základní část, 1. kolo
27.07.2024 18:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Roman Skuhravý (© FK Železiarne Podbrezová)

Podbrezová v premiéře po odchodu Skuhravého remizovala se Žilinou

Podbrezová uhrála v 1. kole slovenské Niké ligy bezbrankovou remízu s Žilinou. Domácí Železiarne se poprvé představily po odchodu českého kouče Romana Skuhravého. Jejich vedení se ujal tamější trenér Vladimír Cifranič, na MŠK však nevyzrál.

Střetnutí na Horehroní zahájili domácí fanoušci skandováním jména bývalého trenéra Skuhravého. Jeho rukopis však nebyl poznat, protože více ze hry měla Žilina, která většinu času držela míč na útočné polovině a byla i nebezpečná. Po gólu nejvíce volala střela Dominika Javorčeka z hranice pokutového území. Ta ale mířila jen do břevna.

Po změně stran pokračovalo utkání dlouho ve stejném duchu, čekalo se na příležitosti. Skóre znovu nezměnil ani zmíněný Javorček, kterého na zadní tyči našel Adrián Kaprálik. Podbrezová se více prosadila až v samotném závěru. Ridwan Sanusi krásně přešel přes Samuela Ďatka, jeho centr na pětku však netrefil Peter Juritka.

Matej Grešák si poté navedl míč do velkého vápna, schoval střelu za obránce a dobře mířil k tyči. Na jeho střelu ovšem skvělým zákrokem rukou zareagoval Ľubomír Belko. Oba týmy se tak rozešly smírně.

Autor: Livesport.cz / Flashscore.sk

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele