Další články

Weiss Guardiolovi nelhal. Slovan Bratislava oznámil konec kariéry svého kapitána

Jeho posledním vystoupením v kariéře měl být duel na konci probíhající sezony, jeho derniérou se však nejspíš stalo střetnutí s věhlasným soupeřem, v jehož mládeži dělal první fotbalové krůčky. Slovan Bratislava na svých internetových stránkách oznámil, že Vladimír Weiss mladší (34) už do dalších zápasů nezasáhne.

Evropské koeficienty po pohárovém týdnu (3)

Třetí hrací týden se konečně do akce pustili všichni účastníci evropských pohárů, včetně čtyř českých týmů. Podruhé se v Lize mistrů úspěšně představila Sparta, stejně dobrou bilancí jedné výhry a jedné remízy se může pochlubit i Slavia v Evropské lize, Plzeň má na kontě dvě remízy. Po dlouhé době, byť neúspěšně, se na evropské scéně objevila Mladá Boleslav.

Endrick předběhl Raúla, od první minuty za Real v LM nikdo mladší nenastoupil

Dalo by se říct, že brazilský talent Endrick (18) láme rekordy každým zápasem, do nějž nastoupí. Po porážce s Lille ho alespoň může těšit další překonaná meta. V zápase se totiž stal nejmladším hráčem Realu Madrid, který v Lize mistrů figuroval v základní jedenáctce.

Míchelovi se nelíbily Krejčího přihrávky na jistotu, u obránce postrádal agresivitu

Girona šestkrát za sebou nevyhrála a nelichotivou bilanci nezlomila ani v úvodním domácím duelu Ligy mistrů proti Feyenoordu. Nizozemskému celku i díky vlastní brance Ladislava Krejčího (25) podlehla 2:3 a při premiéře v Champions League dál čeká na první body.

Obrat vykoupený vážným zraněním, Juventus přišel o Bremera

Juventus včera i v oslabení otočil utkání na půdě RB Lipsko a vyhrál 3:2, černou kaňkou je ale především ztráta obránce Bremera. Brazilský reprezentant si hned v úvodu poranil koleno a jedná se o problém, který ho dost možná připraví o zbytek sezony.

Slot se pyšní rekordním startem v Liverpoolu, chválí Salaha i Kloppa

Manažer Liverpoolu Arne Slot (46) po zápase Ligy mistrů s Boloňou vyzdvihl výkon Mohameda Salaha (32), který se na středeční výhře 2:0 podílel gólem a asistencí.

Co tento tým dokázal, je neuvěřitelné, radoval se Génésio po výhře nad Realem

Trenér hráčů Lille Bruno Genesio ocenil perfektní večer svého týmu, když klub z francouzské Ligue 1 ve středu porazil Real Madrid 1:0. Ukončil tak sérii patnáctinásobných vítězů Ligy mistrů 14 zápasů bez porážky v soutěži. Lille do reformované a rozšířené ligové fáze se štěstím postoupilo na úkor pražské Slavie.

Durán má obrovský potenciál. Musím ho nechat hrát, prostě ho tam pustit, řekl Emery

Aston Villa po výhře 1:0 nad Bayernem Mnichov zůstává v Lize mistrů stoprocentní a velkou zásluhu na tom má i žolík Jhon Durán, který se postaral o vítěznou trefu, kterou překvapil velezkušeného brankáře Manuela Neuera (38). Podle trenéra Unaie Emeryho se nejednalo o náhodu, před utkáním na tuto variantu zakončení své svěřence připravoval.

Neměl bych ponětí, jaký napsat titulek po takovém zápase, radoval se Milambo

Hráč Feyenoordu Rotterdam Antoni Milambo po vítězství 3:2 v Gironě uvedl, že netuší, jaký titulek by dramatickému utkání 2. kola Ligy mistrů vymyslel. Devatenáctiletý záložník vstřelil krásný gól a dočkal se pochvaly od trenéra Briana Priskeho, který je po nevydařeném začátku sezony pod tlakem. Bývalý kouč Sparty označil vítězství za opravdu působivé.

Kritika za dnešní duel je férová, správná a musíme ji přijmout, hodnotil Ancelotti

Real Madrid neukázal ve středečním utkání Ligy mistrů na hřišti Lille svou nejlepší tvář, podle trenéra Carla Ancelottiho si francouzský tým zasloužil vyhrát. Obhájci titulu se z prohry prý ponaučí.

Bruggy v duelu outsiderů přetlačily Sturm Graz a z Rakouska si odvážejí tři body

Bruggy si po porážce v úvodním kole spravily náladu a po bojovném výkonu porazily Sturm Graz, který v Lize mistrů prohrál už devět zápasů v řadě.

Juventus i v deseti otočil zápas v Lipsku, zářil Vlahovič

Juventus vyhrál v Lize mistrů na půdě Lipska 3:2. Klíčovým mužem pro úspěch Staré dámy byl Dušan Vlahovič, který se dvakrát trefil. Turínští si mohou tří bodů cenit o to víc, že poslední dvě trefy italského celku padly v době, kdy měl Juventus kvůli vyloučení o jednoho muže v poli méně.

Benfica čtyřmi góly zesměšnila Atlético Madrid, zářil Di Mária

Benfica navázala na perfektní vstup do Ligy mistrů a i ve druhém zápase si připsala vítězství. Na domácí půdě porazila Atlético Madrid 4:0 a v milionářské soutěži tak zůstává stoprocentní. Pro Atlético, které v prvním kole doma předčilo Lipsko, je to první venkovní porážka po jedenácti zápasech.

Monaku zachránil v Záhřebu bod gólem z penalty v poslední minutě Zakaria

Monaku se díky proměněné penaltě Denise Zakarii z 90. minuty povedlo vyrovnat stav utkání na hřišti Dinama Záhřeb, proti kterému prohrávalo již o dvě branky, a odvezlo si bod za remízu 2:2.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele