Konečně se nám podařilo udržet čistý štít, těší se Škrteľ

FC Liverpool v sobotu popoludní konečne vyhrál. Problémy im tentokrát už Wolverhampton Wanderers nedělal, který kolísavé výkony korunoval třígolovou prohrou s klubem od řeky Mersyside. Tři zápasy bez výhry tak hosté protrhli na Molineux stadium, kde zmetli místni jednoznačním výsledkem.

Buďte trpěliví, prosí hráči Liverpoolu své fanoušky

Reds se momentálně nachází až na šestnácté pozici v Premier League, což pochopitelně jejich "fans" nemůže těšit. Svěřenci Roye Hodgsona získali z úvodních šesti zápasů jen šest bodů, přičemž vyhráli jediný zápas a na vedoucí Chelsea ztrácí již propastných devět bodů. Brankář Pepe Reina a stoper Martin Škrtel však zůstávají pozitivní a žádají čas.

Škrtel začal po dvouměsíční pauze naplno trénovat

Slovenský obránce Martin Škrtel z Liverpoolu po dvouměsíční pauze zaviněné zraněním opět naplno trénuje. Bez problémů by se tak měl dostat do formy pro mistrovství světa, které v Jihoafrické republice startuje 11. června.

Liverpool přišel o Škrteľa, má zlomenou zánártní kůstku

Liverpool i včera porazil Unireu Urziceni a zajistil si postup do osmifinále Evropské ligy, výhra 3:1 má ovšem i svou stinnou stránku. Slovenský obránce Martin Škrteľ odstoupil ze zápasu kvůli poraněnému nártu a dnešní vyšetření odhalilo zlomenou zánártní kůstku...

Škrtel má poškozenou čelist, proti Česku nastoupí s maskou

Slovenský obránce Liverpoolu Martin Škrtel si v úvodním kole anglické ligy poranil čelist a čeká ho dvoutýdenní pauza. Důležitý kvalifikační duel mistrovství světa s českou reprezentací, který se hraje 5. září v Bratislavě, by však měl stihnout a nastoupí k němu se speciální maskou.

Škrtel by kvůli zranění mohl chybět Slovákům v souboji s Českem

Slovenský fotbalista Martin Škrtel si během přípravy Liverpoolu na novou sezonu přivodil zranění podkolenní šlachy a stehenního svalu a v současnosti je mimo hru. Zatím není jisté, zda stihne začátek sezony a také kvalifikační zápas Slovenska o mistrovství světa s Českou republikou, který se hraje 5. září v Bratislavě.

Nejlepším slovenským fotbalistou roku je opět Škrtel

Martin Škrtel se stal podruhé za sebou nejlepším slovenským fotbalistou roku. Čtyřiadvacetiletý obránce FC Liverpool zvítězil v šestnáctém ročníku ankety před záložníkem Neapole Markem Hamšíkem a dnes v Bratislavě převzal trofej.

Uděláme vše, co bude v našich silách, slibuje Škrtel

Fanoušci Liverpoolu v posledních dnech nemají zrovna růžové sny. Jejich klub v Premier League začal ztrácet a vypadá to, že z titulu opět nic nebude. V osmifinále Ligy mistrů navíc Reds narazí na Real Madrid, což není soupeř z kategorie těch nejpřijatelnějších. Obránce Martin Škrtel ale o týmu nepochybuje a stále myslí na dvě trofeje...

Škrtel vyhlíží návrat na trávník

Martin Škrtel pomalu chystá návrat na zelené trávníky. Obránce Liverpoolu si v říjnu vážně poranil koleno a od té doby je na marodce. Na ní ještě několik týdnů zůstane, zpět do hry by se pak slovenský reprezentant měl vrátit v průběhu Vánoc...

Škrtel se bál konce kariéry

Když si obránce Liverpoolu Martin Škrtel o víkendu poranil zadní křížový vaz v pravém koleni, bál se, že mu skončila celá kariéra. Slovenský obránce se vážně zranil poprvé, s kolenem ale nakonec nemusel ani na operaci a zpátky ve hře by měl být kolem Vánoc.

Škrtel si poranil koleno, Benitez se obává vážného zranění

Liverpool prokázal vynikajícího týmového ducha, když otočil zápas na hřišti Manchesteru City z 0:2 na 3:2, nejlepší nálada ale v týmu manažera Rafaela Beniteze nepanuje. Důvodem je zranění Martina Škrtela po souboji s Chadem Evansem...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele