Mistrovství Evropy - kvalifikace UEFA - Mistrovství Evropy - kvalifikace 2012

skupina E
06.09.2011 19:45 CET
0 : 2
(0:1)

Reportáž

Moldavsko - Maďarsko 0:2

Favorizované Maďarsko v Moldavsku nezaváhli a zvítězili 0:2, čímž se dotáhlo na druhé Švédsko a stále má tak naději na druhé místo v kvalifikační skupině E na evropský šampionát 2012.

Hosté byli již od prvních minut jasně lepším celkem. Naopak domácí zvolili místo útoku vyčkávací taktiku a čekali na chyby svého soupeře. Jenže Maďarům se povedlo již v sedmé minutě jít do vedení. Na malém vápně se nejlépe zorientoval Vilmos Vanczak a otevřel skóre utkání - 0:1.

To byl pro domácí Moldavsko hodně velký šok, protože se tím pádem museli změnit celá jejich taktika. Snažili se hrát i směrem dopředu, ale zejména kvůli velmi špatné kombinaci ztráceli její hráči obrovské procento míču už na vlastní polovině.

To Maďaři si v pohodě hlídali svůj jednobrankový náskok a s přehledem drželi svého soupeře co nejdále od své branky. Druhý poločas už byl ze strany domácích mnohem aktivnější, ale stále chyběla přesnější a kvalitnější kombinace.

Když pak v 87. minutě přidal druhou branku Maďarů Gergely Rudolf, bylo o utkání prakticky rozhodnuto. Maďarsko svého soupeře jasně přehrálo, zaslouženě zvítězilo a připsalo si důležité 3 body.

Autor: Michael Künzel / soccernet.com

Komentáře (11)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:1. Nějaká plichta v té skupině být už musí

Reagovat
paver

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

Tady to bude boj o každý metr hriště, Moldavsko se doma jen tak nevzdává, ale i tak mírným favoritem je pochopitelně Maďarsko. Tip 1:1.

Reagovat
Tomtaf

0:4

Reagovat
smazaný uživatel

Zajimave je ze v teto tabulce jeste nepadla remiza z tolika zapasu...tak ze by prvni plichta?? tip X 1:1

Reagovat
Veselac

1:3

Reagovat
vanGomm

Maďarsko ještě teoreticky žije,ale jiný tip než 2 už pro ně nemá smysl.Zlepšují se a řekl bych,že vyhrají.

Reagovat
smazaný uživatel

Moldavsko nevytěžilo z domácího prostředí zhola nic a dalo šanci Maďarsku na 3 body, které jim zaručují, že jejich šance stále ještě žije ....

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele