4. kolo
15.09.2024 15:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Adam Masina (© AFP)

Turín se doma proti Lecce trápil a byl rád za bezbrankovou remízu

Domácí Turín si i po čtvrtém kole italské Serie A udržel neporazitelnost. Il Toro měli trochu štěstí, že se jim vůbec s Lecce bezbrankovou remízu podařilo uhrát, jelikož jim jejich soupeř několikrát pořádně zatopil. Hosté dokázali neprohrát v šesti z posledních osmi ligových venkovních utkání.

Turín staví základ úspěchu na solidní hře v domácím prostředí, když na vlastním trávníku v šesti z předchozích osmi ligových zápasů neinkasoval. Hosté z Lecce předtím, než před dvěma týdny porazili Cagliari, nedokázali v pěti po sobě jdoucích utkáních Serie A skórovat, takže se nedala očekávat velká ofenzivní podívaná. To se také potvrdilo, když se ani jednomu z týmů nepodařilo do přestávky vystřelit na branku.

To však neznamená, že by zajímavé akce zcela chyběly, protože Ivan Ilič po přihrávce Samueleho Ricciho střílel v úvodu z voleje nad. Od té doby se však Turín trápil a Lecce mělo více ze hry. Nikola Krstovič pálil vedle a poté mu dvakrát zmařil šanci Vanja Milinkovič-Savič. Největší příležitost hostů zahodil Tete Morente hlavou, a tak se do kabin šlo za bezbrankového stavu.

Zatímco před přestávkou bylo útočné snažení vzácné, v prvních 20 minutách po změně stran zcela chybělo a zápas se odehrával ve středu hřiště. Bylo to však opět Lecce, kdo vypadal nebezpečněji díky Krstovičovi, který byl jako první blízko gólu ve druhém poločase, když se prosadil z levé strany a jeho pokus Milinkovič-Savič vytáhl.

O chvíli později se černohorský reprezentant dostal do gólové šance znovu, ale jeho souboj s Milinkovičem-Savičem přesvědčivě vyhrál srbský brankář, který šel k zemi a zneškodnil jeho poslední pokus. Jak se zápas dostával do závěrečné fáze, zdálo se, že ani jedna ze stran nemá dostatečnou kvalitu, aby strhla vítězství na svou stranu. Výsledkem tak bylo dělení bodů.

Autor: Livesport.cz / Ryan Fisher

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele