FORTUNA:LIGA - preview 14. kola: Vršovické derby

29.10.2022, 08:52, aktualizováno 30.10.2022, 08:52
Previews
Plzeň v sobotu znovu nezaváhala a už nyní dostává pod tlak Slavii, rozdíl mezi oběma týmy činí sedm bodů a sešívaní nutně potřebují zvládnout derby s Bohemians. Teplice hrají s Olomoucí a rády by zastavily výsledkový propad, Liberec narazí na Brno...
Zbrojovka Brno - Slovan Liberec  (neděle 15:00)
Brněnská Zbrojovka před týdnem znovu potvrdila, že venku se jí výsledkově daří lépe než v domácím prostředí. Ve 14. kole se však Moravané znovu vrací do svého Králova Pole, kde přivítají liberecký Slovan.

Opravdu není těžké vyhledat hlavní tahouny nováčka nejvyšší soutěže. Týden starou výhru Zbrojovky nad Pardubicemi zařídili talentovaný záložník Michal Ševčík se zkušeným šutérem Jakubem Řezníčkem, kteří v průběhu ročníku už několikrát svému celku výrazně pomohli. Proti Východočechům tomu nebylo jinak: Ševčík gólové akce vymýšlel, autor hattricku Řezníček je pak spolehlivě proměňoval.

Je tak jasné, že příspěvek obou opor by Brnu pomohl i proti Liberci. "Čeká nás vyrovnaný zápas se soupeřem, který je pro nás poměrně nepříjemný. Nemáme s ním úplně top bilanci. Porazit se ale Liberec dá. Jsme rádi, že se nám v minulém týdnu podařilo vyhrát dva zápasy - pohár a ligu. Víme, že k úspěchu bude třeba zlepšit defenzivu" uvedl trenér Zbrojovky Richard Dostálek.

Také Liberec se v uplynulém kole radoval z tříbodového zisku, když v severočeském derby přemohl po výsledku 2:0 Jablonec. Na ligové vítězství následně Slovan navázal v MOL Cupu, kde přes Frýdek-Místek prošel do osmifinále soutěže.

V neděli však Severočechy čeká zřejmě těžší bitva. "Jsme rádi, že jsme to zvládli v poháru. Chtěli jsme postoupit i šetřit některé hráče, protože nás v neděli čeká ligové utkání v Brně. Proti Jablonci jsme získali důležité body, ale nepřeceňujeme to. Po Spartě a Teplicích jsme prohráli s Pardubicemi, hráči jsou hrozně rychle někde ve vzduchu. Nesmíme nic podcenit," varuje kouč Liberce Luboš Kozel.

Slovan se v Brně musí obejít bez záložníků Mohameda Doumbii s Jakubem Matouškem i křídelníka Ahmada Ghaliho. Všichni totiž figurují na marodce. Zbrojovka pak hlásí pouze zranění útočníka Jakuba Přichystala.
Zbrojovka Brno - pravděpodobná sestava:
Berkovec - Hrabina, Endl, Šural, Granečný - Texl, Souček - Alli, Ševčík, Hladík - Řezníček
Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Vliegen - Prebsl, Talovjerov, Plechatý - Mikula, Gebre Selassie, Červ, Preisler - Frýdek - Van Buren, Rabušic
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.10 - 3.72 - 3.36
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FK Teplice - Sigma Olomouc  (neděle 15:00)
Teplice prohrály poslední tři ligová klání, po nichž se v tabulce propadly do spodních pater. To olomoucká Sigma se v únoru chytla. O další výhru budou Hanáci usilovat právě na teplických Stínadlech, nicméně posledních pět vzájemných střetnutí skončilo remízou.

V minulém kole mohli tepličtí "Skláři" brát všechny body ze hřiště Slovácka. V Uherském Hradišti ovšem nezvládli koncovku duelu, během níž domácí otočili výsledek. ""Na Slovácku jsme se dostali pod tlak až ve druhém poločase, což bylo dané kvalitou soupeře i střídáními. My tak široký kádr nemáme, s 10 lidmi se liga hrát nedá. V první půli jsme ale byli Slovácku i po herní stránce vyrovnaným soupeřem a na to chceme navázat," řekl před duelem s Olomoucí trenér Severočechů Jiří Jarošík.

Sigma se v ligové tabulce nachází výš než Teplice, přesto soupeře nehodlá podcenit. "Někdo by si možná řekl, že to bude kvůli posledním třem porážkám Teplic pro nás snadný zápas. Ale my víme, že ne. Už jen poslední zápas na Slovácku, kde až do závěru Teplice vedly, je důkazem, že jejich tým má kvalitu a je nebezpečný. Nyní hrají doma, budou se chtít odpíchnout nějakým dobrým výsledkem. My se jim to budeme snažit znemožnit. Musíme se soustředit na vlastní výkon a z něj vycházet," prohlásil asistent hlavního trenéra Hanáků Milan Kerbr.

Olomouc v Teplicích nemůže počítat se zraněným brankářem Matúšem Macíkem a středopolaři Lukášem Greššákem s Denisem Ventúrou. Fit dost možná nebude ani forvard David Vaněček. Na marodce Sklářů zůstávají obránce Soufiane Dramé a útočník Daniel Fila. Nejisté jsou starty zadáka Jana Shejbala a záložníka Jakuba Urbance.
FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Grigar - Vondrášek, Knapík, Hybš - Hyčka, Kučera, Jukl, Kodad - Trubač - Gning, Žák
Sigma Olomouc - pravděpodobná sestava:
Trefil - Pokorný, Beneš, Zmrzlý - Chvátal, Breite, Spáčil, Navrátil, Sláma - Růsek, Chytil
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.49 - 3.53 - 2.12
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Bohemians Praha 1905 - Slavia Praha  (neděle 15:00)
Po jistém výpadku se Slavia zase dostala do výsledkové pohody. Sešívaní zvládli poslední čtyři soutěžní duely, v nichž jedinkrát inkasovali. Úspěšnou sérii se svěřenci trenéra Jindřicha Trpišovského pokusí prodloužit ve vršovickém derby proti Bohemians, jimž se na podzim zatím nad očekávání daří.

Úspěšnou výsledkovou sérii potřebovali slávisté jako sůl. Zraněními decimovaný celek ztrácel půdu pod nohama jak v domácí soutěži, tak také v Evropské konferenční lize. V obou soutěžích ale své postavení za poslední týden vylepšil. Minulou neděli si sešívaní smlsli na nenáviděné Spartě, kterou zpráskali čtyřmi góly za úvodních 45 minut. Pohodlnou výhrou 4:0 si zároveň pojistili druhé místo v ligové tabulce.

Ve čtvrtek se pak Slavii zadařilo také na mezinárodní scéně. Kosovské Ballkani přemohli díky přesné trefě Ondřeje Lingra, jenž mužstvu z Edenu uchoval naději na postup do další fáze Evropské konferenční ligy. Pokud ovšem chtějí sešívaní na evropské scéně pokračovat také na jaře, musí příští týden zdolat turecký Sivasspor, přičemž budou zároveň doufat, že Ballkani obere o body rumunskou Kluž.

Ještě před bojem proti Siassporu však slávisty čeká pikantní střetnutí s rivalem ze stejné pražské čtvrti. "Jsme rádi za vítězství nad Ballkani, byl to náročný zápas. V neděli nás čeká nepříjemný soupeř, na Bohemce se hraje vždy těžce. Ligovou tabulku zatím skoro nesleduji. V Plzni jsme velký zápas nezvládli, minule doma (se Spartou) ano. Liga bude ještě dlouhá. Ale bylo pro nás důležité to zvládnout, abychom si znovu vytvořili nějaký rozdíl oproti Spartě," prohlásil lodivod sešívaných Trpišovský.

Bohemians se na rozdíl od Slavie nemusí trápit cestami po Evropě. Místo toho "Klokani" excelují výhradně na domácí scéně. V tabulce nejvyšší soutěže se dál překvapivě drží v popředí, byť poslední zápas jim nevyšel úplně podle představ. Mančaft kouče Jaroslava Veselého přitom v Mladé Boleslavi několikrát vedl, nakonec ale utkání ztratil.

Pokud něco Bohemku v probíhajícím ročníku trápí, pak to jsou výsledky v domácím Ďolíčku. "Beru to tak, že jsme doma už v ligové sezoně vyhráli, i když Pardubice byly uvedené jako domácí. Pak jsme v Ďolíčku remizovali s Plzní i s Olomoucí. Platí, že nejsme s domácími výsledky spokojení. Je jenom na nás, jestli to umíme zlomit. Výkony doma mají vzestupnou tendenci," uvedl Veselý.

Proti svému někdejšímu zaměstnavateli se ve čtvrtek nepředstaví zraněný útočník "Klokanů" Tomáš Necid. Nejistý je navíc start dalšího forvarda Davida Puškáče i středopolaře Ondřeje Petráka, jenž ve své kariéře podobně jako Necid oblékal také dres Slavie. Hrát určitě nebude jiný záložník Adam Jánoš. Ten před týdnem v Boleslavi obdržel červenou kartu, nyní si tak musí odpykat disciplinární trest.

Marodka Slavie zahrnuje brankáře Aleše Mandouse, obránce Jana Bořila, Davida Hovorku a Edurarda Santose, záložníky Petra Ševčíka, Lukáše Provoda, Ibrahimu Traorého a Tomáše Holeše a útočníka Ivana Schranze.
Bohemians Praha 1905 - pravděpodobná sestava:
Valeš - Köstl, Křapka, Hůlka - Dostál, Jindřišek, Květ, Kovařík - Hronek, Prekop - Drchal
Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Kolář - Masopust, Ousou, Kačaraba, D. Jurásek - Hromada, Oscar - Douděra, Lingr, Olayinka - Jurečka
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 5.15 - 4.11 - 1.66
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
FC Hradec Králové - FK Pardubice  (sobota 15:00)
Hradec Králové i Pardubice se již těší na nové stadiony, ještě ale musí chvilku vydržet. A tak se i třetí východočeské derby v nejvyšší soutěži odehraje mimo města sídlící na Labi. Lepší bilancí se ze vzájemných zápasů mohou chlubit hradečtí "Votroci", kteří budou favority také nyní.

Na jaře už by se duel východočeských rivalů měl odehrát na zbrusu novém pardubickém svatostánku, ovšem vážně hrozí, že na nějakou dobu půjde o poslední prvoligové derby. Pardubice totiž v probíhající sezoně tápou. Za 13 kol přemohly jen dva protivníky a dál kotví na samém dně ligové tabulky.

Trenér Pardubic Radoslav Kováč se nicméně snaží mužstvo dál pozvednout. "Rozhodně se zaměřujeme na to, abychom nedostávali hloupé góly. Pracujeme na tom už několikátý týden, zatím se nám to ale nedaří. Herně to není tak špatné, ale musíme se zlepšit v boxech, kde strádáme," přiblížil.

To Hradec si nemá moc na co stěžovat. Votroci v ligové sezoně zvítězili už sedmkrát, aktuálně dokonce drží sérii tří výher v řadě. Po posledním tříbodovém zisku v Českých Budějovicích udrželi svěřenci trenéra Miroslava Koubka čtvrtou příčku v tabulce, navíc se bodově dotáhli na třetí Spartu.

Ve formě hrající celek však dobře ví, že před derby nesmí polevit v koncentraci. "Nemyslím si, že hrozí, že bychom Pardubice podcenili. Je to takový zápas strašák, soupeř je sice jen na šesti bodech, ale my dobře víme, že má pouze výsledkovou krizi, nikoliv tu herní. Na trávníku vypadají dobře, pod novým trenérem tam došlo k určitým změnám. Jsou skvěle organizovaní, hrají krátké hřiště, zároveň jsou pohybliví, praktikují celoplošný presink," upozorňuje na sílu rivala Koubkův asistent Stanislav Hejkal.
FC Hradec Králové - pravděpodobná sestava:
Reichl - Klíma, Čihák, Smrž - Gabriel, Rada, Kodeš, Kučera, Ryneš - Kubala, Vašulín
FK Pardubice - pravděpodobná sestava:
Markovič - Kostka, Vlček, Chlumecký, Rosa - Janošek, Icha - Zahradníček, Hlavatý, Helešic - Černý
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.52 - 4.52 - 6.17
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FK Jablonec - Dynamo České Budějovice  (sobota 15:00)
Jan Chramosta se odmlčel a s ním taky celý Jablonec. Severočeši prohráli všechna čtyři poslední soutěžní klání a po nadějném období se propadli tabulkou. Mezitím družinu kouče Davida Horejše předběhly také České Budějovice, které se na jablonecké Střelnici v sobotu představí.

Na sever Čech tak dorazí mužstvo, u něhož Horejš před nedávnem odvedl cenné služby. "Jestli hrajeme s Budějovicemi nebo s někým jiným, to asi až takovou roli nehraje. David Horejš tam strávil prakticky celý svůj fotbalový život. Ale takové příběhy fotbal někdy přináší. Ale že by to pro nás byla nějaká speciální motivace, to ne," řekl Horejšův asistent Jiří Kohout.

Na nějaký soucit Jablonec skutečně nemá čas. Kvůli střeleckému půstu se propadl až na 13. místo ligové tabulky. Po bodech ale touží také budějovické Dynamo, které uplynulý víkend zaváhalo na domácí půdě, kde veškeré body přenechalo Hradci Králové. "Opět jsme prohráli doma, jsme rozladěni. Ale dostali jsme se z prohry 0:3 s Olomoucí dobrým výkonem na Baníku, tak věřím, že se z toho dostaneme znovu. Zvedli jsme se několikrát, zvedneme se i teď," uvedl trenér Jihočechů Jozef Weber.

Proti Hradci se nechal vyloučit stoper Budějovic Lukáš Havel, který tak bude svému celku na Střelnici scházet. Zraněný zůstává záložník Jakub Grič, nejistý je pak start mladého útočníka Dynama Daniela Haise. Jablonec si bude muset poradit bez zadáka Jakuba Martince a fit dost možná nebude ani zkušený středolař Tomáš Hübschman.
FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
Hanuš - Akpudje, Heidenreich, Krob - Cools, Kratochvíl, Houska, Polidar - Jovović, Chramosta - Sejk
České Budějovice - pravděpodobná sestava:
Janáček - Čolić, Broukal, Králik, Skovajsa - Čmelík, Čavoš, Hora, Hellebrand, Potočný - Zajíc
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.48 - 4.57 - 6.90
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Baník Ostrava - FK Mladá Boleslav  (sobota 15:00)
Ostravský Baník se na zápas proti Mladé Boleslavi jistě těší. Slezané zdolali Středočechy při všech čtyřech posledních seancích a rádi by na šňůrku jistě navlékli pátý korálek úspěchu. Obzvlášť po první ztrátě bodů pod novým koučem.

Přitom ne vždy to Baník na Boleslav tak uměl. Není tomu zas tak dávno, co se Ostravané proti Středočechům spíš trápili. Od roku 2004, kdy klub z města škodovek poprvé postoupil do první ligy, na sebe mužstva do března roku 2020 narazili ve 32 soutěžních kláních. Za tu dobu zvládli Slezané svého vyzyvatele přemoct pouze šestkrát. Osmnáctkrát slavili Středočeši, ve zbylých případech se zrodila remíza.

Po první koronavirové vlně se však úspěšnost celků zničehonic otočila. Ostravané zdolali Boleslav v obou vzájemných utkáních sezony 2020/21 i 2021/22. Výhru nad soupeřem ze Středočeského kraje tak oslavili dva ze čtyř posledních trenérů Baníku: Luboš Kozel a Ondřej Smetana. Pavel Vrba před svým odvoláním na Boleslav nenarazil, současného lodivoda Pavla Hapala čeká střetnutí s oblíbeným protivníkem až nyní.

Přes poněkud oslí můstek se však dostáváme k vážné bolístce Slezanů, tedy k častým výměnám na trenérské sesli. I kvůli nim Ostravané už několik let přešlapují na místě a nemohou se pořádně hnout vpřed. Probíhající ročník je pak pro příznivce Baníku vyloženě zklamáním, neboť jejich oblíbený tým se plácá až v dolní polovině tabulky. Na to doplatil již zmíněný Vrba, jehož klubové vedení před časem vyhodilo.

Boleslav na tom není o moc lépe, přitom podobně jako Slezané patří mezi ambiciózní družstva. V aktuální sezoně však pořád nemůže najet na déletrvající vítěznou vlnu. Před týdnem dokonce nebyla daleko od třetí ligové porážky v řadě. Středočeši ale duel s Bohemians nakonec otočili, především zásluhou středopolaře Daniela Marečka, který měl prsty ve třech ze čtyř gólů svého celku.

Do ostravských Vítkovic dorazí Boleslav v kompletním složení, ohrožen je pouze start zkušeného středopolaře Marka Matějovského. To Baník se dál musí obejít bez obránců Jaroslava Svozila a Ladislava Takácse, k nimž se dost možná připojí také další zadák David Lischka.
Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Laštůvka - Ndefe, Frydrych, Pojezný, Fleišman - Cadu, Kuzmanović, Kaloč, Tetour, Plavšić - Almási
FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Šeda - Suchý, Karafiát, Šimek - Pech, Kubista, Dancák, Fulnek - Mareček, Skalák - Ladra
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.23 - 3.69 - 3.09
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FC TRINITY Zlín - Viktoria Plzeň  (sobota 18:00)
Po kolínských "Geißböcke" dorazí do Zlínského kraje další účastník evropských pohárů. Tentokrát jej přivítá samo sídlo hejtmana. Zlínští "Ševci" by jistě rádi vylepšili své nelichotivé postavení v ligové tabulce. Proti vedoucí Plzni, která v domácí soutěži na rozdíl od Ligy mistrů neklopýtá, to ale budou mít složité.

Nedaří se a nedaří. Moravané sice před dvěma týdny oslavili druhé vítězství v probíhající sezoně, to je ovšem v součtu pořád málo. Uplynulý víkend navíc znovu zaváhali. Svěřenci kouče Jana Jelínka přitom v Olomouci vedli, avšak Sigma skóre nakonec otočila. Zlín tedy i po 13. kole zůstává v tabulce na předposledním místě.

Během pracovního týdne si Ševci alespoň trochu vylepšili náladu postupem do osmifinále národního poháru přes druholigovou Jihlavu. O víkendu je ovšem čeká těžší šichta. "Čeká nás sice tvrdá dřina a bude to bolet, ale musíme pracovat ve vyšších rychlostech, být kreativnější, sebevědomější a lépe zvládat soubojové věci. Věřím, že Plzeň nás vyhecuje k lepšímu výkonu," burcuje před utkáním Jelínek.

Ani Viktoria si v uplynulých dnech moc neodpočinula. Její hráči totiž odcestovali do italského Milána, kde vyzvali tamní Inter. A stejně jako v předešlých čtyřech zápasech skupinové fáze Ligy mistrů tahala za výrazně kratší konec. Západočeši zůstávají ve čtyřčlenné skupině C poslední bez jediného bodu, zato s hrozivým skóre 3:20.

Západočeši jsou nicméně se svým údělem smířeni. "Jsme opravdu rádi, že si Ligu mistrů můžeme zahrát, i za cenu toho, že dostáváme takové příděly," prohlásil po duelu v Miláně trenér Viktorie Michal Bílek, jehož stejně jako zbylý plzeňský ansámbl mohou u srdce hřát tuzemské výsledky. České nejvyšší soutěži totiž celek ze Štruncových sadů pořád s přehledem vévodí.

Ve Zlíně budou Plzni scházet zranění obránci Mohamed Tijani s Filipem Kašou a Radimem Řezníkem, záložníci Jan Sýkora s Janem Kopicem a útočník Jan Kliment. Hrát nebude moct ani křídelník Jhon Mosqquera, jenž si musí odpykat disciplinární trest za čtyři žluté karty v sezoně. Na marodce Moravanů zůstávají zadáci Martin Cedidla s Adamem Hlouškem a středopolař David Tkáč.
FC TRINITY Zlín - pravděpodobná sestava:
Rakovan - Reiter, Kolář, Procházka, Bartošák - Dramé, Hlinka, Hrubý, Didiba, Čanturišvili - Jawo
Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Staněk - Havel, Hejda, Pernica, Jemelka - Bucha, Kalvach - Jirka, Vlkanova, Pilař - Chorý
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.80 - 3.77 - 1.77
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Viktoria Plzeň12102026:832
2.Slavia Praha1391340:1228
3.Sparta Praha1365224:1523
4.FC Hradec Králové1372417:1223
5.Bohemians Praha 19051354422:1919
6.Sigma Olomouc1353518:1418
7.Slovan Liberec1353518:1618
8.Zbrojovka Brno1252520:2417
9.FK Mladá Boleslav1344520:2016
10.1. FC Slovácko1344517:2216
11.Dynamo České Budějovice1343614:2415
12.Baník Ostrava1335518:1914
13.FK Jablonec1334618:2213
14.FK Teplice1334619:3013
15.FC TRINITY Zlín1326513:2012
16.FK Pardubice1320119:366
Zbývající zápasy
09.11. 19:30Sparta Praha - 1. FC Slovácko (zápas odložen)

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (275)

Přidat komentář
Bex5

Pojdme Viktorka

Reagovat
DidusIneptus

Vypadá to, že Plzeň se v Lize mistrů fláká, ale v české lize hraje poctivě. Možná že je to její záměr, aby se příští rok znova probojovala do LM a skásla další balík peněz za účast. Hra je u nich až na druhém místě.

Reagovat
Salfovic

A tam to znova flákala Plzeň je asi prvním klubem v historii, co se v LM šetří na ligové zápasy.

V příští sezoně pravděpodobně nebudou nasazeni už ani ve třetím předkole, takže jejich šance na postup do LM rapidně klesají.

Reagovat
Pablos

A taky asi první tým, který zaskočil soupeře tím, že podcenil sám sebe rovnou.

Reagovat
Realita

A první tým, co s nula body vyřadil Barcelonu z LM.

Reagovat
kilobyte

Nejvíc vtipné je, že uhráli v Edenu víc bodů než Slavia.

Reagovat
smazaný uživatel

Plzeň 1,58... kdo ještě má barák, tak tady asi není na co čekat.

Reagovat
Pablos

Ty už po Interu nemáš za co né ?

Reagovat
smazaný uživatel

Po Interu ne, po derby, kde jsem měl výhru Sparty v handicapu -2,5. Proto píšu "kdo ještě má barák". Já už musím dát u lichváře do zástavy ledvinu.

Reagovat
Pablos

Na Plzeň proti Interu si říkal, že dáváš všechny životní úspory ...na to jsem narážel.

Reagovat
John Obi Mikel

No třeba dal. Jen mu jich po derby moc nezbylo.

Reagovat
Pablos

Spíš ho podezřívám ze zaklínání... jak řekne za barák Plzeň, tak ta prohrává

Reagovat
ratusek

Reagovat
Martin9719

Naopak, včera byl super kurz na neprohru Zlína skoro 2.5, dnes už je jen 2, na nás je dvojka už 1.8. Sázkaři se pozdě dozvěděli že na křídla máme v tomhle zápase jen Pilaře a Jirku.

Reagovat
Salfovic

Co je s Vlkanovou ?

Reagovat
eder

Nemá Vlka?

Reagovat
Martin9719

On je AM u nás, ale třeba tam naskočí i když Čermáka bych po Hlučíně v sestavě moc nechtěl. Ještě je varianta s Buchou výš a Ndyaie s Kalvachem pod.

Reagovat
Greny

A bude Kalvach vůbec hrát? Nezačne z lavky a střed Ndiaye, Bucha a Vlkanova nebo Čermák?

Reagovat
Martin9719

Kalvach možná ne, hrozba 4. ŽK může hrát roli. Nebo i odpočinek ale já bych tenhle zápas nepodceňoval.

Reagovat
Bex5

Reagovat
Imos

Tři body z Brna jsou mega důležitý tohle kolo, jak nám ale dlouhodobě nejdou výjezdy na Moravu tak se bojím nějakýho průseru, bych se vůbec nedivil kdyby nás Kuba Řezníček sestřelil nakonec

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
eder

Jaktože to vědí dopředu?!?!

Reagovat
doocetung

Sdílej a sázej než to smažou !!!

Reagovat
eder

Done

Reagovat
Pablos

Bacha! Můžou být zaplacený tipáčem.

Reagovat
Salfovic

Tyhle debilní titulky jsou tady teď oblíbené, koukni na preview La Ligy.

Reagovat
Gelu28

Vyhodtě už všechny ty dementy z O2...prej v 1.minutě zápasu řekne že Baník koučuje Pavel Hoftych.....opravdu úroveň dementa

Reagovat
Salfovic

No bóže, tak se o chvilku přeřekl.

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba zahlédl budoucnost...

Reagovat
Pablos

Reagovat
Rustin Spencer Cohle

Zatím solidní fotbal z obou stran.

Reagovat
bobis21

Kuzma další áčko Už teď je to jeho nejlepší sezona u nás co se týče asistencí

Reagovat
Salfovic

Vrba z něj udělal dělo

Reagovat
bobis21

On byl vždycky dělo

Reagovat
eder

...jak dělo

Reagovat
inferno08

OT: jen mě tak napadlo. Dejme tomu, že rozhodčí odpíská penaltu, ale VAR ji následně odvolá, protože k faulu nedošlo. Kdo pak následně rozehrává a proč? Dejme tomu, že i když útočník podklouznul, a nejednalo se o faul, tak by akce následně pokračovala a útočící tým zůstal na míči... Tak by pak teda měl rozehrávat ten tým ne?

Reagovat
eder

Tipoval bych míč rozhodčího...

Reagovat
Greny

To záleží.. v tomto případě míč rozhodčího mimo šestnáctku. Ale kdyby to bylo třeba skrz simulaci , nebo ofsajd tak hraje druhej tým (nepřímý kop)

Reagovat
inferno08

Jo, kdyby šlo o simulaci, tak je to jasný, ale jestli ti rozhodčí vlastní chybou přeruší akci a pak tě vytáhne před vápno a dá míč rozhodčího, tak je to divný..

Reagovat
Pablos

No jo ale písknul ti penaltu tak mu jako nemáš nic za zlé ...že jí pak odvolá VAR a klidně ani žádnej míč rozhodčího nebude a bude odkop od brány, tak tě to srát nebude, protože on ti prostě tu penaltu ale písknul

Reagovat
inferno08

No ale zase kdyby ti ji nepisknul, tak bys ten gól třeba dal Já to pořád beru tak, že ti rozhodčí přeruší akci a ještě ti sebere míč.

Reagovat
Pablos

Já vím jak to myslíš... ale jak se pískne pencle tak už ti přepne a už si to pak asi ani neuvědomíš

Reagovat
Pablos

Tak jak budou chtít Hlavně jsme se dostali do fáze, kdy díky zásahu VARU s Juventusem, by mělo teď každé skončené utkání, být ještě rozebráno VAREM a když tak se něco dokopávalo Porušit tak základní věc, jakože rozhodčí končí utkání, to už pak můžou úplně vše si rozhodovat mimo pravidla

Reagovat
Banikovec7

Rozehrava golman, stalo se to tak Baniku asi 2 roky zpet v Liberci. V tom samem zapase neuznal Baniku gol a piskl misto toho dalsi penaltu, kterou nedal.

Reagovat
inferno08

Jo, to s tou penaltou si pamatuju. Ale tu situaci o který píšu už ne. A proč ji rozhodčí nakonec odvolal? Já to myslím tak, že ten útočník nesimuloval, ani se o penaltu nepokoušel, ale prostě rozhodčí něco viděl a pisknul ji. Jestli pak rozehrává brankář, tak je to pěkná svinarna...

Reagovat
Banikovec7

Už si to nepamatuju přesně, vím jen, že Baník měl pořád míč v držení ve vápně Liberce, ale sudí to přerušil kvůli faulu, který pak VAR odvolal a rozehrával pak gólman. Někdo pak našel v pravidlech, že když je hra přerušena ve vápně, rozehrává vždy brankář.

Reagovat
havrys99

Rozehrával by brankář. Každé přerušení hry a následný míč rozhodčího v pokutovém území je míč pro brankáře. Mimo pokutové území pro tým, který byl jako poslední v držení míče.

Reagovat
Pablos

Karafiát

Reagovat
djiros

Janošek

Reagovat
Pablos

Když vidím, že tam moc na Baníku není lidí... tak chápu ten klid tady.

Reagovat
HorajzmAmmann

Celkem slušný počet. Atmosféra super

Reagovat
Pablos

Spíš jsem narážel na tu neaktivitu tady

Reagovat
HorajzmAmmann

Beru zpátky. 6.200. počet špatný. Na stadionu to ale vypadalo celkem slušně.

Reagovat
bobis21

Konečně Laco nebýt Cadu debil, mohl mít už druhý

Reagovat
bobis21

"technické potíže" - prostě řekni že ses potřeboval dojít vysrat

Reagovat
Pablos

Jinak když na to koukám na ten Baník, tak mi to fakt příjde, že krom Plavšiče toho Vrbu odstřelili hráči snad.

Reagovat
HorajzmAmmann

F a F... Paráda

Reagovat
Gelu28

to je jasný že ho odstřelili....nikdo pod ním nedřel

Reagovat
Witcher

Vrba měl těžký los teď je to pohoda

Reagovat
Greny

Tvl dostat gol od Černýho

Reagovat
djiros

Ukopnul se luxusně

Reagovat
Pablos

Jaroň Ale jinak Flaška dobrý

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkně Pardubice.

Reagovat
ACSeRw!n

coo ? snad se nebudem ohlizet na nakej Hradec

Reagovat
smazaný uživatel

Hradec je mi fuk, líbil se mi výkon Pardubic, to je celé.

Reagovat
smazaný uživatel

Dobry vykon, snad se do te top 5 na konci vejdeme.

Reagovat
Pablos

Snad né, protože si jinak neuvědomíte, že máte prohnilé hráče

Reagovat
Salfovic

Jen druhá liga jim otevře oči

Reagovat
Pablos

to zase bych si nepřál

Reagovat
Greny

Vrba a Kronus na lávce jsem zvědav zda jim dá i minuty

Reagovat
Imos

a Vrba je od Pavla?

Reagovat
Pablos

Nestihli vyprat ty bílé Plzeňské dresy, tak si Zlín musel vzít černý nebo co ?

Reagovat
Salfovic

Plzeň tam té modré moc nemá, tak mohli domácí klidně vytáhnout klasickou kombinaci. To zas bude nějakej dementní marketing.

Reagovat
Pablos

Jako taky si říkám, že by to nemuselo vadit.

Reagovat
pingla

Utkání s Plzní bude věnováno akci Růžový říjen na podporu prevence proti rakovině prsu

Reagovat
Pablos

tak jsme to nevěděli no ...tak dík za info, ale zase se neposer

Reagovat
Salfovic

Takže jsem to celkem trefil.

Reagovat
Pablos

Konečně se taky trefil (resp. vystřelil na bránu) ...jinak pěknej gól celkem

Reagovat
Blasphemer

Už se ho nezbavíme.

Reagovat
Pablos

Mně nepříjde zase tak špatnej, resp. je mladej, první sezóna v lize, navíc v Plzni, většinou naskakování jen jako střídající, ten se ještě vyhraje ten kluk.

Reagovat
Salfovic

Mladej, rychlej, silnej, celkem technickej, z něj udělá Bílek dělo.

Reagovat
Pablos

tak už je

Reagovat
Bex5

Neindianskyho Mosqueru

Reagovat
Martin9719

V posledních zápasech udělal dost bodů, dneska dostal gól napůl zadarmo ale má moji přízeň

Reagovat
pingla

a je po zápase

Reagovat
Pablos

bráněníčko v 9 lidech no

Reagovat
Firkraag

Ve Zlíně se rozbila pračka?

Reagovat
pingla

proč?

Reagovat
Firkraag

že zas hrajou v nějaký venkovní kombinaci

Reagovat
pingla

toto není žádná venkovní kombinace

Reagovat
Firkraag

a co to je zas za hapenning?

Reagovat
pingla

dresy půjdou do aukce + nějaká částka ze vstupenek půjde na onkologii KNTB

Reagovat
Firkraag

Fajn, tak snad si je aspoň někdo koupí.

Reagovat
Mass

Reagovat
smazaný uživatel

Atmosféra nula.

Reagovat
exse

Chorý Jirka dnes řádí.

Reagovat
Greny

Tak snad tam dá na 15 minut ty dva mladý co má na lavce

Reagovat
Salfovic

Reagovat
Pablos

Čermák... už ho v tom Zlině rovnou nechte

Reagovat
eder

Ve Zlíně prý dnes řádí Chorý Jirka!

Reagovat
Salfovic

Teď tam bude řádit Kronos.

Reagovat
Coutinho10

tak Standa se přeci jenom dočkal

Sestava: Kolář – Masopust, Ousou, Kačaraba, Jurásek D. – Hromada, Oscar – Douděra, Olayinka, Jurečka - Tecl

Lavička: Dvořák, Sirotník - Tiéhi, Santos, Usor, Ewerton, Lingr, M. Jurásek, Kričfaluši, Biegon, Labík

Reagovat
ACSeRw!n

od 12h v OVM a od 15h v zakladu Slavie..

Reagovat
smazaný uživatel

Standa Tecl, návrat krále. Sice o týden později, než by bylo třeba, ale snad nezklame a splní svou úlohu defenzivního útočníka aspoň dnes.

Reagovat
John Obi Mikel

Dlouho nehrál, tak se to dalo čekat

Reagovat
wwwx

Ještě Klíma ti tam chybí v základu.

Reagovat
John Obi Mikel

Za Bohemku náhradní gólman Doufám, že nedáme vzpomenout na časy, kdy jsme takto z dvojek dělali muže zápasů.

Reagovat
John Obi Mikel

Děláte si prdel

Reagovat
John Obi Mikel

Oleeeej

Reagovat
John Obi Mikel

Olayinka Tecl

Reagovat
monty25

Teplice zase gól ze standardky...

Reagovat
Pablos

Já vím derby nemá favorita... ale téhle obraně musí Bohemka nasázet trojku.

Reagovat
Pablos

a samozřejmě trojku i dostane ...abych byl úplně přesný v mém očekávání

Reagovat
monty25

Góóól!!! Žák

Reagovat
John Obi Mikel

Hráč jako ?

Reagovat
monty25

Drak

Reagovat
Pablos

Takové bych nepískal... ale asi bude.

Reagovat
Salfovic

Tu šavlovačku nohama bych taky nepískal.

Reagovat
Salfovic

Vždyť ten Ousou měl míč na ruce pár vteřin

Reagovat
hrundy

Taková ruka se vážně nemůže pískat jako penalta.

Reagovat
hrundy

Musím říct, že je boží jak komentátoři vůbec netuší co se děje.

Reagovat
smazaný uživatel

penalta na druhý straně

Reagovat
John Obi Mikel

Tady se dějou věci teda

Reagovat
Pablos

Tak tohle penalta teda fakt né To už pro Bohemku byla spíš

Reagovat
Salfovic

Ta byla

Reagovat
Pablos

ale viděl jsem jen jeden záběr... a přišlo mi to jako klasická Teclovina

Reagovat
Pablos

jinak vím, byl to Jurečka... ale padal jen že viděl nohy okolo sebe... prostě Tecl.

Reagovat
Batigol

ani na jedné straně bych nepískal

Reagovat
Pablos

ano taky žádnou bych nepískl

Reagovat
Martin9719

přesně tak, pokud nepískl první že to nebylo úplně jasný tak tady ani náhodou

Reagovat
Stannis Baratheon

Reagovat
mrtvej ofsajd

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mirek na tenisu

Asi tak. Větší faul určitě od Hromady. Lehce postrčený Jurečka pád nafilmoval. Pentle by měla za FAUL ne za šaškec. V Ďolíku dnes neměla být ani jedna.

Reagovat
Batigol

Ten český fotbal opravdu nemá chybu

Reagovat
mrtvej ofsajd

Na Jurecku jasná pencle

Reagovat
Mirek na tenisu

Reagovat
Martin9719

To je šílenost ty vole.

Reagovat
STR

To je zas komedie ten VAR.

Reagovat
hrundy

Proč? Mně se naopak líbí, že si do toho nenechá úplně kecat a že spoléhá hlavně sám na sebe.

Reagovat
verv

Zrovna tady ho VAR volal v obou případech správně, jak to rozhodčí vyhodnotil je jiná věc.

Reagovat
Pablos

Reagovat
smazaný uživatel

Správně posouzeno v obou případech. Rozhodčí

Reagovat
Stannis Baratheon

Penalta Bohemky správně nenařízena, naše nasprávně nařízena.

Reagovat
Mirek na tenisu

Fandi ale zůstaň člověkem

Reagovat
Stannis Baratheon

Prosim?

Reagovat
Mirek na tenisu

Buď objektivní. Aspoň se o to pokus.

Reagovat
Stannis Baratheon

Však říkám že naše penalta být neměla ty šmudlo.

Reagovat
Mirek na tenisu

Aspoň se pokus být slušný když už.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Stannis Baratheon

Co mi tykáte pane?

Reagovat
kilobyte

První zákrok faul, druhý zákrok simulace.

Reagovat
John Obi Mikel

Ta naše obrana je slušná klauniáda tvl

Reagovat
Martin9719

Prekop chce hrát míč, Hromada je pozdě, sejme mu achilovku, protočí se mu ještě málem koleno, penalta nee. Na druhý straně Jurečka spadne, ještě si ho dokonce pozvou k VARU a nic, penalta jasná. Cirkus Eden pokračuje..

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby to napsal fanoušek jiného týmu, tak souhlas. Ale vy na kritiku rozhodčích nemáte morální právo.

Reagovat
Martin9719

Zrovna ty máš tak právo říkat kdo má na co právo.

Reagovat
smazaný uživatel

Prostě jste to tentokrát posrali, mázli jste jen Berku, který se u videa snaží, ale do Klímy vám mezitím zajel Tvrdík a hlavní má vždycky poslední slovo.

Reagovat
hrundy

Hrát míč chtěl, ale vlastně ho zahrál pozdě,což bylo taky to co se zkoumalo na videu.

Reagovat
verv

a ještě z toho zákroku na Prekopa udělá útočnej faul

Reagovat
hrundy

Což bohužel nakonec jeho faul skutečně byl.

Reagovat
verv

Jako že Prekop fauloval?

Reagovat
hrundy

Ano, jakože Prekop fauloval.

Reagovat
verv

o tom, jestli to byla penalta, by se dalo diskutovat. Ale říct že fauloval Prekop, to chce hodně mentální kreativity.

Reagovat
hrundy

Prekop nebyl v držení míče, kdyby se první dotkl balonu a až pak došlo ke kontaktu s Hromadou je to penalta. Takhle, ale podrazil on Hromadu.

Reagovat
Stannis Baratheon

Reagovat
kilobyte

Reagovat
Pablos

ták určitě

Reagovat
Mirek na tenisu

Reagovat
verv

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

Slavia mafia.

Reagovat
Coutinho10

o sporný okamžiky není dnes nouze , ale aspoň jsme dobře dokázali reagovat na inkasovaný gól...ne jako v předešlých zápasech

Reagovat
Mirek na tenisu

Z Douděry roste v Edenu dobrý křivák. Škola stimulantů z julisky založená Vizkem, Nehodou a Gajdůškem, při i každém faulu umírá, vysmívá se soupeřům, provokuje. Nechutný fotbalista.

Reagovat
Martin9719

To ho učí Olayinka.

Reagovat
Mirek na tenisu

Olayinka? Do 15 let byl negramotný

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
Martin9719

VAR dneska obojí správně. Rozhodčí obojí špatně.

Reagovat
Coutinho10

na druhou stranu při té naší penaltě, tak tam byl trochu loket do Jurečky, takže si to obhájí

Reagovat
STR

Ta Slavie je odporný tým. Vůbec se nedivím, že jim všichni rakví hráče.

Reagovat
Pablos

Simulanty penalt v lize nechceme

Reagovat
lampas

Otočený roh, paráda Nás řežou rozhodčí už i proti Brnu, Karl by se měl probrat.

Reagovat
Realita

Už jim někdo tu zasranou Arabelu vypněte, to se nedá poslouchat

Reagovat
lampas

Tak tohle už je vrchol, každá sracka se píská jako červená, a tohle není útočný faul? Ubohost

Reagovat
John Obi Mikel

Ten Olayinka je takový kopyto Už mohl mít hattrick. I víc

Reagovat
Pablos

Drchalovi bych taky mrdnul žlutou hned za to. Ale tak chápu, že když viděl co se tam dnes píská... ovšem spletl si týmy

Reagovat
John Obi Mikel

Njn, už nehraje za Spartu

Reagovat
Pablos

Už by byl hlavně za dvě žlutý venku ode mě

Reagovat
monty25

Góóól!!! Gning je KING!!!

Reagovat
John Obi Mikel

Drchal se rozhodl přejít na skoky do vody?

Reagovat
Pablos

Není tak vyzrálá žumpa jako Jurečka no

Reagovat
STR

Reagovat
John Obi Mikel

Masopuste, co to vyvádíš?

Reagovat
Jesfey

Ten Řezníček vážně nechce dávat góly doma. V každém venkovním zápase gól (naposledy dokonce hattrick) a doma stále nic

Reagovat
naheCZ

Odpověděl ti

Reagovat
Jesfey

Už bylo načase, no.

Reagovat
Edgar Davids

Reagovat
Pablos

Brno jede bomby koukám

Reagovat
John Obi Mikel

Spíš co to vyvádí Slovan?

Reagovat
lampas

Talovierov už na to dlabe. Prostě opět naprosto neskutečně laxní výkony v obraně a příšerné chyby, nemám slov, s tímhle je na Moravu zbytečný jezdit a nechat si ty zápasy rovnou zkontumovat. Ani nemám sílu to dokoukat

Reagovat
John Obi Mikel

Má cenu ho stahovat v zimě zpět? Nebo by naši stoperskou situaci taky nevyřešil?

Reagovat
lampas

Nemá podle mě, je to labil docela a když vidím jak u vás hoří Kacharaba, tak u něj si tím že má hlavou na Slavii v současné době nejsem vůbec jistý.

Reagovat
John Obi Mikel

Dík.

Reagovat
Freedo

A co Prebsl? Stejná otázka.

Reagovat
Imos

ten je zas mladej hrozně překvapilo mě, že ligu docela v pohodě zvládá ale že by vám nějak pomohl to úplně ne, dokud nezačne být dominantní u nás tak vůbec, teďka je rád když se dostane do sestavy, potenciál tam je jak se říká

Reagovat
FCSL

Taras se mi u nás líbil víc než Talovierov. Zezačátku se mi líbil, ale od tý redky je slabej

Reagovat
Mirek na tenisu

Talovjerov? Asi čeká povolávací lístek do sotně Azov.

Reagovat
Greny

Nejlepší bylo jak ho v jednom brejku předběhl Řezníček s balonem

Reagovat
Imos

Tal byl dneska šíleně laxní ve všem

Reagovat
Kepy_FCB

a to už vyhazovali Dostálka po Hradci...

Reagovat
Edgar Davids

Kuba Reznicek naprosto luxusne zakoncil a Sevcik dalsi ..

Reagovat
Edgar Davids

Reagovat
Miguel19

Liberci zase ubližují sudí?

Reagovat
lampas

Příhoda si to obhájí, každopádně kdybychom byli Plzeň, tak první dva góly Brno nedá.

Reagovat
Cumel

Dneska tohle zvládá Slovan sám

Reagovat
Imos

taky, ale nejvíc mu ubližují vlastní hráči, za takový výkon by místo výklusu měli jít do Liberce pěšky, fakt můžou jít do prdele takhle to promrdat se Zlínem a Brnem kua

Reagovat
lampas

Reagovat
monty25

V Teplicích už je mlha skoro jak na Slovácku.

Reagovat
Pablos

Jako vím, že Slavia vede... ale tak si tak přemýšlím co by se psalo tak před 2-3lety na takový výkon... katastrofa ?

Reagovat
Pablos

akorát na 1:3 No to je jedno předvedená hra se mi teda zdá velmi ošklivá.

Reagovat
John Obi Mikel

Však tu na ní taky pravidelně nadáváme

Reagovat
Pablos

v pohárech ano... ale v lize jsem myslel, že hrajete přeci jenom lépe

Reagovat
Losinho

Venku je to hnus skoro vždy.

Reagovat
mistr129

Problém je teda podle mě hlavně liga, kde se řada zápasů úplně posrala.

V pohárech by se nikdo podle převahy v zápasech nedivil, kdybychom teď měli 13 bodů (proti Sivasu i doma s Kluží byla Slavia jasně lepší, v Kluži nic moc).

Reagovat
meno

Hezkou kombinaci měli Lingr se Sorem, ale jinak je to těžkopádný no.

Reagovat
John Obi Mikel

Lingrdinho

Reagovat
Mirek na tenisu

Lingrulescu.....

Reagovat
Coutinho10

Goooaaaaaaaaaal Lingr

Reagovat
Coutinho10

hezký, hezký....to je ono

Reagovat
John Obi Mikel

Olayinka z cca pěti tutovek druhý gól

Reagovat
Pablos

Tak mi Slávisti poděkujte.... zmínka o hnusu a mažou si mě gólem za gólem I když nakonec teď ofsajd

Reagovat
Pablos

jako co ? Že když jsi za posledním hráčem tak ofsajd přeci není ...brankář se nepočítá.

Reagovat
Banikovec7

Reagovat
Pablos

Reagovat
Banikovec7

No moc ti nerozumím, Lingr je blíž bráně než míč.

Reagovat
Pablos

protože jsem netušil, že se to ještě rozlišuje vůči míči Tak asi proto

Reagovat
Kiss Me Polka!

Reagovat
Stannis Baratheon

Vždyť stojí za nahrávájícím. Načrtni si linii rovnoběžně s malým vápnem.

Reagovat
Banikovec7

Ne, rameno má rozhodně blíž k bráně.

Reagovat
Stannis Baratheon

Rozhodně ne

Reagovat
kilobyte

Posuzuje se pozice vůči míči a je před míčem minimálně ramenem.

Reagovat
Stannis Baratheon

No tak vzhledem k tomu že míč je skoro nejvicna kraji co se nahravajiciho týče, tak jsi to nijak nevyvratil.

Reagovat
kilobyte

To jsem neuváděl kvůli vyvracení, ale kvůli vyjasnění, co se posuzuje.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Mass

Zažij jízdu!

Reagovat
Mass

Reagovat
John Obi Mikel

Cením O2, že se tím vůbec nezabývalo.

Reagovat
ACSeRw!n

slabej pokus o provokaci

Reagovat
pingla

vypadá to jako offside

Reagovat
monty25

Sigma v závěru pěkně prasí.

Reagovat
Imos

Kozel ven

Reagovat
Edgar Davids

Brno letosni stika ligy

Reagovat
monty25

3 body

Reagovat
smazaný uživatel

Novotny se vas nezbavi

Reagovat
monty25

Dobře mu tak, vocasovi.

Reagovat
Didier Drogba

Zbrojovka dnes jak venku

Reagovat
Mirek na tenisu

Česká specialita. Po gólu se hlavní trenér a celý realizák oplacává s náhradníky a málem i s pořadateli. Slavia u nás tenhle šaškec dovedla k dokonalosti. Hlavní trenér by to asi dělat neměl. Nedovedu si představit Ježka, Schöna, Michelse, Fergusona a jiné trenérské osobnosti, ale i současné kapacity že obíhali po gólu náhradníky jako to provozuje Trpišovský.

Reagovat
smazaný uživatel

Slavia opět drtí jednoho soupeře za druhým. Nevidím zde nikoho, kdo by ji mohl připravit o titul. Teď už jde jen o to, v kolikatém kole ukáže Plzni záda.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Freedo

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Mass

Reagovat
RuneSKS

Reagovat
Mirek na tenisu

Ta reportérka Doležalová na O2 TV pokládá tak pitomoučké otázky. Kdo ji asi klátí? Tipnul bych si Svěcenej. Nebo Švancara? Oba?

Reagovat
ACSeRw!n

Svanci je jasnej

Reagovat
Rothbard

Švanci jí dal šanci.

Reagovat
Rothbard

Půjde Olayinka ven?

Reagovat
smazaný uživatel

V létě zadarmo do Champu, končí mu smlouva.

Reagovat
Pablos

Jo tu redku někde do konce sezóny někde udělá.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
bourbon

NIKDY NEBO NAVŽDY

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele