Bayer je pro mě vášeň, říká po prodloužení smlouvy Bender

31.10.2013, 23:16
Aktuality
Leverkusen se v posledních letech vrací do nejužší špičky německé bundesligy, a aby mohl Bayernu a Dortmundu alespoň trochu konkurovat, musí udržet své opory. Největším klenotem Bayeru nyní je Lars Bender, který k radosti fanoušků porýnského klubu prodloužil smlouvu až do roku 2019...

Čtyřiadvacetiletý středopolař, jehož dvojče Sven působí v záloze Borussie Dortmund, hraje za Leverkusen od léta 2009. Tehdy do Bayeru přišel z mateřského TSV 1860 Mnichov a další přestup v nejbližších letech rozhodně neplánuje.

"Bayer Leverkusen v posledních letech nabral velice pozitivní vývoj, náš tým je silný a má potenciál se stále zlepšovat. Rád bych svým dílem přispěl k tomu, abychom se etablovali ve špice bundesligy. Bayer se pro mě stal velkou vášní," prohlásil německý reprezentant.

Z prodloužení kontraktu o další dva roky mají radost také ve vedení klubu, zvlášť když o Bendera v minulosti stály Bayern Mnichov a londýnský Arsenal. "Lars Bender je důležitý pilíř našeho mužstva a také velký sympaťák pro fanoušky Werkself," řekl na hráčovu adresu ředitel klubu Michael Schade.

Autor: Petr Vaněček / transfermarkt.de

Komentáře (9)

Přidat komentář
smazaný uživatel

velkej borec mam rád takové hráče..

Reagovat
smazaný uživatel

skvělej hráč a evidentně i sympaták

Reagovat
smazaný uživatel

To je moc dobře, jen ať se více klubů dere nahoru a drží si takové hráče.

Reagovat
smazaný uživatel

to Schürle říkal taky

Reagovat
db18

Reagovat
Rarášek

To jsem o svý bejvalce říkal taky, a už jsem s jinou

Reagovat
Werkrider

Schürrle vždy považoval Leverkusen za prestupnú stanicu. Keby sa z Bendera stala pri týchto výkonoch podobná stálica ako Kiessling (2006) alebo Rolfes (2005) tak by som sa nehneval.

Myslím si, že futbal potrebuje trochu viac lojality vo vzťahu klub-hráč.

Reagovat
smazaný uživatel

Snáď tam minimálne dovtedy aj ostane...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele