10. kolo
20.10.2024 18:30 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

Estadio de la Cerámica (© CLIVE BRUNSKILL / GETTY IMAGES EUROPE / Getty Images via AFP)

Žlutou ponorku připravila o výhru penalta pro Getafe v závěru

Villarreal v desátém kole La Ligy nedokázal v domácím prostředí proti Getafe udržet jednobrankový náskok a remizoval 1:1, když hosté vyrovnávali v 87. minutě z pokutového kopu. Do vedení poslal Žlutou ponorku těsně před přestávkou Santi Comesaňa, za hosty penaltu proměnil Mauri Arambarri.

V zápasech Villarrealu padlo nejvíce gólů po duelech Barcelony, zatímco v zápasech Getafe jich padlo nejméně. Bohužel pro nezaujatého diváka úvodních 34 minut zápasu naznačovalo, že to bude statistika hostů, která převáží, protože ani jeden tým nevyprodukoval střelu na branku.

Tou první byla slabá křižná střela Sergiho Cardony, kterou pohodlně zlikvidoval David Soria v brance Getafe. V závěrečných deseti minutách poločasu chyběl klid Cardonovi opět, když z bezprostřední blízkosti pálil nad bránu. Tlak Marcelinových svěřenců pokračoval a ještě před přestávkou se dočkali. Thierno Barry poslal míč nabíhajícímu Comesaňovi, který ho poslal kolem Sorii.

Svěřenci Josého Bordaláse dosud venku skórovali jen dvakrát, po hodině hry si však Yıldırım poradil s obranou Villarrealu a vyslal na branku prudkou střelu, vzápětí Álvaro Rodríguez hlavičkoval vedle tyče. Villarreal mohl zvýšit, Gueyeho však skvělým reflexivním zákrokem vychytal Soria. Vzápětí byl na druhé straně Arambarriho gól odvolán pro ofsajd a poté Conde skvěle vychytal Yıldırıma.

Když už se zdálo, že Getafe odjede bez bodu, udeřil Yıldırıma v pokutovém území do obličeje Raúl Albiol. K penaltě se postavil Arambarri a vyrovnal. Villarreal alespoň prodloužil svou neporazitelnost ze vzájemných zápasů na 12 zápasů, zatímco Getafe je nyní tři zápasy neporažené.

Autor: Livesport.cz / Anthony Tomas

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele