základní část, 1. kolo
28.07.2024 18:00 CET
2 : 2
(1:1)
Stadión:
 

Reportáž

Oslavy hráčů Košic (© FC Košice)

FC Košice - DAC Dunajská Streda 2:2

Z remízového kola nevybočil ani zápas Košic s Dunajskou Stredou. Hosté měli na dosah tři body, dva z nich jim ale v šesté minutě nastavení sebral Žan Medved.

Hosté v týdnu selhali v evropských pohárech, Košice se špatné nálady v táboře soupeře snažily využít a hned v úvodu zkoušel neúspěšně štěstí Gallovič. Netrvalo to dlouho a poprvé se měnilo skóre, ve 24. minutě centroval Dimun a Almási hlavou zakončil přesně - 0:1.

Největší hrozbu pro hostující obranu představoval Žan Medved a poprvé se připomněl střelou vedle. Defenzíva DAC si z toho ponaučení nevzala a ve 24. minutě za to zaplatila, parádní přihrávkou se blýskl Gallovič a slovinský kanonýr se nenechal pobízet - 1:1.

Po půlhodině hry se činil Dávid Šípoš, jemuž nadělala starosti tečovaná střela. Ještě lepší zákrok pak předvedl na závěr prvního poločasu, kdy se před ním objevil nikým nehlídaný Yapi.

Rovněž úvod druhého poločasu vyšel lépe Dunajské Stredě. V 57. minutě předvedli hosté vysoké napadání, Zsigmund ztratil míč a jeho zaváhání potrestal Christián Herc, který vnikl do pokutového území a mířil přesně - 1:2.

O kuriózní moment se postaral Andzouana, jemuž nevyšel odkop a Popovič měl co dělat, aby svému týmu uchránil vedení. Výhru přesto Dunajská Streda neslavila, domácí v nastavení vybojovali penaltu, vše po dlouhém zkoumání posvětil i VAR a Medved stanovil konečný výsledek.

Autor: Livesport.cz / flashscore.sk

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele