Další články

Maatsen v Chelsea štěstí hledat nebude, po úspěšném angažmá v Borussii zvolil Aston Villu

Levý obránce Ian Maatsen oficiálně podepsal smlouvu s Aston Ville. Dvaadvacetiletý levý obránce v minulé sezóně zapůsobil na výpůjčce v Dortmundu, se kterým se dostal do finále Ligy mistrů. Nizozemský reprezentant se po půl roce vrací do Premier League poté, co na konci roku 2023 bojoval především o herní čas ve svém mateřském klubu, tedy v Chelsea.

Konec zapomenuté marocké hvězdy v Chelsea. Galatasaray musel uplatnit opci na Ziyecha

Chelsea se s blížícím se startem letního přestupového okna definitivně rozloučila s Hakimem Ziyechem. Zkušený jednatřicetiletý marocký křídelník uplynulou sezónu strávil na hostování v Galatasarayi a tam i nadále zůstane. Jak londýnská strana, tak ta turecká potvrdily, že už se hráčův návrat na Ostrovy konat nebude, přestože se zprvu zdálo, že tomu bude právě naopak.

Chelsea myslí na budoucnost, dohodla příchod Estevãa z Palmeiras

Estevão se těší na první evropské angažmá. Teprve 17letý křídelník Palmeiras se za rok stane posilou Chelsea, která může se všemi bonusy zaplatit přes 60 milionů eur. Brazilský mládežnický reprezentant se s Blues domluvil na spolupráci do roku 2033.

Leicester našel náhradu za Marescu, v Premier League ho povede Cooper

Leicester si zajistil návrat do Premier League a do boje v anglické nejvyšší soutěži ho povede Steve Cooper. 44letý kouč byl dnes jmenován novým hlavním trenérem, Liškám se upsal na tři roky.

Hürzeler přebírá Brighton, bude nejmladším koučem v historii PL

Z Brightonu po minulé sezoně odešel trenér Roberto De Zerbi a vedení anglického klubu dnes představilo nového kouče, kormidla se podle očekávání ujme Fabian Hürzeler.

West Ham vsadil na brazilské mládí, z Palmeiras přišel za 25,5 miliónu liber Luis Guilherme

West Ham sepsal pětiletý kontrakt s brazilským ofenzivním hráčem Luisem Guilhermem, ten na Ostrovy dorazil za cifru 25,5 miliónu liber. Osmnáctiletý křídelník, který doposud působil v Palmeiras, se tak stal vůbec prvním hráčem, jehož manažer Julen Lopetegui mohl vítat jako svou novou posilu. Španěl byl mimochodem jmenovaný do funkce teprve v průběhu května.

Ndombélé je volným hráčem, záložník ukončil nepovedené angažmá v Tottenhamu

Tottenham oznámil předčasné ukončení smlouvy s Tanguyem Ndombélém, jenž nenaplnil vysoká očekávání. Sedminásobný reprezentant Francie měl kontrakt do roku 2025.

Ten Hag má důvěru, Manchester United chce prodloužit smlouvu

Ligová část sezony 2023/2024 sice už skončila, vedení Manchesteru United přesto mělo napilno. Na Old Trafford došlo k bilancování a ve středu dění se opět ocitl Erik ten Hag, kritizovaný manažer by ve funkci nakonec měl pokračovat.

Moje budoucnost? Mám smlouvu s Newcastlem a jsem šťastný, řekl Guimarães

Bruno Guimarães se stal klíčovým hráčem Newcastlu United, s nímž na podzim prodloužil smlouvu do roku 2028, přesto není vyloučený jeho odchod. Klub ze severu Anglie má problémy s FFP, i proto je 26letý záložník objektem častých přestupových spekulací.

Premier League třeba v New Yorku? Chci z toho udělat oslavu fotbalu, hlásal prezident Liverpoolu

Premier League v New Yorku, Tokiu nebo Rijádu. Takovou myšlenku přednesl v rozhovoru pro britský deník Financial Times americký byznysmen Tom Werner, majitel a prezident Liverpoolu. Zatímco na Ostrovech se na něco takového netváří, především je tam viditelný odpor fanoušků, FIFA údajně míní vytvořit pracovní skupinu, která vydá doporučení a posune následně ideu směrem k případně realizaci.

Vardy v Leicesteru může překonávat další milníky, prodloužil smlouvu na další sezónu

Leicester se dokázal po roce stráveném v EFL Championship opětovně navrátit do Premier League a v nové sezóně bude i nadále počítat s Jamiem Vardym. Zkušený sedmatřicetiletý útočník podepsal s klubem smlouvu do roku 2025. Autor dvaceti gólů z uplynulého ročníku ve všech soutěžích tak protáhne své působení na King Power Stadium už na 13. rok v kuse.

Postoupil se St. Pauli do Bundesligy, teď ho lákají na Ostrovy. Hürzelera si vyhlédl Brighton

Brighton před zhruba třemi týdny oznámil, že na jeho lavičce skončí Roberto De Zerbi. Svou náhradu přitom anglický celek evidentně pečlivě zvažuje, stále ji totiž hledá. Podle informací televizní stanice Sky Sport Deutschland si nyní vyhlédl v Německu progresivního a mladého kouče Fabiana Hürzelera, jenž v uplynulé sezóně ve 31 letech vytáhl St. Pauli do Bundesligy.

Chelsea hlásí první letní posilu, z Fulhamu přijde Adarabioyo

Vedení Chelsea dnes dopoledne představilo první posilu pro ligový ročník 2024/2025 a nejedná se o žádné velké jméno. Hráčem Blues se oficiálně stal Tosin Adarabioyo.

Premier League i nadále se systémem VAR. Kluby hlasovaly pro jeho zachování

Kluby anglické Premier League si odsouhlasily pokračování systému videorozhodčích. S návrhem na zrušení VAR v elitní soutěži přišel v květnu Wolverhampton, jenž dnes podle BBC hlasoval pro konec videotechnologie jako jediný z 20 klubů. Pro zrušení VAR bylo potřeba 14 z 20 hlasů.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele