základní část, 4. kolo
17.08.2024 18:00 CET
2 : 1
(0:1)

Reportáž

Slovan Bratislava - FC Košice 2:1

Košice mali veľmi dobrý úvod zápasu, pretože sa dostali do vedenia. Žan Medved v úniku obišiel Trnovského, ktorý ho fauloval, a tak hostia získali pokutový kop. Ten slovinský útočník premenil, takže sa postaral už o svoj piaty gól v tejto sezóne Niké ligy, vďaka čomu si upevnil prvú priečku medzi strelcami.

Vedenie mohol zvýšiť Kružliak, v poslednej chvíli jeho zakončenie zblízka zablokoval Voet. Trnovský zas vytiahol skvelý zákrok pri pokus Niarchosa a gólman Slovana bol hrdinom tiež po chybe Savvidisa, kedy v dvojitej príležitosti vychytal ako Medveda, tak Niarchosa.

Na druhej strane musel Šípoš vytesniť strelu Szökeho. Na druhý polčas prišli z lavičky Strelec aj Tolič, čo sa ukázalo ako kľúčové. Druhý menovaný vytvoril šancu pre Marcelliho, mladík našiel iba Šípoša, ale následne práve Tolič centroval z rohového kopu a Dávid Strelec hlavičkou od žrde vyrovnal.

Slovan nakoniec dokázal skóre otočiť a ostáva bez straty bodu na prvom mieste tabuľky. Centrovanú loptu sklepol Voet tak, že Tigran Barseghjan sa do streleckej listiny zapísal aj v treťom strentutí nového ligového ročníka. Košice napriek dobrému výkonu nenadviazali na predošlú výhru proti Podbrezovej.

Autor: Livesport.cz / flashscore.sk

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele