FORTUNA:LIGA - preview 2. kola nadstavby: Ďolíček a skupina o záchranu

13.05.2023, 09:20, aktualizováno 14.05.2023, 09:29
Previews

Bohemians a Slovácko se přetahují o čtvrté místo a poslední pohárovou příčku může jednomu z nich přiblížit vzájemný zápas. Dnes se hraje kompletní kolo skupiny o záchranu.

O titul

Bohemians Praha 1905 - 1. FC Slovácko

neděle 18:00

V Praze se o víkendu nehraje pouze zápas o mistrovský titul, ale také důležité utkání mezi celky, které se chtějí probojovat do pohárové Evropy. Tomuto cíli jsou zatím blíž vršovičtí Bohemians, kteří si chtějí udržet náskok před dotírajícím Slováckem.

Pro Bohemku by postup do evropských pohárů znamenal sladkou tečku za překvapivě úspěšnou sezonou. Před jejím zahájením počítali mnozí s "Klokany" spíše do boje o udržení. Pražský celek ale překvapil, celý ročník se držel v horní polovině tabulky a za odměnu si nyní může nadělit obzvlášť hezký dárek.

Proti Slovácku hodlají Bohemians zapomenout na týden starý výprask z vršovického derby od slávistů. "Debakl se Slavií nemůže překrýt to, co bylo předtím. Zápas se Slavií nebyl rozhodující z hlediska toho, jak skončíme v sezoně. To napoví až zápas se Slováckem, ten je pro nás rozhodující. Hráči hrají, na co mají, máme to teď jako na houpačce. Jednou dostaneme ránu, jindy ji rozdáme," uvedl před nedělním mačem trenér Klokanů Jaroslav Veselý.

Slovácko se na mezinárodním poli ukázalo už vloni na podzim, kdy se bez bázně a hany prezentovalo v Evropské konferenční lize. V druhé polovině tohoto roku by si takovou anabázi jistě rádo zopakovalo. Uherskohradišťští před 32. kolem ztrácí na Bohemku jediný bod, navíc za sebou mají povedenější představení, neboť uplynulý víkend vybojovali cenný bod na hřišti plzeňské Viktorie.

Po remíze ze západu Čech chtějí Moravané v pražských Vršovicích naplno bodovat. "S Bohemkou jsme v této sezoně ještě nevyhráli, byla to vždy souhra nějakých nepříznivých okolností. Teď je potřeba navázat na výkon z Plzně. Musíme vyhrát, abychom si udrželi šanci hrát o čtvrté místo, bod nic neřeší," vzkázal asistent hlavního kouče Slovácka Jan Palinek.

Do Prahy se z Uherského Hradiště nevydají dva zranění hráči Moravanů: levý bek Merchas Doski a záložník Michal Kohút. Klokani budou postrádat obránce Jana Shejbala a středopolaře Ondřeje Petráka s Alešem Čermákem.

Bohemians Praha 1905 - pravděpodobná sestava:
Jedlička - Hůlka, Křapka, Vondra - Köstl, Jindřišek, Jánoš, Kovařík - Matoušek, Hála - Puškáč

1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Nguyen - Reinberk, Hofmann, Kadlec, Kalabiška - Havlík, Daníček - Petržela, Trávník, Sinjavskij - Mihálik

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.55 - 3.36 - 2.83

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací k zápasu

Viktoria Plzeň - Sigma Olomouc

sobota 15:00

Čtyři kola před koncem sezony je jasné, že Plzeň mistrovský titul neobhájí. A po víkendu může probíhající ročník pro Viktorii skončit de facto úplně. Pokud totiž Západočeši porazí olomouckou Sigmu, zajistí si v ligové tabulce definitivně třetí místo.

Už nyní se každopádně nezdá příliš pravděpodobné, že by Plzeňští měli své postavení ještě měnit. Na druhou Slavii ztrácí propastných jedenáct bodů, před čtvrtými Bohemians zase drží desetibodový náskok. Místo boje o konečné umístění v sezoně 2022/23 se tak Viktoria může pomalu chystat na následující ročník. V něm už ve Štruncových sadech nebude působit jako trenér Michal Bílek. Zkušený stratég opustí stadion v blízkosti soutoku Mže a Radbuzy po dvouletém působení.

Do posledního sbohem však ještě nějaký čas zbývá. Do té doby hodlá trenérský štáb dál rozdávat radost příznivcům Západočechů. "Doma chceme vyhrát, protože už to opravdu potřebujeme nutně. Pro nás je podstatné, abychom zápas zvládli, protože fanouškům to dlužíme. Máme i motivaci zajistit si třetí místo," řekl Bílkův asistent Pavel Horváth, jenž doufá, že Viktoria ukončí třízápasové čekání na vítězství.

Sigma se z tříbodového zisku radovala naposledy dokonce před čtyřmi koly. Hanáci tak stejně jako Plzeň ztratili formu, což se jim na konci sezony ani trochu nehodí. V nadstavbové skupině chtěli Olomoučtí bojovat o čtvrtou pozici, která zaručuje pro příští ročník účast v evropských pohárech. Avšak jen na páté Slovácko ztrácí Sigma šest bodů, na čtvrté Bohemians pak ještě o jeden bod navíc.

Cesta do pohárové Evropy tak pro Olomouc zřejmě povede jen přes sobotní úspěch. "Rozhodně jedeme do Plzně s tím, že se pokusíme o vítězství. V každém zápase hrajeme kromě bodů i o sebe a své renomé. Očekáváme podobný způsob hry jako v březnovém zápase, tedy silnou Plzeň se silnými hráči a kádrem. Nepředpokládáme, že by hráli něco jiného než dosud," uvedl před výletem na západ Čech kouč Hanáků Václav Jílek.

Ve Štruncových sadech bude Sigma postrádat jednak dlouhodobě zraněné ofenzivní hráče Antonína Růska s Jakubem Přichystalem a Jakubem Matouškem, jednak středopolaře Radima Breiteho, jenž si bude muset odpykat trest za čtyři žluté karty v sezoně. Viktoria eviduje čtyři marody: obránce Luďka Pernicu s Milanem Havlem a záložníky Pavla Buchu s Václavem Pilařem.

Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Staněk - Holík, Hejda, Jemelka, Sýkora - Kalvach, Ndiaye - Kopic, Vydra, Mosquera - Chorý

Sigma Olomouc - pravděpodobná sestava:
Macík - Pokorný, Beneš, Zmrzlý - Chvátal, Pospíšil, Ventúra, Sláma - Navrátil, Vodháněl - Chytil

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.49 - 4.51 - 6.69

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

Sparta Praha - Slavia Praha

sobota 18:00

Již potřetí za jeden měsíc se na Letné odehraje derby pražských "S". Půjde o nejdůležitější střetnutí ze všech? V sobotu totiž může dojít k rozuzlení boje o titul. Pokud tedy vyhraje domácí Sparta, neboť v případě tříbodového zisku slávistů se bitva o první místo ještě pořádně zamotá.

Z lepší pozice vstoupí do derby Sparta, která ovládla základní část nejvyšší soutěže. A na čele se Letenští udrželi též po prvním zápase nadstavbové skupiny o titul. V Olomouci sice před týdnem vstřelili jediný gól, zároveň ovšem udrželi čisté konto.

Jarní souboje se Slavií ale sparťanům zatím moc nevychází. V tom prvním v polovině dubna zachraňovali Letenští až na poslední chvíli plichtu a po výsledku 3:3 byli rádi, že si do ligové tabulky připsali alespoň bod. Z dalšího vzájemného duelu už mužstvo kouče Briana Priskeho vůbec nezvládlo. Zkraje května se rivalové z hlavního města potkali ve finále domácího poháru. Opět se hrálo na Letné a trofej k nelibosti domácích uzmuli vršovičtí sešívaní, kteří zvítězili 2:0.

Další kořist, tedy ligový titul, už Sparta nechce přenechat konkurenci sídlící na protějším břehu řeky Vltavy. "Určitě je to zápas, který může rozhodnout o hodně věcech. Dvě derby byla blízko sebe. Vědomosti jsou takové, že by nás snad v ničem neměli překvapit. Zejména porážka ve finále domácího poháru byla hodně bolestivá," prohlásil Priskeho asistent Luboš Loučka.

Důležitost sobotního šlágru si uvědomuje také středopolař Letenských Lukáš Sadílek. "Každý, kdo umí počítat a dá si dvě a dvě dohromady, ví, že kdybychom vyhráli, bodový rozdíl bude celkem velký. Myslím si, že kdyby se nám to podařilo zvládnout, budeme na nejlepší cestě k tomu za tím, co je naším cílem celou sezonu," řekl odchovanec uherskohradišťského Slovácka a vynikající exekutor autových vhazování.

Slavia se na poslední derby v sezoně naladila šestigólovou kanonádou proti Bohemians. V sešívaném dresu zářil uplynulý víkend zejména útočník Václav Jurečka, jenž měl na svědomí čtyři přesné zásahy svého celku. I tak ale ztráta slávistů na vedoucí Spartu zůstala v tabulce stejná. Obě mužstva tedy v tabulce dál dělí dva body. V případě sobotní remízy by se na velikosti bodové mezery nic nezměnilo. Pokud by však sešívaní zvítězili, dostali by se o bod před Letenské. Pokud ovšem prohrají, budou ztrácet pět bodů, což by v posledních třech kolech už horko těžko doháněli.

Lze tedy očekávat, že v sobotu se Slavia bude od úvodního hvizdu tlačit za vítězstvím. "Je to vzájemný zápas o šest bodů. Víme, že potřebujeme stahovat náskok soupeře a máme pro to ideální příležitost. Nejenom, že můžeme získat body, ale můžeme o ně připravit i soupeře. Vzhledem k tomu, jaká je situace v tabulce i kolik zbývá utkání do konce, je to zápas deset z deseti," uvedl trenér týmu z Vršovic Jindřich Trpišovský.

Sešívaní budou postrádat zraněné záložníky Lukáše Masopusta s Peterem Olayinkou. Nejisté jsou starty dalších středopolařů Christose Zafeirise, Tomáše Holeše, Petra Ševčíka, Ewertona a Petra Hronka. Na straně Sparty se nepředstaví křídelníci Jakub Pešek s Jakubem Janktem a útočník Tomáš Čvančara. Teprve se rozhodne, zda budou moct nastoupit stopeři Asger Sörensen s Martinem Vitíkem a pravý bek Tomáš Wiesner.

Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Kovář - Vitík, Sörensen, Krejčí - Wiesner, Kairinen, Sadílek, Zelený - Karabec, Haraslín - Kuchta

Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Kolář - Holeš, Ogbu, D. Jurásek - Douděra, Oscar, Hromada, Provod, Schranz - Van Buren, Jurečka

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.24 - 3.36 - 2.38

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací k zápasu

Tabulka před začátkem kola

Tým
Z
V
R
P
S
B
1
Sparta Praha
31
21
8
2
71 : 29
71
2
Slavia Praha
31
21
6
4
87 : 25
69
3
Viktoria Plzeň
31
17
7
7
57 : 31
58
4
Bohemians Praha 1905
31
14
6
11
53 : 55
48
5
1. FC Slovácko
31
13
8
10
38 : 40
47
6
Sigma Olomouc
31
10
11
10
45 : 41
41

O 7. místo - semifinále - odvety

Slovan Liberec - Dynamo České Budějovice

sobota 15:00

první zápas: 2:3

Budějovice před týdnem předvedly skvělý obrat a k postupu do další fáze ve skupině o umístění mají blíž než Liberec. Slovan se ovšem chce poučit z porážky a na domácí půdě hodlá na jihočeské Dynamo vyzrát.

Liberec zahájil duel, jenž se odehrál uplynulý víkend, na jedničku. Potom ovšem polevil, za což pykal. "Zápas v Budějovicích se nám i přes brzké vedení 2:0 moc nepovedl, domácím jsme dali příliš prostoru pro kombinaci. Abychom postoupili do finále skupiny o umístění, musíme samozřejmě podat lepší výkon" uvědomuje si asistent hlavního trenéra Severočechů Jakub Harant.

Tábor Budějovických očekává další těžkou bitvu. "Vedeme o gól, zároveň je to ale pouze poločas a byl by nesmysl jen bránit výsledek. Zápas bude jiný v tom, že tentokrát hraje v domácím prostředí Slovan. Též to bude jiné i v taktice a v sestavách, neboť dva hráči dostali minule červenou kartu," řekl trenér Dynama Tomáš Zápotočný, jenž se v sobotu vrátí do města, v němž několik sezon jako hráč působil.

Kvůli vyloučení se v sobotu na libereckém stadionu neukáží jak středopolař domácích Lukáš Červ, tak i záložník Budějovic Marcel Čermák. Zranění na straně Slovanu nepustí do hry obránce Theodora Gebre Selassieho a záložníky Denise Višinského s Karolem Mészárosem. Dynamo nemůže počítat s marodícími zadáky Benjaminem Čolićem a Martinem Sladkým. Zdravotní problémy limitují též středopolaře Mateje Mršiće, start ofenzivně laděného Lukáše Čmelíka je nejistý.

Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Bačkovský - Plechatý, Prebsl, Purzitidis - Ndefe, Valenta, Doumbia, Fukala - Frýdek, Tupta - Olatunji

České Budějovice - pravděpodobná sestava:
Šípoš - Broukal, Havel, Králik - Penner, Čavoš, Hora, Sluka - Hellebrand, Potočný - Adediran

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.65 - 4.33 - 4.86

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací k zápasu

FC Hradec Králové - FK Mladá Boleslav

sobota 15:00

první zápas: 0:0

První klání mezi Mladou Boleslaví a Hradcem Králové mnoho zábavy nenabídlo. Bude to v odvetě lepší? Druhý vzájemný duel se opět odehraje v boleslavské Lokotrans Areně, neboť tu "domácí" Východočeši využívají kvůli přestavbě hradeckého stadionu jako své dočasné útočiště.

O něco více šancí si před týdnem vypracovali Středočeši, gólu se ale stejně nedočkali. To chtějí tentokrát napravit. "Po prvním remízovém semifinále nebude odveta jednoduchá, ale všichni v Boleslavi věříme, že po kvalitním výkonu zvítězíme. Těžké to bude zejména proto, že Hradec je na náš stadion zvyklý. Bude to o prvním gólu," prohlásil asistent hlavního trenéra Boleslavi Marek Kulič.

Také Hradec by však rád zvítězil, byť až takovou důležitost zápasu nepřikládá. Není se co divit, hraje se "pouze" o finanční prémii. nastínil plány na sobotu kouč "Votroků" Stanislav Hejkal.

Východočechy ke změnám v základní sestavě nutí i četné absence. Hrát nebudou například středopolaři Vojtěch Smrž s Jakubem Kučerou. První jmenovaný viděl před týdnem červenou kartu, Kučera si zase musí odpykat trest za čtyři žluté karty v sezoně. Zranění nepustí do utkání obránce Filipa Čiháka s Ondřejem Ševčíkem, o startu záložníka Matěje Ryneše se teprve rozhodne.

Na straně Boleslavi visí otazníky nad zadáky Michalem Tomičem a Radkem Látalem, středopolařem Vojtěchem Kubistou, křídelníkem Ubongem Ekpaiem a útočníky Milanem Škodou, Laminem Jawem a Jiřím Skalákem. Po zranění se dál zotavuje brankář Jan Šeda.

FC Hradec Králové - pravděpodobná sestava:
Reichl - Klíma, Čech, Leibl - Gabriel, Kodeš, Rada, Harazim - Pudhorocký - Koubek, Vašulín

FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Mikulec - Šimek, Suchý, Karafiát - Suchomel, Matějovský, Donát, Fulnek - Žitný - Ladra, Kušej

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.33 - 3.60 - 2.15

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací k zápasu

O udržení

FK Jablonec - Baník Ostrava

neděle 15:00

Baník se týden starou výhrou nad Brnem výrazně přiblížil k jistotě záchrany v nejvyšší soutěži. Další krok směrem do bezpečí může udělat v Jablonci, kde ovšem nezvítězil během žádné z posledních 18 ligových návštěv. I tak Slezané udělají vše pro zisk tří bodů.

Kdyby Ostravané předváděli podobné koncerty jako uplynulý víkend pravidelněji, mohli se skupině o udržení zcela vyhnout. Většinu sezony se ovšem Baník trápil a nedokázal udržet formu. A tak je jedním z šesti nejhorších týmů soutěže. Na sestup to ale momentálně moc nevypadá. Na barážové příčky mají Slezané k dobru sedm bodů, což už by jim pravděpodobně mělo stačit.

Zcela vyhráno ale Baník ještě nemá. "Co se týká tabulky, ještě nejsme zachráněni. Chceme udělat maximum, aby se nám to povedlo už v tomto kole. Nebudeme nic zkoušet ani experimentovat, v této fázi o tom nepřemýšlíme. Bylo by hezké nepříznivou sérii v Jablonci už ukončit, jednou se to povést musí a proč bychom to nemohli prolomit teď? Ale je to kvalitní soupeř, propadl se až v posledním kole do skupiny o záchranu. Je třeba se na něj dobře nachystat," prohlásil trenér Ostravanů Pavel Hapal.

Jablonec dosud nasbíral o dva body méně než Baník a je tedy o něco nervóznější. Před týdnem mu moc nepomohla ani remíza 1:1 ve Zlíně. Náladu si ovšem Severočeši mohou v neděli vylepšit. V případě tříbodového zisku by se navíc vrátili na jedenácté místo právě na úkor Slezanů.

A jak zní plány Jablonce pro nedělní seanci? "Určitě nebudeme chtít bláznit, abychom to úplně otevřeli. Budeme chtít hrát na nulu vzadu a dát gól, který nám přinese vítězství. Výhra by nás relativně posunula z nebezpečného pásma. Baník teď nabírá formu hlavně v útoku a na lajnách. Tijani, Plavšić, Juroška, Cadu a Fleišman, to je jeho největší síla a to se budeme snažit eliminovat. Určitě jsme schopni s nimi doma odehrát dobrý zápas a budeme se snažit vyhrát," řekl asistent hlavního kouče Severočechů Tomáš Čížek.

Na marodce Jablonce dlouhodobě figurují levý bek Jan Krob spolu se záložníky Milošem Kratochvílem, Tomášem Malínským a Davidem Houskou. O startu útočníka Václava Sejka proti Slezanům se teprve rozhodne. Baník bude na severu Čech postrádat brankáře Jana Laštůvku, čtveřici středopolařů Daniela Tetoura, Matěje Šína, Jiřího Boulu a Ladislava Takácse a útočníka Jiřího Klímu.

FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
Hanuš - Štěpánek, Král, Martinec - Šulc, Jovović, Hübschman, Považanec, Souček - Ikaunieks, Chramosta

Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Letáček - Juroška, Bitri, Lischka, Fleišman - Cadu, Mišković, Kaloč, Buchta, Plavšić - Tijani

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.48 - 3.55 - 2.79

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

FK Teplice - FC Trinity Zlín

neděle 15:00

Navzdory 29 zápasů trvajícímu čekání na venkovní vítězství živí Zlín naději na udržení v nejvyšší soutěži. Pokud "Ševci" ukončí černou sérii v Teplicích, mohou se odlepit od ligového dna.

Zlín se povětšinu sezony trápí, avšak zisk pěti bodů z posledních tří utkání vlil jeho hráčům čerstvou krev do žil. "Vím, že jsme v tomto ligovém ročníku venku nevyhráli, ale jednou se to musí zlomit. V posledních třech zápasech jsme bodovali, i v Teplicích budeme bodovat. Výhra by nám hodně pomohla v cestě hrát nejvyšší soutěž i příští sezonu," věří kouč Moravanů Pavel Vrba.

Teplice se momentálně pohybují mimo sestupové pozice, definitivně zachráněny ale ještě nejsou. Proto k nejbližšímu zápasu přistupují obezřetně. "To, že je Zlín na dně tabulky, neznamená, že to není kvalitní tým. Naopak má enormně zkušený kádr. Rozhodně do střetnutí nejdeme v roli favorita. Je to ale pro nás další souboj, ve kterém chceme uspět. Zlín bude jiný příběh, jiné utkání než to poslední proti Pardubicím," řekl trenér "Sklářů" Zdenko Frťala.

Vedle zraněných obránců Jana Knapíka se Soufianem Dramém a středopolaře Tomáše Kučery se na straně Teplic v neděli nepředstaví ani vykartovaný zadák Nemanja Mičević. Chybět bude domácím také brankář Tomáš Grigar, jenž ještě pyká za své nedávné nesportovní chování z utkání proti Mladé Boleslavi. Zlín na marodce eviduje záložníky Marka Hlinku s Vachtangem Čanturišvilim. Defenzivní univerzál Joss Didiba si nezahraje ze stejného důvodu jako teplický Mičević.

FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Mucha - Hora, Chaloupek, Hybš - Hyčka, Jukl, Trubač, Mareček, Urbanec - Gning, Fila

FC Trinity Zlín - pravděpodobná sestava:
Dostál - Cedidla, Simerský, Procházka, Bartošák - Kolář, Hrubý - Vukadinović, Slončík, Fantiš - Kozák

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.14 - 3.61 - 3.36

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací k zápasu

Zbrojovka Brno - FK Pardubice

neděle 15:00

Po ostudné porážce v Ostravě se brněnská Zbrojovka opět přiblížila hrozbě sestupu. Další koncert protivníka už Moravané nechtějí dopustit. Zlepší se mužstvo z Králova Pole proti Pardubicím, které rovněž sídlí na barážové pozici?

Zbrojovka před týdnech schytala debakl 4:0 od ostravského Baníku, což vůbec netěšilo trenéra Brňanů Martina Haška. "Náš výkon na Baníku byl těžko pochopitelný, domácí nás tam úplně obnažili. Hodnocení nebylo pro hráče příznivé, ale snad se poučili. Teď nás čeká klíčový zápas. Bodové rozdíly jsou malé směrem nahoru i dolů. Kdybychom duel v neděli nezvládli, hrozil by přímý sestup," řekl Hašek před dalším soubojem.

Pardubice na tom nejsou lépe, ba právě naopak. V Brně jim tak rovněž půjde o hodně. "Hlavně při venkovních zápasech se nám teď výsledkově nedařilo, proto chceme tuto sérii v Brně ukončit a vyhrát. Víme, že mají skvělého Řezníčka, který dává hodně gólů. Věřím, že si s ním poradíme daleko lépe než minulý zápas. Nesmíme soupeři znovu nabídnout příležitosti. Minulé utkání v Brně bylo o našich chybách, kterých se tentokrát musíme vyvarovat," řekl trenér Východočechů Radoslav Kováč, jenž připomněl také poslední vzájemné klání, které zvládla lépe Zbrojovka.

O pomstu v Brně nebudou z řad Pardubic usilovat záložníci Tomáš Solil a Dominik Mareš, neboť ty do hry nepustí zranění. Zbrojovka ze stejného důvodu postrádá stopera Jakuba Šurala a křídelníka Ondřeje Pachlopníka. Hrát navíc nebudou ani levý bek Denis Granečný, jenž během sezony nastřádal už osm žlutých karet, ani středopolař Filip Souček, jemuž dál trvá disciplinární trest za nedávné vyloučení na hřišti Slovácka.

Zbrojovka Brno - pravděpodobná sestava:
Berkovec - Hrabina, Tijani, Štěrba, Divíšek - Hlavica, Texl - Hladík, Ševčík, Alli - Řezníček

FK Pardubice - pravděpodobná sestava:
Nita - Icha, Hranáč, Vlček, Chlumecký - Vacek - Sychra, Hlavatý, Janošek, Pikul - Černý

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.35 - 3.62 - 2.92

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

Tabulka před začátkem kola

Tým
Z
V
R
P
S
B
11
Baník Ostrava
31
10
8
13
47 : 42
38
12
FK Jablonec
31
9
9
13
47 : 58
36
13
FK Teplice
31
9
8
14
39 : 63
35
14
Zbrojovka Brno
31
8
7
16
40 : 60
31
15
FK Pardubice
31
8
4
19
29 : 59
28
16
FC Trinity Zlín
31
5
12
14
38 : 56
27

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (598)

Přidat komentář
Pablos

SPA-SLA 1:2 (Krejčí hlavou - Jurásek, Jurečka)

Reagovat
ernyyyy

Chci se zeptat. Je možnost vidět zápas přes Tipsport? Nemám s tím zkušenosti a tchán nemá O2. Díky za odpověď

Reagovat
smazaný uživatel

jo, vsechny zapasy cesky ligy jsou vzdy na tipaci

Reagovat
ernyyyy

Děkuji moc

Reagovat
Remt

Snad Sparta vyhraje. Jinak tu budou potoky slz o tom jak to bylo nespravedlivý a jak jim všichni celou sezónu jen ubližují a jsou proti nim

Reagovat
Tromas

No pozor v tomhle jsou Pražáci experti v obou táborech, ale slávistům se tady říká uplakánci spíš.

Reagovat
didosh

Vždycky to platilo o slavistech...

Reagovat
podnebný

Můj tip 3:2 pro domácí. Škoda že není ještě dostatečně rozehraný Čelůstka, který je sice pomalý, ale mnohem zkušenější než Vitík. Slavia pravděpodobně pojede na tři útočníky a v tom případě je osobní obrana nutná. Vedle Kuchty bych radši viděl místo Karabce v základu Minčeva.

Reagovat
Mass

Co se s tim Minčevem stalo? Že by se po letech konečně rozehrál? Vždyť to byl dlouho nejtrapnější hráč a srovnatelnej přestup s Ben Chaimem nebo Kayou.

Reagovat
Pablos

To ani spíš srovnatelný s Plavšičem ve Spartě.

Reagovat
Neon

to právě vůbec nebylo srovnatelné s ben chaimem. Minčev přišel v 19 letech a jak přišel, tak chytil asi třikrát kovid, proto byl marný, plus ty lockdowny pro člověka, co poprvé začal žít v zahraničí taky asi nebylo na hlavu úplně super...

Reagovat
kilobyte

A většinou hrál pozici, na kterou prostě není vhodný. Navíc měl tragické rozhodování. Což má i teď, ale zlepšuje se.

Reagovat
Mass

Proč ne srovnatelný? Přišel už před třemi roky za 2M€, určitě nebere málo a z toho 2 a půl roku byl pro srandu králíkům a to ne kvůli slabý kondicii, ale kvůli svý nekvalitě.

Reagovat
joshua

Je to naprosto nesrovnatelny. Přišel jako mladej talent, proto stal docela hodně. Ale plat nemá velkej. Tal měl tak pětkrát tolik. K tomu Tal na to úplně sral, Minchev se jen potřeboval dostat do kondice. Tal přišel jako hráč, který měl okamžitě být nejlepším hráčem ligy, ale selhal ve všech ohledech. Minchev přišel jako příslib. Že to asi není takový talent, jak se myslelo, to je pravda. Ale tvoje srovnání je účelová sračka

Reagovat
kilobyte

Ty 2 mega byli nejspíš i s bonusy, které nejspíše vyplaceny nebyly.

Reagovat
smazaný uživatel

ty 2 mega který všichni berou z "neomylnýho" TM kterej zas bere svý info od nějakejch bulharů co se chtěli pochlubit už je taky takovej hezkej meme. Kasík vysvětloval, že za tolik rozhodně nepřicházel ani by to nedávalo smysl dávat takový peníze za kluka z Černomore Varna.

Přestup to dobrej nebyl, ale dělat z toho Chaima kterej přišel za 3,5 mega + měl dalekonásobnější plat + byl v úplně jiným věku + nedal snad ani ve Spartě gól ne je hodně mimo

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
emisarpravdy

Sparta na Slavii vůbec v ničem nemá. 0:4

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes definitivně splaskne jedna velká čínská bublina.

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Coutinho10

* rumunská

Reagovat
monty25

Nechceš zítra na oslavy titulu slávistek?

Reagovat
Coutinho10

jako i jsem trochu přemejšlel, ale jak už je rozhodnuto, tak asi ne, chci vidět i béčko, nechápu, že to nějak líp nenačasovali, aby lidi, co chtějí vidět oboje, aby to stíhali...nicméně, pokud bych si to rozmyslel, tak dám vědět...jako to jídlo před staďákem celkem lákadlo no

Reagovat
monty25

Jo, to je jedno z lákadel. Jinak ten čas je kvůli přenosu O2.

Reagovat
Coutinho10

aha původně jsem myslel, że to nebudou dávat kvůli FL...taky nechápu, že to O2 změnila ty časy dřív mimo zimu se hrálo vždy v 16:00 a 19:00....v 15:00 a 18:00 se hrálo právě jenom v zimě, tak nevim, proč to změnili

Reagovat
smazaný uživatel

uz je Lingr a Zafei v pohode?

Reagovat
Coutinho10

Lingr podle mě jo, ale v základu ho nečekám a ten Zaf to vypadá, že bohužel ne

Reagovat
Coutinho10

já ti odpovídám a nenapadne mě, že za pár minut je výkop a úplně jsem zapomněl nastavit sestavu nějak jsem si podvědomě i tak říkal, že do 16:00 je čas

Reagovat
smazaný uživatel

i tak tu sestavu mas dobrou

Reagovat
Coutinho10

ale jde trochu proti sobě no + budu mít 15% odpočet

Reagovat
mistr129

hlavně stejně jako asi půlka pralesních týmů dneska v 17 hrajeme, takže až druhý poločas no. Těch 19 bylo z většiny pohledů ideální, možná to vadilo pár fanouškům z větší dálky (Morava atd.), kteří chtějí na stadion, ale kolik takových je.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
kilobyte

To navaří hráčky?

Reagovat
monty25

Jo, sparťanky. Za trest, že v nadstavbě ještě nevyhrály.

Reagovat
Mass

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
mistr129

Reagovat
JarousFCB

Aby nepraskla smíchy z vašeho výkonu. Nějak si vás mažou na chleba

Reagovat
Pablos

Na dva góly Slávie je dobrej kurz

Reagovat
monty25

Už jsem se chtěl radovat, že mám Kašu ve Fantasy...

Reagovat
smazaný uživatel

Karvina

Reagovat
Coutinho10

ohledně livesportu, má nějaký význam, když tam u zápasu skáče info, že velká šance ? Mi přijde, že vždycky, když to náhodou tam vidím, tak pak tam svítí gól

Reagovat
monty25

Podle mě tak v 90 % případů to je potom gól. Ale co zavedli VAR, tak se poslední dobou často stává, že se tam rozsvítí gól a pak ho musí opravit. Třeba dneska už se to stalo u dvou hráčů, co mám ve Fantasy (Kaša, Kaulfus).

Reagovat
Coutinho10

já si nevybavuju, že by tam svítilo velká šance a gól nebyl....jedině teda, pokud by to přezkoumával VAR, tak možná proto to tam dali, že kdyby to VAR opravil, ale to mi přijde právě ještě horší, i minulý týden jsem to viděl u Budějek, že prohrávali 1:3 i O2 to mělo v grafice i na livesportu to bylo a pak zrušil ofsajd a nakonec místo 1:3 to bylo do poločasu 2:2 a Budějky to nakonec vyhráli

Reagovat
monty25

Teď to třeba svítilo u Bochumi, ale zůstalo skóre 1:0 a VAR tam nevidím.

Reagovat
Greny

Stačí se na podívat během zápasu Chelsea

Reagovat
Coutinho10

ok, tak asi jsem měl jenom štěstí, ale i tak mě to štve tam místo gól nejdřív vidět velká šance

Reagovat
O.Giroud

Tak to bol podla mna gol, ktory ale bol z ofsajdu a neriesil ho VAR to sa tiez parkrat stalo ked som videl bodku a zapinal hned stream.

Reagovat
smazaný uživatel

Docela často to není gól Kdybys sázel, tak budeš vědět, člověk už se raduje a potom nic

Reagovat
Coutinho10

jako sázím, ale je fakt, že úplně detailně ten průběh, co livesport ukazuje v té hlavní části, tak nesleduju...to spíš mám třeba zakliknutý statistiky nebo rozkliknutí toho zápasu a tam se to myslím neukazuje

Reagovat
Pablos

protože nesleduješ vaše zápasy s Teclem přes livesport

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
John Obi Mikel

Je to buď gól, neuznaný gól, neuznaný gól VARem, nebo penalta myslim.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
lampas

Mají to propojene s dalšími zdroji (třeba tipáč) a znamená to, že typkovi co ten zápas dělá, tak přišla zpráva o gólu a má to tak odkliknout.

Reagovat
Kily

teď zrovna velká šance u Zbrojovky a nakonec nic. Jak píše monty, v drtivé většině je to gól, ale i neproměněné šance jim ten systém eviduje

Reagovat
Coutinho10

tak aspoň tak

Reagovat
smazaný uživatel

Koukam, ze se Hoftychovi vyplatilo nechat sedet Kuseje, Ladru a Jawa

Reagovat
Greny

Ten Hoftych je pěknej curak pokud udělá toto v zápase kde o nic nejde...

Jedině že by byl zranenej

Reagovat
Remt

Tak takovéhle šance je škoda, to byla od Durosinmiho pecka

Reagovat
Greny

Navrátil takhle do toho jít ve vápně... To může být rád že není penalta

Reagovat
Pablos

Doufám, že Hradec udělá aspoň červenou

Reagovat
Pablos

Olomouc úplně marná a pak čau

Reagovat
Remt

Slušná divočina, na to že Olomouc do teď neměla snad nic

Reagovat
PISTOLERO

Karviná asi zpět v lize

Reagovat
Registrujisejenproto

Kapesnicek?

Reagovat
smazaný uživatel

a kdo jiny, stadiona ma stejne jen Karvina a Dukla

Reagovat
smazaný uživatel

Ideální by byla právě ta Dukla, ale ta je po dnešku mimo hru.

Reagovat
Pablos

oni už jsou mimo jo... sakra, škoda

Reagovat
Tevezinho

Ideální proč? Další tým z Prahy, 800 diváků na zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

dukla s boleslaví dlouhodobě nejzbytečnější kluby ligy

Reagovat
PISTOLERO

Dukla, nebo Příbram

Reagovat
cubinho

Parada

Reagovat
Cotton

Reagovat
PISTOLERO

Bral bych kohokoliv krom prdele světa

Reagovat
smazaný uživatel

Bílekven

Reagovat
Pablos

Reagovat
Pablos

Olomouc vyučuje

Reagovat
Pablos

Šádek cinknul O2, že ukazují furt 1:2 ?

Reagovat
Pablos

sorry mě se posunul čas

Reagovat
Mass

Občas mi přijdeš retardovanej

Reagovat
Pablos

tak já u toho makám... prostě se to při přepnutí jinam něják samo šouplo... pak to vrátím zpátky a tam 1:2 a vůbec jsem si nevšiml, že ale 68min no

Reagovat
$dolar$

Reagovat
Pablos

pan trenér Kozel

Reagovat
diskoschlampe

Ale ten Olatunji kurva, to je černej Haaland

Reagovat
Mass

Spíš kopyťák, co se hodí postavou do naší ligy

Reagovat
exse

Řekni mi v jedný větě, žes ho nikdy neviděl hrát:

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Zifcak je tlusty nebo namakany?

Reagovat
smazaný uživatel

Dalo se čekat, že když Plzni o nic nepůjde, tak začnou sázet proti sobě.

Reagovat
kilobyte

Reagovat
Coutinho10

tak uvidíme

Sestava: Kolář – Douděra, Holeš, Ogbu, D. Jurásek – Traoré, Oscar – Jurečka, Provod, Schranz – van Buren

Lavička: Mandous, Ousou, Zafeiris, Tecl, Bořil, Pech, Ševčík, Hromada, Kačaraba, Lingr, M. Jurásek

Reagovat
Mass

Reagovat
John Obi Mikel

No, jsem zvědav, co to bude za rozestavení.

Reagovat
Coutinho10

věřil bych tomu, jak to dávají na ofiko web...vždy se to myslím potvrdilo

Reagovat
Mass

No máš tam jen dva stopery, tak jak bys to chtěl rozestavovat?

Reagovat
John Obi Mikel

Kolar - Holes, Ogbu, Jurasek - Doudera, Traore, Oscar, Schranz - Provod, Buren, Jurecka

Jurasek tam hral minule s Klokanem. Ale radsi bych ho tedy videl normálně na lajne.

Reagovat
smazaný uživatel

Traore a Provod Jestli tohle Sparta nepřehraje, tak to je na rozpuštění kádru.

Reagovat
Shevchenko

Konečně z tebe vypadlo nějaké moudro.

Reagovat
Greny

Sparta dle sestavy totální beton a vše na brejky a standardky .. Krejčí ve středu zálohy??

Slavia bez Zafeirise

Reagovat
Slavia10

Není připravený hrát celý zápas.

Reagovat
Pablos

hoď sestavu Sparty pls

Reagovat
Greny

Kovář - Vydra, Sorensen, Panák - Mejdr, Krejčí, Sadílek, Zelený - Minčev, Kuchta, Haraslin...

Z těch jmen mě dává smysl toto no

Reagovat
Pablos

dík. Hmm bez Kairinena... tak to je smutný pro Spartu.

Reagovat
Mass

Vitík s Wiesnerem nemůžou?

Reagovat
Greny

Jsou na lávce, ale Mejdr je lepší podle mě dozadu než Wiesner

Reagovat
Pablos

a ten Kairinen (snad to píšu vůbec správně) nemůže proč víš ?

Reagovat
Greny

Protože je taky na lavce

Reagovat
Pablos

aha, taktizujou

Reagovat
Coutinho10

nic jinýho hrat nemuzou, jestli nas chteji porazit

Reagovat
smetos

Vydra misto Vitika?

Reagovat
joshua

Barák na Slavii

Reagovat
Pablos

tak to bude zklamanej, až zjistí, že se hraje na Letné

Reagovat
Cotton

Reagovat
inferno08

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Neon

Reagovat
shitcool

Reagovat
ratusek

Reagovat
kilobyte

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Explicitni_Euler

Reagovat
Stannis Baratheon

Cokoliv jiného než výhra SKS alespoň o 4 branky bude překvapení.

Reagovat
Stannis Baratheon

Cokoliv jiného než výhra SKS alespoň o 4 branky bude překvapení.

Reagovat
Cotton

Cokoliv jiného než výhra ACS alespoň o 4 branky bude překvapení.

Reagovat
noustres

Bude plichta, aby to bylo napínavý až do konce.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je pro Slavii špatné, Mejdr bude hodně namotivovaný.

Reagovat
Greny

Cokoli jinýho než remíza a tři červené na každé straně bude zklamani

Reagovat
Neon

Cokoliv jiného než fotbal bude zklamání.

Reagovat
John Obi Mikel

Cokoli bude zklamání

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Sparta asi dobrej beton s nakopavanim do brejku na Minceva a Kuchtu, na slavisticke pulce popripade sebou hodit a zahravat standardky, ktery maj dobry. Bohuzel tohle na Slavii v prubehu sezony celkem platilo, tak uvidime.

Reagovat
icefish

Dobrej odhad

Reagovat
Neon

Traoré už v první minutě padá únavou?

Reagovat
Beči

Zase jen na O2. Fakt člověk aby si kvůli fotbalu platil deset televizí... Je někde stream?

Reagovat
Pablos

Kde je vůbec Láďa ofsajd Krejčí ?

Reagovat
smazaný uživatel

Ladik italiano Krejci

Reagovat
smazaný uživatel

Někdo nějakej stream?

Reagovat
Beči
Reagovat
smazaný uživatel

Díky.

Reagovat
Seydou Doumbia
Reagovat
PISTOLERO

Hokej

Reagovat
Pablos

Jurásek a jeho bomby centry

Reagovat
Greny

Ok tak teď teda nevím jak Ogbu byl faulován

Reagovat
Salfovic

Kokotům na tipáči to zase nejde ?

Reagovat
monty25

Mně to normálně funguje.

Reagovat
Pablos

Já koukam na tipaci a ok

Reagovat
Salfovic

Tak na třetí pokus to naběhlo.

Reagovat
Rizek

Sparta hraje zase hovno a je jen otázka času, než dá Slávia jeden, dva góly a pohlídá si to. Forma je prostě v pytli.

Reagovat
Tevezinho

Co jsi čekal, že Sparta bude hrát s touto sestavou?

Reagovat
Salfovic

Tak co bys chtěl s šesti obránci.

Reagovat
Pablos

Podle mnohých prý ta nej taktika… tak se nechme překvapit. Ale já také věřím té druhé variantě.

Reagovat
Rizek

Nebyl bych proti, kdyby to fungovalo, ale už jsme viděli dva nebezpečné centry. Je otázka času, než se jim tam něco povede. Ne, tohle určitě nefunguje.

Reagovat
Pablos

Provod vůbec nevěděl kde je míč, ale hádá se o roh

Reagovat
Rizek

Krejčí si vykoleduje žlutou za zakopnutý balon. To nevymyslíš.

Reagovat
Neon

se mu derby hrajou líp se žlutou, aspoń se musí víc hlídat

Reagovat
Rizek

Uvidíš při příštím sporném písknutí sudího, jak se víc hlídá.

Reagovat
Pablos

Reagovat
Neon

Reagovat
andrew96

Ten pro rádoby sparťanství udělá jakoukoli blbost.

Reagovat
mistr129

Reagovat
John Obi Mikel

Dostane žlutou za zakopnutý balón a stejně na něj řve

Reagovat
Pablos

Reagovat
Remt

Krejčí žlutá, za chvíli Kuchta a můžou se na to vysrat, protože každej jejich souboj bude smrdět rudou, to jsou fakt takoví volové

Reagovat
Salfovic

Tak ten rozhodčí bude totálně podělanej jim dát červenou, to by muselo být za vraždu.

Reagovat
Stannis Baratheon

Sadílku, nehraj si na Delapa.

Reagovat
Miguel19

Priske

Reagovat
Fakt

To držení míče podle Livesportu odpovídá?

Reagovat
Greny

Priske

Reagovat
Pablos

Co já to neviděl ?

Reagovat
Greny

Provod fauloval tak k němu přiběhl a z pulmetru seřval Provoda

Reagovat
Pablos

Aha, díky

Reagovat
John Obi Mikel

Priske

Reagovat
smazaný uživatel

Priske wtf

Reagovat
Rizek

Priske teď vyhádal žlutou pro Provoda. Tak alespoň něco.

Reagovat
diskoschlampe

Ten tlouštík na lavičce sparty s brejličkama je taky dobrej...

Reagovat
Neon

mi přijde jak postava masového vraha ze severského dramatu

Reagovat
Rizek

Reagovat
Stannis Baratheon

Elton John

Reagovat
Rizek

Jako teď se povedlo tu hru rozbít. Tak ono to fungovat i může. Snad ...

Reagovat
Rizek

Reagovat
monty25

Haraslín

Reagovat
Neon

Reagovat
Pablos

Tak ono to funguje

Reagovat
smazaný uživatel

HARASLÍN MRDÁ

Reagovat
Greny

Tak to trefil brutálně....

Teď bych tam dal Kairinena místo Minceva a úplný beton

Reagovat
Coutinho10

Traore zbytecnej faul

Reagovat
Rizek

Nekaž to.

Reagovat
ratusek

Luxusně trefeno

Reagovat
diskoschlampe

Nějak nechápu logiku toho týpka ve zdi, kterej nevyskočil, když mu tam za prdelí leží oskar, tak k čemu tam pak je?

Reagovat
Firkraag

Reagovat
Salfovic

Jsem zvědavej, kdo první přijde s tím, že za zdí budou na sobě ležet dva hráči (u Sparty se nabízí Mejdr s Janktem) a hráči ve zdi pak budou klidně skákat.

Reagovat
Mirek na tenisu

Ogbu nevyskočil ani nemusel balón letěl kolem Jurečkovy palice. Ten se pro jistotu trochu uhnul.

Reagovat
John Obi Mikel

Vole 86 držení a hovno z toho

Reagovat
Beči

Tak to byl luxusní přímák

Reagovat
lampas

Krásný gól, Slavia je zatím dost matná, snad se to udrží. Sparta hraje co potřebuje.

Reagovat
Rizek

Ogbu je neskutečný zvíře. Jako tohle se Slávii povedlo.

Reagovat
Pablos

Je čas nasadit Bořila se Standou

Reagovat
John Obi Mikel

Schranz

Reagovat
Pablos

Tak to by mohla bejt divočina ještě

Reagovat
Coutinho10

Goóooooooaaaaal Ivaaaaaaaaaan

Reagovat
John Obi Mikel

Buren super asistence

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

obě přihrávky skvělé

Reagovat
Stannis Baratheon

Slovenský večer

Reagovat
Salfovic

Chudák Sadílek, ani se nestačil pořádně zaradovat, že už je hotovo.

Reagovat
Neon

pěkná akce no . Mejdr=Wiesner.

Reagovat
Rizek

Mejdr nebo Wiesner? To je úplně jedno. Chrápou oba.

Reagovat
ratusek

Ono je jedno jestli to tam kurví Wiesner nebo Mejdr

Reagovat
Neon

tak snad má Rosa vyskautovaných minimálně 5 pořádných pravých beků a dva z nich se podaří získat.

Reagovat
Rizek

Doufejme. Tohle je zoufalost.

Reagovat
lampas

To i náš Mikula by jim předvedl lepší služby

Reagovat
Neon

teď bylo v opakovačce jasně vidět, že čuměl na míč a vůbec nenabral Schranzův náběh.

Reagovat
wyqinac

Sparta už 13% držení míče doma, ať to tolik nepřehánějí

Reagovat
Mirek na tenisu

Mejdr je lopata. Co tenhle týpek dělá ve Spartě...

Reagovat
Rizek

Dvojníka Wiesnerovi.

Reagovat
Mirek na tenisu

Wiesner umí aspoň kombinovat. Mejdr má akorát dobrou figuru.

Reagovat
icefish

Mel by v ty trojce dělat pravého stopera, pokud by ho to někdo naučil. Na kraj je drevenej

Reagovat
PhilipS

Dominantní výkon Slavie. Tohle Sparta dlouho nemůže vydržet. Snad nevymyslí něco Kolář. Nezdá se mi zrovna jistej.

Reagovat
Neon

A kolik má slávka střel na bránu při tom jejich dominantním výkonu?

Reagovat
Greny

Tak nemůže to si Slavisti v zápase s Hradcem říkali taky...

Podle mě je to úplně nejjednodušší systém na Slavii..

Totální beton, důraz, kouskovani hry a zdrzovani

Reagovat
naheCZ

Za tuhle sezónu jsme takových výkonů měli mraky (např. každý zápas v Evropě) a hovno z toho...

Reagovat
7kaka7

Do gólu spíš nevěděli co dělat, začali jim téct nervy... Zavřít to Mejdr jako normální obránce, Trpiš by měl těžký proslov v poločase.

Reagovat
Coutinho10

škoda před pár minutama toho offsidu Provoda, jak ho tam sundal Krejci, kdyby nebyl offside, tak jasna penalta

Reagovat
Beči

Jasná penalta? Vždyť tam sebou praštil tak ochotně, až to bylo směšné.

Reagovat
clinger

tzv.na Kuchtu

Reagovat
Beči

A proč se tady oháníte Kuchtou? Já absolutně uznávám, že spoustu hráčů přihrává a simuluje, včetně těch našich. Ale nemá to nic společného s touhle situací.

Reagovat
Coutinho10

to určitě ne, Provod měl míč, Krejčí ne...jinak by byla šance pro nás

Reagovat
Salfovic

Třeba jako Kuchta v Liberci.

Reagovat
Beči

A proč se tady oháníte Kuchtou? Já absolutně uznávám, že spoustu hráčů přihrává a simuluje, včetně těch našich. Ale nemá to nic společného s touhle situací.

Reagovat
Coutinho10

tady Krejčí opravdu míč nehrál:

https://ibb.co/jG909cR

https://ibb.co/ccgwSmJ

Reagovat
Beči

Já tam teda vidím, jak se nohou snaží dosáhnout na míč, který měl Provod mezi nohama. Jasně, kontakt tam byl, ale to je v těchto soubojích vždycky. Ale to je v pořádku, každý vidí v té situaci své. Teď už je to stejně irelevantní.

Reagovat
Coutinho10

je, to máš pravdu, nicméně, nebudeme si nalhávat, písknout se to taky dalo

Reagovat
Banikovec7

Nevím jestli to byl faul, ale ofsajd to nebyl ani náhodou, snad o metr. Nechápu na co komentátoři čuměli.

Reagovat
Coutinho10

ja viděl teda opakovačku a přisel mi jako jasnej, po zapase se na to jeste mrknu

Reagovat
Coutinho10

tak máš pravdu, offside ani omylem: https://ibb.co/0p7Zt9B

hmm, tak to měla bejt jasná penalta....na druhý straně bych nepochyboval

Reagovat
John Obi Mikel

Dneska proti nám nastoupil Stoke City (i s Delapem), ale Spartě to docela vychází. Ta jejich jednoduchost je nebezpečná. Potřebujem se dostat do vedení my, aby nemohli ještě více zalézt a začít to kouskovat.

Reagovat
Rizek

Líbí se mi, jak Priske obětoval Kuchtu, který váže Ogbua. Přes všechny ostatní už to docela jde.

Reagovat
Rizek

Začátek ostudný, ale pak se povedlo hru trochu rozbít, což byla voda na náš mlýn. Kromě jednoho asi dvojminutového tlaku nakonec Slávia nic neměla. Naopak Sparta měla od té doby další dvě nebezpečné standartky. Fotbalově je to bída, ale musím říct, že to bude asi první derby, kde se Priskemu povedlo Trpošáka zaskočit a možná i překoučovat.

Reagovat
clinger

Reagovat
Marv

Byl někdy v lize větší hajzl než Holeš ? řepka se snažil, ale je tak na 10%

Reagovat
John Obi Mikel

To sis vylosoval náhodné jméno od nás, nebo jak si na něj přišel?

Reagovat
Marv

Děláš si prdel ? Najdi ní v lize většího hajzla..

Reagovat
mistr129

Oproti Holešovi tak 15 hráčů kteří jsou dnes na hřišti

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
clinger

Krejčí,Kuchta,Wiesner,Haraslín,Čvančara...

Reagovat
Rizek

jdi ty brepto

Reagovat
Mirek na tenisu

... zapomněl jsi Priske. To je taky skromnosti a respektu k soupeři futrál...

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Mass

Reagovat
Rizek

Já nevím ... Holeš?

Reagovat
Marv

Svině logy

Reagovat
oli9

krom toho ,že si Spartan , proč Holeš ??

Reagovat
Salfovic

Vypadá jak upír.

Reagovat
Marv

Opravdu se ptáš?

Reagovat
mistr129

Reagovat
Pablos

BAN

Reagovat
Bakary3

Byla na ef větší guma než Marv? Hudinho se snažil, ale jen tak na 0,001 %

Reagovat
Beči

Slávka nás místy extrémně tlačí, herně je lepší a ty jejich křižné centry do vápna jsou horor. My hrozíme hlavně ze stadardek, ale Slávka zatím až na ten luxusní přímák skvěle brání. Uvidíme, snad do druhé půlky nastoupíme v lepší formě.

Reagovat
smazaný uživatel

Finále poháru mělo větší grady

Reagovat
Salfovic

Tam byla Sparta ještě marnější.

Reagovat
Mirek na tenisu

Slavia má lepší tým. To není nic nového. Sparta nemůže hrát otevřenou partii. Priske. Málem inzultoval Provoda, který šel do rovného souboje, spíš byl faulovaný on. Priske měl dostat ŽK. Hrozný žebrák. Chová se jako kdyby měl úspěchy jako Guardiola. Přitom je to dánská trenérská nula.

Reagovat
clinger

Reagovat
Neon

borec promáchne ve skluzu míč o půl metru, sundá přitom Sorensena a prý faul na Provoda.

ty seš pořád hroznej plácal

Reagovat
wwwx

Reagovat
Beči

Běž radši hrát tenis, ty nulo.

Reagovat
Mirek na tenisu

Ty raději nic nekomentuje. Jouzo.

Reagovat
fabec1222

Zas na tenise maj ještě pěknej web

Reagovat
Salfovic

Ne na dlouho.

Reagovat
fabec1222

Ale varování už od nás dostali, tak maj psychickou výhodu, že se můžou připravit

Reagovat
John Obi Mikel

Brzy bude na úrovni Houšteckýho nebo Svědíka

Reagovat
Rizek

Priske má jeden takový incident, tak to nezveličuj.

Reagovat
Pablos

Reagovat
Mirek na tenisu

Napadnout byť slovně hráče je ubohost. On má velké ego. Před časem rekl

Reagovat
Rizek

no nic.

Reagovat
Mirek na tenisu

.. že neví kdo to je Vrba. Trenér mansaftu z CL a národního mužstva ČR účastníka ME.

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
smazaný uživatel

Jurecka inženýr si nechtěl nechat upravit pesinku, tak ve zdi uhnul. Jeho gol. On Slavii dojebal titul. Můžete mu poděkovat.

Reagovat
7kaka7

Vyrovnání dost možná klíčový moment celé sezóny... Do té doby kopáčská Slavie, nevěděla jak má najednou v derby tvořit a jak má napadat rozehrávku Sparty, když se o žádnou rozehrávku Sparta nepokouší. Škoda, že si Mejdr nesplnil základní úkol...

Reagovat
Coutinho10

Mick škoda

Reagovat
Rizek

Kuchtááááááááááááááááááááááááááááááááá

Reagovat
John Obi Mikel

Jurečka

Reagovat
smazaný uživatel

Jurecka prohrál Slavii titul. Můžete mu poděkovat.

1. Uhnul ve zdi

2. Nedal sanci, kterou by dalo i 95% Eurofotbalu

To je tak, když Slavie bere nymandy někde z Curacka.

Reagovat
John Obi Mikel

Z Curacaa byl Van Kessel a tu jednu sezónu, co u nás byl, jsme titul vyhráli

Reagovat
Neon

na toho jsem uplně zapomněl a vzpomněl jsem si přitom na super kauf sparty, Picaulta

Reagovat
Rizek

Paixiao, Peter ...

Reagovat
John Obi Mikel

Paixao

Reagovat
Neon

ten aspoń před i po spartě dával nějaké goly, picault nikde nic

Reagovat
Rizek

Tebe to vypadnutí nějak vzalo.

Reagovat
PhilipS

Kuchty je mi až líto. Reprezentační útočník a Ogbu mu naprosto nedává čuchnout

Reagovat
Rizek

Sudí je úplně skvělej. První povedený mlaďoch

Reagovat
PhilipS

Jurásek ještě není stoprocentní. Dal bych Oscara místo něj nalevo a do hry Zafeirise

Reagovat
mistr129

Reagovat
John Obi Mikel

Tvl ta obrana

Reagovat
Greny

Priske ukazuje dneska víc emocí než za celou sezonu ne??

Reagovat
Rizek

Nejen emocí, ale trenérskýho umu. Konečně.

Reagovat
Greny

V tom případě bych mohl trénovat ligu protože to zde píšu celou sezonu že toto je nejúčinnější na Slavii

Reagovat
Rizek

co ti brání?

Reagovat
Greny

Kluby tam furt točí nějaký Webery

Reagovat
Rizek

Priske génius.

Reagovat
Pablos

Slavia lajdácky

Reagovat
Salfovic

To byl Jurečka od kterého se to dvakrát odrazilo ?

Reagovat
Rizek

Spíš to do něj narval ze dvou metrů.

Reagovat
PhilipS

Achjo taková haluz. Kolář taky nic nechytne. Tohle bude složitý, ale ne nemožný.

Reagovat
oli9

Ty Sadílkovi auty to je humus..

Reagovat
oli9

Ale Kuchta je strašně ubrecena kunda.... Do každeho vdzusneho souboje leze do hrače, ne do balonu a pak breci jak kunda

Reagovat
smazaný uživatel

Trpisovsky podruhé za sebou nevyhraje titul. Milionovy trenér říkali.

Reagovat
Neon

furt má víc titulů za posledních 10 let než sparta, tak zase trochu úcty, ty vole, trochu úcty.

Reagovat
Pablos

To jsou ti nový uživatelé. Zatím co novej to vždy debil

Reagovat
Pablos

*noví

Reagovat
Salfovic

Tak to není měřítko, vždyť i třeba Blšany mají za posledních deset let jen o jeden titul méně než Sparta.

Reagovat
Neon

*stejně titulů jako sparta od roku 2007

Reagovat
Salfovic

Má tam Slavie vůbec nějaké kvalitní hlavičkáře ?

Reagovat
Mass

Řekl bych, že takovej tam není.

Reagovat
Neon

Nepotřebujou, hlavičkováním nenaběháš žádné kilometry.

Reagovat
Rizek

Minčev dobrý výkon.

Reagovat
lampas

Kočka-myš, dneska si Priske curaka s kšiltovkou slušně maže na chleba.

Reagovat
clinger

sám seš curak

Reagovat
naheCZ

Reagovat
Rizek

Jurečka trochu na zmrda.

Reagovat
John Obi Mikel

*na Harryho Kanea

Reagovat
mistr129

Takže na zmrda

Reagovat
John Obi Mikel

Tyč

Reagovat
Salfovic

Jít to do brány, tak by to Kovář měl.

Reagovat
Pablos

Sparta už bude odkopávat od 78min… hmm, takže plichta jasná

Reagovat
Rizek

Mabil a Wiesner do hry. Krevní tlak stoupá.

Reagovat
Pablos

On nešel místo Mejdra ani

Reagovat
Rizek

Jindra kontroval Teclem.

Reagovat
Pablos

Reagovat
Pablos

*

Reagovat
Neon

teď jsou tam na kraji oba

Reagovat
Rizek

Kuchta dřel jak kůň. První povedený zápas proti Slávii.

Reagovat
ratusek

Mabil

Reagovat
Neon

nechápu, na penaltu v nastavení tam je Krejda.

Reagovat
Pablos

dobrej odhad

Reagovat
PhilipS

Tohle už Sparta ukope

Reagovat
mistr129

Reagovat
Salfovic

Teclátor otočí a pojmenují po něm stadion

Reagovat
smazaný uživatel

TECL rozhodne

Reagovat
ratusek

Mejdr a Wiesner spolu nba hřišti. Ale Teclík to zase trochu vyrovná

Reagovat
cubinho

Mejdr furt bez zlute

Reagovat
DieFohlenBMG

Tecl vs. Mabil, finále

Reagovat
Pablos

Mabilovi jsem to přál… škoda

Reagovat
Neon

Co to bylo za bránění? si mabil mohl ještě v klidu zkontrolovat zprávy na mobilu

Reagovat
Firkraag

Tyvole fakt TECL

Reagovat
mistr129

Teclnaldo

Reagovat
Neon

Reagovat
mistr129

Teď můžete vyhrát klidně i titul, ale tuhle potupu vám nic neodmaže

Reagovat
Neon

a bylo to po ztrátě wiesnera. jsem ho chtěl pochválit, jak dobře vybojoval míč, jen aby ho pak hned odevzdal.

Reagovat
Firkraag

2x za sebou

Reagovat
Rizek

Reagovat
John Obi Mikel

Teclnaldo

Reagovat
Pablos

Reagovat
monty25

Tecl spasitel

Reagovat
naheCZ

Teclík

Reagovat
Pablos

Ale uklidil to dobře to zase jo

Reagovat
smazaný uživatel

Priske amatér, celý zápas machruje s betonem, ale Tecla pohlídat neumí.

Reagovat
cr7sux

Proti Messimu to taky neutrhneš...

Reagovat
Coutinho10

Standa

Reagovat
ratusek

Tak to bylo tutový, že dá gol ten zoufalec

Reagovat
smazaný uživatel

Teclinka golaso

Reagovat
Rizek

Panák zase zklamal. Tohle musí vyřešit, kurva.

Reagovat
inferno08

Z popela povstal Stanislav Fenix Teclappé.

Reagovat
Rizek

Mabil prostě teď musí rozhodnout.

Reagovat
Rizek

Reagovat
mistr129

Hlavně to teď neotevrit, Sparta furt hraje na Slovácku, takže remíza není pohroma. Prohra by byl konec

Reagovat
John Obi Mikel

Musíme vyhrát, nehraje se na vzájemné zápasy.

Reagovat
Salfovic

Jurásek bude mít taky IQ vyteklého mrazáku. Plné vápno spoluhráčů a kopne to do píči.

Reagovat
mistr129

Česky Thomas Partey

Reagovat
smazaný uživatel

Zafeiris je nějaký zmatený.

Reagovat
mistr129

Reagovat
Neon

Reagovat
mistr129

To nemůže být penalta

Reagovat
Pablos

Jasná

Reagovat
naheCZ

Jasně že penaltička

Reagovat
Rizek

Faul. Ogbu dement.

Reagovat
smazaný uživatel

černá svině

Reagovat
smazaný uživatel

Vrátila se nám Sparta z devadesatek

Reagovat
samson192

Prečo by si šiel do sklzu v takej situácii?

Reagovat
PhilipS

Mabil to udělal dobře no

Reagovat
Pablos

Mabil s ním dobře vycvičil… jasná za mě

Reagovat
mistr129

Reagovat
mistr129

Reagovat
Salfovic

Ten Labil si to nějak blbě ukopnul, ne ?

Reagovat
John Obi Mikel

Ta byla přísná

Reagovat
Pablos

Ani trošku

Reagovat
Neon

naprosto dementní penalta, mabil totálně bez šance na nějakou akci, ale podle pravidel asi jasná, no

Reagovat
Salfovic

Jedna z těch jasnějších sparťanských.

Reagovat
Pablos

Jak bez šance ? Však si to zasekl pěkně

Reagovat
Neon

ok, tak dementní skluz Ogbua, ho mohl ubránit i bez toho

Reagovat
FC Porto FC

Takhle se to píská 100 let už že tohle je penalta

Reagovat
Neon

Reagovat
monty25

Ogbu tam šel hodně hloupě, podle mě by z toho nic nebylo.

Reagovat
mistr129

To rozhodne

Reagovat
PBLead

Reagovat
Pablos

Mabil si to skvěle poslal do proti pohybu… naopak by z toho bylo hodně

Reagovat
monty25

Ten by to posral.

Reagovat
Coutinho10

stačilo to jenom vystát

Reagovat
PhilipS

gg wp

Reagovat
wyqinac

Ok, Křetínský jdu příště v prvním kole do šatny rozhodčích a ligu odpiskame po 15.kole

Reagovat
Neon

To je magor kolikrát už tu penaltu kopal na tuhle stranu?

Reagovat
r.mrazik

jak je Ogbu bozi,tak ted do toho sel fakt extremne debilne

Reagovat
PhilipS

yop

Reagovat
wwwx

Ogbu

Reagovat
ratusek

Penalta naprosto jasná. To si nemůže nikdo stěžovat. maximálně na Ogbua, šel tam jak retard. Celý zápas chválený a hráč jeho kvalit tam nemůže jít takhle jak dement

Reagovat
mistr129

Skluz naprosto debilni, ale odehrál balon a stáhnul nohy

Reagovat
Maximm9

odehral balon ?

Reagovat
mistr129

No a ne

Reagovat
mistr129

Kdyby ten balon netrefil, tak naprosto jasná

Reagovat
Noke

Kde jako trefil balón?

Reagovat
mistr129

však to bylo úplně jasně vidět. Video ještě nikde není ale:

Tady to hraje Mabil patou dolů:

https://ctrlv.cz/ahs6

Tady to Ogbu trefí holení:

https://ctrlv.cz/aaPr

A tady letí balón pryč:

https://ctrlv.cz/fiDN

Je tedy možné, že to šlo od země, ale na to se mi ten odraz vůbec nezdál. Pokud by tomu tak bylo (a věřím že se někde ukáže záběr zpoza brány), tak beru zpět.

Reagovat
Salfovic

Tady je hovno vidět. Mně přišlo, že to Mabil ukopl do hajzlu a Ogbu se míče vůbec netrefil.

Reagovat
mistr129

Už je video, tady v čase 1:06

https://tv.isport.blesk.cz/video/8359177/sparta-slavia-ogbu-fauloval-ve-skluzu-mabila-sokujici-penalta-v-zaveru.html

na druhou stranu ten následující záběr vypadá, že to fakt mohlo jít i od země

Reagovat
Nuno čomes

Já tam třeba nic nevidím Ale kotouly byly Za co to teda byla penalta?

Reagovat
Rizek

On ho právě netrefil. Za mě teda měl dostat i druhou žlutou a ahoj.

Reagovat
mistr129

viz výše odpověd

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
smazaný uživatel

To je tak vždy, když se někoho dělá bůh. Zafeiris byl taky tragický.

Reagovat
KingMaster13

Ogbu je skvělej hráč ale tohle nezvládl. Nicméně hořkej z toho nejsem, remíza by nám stejně nestačila

Reagovat
Greny

Teď bych tam začal mávat kapesnickama

Reagovat
clinger

jdi do prdele sparŤane zasranej.fakt.nehrej si na brňáka.za tebe se každej z Brna musí stydět jak tu furt bleješ za Spartu

Reagovat
Rizek

jeď, bavíš mě

Reagovat
Greny

Já právě dneska přál Brnakovi v sestavě Sparty

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
kilobyte

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
kilobyte

Reagovat
dondinho

Jj, doufám že Řehákovi zamávali

Reagovat
KingMaster13

Ale jo, už jsem to psal minule, že kdyby tam nějakej fakt kovanej Sparťan (Řepka třeba) a vytáhl kapesníček tak mi to taky vadit nebude stejně jak to udělal Řehák Já z těhle lidí co žijí jen nenávistí mám hroznou prdel

Reagovat
smazaný uživatel

RIP Slavia.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako nechat se porazit od Sparty s 15% držením míče, to je hustota. Slavia si titul nezaslouží.

Reagovat
Mass

3 standartky.

Reagovat
Rizek

Priske si dneska s Jindrou vytřel řitní otvor.

Reagovat
Mass

No jestli měl v plánu dát gól ze standartky, druhej po haluzi z rohu a třetí z pencle a zbytek ubránit tak to je Priske génius

Reagovat
r.mrazik

to je fakt,meli jsme stesti...ty tycky a brevna po nuzkach,slalomech a neskutecnych kombinacich cinanu nas zachranily

Reagovat
Rizek

Měl v plánu vzít Slávii její největší zbraně. Povedlo se. Měl v plánu rozhodnout ze standartek. Povedlo se. No a dokonce se mu povedl i ten střídající Mabil (kurva, kdo by to řekl, že to někdy napíšu ), kterej rozhodl.

Priske

Reagovat
mistr129

o penaltě si myslím svoje, ale takticky Priske s Trpišem vyjebal (tedy aspoň ve druhé půli, první jsem neviděl)

Reagovat
Mass

Popravdě, pořád Sparta dostala dva góly a ty tři co dala, to se jí málokdy (teda až na tu pencli v závěru) podaří. Nevidim v tom nějakýho taktickýho génia.

Reagovat
PBLead

Málokdy podaří??? Tys byl cele jaro někde v jeskyni bez netu nebo co to meleš? Sparta hrála hodně útočně a taky dala na jaře tunu gólů. Teď má jasný pokles formy a zraněného cvancaru. Ale jasne, potřebuješ si to nějak okecat.

Reagovat
Mass

Myslel sem podobné tři jako dnes. Nevím jestli Haraslín každý zápas trefí přímák a nevím jestli při autu do chumlu, kde je ve vápně 2x víc hráčů soupeře,od kterého se to 3x divně odrazí se Spartě podaří dát gól. Jestli ano, tak máš pravdu a já sem byl celé jaro v jeskyni.

Reagovat
fellaininho

Sparta má zřejmě titul, konečně to taky vyhrál někdo jiný než Slavia nebo Plzeň

Nicméně s takovým fotbalem vyletí na první horní-dolní z Balkánu.

Reagovat
Rizek

JESTLI to Sparta uhraje, tak přijde velké posílení. Není možné dohrávat derby s útokem Mabil, Daněk, Wiesner. Není možné hrát lajnu Mejdr - Wiesner. To jsou do očí bijící slabiny, které se snad vyřeší.

Reagovat
RadekVonCZE

Co takovej Kadeřábek?

Reagovat
Neon

už konečně chápu hokejový třinec, proč jim osobně nevadí ty vyhrané tituly buzerantským hokejem

Reagovat
PhilipS

Pro českej fotbal imho blbej výsledek. Je potřeba ale před Priskem smeknout. S tím materiálem, co má, odehrál sezónu naprosto nad očekávání.

Reagovat
exse

Naopak, pro českej fotbal to je lepší varianta. Sparta by s tímhle z druhého místa skupinu neudělala, takhle aspoň provypadaj do skupiny KL. Stejně tak Slavii bude více slušet skupina EL, než kdyby uhaluzili LM.

Reagovat
PhilipS

Slavia by ale mohla v LM něco uhrát, kdyby se jí povedlo přivést hroťáka. Ale asi máš pravdu no,

Reagovat
DieFohlenBMG

Čvanči to už připravuje na mejdan

Reagovat
exse

Smutný. Fotbal letos prohrál, ale může si za to Slavie sama. Sparta si jeden rok zavzpomíná na starý dobrý čas, penaltičky v nastavení ji dají titul. Teď jen udělat ostudu v evropě a můžou jít zas 10 let bojovat o třetí místo. Slavia snad aspoň udělá EL, která ji stejně bude sedět více než kdyby se prohaluzila do LM.

Reagovat
clinger

Reagovat
naheCZ

Můžeme si za to bohužel jenom sami no, nejsme schopni jasný zápasy rozhodovat...

Reagovat
r.mrazik

tyvoe letos...po minuly sezone,kdy titul brala Plzen s nejvice vitezstvimi o jeden gol a diky skocene penalte na Edenu...

komici

Reagovat
Neon

Reagovat
Rizek

Reagovat
exse

Tak loni prohrál taky, o tom žádná

Reagovat
r.mrazik

cinan mel dost velky naskok,prosrali si to sami a ne timto zapasem

Reagovat
mistr129

nejvíc to posral Bílek, že na rozdíl od Sparty nepořešil poslední kolo základní části

ale hlavně ta venkovní bilance je tragédie, ztráta s Hradcem blbý, ale nemůže spoléhat, že doma uhrajeme plný počet bodů. Jak jsme vyjeli za Prahu, tak jsme byli tragičtí prakticky celé jaro, Sparta ztrácela jenom jedno období na podzim, takže troufám si tvrdit, že zasloužený titul. A snad se někdo chytne za rypák, že si je jeden rok namaže Bílek a druhej rok tým s Wiesnerem na beku

Reagovat
r.mrazik

my tam meli na podzim tu serii remiz,kdy jsme herne nebyli vubec spatni,ale vysledkove to byla hruza

tak tym ma Cinan hodne kvalitni a siroky. jenze Cepice to mozna az moc toci no...

Reagovat
mistr129

Ten tým je je hodně široký a na každým postu je solidní hráč, ale chybí tam někdo, kdo bude vyčnívat a taky střelec. Zafeiris ukazuje momenty geniality, ale ne tak konzistentně jako třeba Stanciu. V útoku je Buren bojovník, ale žádný zakončovatel, Jurečka proti silnějším týmům taky nic moc. A to ještě odejde Olej, který jako jediný (spolu se Zafeirisem) byl schopen vzít to na sebe a udělat něco překvapivého.

Jinak hrajeme sice na pohled pěkně, dáváme si pěkné přihrávky, ale je to strašně sterilní a dá se na to jednoduše připravit. Což jde sice určitě i za Trpišem, jenže ten má hráče přesně jen na tenhle fotbal.

Reagovat
r.mrazik

ja Cepiceho nechapu

tlaceni Tecla

ted tam mladej Jurasek mel byt mnohem driv

Zafeiris/Sefcik to same

ale porad je to herne o level vys jak zbytek ligy vcetne sparty a plzne

treba se jindrovi rozsviti

Reagovat
mistr129

Tecl už by konečně na konci sezony upozaděný, jinak souhlas. Ale je zase diskutabilní, co znamená herně výš - třeba City je taky už x let herně výš než asi všechny ostatní týmy, a stejně je Liverpool nebo Real dokázali obrat o poháry

Reagovat
r.mrazik

tak se city bych to moc neporovnaval,protoze tehdy byl liver totalne bozi,kdyz udelali titul

ale v nasi lize to je jasny, cinan je herne proste vys a posledni dva roky mi prijde,ze jim to kazi Jindra,ktery je do te pozice dostal

Reagovat
Mass

Na co střelec když máme 5 hráčů 10+ gólů?

Uvídíme co příští sezonu Chytil, třeba z něho by mohl být kanonýr.

Reagovat
mistr129

Na to, aby dal z hovna gól v zápase, kdy se nikdo z těch hráčů nemůže prosadit.

Reagovat
kilobyte

S tím Wiesnerem je to tak napůl. Půlku zápasů mu alternoval Mejdr.

Reagovat
Rizek

A psal jsi takový plačkozpěv i loni?

Reagovat
exse

Jasně.

Reagovat
Rizek

Reagovat
Allianz_Arena

Smutný z pohledu Slavie určitě, loni prohrát s Plzní bez peněz, letos s nekompletní Spartou o max. 13 hráčích, která s bojem o titul už ani nepočítala.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
iamek

Parádní závěr

Reagovat
Maximm9

Jestli to sparta urve ten titul, tak den po oslavach vsem udelat testy na drogy

Reagovat
smazaný uživatel

Ja to na penaltu prostě nevidím. Tečka.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
DieFohlenBMG

Má pravdu. Je načase revidovat pravidla o penaltě, za tohle by se měl kopat nepřímý kop

Reagovat
r.mrazik

ja bych hazel aut

Reagovat
DieFohlenBMG

Já bych chtěl penalty jenom za zabránění gólů nebo šanci na gól

Reagovat
r.mrazik

a nebo bych kopal,ale hrac by musel byt zady k brane

Reagovat
Beči

To ale je jen tvůj problém, tečka

Reagovat
Rizek

Obě jarní ligová derby góly z nastavení, které přinesly 3 body a naopak Slávii 3 body sebraly. A když se člověk podívá na ligovou tabulku ...

Sladký

Reagovat
r.mrazik

ziskat titul zrovna letos by bylo naprosto epesni

Reagovat
Kiwi-21

No Sparta má nejvíce bodů tak titul zaslouženě

Jsem zvědavý zda je ale novináři budou kritizovat za projev jako Plzeň

Protože tohle bylo mnohem horší jak Plzeň

17-83 na držení míče je tragédie ještě když hrajete doma

No snad se Sparta do předkol zlepší a nevyletí hned ze startu

Reagovat
clinger

první věta

Reagovat
Kiwi-21

No asi zaslouženě

Prostě rozhodují body a ne herní projev

Reagovat
kilobyte

Nechválili loni Plzeň skoro všichni? Jako řekli, že fotbal nic moc, ale že to hrají dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo bude říkat, že penalta byla, tak ho dojel až za lajnou. Penalta být neměla.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
kakinho

Reagovat
icefish

Jasné, to víš ze jo. Za lajnou už můžeš protihráče normálně i střílet

Reagovat
PBLead

No však. Zavedl bych takovéto pravidlo. Třeba kdyby sadilek házel dlouhý aut tak by jej někdo mohl přijít zkopnout, když není technicky vzato na hřišti.

Reagovat
DieFohlenBMG

Ladislav Krejčí mladší? Proč to mladší?

Reagovat
Neon

protože starší je ještě pořád hráčem Sparty

Reagovat
smazaný uživatel

je to syn starýho Krejčího, ten byl kanec už ve školce

Reagovat
Mass

Reagovat
Mass
Reagovat
Beči

Jak by se to dalo dneska shrnout?

No, rozhodně to nebyl pohledný zápas, Slávka samozřejmě tlačila, měla daleko více ze hry a my jsme hráli přesně tak, jak jsme potřebovali a jak se na Slávku hrát musí - hnusně, úsporně, se smrtícími stadardkami a k žádným vážným šancím jsme je nepouštěli, až na ty gólovky. Pencle podle mě jasná, Mabil to udělal dobře a Ogbu, ač je to skvělý stoper a totální defensivní monstrum to zahrál s prominutím jako idiot, úplně zbytečný faul. Ale pro nás jen dobře.

Doufám, že to ještě neposereme a ten titul po třinácti letech konečně dáme. ACS

Reagovat
Beči

*po devíti letech samozřejmě

Reagovat
$$CaptainKokotko

Pocitově třináct

Reagovat
Rizek

Jo a teda Zafeiris jak vlítl do ligy jak kometa, tak teda pěkně vychladl. Dneska nula.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak je jasné, že pořadí Sparta, Slavia, Plzeň bylo určeno předem a důkazy mám stejné jako pan Vízek, když tvrdil, že pan Berbr ovlivňuje zápasy.

Reagovat
Coutinho10

Ogbu tohle neměl podstupovat, teď už to ví...stačilo pouze vyblokovat ten případný centr a ne dát rozhodčímu šanci odpískat penaltu

nicméně i remíza by byla málo, potřebovali jsme vyhrát a to se nepodařilo, takže aspoň se nemusíme nervovat do posledního zápasu

Reagovat
exse

Tohle bych mu vůbec nevyčítal. Prostě vypjatá sitauce, kde potřebovali co nejrychleji získat balón. Navíc to prostě ani nebyl faul, šel blokovat balon, Mabil zasekl a jen setrvačností přes něho přepadl. Jako jasné, rozhodší si to obhájí, ale je to zase soft penalta, za "faul", který vůbec neovlivnil hru.

Reagovat
kakinho

Reagovat
smazaný uživatel

Tak taky by se to mohlo brát tak, že faulován Slávista, protože pan Mabil na něj šlápnul. Jenomže rozhodčí předtím pustil Teclův gól z metrového ofsajdu, protože samozřejmě věděl, že Slavii vyhrát nenechá.

Reagovat
Rizek

Na jaký zápas jsi se koukal?

Reagovat
PBLead

Reagovat
Mass

Je tu někdo objektivní (tzn. asi někdo kdo nemá rád Spartu i Slavii stejně ) kdo by ohodnotil penaltový zákrok? https://tv.isport.blesk.cz/video/8359177/sparta-slavia-ogbu-fauloval-ve-skluzu-mabila-sokujici-penalta-v-zaveru.html

Reagovat
Salfovic

Za mě šedá zóna.

Reagovat
kecipep

Já jsem koho hledáš. Tohle se pískat musí, vzal ho celého s sebou

Reagovat
Mass

Dík za názor.

Reagovat
Nuno čomes

Nic tam nevidím

Reagovat
Likan7

Jsem Sparťan, je to dost soft.

Reagovat
Coutinho10
Reagovat
John Obi Mikel

Beran se rozjel

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
fabec1222

Potřebujou to zachránit no, tak jim narvali pár hráčů Ta druhá liga je strašná komedie. Vesměs už je to stejně jen farma týmů z první ligy. Nakonec ještě fakt spadne ta Jihlava s Opavou

Reagovat
Coutinho10

nebylo jich teď tolik, ale asi ti správní

Reagovat
Mates_Matesović

Dneska Pardubice musí

Reagovat
smazaný uživatel

Šanci mají dobrou. Působí odhodlaně. Zato Brno působí, že je mu to jedno. Za Dostálka hráli taky ležérně, ale nebyli herně nejhorší. Teď jsou. Zajímavé ale je, že zrovna nováček je nejméně bojovný tým ligy. Takže nedostatek schopností ani nemá čím trochu zakrýt.

Reagovat
Kily

my jsme schopní si to prohrát sami, pokud zase soupeři věnujeme gól na 1:0

Reagovat
smazaný uživatel

Tepličky a PCE vyhrát. Ať už konečně ten zaebany Zlín táhne do prdele.

Reagovat
PISTOLERO

Reagovat
Mirek na tenisu

Hoši bojovat! Pome Gottwaldov!

Reagovat
kilobyte

Řezníčkovi stáčí 2 góly na Klub ligových kanonýrů?

Pod Dostálkem skóroval pravidelně. Pod Haškem už nedal 4 zápasy gól.

Reagovat
KingMaster13

Jako bude mi ho fakt líto pokud ty 2 goly nedoklepe a Brno spadne

Reagovat
kilobyte

Zase zastavit dostat se do Klubu kanonýrů, tak by byl jeden z mála, ale když se zastaví na 98, nebo dokonce na 99, tak bude jeden ze dvou/tří.

Reagovat
PISTOLERO

Dneska musí klokan zaplakat! Slovácko do toho!

Reagovat
smazaný uživatel

Pardubice

Reagovat
smazaný uživatel

Udržet

Reagovat
Mirek na tenisu

Letáček

Reagovat
Kily

Chlumecký gól v dost možná jednom z posledních zápasů první ligy A Hlavatý sedmá žlutá, začínám se klepat

Reagovat
smazaný uživatel

Neverim ze byste mohli jeste skoncit posledni a v barazi beztak budou tymu co nebudou chtit postoupit

Reagovat
Mirek na tenisu

Ta Flinta snad chce zpátky do druhé ligy Švancara na plac!

Reagovat
smazaný uživatel

S Dostálkem měli hovno výsledky, ale herně to bylo o bambilión světelných let lepší. Tohle by nestačilo ani na Chrudim nebo Táborsko. A to bez nadsázky.

Reagovat
smazaný uživatel

Za Dostalka se Reznicek snazil, ted mi prijde, ze od nastupu Haska ho to ani nebavi

Reagovat
Mirek na tenisu

Flintu držela osa Endl - Ševčík - Řezníček. Zranění, ztráta formy a na průser je zaděláno.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten kdo nechal angažovat Haška má v hlavě asi tolik, co ten, který nechala angazkoat Lamparda.

Reagovat
smazaný uživatel

Angazovat

Reagovat
bakasa

Haška angažoval čistě pan majitel. V podstatě aniž by o tom kdokoliv jinej věděl.

Reagovat
kilobyte

S Dostálkem ztráceli 4 body na 10. místo. S Haškem teď ztrácí 7 bodů na 13. místo.

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli takhle ty zápasy skončí, tak Zlín snad definitivně konečně spadne. Protože oba zápasy jak s Brnem, tak i PCE hrají venku. A neverim, že ani v jednom dokáží vyhrát.

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli by tam pak zustal Vrba?

Reagovat
smazaný uživatel

To je otázka. Ale co neni otázka je 5o,že by mu Červenka nedal slíbené 3 miliony v případě záchrany

Reagovat
smazaný uživatel

Tvl, ale ty Pardubice jsou fakt marní. Problém ve fyzicce? 50. minuta a oni hrají beton, jak kdyby byla 91'. Tohle se jim vymsti. Otázka času vyrovnání, a pak možného otočení zápasu.

Reagovat
Pablos

Teplickej LSD trávník

Reagovat
Sosi

Toho Fil(l)a byl Zlinu cert dluzen...

Reagovat
smazaný uživatel

Chápu propuštění Dostálka, to už dál nešlo. Proboha ale koho jako napadlo angažovat zrovna Haška? Na základě čeho jako? Že je dokáže vyburcovat? Řvát v šatně dokáže kdejaká píča, o tom to vůbec není. Hašek může tak akorát honit kondičku jak kdysi na Spartě v zimě na horách s batohem na zádech. To je celý co umí. V Brně mají slušně vymeteno..

Reagovat
smazaný uživatel

Zřejmě ho angažoval podobný mentální titan jako Lamparda v Chelsea.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako jestli to angažování bylo na základě jeho rozborů v TV, tak to pak jo. To pak přesně vypovídá o kvalitách onoho mentálního titána

Reagovat
smazaný uživatel

Nejhorší je, že vždycky tyhle trenéry někdo angazuje. Je to neustálá recyklace.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky mě to tak připadá..třeba Jožka Weber v Hradci. Taky dobrý V Hradci kde na svoje možnosti hrají úspěšně slušný střed tabulky, si řekli že je to asi nuda, že boj o záchranu bude asi napínavější tak si řekli že vezmou Jožku..

Reagovat
smazaný uživatel

Weber se nedozije ani Vánoc. Nymand.

Reagovat
kilobyte

Tak zrovna Hašek mi nikdy nepřišel jako někdo, kdo by dokázal hráče vyburcovat. U něj bych právě řekl, že potřebuje delší čas, aby do hráčů dostal ten svůj běhavý styl.

Já bych ho do týmu nebral vůbec, ale dokázal bych pochopit, kdyby ho někdo vzal. Jenže vzít ho na konec sezóny, kdy jediné, co potřebuješ, je dostat z hráčů maximum a ukopat udržení, je podle mě neuvěřitelná blbost.

Reagovat
KingMaster13

Pamatuji si jak na to tenkrát málem dojela Bohemka, v dlouhodobém horizontu je zvedl ale tu sezonu kdy tam nějak na poslední kola přišel tak málem stihli spadnout

Reagovat
Rizek

Reagovat
smazaný uživatel

Reznicek, Brno, Pardubice

Pardubice mají na první ligu maximálně jen novým stadionem. Kdyby spadli se Zlínem, nic by se nestalo. Jenže kdo místo nich? Jsem pro, aby se počet účastníků první ligy snížil na 14. Kvalitu by to jen zvýšilo. 14 účastníků je maximum. Tečka.

Reagovat
smazaný uživatel

Mě hlavně sere ta baráž. Kurva tak jednou hraješ celou sezónu hovno tak padáš a hotovo. Stejně tak ve druhé lize je tým, co celou sezónu šlape a snaží se o postup. Tak si to zaslouží. A pak to má rozhodnout nějaká baráž? Úplně na hovno.

Jinak souhlas. Redukce na 14 týmů, to by bohatě stačilo.

Reagovat
Pablos

Jenom ho učesal... hraj dál

Reagovat
smazaný uživatel

Nech jdou do prdele. Od začátku druhého poločasu Pardubice nejsou schopni proti naprosto tragickému Brnu přejít půlku. Tohle je čistý odpad. I se Zlínem nech sestoupí. Snížit počet účastníků na 14. Hned.

Reagovat
smazaný uživatel

tpc Nita

Reagovat
smazaný uživatel

Reznicek 2x

Reagovat
smazaný uživatel

Dvakrát nedat penaltu a navíc i gol z offsidu

Zlín srovnal. A je to.

Reagovat
Pablos

Už ten klub kanonýrů mohl bejt no

Reagovat
kilobyte

Dvakrát v zápase nedá penaltu a chtěl by do klubu kanonýrů?

Reagovat
KingMaster13

Ulehčil mi to, teď už mi ho tak líto nebude

Reagovat
Pablos

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tohle je na vyliskaní už bych to víc přál i Chramostovi

Reagovat
$dolar$

100% penalta pro Zlín a sudí nic, VAR posvěceno, to není normální tohle do píči.

Reagovat
Lenochod

ostuda

Reagovat
smazaný uživatel

Koho zajímají nějací Asiati za Humpolcem ... sorry, jen jsem si vzpomněl na tuhle legendární hlášku

Reagovat
smazaný uživatel

Kolikátá minuta?

Reagovat
$dolar$

76. Ca, ale opacko uvidíš v 76:30 přibližně..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kilobyte

Vždyť Teplice jsou přece jediní správňáci v lize.

Reagovat
$dolar$

Pochybuji, že je to koupený, spíš totální amaterismus. Vyserte se na celej VAR, když to je stejně o náhodě, co padne na kostce..

Reagovat
Kily

to říkám už dva roky, že u nás by se v momentě sporné situace mělo spustit hlasování a během dvou minut by rozhodli diváci, jaký bude verdikt

Reagovat
kilobyte

Když se vyserou na VAR, tak se to nezlepší. Naopak budou mít lepší výmluvy, protože bez videa je těžší rozhodnout. Spíše by se měli vysrat na dávání slepců k VAR.

Reagovat
mistr129

Reagovat
C-M@ster

Minule v nastavení taky mohli mít jednu sparťanskou a rozhodčí nereflektoval a byl remíz.

Reagovat
$dolar$

Tak tahle nebyla spartanska, ale 100%, normálně zvedl loket a šel s ní proti míči..

Reagovat
Lenochod

Místo penalty dostaneme gól

Reagovat
smazaný uživatel

Tepličky a držte to!

Reagovat
$dolar$

Místo toho gól pro zkurveny Teplice.

Reagovat
smazaný uživatel

Zajebanci teplicti.

Reagovat
$dolar$

Co tam teď ten VAR hledá?

Reagovat
smazaný uživatel

Jooooooooo, neplati!!!

Reagovat
$dolar$

Tak to je vostry tohle, nepisknout penaltu a pak za tohle neuznat gól

Reagovat
KingMaster13

Ty vole jak tohle mohli Pardubice vyhrát? Ten druhej poločas proti tomuhle Brnu to bylo otřesný. Přeju jim záchranu ale s tou obranou musí do příštího roku něco udělat.

Reagovat
Kily

to můžeme asi slíbit už dneska, že s obranou se něco dělat bude, celá základní čtyřka je tady na hostování

Reagovat
kecipep

já jim přeji záchranu, protože dolů musí jít Zlín. Nelíbí se mi ale, že v základní 11 hraje pravidelně přes půlku hráčů na hostování. Na druhou stranu dobře pro český fotbal, ale s přicházející změnou pravidel o hostovačkách budou v čudu.

Reagovat
smazaný uživatel

No klobouk dolů před Frtalou co dokázal s Teplicemi udělat

Reagovat
Rizek

Reagovat
$$CaptainKokotko

Reagovat
$$CaptainKokotko

74% držení míče a nic z toho. Bohužel hrajem je po vápno. S Mihálíkem je to už frustrující. Pořád nemůže najít formu.

Reagovat
smazaný uživatel

Mians držte stavy

Reagovat
fabec1222

Sudí nás pěkně tlačí dneska

Reagovat
fabec1222

Jejda, špatná diskuze

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele