Mistrovství Evropy - kvalifikace UEFA - Mistrovství Evropy - kvalifikace 2012

skupina B
06.09.2011 20:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Makedonie - Andorra 1:0

Po čtyřech kvalifikačních prohrách s Irskem a Ruskem se Makedonii pod vedením zkušeného waleského trenéra Johna Toshacka, jenž už šéfoval třeba i slavnému Realu Madrid, konečně podařilo zvítězit. Souboj s trpaslíkem a posledním celkem tabulky Andorrou rozhodla jediná trefa Mirka Ivanovskiho z 59. minuty.

Že si domácí alespoň chtějí spravit reputaci, dokazovali soupeři již od úvodních minut. Ten jako ve většině zápasů vzadu hodně betonoval, takže se Makedoncům k jeho brance těžko dostávalo. Hostující gólman Josep Gomés byl na pozoru po 24 minutách, kdy musel kontrolovat střelu z přímého kopu od Popova.

Ve druhém poločase si již Gomés na míč sáhl více, likvidovat musel šanci Ivanovskiho. Hlavou po centru Ibraimiho se pokoušel překonat gólmana Andorry také Mojsov, jenže rovněž neuspěl a mířil jen vedle. Největší šanci hostů měl asi v 56. minutě Óscar Sonejee, jenž se snažil usměrnit do brány center Valese, jenže taky střílel pouze mimo.

O tři minuty později se již Makedonie přece jenom radovala z jediné branky utkání, jakmile se Ivanovski z vápna po rohovém kopu Trajkovskiho tentokráte se svým pokusem nemýlil. V 67. minutě ještě mohl skórovat a zvýšit na 2:0 Tričkovski, ovšem svůj únik po levé straně zakončil jen do míst boční sítě u bližší tyčky.

Autor: Patrik Sandev / soccernet.com

Komentáře (12)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

1-0

Reagovat
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
paver

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

4:0

Reagovat
smazaný uživatel

Makedonie by měla vyhrát, o tom není sporu. Sice bude Andorra tradičně betonovat, ale párkrát to tam domácím spadne. Tip 3:0.

Reagovat
Tomtaf

6:0

Reagovat
smazaný uživatel

Makedonie by mela byt v tomto utkanim favoritem a take to potvrdit..tip 1..2:0,

Reagovat
Veselac

5:0

Reagovat
smazaný uživatel

Makedonie moc nepřesvědčila, sice splnila povinnost ale nic víc. Výhra o gól proti fotbalovému trpaslíkovi z Pyrenejí není žádné terno ....

Reagovat
smazaný uživatel

To se dalo čekat když hráli bez vykartovaného Pandeva a kapitána Noveskiho

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele