základní část, 1. kolo
28.07.2024 18:00 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

Stadion v Ružomberku (© MFK Ružomberok)

MFK Ružomberok - Dukla Banská Bystrica 1:1

První kolo nové sezony slovenské ligy přineslo hned pět remíz a body se dělily rovněž v Ružomberoku, nerozhodný výsledek si domů odvezla Banská Bystrica.

Na rozdíl od třech jiných stadionů zde padaly góly a k tomu prvnímu vedla velmi jednoduchá akce. Na straně hřiště dostal prostor Domonkos, jeho centr si našel Martin Bóďa a přesnou hlavičkou otevřel skóre - 1:0.

Ze vzduchu málem udeřilo i na druhé straně a hlavu do dlaní při tomto momentu schovával Hlinka, jehož pokus minul cíl. Hrdinou závěru prvního poločasu se stal Tomáš Frühwald, domácí brankář kryl hned dvě velké šance.

Po návratu z kabin se činil i jeho kolega na druhé straně Ivan Rehák, ranou z dálky ho prověřil Chobot a brankář se měl co ohánět. Hodně vidět byl i Martin Rymarenko, po hodině hry ještě mířil těsně mimo, v 67. minutě už si reputaci napravil a srovnal na 1:1.

Vyrovnávací trefa představovala poslední zajímavou událost celého zápasu, který dospěl do nerozhodného konce. Na tom nic nezměnilo několik pološancí a pokusů z dálky, jež neměly velkou naději na úspěch.

Autor: Livesport.cz / flashscore.sk

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele