3. kolo
19.09.2010 15:00 CET
1 : 2
(1:0)

Reportáž

Città di Palermo - Inter Milán 1:2

Obhájce titulu po prvním poločase prohrával v Palermu 1:0. Jenže v tom druhém se probudil Samuel Eto'o a dvěma góly v rozmezí osmi minut otočil stav a zajistil Interu důležité vítězství. Naopak Palermu se vůbec nedaří.

Přitom Nerazzurri začali hodně aktivně. Jako první měl ve 12. minutě šanci po Eto'ově přihrávce Stankovič, ale míč byl nakonec odvrácen. Vzápětí měl příležitost opět Stankovič, tentokrát skvěle vypálil, ale míč zastavilo břevno. Jaká smůla, navíc když Sirigu absolutně nevěděl, kam se míč odrazil a trefil ho do hlavy. Ke své šanci se dostal i Eto'o, Militův pas ale nedokázal dostatečně tečovat, aby zamířil do branky.

Proto bylo překvapením, když se Palermo ve 28. minutě ujalo vedení. Domácí dokázali stoprocentně využít jejich první šanci odpoledne. Javier Pastore se po rychlém brejku rozhodl vystřelit a Julio Cesar jeho pokus vyrazil pouze k Iličičovi, jenž snadno dorážel do prázdné brány. Inter chtěl rychle odpovědět. Eto'o mohl vyrovnat po chybě Sirigua, jenž nezachytil centrovaný míč, jenže pokus kamerunského útočníka zablokovali obránci.

Po pěti minutách druhé půle mohli Rosanero přidat druhý gól. Pastore výtečně našel Cassaniho, který posunul míč na Bacinoviče. Ten ale z dobré pozice trefil pouze Julia Cesara. Abel Hernandez byl v další akci odhodlán jít sám na branku, ale zastavit ho stihl Chivu. Na druhé straně proti Siriguovi zklamal Milito. V Palermu se v tu chvíli hrál hodně otevřený fotbal a gól mohl padnout každou akci. Třeba Hernandez v dobré pozici přestřelil a Milito jen potvrdil, že nemá formu, když i v další šanci vyhořel.

V 62. minutě se Milito alespoň proměnil do role nahrávače a připravil pro Eto'a zasloužené vyrovnání. Eto'o po převzetí míče obešel Munoze a přesnou ranou překonal Sirigua. Palermo ale chtělo vedení zpět, Pastore však netrefil. A přišel trest. Patička Stankoviče našla Eto'a a ten zblízka nedal šanci Siriguovi. V 70. minutě tak rázem vedl Inter a nehodlal již tři body pustit. A nakonec je získal i přes velký závěrečný tlak soupeře. Proti Pastoremu totiž výtečně zakročil Julio Cesar a zákrok Chivua nebyl posouzen jako nedovolený, takže se ani penalta nekopala.

Autor: Ondřej Holzman / football-italia.net

Komentáře (12)

Přidat komentář
cresposuper

0-0

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cresposuper

Čo je?? Je to tip, nie prianie.

Reagovat
smazaný uživatel

FORZA INTER!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Forza INTER

Reagovat
cresposuper

FORZA INTER!!

Reagovat
Tomtaf

2:0

Reagovat
Mihal

Palermo je na tom s formou asi ešte horšie ako my, verím že Inter v nedeľu vyhrá.

FORZA INTER!!!

Reagovat
Mihal

Naša nominácia je zaujímavá, bez Wesleyho, iba traja útočníci, čakám že nastúpime iba na dvoch útočníkov kedže je v nominácii prekvapivo Pandev a nie Biabiany a Pandev asi nie je 100% fit aby zvládol celý zápas. Ale celkom sa teším na Coutinha ako zahrá na Wesovom mieste.

Reagovat
cresposuper

jj, tu je: Portieri: 1 Julio Cesar, 12 Luca Castellazzi, 21 Paolo Orlandoni;

Difensori: 2 Ivan Cordoba, 4 Javier Zanetti, 6 Lucio, 13 Maicon, 23 Marco Materazzi, 25 Walter Samuel, 26 Cristian Chivu, 39 Davide Santon;

Centrocampisti: 5 Dejan Stankovic, 11 Sulley Muntari, 17 MacDonald Mariga, 19 Esteban Cambiasso, 29 Coutinho;

Attaccanti: 9 Samuel Eto'o, 22 Diego Milito, 27 Goran Pandev.

VIdiím to takto: Julio,- Maicon, Lucio, Samuel, Santon,- Pupi, Cuchu, Stanković/Mariga,- Coutinho,- Etoo, Milito

Reagovat
Mihal

Reagovat
smazaný uživatel

x

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele