FORTUNA:LIGA - preview 25. kola: Slavia odpovídá na výhru Plzně

12.03.2022, 09:31, aktualizováno 13.03.2022, 10:05
Previews
Plzeň včera udolala Teplice a na tahu je Slavia, která cestuje do Liberce. Sparta se doma střetne s Pardubicemi, Karviná poměří síly s Olomoucí a České Budějovice hostí Jablonec...
MFK Karviná - Sigma Olomouc  (neděle 15:00)
Zatímco Karviná hledá recept na vítězství, který by ji vyvedl z posledního místa v tabulce, Olomouc touží po nalezení střeleckého apetitu. Obě mužstva tak mají před vzájemným střetnutím o motivaci postaráno.

Situaci, v níž se nachází Karviná, lze bez okolků nazvat za kritickou. Po šokující výhře nad Slavií na začátku února udělali Slezané jen minimum pro to, aby se vydrápali ze dna. Kromě euforie v Edenu již nezvítězili, pouze posbírali dvě remízy a z výletů do Teplic a Mladé Boleslavi si domů nepřivezli ani bod.

Přijde proti Olomouci další zklamání? "V naší situaci tuto špatnou sérii potřebujeme jednoznačně ukončit. Doufáme, že se tak stane a to první vítězství v neděli přijde," řekl asistent hlavního kouče Karviné Jan Somberg. Slezané se v neděli budou muset obejít bez Radka Látala, jenž v mužstvu hostuje právě z Olomouce. Po karetním trestu by se naopak do sestavy mohl vrátit jiný krajní bek Eldar Šehić.

Olomoucká Sigma na tom není tak bídně jako Karviná, ani ona ovšem nemá na růžích ustláno. Hanáci se v posledních týdnech trápí především střelecky a zbytečně přichází o body. Místo úprku vpřed se tak pořád pohybují nebezpečně blízko skupiny o udržení.

S aktuálním umístěním se však hráči Olomouce nechtějí smířit. "Na koncovce pracujeme neustále. Tím, jak těch zápasů přibývá, tak na tom pracujeme ještě víc. Musíme to zlomit na hřišti, jít si za tím, být ještě agresivnější v šestnáctce," uvedl křídelník Sigmy Jan Navrátil.
MFK Karviná - pravděpodobná sestava:
Bajza - Dramé, Buchta, Kobouri, Bartošák - Jánoš - Zorvan, Qose, Túlio, Sinjavskij - Duronsimi
Sigma Olomouc - pravděpodobná sestava:
Macík - Chvátal, Beneš, Jemelka, Zmrzlý - Breite, González - Daněk, Růsek, Navrátil - Chytil
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.03 - 3.34 - 2.02
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Slovan Liberec - Slavia Praha  (neděle 15:00)
Po přesvědčivém vítězství v úvodním zápase osmifinále Konferenční ligy musí Slavia znovu přepnout do ligového módu. Jelikož Plzni se povedlo uspět s Teplicemi, potřebuje nyní naplno bodovat v Liberci.

Forma Slovanu se na jaře postupně zlepšuje. Po úvodním nezdaru ve Zlíně dokázal remizovat v náročných zápasech s Mladou Boleslaví, Jabloncem i Baníkem, ve středeční dohrávce si pak s vyšlápnul na Pardubice. Po Mikulově úvodním gólu a Hranáčově vyloučení sice přišlo Hufovo srovnání, ještě před pauzou však Severočechům dodal klid dvěma zásahy Rabušic, ve druhé půli pak výhru pečetil Rondić.

Sešívaní za sebou mají mimořádně úspěšný týden, kterým prodloužili svou sérii úspěchů. V neděli zdolali díky brankám Lingra a Schranze Spartu, ve čtvrtek pak v improvizované sestavě jasně přejeli rakouský LASK. V prvním poločase dvakrát skóroval Sor, zničehonic sice poté snížil Balić, ovšem v závěru dodali slávistům pohodu před odvetou Olayinka a Traoré.

"Je to tým, který se v sezoně hodně změnil. Teď je úplně jiný než na začátku sezony. Mají jiného trenéra, kádr se hodně proměnil, přišlo tam spoustu hráčů a všichni jsou tam zdraví. Jejich herní projev je velice dobrý, i když ve spoustě zápasů remizovali. Teď vyhráli 4:1 s Pardubicemi a i předtím byly ty výkony velice dobré, i když často remizovali. Jsou dobře organizovaní, využívají svých předností a mají spoustu silových a zároveň fotbalových hráčů. Je to komplexní tým," upozorňuje trenér Jindřich Trpišovský.

Liberečtí ve vzájemném zápase vyhráli naposledy před čtyřmi a půl lety, aktuálně červenobílí drží sérii šesti výher v řadě v součtu s pouhými dvěma inkasovanými góly. V podzimním střetnutí v Edenu po gólech Baha s Kuchtou korigoval Stoch, zanedlouho ovšem Olayinka stanovil konečný výsledek 3:1.

Domácí mužstvo se musí potýkat hned se čtveřicí absentujících hráčů, kteří v jeho kádru hostují ze Slavie. Těmi jsou Alijagić, Júsuf, Prebsl a Višinský. Hostům nepomůže vykartovaný Traoré spolu se zraněnými Bořilem, Provodem a Ševčíkem. V ohrožení je i start Kačaraby, Kúdely, Lingra, Schranze a Oscara.
Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Knobloch - Gebre Selassie, Plechatý, Štětina, Mikuláš - Tiéhi, Havelka, Pourzitidis - Frýdek, Rabušic, Matoušek.
Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Kolář - Bah, Ousou, Hovorka, Jurásek - Holeš, Tolovierov - A. Pudil, Madsen, Olayinka - Sor.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 6.00 - 3.58 - 1.68
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Dynamo České Budějovice - FK Jablonec  (neděle 15:00)
Po Hradci Králové vyzve Jablonec dalšího experta na remízy vyznávajícího černo.bílé barvy. České Budějovice si v plichtách libují zejména na jaře, proti Severočechům už by nicméně dělbu bodů rády vyměnily za vítězství.

Pouze porážka proti Viktorii narušuje jarní remízovou sérii Dynama. Jihočeši tak sice pravidelně sbírají body do tabulky, ovšem při absenci vítězství mohou jen těžko pomýšlet na zásadní průlom. Místo toho se v nabitém středu tabulky pomalu propadají a před výkopem 25. kola figurovali na osmé pozici.

Jablonec na tom z hlediska remíz není o mnoho líp. Hned čtyři poslední ligová klání Severočechů skončila výsledkem 1:1. I proto se soubor pod vedením trenéra Petra Rady dál plácá až na 12. pozici, tedy daleko od předsezonních cílů.

Aktuálně navíc Jablonec trápí několik absencí. "Zranění se nám lepí na paty, jsem z toho už nervózní a nemůžu spát. Je toho prostě moc. Trénujeme dobře, ty zranění nemáme z tréninku, ale ze zápasů. Jsou to nějaké výplody, třeba toho, že jsou ty zápasy tvrdé. Nejdříve jsme měli problémy s pravým obráncem, teď nám zase vypadne Zelený, který má osmou žlutou. Máme snad deset zdravých hráčů, není to jednoduchá situace, ale jinou variantu nemáme. Musíme se z toho sami vyhrabat. Ale hráčům věřím, máme tu mladé kluky a já svým hráčům věřím," prohlásil Rada.
České Budějovice - pravděpodobná sestava:
Vorel - Čolić, Králik, Havel, Skovajsa - Hora, Hellebrand - Van Buren, Mich. Škoda, Mršić - Mihálik
FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
Hanuš - Černák, Martinec, Hübschman, Štěpánek - Považanec - Pleštil, Houska, Smejkal, Malínský - Silný
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.84 - 3.22 - 2.62
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Sparta Praha - FK Pardubice  (neděle 18:00)
Sparta bude v nadcházejících týdnech odrážet nápor ze strany ostravského Baníku a v neděli na ní čeká na první pohled snadná práce. Na Letné se představí Pardubice, které nenavazují na vynikající loňskou sezonu a čeká je boj o záchranu v nejvyšší soutěži.

Pražané ztratili kontakt s vedoucím duem Slavia, Plzeň a jejich manko na první místo aktuálně činí dvanáct bodů. Před sedmi dny svěřenci Pavla Vrby nezvládli derby proti Slavii, v týdnu pak neuspěli ani v dohrávce na půdě Jablonce, odkud si přivezli jen bod za remízu 1:1.

"Vzhledem k tabulce je pro nás středeční remíza v Jablonci samozřejmě velká ztráta. Dohánět devět bodů na Slavii a Plzeň je moc. V Jablonci jsme měli málo kombinací a mezihry. Očekávám více kombinačního fotbalu a větší klid na míči než v Jablonci," prohlásil Vrba.

Sparta loni Východočechy doma porazila 2:0 a na podzim neměla slitování v Ďolíčku, odkud si přivezla triumf 4:2. Jednalo se o jednu z dvanácti letošních pardubických porážek, ta zatím poslední přišla v týdnu na půdě Liberce. Čekání na výhru se tak protáhlo na pět utkání.

"Ve středu v Liberci jsme dohrávali v deseti hráčích a vyloučený Hranáč nám bude v neděli chybět. Stejně jako Patrák, který nebude hrát po dohodě s mateřským klubem. V naší situaci se musíme v každém utkání snažit o bodový zisk, stejné to bude i proti Spartě. Víme, že to nebude lehké, rozhodně se ale o to pokusíme," prohlásil asistent trenéra Jiří Krejčí.

Pardubice na jaře odehrály pět zápasů a třikrát dohrávaly v početní nevýhodě, červenou kartu některý z jejich fotbalistů pokaždé inkasoval už v prvním poločase. I proto mají hosté nejhorší defenzívu v celé soutěži.

Spartě budou v neděli chybět zranění O. Čelůstka, Juliš, Minčev, Panák a Pulkrab, nejistý je start Hancka. Kompletní nebudou ani Pardubice, disciplinární trest si odpykává Hranáč, zranění jsou Červ, Pojezný, Šimek a Tischler a na základě dohody klubů nemůže nastoupit Patrák.
Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Holec - Wiesner, Vitík, Pavelka, Höjer - Krejčí ml., Souček - Pešek, Hložek, Haraslín - Čvančara.
FK Pardubice - pravděpodobná sestava:
Letáček - Kostka, Čelůstka, Čihák, Cadu - Jeřábek - Huf, Vacek, Solil, Lupač - Matějka.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.20 - 7.05 - 16.10
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
1. FC Slovácko - Baník Ostrava  (sobota 15:00)
Důležitá bitva vypukne v sobotu odpoledne v Uherském Hradiště. Domácí Slovácko i hostující Baník doposud v sezoně nasbíraly rovnocenný počet bodů a společně svádí boj o čtvrté místo v tabulce. Vítěz vzájemného měření sil se tak může přiblížit k lepšímu výsledku sezoně a zároveň kvalifikaci do evropských pohárů.

Před 25. kolem okupoval čtvrtou pozici ostravský Baník, avšak jen díky lepšímu skóre, které navíc v konečném účtování nebude mít rozhodující slovo. Důležitějšími atributy budou totiž celkový zisk bodů po základní části ročníku, potažmo více získaných bodů ze vzájemných střetnutí v základní části. A právě výsledek z podzimního souboje mezi Baníkem a Slováckem zatím hraje ve prospěch uherskohradišťských šohajů.

Říjnovou porážku 1:2 by tak Slezané rádi odčinili. Stejně tak by se družstvo kouče Ondřeje Smetany rádo prezentovalo lepším výkonem než v posledním ligovém kole proti libereckému Slovanu. Baníku sice minulý týden vyšel vstup do utkání, jenže následný ospalý přístup vrátil protivníka do hry, jenž nakonec uhrál remízu 1:1.

Slovácko se naopak po jistém hledání v průběhu února zřejmě dostává do pohody. Alespoň nedělní výjezd v Teplicích Moravanům vyšel. Uherskohradišťští teplické "Skláře" jasně přehrávali a rozhodně mohli vstřelit víc než jeden jediný gól. I branka z hlavy Rigina Cicilii však nakonec stačila Slovácku k druhému vítězství v řadě, díky němuž se dotáhlo na nejbližšího soka z Ostravy.

Podaří se Moravanům zvítězit i ve třetím ligovém zápase za sebou? "Myslím si, že to bude hodně vyrovnaný zápas, že to bude o jednom gólu, protože jak my, tak Baník máme stejně bodů a i obě mužstva jsou kvalitou hodně podobná," prohlásil útočník Václav Jurečka, jenž očividně nevěří v gólové hody.

Vřavu a boj o každý metr hřiště očekává také hostující strana. "Slovácko je na tom bodově stejně jako my, čeká nás zápas o šest bodů. Mají doma dobrou bilanci, viděli jsme převážnou část zápasů, hrají důrazně a jednoduše, fyzicky náročný fotbal. Umí si pomoct také standardkami a rozhodují v závěrech zápasů," uvedl asistent trenéra Smetany Jan Baránek.

Více absencí před úvodním hvizdem evidují domácí. Zranění dál limituje stopera Michala Kadlece a záložníka Michala Kohúta. Útočník Ondřej Šašinka zase nebude moct nastoupit kvůli dohodě o hostování, neboť v Hradišti působí jako kmenový hráč Baníku. Slezané nemohou využít dua marodů ze středu pole Lukáše Budínského s Ladislavem Takácsem.
1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Nguyen - Reinberk, Hofmann, Daníček, Kalabiška - Ljovin, Havlík - Petržela, Sadílek, Holzer - Jurečka
Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Laštůvka - Ndefe, Pokorný, Lischka, Fleišman - Kaloč, Janošek - Kuzmanović, Tetour, Falta - Almási
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.99 - 3.30 - 4.26
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Bohemians Praha 1905 - FK Mladá Boleslav  (sobota 15:00)
Lídrem mimořádně nabitého středu pole a tím pádem i držitelem šestého místa je před závěrečnou pětinou základní části Mladá Boleslav. Tu teď čeká souboj s Bohemkou, která je naopak až po uši v boji o záchranu.

Klokani v pěti jarních zápasech vstřelili jeden jediný gól, nyní už třikrát vyšli co do branek naprázdno. Po nezdarech se Slavií a Baníkem si před týdnem odvezli bod z Olomouce, kde přežili Zmrzlým neproměněnou penaltu.

Středočeši vstoupili do jarní fáze hrůzostrašně a zejména vinou hrůzostrašné defenzivy z prvních tří zápasů vytěžili jen bod a do toho vypadli z poháru, což odnesl trenér Karel Jarolím. Jeho nástupce Pavel Hoftych na úvod sice odjel s prázdnou ze Slovácka, minulý víkend ale už mužstvo dovedl k vítězství proti Karviné, které jediným gólem zařídil Douděra.

Ve vzájemných střetech už dlouho platí rovnítko mezi domácím prostředím a vítězstvím. Hosté nebodovali už sedmkrát v řadě, na podzim se týmy střetly v Mladé Boleslavi, kde po bezbrankové první půli poslal Bohemku do vedení Puškáč, ovšem Ewerton, Jurásek, Fila a Skalák otočili na konečných 4:1.

Karetní tresty znamenají, že se na domácí straně nepředstaví Köstl s Hronkem, za Boleslav nenastoupí Douděra. Zdravotní potíže nedovolí Hoftychovi nasadit Karafiáta, Maška a Škodu, Klusáček se musí vypořádat se zraněními Hůlky, Chramosty, Necida a Nového. V ohrožení je navíc i start Keity s Kovaříkem a kvůli dohodě klubů bude sledovat utkání jen z tribuny Fulnek.
Bohemians Praha 1905 - pravděpodobná sestava:
Valeš - Bederka, Krch, Křapka - Dostál, Jindřišek, Petrák, Beran, Hašek - Puškáč, Květ
FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Šeda - Sladký, Šimek, Suchý, Preisler - Dancák, Matějovský - Skalák, Hlavatý, Ewerton - Ladra
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.06 - 3.32 - 2.41
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
FC Hradec Králové - Fastav Zlín  (sobota 15:00)
Hradečtí fotbalisté po zdařilém podzimu na jaře strádají a stále čekají na vítězství. Skupina o záchranu se jim nebezpečně blíží, aktuálně jedenáctý Zlín nyní přivítají ve svém mladoboleslavském azylu.

Východočeši si zatím v pěti ligových zápasech v novém roce připsali dvě porážky a tři remízy. Tu poslední minulou neděli v Jablonci, kde to po Kubalově trefě vypadalo nadějně s jejich výhrou, v závěru ovšem srovnal Ikaunieks.

Ševci sice zatím získali jen šest bodů, ovšem vzhledem k rozpisu s tímto počinem mohou být spokojeni. Střetli se totiž se třemi celky z elitní pětky a k tomu se Slovanem a Bohemkou, před papírově snazší části sezony tak jsou připraveni útočit na nejlepší desítku.

V nadcházejícím zápase se ale musí obejít bez vykartovaného Hrubého a zraněných Jawa s Reiterem, v ohrožení je navíc i start Čanturišviliho a Hlinky. Na straně "Votroků" se kvůli žlutým kartám nepředstaví Rada, zdravotní potíže nepustí do hry Urmu.
FC Hradec Králové - pravděpodobná sestava:
Fendrich - Klíma, Král, Čech - Mejdr, Kodeš, Soukeník, Novotný - Kubala, Vašulín, Vlkanova
Fastav Zlín - pravděpodobná sestava:
Rakovan - Cedidla, Vraštil, Procházka, Matejov - Conde - Dramé, Janetzký, Tkáč, Hloušek - Vukadinovič
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.91 - 3.28 - 4.71
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Viktoria Plzeň - FK Teplice  (sobota 18:00)
Plzeň disponuje před koncovkou sezony solidním palebným arsenálem. V posledním kole se prosadili oba její útočníci, kteří na potenci ze Zlína budou chtít navázat též ve střetnutí s Teplicemi. Vzhledem k postavení obou celků v tabulce lze očekávat výhru domácí Viktorie.

Především první poločas u řeky Dřevnice sice západočeskému celku příliš nevyšel, avšak silou vůle si Plzeň nakonec ze Zlína odvezla tři body. K vítězství pomohli Viktorii velkou měrou její útočníci. Zatímco Jean-David Beauguel vyrovnával, obrat zařídil proměněnou penaltou Tomáš Chorý. Díky jejich příspěvku setrvala Plzeň i po 24. kole na druhém místě se stejným bodovým ziskem jako vedoucí Slavia.

Západočeši tak dál trpělivě číhají na zaváhání sešívaných, díky němuž by se prodrali do čela. Proto však v sobotu musí znovu uspět."Teplice na jaře hrají velmi dobře, nebude to nic jednoduchého a je potřeba být maximálně koncentrovaní a od začátku jít do utkání naplno. Základem opět musí být stoprocentní defenziva. Ve Zlíně jsme inkasovali, chybu jsme si vyhodnotili a půjdeme do zápasu s tím, že ho chceme vyhrát," uvedl plzeňský brankář Jindřich Staněk.

Podcenění ze strany Viktorie tedy zřejmě nehrozí, i tak budou domácí v duelu s Teplicemi favority. Severočeši totiž po slušném vstupu do jara dál bojují o samotné udržení v nejvyšší soutěži. Poslední dvě utkání navíc "Sklářům" moc nevyšla. Olomouci ani Slovácku nevstřelili jediný gól a jejich postup tabulkou tedy zamrzl na 14. příčce.

Hráči Teplic tak dobře ví, že mají co zlepšovat. "S tím, jak jsme se prezentovali poslední dva zápasy, spokojeni nejsme. Doufám, že dokážeme navázat na zápasy s Ostravou či Bohemkou,” prohlásil záložník Sklářů Jan Fortelný, který by se měl vrátit do sestavy po odpykání disciplinárního trestu.
Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Staněk - Holík, Kaša, Hejda, Havel - Bucha, Kalvach - Kopic, Sýkora, Mosquera - Beauguel.
FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Grigar - Kučera, Tijani, Shejbal - Hyčka, Mareček, Fortelný, Boljević - Trubač - Žák, Sejk
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.34 - 5.13 - 10.30
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Slavia Praha24193260:1660
2.Viktoria Plzeň24193246:1660
3.Sparta Praha24156351:2751
4.Baník Ostrava24137450:3246
5.1. FC Slovácko24144641:2546
6.FK Mladá Boleslav24931237:3830
7.Slovan Liberec24861026:3330
8.Dynamo České Budějovice2478933:3829
9.FC Hradec Králové24610828:3528
10.Sigma Olomouc2469933:3127
11.Fastav Zlín24741327:4225
12.FK Jablonec24411919:3823
13.Bohemians Praha 190524641428:4822
14.FK Teplice24631525:4021
15.FK Pardubice24481228:5220
16.MFK Karviná24171620:4110

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (498)

Přidat komentář
oli9

Tip EF 1 jo tak snad máte pravdu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ratusek

Počítám, že dáme gol první, pak přestaneme jako vždy hrát a vy to pohodově otočíte na 3:1

Reagovat
oli9

sand jo Kolik vás přijede 1500 ?

Reagovat
smazaný uživatel

to musi byt neprijemny se takhle tesit na kazdy zapas

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Banikovec7

nejen zápas, ale i každý přestup je špatný

Reagovat
ratusek

Co kecáš? U Budínského jsem se trefil. U Janoška jsem nadšen, že přišel. A sekl jsem se u obou utočníků, kteří mě velmi mile překvapili.

Reagovat
Banikovec7

Lischka měl být k ničemu, Almási taky, pak dobře začal a když mu nevyšlo pár zápasů na podzim, tak už jsi zase psal že to bude klasický přestup ze Slovenska.

Reagovat
ratusek

plus Falta a Koncevoj zatím nic moc, spíš nic než moc. a Ekpai je takovej průměr, nenadchne a neurazí. Uvidíme další zápasy

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
smazaný uživatel

Kurz na banik klesá, takže opět proti logice, čistá 1

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
monty25
Reagovat
John Obi Mikel

Oni asi fakt nemají koho dát, jinak to nechápu.

Reagovat
monty25

Zaznamenal jsem ho až teď, ale on už píská na jaře potřetí a jednou byl VAR.

https://www.fortunaliga.cz/rozhodci/3799-petr-hocek

Reagovat
smazaný uživatel

Asi má Luftjarda z Liberce strach.

Reagovat
Lovec

Chlapi, kde sledujete ligu online? Pro EPL je hromada solidních streamů, pro naši ligu to ale asi moc slavné nebude. I tak díky předem za tipy.

Reagovat
AjaxFans

Pošlu ti pak z PC.Vetsinou vždy něco najdu

Reagovat
smazaný uživatel

Na teletextu.

Reagovat
Martin9719

tipsport za 5Kč na víkend

Reagovat
Wambasen

Reagovat
Lovec

Super, díky!

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
HorajzmAmmann
Reagovat
$$CaptainKokotko

Pokud máte 15-20% tak je to super. Kolik má hodnotu Almási? Kolem 40M? Pokud byste to zase investovali do kádru, tak by to mohlo být zajímavé.

Reagovat
FCSL

Když u vás nehrál ani v základu, tak určitě no

Reagovat
$$CaptainKokotko

Tak v pohárech mu to sedí víc jak naše liga.

Reagovat
FCSL

A na hrotu. Proto bych s tím hypem o přestupu počkal no. Málokdo s ním bude hrát na hrotu, to je Trpišův majstrštyk a dá se to využít jen v pár zápasech

Reagovat
HorajzmAmmann

Když jezdíš na motorce tak je jedno jestli na křídle nebo na hrotu.

Reagovat
PlackaSKS

bohužel neni a taky bych s tim velebením počkal. logicky doufám, že se mu bude dařit, ale hodnotit hráče po třech zápasech fakt nemam rád.

Reagovat
$$CaptainKokotko

No však jo. Pořád to nic neznamená. Nakročeno má dobře. Ale Horajz může být optimista.

Reagovat
Stannis Baratheon

Pokud máte čest, peníze odmítnete. Když vám nepoděkoval...

Reagovat
HorajzmAmmann

On ale poděkoval...

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
$$CaptainKokotko

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Reagovat
mistr129

Reagovat
$$CaptainKokotko

Bohužel budu muset být u tv, ale neskutečně se teším. Atmosféra bude zase super. Fakt bych si přál oba týmy v pohárech.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HorajzmAmmann

Lasty - Ndefe, Pokorný, Lischka, Fleisman - Boula, Kaloč - Ekpai, Kuzma, Koncevoj - Klima

Lavička - Svozil,Buchta,Falta, Almásí, Tetour

Lavička nabusena to rozhodne

Reagovat
John Obi Mikel

Jako ta lavička je fakt slušná

Reagovat
lichna.

Kameraman nováček?

Reagovat
Selänne

To je šílený

Reagovat
monty25

Akorát to zapnu a Bohemka dá gól.

Reagovat
monty25

Ladra ve Fantasy

Reagovat
Greny

sakra to me nemuze nekdo pripomenout fantasy.. cely jaro zapominam

Reagovat
$$CaptainKokotko

Za co chtěl ten Ekpai penaltu?

Reagovat
pingla

pro fanoušky Baníku, kteří doteď fandí slušně a zatím nic nerozbili

Reagovat
HorajzmAmmann

Kdy naposledy to bylo jinak?

Reagovat
pingla

naposledy nevím, ale třeba ve Zlíně cca 3 roky zpět jste se klasicky chovali jako hovada

Reagovat
HorajzmAmmann

3 roky zpět nebo klasicky jako hovada?

Píšeš, jak kdyby to bylo každý druhý výjezd

Reagovat
pingla

3 roky zpět, klasicky jako hovada

Reagovat
SuperBanikovec

Reagovat
John Obi Mikel

Tohle byla tutovka

Reagovat
smazaný uživatel

Arťom Koncevý? Jako fakt?

Reagovat
monty25

Na tu druhou penaltu Hradce měl jít někdo jinej...

Reagovat
bobis21

Kombinace vypadá asi tak, jak se se složením zálohy dalo čekat ...Nejvíc k hovnu je tam stejně Koncevoj

Reagovat
smazaný uživatel

Koncevý. Buchta na plac

Reagovat
JarousFCB

Stejně tam první dá Faltu

Reagovat
HorajzmAmmann

Osobne bych tam dal Tetoura místo Bouly zatím.

Laca az tak v 65.

Reagovat
Banikovec7

Za mě teda byl mnohem lepší a platnější než Ekpai

Reagovat
bobis21

Přijde mi že Ekpai se mnohem více nabízel do kombinace, což nám právě hrozně chybělo. Navíc ta levá strana měla dozadu větší problémy právě proto, že tam by často Fleišman sám na křídlo i beka...

Pokusy o šance zadrbávali všichni, tam není co srovnávat.

Reagovat
Banikovec7

No občas působí podobně jako Sor dost zmateně a že neví co má zrovna dělat, ale když dostane balón k noze, tak se mi líbí, jak se dokáže uvolnit a přejít přes hráče. U Ekpaie mi přišlo, že zadrbal snad vše a pak to završil tím faulem, ze kterého málem padl gól. A dozadu mi taky nepřišlo, že by moc pomáhal.

Reagovat
smetos

Zdravim, prosim co znamenalo to choreo s tremi plachtami, zluta, modra a cervena? Pismena asi png, gig, rba ? Dekuji

Reagovat
HorajzmAmmann

chuligani Katowice, Baník, Spartak

Reagovat
smetos

Diky, na to bych fakt neprisel. To i kotle maj vlastni nazvy? A jeste mam dotaz, kde se daji sehnat ty lepky, co pak vsude clovek vidi na sloupech, znackach atd? Nosil mi je jesen clovek, ten ma ale ted jine starosti kvuli te akci proti opavakum

Reagovat
frayerzjihu

Persona non Grata - Katowice

Generation 16 - Banik

Red Black Animals - Trnava

Nevím jak to má Banik ale vlepky najdes v kotli nebo u kotle v nějakém stánku ultras určitě

Reagovat
frayerzjihu

Ty dva smajliky omyl

Reagovat
smetos

Diky

Reagovat
monty25

Petrák už 1+1

Reagovat
Mirek na tenisu

No. Fleišman...výborný fotbalista, ale žebrácký charakter. Mistr přifilmovaných pádů, ale běda jak mu někdo rozcuchá kravinec na palici. Podobně se kdysi choval na placu Švýcar Lichtnsteiner. Jenomže ten kopal mj. za Juve nebo Arsenal.

Reagovat
HorajzmAmmann

Ty vole, bez s těma kecama na Fleismana už někam.

Reagovat
Mirek na tenisu

Kašpare

Reagovat
HorajzmAmmann

jsi no...

Reagovat
bobis21

Horší reklamu na zadní části trenek než má Slovácko fakt mít nejde

Reagovat
Firkraag

Plzeň měla Asstruck, co mají oni ?

Reagovat
bobis21

Co to je za značku netuším, ale vypadá to jako by všichni měli nehodu

Reagovat
smazaný uživatel

nejlepší je váš Havel

Reagovat
$$CaptainKokotko

Reagovat
Firkraag

Druhá liga. Už za chvíli.

Reagovat
Dru Zeree

no to byla kopaná v Hradišti

Reagovat
monty25
Reagovat
John Obi Mikel

Tak furt tam máte Mareše s Ledeckým.

Reagovat
djiros

Chlapci se povedl jeden zápasů a tolik povyku...

Reagovat
monty25

Jste nějak vytekli v Opavě...

Reagovat
Mirek na tenisu

Plichta asi vyhovuje oběma. Hradiště je trochu z formy, má úzký kádr. Baník kádr široký, ale Smetana tápe ve výběru sestavy i taktiky. Ani se nedivím. Skoro každý post zdvojený. Lepší lavku má jenom Slavia.

Reagovat
monty25

Grigar

Reagovat
Greny

to mohla byt klidne penalticka kontakt tam byl

Reagovat
monty25

A je to.

Reagovat
monty25

Podle mě ho Tijani trefil trochu do kopačky, žádná achilovka nebo lýtko, jak říkají na O2. Trochu přísná, ale pískat se dala.

Reagovat
BaggioRoberto

Pak se někdo koukejte na ligu. Plzeň opět nezklamala. Faul na hrace Zlina a penalta pro Plzen

Reagovat
monty25

To není Zlín.

Reagovat
BaggioRoberto

Sorry Teplice. Maj stejny dresy a Zlín byl minulej tejden.

Reagovat
Fakt

Tak to je trapas tohle.

Reagovat
Greny

faul na hrace Zlina v zapase Plzen - Teplice

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodci uz nevi jak nam pomoct, tak pro nas piskaj penalty i z jinejch zapasu.

Reagovat
John Obi Mikel

Tak možný by to bylo, kdyby tam někdo ze Zlína hostoval

Reagovat
KingMaster13

Jako já tyhle penalty nemám rád a to i když se fouknou nám.

Reagovat
monty25

No, ta ČK je asi podobná jako ta penalta...

Reagovat
John Obi Mikel

ČK správně

Reagovat
Coutinho10

VAR

Reagovat
hrundy

Já to zapl teď, tak nehodnotim penaltu a nevím jak pískal , ale ta červená celkem přísná ne?

Reagovat
BaggioRoberto

Faul posledního hráče.

Reagovat
hrundy

Mě to úplně nepřijde, ani neměl ještě míč v držení... Ale ok jako zase mi to úplně nevadí.

Reagovat
ttopi

Jo, někde na kraji vápna

Reagovat
Martin9719

O to nejde, kdyby na středu ok a všichni daleko, ale jako kdyby tady neměli Kaša nebo Hejda šanci doběhnout.

Reagovat
Martin9719

Jojo, kdyby ten VAR takhle fungoval i při ukopnutých hlavách..

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Martin9719

Tohle je špatně, už takhle máme problémy zrychlit kombinaci a dostat se do tlaku, neovládáme střed hřiště, křídla jsou dnes pomalá a když už něco přijde, není finální fáze. Chce to přidat jinak nevyhrajeme.

Reagovat
Tromas

Penalta byla správně písknutá, VAR pak ukazoval na záběru ze zápasu, že Tijani podkonul Bogyho v tom souboji, kdy se víc řešil Bogy s Grigarem, ale faul tam vytvořil Tijani. U redky nevím jestli by z toho pak vyložená šance, takže podle mě přísná.

Reagovat
BaggioRoberto

Bogél složil Tižaniho, kak ho asi ten fauloval, vždyť spadl na zem. Co hulíš?

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak kdyby někoho zajímalo proč hrál Sýkora se 4 ŽK tak ve Zlíně to podělala o2 a do grafiky ho dali místo Kalvacha, ale přebrali to tak všichni... proto dneska mohl hrát

Reagovat
monty25

Břevno

Reagovat
monty25

To nebyl ofsajd.

Reagovat
Greny

bez kalibrove čáry to bude hodne tezky posoudit

Reagovat
RuneSKS

Reagovat
monty25

To jděte fakt do prdele...

Reagovat
monty25

To jděte fakt do prdele...

Reagovat
John Obi Mikel

Podle mně letošní klasika - když to není 100% jasné, tak nechaj výrok asistenta.

Reagovat
Losinho

Tady to bylo 100% jasný..

Reagovat
John Obi Mikel

Taky bych řekl, že to ofsajd nebyl

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
monty25

Plzni se dá fandit fakt jenom holkám.

Reagovat
Coutinho10

loooooooooooool coze....aha Plzen

Reagovat
smazaný uživatel

Slávisti jsou úplně v p*či z Plzně

Reagovat
hrundy

Tak tohle neuznat

Reagovat
Firkraag

WTF, tohle neni ofsajd

Reagovat
Losinho

Tak to jim ten titul dejte rovnou ta noha tam byla úplně evidentní

Reagovat
montaigne33

Reagovat
smazaný uživatel

Nohou se fotbal nehraje, tohle neni nohejbal.

Reagovat
BaggioRoberto

A ted Teplicim neuznali regulerni gol. Zapalte uz tu Plzen. Tohle je zhouba fotbalu.

Reagovat
montaigne33

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
clinger

ať se jetě někdy plzeňáci se.ou do Slávie. kurvy jedny korupčnický

Reagovat
montaigne33

Reagovat
monty25

Adámková VAR, píča jedna

Reagovat
Losinho

Tak to už mě nepřekvapuje.. Dáši bff

Reagovat
monty25

Reagovat
Martin9719

Joo viď, zkurvila zápas už od konce první půle, pak měla asi tendenci to vykompenzovat.

Reagovat
monty25

Podle mě ta penalta i ČK se dají obhájit, ale ten ofsajd ani náhodou.

Reagovat
Martin9719

Já koukám na tipsport takže to mám malý, noha tam byla vidět jasně, otázka jak daleko bylo tělo, na to jediný by se to dalo obhajovat pokud bylo vůbec dál, jinak ne. Červená za mě prostě ne a jestli ano, tak měl být venku Tijani za dva stejný zákroky.

Reagovat
smazaný uživatel

Když i ty nadáváš u fotbalu na ženskou, tak to už musí být něco.

Reagovat
ondrasch77

To je píča jak se patří..., pokaždý když sedí u videa, tak je tam nějaký fail... Pochybuju, že ta kunda zná vůbec pravidla...

Reagovat
Greny

OT : https://www.livesport.cz/zapas/CdPGWcnm/#/prehled-zapasu koukam ze dorostenecka liga ma taky svoji kvalitu

Reagovat
Blasphemer

Ta zeď nářků tady od slávistů.

Reagovat
BaggioRoberto

* od lidí

Reagovat
monty25

A hlavně to nejsou nářky. Tu penaltu beru, ale ten ofsajd ani náhodou.

Reagovat
montaigne33

Reagovat
Blasphemer

Pro lidi. Zonky.

Reagovat
clinger

nech ho. to je strašnej ubožák plzeňskej

Reagovat
Bakary3

Jako sorry, ale timhle me neskutecne seres

Na Slavii nenechas nit suchou, ale ze se Plzen porad tlaci komentujes takovyma radoby nad veci hrozne hustejma sterama.

Neni to vtipny, neni to nic, je to jen strasne trapný a alibisticky.

Reagovat
clinger

přesně tak.se.e se do Slávie furt a teď kdyby aspoň držel hu.u. ale oni jsou ti Plzeňáci na tyto výhry zvyklý a asi i hrdý. to když někdy vyhraje Slávie díky chybě rozhodčího tak mlčím a ještě se stydím

Reagovat
Bakary3

Kdyz se pomuze slavii, stydim se a treba Nezmar je pro me totalni zmrd, jakou udělal slavii reklamu.

Ale jak pises, plzenaci, to je jina liga, ty tu vystupujou po tehle záležitostech vylozene pysne, aniz by jakkoliv jen naznacili, ze jim to vadi.

To at jdou regulerne do prdele.

Reagovat
mistr129

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
lichna.

Reagovat
RuneSKS

Zrovna ty tohle napsat

Reagovat
smazaný uživatel

Je to tam i přes ten zářez rozhodčího na Havla tři body doma.

Reagovat
BaggioRoberto

Dobra provokace

Reagovat
Martin9719

Z mýho pohledu rozhodčí dneska tragédie na obě strany. Ofsajd před gólem Teplic asi spíš ne, Tijani měl být na začátku druhý půle už venku za 2 stejný zákroky (první půle likvidace kolenem do zad Sýkora), Mareš to samý na konci - ten moc dobře věděl co dělá. Nakonec dostal červenou jen Havel.

Reagovat
clinger

stará dobrá Plzeň. díky rozhodím výhra dnes, i před týdnem ve Zlíně

Reagovat
smazaný uživatel

To je zase pláče, zase ta zlá Plzeň.

Reagovat
Martin9719

To že se Holeš opírá loktem o ležícího hráče už jsi zapomněl viď, o minulým kole máš hovno co kecat.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty pico tos vytahl dobrou pikošku, opirani v leze o loket. a jeden otocenej aut tam byl jeste.

Reagovat
Martin9719

V leže? Přečti si to znova pikoško, jestli umíš česky. Spíš při vstávání, jenže to nikdo neřešil. Petržela když tohle udělal s menší intenzitou 2x nohou, tak pokaždý trest na 3 zápasy.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavne voje mama te mela 2x pustit na hlavu s mensi intenzitou.

Reagovat
Martin9719

voje máma? Ty budeš dobrej slávistickej zhulenec viď.

Reagovat
clinger

že tohle řešíš v zápase se Spartou? s tou Spartou které v této sezóně nedostala redku a to ji měla jasně dostat minimálně 5x? v derby kdy jak na podzim tak na jaře v pohráu byl vyloučen slávista a sparťani byli vždy omilostněni? to koukám teda

Reagovat
Martin9719

Omilostněni na jaře v poháru? Tam kde šel ven málem Suchomel za to co neudělal? O poločase musel dolů díky slepotě Orla, protože to by byly jeden dva lehký fauly a šel by. S redkou např. Dočkala v Jablonci souhlasím. Další si teď nevybavuju.

Reagovat
Losinho

Suchomel tam hořel a tu žlutou si zasloužil, byť teda asi o 15 minut pozdějc než jí dostal.

Tím teda určitě nechci obhajovat tragickýho Orla.

Reagovat
RuneSKS

Reagovat
clinger

cože?

Reagovat
Martin9719

hovno se klouže

Reagovat
Losinho

Jo no, minimálně tu červenou pro Krejčího měl zmínit.

Reagovat
Martin9719

No tu taky. Tady aspoň vidíš, kolik pochybení v každým kole je. Pak se tady všichni diví Radovi.

Reagovat
smazaný uživatel

My se divime hlavne tobe.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
montaigne33

Reagovat
smazaný uživatel

https://ctrlv.cz/SjKu

Jako bez kalibrované čáry se to těžko posuzuje. Nedá se to zřejmě brát jako zjevný pochybení, jako třeba u Dočkala. Takže tohle podle mě komise trestat nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

Takov goly by ale do pici meli platit. I kdyby to byl treba Hlozek. (Coz znamena ze by to nebylo derby,ani zapas proti Plzni)

Reagovat
clinger

vždyť má plzeňskej jasně nohu vepředu! jaký těžký posouzení

Reagovat
monty25

Reagovat
Losinho

z tý druhý kamery to bylo vidět o dost líp

Reagovat
smazaný uživatel

Hele myslím si taky, že ta noha je před ramenem hráče Zlína. Ale řeknu to tak 80:20. Jistej si fakt nejsem.

Reagovat
monty25

Co furt máte s tím Zlínem?

Reagovat
RuneSKS

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

Ježiš sorry. Byl jsem dneska na našem zápase proti Zlínu a jsem z toho nějak vyčerpanej :D

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Cotton

Reagovat
John Obi Mikel

TEPLICE jsou to

Reagovat
hefy

Jestli je něco jasný, tak to, že ta situace neni ani náhodou "jasná.

Reagovat
C-M@ster

To by hrálo roli, kdyby se ofsajdy posuzovaly takto:

https://i.imgur.com/tXZSchi.png

Reagovat
Selänne

Už jsme se báli, že hrdý Brňák nebude bránit plzeňskou šmelinu.

Reagovat
Cotton

Vždyť má pravdu. Podle té nohy to z tohohle záběru rozhodně nejde poznat.

Reagovat
montaigne33

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Greny

Řekl bych že asi hodně těsně nebyl ale bez kalibrované čáry to na stopro prostě nevím... Záběry zkreslují dost...

Reagovat
r.mrazik

vzdyt je to jasny onside

Reagovat
montaigne33

Reagovat
smazaný uživatel

Těsný, ale ofsajd.

Reagovat
montaigne33

V Plzni 100%

Reagovat
Stannis Baratheon

Jako bez VARu se toto dalo pochopit. Ale s VARem, to je ke zblití, a je úplně jedno kdo zrovna hraje.

Reagovat
monty25

Reagovat
montaigne33

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pingla

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
John Obi Mikel

https://www.ruik.cz/velke-zmeny-koho-trpisovsky-posle-do-hry-v-nedeli-v-liberci/

To jsem na ně zvědavý Podle mně Oscar ve středu zálohy nebude a u Masíčka je to otazník, jestli zvládne celý zápas.

Kolář - Bah/Maso, Hovorka, Ousou, Jurásek - Hromada, Holeš - Olayinka, Madsen, Plavšič - Tecl

Reagovat
John Obi Mikel

Jmenovitě 8/11, pozicema už je to horší.

Reagovat
zasranej malíř

OT: Můžu poprosit o vyplnění dotazníku? Děkuji

https://forms.gle/QerxpxCbPexa8jxL9

Reagovat
FCSL

No jsem zvědav dneska na tom našem oraništi. Slavii přeju titul, jednak je to naše áčko a hlavně titul Plzně, to by byl hrozná ostuda, ale snad je potrápíme. Sestava asi jasná, když jsme s ní šli i doma na Pardubky, tak těžko půjdem na Slavii v offenzivnější Možná Imad za Ramba, ale jinak nečekám změnu

Knobloch - Gebre Selassie, Plechatý, Štětina, Mikula - Tiéhi, Havelka, Pourzitidis - Frýdek, Rabušic, Matoušek.

Reagovat
John Obi Mikel

Co jste to udělali s trávou?

Reagovat
Coutinho10

asi očekáváná vzhledem k zápasu mezi EKL, ale dobrá....Teclík to nějak odmaká

Sestava: Kolář – Bah, Ousou, Holeš, Plavšić – Hromada, Talovjerov – Masopust, Schranz, Olayinka – Tecl

Lavička: Mandous, Samek, Fila, Kúdela, Sor, Madsen, Lingr

Reagovat
PlackaSKS

Tohle si očekával?

Reagovat
Coutinho10

v tý ofenzivě celkem jo, ikdyž jsem nacpal Sora do fanty, tak někoho od nás jsem tam do zálohy chtěl dát, tak během těch cca 20 minut, co dostane by něco dát mohl

jinak Masopust se asi dal čekat, že dostane konečně šanci, to i Schranz/Lingr, kteří před Linzem vypadli, ale aspoň Schranz je zpět....možná Olieho mohl pošetřit, ale je kapitán, tak asi na hříští bejt musí

kdyby byl Jurásek ready, tak by podle mě hrál on místo Plavšiče

Ze zdravotních důvodů nejsou k dispozici Petr Ševčík, David Jurásek, Taras Kačaraba a Oscar Dorley. Kvůli nasbíraným žlutým kartám do zápasu nezasáhne Ibrahim Traoré. Z preventivních důvodů k utkání nenastoupí David Hovorka. Kvůli dlouhodobým zraněním chybí také Jan Bořil a Lukáš Provod.

Reagovat
PlackaSKS

Já třeba nečekal tu středovou trojici v tomhle složení ani omylem..

Reagovat
Coutinho10

j, Hromada nemuze hrat EKL a toho Maxe chce asi, aby si vic a vic zvykal na ty pozici, ikdyz taky bych ho klidne nechal odpocinout na ctvrtrek

Reagovat
Igner Farnsworth

Mohl tam dát Filu, Tecl stejně jako láďa ofsajd už nemají v lize co delat.

Reagovat
Coutinho10

j Tecla si váží no

Reagovat
Freedo

Ve fantě Hovorka a Lingr. Ani jeden nehraje. To je super teda. Standa hattrick poď mi

Reagovat
HorajzmAmmann

Werani na lavičce Ten má snad 15 si myslím, ještě nedávno jsem mu dělal lektora na táboře a bylo mu asi 10. Ani jsem nevěděl, že je tak dobrý

Reagovat
Cotton

v novém CSM vždy povinný nákup

Reagovat
Losinho

Proti Plechatýmu se Štetinou by se i Standa mohl prosadit.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Oni si rikaji neco podobnyho, ze Tecla by mohli ubranit.

Reagovat
Coutinho10

hlavně na Štětinu, mohl by vybojovat třeba penaltičku

Reagovat
Coutinho10

btw. uplne nechapu, pro nehrajeme tem vecerni zapas, kdyz mame mezi EKL a spis by ten nas zapas mel bejt jako vetsi slagr nez Sparta s Pardubicema...

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
John Obi Mikel

Přesně. Ještě se mi to takhle kryje s Chelsea.

Reagovat
Coutinho10

hlavne WHU vs Aston Villa

Reagovat
DieFohlenBMG

loni se s WH kryl jeden náš zápas a letos snad každej druhej

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
kilobyte

My musíme hrát večer až nám slehne oběd. Jinak bychom ho mohli vyzvracet.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Yusuf typek na lavce

Reagovat
Coutinho10

co to bylo ? Olayinka

Reagovat
John Obi Mikel

Tvl co to je zase za bránění

Reagovat
martin1

Jen tak dál.

Reagovat
Losinho

Skvělý zakončení Olayinko

Reagovat
hrundy

Ty kravo co to ten radotínský hulí za materiál? koscelnik skvělým pohybem donutil Olayinku si dát vlastňáka ?

Reagovat
exse

Gól podle mě ani náhodou, ale zlobit se nebudu.

Reagovat
John Obi Mikel

Štětina

Reagovat
John Obi Mikel

Kolíkama napřed - červená

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Bakary3

Stetina porad stejnej vymastenej kripl

Reagovat
Losinho

Červená

Reagovat
exse

Za tohle redku?

Reagovat
Blasphemer

Jasná.

Reagovat
hrundy

To bejva no.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť tam šel jak dement oběma nohama napřed

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
exse

Šel tam jako dement, ale hrál balón a ty nohy pak šly vedle Masopusta, skoro se ho ani nedotknul.

Reagovat
Bakary3

Takhle tam prostě hrac jit nemuze, nikdy.

Reagovat
exse

Souhlas, ale dávat redku za faul, kde nebyl kontakt je taky blbost. Tím spíše v lize, kde se nedává červená ani za kopnutí do hlavy.

Reagovat
Mirek na tenisu

Stetinova podrážka na holeň neměla intenzitu na redku. Horší je že Schranz zranil Plechatého bez potrestání. Hocek ovlivnil zápas.

Reagovat
Bakary3

Nemela intenzitu na redku, jo?

Tu hnatu mu mohl prelomit uplne v pohode, ty intenzito.

Schranz, ok, mladej Frydek tam ale pred chvili na Hromadu mel taky zakrok na zlutou, tak co tu blabolis o ovlivneni zapasu? Vy fakt nektery tady vidite Slavii a uz nevite, co byste ji prisili.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Mirek na tenisu

Schranz prolomil koleno Plechatého. Bez reakce Hocka. Ovlivnění zápasu. Co máš dál?

Reagovat
Bakary3

Kdyz udělá dve stejny chyby na obe strany, pritom ne nijak rozhodující, neni to pro me ovlivneni zapasu. Co mas dal?

Reagovat
lampas

Reagovat
Cotton

Reagovat
Freedo

Já jsem si napřed říkal, že stačila žlutá. Ale bylo to fakt nebezpečný, klidně na zlomeninu.

Reagovat
Konspirator

jistě

Reagovat
smazaný uživatel

Štětina klasik

Reagovat
Losinho

Štetina je asi tak stejně ligovej fotbalista, jako Tecl.

Reagovat
Blasphemer

To je kokot ten Štetina.

Reagovat
Coutinho10

Stetina

Reagovat
lampas

To má Slavia opravdu zapotřebí tohle sefit, když náhodou pět minut prohrává? Větší jak chátrá jak Plzeň kdysi pomalu.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Igner Farnsworth

Reagovat
hrundy

Slušnou blitku si tu vypustil.

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
smazaný uživatel

Slavia nemůže za demenci Štětiny

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Bakary3

A Kozel se rozčiluje, bych mu tam zajel stejně jak stetina tvl

Reagovat
John Obi Mikel

Uvidíme. On není dvakrát objektivní, takže možná bude naříkat, stejně jak po Baníku

Reagovat
Konspirator

Sám tak zajizdel tak moc dobře ví

Reagovat
wwwx

To je celkem fajn změna, že Štetina už sabotuje jinej tým.

Reagovat
3ivo3

Pan Štětina zapomněl že nehraje za Spartu kde by nedostal ani žlutou kartu.

Reagovat
DieFohlenBMG

Štetina je jasnej Slávista

Reagovat
John Obi Mikel

Blbý je, že proti deseti neumíme hrát.

Reagovat
Konspirator

no právě..

Reagovat
Mass

Reagovat
hrundy

Trávníček je teda ale ve vynikajícím stavu

Reagovat
Mirek na tenisu

Hocek naši sudí to je bída. Nejprve přehlédne zrakvení Plechatého Schranzem, nejen že nedá ŽK on přehlédne úplně a pak dá za skluz Štětiny redku. Intenzita byla nepatrná. Takže je po fotbale. Díky Bočkovi.

Reagovat
hrundy

Slušný

Reagovat
Mirek na tenisu

Neslušný. Hovado jako Hocek patří max. do NFL

Reagovat
Bakary3

Odskocil si z tenisu, no ... Do špatný sekce ...

Reagovat
Mirek na tenisu

A co ty? Vypadá to, že máš klíče od všeho.

Reagovat
Losinho

Olej fakt šikula, před oběma bránama.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

Knobloch tvl, to je neco

Reagovat
Mirek na tenisu

Radotínský přirovnal Mikulu k Azpilicuetovi to sedí!

Reagovat
Losinho

Tecl o poločase prostě MUSÍ dolů. Parodie na fotbal.

Reagovat
smazaný uživatel

Vem si prasky, posledni zapasy hraje v pohode

Reagovat
Losinho

Dneska vyloženě výbornej.

Reagovat
Igner Farnsworth

Těžko se mi to říká, ale asi nejhorší hrac ligy a v základu Slavie

Reagovat
djiros

To určitě není, ale svou nekvalitní v kádru Slavie to bije do očí. A podobně to mám s Masopustem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

v tom užším výběru by asi byl

Reagovat
Coutinho10

je marnej, ale min. do 60. ho tam necha

Reagovat
smazaný uživatel

Proč jen do 60.? Měl by svému útočníkovi č. 1 víc věřit a nechat ho tam do konce.

Reagovat
Cotton

musí pošetřit na repre

Reagovat
meno

To je zase hnus

Reagovat
paver

Tvl Knobloch zas úplně zmatenej...

Reagovat
Tromas

Štětina to je fakt dement

Reagovat
Coutinho10

ten detail travniku

Reagovat
Konspirator

Myslíš pole

Reagovat
Coutinho10

to je lepsi popis

Reagovat
meno

Na karty, kromě Štetiny, se dost šetří. Čekáme na zranění nebo co?

Reagovat
Martin9719

Asi zřejmě jo, Talovierov podražení bez možnosti hrát míč uprostřed hřiště, přerušení slibně se rozvíjející akce, nic, Mikula za minutu strčení na polovině Slavie, žlutou měl hned v ruce.

Reagovat
meno

Schranz tam měl úplně zbytečný surový strčení bez míče. Bylo toho víc...

Reagovat
ratusek

Tak vydrží to plukovník do dalšího kola?

Reagovat
John Obi Mikel

Má Budějovice v pasti

Reagovat
ratusek

Reagovat
Freedo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ondrasch77

Počítám, že jo.... Naše finanční situace, ani hráčský materiál není úplně ve formě (marodka).

Reagovat
John Obi Mikel

Tecl dolů, Fila do hry.

Reagovat
paver

Vošahlík včera celej zápas za béčko a dneska další hodinka

Reagovat
John Obi Mikel

Krom Hrubýho a Vošahlíka máte hodně mladou lavičku ale

Reagovat
ondrasch77

Tam byli jen kluci z Béčka. I Vosa hraje jen v Béčku a ještě na stoperu.

Reagovat
ondrasch77

Ale jako jeden z mála si odvedl svoje. Ligový zápas po třech letech.

Reagovat
Blasphemer

Liber 0 střel a vedou 1:0. Kozelball

Reagovat
Martin9719

Hrají určitě líp než my včera, včas dostupují, hrají důrazně a technicky se občas dopředu taky dostanou, nebýt vyloučení tak se Slavie možná vůbec nedostane do zápasu.

Reagovat
meno

Proti 11 umíme líp

Reagovat
Freedo

To ještě bude dřina. Chce to zjednodušit hru. Čekám Filu do zápasu už teď. Na terén se vymlouvat nemůžeme, stejný podmínky pro oba týmy. Ale je třeba se adaptovat.

Reagovat
clinger

stejně jkak komentátoři.stejný podmínky pro oba.ano kdyby to byly rovnocené týmy se stejným pojetím hry.ne když hraje technicky založený tým na poli s kopáčama.na tom se snad fotbal hrát nedá

Reagovat
Martin9719

Dobrej fotbalista umí hrát na všem.

Reagovat
kilobyte

Ale podmínky mají stejné.

Reagovat
Freedo

Já s tebou souhlasím, že nám to uškodí mnohem víc. Ale myslím si, že máme dostatečně kvalitní tým na to, abychom to zvládli i na takovém terénu a věřím v obrat.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

Doufam, ze tam Slavii jeste nekoho zrakvi. Nechutny valeni po kazdym souboji. Tecl s 90 kilama pada jaka moucha. Do toho samozrejme karty jen pro nas. Hnus.

Reagovat
Freedo

Dostál jsi svému nicku.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
John Obi Mikel

Hromada nenavázel, Plavšič hrozný bránění a Olayinka neuvěřitelný nesmysl

Reagovat
Martin9719

A Talovierov má k Součkovi hodně daleko.

Reagovat
Igner Farnsworth

Ten je taky dost spatnej

Reagovat
AjaxFans

Ale ale ale,kde jsou ty vaše ódy na radost

Reagovat
Igner Farnsworth

Nejsme spartani, abysme se furt chválili i když to stojí za hovno

Reagovat
smazaný uživatel

Olayinka je zatím na jaře nejlepší hráč Plzně v boji o titul.

Reagovat
John Obi Mikel

Frýdek

Reagovat
Coutinho10

tutovka a Tecl nezpracuje

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
John Obi Mikel

Ten Tecl musí dolů

Reagovat
John Obi Mikel

To to Trpiš nevidíš?

Reagovat
Igner Farnsworth

Nepochopitelný, že tam furt je

Reagovat
Coutinho10

ma nejakou protekci bohuzel

Reagovat
smazaný uživatel

Konecne ses probral. Hnus. Penalta bude urcite. Tak jeste jedna cervena?

Reagovat
Martin9719

Reagovat
Coutinho10

Tecl to ani neprese strdat twl

Reagovat
John Obi Mikel

A Sor jde hrát do plných

Reagovat
John Obi Mikel

A Tecla tam nechá

Reagovat
oli9

Co ten Standa ví na Trpise? To tam můžu jít hrát i já za poloviční plat a výsledek bude stejný

Reagovat
hrundy

Tecl zůstal na hřišti

Reagovat
Coutinho10

lol Tecl zustava

Reagovat
ManUnited

Tiehi v létě do Slávie?

Reagovat
Remt

Ten terén to je čirá tragédie opravdu..

Reagovat
John Obi Mikel

Tyč

Reagovat
Coutinho10

Soooor twl skodaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Tak uz se piska rovina a Slavie si ani neuprdne. Konecne.

Reagovat
Martin9719

To bude výmluv na trávník jestli to nedaj

Reagovat
hrundy

Na trávník? Ono se hraje na trávě ?

Reagovat
Martin9719

Neumíte dát ani standartku vzduchem, tak se nemáte na co vymlouvat ubožáci.

Reagovat
John Obi Mikel

Tvl Tecl dohraje

Reagovat
wwwx

To je křeč. Smál bych se, ale bojím se, že to večer bude vypadat podobně.

Reagovat
kilobyte

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli to večer nebude válec a výhra aspoň o 3 góly, tak by už Vrba zítra ani neměl chodit, ať to odtrénuje třeba Bořek.

Reagovat
kilobyte

Reagovat
wyqinac

kvalita obrazu posledni dve minuty stejna jako kvalita travniku

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Freedo

Teď jsem se chtěl zeptat, jestli je to jen u mě. Seká zvuk i obraz. Hrozný

Reagovat
wwwx

Přepnul jsem z O2TV fotbal na O2TV sport a je to lepší

Reagovat
John Obi Mikel

Tím to není, teď to přestalo všem.

Reagovat
wwwx

ok, tak nic

Reagovat
exse

Wtf, loket do hlavy a ani žlutá?

Reagovat
Martin9719

Už měl být venku, u Tiehiho by byla druhá, co si o sobě myslí..

Reagovat
Mirek na tenisu

A co Schranz?

Reagovat
Martin9719

Tam taky chyběla žlutá no, tohle všechno ale delegát vidí neboj.

Reagovat
Freedo

Samek se teď zachoval docela jak kokot. Snad mu Trpiš vyčiní

Reagovat
ManUnited

Samek dobře nezvládá

Reagovat
Blasphemer

Samek

Reagovat
Mirek na tenisu

Hocek

Reagovat
Martin9719

Reagovat
mistr129

Bez ohledu na to jak to dopadne, za tohle hřiště bych jim normálně odečetl body.

Reagovat
ManUnited

Reagovat
Martin9719

odečetl bych vám body za tyhle kecy

Reagovat
mistr129

Fakt ti tohle přijde jako hřiště adekvátní nejvyšší soutěži jo? Rovnou finále Ligy mistrů by na takovýmhle place mohli hrát

Reagovat
Martin9719

jo kdyby jste vedli 5:0 to by ti to nevadilo viď

Reagovat
Konspirator

odpusť mu.. je to žena.. nezaslozime si to

Reagovat
Martin9719

podal bych ti ruku potkat tě, konečně soudný slávista

Reagovat
Konspirator

Reagovat
hrundy

Frustrace solidní ale hrát by se na tom příště už fakt nemělo, nedáš to do pořádku hraj prostě jinde...

Reagovat
mistr129

Frustrace ani ne, jelikož na ten zápas (naštěstí) nekoukám a jen jsem si to pustil na 2 minuty, abych viděl, o čem všichni na twitteru píšou

Jinak souhlasím, k čemu jsou jako ty prohlídky hřiště před zápasem? To by tam museli doprostřed zabodnout kůl, aby rozhodčí řekl, že to hřiště není způsobilý?

Reagovat
hrundy

Omlouvám se, přišlo mi to tak jako tohle je docela velká chyba rozhodčího, že na tomhle nechá odehrát ligového zápas.

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
paver

Ať povolí umělku nebo hybrid a vyřešeno. Tady na severu to lepší prostě v téhle době nikdy nebude...

Reagovat
mistr129

klidně, umělka žádný hit, ale furt ke zdraví šetrnější než tohle. Druhá věc je, že nevěřím, že by místo investice do několika ročních platů pár hráčů nešlo to hřiště upravit tak, aby i v zimě trochu vypadalo

Reagovat
smetos

Be kazdy ma rozpocet jako sparta. Umelka, nebo hybrid. Jinak to nema cenu. Na to se nedalo divat, balon se po zemi nekutalel rovne ani dva metry. To byla kopana a ne fotbal

Reagovat
Igner Farnsworth

Dají se nakoupit technologie, které to vyřeší ale liberec to nechce udělat.

Reagovat
hrundy

S umělou bych celkem souhlasil... Ono ten trávník tam takhle vypadá i za normálních okolností ne ?

Reagovat
ondrasch77

Dřív to bývalo v pohodě. Jenže v současnosti, když se hraje (a tím pádem zkurví) trávník už na začátku února, tak je to na prd.

Reagovat
exse

Reagovat
KingMaster13

Kámo.... vím že tě to sere ale zkusme to zvládnout bez těchto řečí. A to teď nepíšu jen tobě ale vyzývám všechny sešívané

Reagovat
martin1

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
lichna.

A dost

Reagovat
smazaný uživatel

Nebrecte, nebrecte.

Reagovat
wwwx

Liberec bez střely na branku, Slavia má jednu.

Reagovat
Fakt

Poslední zápas plukovníka?

Reagovat
PhilipS

Pustil jsem si chvilku Slavie a sakra proč je to hřiště tak strašný? Vypadá jak ten rozbombardovanej stadion na Ukrajině. Obraz taky na píču. Hroznej produkt. Nechápu, že je tohle v roce 2022 možný

Reagovat
Ranoth

rozpustite to

Reagovat
pingla

když nevystřelíš na branku, přesto vyhraješ zápas

Reagovat
Martin9719

Nafrněnec Lingr se ještě dneska taky nedotkl míče, tak aspoň všechny zfauluje

Reagovat
smazaný uživatel

Jako s Teclem v zakladu se da vyhrat nejakej zapas, ale rozhodne ne do pici cela liga, kokote.

Reagovat
Igner Farnsworth

to rozhodlo dnešní zápas asi nejvíc

Reagovat
Martin9719

Anooooo!!!!! A Libe a Libe a Liberec!!!

Reagovat
martin1

Liberec

Reagovat
exse

Pecka. Sice bez střely na bránu a pravděpodobně i bez platného gólů, ale vzhledem k tomu, že jsme hráli v 10, tak vcelku zasloužené.

Reagovat
Martin9719

Mít hráče jako je Tiehi nebo Rondič včera my, tak porazíme Teplice 3:0. Koučink Kozla jednoznačně předčil ten Bílkův.

Reagovat
Jinders

Tenhle koment přesně vykresluje českou ligu...

Reagovat
smazaný uživatel

Slavia hrála taky v 10, rozdíl je, že u nich šlo o rozhodnutí trenéra.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Mirek na tenisu

Kyselý ksicht maskotů Houšteckeho a Řeháka. K nezaplacení!

Reagovat
martin1

Reagovat
smazaný uživatel

Tak začne ztrácet i Plzeň a titul se vrátí tam, kam patří.

Reagovat
KingMaster13

To mi nevychází.

Reagovat
wyqinac

do edenu

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
kilobyte

Plzeň vyhraje o gól i bezbrankovou remízu.

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel...

Reagovat
smazaný uživatel

Nadhera. Nechutna tlacenka cca. 60 minut. Protazeny ksichty a burani tribuny Sever. Famozni Slovanek.

Reagovat
hrundy

ty vole

Reagovat
Martin9719

Ty vole, tak kde začneme? Třeba u Samka??? Ten to vlastně dohrál snad i bez karty

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Martin9719

Směj se stejně jako včera, divím se že vás ten smích ještě nepřešel

Reagovat
John Obi Mikel

Tak tvl ale vybral sis hráče, který tam neměl krom té strkanice jediný faul.

Reagovat
Martin9719

Jediný faul? A co na tom záleží, víš co to je přerušení slibně se rozvíjející akce? A ty průpovídky s tím, to bylo asi na boha ne?

Reagovat
hrundy

Ty fandíš Plzni a jdeš mě tu poučovat o tlačence ? jako chtěl si červenou za to strčení, kdy si ten hráč prostě lehl? joo žlutou asi dostat pak měl, ale kvuli tomu tlačenka ju?

Reagovat
Martin9719

Ještě jsem neviděl jak vypadá někoho strčit v leže ale dobrý, asi myslíš jinou situaci. Zakoponutý balon, žlutá pro Frýdka, pro vás nic, Samek, zákrok u postranní čáry, pak kecy na sudího, pak Tiehi, nic nic nic. Schranz byl další, Talovierov taky nic, zato Liberec dostal kartu vždycky. Chceš se vymlouvat na hřiště?? Nekopnete ani standartku z místa a chtěli by jste hrozně kombinovat. Sorry, ale pro smích jste tady dneska jenom vy.

Reagovat
hrundy

cože? strčení v leže? Píšu, že ten hráč si prostě lehl, kdyby po každým podobnym kontaktu si měl člověk lehnout jako u toho ,,strčeníˇˇ tak v plným parku lidí všichni budou ležet na zemi, prostě to nasimuloval a rozhodčí mu to nesežral... Schranz po právu dostal žlutou, Talovierov tam měl prosimtě co ? za prvé se na to nevymlouvám a dokonce nikdo tady to nedělá a za druhý si ten trávnk zřejmě ani neviděl... jeden roh už ani nemohl kopnout pravák protože tam prostě byla obrovská díra v hřišti.

Reagovat
Martin9719

Nikdo se nevymlouvá? To tady píše půlka z vás. Ty mě vážně bavíš hele, Talovierov v první půli faul na Frýdka, ano díval jsem se takže si to pamatuji a viděl jsem hřiště - Liberec být v 11 tak jste dostali možná víc gólů, nepřehrávali jste je dříve než na konci zápasu, a že nekopneš roh kvůli díře v hřišti, a kopne ho pravák do hlediště, to je co za výmluvy? Stejně jako asi těch 20 centrů co šli do autu ze hry nebo do ruky Knoblocha viď? Za to taky může hřiště? Liberec byl dneska běhavější, důraznější, měl v týmu lepší individuality, to je důvod proč jste se ani za nějakých 70 minut proti 10ti lidem nedostali k většimu množství šancí.

Reagovat
hrundy

Podle mě by nám dali tak bůra, sice neměli v našem vápně snad jedinej dotek s míčem, ale na bůra by to nejspíš stačilo. Individualitama doufám myslíš třeba Tuptu nebo Koscelníka . O trávníku se tu skutečně píše hodně, protože tragickej skutečně byl, ale nikdo na to nesvádí prohru. A k tomuhle když kopneš roh a míč letí na jednu stranu a obří drn na druhou tak bych to jako důkaz opravdu špatné hrací plochy asi už bral.

Reagovat
Martin9719

Nikdo na to nesvádí prohru ale mluví se o tom pořád. Za to vy jste v tom vápně měli doteků požehnaně a vedlo to k jedný šanci Sora. By mě teda zajímalo jak by kopali rohy na okrese kde jsou trávníky takový všude, a rohy se tam překvapivě taky kopou hele a dolítnou i do vápna, takže nevím proč hráč kterýmu rejžožrouti nasypou možná statisíce měsíčně nemohl rozehrát standartku.

Reagovat
hrundy

No upřímně bych řekl, že fakt nejsou, ale to je fuk... Já ale nikde neřekl, že mi ty doteky měli, ty si jak ženská vymýšlíš si argumenty, aby si mohl mít v debatě navrh. Já řikám, že ten zápas stál za hovno celkově a kdyby Olayinka dneska nebyl totální dřevo, tak nikdo prostě nemohl v životě dát gól a skončilo by to 0:0. Nikde sem neřekl, že sme měli spoustu šancí a měli vyhrát, to sis vymyslel.

Reagovat
Martin9719

Za prvé jsem si nic nevymyslel, to jsi napsal až teď ty. Za druhé, těch doteků ve vápně jste měli dost, to je jasnej fakt. A že takový trávníky nikde jinde nejsou? To by ses měl jít asi podívat..dřív se na tomhle hrála i liga normálně, nikdo neměl na to pořídit si trávník jako na Maracaná.

Reagovat
hrundy

Ale ano, vymýšlíš si něco co sem neřekl, jinak souhlasím, že dřív byly hřiště stejný, ale myslel sem, že doba je prostě jinde no...l

Reagovat
Freedo

Pokud chceme titul, tak i tenhle typ zápasu musíme zvládat. Jsem si jistý, že Plzeň by tam nějak míč dotlačila a výhru o gól uhaluzila. Hřiště bylo tragický, ale to není omluva pro to, že za 75 minut proti soupeři v deseti zvládneme vytvořit jen 2 stoprocentní gólovky (tyč a břevno). Jinak střely z dálky k ničemu a špatný hlavičky.

Bylo tam až moc zbytečných útočných faulů, psychicky jsme to nedávali.

Ale pořád zbývá dost zápasů. Plzeň doma musíme seknout.

Reagovat
Freedo

Oprava: Plzeň venku, doma až v baráži

Reagovat
wyqinac

no videl jsem jen posledni pul hodinu, ale teda bida, samozrejme 2x tyc celkem smula, ale stejne to byl takovej zoufalej vykon, jako to tak bejva proti 10, v takovejch zapas presne chybi ten Stanciu podle me.. Ten travnik to je teda silenost a to neni jako vymluva, to bych rekl i kdyby jsme vyhrali 5:0.. ale jako dneska to bylo se stestim max na remizu, i kdyz teda ten gol co jsme dostali

Reagovat
wyqinac

plus ten Standa ty vole, na to se neda divat

Reagovat
Mass

Reagovat
mario23

Trapnej Koberec. Haluz výhra na poli.

Reagovat
ratusek

Heča na ukor Nity

Reagovat
mario23

Takže Nita odejde po sezoně na 100%

Reagovat
ratusek

bohužel to tak vypadá. nejlepší hráč Rumunska a sedí a chytá Heča tohle Vrba solidně posral. odstavit Nitu

Reagovat
mario23

Dneska bojkot?

Reagovat
Neon

Karavaev vol. 2.

Reagovat
dave30

Nebo Ristič, o Patrikovi se raději vůbec nebudeme bavit. Dobře to dělají...

Reagovat
Neon

na toho jsem úplně zapomněl. Borec, co nedostal pořádně šanci, pak šel do zmršenýho zápasu na nastavení, kde ho dostrkali na penaltu, kterou nedal, samozřejmě A teď kope základ ve francouzské lize.

Reagovat
John Obi Mikel

Markovič

Reagovat
Losinho

Z Nity už je teda trojka jo?

Reagovat
mario23

Moc lidí teda nepřišlo.

Reagovat
John Obi Mikel

Markovič

Reagovat
smazaný uživatel

Už jsem tady….Slavie

Reagovat
ACSeRw!n

Heca

Reagovat
John Obi Mikel

Markovič Pardubice toho ale jinak moc nepředvedly.

Reagovat
kilobyte

Moc? Vůbec nic. Až je mi trapně, že s nimi hrajeme 0:0. Jestli takhle budou pokračovat, tak půjdou do druhý ligy.

Reagovat
John Obi Mikel

Kostka

Reagovat
John Obi Mikel

Nedáš-dostaneš

Reagovat
smazaný uživatel

A za chvíli dostanou gól

Reagovat
ratusek

Reagovat
dave30

Reagovat
r.mrazik

existuje nejaky stream na spartu?

Reagovat
ACSMan

Černý = Horváth?

Reagovat
Cotton

Ne, Horváth je bílý

Reagovat
off-olda

Sněhulák Chytil gola..

Reagovat
exse

Ty píčo, Plzeň a Sparta mrdaj snad ještě víc než za Berbra a Chovance. Tohle byl tak metr offside.

Reagovat
mario23

5-8 metrů

Reagovat
ACSMan

taky nechápu že to neviděli, jestli to offside nebyl tak to byl optický klam jak svině

Reagovat
didosh

Reagovat
Selänne

Vzadu se zapomněl obránce, který byl na stejné linii jako Haraslín. Být to podle kalibrovaný čáry tak věřím tomu, že byl pár centimetrů v ofsajdu. Ale takhle těžko říct.

Reagovat
didosh

Úplně jasný

Reagovat
mario23

Co jsme z toho Čvančary udělali za dřeváka.

Reagovat
Greny

Za mě gól a červená pro Haraslina jak tam dojel podrážkou nahoru

Reagovat
Greny

Ale dostat Gola od Černýho

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele