Ronaldo končí: Už na to nemám

Bývalý trojnásobný nejlepší fotbalista světa Ronaldo se rozhodl ukončit kariéru. Čtyřiatřicetiletý útočník Corinthians to prohlásil v rozhovoru v brazilském listu Estado de Sao Paulo.

Ronaldo kvůli agresivním fanouškům uvažoval o konci kariéry

Slavný brazilský útočník Ronaldo prý kvůli nedávnému útoku fanoušků přemýšlel o konci kariéry. Příznivci napadli fotbalisty Corinthinas po návratu z odvetného utkání předkola Poháru osvoboditelů, které s kolumbijským celkem Deportes Tolima prohráli 0:2 a po bezbrankové remíze z prvního zápasu vypadli.

Fanoušci Corinthians házeli kamení

Fanoušci Corinthians protestovali v Sao Paulu proti vyřazení týmu v předkole Poháru osvoboditelů. Podle agentury Reuters pomalovali sídlo klubu nadávkami zaměřenými především proti slavnému útočníkovi Ronaldovi a také házeli kamení na auta hráčů.

Ronaldo chce být po ukončení kariéry ředitelem Corinthians

Slavný útočník Ronaldo pomýšlí na funkcionářskou dráhu. Čtyřiatřicetiletý fotbalista by se chtěl po ukončení kariéry stát ředitelem brazilského klubu Corinthians, kde od loňska hraje.

Melbourne Heart má zájem o Ronalda

Australský prvoligový klub Melbourne Heart se zajímá o bývalého nejlepšího fotbalistu světa Ronalda, který momentálně hraje v rodné Brazílii za Corinthians. Podle listu Herald Sun by si mohl někdejší útočník Realu Madrid, Barcelony a obou milánských velkoklubů vydělat 92.660 dolarů (asi 1,8 milionu korun) za zápas.

Ronaldo uvažuje o předčasném konci kariéry

Bývalý trojnásobný nejlepší fotbalista světa Ronaldo uvažuje o předčasném konci kariéry. Třiatřicetiletý útočník týmu Corinthians už kvůli zranění nehrál více než tři měsíce a ve snaze o návrat bojuje s nadváhou a bolestmi.

Mám nadváhu a problémy s pohybem, přiznal legendární Ronaldo

Legendární brazilský útočník Ronaldo přiznal, že má nadváhu. Bývalý fotbalista Barcelony a Realu Madrid ale podle svého vzkazu na síti Twitter věří, že během patnácti dní se mu podaří dostat do formy.

Ronalda mrzí, že Klose nehrál a nemohl překonat jeho rekord

Legendární Brazilec Ronaldo si i po letošním mistrovství světa udrží s patnácti brankami pozici nejlepšího střelce šampionátu, ale důvod k velkým oslavám to pro něj rozhodně není. Slavného kanonýra dokonce mrzí, že nejbližší pronásledovatel Němec Miroslav Klose, který ztrácí jediný gól, nemohl v sobotním duelu o třetí místo kvůli zranění zad o rekordní zápis usilovat.

Ronaldo doporučuje Melovi: Nevracej se domů

Brazilci po nečekaném vypadnutí ve čtvrtfinále stále smutní a hledají důvod brzkého konce. Mnozí z fanoušků vidí hlavní příčinu ve Felipe Melovi. Bývalý reprezentační kanonýr Ronaldo tak defenzivnímu středopolaři poradil, aby se během letošní dovolené raději vůbec nevracel do své vlasti.

Brazilec Ronaldo tvrdí, že si nezaslouží hrát na MS

Trojnásobný nejlepší fotbalista světa Ronaldo si nedělá příliš nadějí, že se po téměř čtyřech letech vrátí do brazilské reprezentace a zúčastní se svého pátého mistrovství světa. Třiatřicetiletý útočník sebekriticky přiznal, že si nominaci na šampionát do Jihoafrické republiky nezaslouží.

Ronaldo pověsí kopačky na hřebík na konci roku 2011

Čas nelze zastavit a v drtivé většině případů je právě on důvodem k ukončení kariéry fotbalistů. Jedním z těch, kteří se budou brzy loučit, je i Ronaldo - brazilský útočník má v plánu pověsit kopačky na hřebík na konci roku 2011...

Carlos: Vyhrát Copu by možná předčilo triumf s Realem v Lize mistrů

Roberto Carlos byl dnes oficiálně představen fanouškům Corinthians a velice rychle na sebe upozornil prohlášením, že se s týmem pokusí vyhrát Copu Libertadores. Dodal také, že v novém působišti by svoji bohatou kariéru rád zakončil. Slavný Brazilec v Corinthians podepsal smlouvu na dva roky.

Duch Ronalda a Romária ze stadionu v Eindhovenu nezmizel

Philips stadium v Eindhovenu, na kterém dnes sehraje Sparta páté utkání Evropské ligy, nepatří mezi nejmodernější arény v Evropě. Přesto má pověst stadionu s atmosférou, připomínající často klubovou minulost. S trochou nadsázky na každém rohu lze zahlédnout vzpomínku na Ronalda, Romária, Van Nistelroiije, Ronalda Koemana a další slavné osobnosti.

Brazilec Ronaldo chce příští rok skončit s fotbalem

Trojnásobný nejlepší hráč světa Brazilec Ronaldo vážně uvažuje o tom, že v příštím roce skončí s fotbalem. Třiatřicetiletý útočník prodělal řadu vážných zranění a opotřebované tělo se prý čím dál více ozývá. Jeho snem je rozloučit se triumfem na světovém šampionátu v Jihoafrické republice.

Ronaldo chce vyhrát Pohár osvoboditelů a zahrát si na MS

Bývalý nejlepší hráč světa Ronaldo si dal pro nadcházející rok dva úkoly. Třiatřicetiletý útočník chce s Corinthians vyhrát jihoamerickou obdobu Ligy mistrů Pohár osvoboditelů a vybojovat si místo v brazilské reprezentaci, aby si popáté zahrál na mistrovství světa.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele