9. kolo
17.09.2010 17:00 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

FK Senica - FC Nitra 2:0

Predohrávku 9. kola Corgoň ligy ovplyvnila rýchla červená karta hosťujúceho Kaspřáka, aj vďaka tomu FK Senica porazila Nitru 2:0.

Už v 2. minúte do šestnástky prenikal Diviš, Tóth nestíhal a rozhodca odpískal penaltu, ktorú ale Piroška nepremenil. Na druhej strane neúspešne rozdával lopty Hodúr. V 8. minúte Hroššovi vypadol center z rúk, na bránkovej čiare ho rukou zastúpil Kaspřák, ktorý videl červenú kartu. Ďalší pokutový kop Lukšík už bezpečne premenil. Zápasom začali vládnuť najmä štandardné situácie. V 15. minúte po priťuknútí Faldynu trafil v dobrej šanci tesne vedľa Merzič. O minútu bol v obrovskej šanci Faldyna, lenže Hroššo vyrazil. Tempo hry sa spomalilo, ale aktivita domácich nie. V 30. minúte sa rútil do šance Štetina, ale Bolek bol rýchlejší. Pred prestávkou stihol nepresne mieriť Lukšík a tak polčas skončil výsledkom 1:0.

Hra po pauze ožila, bledomodrí hrozili ojedinele. Hneď na to prebrali iniciatívu domáci, po odrazenej lopte pálil Diviš, ktorú ešte Hroššo vyrazil, ale na Piroškovu dorážku bol už prikrátky - 2:0. Galádovi zverenci sa nevedeli presadiť a naďalej boli aktívnejší Záhoráci. Z ničoho nič mohol v 67. minúte znížiť Hodúr, po sklepnutí Valentu bol sám pred brankárom, ale ten jeho strelu vyrazil. Vzápätí sa vyznamenal aj Hroššo, po peknej akcii strieľal Wijlaars. Na oboch stranách sa striedali pekné akcie, avšak, s nedostatočným zakončením. V 78. minúte nebezpečne pálil Šimončič, strele chýbali centimetre, neskôr nepochodil ani Rák. V závere ešte z priameho kopu pálil Lukšík, Hroššo vyboxoval. Ďalšie výpady Grigovcov už gól nepriniesli, Senica sa tak po výhre 2:0 opäť ocitla na prvom mieste.

Autor: Ľubomír Hudačko

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele