základní část, 1. kolo
27.07.2024 18:00 CET
0 : 0
(0:0)
Stadión:
 

Reportáž

Mestský štadión Skalica - (© MFK Skalica)

MFK Skalica - Zemplín Michalovce 0:0

Střelcům se v 1. kole slovenské Niké ligy příliš nevedlo, a tak se i Skalica a Michalovce rozešly smírně. Zemplín v duelu utrpěl nepříjemnou ztrátu v podobě Martina Bednára, jenž bojoval s nemocí, kvůli které musel z utkání odstoupit.

Na první šanci se čekalo až do 28. minuty, kdy musel tvrdou střelu domácího Adama Moronga zachraňovat Patrik Lukáč. Ještě před koncem úvodního dějství musel ze hřiště nejprve Bednár, kterého zřejmě přemohly vysoké teploty, a poté Michalovce málem zahrávaly penaltu.

Hlavní rozhodčí Michal Očenáš ji nařídil po faulu na Adekunleho Issu, ale vše sledoval i VAR, který zjistil, že ke kontaktu s Adamem Krčíkem došlo těsně před šestnáctkou. Po následnéhm přímém kopu hlavičkoval Igor Žofčák nad. Na výsledném remízovém stavu nic nezměnila ani pozdější hlavička Dávida Petríka těsně vedle.

Autor: Livesport.cz / Flashscore.sk

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele