Mistrovství světa - kvalifikace FIFA - Mistrovství světa - kvalifikace 2010

zóna UEFA (Evropa) - skupina 7
10.10.2009 21:00 CET
5 : 0
(2:0)

Reportáž

Francie - Faerské ostrovy 5:0

Francouzi konečně potěšili fanoušky a gólově se osmělili více než obvykle, ani pět gólů v síti Faerských ostrovů ale nepřineslo dostatečnou radost. Z prvního místa ve skupině postoupí Srbsko, Francii čeká baráž.

Velký večer prožil kanonýr Gignac. Ten se letos zatím spíše trápí, ovšem dnes se dočkal prvních dvou gólů v národním týmu. Toho prvního v 34. minutě, kdy Anelkovu přihrávku zakončil nechytatelnou křižnou střelou. Za další čtyři minuty Gignac rozvlnil síť podruhé.

Francie znovu navýšila vedení krátce po přestávce. V 53. minutě domácí rozehrávali rohový kop a míč se snesl na hlavu nekrytého a připraveného obránce Gallase. Domácí se pak nikam nehnali, přesto fanoušky ještě potěšili dvěma brankami.

Ty padly v samém závěru. V 86. minutě vyslal Benzema Henryho, toho vychytal Mikkelsen, ale dorážející Anelka se nemýlil. Za dvě minuty pak prošel Benzema přes tři protihráče a uzavřel skóre na 5:0.

Autor: Radim Šantrůček

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

4:0

Reagovat
onze

ALLEZ FRANCE

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele