Další články

Crvena Zvezda bude na San Siru čelit prokletí italských stadionů

Inter se ve svém druhém utkání Ligy mistrů utká s Crvenou Zvezdou a bude se mimo jiné opírat i o domácí prostředí. Na San Siru totiž neprohrál už devět z posledních třinácti domácích duelů v téhle soutěži. Naproti tomu srbskému týmu se mimo jeho zemi v pohárech dlouhodobě moc nedaří.

Barcelona po vysoké porážce v lize přivítá pohárovou návštěvu z Bernu

Jakkoli platí, že Young Boys jsou dostatečně kvalitním týmem, aby neměla Barcelona cestu za třemi body úplně snadno vydlážděnou, domácí celek je přesto jasným favoritem. Svěřenci trenéra Hansiho Flicka budou chtít bodovat naplno, protože premiéra v Lize mistrů jim zoufale nevyšla.

Sparťané se po úspěšném vstupu do Ligy mistrů představí ve Stuttgartu

Druhý zápas v ligové fázi Ligy mistrů čeká v úterý fotbalisty Sparty. Čeští šampioni se po úvodní domácí výhře 3:0 nad Salcburkem představí od 18:45 ve Stuttgartu. Druhý tým uplynulé sezony německé ligy začal v "milionářské" soutěži porážkou 1:3 na hřišti obhájce trofeje Realu Madrid.

Leverkusen v lize mistrů přivítá AC Milán, Slovan hostí City

Liga mistrů v úterý nabídne úvodních devět zápasů druhého kola ligové fáze. Leverkusen s reprezentačním útočníkem Patrikem Schickem a brankářem Matějem Kovářem nastoupí doma proti AC Milán.

Záložník Rodri za sebou má operaci, do letošní sezony už nezasáhne

Manchester City dnes potvrdil poměrně očekávanou informaci ohledně absence Rodriho. Španělský záložník si minulý týden poranil koleno a od začátku se vědělo, že se jedná o vážný problém, který hráče podle předpokladů připraví o zbytek sezony.

Real Madrid přišel o Mbappého, útočník si nezahraje tři týdny

Kylian Mbappé vstřelil včera sedmý a na nějakou dobu poslední soutěžní gól za Real Madrid. Francouzský útočník nedohrál utkání proti Deportivu Alavés, v závěru si poranil stehenní sval.

Citelná ztráta pro Priskeho, Feyenoord dohraje rok bez Giméneze

Feyenoordu se začátek nové sezony nepovedl, utrpěl několik bodových ztrát a nyní přišel o jednoho z klíčových hráčů. Mimo hru je Santiago Giménez, mexický střelec si v neděli poranil stehenní sval a jedná se o hodně vážný problém.

Zná španělský tisk vítěze Zlatého míče? Marca naznačuje, že ho získá Vinícius Júnior

Titulní strana úterního vydaní španělského deníku Marca jasně naznačila, že letošní Zlatý míč, který se bude udělovat 28. října v Paříži, získá Vinícius Júnior (24) z Realu Madrid.

Ter Stegen si vážně poranil koleno, Barceloně v sezoně už nepomůže

Barceloně bude nejspíš delší dobu chybět brankářská jednička Marc-André ter Stegen. Německý gólman si podle předsedy katalánského celku Joana Laporty přetrhl vazy v pravém kolenu. Informovala o tom agentura AP.

Remíza má jen malou hodnotu, říká Simeone o novém formátu Ligy mistrů

Liga mistrů s novou sezonou změnila skupinovou fázi za ligovou - v ní 36 týmů odehraje osm zápasů každý s každým, osm nejlepších v tabulce postoupí přímo do osmifinále a dalších 16 se popere v play off.

Evropské koeficienty po pohárovém týdnu (1)

Novým ligovým formátem odstartovala hlavní fáze evropských pohárů. Další novinkou bylo kolo vyhrazené speciálně pro Ligu mistrů. Jeden tzv. exkluzivní týden čeká také Evropskou i Konferenční ligu. V akci proto bylo jen 36 týmů z šestnácti zemí. Díky Spartě, která si LM zahrála na Letné po 19 letech od mizérie s Thunem, se měnil i český národní koeficient.

Sima při debutu zařídil historickou výhru Brestu. Neskutečná noc, zářil spokojeností

První start v Lize mistrů a rovnou i vítězná trefa. Taková je vizitka Abdallaha Simy (23) z utkání, ve kterém Brest na úvod ligové fáze porazil Sturm Graz 2:1. Pro francouzský celek šlo o vůbec první zápas v milionářské soutěži a senegalský útočník, který se proslavil v Česku, se tak postaral o historický triumf.

Zatím nedosahujeme úrovně potřebné na Ligu mistrů, povzdechl si Priske

Brian Priske má za sebou další nevydařený večer na lavičce Feyenoordu. Dánský trenér, který do Rotterdamu zamířil před sezonou z pražské Sparty, musel při své premiéře v Lize mistrů skousnout debakl 0:4 od Bayeru Leverkusen.

Raya zlikvidoval penaltu i dorážku. Lepší zákrok jsem na vlastní oči neviděl, žasl Arteta

Začátek sezony zastihl Davida Rayu (29) ve skvělé formě. V brance Arsenalu doslova čaruje. Po úvodním zápase Ligy mistrů si navíc může říct, že Kanonýři jsou stále neporažení hlavně díky němu. V duelu s Atalantou fantastickým dvojzákrokem zlikvidoval penaltu i následnou dorážku Matea Reteguie a zařídil Arsenalu bod za remízu 0:0.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele