FORTUNA:LIGA - preview 2. kola nadstavby: Ďolíček a skupina o záchranu

13.05.2023, 09:20, aktualizováno 14.05.2023, 09:29
Previews

Bohemians a Slovácko se přetahují o čtvrté místo a poslední pohárovou příčku může jednomu z nich přiblížit vzájemný zápas. Dnes se hraje kompletní kolo skupiny o záchranu.

O titul

Bohemians Praha 1905 - 1. FC Slovácko

neděle 18:00

V Praze se o víkendu nehraje pouze zápas o mistrovský titul, ale také důležité utkání mezi celky, které se chtějí probojovat do pohárové Evropy. Tomuto cíli jsou zatím blíž vršovičtí Bohemians, kteří si chtějí udržet náskok před dotírajícím Slováckem.

Pro Bohemku by postup do evropských pohárů znamenal sladkou tečku za překvapivě úspěšnou sezonou. Před jejím zahájením počítali mnozí s "Klokany" spíše do boje o udržení. Pražský celek ale překvapil, celý ročník se držel v horní polovině tabulky a za odměnu si nyní může nadělit obzvlášť hezký dárek.

Proti Slovácku hodlají Bohemians zapomenout na týden starý výprask z vršovického derby od slávistů. "Debakl se Slavií nemůže překrýt to, co bylo předtím. Zápas se Slavií nebyl rozhodující z hlediska toho, jak skončíme v sezoně. To napoví až zápas se Slováckem, ten je pro nás rozhodující. Hráči hrají, na co mají, máme to teď jako na houpačce. Jednou dostaneme ránu, jindy ji rozdáme," uvedl před nedělním mačem trenér Klokanů Jaroslav Veselý.

Slovácko se na mezinárodním poli ukázalo už vloni na podzim, kdy se bez bázně a hany prezentovalo v Evropské konferenční lize. V druhé polovině tohoto roku by si takovou anabázi jistě rádo zopakovalo. Uherskohradišťští před 32. kolem ztrácí na Bohemku jediný bod, navíc za sebou mají povedenější představení, neboť uplynulý víkend vybojovali cenný bod na hřišti plzeňské Viktorie.

Po remíze ze západu Čech chtějí Moravané v pražských Vršovicích naplno bodovat. "S Bohemkou jsme v této sezoně ještě nevyhráli, byla to vždy souhra nějakých nepříznivých okolností. Teď je potřeba navázat na výkon z Plzně. Musíme vyhrát, abychom si udrželi šanci hrát o čtvrté místo, bod nic neřeší," vzkázal asistent hlavního kouče Slovácka Jan Palinek.

Do Prahy se z Uherského Hradiště nevydají dva zranění hráči Moravanů: levý bek Merchas Doski a záložník Michal Kohút. Klokani budou postrádat obránce Jana Shejbala a středopolaře Ondřeje Petráka s Alešem Čermákem.

Bohemians Praha 1905 - pravděpodobná sestava:
Jedlička - Hůlka, Křapka, Vondra - Köstl, Jindřišek, Jánoš, Kovařík - Matoušek, Hála - Puškáč

1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Nguyen - Reinberk, Hofmann, Kadlec, Kalabiška - Havlík, Daníček - Petržela, Trávník, Sinjavskij - Mihálik

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.55 - 3.36 - 2.83

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací k zápasu

Viktoria Plzeň - Sigma Olomouc

sobota 15:00

Čtyři kola před koncem sezony je jasné, že Plzeň mistrovský titul neobhájí. A po víkendu může probíhající ročník pro Viktorii skončit de facto úplně. Pokud totiž Západočeši porazí olomouckou Sigmu, zajistí si v ligové tabulce definitivně třetí místo.

Už nyní se každopádně nezdá příliš pravděpodobné, že by Plzeňští měli své postavení ještě měnit. Na druhou Slavii ztrácí propastných jedenáct bodů, před čtvrtými Bohemians zase drží desetibodový náskok. Místo boje o konečné umístění v sezoně 2022/23 se tak Viktoria může pomalu chystat na následující ročník. V něm už ve Štruncových sadech nebude působit jako trenér Michal Bílek. Zkušený stratég opustí stadion v blízkosti soutoku Mže a Radbuzy po dvouletém působení.

Do posledního sbohem však ještě nějaký čas zbývá. Do té doby hodlá trenérský štáb dál rozdávat radost příznivcům Západočechů. "Doma chceme vyhrát, protože už to opravdu potřebujeme nutně. Pro nás je podstatné, abychom zápas zvládli, protože fanouškům to dlužíme. Máme i motivaci zajistit si třetí místo," řekl Bílkův asistent Pavel Horváth, jenž doufá, že Viktoria ukončí třízápasové čekání na vítězství.

Sigma se z tříbodového zisku radovala naposledy dokonce před čtyřmi koly. Hanáci tak stejně jako Plzeň ztratili formu, což se jim na konci sezony ani trochu nehodí. V nadstavbové skupině chtěli Olomoučtí bojovat o čtvrtou pozici, která zaručuje pro příští ročník účast v evropských pohárech. Avšak jen na páté Slovácko ztrácí Sigma šest bodů, na čtvrté Bohemians pak ještě o jeden bod navíc.

Cesta do pohárové Evropy tak pro Olomouc zřejmě povede jen přes sobotní úspěch. "Rozhodně jedeme do Plzně s tím, že se pokusíme o vítězství. V každém zápase hrajeme kromě bodů i o sebe a své renomé. Očekáváme podobný způsob hry jako v březnovém zápase, tedy silnou Plzeň se silnými hráči a kádrem. Nepředpokládáme, že by hráli něco jiného než dosud," uvedl před výletem na západ Čech kouč Hanáků Václav Jílek.

Ve Štruncových sadech bude Sigma postrádat jednak dlouhodobě zraněné ofenzivní hráče Antonína Růska s Jakubem Přichystalem a Jakubem Matouškem, jednak středopolaře Radima Breiteho, jenž si bude muset odpykat trest za čtyři žluté karty v sezoně. Viktoria eviduje čtyři marody: obránce Luďka Pernicu s Milanem Havlem a záložníky Pavla Buchu s Václavem Pilařem.

Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Staněk - Holík, Hejda, Jemelka, Sýkora - Kalvach, Ndiaye - Kopic, Vydra, Mosquera - Chorý

Sigma Olomouc - pravděpodobná sestava:
Macík - Pokorný, Beneš, Zmrzlý - Chvátal, Pospíšil, Ventúra, Sláma - Navrátil, Vodháněl - Chytil

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.49 - 4.51 - 6.69

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

Sparta Praha - Slavia Praha

sobota 18:00

Již potřetí za jeden měsíc se na Letné odehraje derby pražských "S". Půjde o nejdůležitější střetnutí ze všech? V sobotu totiž může dojít k rozuzlení boje o titul. Pokud tedy vyhraje domácí Sparta, neboť v případě tříbodového zisku slávistů se bitva o první místo ještě pořádně zamotá.

Z lepší pozice vstoupí do derby Sparta, která ovládla základní část nejvyšší soutěže. A na čele se Letenští udrželi též po prvním zápase nadstavbové skupiny o titul. V Olomouci sice před týdnem vstřelili jediný gól, zároveň ovšem udrželi čisté konto.

Jarní souboje se Slavií ale sparťanům zatím moc nevychází. V tom prvním v polovině dubna zachraňovali Letenští až na poslední chvíli plichtu a po výsledku 3:3 byli rádi, že si do ligové tabulky připsali alespoň bod. Z dalšího vzájemného duelu už mužstvo kouče Briana Priskeho vůbec nezvládlo. Zkraje května se rivalové z hlavního města potkali ve finále domácího poháru. Opět se hrálo na Letné a trofej k nelibosti domácích uzmuli vršovičtí sešívaní, kteří zvítězili 2:0.

Další kořist, tedy ligový titul, už Sparta nechce přenechat konkurenci sídlící na protějším břehu řeky Vltavy. "Určitě je to zápas, který může rozhodnout o hodně věcech. Dvě derby byla blízko sebe. Vědomosti jsou takové, že by nás snad v ničem neměli překvapit. Zejména porážka ve finále domácího poháru byla hodně bolestivá," prohlásil Priskeho asistent Luboš Loučka.

Důležitost sobotního šlágru si uvědomuje také středopolař Letenských Lukáš Sadílek. "Každý, kdo umí počítat a dá si dvě a dvě dohromady, ví, že kdybychom vyhráli, bodový rozdíl bude celkem velký. Myslím si, že kdyby se nám to podařilo zvládnout, budeme na nejlepší cestě k tomu za tím, co je naším cílem celou sezonu," řekl odchovanec uherskohradišťského Slovácka a vynikající exekutor autových vhazování.

Slavia se na poslední derby v sezoně naladila šestigólovou kanonádou proti Bohemians. V sešívaném dresu zářil uplynulý víkend zejména útočník Václav Jurečka, jenž měl na svědomí čtyři přesné zásahy svého celku. I tak ale ztráta slávistů na vedoucí Spartu zůstala v tabulce stejná. Obě mužstva tedy v tabulce dál dělí dva body. V případě sobotní remízy by se na velikosti bodové mezery nic nezměnilo. Pokud by však sešívaní zvítězili, dostali by se o bod před Letenské. Pokud ovšem prohrají, budou ztrácet pět bodů, což by v posledních třech kolech už horko těžko doháněli.

Lze tedy očekávat, že v sobotu se Slavia bude od úvodního hvizdu tlačit za vítězstvím. "Je to vzájemný zápas o šest bodů. Víme, že potřebujeme stahovat náskok soupeře a máme pro to ideální příležitost. Nejenom, že můžeme získat body, ale můžeme o ně připravit i soupeře. Vzhledem k tomu, jaká je situace v tabulce i kolik zbývá utkání do konce, je to zápas deset z deseti," uvedl trenér týmu z Vršovic Jindřich Trpišovský.

Sešívaní budou postrádat zraněné záložníky Lukáše Masopusta s Peterem Olayinkou. Nejisté jsou starty dalších středopolařů Christose Zafeirise, Tomáše Holeše, Petra Ševčíka, Ewertona a Petra Hronka. Na straně Sparty se nepředstaví křídelníci Jakub Pešek s Jakubem Janktem a útočník Tomáš Čvančara. Teprve se rozhodne, zda budou moct nastoupit stopeři Asger Sörensen s Martinem Vitíkem a pravý bek Tomáš Wiesner.

Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Kovář - Vitík, Sörensen, Krejčí - Wiesner, Kairinen, Sadílek, Zelený - Karabec, Haraslín - Kuchta

Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Kolář - Holeš, Ogbu, D. Jurásek - Douděra, Oscar, Hromada, Provod, Schranz - Van Buren, Jurečka

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.24 - 3.36 - 2.38

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací k zápasu

Tabulka před začátkem kola

Tým
Z
V
R
P
S
B
1
Sparta Praha
31
21
8
2
71 : 29
71
2
Slavia Praha
31
21
6
4
87 : 25
69
3
Viktoria Plzeň
31
17
7
7
57 : 31
58
4
Bohemians Praha 1905
31
14
6
11
53 : 55
48
5
1. FC Slovácko
31
13
8
10
38 : 40
47
6
Sigma Olomouc
31
10
11
10
45 : 41
41

O 7. místo - semifinále - odvety

Slovan Liberec - Dynamo České Budějovice

sobota 15:00

první zápas: 2:3

Budějovice před týdnem předvedly skvělý obrat a k postupu do další fáze ve skupině o umístění mají blíž než Liberec. Slovan se ovšem chce poučit z porážky a na domácí půdě hodlá na jihočeské Dynamo vyzrát.

Liberec zahájil duel, jenž se odehrál uplynulý víkend, na jedničku. Potom ovšem polevil, za což pykal. "Zápas v Budějovicích se nám i přes brzké vedení 2:0 moc nepovedl, domácím jsme dali příliš prostoru pro kombinaci. Abychom postoupili do finále skupiny o umístění, musíme samozřejmě podat lepší výkon" uvědomuje si asistent hlavního trenéra Severočechů Jakub Harant.

Tábor Budějovických očekává další těžkou bitvu. "Vedeme o gól, zároveň je to ale pouze poločas a byl by nesmysl jen bránit výsledek. Zápas bude jiný v tom, že tentokrát hraje v domácím prostředí Slovan. Též to bude jiné i v taktice a v sestavách, neboť dva hráči dostali minule červenou kartu," řekl trenér Dynama Tomáš Zápotočný, jenž se v sobotu vrátí do města, v němž několik sezon jako hráč působil.

Kvůli vyloučení se v sobotu na libereckém stadionu neukáží jak středopolař domácích Lukáš Červ, tak i záložník Budějovic Marcel Čermák. Zranění na straně Slovanu nepustí do hry obránce Theodora Gebre Selassieho a záložníky Denise Višinského s Karolem Mészárosem. Dynamo nemůže počítat s marodícími zadáky Benjaminem Čolićem a Martinem Sladkým. Zdravotní problémy limitují též středopolaře Mateje Mršiće, start ofenzivně laděného Lukáše Čmelíka je nejistý.

Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Bačkovský - Plechatý, Prebsl, Purzitidis - Ndefe, Valenta, Doumbia, Fukala - Frýdek, Tupta - Olatunji

České Budějovice - pravděpodobná sestava:
Šípoš - Broukal, Havel, Králik - Penner, Čavoš, Hora, Sluka - Hellebrand, Potočný - Adediran

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.65 - 4.33 - 4.86

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací k zápasu

FC Hradec Králové - FK Mladá Boleslav

sobota 15:00

první zápas: 0:0

První klání mezi Mladou Boleslaví a Hradcem Králové mnoho zábavy nenabídlo. Bude to v odvetě lepší? Druhý vzájemný duel se opět odehraje v boleslavské Lokotrans Areně, neboť tu "domácí" Východočeši využívají kvůli přestavbě hradeckého stadionu jako své dočasné útočiště.

O něco více šancí si před týdnem vypracovali Středočeši, gólu se ale stejně nedočkali. To chtějí tentokrát napravit. "Po prvním remízovém semifinále nebude odveta jednoduchá, ale všichni v Boleslavi věříme, že po kvalitním výkonu zvítězíme. Těžké to bude zejména proto, že Hradec je na náš stadion zvyklý. Bude to o prvním gólu," prohlásil asistent hlavního trenéra Boleslavi Marek Kulič.

Také Hradec by však rád zvítězil, byť až takovou důležitost zápasu nepřikládá. Není se co divit, hraje se "pouze" o finanční prémii. nastínil plány na sobotu kouč "Votroků" Stanislav Hejkal.

Východočechy ke změnám v základní sestavě nutí i četné absence. Hrát nebudou například středopolaři Vojtěch Smrž s Jakubem Kučerou. První jmenovaný viděl před týdnem červenou kartu, Kučera si zase musí odpykat trest za čtyři žluté karty v sezoně. Zranění nepustí do utkání obránce Filipa Čiháka s Ondřejem Ševčíkem, o startu záložníka Matěje Ryneše se teprve rozhodne.

Na straně Boleslavi visí otazníky nad zadáky Michalem Tomičem a Radkem Látalem, středopolařem Vojtěchem Kubistou, křídelníkem Ubongem Ekpaiem a útočníky Milanem Škodou, Laminem Jawem a Jiřím Skalákem. Po zranění se dál zotavuje brankář Jan Šeda.

FC Hradec Králové - pravděpodobná sestava:
Reichl - Klíma, Čech, Leibl - Gabriel, Kodeš, Rada, Harazim - Pudhorocký - Koubek, Vašulín

FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Mikulec - Šimek, Suchý, Karafiát - Suchomel, Matějovský, Donát, Fulnek - Žitný - Ladra, Kušej

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.33 - 3.60 - 2.15

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací k zápasu

O udržení

FK Jablonec - Baník Ostrava

neděle 15:00

Baník se týden starou výhrou nad Brnem výrazně přiblížil k jistotě záchrany v nejvyšší soutěži. Další krok směrem do bezpečí může udělat v Jablonci, kde ovšem nezvítězil během žádné z posledních 18 ligových návštěv. I tak Slezané udělají vše pro zisk tří bodů.

Kdyby Ostravané předváděli podobné koncerty jako uplynulý víkend pravidelněji, mohli se skupině o udržení zcela vyhnout. Většinu sezony se ovšem Baník trápil a nedokázal udržet formu. A tak je jedním z šesti nejhorších týmů soutěže. Na sestup to ale momentálně moc nevypadá. Na barážové příčky mají Slezané k dobru sedm bodů, což už by jim pravděpodobně mělo stačit.

Zcela vyhráno ale Baník ještě nemá. "Co se týká tabulky, ještě nejsme zachráněni. Chceme udělat maximum, aby se nám to povedlo už v tomto kole. Nebudeme nic zkoušet ani experimentovat, v této fázi o tom nepřemýšlíme. Bylo by hezké nepříznivou sérii v Jablonci už ukončit, jednou se to povést musí a proč bychom to nemohli prolomit teď? Ale je to kvalitní soupeř, propadl se až v posledním kole do skupiny o záchranu. Je třeba se na něj dobře nachystat," prohlásil trenér Ostravanů Pavel Hapal.

Jablonec dosud nasbíral o dva body méně než Baník a je tedy o něco nervóznější. Před týdnem mu moc nepomohla ani remíza 1:1 ve Zlíně. Náladu si ovšem Severočeši mohou v neděli vylepšit. V případě tříbodového zisku by se navíc vrátili na jedenácté místo právě na úkor Slezanů.

A jak zní plány Jablonce pro nedělní seanci? "Určitě nebudeme chtít bláznit, abychom to úplně otevřeli. Budeme chtít hrát na nulu vzadu a dát gól, který nám přinese vítězství. Výhra by nás relativně posunula z nebezpečného pásma. Baník teď nabírá formu hlavně v útoku a na lajnách. Tijani, Plavšić, Juroška, Cadu a Fleišman, to je jeho největší síla a to se budeme snažit eliminovat. Určitě jsme schopni s nimi doma odehrát dobrý zápas a budeme se snažit vyhrát," řekl asistent hlavního kouče Severočechů Tomáš Čížek.

Na marodce Jablonce dlouhodobě figurují levý bek Jan Krob spolu se záložníky Milošem Kratochvílem, Tomášem Malínským a Davidem Houskou. O startu útočníka Václava Sejka proti Slezanům se teprve rozhodne. Baník bude na severu Čech postrádat brankáře Jana Laštůvku, čtveřici středopolařů Daniela Tetoura, Matěje Šína, Jiřího Boulu a Ladislava Takácse a útočníka Jiřího Klímu.

FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
Hanuš - Štěpánek, Král, Martinec - Šulc, Jovović, Hübschman, Považanec, Souček - Ikaunieks, Chramosta

Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Letáček - Juroška, Bitri, Lischka, Fleišman - Cadu, Mišković, Kaloč, Buchta, Plavšić - Tijani

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.48 - 3.55 - 2.79

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

FK Teplice - FC Trinity Zlín

neděle 15:00

Navzdory 29 zápasů trvajícímu čekání na venkovní vítězství živí Zlín naději na udržení v nejvyšší soutěži. Pokud "Ševci" ukončí černou sérii v Teplicích, mohou se odlepit od ligového dna.

Zlín se povětšinu sezony trápí, avšak zisk pěti bodů z posledních tří utkání vlil jeho hráčům čerstvou krev do žil. "Vím, že jsme v tomto ligovém ročníku venku nevyhráli, ale jednou se to musí zlomit. V posledních třech zápasech jsme bodovali, i v Teplicích budeme bodovat. Výhra by nám hodně pomohla v cestě hrát nejvyšší soutěž i příští sezonu," věří kouč Moravanů Pavel Vrba.

Teplice se momentálně pohybují mimo sestupové pozice, definitivně zachráněny ale ještě nejsou. Proto k nejbližšímu zápasu přistupují obezřetně. "To, že je Zlín na dně tabulky, neznamená, že to není kvalitní tým. Naopak má enormně zkušený kádr. Rozhodně do střetnutí nejdeme v roli favorita. Je to ale pro nás další souboj, ve kterém chceme uspět. Zlín bude jiný příběh, jiné utkání než to poslední proti Pardubicím," řekl trenér "Sklářů" Zdenko Frťala.

Vedle zraněných obránců Jana Knapíka se Soufianem Dramém a středopolaře Tomáše Kučery se na straně Teplic v neděli nepředstaví ani vykartovaný zadák Nemanja Mičević. Chybět bude domácím také brankář Tomáš Grigar, jenž ještě pyká za své nedávné nesportovní chování z utkání proti Mladé Boleslavi. Zlín na marodce eviduje záložníky Marka Hlinku s Vachtangem Čanturišvilim. Defenzivní univerzál Joss Didiba si nezahraje ze stejného důvodu jako teplický Mičević.

FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Mucha - Hora, Chaloupek, Hybš - Hyčka, Jukl, Trubač, Mareček, Urbanec - Gning, Fila

FC Trinity Zlín - pravděpodobná sestava:
Dostál - Cedidla, Simerský, Procházka, Bartošák - Kolář, Hrubý - Vukadinović, Slončík, Fantiš - Kozák

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.14 - 3.61 - 3.36

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací k zápasu

Zbrojovka Brno - FK Pardubice

neděle 15:00

Po ostudné porážce v Ostravě se brněnská Zbrojovka opět přiblížila hrozbě sestupu. Další koncert protivníka už Moravané nechtějí dopustit. Zlepší se mužstvo z Králova Pole proti Pardubicím, které rovněž sídlí na barážové pozici?

Zbrojovka před týdnech schytala debakl 4:0 od ostravského Baníku, což vůbec netěšilo trenéra Brňanů Martina Haška. "Náš výkon na Baníku byl těžko pochopitelný, domácí nás tam úplně obnažili. Hodnocení nebylo pro hráče příznivé, ale snad se poučili. Teď nás čeká klíčový zápas. Bodové rozdíly jsou malé směrem nahoru i dolů. Kdybychom duel v neděli nezvládli, hrozil by přímý sestup," řekl Hašek před dalším soubojem.

Pardubice na tom nejsou lépe, ba právě naopak. V Brně jim tak rovněž půjde o hodně. "Hlavně při venkovních zápasech se nám teď výsledkově nedařilo, proto chceme tuto sérii v Brně ukončit a vyhrát. Víme, že mají skvělého Řezníčka, který dává hodně gólů. Věřím, že si s ním poradíme daleko lépe než minulý zápas. Nesmíme soupeři znovu nabídnout příležitosti. Minulé utkání v Brně bylo o našich chybách, kterých se tentokrát musíme vyvarovat," řekl trenér Východočechů Radoslav Kováč, jenž připomněl také poslední vzájemné klání, které zvládla lépe Zbrojovka.

O pomstu v Brně nebudou z řad Pardubic usilovat záložníci Tomáš Solil a Dominik Mareš, neboť ty do hry nepustí zranění. Zbrojovka ze stejného důvodu postrádá stopera Jakuba Šurala a křídelníka Ondřeje Pachlopníka. Hrát navíc nebudou ani levý bek Denis Granečný, jenž během sezony nastřádal už osm žlutých karet, ani středopolař Filip Souček, jemuž dál trvá disciplinární trest za nedávné vyloučení na hřišti Slovácka.

Zbrojovka Brno - pravděpodobná sestava:
Berkovec - Hrabina, Tijani, Štěrba, Divíšek - Hlavica, Texl - Hladík, Ševčík, Alli - Řezníček

FK Pardubice - pravděpodobná sestava:
Nita - Icha, Hranáč, Vlček, Chlumecký - Vacek - Sychra, Hlavatý, Janošek, Pikul - Černý

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.35 - 3.62 - 2.92

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

Tabulka před začátkem kola

Tým
Z
V
R
P
S
B
11
Baník Ostrava
31
10
8
13
47 : 42
38
12
FK Jablonec
31
9
9
13
47 : 58
36
13
FK Teplice
31
9
8
14
39 : 63
35
14
Zbrojovka Brno
31
8
7
16
40 : 60
31
15
FK Pardubice
31
8
4
19
29 : 59
28
16
FC Trinity Zlín
31
5
12
14
38 : 56
27

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (598)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele