12. kolo
07.11.2015 16:00 CET
2 : 0
(0:0)

Reportáž

Manchester United - West Bromwich Albion 2:0

Rudí ďáblové po dvou bezbrankových výsledcích zabrali a na Old Trafford porazili West Bromwich 2:0. V divadle snů začaly padat branky až ve druhém poločase, jako první se prosadil Lingard a výhru pečetil v nastaveném čase z penalty Mata.

Manchester sice zvítězil, ale nebyl to přesvědčivý výkon. V prvním poločase domácí častěji drželi míč na svých kopačkách, ale velké šance si vytvářeli ojediněle. Na druhou stranu musíme podotknout, že ani West Brom nebyl směrem dopředu nijak nápaditý. O první vzruch se postarala ofenzivní dvojice Mata-Rooney. Jejich spolupráce byla krásná na pohled, ale neefektivní. Španělský forvard zamířil jen těsně vedle tyče.

Domácí chtěli přerušit střelecký půst, dvě kola po sobě nedokázali skórovat a dlouho se to nedařilo ani v tomto utkání. Minutu před koncem poločasu ztroskotal na brankáři Myhillovi Anthony Martial a do šaten se šlo opět za bezbrankového stavu. Spokojenější mohli být samozřejmě hosté, ovšem na Old Trafford je ještě čekala těžká druhá pětačtyřicetiminutovka.

Druhý poločas v podstatě navázal na první půli. United silnější na míči, ale šancí pramálo. Jenže pak to zničehonic přišlo, po 260 minutách Rudí ďáblové ukončili střelecký půst. Lingard získal na vápně balón a precizním technickým kopem na vzdálenější tyč překonal Myhilla - 1:0 pro United. Svěřenci Louise Van Gaala ale nijak neožili a hru začal tvořit soupeř. Čtvrthodiny před koncem měl na kopačce vyrovnání Berahino, po centru Dawsona byl v ideální pozici zcela sám, jenže hlavičku poslal hodně nad. Manchester se musel o výsledek obávat a to až do nastaveného času. V něm fauloval McAuley unikajícího Martiala a sudí vedle nařízení pokutového kopu hostujícího obránce vyloučil. Penaltu pak proměnil Juan Mata a definitivně rozhodl o zisku tří bodů pro Manchester United.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (8)

Přidat komentář
Infernoqt

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

1

Reagovat
smazaný uživatel

Tak po uternim vystoupeni jsem si uz naprosto jistej,ze chuj van gay umyslne nici nas klub..

Nic horsiho Manchester United potkat nemohlo...stridanim fellainiho za Martiala mu dali uz i konecne divaci najevo ci si o nem mysli...Ten nateklej humusak by se hodil tak akorat do Syrie.

.kdyby nicil islamisty,tak jako nici skvely fotbalisty,tak by islamsky stat vyhladil on sam do jednoho tydne...jinak jsem ohromne zvedav,z jakym genialnim stridanim se vytasi ted v sobotu proti WBA cekam uz jen na to,kdy vystrida golmana

Reagovat
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
MySch017

DDG - Young, Smalling, Jones, Rojo - Herrera, Schweinsteiger - Lingard, Mata, Martial - Rooney

Reagovat
smazaný uživatel

Giggs máš docela pravdu,ale van chall je dobrý trenér....

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele