Další články

Le Fée poprvé v kariéře opouští Bretaňský poloostrov, z Rennes se stěhuje do AS Řím

Pětiletá smlouva a částka ve výši 23 miliónů eur, takový je nejen dle informací francouzského sportovního listu L'Équipe hlavní sumář přestupu záložníka Enza Le Féeho z Rennes do AS Řím. Čtyřiadvacetiletý středopolař se vůbec poprvé ve svojí kariéře vydává mimo Bretaňský poloostrov a zkusí si Serii A. Italský celek oficiálně představil hráče při středečním večeru.

Neapol získala dvě posily do obrany, Spinazzolu následně doplnil Marín

Neapol ve středu očekávaně posílila na postu obránce. Leonardo Spinazzola by měl přinést hlavně bohaté zkušenosti z dřívějších angažmá v Itálii, v níž v minulosti nastupoval za Juventus či Atalantu. Nejdelší část kariéry každopádně doposud strávil v AS Řím, kde působil pět sezón v kuse. Celkem si v dresu I Giallorossi připsal na své konto 151 zápasů ve všech soutěžích a zaznamenal 7 branek.

Juventus vítá dalšího Thurama, z Nice dorazil Khéphren, syn slavného Liliana

Očekávanou posilu představili fandům v Juventusu, kam se z Ligue 1 přesunul francouzský záložník Khéphren Thuram. Ten s turínským klubem stvrdil smlouvu do roku 2029, dle zpráv francouzského sportovního listu L'Équipe se přestupová částka může vyšvihnout až na 25 miliónů eur, pokud budou naplněny podmínky pro bonusy. Rodák z Itálie se s Les Aiglons rozloučil po pětileté spolupráci.

Inter získal s předstihem brankářský zástup za Sommera, z Janova přivedl Martíneze

Inter Milán posílil své řady o post brankáře, z Janova koupil šestadvacetiletého španělského gólmana Josepa Martíneze. Ten by měl zprvu krýt záda současné švýcarské jedničce Yannovi Sommerovi, počítá se však s tím, že po něm následně žezlo převezme. Včetně bonusů může I Nerazzurri vyjít přestup údajně na 15,5 miliónu eur, pokud se tedy výkonnostní kritéria splní.

Keanova kariéra v Juventusu uvadala, novou výzvu bude hledat ve Fiorentině

Moise Kean počtvrté ve své kariéře mění angažmá, po tom v Juventusu, Hellasu, Evertonu a PSG se nyní z Turína stěhuje do Fiorentiny. Oficiální podrobnosti o transferu nebo délky smlouvy nejsou známy, má se však za to, že Fialky zaplatily za hráče 13 miliónů eur a sepsaly s ním smlouvu do roku 2029. Oba kluby přestup čtyřiadvacetiletého italského útočníka potvrdily v úterý na svých webech.

Kapitán španělské reprezentace Morata podle médií míří do AC Milán

Kapitán španělské reprezentace Álvaro Morata má potřetí v kariéře namířeno z La Ligy do italské Serie A. Podle listu Gazetta dello Sport má o jednatřicetiletého útočníka velký zájem AC Milán, jenž hodlá jeho současnému zaměstnavateli Atléticu Madrid zaplatit odstupné 13 milionů eur (327 milionů korun).

Inter představil očekávanou posilu, Zieliński podepsal smlouvu do roku 2028

Italský mistr Inter Milán získal z konkurenční Neapole polského reprezentačního záložníka Piotra Zieliňského. Milánský klub oznámil, že třicetiletý fotbalista podepsal smlouvu na čtyři roky. V Neapoli mu kontrakt po sezoně vypršel.

Jankto bude mít nového trenéra, Nicola střídá v Cagliari slavného Ranieriho

Záložníka Jakuba Jankta bude v Cagliari od nové sezony trénovat Davide Nicola, který na lavičce nahradí slavného Claudia Ranieriho. Šestnáctý tým předchozího ročníku italské ligy oznámil na svém webu, že s Nicolou podepsal dvouletou smlouvu s opcí.

Juventus našel nového brankáře, na přestup získal Di Gregoria z Monzy

Michele Di Gregorio se stal nejnovější akvizicí italského Juventusu. Šestadvacetiletý brankář podepsal se Starou dámou smlouvu do 30. června 2029. Naposledy chytal za Monzu, v níž strávil čtyři sezony včetně dvou v Serii A. Juventus za posilu do brány zaplatí i s bonusy zhruba 20 milionů eur.

Po Aston Ville je na řadě hostování v Atalantě. Zaniolo znovu opustil Galatasaray

Italský fotbalista Nicoló Zaniolo posílil Atalantu Bergamo. Do domácí soutěže se pro nadcházející sezonu vrátil na hostování z Galatasaraye Istanbul s možností následného přestupu. O dohodě informovaly oba kluby s tím, že Galatasaray za hostování inkasuje 6,4 milionu eur (asi 161 milionů korun).

Pogba se nevzdává. Je tu šance bojovat proti této nespravedlnosti, snad se to zlepší

Čtyřletý trest v podobě zákazu činnosti byl šok pro celou fotbalovou veřejnost. Jednatřicetiletý francouzský záložník Paul Pogba byl v únoru potrestán za pozitivní test na látku, která podporuje produkci hormonů v těle. Tvář italského Juventusu je však odhodlána bojovat a uspět v odvolání proti rozsudku.

Noslin zazářil a vysloužil si lepší angažmá, kupuje ho Lazio

Tijjani Noslin v Hellasu Verona výrazně předčil očekávání a italskému klubu několikanásobně splatil jeho důvěru. 24letý nizozemský křídelník se po několika měsících znovu stěhuje, koupilo ho Lazio.

Juventus potvrdil přestup Douglase Luize, transfer má hodnotu padesát milionů eur

Douglas Luiz je od dnešního odpoledne oficiálně novou posilou Juventusu. Brazilský záložník přijde z Aston Villy, transfer má celkovou hodnotu padesát milionů eur.

Juventus kupuje Douglase Luize a Di Gregoria, Motta nepočítá se sedmi hráči

Douglas Luiz reprezentuje Brazílii na jihoamerickém šampionátu a po návratu do Evropy se bude hlásit v Turíně. Záložník přestoupí z Aston Villy do Juventusu, který v nejbližší době potvrdí hned dvě nové posily.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele