základní část, 3. kolo
11.08.2024 18:00 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

Radost hráčů Ružomberoku (© MFK Ružomberok)

MFK Ružomberok - AS Trenčín 1:0

Ružomberok mal skvelý úvod, pretože už v piatej minúte premenil pokutový kop Timotej Múdry. Nadviazať na neho chcel Chobot, ktorého tečovaná strela opečiatkovala brvno. Neskôr sa ofenzívne osmelil aj Trenčín, no Sunday zakončil iba do Frühwalda a Ibrahim nehlavičkoval presne.

Po zmene strán pálil tvrdo Bondarenko, našiel pripraveného domáceho gólmana. Na druhej strane mieril nad Domonkos. Definitívne mohol o troch bodoch pre Ružu rozhodnúť v závere Jackuliak, takisto by na dvoch rukách spočítal, o koľko centimetrov prestrelil svätyňu.

Ružomberok zaknihoval v druhom ligovom vystúpení prvú výhru a so štyrmi bodmi mu patrí v nekompletnej tabuľke šiesta priečka. Trenčín po prvom inkasovanom góle premiérovo prehral a je siedmy.

Autor: Livesport.cz / flashscore.sk

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele