Hotovo. Krasič přestupuje do Juventusu

Týdny spekulací končí, Miloš Krasič přestoupí z CSKA Moskva do Juventusu. Kluby potvrdily, že jsou dohodnuty na přestupu hráče. Srbský reprezentant zamířil do Itálie, aby se s vedením Staré dámy dohodl na podmínkách smlouvy. Čeká ho také lékařská prohlídka.

Juventus prý získal Krasiče, Diego by měl zůstat

Srbský fotbalista Miloš Krasič odchází z CSKA Moskva do Juventusu. Italský celek za pětadvacetiletého záložníka podle listu Il Corriere dello Sport zaplatil 15 milionů eur (asi 372 milionů korun) a podepsal s ním pětiletou smlouvu.

Krasič stále věří v přestup do Juventusu

Miloš Krasič stále čeká, zda v létě přestoupí do Juventusu. Stará dáma se musí s CSKA Moskva dohodnout na odstupném, kluby se ale zatím v představách o penězích liší. Do hry o srbského záložníka údajně vstupují španělské kluby, Krasič si také dovede představit, že v Moskvě zůstane.

Marotta potvrdil, že se Juventus snaží přivést Džeka

Edin Džeko již minimálně rok touží po stěhování do italské Serie A a nyní mu opět svitla naděje, že by se mu mohlo poštěstit už letos v létě. Generální ředitel Juventusu Giuseppe Marotta totiž prozradil, že turínský klub vyvíjí snahu bosenského kanonýra získat...

Juventus se Krasiče nevzdal, CSKA čeká na další nabídky

Juventus stále usiluje o Miloše Krasiče z CSKA Moskva. Za srbského reprezentanta nabízí 15 milionů eur, což se druhé straně zdá málo. O Krasiče se zajímají i další kluby, v Moskvě čekají, jak vysoké nabídky k nim dorazí.

Mancini chce získat Džeka nebo Krasiće

Obránce Jerome Boateng by rozhodně neměl zůstat posledním hráčem, kterého v letním přestupovém okénku získá Manchester City. Jeho manažer Roberto Mancini se nechal slyšet, že se zajímá o jednoho z dvojice Edin Džeko - Miloš Krasić, konkrétnější ale být nechtěl...

Juventus se posílí o Martíneze, Krasić naopak nepřijde

Jorge Martínez v uplynulé sezóně táhl svými výkony Catanii a díky nim ho nyní pravděpodobně čeká životní přestup. Se sicilským klubem se již na transferu uruguayského záložníka dohodl Juventus, který tak zřejmě již předstane usilovat o srbského reprezentanta Miloše Krasiće...

Krasić očekává brzký přestup do Juventusu

Podle všeho to již nebude trvat dlouho a Miloš Krasić se dočká přestupu do Serie A. O příchodu srbského záložníka z CSKA Moskva v těchto dnech usilovně vyjednává Juventus a podle slov hráče je vše na dobré cestě...

Rád bych do AC Milán, zopakoval Krasić

V letošní sezóně je srbský záložník Miloš Krasić jen stínem hráče, který v loňské sezóně vystřílel CSKA Moskva postup ze základní skupiny Ligy mistrů a podle všeho je už myšlenkami v jiném klubu. V rozhovoru pro srbský list Blic Online Krasič prohlásil, že si může vybírat z mnoha nápadníků a jasno by chtěl mít do mistrovství světa v Jihoafrické republice.

Agent potvrdil zájem Bayernu o Krasiče

Křídelník CSKA Moskva Miloš Krasič by z ruského klubu mohl v létě odejít. Jeho podzimní výkony vzbudily zájem několika evropských velkoklubů a agent hráče Boban Simič nyní potvrdil, že se mezi uchazeči objevil i bavorský Bayern Mnichov.

Agent: Krasić do Liverpoolu nejde, ani s ním nejednal

Dejan Joksimović, agent krajního záložníka CSKA Moskva Miloše Krasiće, hodně rychle zareagoval na spekulace anglických médií o chystaném přestupu svého agenta do Liverpoolu. Joksimović sice v Liverpoolu byl, o Krasićovi ovšem během jeho návštěvy nepadlo ani slovo...

Krasič: V létě chci odejít z CSKA

Miloš Krasič se v CSKA Moskva vypracoval v klíčovou postavu týmu a plánuje učinit další významný krok ve svoji kariéře. Srbský reprezentant plánuje prověřit své kvality v jedné z nejsilnějších evropských lig. Odejde ale nejdříve v létě.

Agent: Krasiče chtějí v Anglii. Milán má šanci v létě

Miloš Krasič i letos potvrdil svoje kvality a patřil k hlavním hvězdám ruské ligy. O přestupu záložníka CSKA Moskva na západ se píše už dlouho, 25letý hráč ale zatím vždy zůstal v Rusku. Podle Krasičova agenta je v zimě reálný přesun do anglické Premier League.

Budeme bojovat až do konce, slibuje Krasić

Moskevské CSKA mělo včera na dosah šokující vítězství na hřišti Manchesteru United, které by kromě obrovské prestiže znamenalo i zvýšené šance ruského týmu na postup ze základní skupiny B. Utkání nakonec skončilo 3:3, záložník Miloš Krasić se ale nadějí na přezimování v Lize mistrů rozhodně nevzdává...

Real lanaří Krasiče. CSKA požaduje dvacet milionů eur

Real Madrid má zájem o Miloše Krasiče. Podle španělských médií už je dokonce se záložníkem CSKA Moskva dohodnutý na podmínkách smlouvy, Rusové se ale svého klenotu lehce nezbavují. Krasič neodejde za méně než dvacet milionů eur.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele