7. kolo
06.10.2024 15:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Villa Park (© AFP)

Souboj Aston Villy s Manchesterem United skončil bez branek. Rudí ďáblové čekají na výhru již pět utkání

Aston Villa hrála v sedmém kole Premier League v domácím prostředí s Manchesterem United bez branek. Rudí ďáblové prohráli z posledních 26 vzájemných utkání ve Villa Parku pouze jednou.

První nebezpečný moment utkání přišel po střele Marcuse Rashforda, Emiliano Martínez si s jeho pokusem ale poradil. Morgan Rogers poté střílel pouze vedle branky. V 11. minutě přišla velká rána pro domácí, jelikož musel střídat zraněný Ezri Konsa.

Ani jednomu z týmů se nedařilo vytvářet si jasné příležitosti, pokus Jadena Philogena z dálky mířil těsně vedle. Střelu Youriho Tielemanse zase zablokoval Johnny Evans. Na druhé straně se Alejandro Garnacho dostal k ráně z ostrého úhlu, kterou Martínez bez problémů zlikvidoval.

Po přestávce zůstali v šatnách zranění Noussair Mazraoui a Harry Maguire. Stejně jako v prvním poločase i tentokrát jako první pálil Rashford. Martínez ale jeho střelu vyrazil na břevno. Bruno Fernandes byl blízko k tomu, aby otevřel skóre zápasu, svůj volný přímý kop však nasměroval na břevno, a Antony následnou střelou minul cíl.

Tentokrát se v závěru v dresu domácího týmu neprosadil ani žolík Jhon Durán. Villa tak natáhla sérii neporazitelnosti ve všech soutěžích na osm zápasů. Manchester United je bez výhry v posledních pěti zápasech, čtyři z nich skončily nerozhodně.

Autor: Livesport.cz / Danny Lewis

Komentáře (1)

Přidat komentář
Jandak

tak doufam ze to bude posledni zapas toho plesateho mága ...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele