FORTUNA:LIGA - preview 15. kola: Slovácko zkusí obrat Spartu

20.11.2021, 08:40, aktualizováno 21.11.2021, 08:41
Previews
Slovácko zažívá skvělou sezonu a v neděli odpoledne může přidat další třešničku, doma totiž hraje se Spartou. Slavie je favoritem souboje s Jabloncem, Karviná hostí Liberec a ve vyloženě záchranářském zápase si to rozdají Teplice a Pardubice...
MFK Karviná - Slovan Liberec  (neděle 15:00)
Po bídném vstupu do sezony se fotbalisté Liberce zvedli a už jsou na dostřel elitní šestce. Nyní navíc mají šanci na další vítězství, hrají totiž na hřišti Karviné, která zatím bodovala jen díky remízám.

Slezany na konci října postihla karanténa, která jim, zdá se, nijak neuškodila, naopak. V prvním listopadovém utkání proti Slovácku uhráli cennou remízu 2:2, když sice po Papadopulosově trefě nechali otočit Hofmanna s Kalabiškou, nicméně v závěru srovnával Túlio. Se stejným soupeřem sehráli i pohárové osmifinále, v něm ztratili Šindelářem nabyté vedení Jurečkovou brankou v nastavení, v prodloužení dokonal obrat Cicilia.

Severočeši se aktuálně vezou na vlně tří vítězství v řadě, která znamenají, že v případě dalšího vítězství se už mohou přiblížit šestému Hradci Králové na rozdíl jediného bodu. Po Sigmě a Teplicích si naposledy doma poradili i s Bohemians. Na Chalušovu trefu sice našel odpověď Puškáč, nicméně Tuptův zásah rozhodl o konečném výsledku 2:1.

Slovan sice na porážku od nadcházejícího soupeře čeká už čtyři zápasy, oba střety v minulé sezoně však skončily remízou. Pod Ještědem po Mosquerově gólu vyrovnával v nastavení Santos na 1:1. Shodný výsledek v Karviné zařídili Rondić a Herc.

Slezané se v tomto utkání musí obejít bez Qoseho, jenž pyká za čtyři nastřádané žluté karty. Zranění do hry nepustí Tavarese, v ohrožení je i start Neumana. Na straně Liberce se nepředstaví vykartovaný Koscelník, otazník pak visí nad Mészárosem a Stochem.

Zápas na karvinském Městském stadionu začíná v neděli v patnáct hodin, pokyn k výkopu dá hlavní sudí Pavel Orel.
MFK Karviná - pravděpodobná sestava:
Bolek - Santos, Buchta, Dramé - Křapka, Mangabeira, Túlio, Bartošák - Čmelík, Papadopulos, Sinjavskij
Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Knobloch - Gebre Selassie, Chaluš, Plechatý, Mikula - Tiéhi, Havelka - Matoušek, Frýdek, Tupta - Hilál
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.47 - 3.21 - 2.26
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
1. FC Slovácko - Sparta Praha  (neděle 15:00)
Souboj dvou celků v bitvě o přední příčky nabídne odpolední program patnáctého kola v Uherském Hradišti. Domácí tam ze čtvrtého místa přivítají Spartu, která je jen o jednu příčku a jeden bod lepší.

Slovácko v posledním ligovém zápase před reprezentační přestávkou přerušilo sérii výher. V Karviné totiž sice po Papadopulosově trefě dokázali otočit Hofmann s Kalabiškou, nicméně v závěru srovnal na konečných 2:2 Túlio. Poprvé po sedmi zápasech a téměř dvou měsících tak Jihomoravané nedokázali zvítězit. Slezanům to ovšem vrátili v poháru, kdy po Šindelářově brance v nastavení srovnal Jurečka, v prodloužení pak o postupu dvěma zásahy rozhodl Cicilia.

"Souboj se Spartou bývá vždy silným nábojem jak pro hráče, tak i diváky, nyní je to ještě umocněno postavením obou celků v tabulce. Nám se doma daří a chtěli bychom na úspěšnou sérii navázat i v neděli. V reprezentační pauze jsme postoupili přes Karvinou v poháru, sice na poslední chvíli, ale o to cennější to je. Hráči sami sobě potvrdili, že jsou psychicky odolní, a tato vlastnost bude proti Spartě hodně potřeba," nabádá Jan Palinek, asistent kouče Svědíka.

V případě Letenských ta aktuální forma vypadá o něco hůře, neboť z posledních tří soutěžních zápasů uspěli jen v jednom. Po remíze v Ostravě a jednoznačné porážce v Lyonu dokázali alespoň zdolat Teplice poměrem 4:2. Nebyl to však jednoduchý zápas, po brankách Krejčího II. a Hancka snižoval Succar, na Pulkrabovu trefu zase zareagoval Mareš. Až druhá trefa Pulkraba v závěru dodala rudým potřebný klid.

"Slovácko dlouhodobě předvádí výborné výkony. Tuhle sezonu v tom pokračuje, takže se zaslouženě drží v tabulce nahoře. Tým je dlouho pospolu, moc změn pan Svědík nedělá, dobře s nimi pracuje. To, že jsou tam, kde jsou, není dílem náhody, ale koncepční práce. Bude to řežba, bude to mít hodně společných prvků jako nedávný zápas na Baníku," předpovídá asistent trenéra Vrby Luboš Loučka.

Pražané jsou v nedávné době ve vzájemných zápasech jasně úspěšnějším týmem. V létě 2020 po dlouhých šesti letech dobyli Uherské Hradiště, na což navázali v minulé sezoně výsledkem 2:1, když sice domácí díky Jurečkovi vedli, avšak Juliš s Pavelkou otočili. V dubnu na Letné rozhodl jediným gólem v sedmdesáté minutě Wiesner.

Domácí budou v utkání postrádat zraněného Marečka, hostům nepomohou Čelůstka, Höjer, Juliš, Polidar a Souček. Otazník pak visí ještě nad Hložkem, Karlssonem, mladším z Krejčích, Peškem a Wiesnerem.
1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Nguyen - Reinberk, Kadlec, Hofmann, Kalabiška - Havlík, Daníček - Petržela, Sadílek, Holzer - Jurečka
Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Nita - Vindheim, Panák, Štetina, Hancko - Sáček, Pavelka - Karlsson, Dočkal, Haraslín - Minčev
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.20 - 3.58 - 2.22
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
FK Teplice - FK Pardubice  (neděle 15:00)
Dva celky pořádně namočené do boje o záchranu se střetnou v neděli odpoledne v Teplicích. Domácí se aktuálně krčí na posledním místě, v případě vítězství se ale mohou dotáhnout na svého soupeře z Pardubic.

Skláři aktuálně prohráli už šest soutěžních zápasů v řadě, ten poslední před dvěma týdny na Spartě poměrem 4:2. Za domácí se prosadili Krejčí mladší s Hanckem a dvakrát Pulkrab, v dresu Severočechů vstřelili kontaktní branky Succar a Mareš. Doma sice získali čtyři z pěti svých bodů, na druhou stranu čtyři góly v šesti zápasech jsou žalostná bilance.

Východočeši sice dokážou alespoň občas remizovat, nicméně v lize už devětkrát za sebou nedokázali zvítězit. Na konci října si připsali alespoň cenné plichty s tabulkovými konkurenty Zlínem a Jabloncem, nicméně naposledy podlehli Slavii jasně 0:5. Jeřábek nejprve neproměnil penaltu a ve druhé půli se dvakrát prosadili Krmenčík s Lingrem, zbylou trefu přidal Ekpai.

Žluto-modří se v zápase musí obejít bez zraněných Kučery, Žitného, Shejbala a Mazucha, hosté postrádají vykartovaného Cadua.
FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Grigar - Vondrášek, Knapík, Chlumecký, Hyčka - Jukl, Mareček - Kodad, Trubač, Fortelný - Rezek
FK Pardubice - pravděpodobná sestava:
Boháč - Halász, Šejvl, Toml, Čelůstka - Jeřábek - Kostka, Tischler, Beran, Chytil - Černý
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.32 - 3.31 - 3.24
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Slavia Praha - FK Jablonec  (neděle 18:00)
Na závěr patnáctého kola FORTUNA:LIGY se v Edenu představí pražská Slavia. Ta se střetne s jiným účastníkem Konferenční ligy v podobě Jablonce, tomu se však v poslední době vůbec nedaří.

Sešívaní se očividně už vzpamatovali z krize a nyní čtyřikrát v řadě vyhráli bez obdrženého gólu. Po ubojovaných domácích výhrách nad Olomoucí, Plzní a Haifou si před dvěma týdny spravili skóre na hřišti Pardubic, kde přežili penaltu domácích a po bezbrankové první půli uspěli poměrem 5:0. Dvěma góly se na tomto úspěchu podíleli Krmenčík s Lingrem, pátou trefu přidal Ekpai.

I díky tomu mají na čele statistik produktivity hned několik želízek v ohni. Vedle šestigólových Kuchty se Schranzem ještě Lingr, jenž má o trefu méně, a také Krmenčík, který okořenil čtyři zásahy ještě třemi asistencemi. Z hostů je na tom nejlépe čtyřgólový Čvančara, ten přidal stejně gólů i v Konferenční lize.

Severočeši jsou od začátku října na remízové vlně, nerozhodně skončilo hned šest z jejich osmi soutěžních mačů. Mezi ty se řadí čtyři ligové střety a dva na evropských kolbištích, zbylými výsledky jsou porážka v Plzni a minulý týden pohárové vítězství s Varnsdorfem. Soupeř hrál více než poločas v deseti, na vítězství 4:0 se podíleli Doležal, Kratochvíl, Malínský a Nešpor.

Květnový zápas předposledního kola, kdy už Slavia měla jistý titul, byl po dlouhé době prvním, v němž nezvítězila. Po trefě Lingra srovnal Doležal na konečných 1:1. První duel minulé sezony vyhráli červenobílí doma 3:0 díky zásahům Simy s Kuchtou a Martincově vlastenci. Celkem zvítězili v šesti po sobě jdoucích utkáních s celkovým skóre 18:1.

"Poslední porážku s Jabloncem si pamatuji poměrně přesně. Bylo to po vyřazení v Kyjevě v kvalifikaci Ligy mistrů, vrátili jsme se nad ránem zpátky. V neděli jsme hráli s Jabloncem, za který nastoupili odhadem asi čtyři hráči, kteří už jsou dnes tady ve Slavii. Jablonec tehdy vyhrál úplně zaslouženě," vzpomíná na konec předchozí nelichotivé série trenér Jindřich Trpišovský.

Domácím budou v utkání chybět zdravotně indisponovaní Bořil, Kúdela, Takács, Provod a Hovorka, otazník visí i nad Samkem, Schranzem, Teclem a Ševčíkem. Petr Rada postrádá vykartovaného Zeleného spolu s Malínským, jehož do hry nepustí dohoda klubů. Kvůli zranění jsou v ohrožení i starty Martince se Štěpánkem.
Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Mandous - Bah, Kačaraba, Ousou, Oscar - Holeš, Hromada - Masopust, Stanciu, Olayinka - Kuchta
FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
Hanuš - Holík, Kubista, Surzyn, Krob - Považanec - Pleštil, Houska, Kratochvíl, Pilař - Doležal
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.22 - 6.71 - 15.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Bohemians Praha 1905 - Dynamo České Budějovice  (sobota 15:00)
Bohemians 1905 se v patnáctém kole české fotbalové ligy utkají s Českými Budějovicemi. Domácí jsou v tabulce až na třinácté příčce, hosté mají o šest bodů více a jsou sedmí.

Opačné rozpoložení mají před sobotním utkáním Bohemians 1905 a České Budějovice. Zatímco svěřenci trenéra Luďka Klusáčka se propadají tabulkou, Dynamo se přiblížilo na dosah skupině o titul. Bohemians naposledy prohráli v Liberci a nebodovali v pěti z předchozích šesti ligových zápasů, přestože ve třech z pěti prohraných utkání se ujali vedení. Klokani doma poslední dvě soutěžní utkání vyhráli bez inkasovaného gólu a v lize si tam mohou vylepšit bodový zisk odloženým duelem s Karvinou.

České Budějovice před dvěma týdny otočily nepříznivě se vyvíjející zápas proti Mladé Boleslavi a naprázdno vyšly pouze v jednom z uplynulých šesti kol. Jihočeský celek ale pokaždé zvítězil doma, na hřištích soupeřů se mu nedaří a dosud tam nevyhrál. Dynamo venku získalo jenom dva z celkových 18 bodů.

Vršovické mužstvo vyhrálo jediné z předešlých čtyř ligových střetnutí s Českými Budějovicemi. Dynamo však v Ďolíčku od října 2007 naplno nebodovalo šestkrát za sebou a z toho čtyřikrát prohrálo. Poslední vzájemný duel při tom skončil remízou 1:1, kdy se za Bohemku trefil David Bartek a za Jihočechy Benjamin Čolič.
Bohemians Praha 1905 - pravděpodobná sestava:
Bačkovský - Dostál, Bederka, Köstl, Vondra - Květ, Koubek - Novák, Hronek, Fulnek - Keita.
České Budějovice - pravděpodobná sestava:
Vorel - Sladký, L. Havel, Králik, Čolić - Hora, Hellebrand - Van Buren, Mihálik, Mršić - Bassey.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.06 - 3.55 - 3.64
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Sigma Olomouc - FC Hradec Králové  (sobota 15:00)
Olomouc od začátku října neprožívá nejpovedenější chvíle. Všudy všeho získala jenom jedno vítězství, a to nad aktuálně předposlední Karvinou, remízu následně uhrála před reprezentační přestávkou ještě v Plzni, jinak ale za toto období čtyřikrát prohrála. Navázat na minulý cenný rezultát hodlá proti Hradci Králové, který v uplynulých pěti ligových případech padl jednou.

Oba celky v tabulce dělí pouze pár příček, vzdáleny jsou od sebe na rozdíl tří bodů. Sigma tak má jedinou možnost, jak svého soupeře dohnat, a to vyhrát. "Myslím si, že našeho protivníka jaksi ovlivňuje nováčkovská euforie," myslel si Milan Kerbr, olomoucký asistent trenéra. "Je však pravda, že Hradec Králové má kvalitní tým a prezentuje se poctivým fotbalem," dodal.

Hosté mají velmi dobrou bilanci před vlastními fanoušky, za sedm zápasů vždy urvali aspoň plichtu. Venku si vedou přece hůře, ze sedmi utkání nebodovali hned čtyřikrát. Především tato skutečnost spíše hází do role mírnějšího favorita právě hanácký klub. "Už čtyřikrát za sebou jsme nevyhráli. Chceme teď bezpodmínečně potěšit své příznivce," sliboval na dálku Kerbr.

Votroci si na průběh letošního ročníku opravdu nemohou výrazněji stěžovat, vedou si vlastně nad očekávání dobře. Na rozdíl od spíše očekávaných bojů o holé přežití usilují o postup do první šestky. "Sezóna začíná být dlouhá, a i proto jsme chtěli, aby hráči mysleli také na něco jiného. Byli tudíž více se svými rodinami," povídal Stanislav Hejkal, hostující asistent trenéra.
Sigma Olomouc - pravděpodobná sestava:
Macík - Látal, Greššák, Vepřek, Zmrzlý - Breite, Sedlák - Zahradníček, Pablo González, Hála - Zifčák
FC Hradec Králové - pravděpodobná sestava:
Fendrich - Čech, Král, Klíma - Mejdr, Soukeník, Rada, Novotný - Dvořák, Vašulín, Vlkanova
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.46 - 3.33 - 2.97
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
FK Mladá Boleslav - Fastav Zlín  (sobota 15:00)
Souboj dvou celků ze středu tabulky bude k vidění v sobotu odpoledne v Mladé Boleslavi. Domácí mužstvo tam přivítá Zlín, který zřejmě už překonal krizi a znovu stoupá tabulkou.

Středočeši od poloviny října zásadně vyhrávají v domácích zápasech, ale zvenku se vrací s prázdnou. Dokázali takto zdolat Bohemians, Plzeň i Hradec Králové, prohráli však na Spartě a naposledy i v Českých Budějovicích. Tam sice po Škodově trefě vedli, nicméně bleskově srovnal Bassey a obrat ve druhé půli dokonal Mršić.

Ševci se po sérii pěti ligových porážek v řadě zvedli a nyní již třikrát za sebou neprohráli. Bez branek skončila jejich utkání s Pardubicemi a Jabloncem, mezitím uspěli 2:0 proti Českým Budějovicím, přičemž o branky se postarali Tkáč s Hrubým.

Trenér Karel Jarolím bude v utkání postrádat zraněné Maška, Pecha a Šimka, k nimž se na tribuně přidá i vykartovaný Dancák. Na straně hostí absentují zraněný Kolář a minule vyloučený Reiter, otazník visí ještě nad brankářem Dostálem.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.38 - 5.19 - 8.21
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Baník Ostrava - Viktoria Plzeň  (sobota 18:00)
Baník Ostrava čeká v patnáctém kole české fotbalové ligy zápas s plzeňskou Viktorií. Baníku patří v tabulce pátá příčka, ale už čtyři utkání čeká na výhru. Plzeň se po dvou ztrátách musela poroučet z trůnu, nyní je druhá.

Ostrava minule dotáhla manko proti Hradci Králové, kýžený vítězný gól ale nevstřelila, takže nevyhrála čtvrtý soutěžní zápas v řadě. Baník ve všech těchto duelech jako první inkasoval, pozitivní však je, že manko vždy dotáhl, přestože to pokaždé na body nestačilo. Slezské mužstvo doma příliš neztrácí, prohrálo tam jediné z šesti utkání a ve třech ze čtyř výher vstřelilo tři a více branek. Ladislav Almási je s pěti brankami nejlepším střelcem Ostravy. Když se slovenský reprezentant prosadil, jeho tým bodoval.

"Velice těžké utkání. Plzeň je na druhé příčce, a to hovoří za vše. Žádná extra motivace pro nás není potřebná. Těšíme se na to a věříme, že nás i diváci poženou dopředu, abychom uspěli. Plzni chybí nějací hráči a vzhledem k tomu, že dosud dostali z celé ligy nejméně gólů, je to pro ně asi určitý problém, ale my to rozhodně nepodceníme. Chceme získat tři body," uvedl pro klubový web bývalý reprezentant a současný trenér Baníku Ostrava Tomáš Galásek.

Plzeň před reprezentační přestávkou remizovala s Olomoucí a ve třetím po sobě jdoucím soutěžním zápase nevyhrála a neskórovala, kvůli tomu vypadla z MOL Cupu a přišla o pozici na čele ligové soutěže. Viktoria ve všech soutěžích zaznamenala pět porážek a všechny venku, čtyřikrát tam vyšla střelecky naprázdno a ve stejném počtu utkání obdržela rozhodující gól ve druhém poločase.

Svěřencům trenéra Michala Bílka nahrává vzájemná bilance, neboť Plzeň od srpna 2009 v lize neprohrála uplynulých 23 zápasů s Ostravou. Viktorka v Ostravě neprohrála 11krát za sebou a z toho devětkrát zvítězila. Plzeň se bude spoléhat na nejlepšího střelce soutěže Jeana-Davida Beauguela, jenž ale pouze dva z celkových osmi ligových gólů v sezoně vsítil venku. Viktoriáni se také mohou pyšnit tím, že s deseti obdrženými brankami mají nejlepší defenzivu v soutěži, Slavia dostala o gól více, Sparta o pět.

Poslední vzájemný duel skončil debaklem, domácí Plzeň totiž vyhrála 4:0 po zásazích Hejdy, Brabce, Ondráška a Ba Louy.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.42 - 3.39 - 2.99
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Slavia Praha14112137:1135
2.Viktoria Plzeň14111223:1034
3.Sparta Praha14103136:1533
4.1. FC Slovácko14102227:1432
5.Baník Ostrava1373325:1624
6.FC Hradec Králové1455419:2020
7.Dynamo České Budějovice1453619:2018
8.FK Mladá Boleslav1452724:2317
9.Sigma Olomouc1445522:2117
10.Slovan Liberec1452713:2017
11.Fastav Zlín1442817:2814
12.FK Jablonec1427511:2313
13.Bohemians Praha 19051333718:2812
14.FK Pardubice1415816:298
15.MFK Karviná1205712:235
16.FK Teplice14121112:305

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (537)

Přidat komentář
fabec1222

OT: Ani covid, ani vláda, ani nová sezona Zaklínače. Nic nás nemůže zastavit, a tak přichází nová sezona zimních sportů

EF je opět připraveno, a je nezbytné, aby se navázalo na tradice zimních diskuzí. Největší experti se opět scházejí na jedom místě, aby prokázali své mnohaleté zkušenosti ze sledování TV stanic.

Ať už jste amatérský epidemiolog, naočkovaná ovce, popírač, je to jedno. Vypněte ligové soutěže fotbalu, vymažte kanály Nova Sport 3,4 a přidejte se k nám k vrcholu sportovní sezony

https://www.eurofotbal.cz/clanky/lavicka-slavi-vanoce-ve-vedru-u-plaze-ale-tradic-se-nevzda-104302/?nocount=1#forum

Reagovat
ratusek

Tak dnes se ukáže, jak na tom jsme s ambicemi. Protože soupeři z tabulky se blíží a byla by ostuda s našimi možnosti skončit hůře než na 6.místě.

A od 15:00 asi Olomouc - Hradec by mohl být dobrý zápas

Reagovat
Greny

ja dam mozna Bolku pokud tam bude moznost ze da Jarolim minuty Kadlecovi

Reagovat
Fabregas@ole

*Filovi

Reagovat
Puskas

1:1. pořád je ta Plzeň před námi, ale plichtu bychom urvat mohli.

Reagovat
Kepy_FCB

zase nevyhrajem

Reagovat
smazaný uživatel

A zpatky za ploty

Reagovat
Sosi

OT: Co ten Šilhavý a jebi nedůvěra?

Reagovat
Sosi

*jeho

Reagovat
smazaný uživatel

Citi se dotcen, ze je tohle tema vubec na stole, protoze skoncit ve skupine pred Beloruskem a Estonskem neni neuspech.

Trochu mě mrzí, že práce, kterou jsme tu udělali za tři roky, jde pořád nahoru, a teď bude naše setrvání záležet na tom, jestli postoupíme nebo ne,“ řekl Šilhavý v pořadu Dohráno Plus.

Reagovat
Coutinho10

tak to si pak jeste pustim, kazdopadne taky mi prijde celkem nefer ho vyhazovat, pokud neprejdeme pres baraz...to pak nekoho vezmeme a za 4 roky poleti taky, protoze se nedostane na MS 2026, pokud nevyhori drive....na MS je proste slozity se dostat, pokud tam je pro tymy z Evropy mene mist

Reagovat
smazaný uživatel

Tak on je problem v tom, ze Silhavy neni trener ktery te bude porad posouvat dal, on tym stabilizuje a pak ho nekomu predat, jako u Slavie.

Reagovat
ratusek

Reagovat
PlackaSKS

jako kotal

Reagovat
Coutinho10

no nevidim tady asi nikoho, kdo by ho posouval dal v horizontu delsim a jestli pod pojmem posouvat dal budeme brat jako postup na MS, tak proste si myslim, ze bliz jak letos zase dlouho nebudeme at to bude trenovat kdokoliv

Reagovat
oli9

Svedik, ale to si bude nejprve muset projít pražskýma S aby tu šanci mohl mít

Reagovat
Coutinho10

j, myslim, ze jeste ma cas a otazka, jestli by na to dokazal prepnout, ze by netrenoval denne, ale pouze jednou za cas

Reagovat
KingMaster13

Na Svědíka je brzo, navíc on se hodí spíš do práce v klubu. Za mě jedinej trenér kterej by mohl slavit úspěch je Lavička. Toho řadím na stejný levl jako Šilhavýho, možná hraje méně připosraně ale většinou po 2-3 letech mu výsledky taky zkomíraly. Takže si myslím že bychom si nějak drasticky nepomohli. Trpišák a Vrba tam nepůjdou a lepší trenéry v ČR prostě nemáme a když už tak bych je neničil v repre (Svědík, Horejš )

Reagovat
Selänne

Nebo zkusit nevypadávat hned v prvních kolech pohárů.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Nadržený šimpanz

Jdeme nahoru??? Nevim, od EURA mi to nepřijde

Reagovat
bobis21

Od eura je to pár měsíců a 5 soutěžních zápasů. Navíc nám pro většinu z nich chybělo několik klíčových hráčů kvůli zraněním. Tohle je hrozně předčasné. Taky se mi nelíbí že jako náhradu za zraněné povolal třicátníky, ale odvolávat ho kvůli tomu?

Reagovat
oli9

Reagovat
Fakt

Reagovat
mistr129

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
andrew96

Spíš je dobré vzít do úvahy větší časový interval. Včetně Eura, které když se rozpitvá, taky nebyla až taková pohádka. Na nervy už teda začíná brnkat solidně. Pokud ale vyhazov, tak s rozmyslem a dobrou náhradou.

Reagovat
Sosi

Vsak ho nikdo neodvolava, ale vyhodil bych ho uz za ty precitlively kecy, kdyz nepostoupi.

Reagovat
Selänne

Reagovat
smazaný uživatel

Udelal spoustu dobre prace, ale neda se porad schovavat za euro. Dostat se na euro s 24 tymy z nejakych 48-50 musi byt vicemene povinnost. Uhral tam fajn vysledek, ale top priorita je MS a takhle by se ten tym mel stavet, klidne obetovat cyklus ME na ukor MS. U nas to funguje obracene, treneri si stavi ME pomnik, ale jedna ucast na MS je cennejsi nez 2 ucasti na euro

Reagovat
Losinho

Přišel po prohře s Ukrajinou a ostudou s Ruskem a Austrálií, zachránil B skupinu, pak hned postoupil do A, dostal nás na EURO a na něm přes Nizozemsko do čtvrtfinále. Pak skončil třetí o bod za Walesem.

Nevim no, za mě je to spíš na pochvalu.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Selänne

Reagovat
mistr129

Reagovat
braveheart

Reagovat
smazaný uživatel

vsak rikam ze udelal spoustu dobre prace a pochvalu za to urcite zaslouzi. Ale kvalifikace MS nevypada dobre a pokud se nepovede postoupit, tak bych mu nedal lepsi znamku nez 2- na 5bodove stupnici

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
smazaný uživatel

To se zbláznil, ne? Čím jiným, než postupem nebo nepostupem by to chtěl hodnotit? Počtem gólů proti Kataru a Estonsku?

Reagovat
ratusek

Počtem golu proti diviznímu (a to jim ještě fandím) Kuvajtu

Reagovat
Sosi

Prijde mi prave dost precitlively, co maji rikat ostatni treneri...

Reagovat
John Obi Mikel

Jestli ho vyhodí ještě před baráží, bude to Výsměch s velkým V.

Reagovat
Losinho

Myslím, že od konce Jarolíma zlepšil skoro všechno. Bez výhrad to nebude nikdy, ale vyhazov by byl hroznej nesmysl.

Reagovat
inferno08
Reagovat
inferno08

No vždyť z toho článku je ta citace, ale on sám je teď opravdu podezřelý.

Reagovat
Coutinho10

Bohemka luxusne rozebrala

Reagovat
smazaný uživatel

No, tak jsme zatím na Sigmě nepředvedli skoro nic...

Nechápu teda, že si rozhodčí nechá takhle do toho kecat a Breitemu nedal kartu.

Reagovat
Tromas

Dost mě zajímá, jak to teď Bílek složí v tý obraně je to prostě průser.

Reagovat
Greny

kdybych si mel tipnout a pokuj je zdravej Hybš tak asi takhle ne ?

Havel, Hejda, Janošek, Hybš (Falta? ten je zranenej ? nebo kde je mu konec?)

Reagovat
db18

Havel, Hejda, Hybš, Sýkora

Reagovat
PlackaSKS

to by klidně mohla bejt defenzivní záloha...

Reagovat
Selänne

Chorý na stoperu

Reagovat
HorajzmAmmann

Chorý na stoperu

Reagovat
PlackaSKS

:lichna:

Reagovat
Greny

Chorý to bude zahraje jak nejvetsi kral a nebo jde v 15.minute s cervenou ven

Reagovat
ratusek

Reagovat
Salfovic

Tu dostane až v baráži na MS.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

Chorý se vykartuje do půl hodiny

Reagovat
bobis21

Penalta by za nějaký loket být mohla no

Reagovat
Salfovic

Ta 11 Plzně vypadá, že ji Bílek tahal z klobouku

Reagovat
ratusek

tvl a já ten Hradec vypl za stavu 2:0

Reagovat
Greny

ale ted vazne pokud to nejsou nejaky Bilkovi mindgames (a nebude to treba 3-5-2) tak teda klobou dolu pred Chorým ze riskuje a jde s tim zranenim co utrpel hrat a jeste na stopera kde normalne nehraje

Reagovat
$$CaptainKokotko

No právě. I kvůli tomu jsem dal na Baník.

Reagovat
Salfovic

Jak by mohla hrát Plzeň na tři stopery, když má jen jednoho ?

Reagovat
Greny

uplne stejne jak na dva

Reagovat
mistr129

Jakože stoperské trio Hejda, Chorý, Beauguel?

Reagovat
John Obi Mikel

Havel-Hejda-Sýkora.

Reagovat
Salfovic

To jako vážně

Reagovat
John Obi Mikel

Trošku průchoďák, no.

Reagovat
Salfovic

Právě, Havel hoří v bránění i na beku.

Reagovat
John Obi Mikel

Sparta tak tehdy hrála proti Villarealu.

Reagovat
smazaný uživatel

Bod ze Sigmy po průběhu super. Vlkanova to solo pred penaltou fakt vyborny.

Reagovat
$$CaptainKokotko

Reagovat
Greny

hodte sem pak nekdo stream na Banik s Plzni diky

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
$$CaptainKokotko

Baník výhra, červená v zápase a jsem 3k plus.

Reagovat
Salfovic

Kalvach 4 žluté za 6 zápasů, to snad nedokázal an Ljevakovič.

Reagovat
John Obi Mikel

Budínský

Reagovat
ratusek

na pána. Na rozchytání

Reagovat
bobis21

Já věděl že tento zápas bude spíš na rum než na pivo

Reagovat
John Obi Mikel

Začíná to zajímavě. Kaloč teď taková patička

Reagovat
ratusek

to to začíná tvl

Reagovat
Losinho

Chorý do repre

Reagovat
smetos

Zda se mi nebo hriste je fest promocene? A rozhodci uz to zeslonili

Reagovat
cubinho

Chory uplne mimo, bude jeste sranda

Reagovat
C-M@ster

GOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
ratusek

klasika. z hovna. meleme je a z hovna dostanem gol

Reagovat
John Obi Mikel

Juroška se na něj vykašlal.

Reagovat
ratusek

my prostě gol první dostat musíme

Reagovat
bobis21

Juroška ukázkově dodržoval rozestupy

Ale to že v přenose neukážou záznam ofsajdových situací je fakt nesmyslný trend.

Reagovat
ratusek

z toho jediného záberu co byl, tak offside ne. ale asi to zkresluje. nevím

Reagovat
bobis21

No ten záběr byl úplně k ničemu právě, proto ho ukázali

Reagovat
Kepy_FCB

ofsajd byl , vždyť se tam nikdo ani nehádal a publikum hučelo minimálně

Reagovat
Salfovic

Tak nechtějí aby jim zavřeli stadion.

Reagovat
Kepy_FCB

tvl takové góĺy dostávají amatéří od profi

Reagovat
ratusek

Kuzmo ty vole, co chceš víc. stačilo se zeptat

Reagovat
John Obi Mikel

"Tak kampák Kuzmo Kuzmiči? "

Reagovat
Salfovic

Nó, nemá talent.

Reagovat
Kepy_FCB

|Kuzmane už druhá...

Reagovat
John Obi Mikel

Proč Hruška zdržuje ve 27.minutě?

Reagovat
Paprika

Hold nejlepsi liga na svete

Reagovat
Salfovic

To je profesní deformace z dlouholetého působení v Příbrami.

Reagovat
bobis21

Budinského hra nohama je horší než moje ty vole

Reagovat
Greny

Jako nejsem trenér jo ... Ale proč kdyz vím že stopera hraje borec kterej má dvě přednosti důraz a hru hlavou tak mu to ulehčil tím že hraju přes něj dlouhý nakopy....

Reagovat
John Obi Mikel

Je navíc vidět, že při přihrávkách za obranu po zemi, moc jistý není.

Reagovat
Kepy_FCB

ani náhodou

Reagovat
bobis21

Takže na druhé straně se penalta ani neřeší a tady se pískne kontakt který rozhodčí 3 minuty hledá jo? No jo, my hrajeme s Plzní

Reagovat
$$CaptainKokotko

Na druhé straně to bylo úplně stejné ne?

Reagovat
C-M@ster

Mrknu na to, ve které minutě to cca bylo?

Reagovat
John Obi Mikel

+-30.

Reagovat
ratusek

běžte do piče čuráci zkurvení. na druhý straně se to samozřejmě nepískne.

Reagovat
cubinho

Reagovat
$$CaptainKokotko

Za mě malá intenzita a nepískal bych. Jinak už mě ten zápas sere. Komot se na to divá několik minut. Hruška zdržoval několik minut a není žlutá.

Reagovat
$$CaptainKokotko

*Kokot

Reagovat
Salfovic

Jenže v dnešním buzerantském fotbale stačí jakákoliv intenzita. Já bych tohle nepískal, ale při dnešním výkladu jasná.

Reagovat
ratusek

no jo, hrajeme proti Plzni. ani mě to nepřekvapuje

Reagovat
Salfovic

Tak Plzeň je mistr v promrdávání vedení 0:2.

Reagovat
iamek

Noticky jsou jasně rozdaný

Reagovat
smetos

Reagovat
Kepy_FCB

kurwa dyť Plzeň by vyhrála v suchym triku i bez tlačenky

Reagovat
John Obi Mikel

Udržet Csaplára do půlky, do druhé tam poslat Sora a vyrovnat.

Reagovat
kbtk23

Jako že mě to vůbec překvapuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasna

Reagovat
Kepy_FCB

za týden nám to vykompenzují, uvidíte

Reagovat
Paprika

Piskat se to dalo, tak nebrecme…

Mnohem vice me sere, ze Nas opet skoli absencemi zdecimovana Plzen! A aby toho nebylo malo tak Plzen s Chorym na stoperu…

Ostuda a posledni zapasy jasne ukazali ze tam neni zadny posun… dneska jsem fakt nasrany jak cyp, protoze jsem veril ve vyhru…

Reagovat
John Obi Mikel

Však dnes nehrajete zase tak zle. Šance jste měli.

Reagovat
ratusek

a to nás čeká ještě 5 zápasů, kde budou tak 4 body. a hezky padneme do prostřední skupiny trapas

Reagovat
John Obi Mikel

Karviná, Zlín, Budějky, Pardubice a my. A ty čekáš jen 4 body?

Reagovat
ratusek

jo hned ve středu Karviná ukořistí první výhru a pak se to poveze

Reagovat
Kepy_FCB

9b jinak změna trenéra

Reagovat
Paprika

Tipuju 5b a zmenu trenera…a tak porad dokola…

Reagovat
Kepy_FCB

příští rok 100let, musíme se o něco aspon pokusit

Reagovat
bobis21

A koho byste si představovali? Volní mě napadají Látal, Hapal, Lavička, Hašek, Hoftych?

Reagovat
John Obi Mikel

Hašek

Reagovat
bobis21

Já to nepsal jako trenéry které bych chtěl, jen jsem přemýšlel kdo by měl být volný. Haška prosím ne

Reagovat
Salfovic

Tak k Baníku, sázející na odchovance, by se hodil Lavička. Ani Hoftych by nebyl špatnej, kdybyste rezignovali na koukatelnej fotbal.

Reagovat
bobis21

Máš pocit že v tomto ohledu máme momentálně na co rezignovat? Vám se ten fotbal jako líbil pane Salfovic?

Ze zmíněných by mi nevadil Látal, ale ten by prostě musel dostat čas. A nějak se mluvilo o tom že Hapal se zná s Brabcem, takže ten nám možná hrozí i reálně

Hlavně kurva neměnit trenéra každý rok, to nikdy nikam nepovede.

Reagovat
John Obi Mikel

Chelsea to docela vychází.

Reagovat
bobis21

Tak ještě nám najdi toho ropáka který do nás bude sypat prachy a můžeme se bavit

Já si teda pořád stojím za tím že měl zůstat Kozel (a teď do mě!)

Reagovat
KingMaster13

Nesponzoruje vás náhodou MOL?

Reagovat
ratusek

Kozel? ani omylem. A Látal už vůbec ne. o Hapalovi ani nepíšu. není moc na výběr, takže budem trpět Smetanu

Reagovat
Paprika

Totalne jsme projebali Vrbu, ale to vsichni vime…z napsanych jmen bych klidne zkusil Lavicku, zbytek silenost

Reagovat
Kepy_FCB

Reagovat
KingMaster13

Lavička jednoznačně. Po Vrbovi s Trpišem je na pomyslném stupínku za nima právě on a Jarda Šilhavý ale ten je u repre.

Reagovat
Wyrda

jako ta psychika hráčů t je strašně. Prvních. 10 minut to vypadalo na 3-0 pro Baník a po tom gólů mosquery se upne sesypali a zas hrajou uplne silene. Přitom kdyby to chodilo zleva a alamasi si zbyhal přes choreho tak to bude smrdet aspoň pencli pokaždé

Reagovat
bobis21

Juroška zatím asi nejhorší zápas v Baníku Dal bych Ndefeho na beka a poslal tam Sora/Azeveda. I když dneska je asi jedno kdo tam bude ...

Reagovat
C-M@ster

Se divím, že se tu víc neřešil ten ofsajd... Podle vás byl?

https://pbs.twimg.com/media/FEpy920XMAEuG4Y?format=jpg&name=large

Já to poznat nedokážu

Reagovat
Salfovic

Z tohoto úhlu poznáš leda hovno.

Reagovat
bobis21

Reagovat
mistr129

Tipnul bych si, že kopačku mají oba na stejné úrovni, ale Almási je předkloněný

Reagovat
John Obi Mikel

Jako minule. Nemaj čáru, z VARU to nepoznaj , tak to nechali na asistentovi na hřišti.

Reagovat
bobis21

Pak se ale nabízí otázka, jaký má význam to pouštění akcí a mávání ofsajdu až dodatečně, když ofsajdy VAR stejně nemůže opravit? Nedělají to pak čároví u nás náhodou úplně zbytečně?

Reagovat
mistr129

Tak ti rozhodčí nemohou rozhodovat na základě toho, kde je na tom konkrétním stadionu kamera že jo. Tudíž se počká s tím, že buď bude z videa něco poznat, nebo nebude a bude se řídit verdiktem pomezního

Reagovat
bobis21

No nevím o tom že by v případě nějaké těsné situace u nás změnili verdikt, ale možná si to jen nepamatuji.

Reagovat
mistr129

Hele to teď taky vůbec nevím, ale řekl bych že se parkrat pomezní umávli i u netěsné situace

Reagovat
bobis21

No jasně. Ty situalce které nejsou těsné ale mají mávat i teď hned, takže to žádná změna není. A ty těsné zase VAR nezmění, takže je to opravdu zbytečná činnost.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Kepy_FCB

byl,o délku chodidla a pár cm

Reagovat
smazaný uživatel

O fous.

Reagovat
Kepy_FCB

pěkná tečka

Reagovat
bobis21

Kaloč do repre!

Reagovat
Kepy_FCB

rakááááááááááá

Reagovat
cubinho

Jasna!

Reagovat
Kepy_FCB

uvidíte že to vytáhne za 16ku

Reagovat
John Obi Mikel

Ani to ne.

Reagovat
Kepy_FCB

Hm, má strach že by se mu ještě zápas mohl vymknout, ubožák

Reagovat
Paprika

Ty voe ja ten VAR fakt nechapu, o to si myslim ze nejsem uplny debil

Reagovat
John Obi Mikel

Podle mne rekli, ze to bylo venku a ze primak var neresi.

Reagovat
cubinho

Vsak byla uvnitr!

Reagovat
John Obi Mikel

Podle mě ruka.

Reagovat
bobis21

To fakt?

Reagovat
Skalda29

ruka, a přímák z lajny

Reagovat
John Obi Mikel

Může vůbec po videu nařídit jenom přímák?

Reagovat
bobis21

Nemůže. Ale tady ani nebylo proč...

Reagovat
Skalda29

Asi ne, možná proto to neuznal a bude to brané jako chyba rozhodčího

Reagovat
Shevchenko

lajna ale patří do šestnáctky

Reagovat
Skalda29

Tak bez zdi

Reagovat
Shevchenko

Staré pořádky, nic se nemění. Zápasy s Plzní už budu jen bojkotovat.

Reagovat
Liquid

vakcinační degenek brečí nemáte na to hrát nahoře

Reagovat
Shevchenko

Uvědomuješ si, že si fakt neuvěřitelně trapný?

Reagovat
cubinho

Tak to je uz vysmech

Reagovat
JarousFCB

Jasný faul taky nepiskne

Reagovat
HorajzmAmmann

Výsměch. Zivej nanuk z Ostravy neodjede...

Reagovat
Greny

Jednu žlutou za Sýkoru druhou za Kačera ať je sranda

Reagovat
Greny

Chory jak to tam uklidil...

Reagovat
John Obi Mikel

Tady je ten ofsajd úplně jasný. Ale Fleišman hezké řešení.

Reagovat
bobis21

Jednou se i tento rozhodčí trefit musí

Reagovat
Dru Zeree

Chorý je neuvěřitelný kopyto. O to víc je až trapné, že Baník není schopen dát gól.

Reagovat
HorajzmAmmann

Dal 3

Reagovat
Salfovic

Mikrosituace

Reagovat
wwwx

Konečně se Chorý trefí a rozhodčí to neuzná. Naštve.

Reagovat
Dru Zeree

No konečně

Reagovat
John Obi Mikel

Tak do třetice

Reagovat
cubinho

Konečně! Citim velky obrat!

Reagovat
bobis21

Čeští komentátoři nezklamali, Sora si spletl s Ndefem

Reagovat
John Obi Mikel

Rasisti.

Reagovat
ratusek

Chorý tam lítal jak větroplach. A Klíma se štěstím. má volnou bránu ale dá to kousek od Hrušky. Ještě, že to prošlo

Reagovat
Kepy_FCB

no sudího čeká horkých 20minut aby mu zůstal slíbený výdělek

Reagovat
ratusek

Sýkoro hraj do piče

Reagovat
Greny

To byl beztak fanoušek Slavie na bundě TS - tribuna sever

Reagovat
John Obi Mikel

Fanoušci zkušeně přerušili tlak Baníku.

Reagovat
mistr129

Ale to k tomu patří, hráčům to přece pomůže

Reagovat
lichna.

Reagovat
Paprika

Prosim te jaky tlak? Od golu se zadny tlak nekonal :/

Reagovat
John Obi Mikel

Klíma

Reagovat
cubinho

Joooooooo!

Reagovat
Kepy_FCB

gooooool

pome je dorazit

Reagovat
smazaný uživatel

dobře to tam najebal

Reagovat
Dru Zeree

Jooo řežte ty parchanty

Reagovat
Paprika

Pekne Klima! Fakt dobra prace :) priste zaklad, protoze Laco z toho kapanek vypadl…

Reagovat
bobis21

Nebo oba. Přijde mi že tohle rozestavení nám už nějakou dobu nesedí.

Reagovat
Paprika

Jn, proste to chce nejakou zmenu

Reagovat
Salfovic

No, jako bych to nepsal. Otázkou jen je, proč jsem na to nevsadil

Reagovat
smazaný uživatel

Csaplár opět úřaduje

Reagovat
Salfovic

Plzeň v tom za poslední dobu nemá konkurenci.

Reagovat
John Obi Mikel

Csaplár sklapl

Reagovat
Shevchenko

Klíma parádaaa Tomu to moc přeju ať se chytí

Reagovat
Salfovic

Ještě k té ruce, kdyby byla ve vápně, tak to měla být penalta? Já už se v tom neustále měněném výkladu pravidel ztratil, takže nevím. Úmysl žádnej, ruka v přirozené pozici, zmaření šance asi taky ne.

Reagovat
mistr129

Nevím o co šlo, ale určitě to u obranného zákroku ve vápně není přísnější než na půlce hřiště. Akorát by neplatil gól, kdyby ten hráč před vstřelením takhle zahrál rukou

Reagovat
Kepy_FCB

nebyla v přirozené, ta je na boku ale on si to zpracovával rukou míč padající na břicho

Reagovat
Salfovic

Tak měl jí normálně u těla, žádné máchání. A o nějakém zpracování bych vůbec nemluvil, mu přistál na ruce ani nevěděl jak

Reagovat
Kepy_FCB

ty chodíš s rukama před břichem?

Reagovat
Kepy_FCB

+ 7 min.

Reagovat
John Obi Mikel

Bogel jasná červená

Reagovat
John Obi Mikel

Resp. 2.ŽK

Reagovat
mistr129

Ty se Plzeňákům teď dávat nesmí, co kdyby udělali nějaké prasárny další 2 hráči a museli by dohrávat v 8? To by přece bylo nefér a devalvovalo vítězství soupeře

Reagovat
Imos

Sýkora i Bogel měli dostat druhou žlutou podle mě

Reagovat
cubinho

Chory

Reagovat
John Obi Mikel

Chorý

Reagovat
bobis21

Být na hřišti se Svozilem a nebýt přitom nejvíc simulující stoper, to se musíš opravdu snažit

Reagovat
bobis21

*být

Reagovat
John Obi Mikel

Ono zrovna i u Chorého to není poprvé, co to dělá.

Reagovat
ratusek

jako vyrovnání dobrý, ale konečná remíza je stejně na hovno.

ale ono se do kopce hraje těžko, na druhou stranu bysme měli porazit tuhle Plzeň navíc doma i proti přesile

Reagovat
Imos

A Chorý teda neuvěřitelnej ubožák

Reagovat
John Obi Mikel

"Největší ostuda, co kdy v Plzni byla"

Reagovat
Imos

a to je tam v tomhle ohledu mega konkurence

Reagovat
Mass

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
djiros

Za Chorého se musí stydět i spoluhráči, hlupák

Reagovat
Salfovic

To je výhoda simulujících obránců, rozhodčí jim to většinou sežere.

Reagovat
Dru Zeree

Jak zařval

Reagovat
Greny

Na výsledku tohoto zápasu nejvíc vydělají v Praze

Reagovat
John Obi Mikel

Tady spokojenost

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Liquid

Proč myslíš, jakože se Sparta a Slavie má bát Baníku ?

Reagovat
smazaný uživatel

Wtf

Reagovat
Greny

Slavia hlavně Brna ale to až příští sezonu Jsme s vama už 3,5 roku neprohrali

Reagovat
Losinho

Reagovat
ratusek

Reagovat
Coutinho10

lepsi by byla vyhra Baniku, ale vzhledem k okolnostem aspon ten bod

Reagovat
Martin9719

Slušně prokaučováno. Chorý to byl jen tanečník a ne stoper, souboje žádný, vůbec nevěděl jak se má pohybovat, a zbytek týmu? Ten se na to radši vysere po poločase když je jasný že dnes nemůžeme hrát na obranu. Katastrofálně prokaučováno, když jsme dostali na 2:2, najednou to zase hrát šlo.

Reagovat
cubinho

Až ted jsem si všiml, že Chorý u toho prvního gólu prohrál 2 souboje. Byl taky u obou gólů z ofsajdu a taky u gólu druhého. Povedený výkon

Reagovat
smazaný uživatel

Pro něj určitě povedený, konečně byl u nějakých gólů

Reagovat
Losinho

Dneska to jdu zkontrolovat osobně, takže neprohra Jablonce jistá. Za baráky.

Reagovat
KoryVCF

tak to nechoď nechci vidět holomajznu

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
ratusek

tvl neexistuje možnost, že by měla být vaše ztráta. Ta konstelace je daná naprosto jasně.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak dneska Sparta padne! Slovácko do toho!

Reagovat
Imos

Reagovat
ACSeRw!n

zapas sem nevidel, ale brekot polaku vzdy potesi

Reagovat
Banikovec7

Že to píšeš ty, po tom cos tu převáděl u našeho zápasu

Reagovat
ratusek

Reagovat
smazaný uživatel

V rámci možností asi nejlepší sestava. Možná jen Sáček místo Pavelky.

Reagovat
ACSeRw!n

FB Viktorky :

Podařilo se nám konsolidovat obranu, dopředu nám zatím chybí kvalita, říká po bezgólové remíze kouč Martin Pulpit.

Reagovat
Fakt

3 zápasy, skóre 0:1

Reagovat
smazaný uživatel

Krejčí st.

Reagovat
Coutinho10

jak ten kurz na Spartu jde nahoru pri jejich sestave

Reagovat
PISTOLERO

Už 2.83

Reagovat
Coutinho10

absolutne nechapu

Reagovat
smazaný uživatel

Štětina efekt

Reagovat
fabec1222

I tak byl moc nízkej

Reagovat
dave30

Tak Vrba už začíná taktizovat? Co to bylo s tím Krejčím ml.?

Reagovat
Dave LFC

no hrozilo, že by mohl jet na repre, tak byl zraněnej

Reagovat
dave30

Reagovat
Bakary3

To bylo kecu na slavisty

Reagovat
KingMaster13

Alijagič, ten musí do áčka jednoznačně

Reagovat
John Obi Mikel

Já nechápu, že Suchopárek radši vezme do repre Sejka, co má 4 góly, než Alijagiče, co jich má 11.

Reagovat
ACSeRw!n

cesi by meli mit prednost

Reagovat
Selänne

Reagovat
Imos

Reagovat
frankiefcb

Ten bude dělo.

Reagovat
KingMaster13

A reálně bude místo něj v áčku dostávat minuty Tecl

Reagovat
naheCZ

Reagovat
smazaný uživatel

Štětina už úřaduje, krásně Slovácko

Reagovat
didosh

Slovácko luxus gol

Reagovat
Greny

To byla penalta ne? Mu dal ten první sparťan rukou do rypaku ne?

Reagovat
Martin10

Já bych tohle nepískal, ale ve světle té včerejší na Baníku nebo těch ze zápasu ACS s FCB, by to asi penalta měla být...

Reagovat
ACSeRw!n

chapu, ze tam chtel dat Krejciho nalevo, protoze je dozadu lepsi nez DMK, ale ten Haraslin napravo je polovicni

Reagovat
Selänne

Minčev je tak hloupej hráč

Reagovat
John Obi Mikel

Štětina

Reagovat
djiros

Štětina je neuvěřitelná parodie na stopera

Reagovat
ACSeRw!n

kulturista Stetina

Reagovat
smazaný uživatel

Štětina je génius, představuju si, že podobně by mohl na hřišti vypadat Vémola

Reagovat
smazaný uživatel

Grznar

Reagovat
smazaný uživatel

Lumir z ulice.

Reagovat
naheCZ

Štětina Jurečka

Reagovat
Selänne

Štětinu a Krejčího rovnou do béčka, tohle nemá cenu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PISTOLERO

Štětina

Reagovat
Wyrda

Slovacko efektivni, Sparta si s nima neví vubec rady.

Reagovat
Selänne

Můžeme si za to sami. Dostaneme lacinej gol z první jejich šance a od té doby si můžou hrát to svoje.

Reagovat
Wyrda

Taky mohlo Slovacko zalezt a branit 1:0 ale to se nestalo

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta titul nojo..par hracu v repre, zraneni... jestli jim nebylo lip, kdyz uz od nich nikdo nic necekal.

Mit Stetinu po tom vsem na vyplatni pasce je psycho. Meli ste ho pakovat po tom co nam nahral v edenu na gol tim kopem do vlastni hlavy.

Reagovat
smazaný uživatel

V poločase pro Spartu ideální výchozí pozice, takže jestli to v 2. poserou, tak by měli jít do Prahy pěšky.

Reagovat
smazaný uživatel

Slovácko v naprosté pohodě A to ještě nenastoupil Cicina, ten dá obraně se Štětinou hattrick za 15 minut.

Reagovat
pingla

Reagovat
smazaný uživatel

Štětina takovej bodybuilder a Jurečka ho odstrčí a ani nezabere

Reagovat
Jackmaker1989

Konečne ale na Slovácku skoro plný dom. Im to fakt nejde nepriať. Hlavne, že u nás kokoti chcú 200 ľudí na zápasoch.

Reagovat
smazaný uživatel

Je oficialne vyprodane

Reagovat
smazaný uživatel

U nás to brzy zavřou taky, tady se zatím nedělají žádná opatření jen proto, že Babiš chce Fialovi předat zemi v co nejhorším stavu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak on Fiala taky moc neví co chce dělat. Celou dobu před volbama to byl vždycky jen opak toho co Babiš

Reagovat
mistr129

Což dost souvisí i s tím, že Babiš dělal většinou opak toho, co se dělat mělo

Reagovat
smazaný uživatel

Hele já taky volil změnu. Ale zas si nemyslím, že Fiala a celkově opozice byla nějak rozumná, co se týče covidu. Ono se to teď taky ukáže.

A jediná jejich výmluva bude, že za to může Babiš

Reagovat
dave30

Jj, ono to bude zřejmě tím, že asi nikdo na světě přesně neví, co se mělo a má dělat.

Reagovat
mistr129

To si taky ohledne covidu vůbec nemyslím, jen říkám, že kdyby se ta opatření losovala náhodně, tak to dopadne lip než co vymýšlela současná vláda

Reagovat
dave30

Když se mrkneš za hranice, tak ono to všude bylo plus mínus stejné. Jak říkáš, takový generátor náhodných opatření. Ale ono je to těžké, když narazíš na problém, který tady hodně dlouho nebyl.

Reagovat
mistr129

Tak podle grafu excess deaths co jsem zrovna dneska viděl jsme byli jedni z nejhorších, těch nadúmrtí bylo ještě víc než hlášených na covid myslím

Reagovat
smazaný uživatel

O tom jsem zase někde četl, že v jiných zemích se ne každý zemřelý testuje na to jestli má covid. Ale jako nevím, osobní zkušenost s tím fakt nemám

Reagovat
mistr129

No tak excess deaths je statistika srovnávající počet úmrtí v tom daném období (roce) s nějakým průměrem v předchozích obdobích (letech), tudíž s tím nijak manipulovat nejde a vůbec z toho samo o sobě nevyplývá, jestli to bylo na covid nebo ne. Stejně tak to mohlo být na základě zanedbání lékařské péče, protože kvůli covidovým pacientům nebyly kapacity pro ostatní

Reagovat
dave30

No vidíš. Vždy jde o to, jak ta čísla chceš uchopit. Ještě nedávno se někomu hodilo, že ta úmrtí jsou nesmyslně vysoká a uvádí se tam i lidé, kteří na covid vůbec nezemřeli. Dnes se hodí něco úplně jiného. Prostě vždy je to o úhlu pohledu (jak to kdo chce vidět) .

Reagovat
mistr129

Viz výše

Reagovat
dave30

jj,ok

Reagovat
7kaka7

a v 90% to bude pravda

Reagovat
dave30

Předpokládám, že Babiš to prasil i jinde ve světě. Je to člověk neskutečných schopností.

Reagovat
7kaka7

To je další bagatelizace.... snižování odpovědnosti argumentem, že i jinde jsou problémy, za který přece ta osoba nemůže.

Reagovat
dave30

To máš pravdu. Jde ale o to, že žádný problém nikdy není ani úplně černý, ani úplně bílý.

Reagovat
7kaka7

tak o tom není pochyb vinit ze všeho jednoho člověka, je úplně stejný nesmysl jako ho veškeré zodpovědnosti zprošťovat.

Reagovat
dave30

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
djiros

Ještě nenastoupili ke korytům a už se jim připravuje obhajoba.

Reagovat
7kaka7

to můžeš otočit i obráceně...ještě od nich neodešli a už se jim připravuje obhajoba proti těm co příjdou po nich

Reagovat
dave30

S touto logikou za všechno může Adam a Eva.

Reagovat
7kaka7

Právě.....proto mi přijde zcestný říkat, že fakt, že si něco posral má zlehčovat to, že tě ten po tobě za to bude kritizovat a vinit

Reagovat
dave30

Vždy je to o tom, co se komu hodí. Bylo, je a bude.

Reagovat
7kaka7

Takže když někdo něco dělá špatně, tak ten druhý ho za to nemůže kritizovat, protože je v pozici, že se mu to hodí?

Reagovat
dave30

Jde o to, že za pár dní, měsíců či let se všechno jeví úplně jinak.

Reagovat
7kaka7

Tak 100% nicméně můj názor je, že Babiš bude vnímán ještě daleko hůř než teď... v historickém kontextu.

Reagovat
dave30

I to je možné.

Reagovat
Jackmaker1989

Až na to, že 200 ľudí na futbale je pičovina a každý to vie. Hlavne, že v kine môže byť aj 150.

Reagovat
dave30

Tady je to úplně jedno. Pokud by nebyl nějaký úplný tvrdý lockdown (ale na ten by bylo podáno asi tisíc žalob), tak by opatření asi tak 50% lidí nedodržovalo. Takže toho zřejmě Babiš využil a nedělají téměř nic, ať se v tom Fiala vykoupe. Ještě by měl přesvědčit Zemana, ať nedělá obstrukce, Aby se toho mohl Fiala ujmout co nejdříve. Jsem totiž přesvědčený, že ani Fiala neví, co má dělat. A předpokládám, že ti odborníci, co téměř 2 roky vědí, co se mělo a má dělat, tak zřejmě o nějakou funkci s odpovědností nebudou mít zájem.

Reagovat
fabec1222

A to počkej, jak ty lidi, co volili SPOLU proto, že je Babiš nasral kvůli Covidu, tak zas rychle přejdou někam jinam

Reagovat
dave30

Takový nekonečný covidový řetězec.

Reagovat
fabec1222

Tak tak

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Greny

Stejně je to prdel jak Kadlec vyniká na tom hřišti jako nejlepší stoper

Reagovat
7kaka7

Pro Slovácko ideální soupeř...tým od kterého se čeká, že bude tvořit ale zároveň na to nemá v téhle sestavě a formě kvalitu.

Reagovat
John Obi Mikel

Jj, Slovácko hraje jednoduchý fotbal s rychlým přechodem. Už takhle přehráli Boleslav a dnes to vypadá podobně.

Reagovat
7kaka7

V podstatě by bylo lepší se zatáhnout a nechat tvořit Slovácko, než tedy ten pokus o tvorbu hry. Ale na zanďoura Sparta taky hráče nemá

Reagovat
John Obi Mikel

Tvl nákop, hlavička, náběh, Štětina, gól Krása

Reagovat
pingla

kočka myš, dejte jim bůra

Reagovat
naheCZ

Štětina nejlepší stoper

Reagovat
smazaný uživatel

dejte tam místo Štětiny kužel, bude užitečnější

Reagovat
Jackmaker1989

Štetina do piče

Reagovat
Fakt

Štětina si dneska maže Spartu na chleba

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Proc toho picusa mate furt v kadru vy kokoti.

Reagovat
eder

Smrt Spartě

Reagovat
Kixi Syhimour

Sparta

Reagovat
REPLIKATOR

Sparta

Reagovat
eder

Smrt Spartě

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
dondinho

Štětina byl včera někde pařit ...asi...takhle průchozí stoper to je "nádhera"

Reagovat
smazaný uživatel

Jakoze jinak hraval vzdycky dobre jo? Ok

Reagovat
dondinho

jak jsi na to přišel ?

Reagovat
dave30

No že tě napadla ta pařba, když hraje tak hrozně. To vyznívá, že bez pařby by hrál lépe.

Reagovat
smazaný uživatel

Diky

Reagovat
Kixi Syhimour

Nemá někdo vide gólů, abych se mohl pokochat Štětinou?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Kixi Syhimour

aha, u české ligy pořád jsou, máš mé díky

Reagovat
dave30

Tak u toho 2. a 3. gólu vypadal jak nějaký 60 kilový dorostenec.

Reagovat
Kixi Syhimour

neuvěřitelná tragédie

Reagovat
Greny

Chorý > Stetina

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
KingMaster13

Pardubice Kolikátá že to je penalta co nedali?

Reagovat
John Obi Mikel

V posledních čtyřech zápasech třetí.

Reagovat
KingMaster13

A předtím taky snad 2 nedali v prvních kolech, to je masakr

Reagovat
John Obi Mikel

Co koukám na livesport, tak maj jenom tyhle 3.

Reagovat
KingMaster13

Jo? Já měl za to že už jich nedali víc

Reagovat
mistr129

Byla nějaká statistika, že ta jejich co nedaly asi ve 12. kole byla vůbec první neproměněnou v letošní sezoně

Reagovat
Greny

Spíš proč kopou tolik penalt? Nevím zda to byli vždy penalty ale oni byli dříve dost napojeny na Berbra

Reagovat
KingMaster13

Hele ono že kopou tolik penalt není hned důvod tam hledat konspirace. Snaží se hrát útočně tak k tomu mají víc příležitostí

Reagovat
Stannis Baratheon

Reagovat
John Obi Mikel

Tuhle už Červ proměnil

Reagovat
KingMaster13

Musel tam přijít někdo od nás

Reagovat
John Obi Mikel

75 minut, 1 střela na bránu od Sparty.

Reagovat
7kaka7

To je v zápasech kdy ten prohrává tým 0:3 docela běžný jev, nevim co by na tom jméno Sparta mělo měnit.

Reagovat
smazaný uživatel

Pavelka

Reagovat
Mönchengladbach

Tepláčky padáček!

Reagovat
smazaný uživatel

Sralta

Reagovat
Martin9719

Tak pokud Teplice chtějí pokračovat s Jarošíkem tak ve druhé lize bude stadion s parametry jaký tam asi dlouho nebyl..

Reagovat
John Obi Mikel

Hezký

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

CICILIA - NOVÝ PELÉ

Reagovat
John Obi Mikel

Tohle se mi moc líbí

Reagovat
naheCZ

Cicilia pěkně Dočkal

Reagovat
C-M@ster

To uznali?

Reagovat
Jackmaker1989

Nechapem.

Reagovat
naheCZ

Taky se divím...když si vzpomenu, jak nám jednou neuznali gól, protože 2 minuty předtím byl míč v autu...jako asi chápu, že nechtějí chodit už moc dozadu zkoumat, ale tady to furt ovlivnilo tu útočnou akci bych řekl

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
iHawX

videorozhodčí asi chtěl stihnout dřívější vlak

Reagovat
REPLIKATOR

Slovácko titul

Reagovat
Jackmaker1989

1. nebol tam ofsajd Ciciliu pri tom centri?

2. Dočkal dalšia strata pred golom, skvele

Reagovat
Remt

Nerozumím tomu co řekl komentátor - Akce už byla zahrána. Co to je za hloupost.

Reagovat
smazaný uživatel

Byla to uz uplne jina akce no. dement.

Reagovat
John Obi Mikel

Asi jako, že už měli Sparťani míč na kopačkách.

Reagovat
ACSeRw!n

prej situace byla zahrana

Reagovat
oli9

Pěkně je Slovácko mele Sparta totálně trapná

Reagovat
smazaný uživatel

Dočkal opět prokázal svůj cit pro přihrávku

Reagovat
dondinho

i když by zasloužili vrátit se do Prahy po svých, tak to se asi nedá čekat...ale aspoň vlakem s ČD by je mohl Vrba za trest poslat

Reagovat
smazaný uživatel

To by ale kvůli ČD nestihli odlet do Skotska. I když ono asi stejně po tom dnešním představení bude lepší tam poslat béčko.

Reagovat
7kaka7

Dneska by bylo lepší stát ve vápně a odkopávat míč na půlku...prohrálo by se max 1:0, bez skvělých asistencí hráčů Sparty by si Slovácko tolik šancí nevytvořilo.

Reagovat
John Obi Mikel

Tohle bylo moc hezké.

Teď jsem zvědav na nás, nemám z toho dobrý pocit.

Reagovat
naheCZ

Tak Jablonec na tom je hodně špatně, takže věřím v dobrej výsledek

Reagovat
John Obi Mikel

Právě proto, že musí nutně zabrat, tak čekám těžké utkání.

Reagovat
Igner Farnsworth

To se mi ani nechce věřit, že jsem při smyslech. Takový výkon podat wtf

Reagovat
exse

Třetí výhra v nastavení po sobě. Ten Baníček ještě dáme, ne že ne.

Reagovat
John Obi Mikel

Ten Kozlik je hroznej klikař.

Reagovat
Coutinho10

dobra

Sestava: Mandous – Bah, Ousou, Kačaraba, Oscar – Holeš, Hromada – Masopust, Stanciu, Olayinka – Kuchta

Lavička: Kolář, Ekpai, Madsen, Krmenčík, Schranz, Traoré, Lingr

Reagovat
John Obi Mikel

Až na Hromadu fajn.

Reagovat
John Obi Mikel

Schranz už je na lavičce.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

S Holesem a Stanciuem klidne hrat muze. Vedle nich se ztrati.

Reagovat
naheCZ

Tak snad nedostane červenou kartu a neztratí se úplně.

Reagovat
KingMaster13

Tam jde o to aby neudělal nějakej hovaďáckej faul a jakože to umí

Reagovat
smazaný uživatel

Jeden muze..snad.

Reagovat
KingMaster13

Raději ne

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Mass

Díky dvěma DM můžou krajní beci hrát víc dopředu..

Reagovat
John Obi Mikel

Tak já mám problém s ním osobně, ne s tím, že hrají 2 SDZ.

Reagovat
Mass

Na můj vkus moc zbytečně fauluje.

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Greny

Vrba a rozhovor super .. dneska nebyl podrážděný a smekam jak to vzal

Reagovat
20DollarsInMyPocket

A co mel rict jinyho, kdyz dostal ctyrku od Slovacka? Jeste aby byl podrazdenej

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Spejbl

Tak furt mohl podrážděně říct: "Kdyby rozhodčí (správně) odmávali ofsajd u čtvrtého gólu, měli jsme ještě do konce zápasu velkou šanci to obrátit..."

Reagovat
jeb_ka

A to bylo poslední Štětinovo vystoupení ve Spartě, tohle Vrba nepřekousne

Reagovat
Bruny

Teď je aspoň vidět, jak moc chybí Čelůstka. Často se na něj pindá, ale když hraje tak je obrana úplně jinde. Bez něj to vypadá jak obrana Sparty, kterou jsme znávali např. pod Jílkem.. Taky je krásně vidět na které hráče se Sparta nemůže spolehnout.. viz Štetina, Vindheim, Krejčí st., ale také hlemýžď a alibista Pavelka...a dalo by se jmenovat i dál..

Reagovat
naheCZ

Mandous

Reagovat
John Obi Mikel

Roh ne?

Reagovat
Mass

Tak střílel Masopust, to se bere automaticky jako vedle

Reagovat
John Obi Mikel

Udělali z Masíčka dřeváka

Reagovat
Coutinho10

pomezni asi spal nebo nevim

Reagovat
mistr129

Otočený roh, máme alibi pro případnou prohru

Reagovat
Mass

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

Karma

Reagovat
DieFohlenBMG

Wtf

Reagovat
mistr129

Reagovat
John Obi Mikel

Oleeeeeeej. Skvělý začátek zápasu

Reagovat
Coutinho10

Goooaaaaaaaaaaaal Olieeeeee

Reagovat
Selänne

Stanciu neuvěřitelně

Reagovat
iHawX

krásná přihrávka

Reagovat
naheCZ

Reagovat
FCSL

Stanciu parádně

Reagovat
Mass

Oscar zase asistence

Reagovat
mrtvej ofsajd

Krásná kombinace!

Reagovat
iHawX

jsem zapomněl, že Kuchta hraje, ale pěkný

Reagovat
naheCZ

Stanciu to rozdává dnes Kuchta skvěle vyřešil

Reagovat
mrtvej ofsajd

Reagovat
Mass

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Komix

Stanciu

Reagovat
Coutinho10

Goooooooaaaaaaaal naaadhera Nicooo + Kuchtic

Reagovat
Mass

Kuchtič!

Reagovat
Coutinho10

stejne nadherny goly jako Liverpool vcera

Reagovat
naheCZ

Bah

Reagovat
DieFohlenBMG

Bahinho

Reagovat
Coutinho10

Bah dobry centr i od Holese

Reagovat
KingMaster13

Skvěle hoši, to je paráda Bah Z něj vyrostlo dělo

Reagovat
Selänne

Jasně vole, když na vás vsadím dva a více golů tak dáte jeden. Když vsadím -4,5, branek tak po půli vedete 3-0. To bych se z vás fakt posral

Reagovat
naheCZ

Sázej takhle víc

Reagovat
smazaný uživatel

Pamatuje si někdo nějaký zápas Jablonce venku proti špičce (Slavie, Sparta, Plzeň), kdy předměstí nebylo vyloženě pro prdel?

Reagovat
John Obi Mikel

Když pominu fakt, že je Jablonec poslední tým, který v Edenu vyhrál ligový zápas, tak bych taky připomněl poslední zápas proti Spartě na Letný, kde remizoval.

Reagovat
Mass

Neni to spíš tim, že dnes Slavia hraje opravdu skvěle?

Reagovat
John Obi Mikel

Skvělý poločas, naprostá paráda. Bah, Stanciu, Kuchta, Olayinka, Holeš, Oscar, Mandous, výborné výkony.

Reagovat
mrtvej ofsajd

Vypadá to, že se herní projev v posledních zápasech fakt zlepšuje a stejně tak obrana. Hrajem rychleji. Vrací se totální fotbal. Baha, Oscara, ale i Kuchtu bude problém v zimní přestávce udržet...přerůstají ligu.

Reagovat
dave30

Když chceš opravdu dobře prodat, tak takové výkony musí předvádět i v evropských pohárech. Hráči z kaprligy kvalitní zahraniční týmy zajímají tak do 20 let.

Reagovat
mrtvej ofsajd

Souhlas, ale víceméně tihle hráči hrajou dobře i v EKL.

Reagovat
dave30

Nejzajímavější bude asi Bah. Mně se líbí i Oskar. 25 letý Kuchta by musel v poháru sestřelit nějaký opravdu kvalitní tým.

Reagovat
Mass

Kuchta by mohl bejt zajímavej třeba pro nějakej tým z druhý půlky bundesligy spíš tim defenzivnim přínosem. To že se netrefí dál než z malýho vápna už si asi všichni všimli.

Reagovat
dave30

Nejsem na něho nikterak vysazený, ale takových Kuchtů jsou mračna. Kdyby měl 20, 21 roků, tak možná. Pokud má jít do TOP5 ligy, tak musí být v té svojí lize trochu komplexnější střelec.

Reagovat
Mass

Dneska Slavia v první půli skvělá kombinační hra připomínající formu z mistrovských sezon

Reagovat
Bruny

Dneska Sparta skvělá kombinační hra připomínající formu z mistrovských sezon (Slavie)

Reagovat
eder

Ten Krmenčík to je íqáč už od pohledu...

Reagovat
Remt

Hele nesuď ho na první pohled.. I když tady to docela sedí:-D

Reagovat
Kepy_FCB

Naložte mu parchantovi (Peltovi) minimálně 7:0

Reagovat
Mass

Lingrrrr!

Reagovat
Coutinho10

Krmelec hezky narazil

Reagovat
Remt

Jak ho nemám rád tak toto bylo od něj moc pěkný.No a Lingr... Ten je skvělej vždy

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
DieFohlenBMG

Koller - Baroš

Reagovat
Mass

Oni i tak trochu vypadají

Reagovat
DieFohlenBMG

Lingr je Baryho syn

Reagovat
Firkraag

Tohle snad musí být červená ne?

Reagovat
Remt

Trochu jsem čekal že bude

Reagovat
Coutinho10

nastesti tam nebyla takova intenzita jako napr. od Gebreho, ale dat ji klidne mohl no

Reagovat
Firkraag

Mně právě přišlo, že ho docela solidně kopnul, že to nebylo jen takový štrejchnutí.

Reagovat
Coutinho10

strejchnuti ne, ale silu do toho nedaval nastesti (tak mi to prislo), takze ten hrac dobre dopadl

Reagovat
John Obi Mikel

On za to Gebre taky dostal jen žlutou (druhou)

Reagovat
Mass

Za to se červený nedávaj.

Reagovat
Coutinho10

jo vlastne, pravda...takze vpoho pro Oscara

Reagovat
smazaný uživatel

Hubschman hroznej mindrak. Ten uz ma 5 let hrat 1.B tridu.

Reagovat
mrtvej ofsajd

Dát mu ji mohl, ale nepřišlo mi to tak intenzivní...Hráče měl i za sebou, nemohl ho vidět.

Reagovat
Firkraag

To je fakt uplne jedno, kdyz zveda nohu tak vysoko, nesmí nikoho ohrozit. Je jasný, že to nechtěl.

Reagovat
Mass

Tak červený se dávají když proti někomu jdeš vysokou nohou, ne když odkopáváš a někdo ti tam "naběhne".

Reagovat
Firkraag

Nebo třeba když si zpracováváš balon a nějakeí Kolář ti tam naběhne, co?

Reagovat
Mass

Reagovat
John Obi Mikel

Lingr je skvělej

Reagovat
Mass

Maso 0 gólů, Lingr 6

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mass

oprava, 7

Reagovat
naheCZ

To je snad poprvé, co Krmelec při takové situaci nešel k zemi ne?

Reagovat
Coutinho10

tak to si Krmelec hodne veril

Reagovat
Mass

Do Schicka má daleko, asi tak dvacet metrů

Reagovat
John Obi Mikel

Madsen moc hezky. Lingr je borec

Reagovat
Coutinho10

krasne dohrany a Lingr opet zavrel a i Madsen s prehledem

Reagovat
Remt

Tady bych vyzdvihl Madsena. Moc pěkný od něj.

Reagovat
naheCZ

Madsen Lingr

Reagovat
DieFohlenBMG

Konečně se Mads Emilovi něco povedlo

Reagovat
Remt

Já ho vidím asi podruhý nebo potřetí a přijde mi že se postupně zapracovává. Že už není jen do počtu

Reagovat
Mass

Hráč za mega euro do počtu?

Reagovat
Mass

On už hrál velmi dobře proti Pardubicím.

Reagovat
Selänne

To si nemůžete ten poslední gol odpustit...

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
naheCZ

Reagovat
mrtvej ofsajd

5 bodů na spartu...

Reagovat
Mass

Vrátil se Holeš a v řadě třetí nula vzadu. Náhoda?

Reagovat
naheCZ

To je fakt debilní otázka na Čvančaru

Reagovat
Mass

Kozohorský se ho zeptal, jaký z toho má pocity?

Reagovat
naheCZ

Ten tam naštěstí není Tak prohraješ 5:0 a reportérka ti položí něco takového: "Zajímají se o vás větší kluby, například pan Trpišovský před chvíli přiznal, že vás sleduje, neškodí vám to?" Přišlo ticho, úsměv a krátká odpověď "Asi jo".

Reagovat
Mass

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele