9. kolo
18.09.2010 19:30 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

Spartak Trnava - Dukla Banská Bystrica 1:1

V sobotu o 19:30 Trnava privítala Banskú Bystricu. Na štadióne Antona Malatinského sa konala remíza 1:1, avšak, hostia mali dokonca možnosť na plný zásah v slovenskom Ríme.

Prvá vážnejšiu akciu mali hostia, keď Pich však nakoniec minul bránu. V 8. minúte na opačnej strane zakončoval rovnako nepresne domáci Wellington. V 19. minúte stiahli obrancovia hostí v pokutovom území prenikajúceho Wellingtona a nariadenú penaltu premenil Kone - 1:0. Úspešný strelec Spartaka o štyri minúty neskôr vypálil vedľa. Po polhodine hry pohrozil Pich, ale lopta v sieti neskončila. V závere mali tlak hostia, ale domáci ich k zakončeniu nepustili a Trnava po polčase vyhrávala 1:0.

V druhom polčase viac vynikali hostia. V 58. minúte mal vyloženú šancu Pich, ale napálil ľavú žrď Raškovej brány. Po hodine hry mohol zvýšiť Wellington, ale v protiútoku na Boroša bol neúspešný. V 66. minúte už bolo vyrovnané, keď po dobrej šanci Hlinku brankár Raška vyrazil loptu na roh a s následného rohu sa práve presadil Hlinka, ktorý na druhýkrát porazil Rašku - 1:1. Domáci sa snažili ešte z výsledkom niečo urobiť, ale márne. Trnava tak na domácej pôde remizovala 1:1 s Banskou Bystricou a tento výsledok bude Spartak určite mrzieť.

Autor: Filip Kubaliak

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

3:1 Trnava do teho

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele