnám s červenou pro Čvancaru, tak podle mě jasná.

Reagovat
Rizek

Kaša teď oranžová.

Reagovat
smazaný uživatel

Tři panáky zelený Lacinej ftip, ale stejně se na to vždycky těším

Reagovat
smazaný uživatel

Proč ten Staněk pořád zdržuje? Vždyť Plzeň potřebuje vyhrát?

Reagovat
Firkraag

Vůbec nechápu

Reagovat
smazaný uživatel

Zdržuje i Sparta. Třeba jak odháněli Mosqueru, nebo jak nabíhali na Orla... Sami proti sobě.

Reagovat
kilobyte

Boj o titul už vzdali, že potřebují vyhrát byla jen omáčka pro média.

Reagovat
smazaný uživatel

Wízner červená

Reagovat
Neon

kéžby. borec potřebuje lávku jako sůl

Reagovat
r.mrazik

Ta Plzeň je echt odporný klub

Reagovat
Nieuwendyk

Nejhorší u nás a to jsem tisíc let skalní Sparťan

Reagovat
Nieuwendyk

Plzeň zkurvená

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska je to hrozná sračka. Ale bavím se náramně

Reagovat
Neon

Minuta do konce a najednou je sudí hrdina

Reagovat
Firkraag

LOL, to jsou blbci

Reagovat
lampas

Už je pozdě, tuhle penaltu Sparta nedá. Ten tlak nikdo nemá šanci unést.

Reagovat
Nieuwendyk

Reagovat
smazaný uživatel

yess

Reagovat
naheCZ

Co to tam ten rozhodčí rozjel?

Reagovat
Nieuwendyk

Cywe proč vyhodil bulharského prince?

Reagovat
smazaný uživatel

Minčev je bůh

Reagovat
kecipep

Ani náhodou

Reagovat
ratusek

Za co Minčev?

Reagovat
Firkraag

A teď to odvolá

Reagovat
r.mrazik

No to bych teda piskl spíš ten faul Stanka než tuhle ruku

Ale jak to tam rozkopavaji. To jsou kreteni

Reagovat
pingla

co má kurva Hejda s tou rukou dělat? směšná penaltička opět pro Spartu

Reagovat
HorajzmAmmann

Hejda nezvětšil objem těla, takže si myslím, že ne...

Reagovat
r.mrazik

On tu ruku neměl před tělem.

Reagovat
HorajzmAmmann

tobě roste ruka jak prosím tě?

Reagovat
r.mrazik

Zboku, takže zvětšuje objem těla

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HorajzmAmmann

Rozhodčí by měl penaltu nařídit pouze v případě, když bránící hráč úmyslně zahraje rukou, nebo v případě, že hráč získá výhodu. Penalta by se měla odpískat, když bránící hráč:

úmyslně roztáhne paže, aby soupeři zmenšil střelecký úhel a míč se zastaví o jeho ruku

ve výskoku roztáhne paže od těla a polovysoký míč se zastaví o jeho ruku

leží na zemi a nesnaží se vstát, ačkoli zjevně není zraněn, a přitom zastaví míč rukou

chce skluzem vypíchnout míč soupeři od nohy a přitom zahraje míč rukou

ve výskoku odhlavičkuje míč přímo na svoji ruku, kterou nemá u těla

při odkopu míče si nastřelí míč na ruku

při pokusu o odkop mine míč a ten po odrazu od země zahraje rukou,

při pokusu o odkop mine míč a místo nohou ho zasáhne rukou

Penaltu by naopak neměl nařídit, když hráč zastaví míč rukou neúmyslně. Za přestupek se nepovažuje:

míč je nastřelen na ruku, kterou má hráč u těla

hráč je v přirozeném pohybu a soupeř mu bez jeho vědomí nastřelí míč na ruku

hráč nechtěně bez svého zavinění upadne, např. po souboji o míč, a v pádu se nechtěně dotkne míče rukou nebo upadne na míč

hráč se po pádu na zem snaží ihned vstát, přitom se rukou opře o zem a míč se zastaví o jeho ruku

hráč si instinktivně a reflexivním pohybem chrání před prudce vystřeleným míčem choulostivou část těla, např. obličej, genitálie, ale i hrudník apod.

míč se odrazí od ramena hráče

Myslím, že penalta teda ne. Měl jí přirozeně vedle těla, což prostě může...

Reagovat
r.mrazik

Jj. Obecně viz okolo..piskl bych rozhodně spíš Staňka než tohle.

I kdyz u těla tu ruku zas tak neměl.

Ale co já...stejně občas nechápu, co pískaji a co ne

Reagovat
kilobyte

Rukou šel směrem k míči a měl ji od těla.

Reagovat
naheCZ

Teď ještě tu penaltu zrušte, ať je to totální komedie

Reagovat
ratusek

To stejně nemá šanci dát

Reagovat
smazaný uživatel

Krejčí to ustál náramně

Reagovat
Nieuwendyk

❤️LK37 gólů ve dvou sezónách

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes je spravedlnost pro Spartu. DeBílek může jít opět do propadliště dějin.

Reagovat
Nieuwendyk

❤️

Reagovat
Neon

Reagovat
eliskafan

Křetinský byl v šatně?

Reagovat
ratusek

Krejčí je prostě borec, nedá se nic dělat

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší hráč ligy o parník.

Reagovat
Nieuwendyk

Budoucí kapitán repre

Reagovat
wyqinac

9105. Minuta

Reagovat
smazaný uživatel

Neuznany gol Plzně, penalta Sparta. Nádhera. Kretinsky osrfoval jak Sadek kdysi.

Reagovat
Rizek

Vypadl ti tam neuznaný gól Sparty.

Reagovat
Pan.Antonin

Vypadla ti tam neudělená červená Krejčímu v prvním poločase.

Reagovat
Nieuwendyk

Blábol.

Reagovat
smazaný uživatel

Žvást

Reagovat
kilobyte

Vždyť se to ani nedostalo za čáru a Hejda stál v ofsajdu.

Reagovat
smazaný uživatel

Vypadla ti tam penalta na Kuchtu.

Reagovat
Pony Slaystation

Zatím žádnej záběr, co by penaltu potvrdil nebo vyvrátil...

Reagovat
naheCZ

9105 minut

Reagovat
Nieuwendyk

Kapitánův hvězdný deník

Reagovat
Neon

ještěže má o2 na výběr zvukovou stopu bez komentáře. naprostá paráda

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt? Jak se to dělá?

Reagovat
Neon

tři tečky - zvuk - původní znění. na poločas a na konec je potřeba přepnout zpět, jinak neuslyšíš studio

Reagovat
PBLead

Stejnak nechápu, co tam ten Minčev vymýšlel... úplně zbytečná karta, teď místo něj bude hrát Mabil

Reagovat
Nieuwendyk

Na to nemyslet. Snad Kara.

Reagovat
Rizek

Reagovat
Nieuwendyk

❤️

Reagovat
Nieuwendyk

Vítězství čistého dobra

Reagovat
lampas

Neskutečný, důležitá výhra. Nám už o nic nejde, takže počítám, že to Spartě pustíme. Ani nevím s jakými pocity v neděli na ten fotbal půjdu.

Reagovat
KingMaster13

Není pro Liberec nějaká šance se probojovat ještě do top 6?

Reagovat
smazaný uživatel

1 %, kvůli tomu se nebudou honit a pošetří hráče na nadstavbu.

Reagovat
kilobyte

Pokud se nepočítají góly z venku za víc, tak by musel nahrát skóre. Teď jsou o 10 horší než Olomouc.

Reagovat
KingMaster13

Tak holt Vám budou muset dát desítku no

Reagovat
kilobyte

Olomouc má doma Baník. To nepustí.

Reagovat
KingMaster13

Tak Slovácko taky nepočítalo s tím že je oberou. Oni v těhle zápasech to umí. Navíc Sigmě nesedí role favorita a když se koukneš na tabulku tak nemají zdaleko vyhráno ohledně té záchrany

Reagovat
ratusek

My? v suchým děravým triku

Reagovat
KingMaster13

Rozhodně si myslím že spíš vyhrajete v Olomouci než s Brnem, Teplicema, Zlínem atd.

Reagovat
ratusek

no jako reálně se bojím baráže. Na ty kolem sebe neumíme. Bude to horor. Poslední snad nebudeme a baráž proti Líšni/Vyškovu bychom měli zvládnout. Horší by to bylo proti Příbrami/Dukle. No uvidíme. 2.liga je taky pěkně zamotaná

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud byste hráli s Příbramí, tak jí to doufám pustíte, protože v lize chybí. Vy se zase další rok v pohodě vrátíte, ale jim už by se to nemuselo povést.

Reagovat
ratusek

Obávám se, že bychom se tam plácali už hodně dlouho tentokrát

Reagovat
andrew96

Nepočítají.

Reagovat
lampas

Není.

Reagovat
Imos

Reagovat
_Blind_

Za co dostal ten Minchev červenou? Však tam pořádně nic neudělal.

Reagovat
kilobyte

Za to jak tam ti zmrdi rozkopávali puntík a on je odstrčil.

Reagovat
_Blind_

To jo, ale rovnou červená? Vždyť to nebylo nic strašného.

Reagovat
kilobyte

Rozhodčí je píča. Místo aby dal žlutou každému zmrdovi, co to tam přišel rozkopat, tak dá červenou jedinému, co chce fair play.

Reagovat
Nieuwendyk

Bulharsko jim vyhlásí válku

Reagovat
Fakt

Zamykejte si tu šatnu už kurva

Reagovat
jsemdement

Reagovat
Blasphemer

Co to bylo

Reagovat
Rizek

Vždycky potěší, když tým, kterej prozdržuje hodinu hry na konci honí čas.

Reagovat
Nieuwendyk

Reagovat
kilobyte

Reagovat
smazaný uživatel

Ježiš to zas Sparta v Evropě vyhoří. Bejt to v Evropě, tak se uzná gól Plzně a nepískne penalta v závěru

S takovejhlema Orlama ta Sparta titul možná i udělá

Reagovat
Tevezinho

V Evropě by byl zákrok Staňka na Kuchtu odpískán

Reagovat
inferno08

Ještě předtím by se pisnkul ten loket na ksicht plzenaka, takže by k souboji kuchta x Staněk ani nedošlo...

Reagovat
Tevezinho

Jistě a Chory byl vykartován každý zápas ve 20minutě s tima jeho loktama a Staněk by byl vyloučenej v prvním poločase za zdržování a Kaša měl mít červenou za úmyslnou ruku v obličeji. Byli věci pro Spartu ale i pro Plzeň

Reagovat
r.mrazik

Být v Evropě, tak pískne penaltu po zákroku Stanka. I když ten by tam už asi nebyl za to zdržování

Reagovat
smazaný uživatel

By Krejčí hlavně nehrál, protoeže by měl doživotní distanc

Reagovat
r.mrazik

To chory taky ne.

Reagovat
Nieuwendyk

Reagovat
Nieuwendyk

Špatnej smajlík, se mi třesou ruce

Reagovat
Mirek na tenisu

Wiesner za kopnutí do hlavy Staňka. redka by byla přísná, ale ani ŽK?

Reagovat
HorajzmAmmann

kopnutí? Víš co to je kopnutí? Nechtěně ho štrejchnul, omlouval se ihned...

Reagovat
Martin9719

Nechtěně stejně jako Chorý. Ale to byla jedna situace z mnoha.

Reagovat
Nieuwendyk

Chorý byl oslněn? Dement zkurvenej, to vůbec nesrovnávej

Reagovat
Martin9719

Ano, přes tak. Stejně jako byl Chorý oslněn tak Wiesner nemohl nadskočit a náhodou se omlouval úplně stejně jako Chorý.

Reagovat
kilobyte

Takže protože se omlouval, tak to udělal úmyslně.

Reagovat
Martin9719

Ty vole, já mám takový tušení že v tom zápase na podzim se taky Chorý hned omlouval a nikdo mu to nežral. Ale ne čeče, nejspíš si to jen blbě pamatuju.

Reagovat
kilobyte

Podle toho že se hned omlouvá nemůžeš posuzovat jestli to bylo úmyslně nebo ne.

Reagovat
Nieuwendyk

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
kilobyte

Když mu brankář skočí hlavou pod nohy, tak co má dělat.

Reagovat
smazaný uživatel

Karabec dneska velmi nadějný Vypadá to, že Liberci bude hrát. Těším se na něj. Kéž se už chytí. V nadstavbě by se to velmi hodilo.

Reagovat
Rizek

Karabec aktivní. Velmi mile překvapil. Tak snad se probudí.

Reagovat
Neon

a Laci snad taky základ příště.

Reagovat
Nieuwendyk

Rozhodně na to má!

Reagovat
smazaný uživatel

Za mě teda nic moc nepředvedl

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
ratusek

Tohle a předchozí kolo jsou zlatým grálem pro EF. Zase se tu bude diskutovat. Zítra na to navážou vyjádření trenérů, kde se bude pokračovat. No není to paráda?

Reagovat
ratusek

aspon nebude nuda v práci

Reagovat
r.mrazik

Letos je liga extra zajímavá.

Bohužel to kurvi rozhodčí a Var.

Reagovat
smazaný uživatel

Chtěj to taky udělat zajímavý

Reagovat
r.mrazik

Hh

Asi jo

Reagovat
ratusek

Reagovat
Cotton

By mě zajímalo, jestli fakt ta nová verze zvedla návštěvnost.

Reagovat
ratusek

Někde se to už řešilo a prý ne. Ale přesná čísla nemám a nevím jak je to doopravdy

Reagovat
emisarpravdy

Tak snažím se

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
PtákOhnívák

To je prostě Česká klasika. V 90+ minutě tlak, a udělat z hovna penaltu... Myslím že by se to mělo nějak pojmenovat. Víte, jako je "Česká ulička" tak podobně...

Reagovat
Firkraag

Tak hlavně to byla dost mizerná střela doprostřed, to, jak tam šel Hejda, nechápu.

Reagovat
inferno08

Tak ta kretinskeho návštěva rozhodčích padla na úrodnou půdu...

Reagovat
r.mrazik

To jo. A ani to nebyl skok Limberskeho nebo soft penalta tehdy na Slavii v nadstavbe

Reagovat
Nieuwendyk

Hlídat si investice

Reagovat
kilobyte

Jakože bez jeho návštěvy by nám rozhodčí upřel dvě penalty a vám odpustil dvě červené?

Reagovat
inferno08

Jakože bez jeho návštěvy byste nekopali vymyšlené penalty se Slováckem a s Plzní, kterou navíc promění hráč, který se měl už dávno sprchovat.

Reagovat
kilobyte

Aha, tak pro teda nepísknul tu jasnější na Kuchtu?

Reagovat
inferno08

Žádnou penaltu na Kuchtu by nepiskal, předtím tam byl na vapne jasnej loket na hlavu plzenaka.

Reagovat
kilobyte

Jasný.

Reagovat
inferno08

Vždyť to i ukazovali v opakovacce... Tak se na to podívej a pak napiš.

Reagovat
Nieuwendyk

Reagovat
Kiwi-21

Tak jo nevěřil jsem Spartě že v dubnu krom Brna vyhraje nějaký zápas

Nanejvýš v Pardubicích

Se Slavii měli štěstí na hromadu zraněných Slavistů (hráli třeba Ousou I Pech)

Na Slovácku pomohl rozhodčí,tady měli taky kliku jak prase

Tak uznávám že jsem se pletl

Jsem zvědavý zda to Sparta bude schopná zvládnout bez Krejčího v Liberci

I když dle mého z velkým štěstím tak Sparta o titul hrát bude ale přesto porad nevěřím že to uhraje

Na druhou stranu si pro výhru šly

Reagovat
Nieuwendyk

Šli.

Jinak blábol jako vždy.

Reagovat
Kiwi-21

To jestli jsem jako diskletik udělal jen tuhle chybu tak dobrý

Reagovat
Nieuwendyk

Joo, to nevadí. Ale uvidíme

Reagovat
Kiwi-21

Uznávám že jste ale silnější než jsem si myslel

Upřímně vám více věřím na další sezónu pokud rozšiřite střídačku a udržíte Krejčího se Čvančarou

Reagovat
Lemond Laws

Výhry šly po Spartě

Reagovat
ratusek

Hlavně to vždy umět okecat. Sparta už je prostě mentálně silnější než bývala několik let pozadu. Ale jo, pomáhají ji jen rozhodčí, má štěstí, neumí to. Jak vlastně může být 1./2.? Jo svědčí to o naprosto špatné úrovni ligy, kdy je vysoko tým, který má jen štěstí

Reagovat
andrew96

Vždyť většinu jara hrála parádně. Rozhodně nejlíp z celé ligy. Tak proč by nemohla být tam, kde je?

Reagovat
ratusek

Ale já s tím souhlasím. Já jsem to napsal jen tak, jak to vidí tihleti jako je Kiwi. Si to pročti a nejen u něj. Štěstí, rozhodčí nic jiného v tom prý není

Reagovat
andrew96

Tak jsem to nepobral napoprvé, sry.

Reagovat
ratusek

Reagovat
Kiwi-21

Nepíšu jen štěstí

Kdyby to mělo být jen štěstí tak by nebyly ani 5

Jen si stojím za tím že na titul jim pořád nevěřím

Nikde jsem nepsal že je to podprůměrný tým

Reagovat
Kiwi-21

Nepíšu že má jen štěstí

I když v posledních 3 ho měla ale třeba proti Plzni mu šla i naproti

Je silnější než jsem čekal a nějakou kvalitu má

No jinak mi přijde že kvalita šla dolů a momentálně bych v evropských pohárech nevsadil ani na 1 tým ve skupinách či LM EL a nebo EKL

Mentálně silnější je a to hlavně z Krejčím,jsem zvědavý jak si povedou bez něj

Reagovat
dondinho

Rozhodnout proti Plzni penaltičkou v nastavení, to je třešnička

Reagovat
Nieuwendyk

Karma

Reagovat
Mirek na tenisu

Sparta asi zaslouženě. Ruka Hejdy se dá jako pentle uznat. Otazník mám nad neuznaným gólem Plzně. Ten měl asi platit. Otřesné je jak se někteří hráči Sparty chovají k protihráčům, rozhodčím. Nulový respekt, arogance, nadutost. Začíná to ale od Priskeho. To je Namachrovanec no. 1. Chování Krejčího, Kuchty, Wiesnera, Čvančary...to je lidská ubohost.

Reagovat
Neon

ty seš hroznej plácal

Reagovat
Nieuwendyk

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Frank Lampard 8

Reagovat
Nieuwendyk

Ty jsi lidská ubohost, viz ty tvoje konspirace

Tebe nemůže brát vážně ani ten tenisovej míček ty vole

Reagovat
Mirek na tenisu

To ty nemůžeš pochopit. To neřeš.

Reagovat
Nieuwendyk

Země je placatá

Američani na Měsíci nebyli

Korona je od reptiliánů

A tak dál... Zlomky tvých teorií. Jsi normální maaagoor, jak by řekl Kryton. Jsem rád, že takoví jako ty nemohu pochopit

Reagovat
Jackmaker1989

Jo jo, gol ktorý vlastne nebol a napísať také pičoviny ako si napísal ty keď je v tíme Chorý a Mosqitos, tak to chce dávku humoru

Reagovat
Nieuwendyk

Je to konspirační teoretik. Co čekat.

Reagovat
Mirek na tenisu

A co si Jouzo představuješ pod slovem konspirace? A ještě drobnost. Nedělej ostudu hokejové hvězdě.

Reagovat
mario23

ale jo, já souhlasím, proč by ne. Sám dělám rozhodčího, takže jsem viděl to, co většina tu nevidí a respekt vůči sudímu. Každopádně to, že to začíná u Priskeho, je blábol.

Reagovat
Nieuwendyk

Piskas fotbal? Super

Já rugby a tohle bych prostě nedal

Reagovat
mario23

Jo tohle je fakt extrém. Na to bych taky neměl koule. Navíc ty hráči mají žlutou a stejně tam budou valit. Já když dám žlutou, tak mám pak většinou klid. Bohužel mi přišlo, že Sparta má asi nějak moc hráčů, co by chtělo diskutovat se sudím.

Reagovat
Martin9719

Doufám, že jsi viděl taky těch asi 25 chyb co v tom zápase udělal. A pokud děláš sudího tak moc dobře víš, že respekt si děláš především ty sám svými rozhodnutími, případně i nějakou řečí těla od první do poslední minuty. Orel ty prestižnější zápasy nikdy nemůže mít ve svých rukou, protože on má úžasný talent jak přilévat víc a víc do ohně otáčením faulů a pískáním nesmyslů. Jeho tým u videa který zkoumá 4 minuty faul na Kašu mluví za vše. Jak řekl Réza: "neuvěřitelný". Já bych k tomu dodal: "neuvěřitelný na ligový scéně, kde dostaneš paušál 25k a napíšeš si k tomu ještě asi bůro cesťák".

Reagovat
mario23

Těch faulů bylo moc. Má tam pomezního, aby mu pomohl. Chyby udělal, ale měl to těžký. Krejčí mohl bejt s Chorým rád, že vůbec dohráli. Ale to by byla hrozná bramboračka, protože s klidným svědomím mohl dát 4-5 červených.

Taky dostane podle mě trest za pochybení. Jen teda nevím, jak může bejt za odměnu pískat tyhle zápasy. To je za trest skoro spíš. Navíc co si tady ty hráči dovolí, to jsem třeba v evropských pohárech nebo top ligach neviděl.

Reagovat
kilobyte

Tys nikdy neviděl třeba zápas Barcelony? Tam se sudí nemůže ani pohnout, když kolem něho udělají kolečko.

Reagovat
kilobyte

Vždyť to asi ani nebylo za čarou. Navíc tam stál Hejda v ofsajdu. Kaša si to spletl s wrestlingem. Nechápu, že nedostal červenou.

Od Plzeňáků jsem teda neviděl lepší chování. Chorý jen zákeřnosti, půlka týmu tam šla rozkopat puntík před penaltou, atd.

Reagovat
Martin9719

Jediný kdo si to spletl s wrestlingem byl Čvančara na Květa těsně před vystřídáním. Ale to bys musel nejdřív vědět co to je, než z toho začneš obviňovat Kašu - jakože ruku mu tam dal a ano bylo to na hraně červené. Tradiční prase Wiesner který Staňkovi ukopl hlavu, protože nemohl nadskočit. To beru tak možná v případě že ti brankář skočí přímo rukuma pod nohy když máš míč na kopačce - tady moc dobře věděl co dělá, ale udělal to hezky nenápadně. Krejčí to je klasika - ten má u rozhodčích bianko šek na kecy a nadávky. Tohle všechno co se dělo od začátku do konce ale vůbec nemuselo být kdyby to nepískal vyřazený rozhodčí z mezinárodní listiny kvůli výkonnosti a dělá posledních pár let ostudu i na domácí scéně. Podobnej případ jako Pilný, ten mimochodem z krajskýho přeboru dost možná za chvíli bude zase v lize. Sudí hold nejsou, Černý dává aspoň nějakou naději.

Reagovat
kilobyte

Wrestling moc nesleduji, ale snad ve všech videích, které jsem viděl je podobný zákrok jako od Kašy. To co udělal Čvancara jsem tam nikdy neviděl.

Jako kdyby z Plzně nikdo nepíčoval. Staněk si musel žlutou u rozhodčího přímo vymodlit. A za to rozkopávání puntíku měl dostat hned druhou.

Reagovat
Martin9719

Jo aha, to jsem nevěděl, že když ti dá někdo v běhu ruku před ksicht, že to je wrestling. No jestli chcete jít touhle cestou dál, tak si můžete s cirkusem podat ruce velice brzy. Bavíme se o zdržování při odkopu od branky nebo nadávkách sudímu typu Krejčí? To mi se Staňkem nějak nesedí hele.

Reagovat
kilobyte

Paži, ne ruku. A ano podobný úder se používá ve wrestlingu. Zkus si pustit nějaký zápas. Chorý píčoval, jako vždycky.

Tam ty tady brečíš a my si máme podat s cirkusem ruce.

Reagovat
ratusek

jako sorry, ale Wiesner ukopl Staňkovi hlavu? Zrovna Plzeňák v kádru s Mosquerou a Chorým bude psát něco o nadávkách a kecech. Jo a Mosquera měl taky dostat žlutou za to střídání, jak to měl blízko, ale utíkal, ještě tak debilně okatě uplně na druhou stranu. On je uplně vymletej, to natahování střídání se dělá jinak.

V globále se ty chyby vynulovaly a dopadlo to tak, jak mělo

Reagovat
Petr325

Reagovat
PBLead

Bílek deluded

Reagovat
Nieuwendyk

Naštěstí ano O2 zvukař už ti nevydržel

Reagovat
Nieuwendyk

Ten Bílek je debil ale uplnej

Reagovat
mario23

Zas tak dobře jsme nehráli. Podle mě měl platit ten gól Plzně a penalta si myslím hodně kontroverzní, za mě spíš nebyla...

No ale 3 body jsou doma a to je hlavní.

Reagovat
Nieuwendyk

Byl to boj no... Náš gól neuznanej = ten jejich. Pencle měly bejt dvě.

Tři body doma. Škoda Bulharska

Reagovat
mario23

Podle mě to byl faul, ruce tam byly, takže správně neuznanej gól Krejdy. Každopádně penalta na Kuchtu jasná, tam za mě určitě penalta měla bejt.

Reagovat
Nieuwendyk

Reagovat
Martin9719

Penalta na Kuchtu jasná. Pustí tě pískat výš než na dorost nebo žáky?

Reagovat
smazaný uživatel

Tam nešlo o faul Chorýho, ale Hejdy, kterej tam stál nad Kovářem a znemožňoval mu pohyb.

Reagovat
mario23

Aha. To se ještě musím podívat, ale spíš jako většina jsem myslel, že šlo o souboj Krejčího a Choryho.

Reagovat
kilobyte

Je vidět, že jsi odborník. Takhle se nechat zmást komentátory.

Reagovat
7kaka7

když střela nejde na bránu protože se míč zastaví o ruku (a žádnou jinou část těla) tak je to podle mě nejasnější penalta, ze všech písknutelnejch penalt.

Jinak výkon ideální nebyl... Ale posledních 20min Plzeň jenom odkopávala a zdržovala a to za stavu 1:1 v zápase který musela nutné vyhrát... V takovém případě si za mě vždycky zaslouží výhru ten tým, co se snaží hrát, i když kvalita pokulhává.

Reagovat
ratusek

Bílek no. Bod by mu byl uplně na hovno, tak nemá ani jeden no

Reagovat
ratusek

Gol Plzně platit neměl. Penalta měla být už za Staňka na Kuchtu. Nechápu v jakým vesmíru to nebyla penalta a ta penalta za ruku Hejdy bych řekl, že ano. aktivní pohyb proti míči nebyl, ale když si ruce nedá za záda jak se to dělá, tak at se nediví, že je penalta. Nebyla to ta situace, jak to někteří dělají, že z metru tu ruku schválně trefí.

Reagovat
mario23

Jako všechno beru, ale dávání si ruku za záda ne. Na půlce bych to piskl, ale ve vápně? No nevim. Podle mě přísná. Ruka u těla, nebyl tam pohyb proti balónu.

Reagovat
kilobyte

Pohyb proti balónu tam byl celým tělem. Kdyby nešel proti míči, tak ho netrefí. Takže za mě mohl klidně reagovat a ruku stáhnout.

Reagovat
Nieuwendyk

Svatý Brian a Honza Kuchta ❤️

Reagovat
PBLead

Jan Prostě Kuchta

Reagovat
inferno08

https://youtu.be/EAz70OfQf34

Tak co, vejde se tam hejdova ruka?

Reagovat
Nieuwendyk

Jasná ruka a úmysl.

Plus Kaša čk, penalta proti Plzni, Chorý též neměl dohrát. Tečka

Reagovat
inferno08

Souhlasím s Kašou.

Reagovat
Nieuwendyk

Rezek sympaticky, čumím.

Reagovat
Mirek na tenisu

Má problém sestavit souvislou větu. Podobně jako ty

Reagovat
Martin9719

Můžete se plácat po ramenou jak jste to zvládli, ale ve skutečnosti jste s tím lazaretem se kterým jedete do Liberce, ztratili titul tak jako tak.

Reagovat
ratusek

Tvl už ses přes to přenesl? Je ráno druhý den, tak snad ano

Předvedli jste opět nechutnou sračku hlavně druhý poločas, bráníte bod, který by vám byl stejně na hovno a tak nemáte ani jeden.

Reagovat
ratusek

a vy si fakt ani jeden tábor ohledně brečení nemáte co vyčítat

Reagovat
Hasan Šáš

v tomhle zápase přece primárně šlo o definitivní odstříhnutí plzně od druhýho místa a jistotu předkola EL.. titul pro spartu je stejně spíš utopie

Reagovat
kilobyte

Protože se nám na jaře daří jenom kvůli tomu, že jsme ještě nehráli se silným soupeřem?

Reagovat
Hasan Šáš

To né,ale ta hra Sparty je strašně hektická až anarchistická, s timhle se tituly blbě vyhrávaj.

Reagovat
kilobyte

Je zajímavé, že od té doby, co jsme takhle začali hrát jsme neprohráli a ztratili jen 6 bodů.

Reagovat
verv

přestaň brečet a bež radši rozkopat penaltovej puntík

Reagovat
7kaka7

Jinak nechápu, proč ještě není jasně daný pravidlo, že jakýkoliv pokus o rozkopaní, pošlapání puntíku před penaltou je okamžitě červená. Vždyť je to absurdní jak před každou penaltou musí útočící tým puntík bránit a soupeř do něj chodí strkat (čímž se ten puntík taky poškodí imho), zvlášť teď když se penalty řeší u VARu i několik minut.

Reagovat
kilobyte

Tak teď je to nesportovní chování a měla by za to být žlutá. To že rozhodčí jsou čůráci a dělají, že Staňka nevidí, ale odstrčení Minčeva vidí hned, je věc druhá.

Reagovat
7kaka7

Za to, že šlapeš schválně na penaltovej puntík s úmyslem ho rozrýt musí být červená, jinak to nikdy hráči nepřestanou dělat. Žlutá za to, že soupeř překopne penaltu je dobrej deal.

Reagovat
kilobyte

Žlutá za nesportovní chování by stačila. Ale musí jí dostat každý, kdo to udělá. Včera tam půlka plzeňáků měla najednou nutkání se projít kolem puntíku.

Třeba pro Staňka by to byla druhá. To by si to asi rozmyslel.

Reagovat
7kaka7

Reagovat
7kaka7

Ale ano, Staněk měl mít žlutou cca od 40 min a tohle měla být druhá.

Reagovat
Lemond Laws

1028 komentářů pod Českou ligou? We are back

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele