Černý a Rajnoch dali výpověď v Ankaragücü, klub jim dluží peníze

Čeští fotbalisté Jaroslav Černý a Jan Rajnoch předčasně skončili v Ankaragücü. V posledním týmu turecké ligy dali výpověď, protože jim klub dluží peníze. Částky budou pravděpodobně vymáhat přes mezinárodní federaci FIFA. Oba hráči si nyní hledají nové angažmá.

Češi měli radost, že dokázali držet krok s mistry Asie

Sáhli jsme si na dno svých sil, ale určitě jsme nezklamali. Tak viděli čeští fotbalisté remízu s Japonskem, po které se stali jedním ze tří vítězů Kirin Cupu a navázali na český triumf před třinácti lety, ke kterému stačila jejich předchůdcům jediná branka. Dnes byli rádi za remízu a podle svých slov pro výsledek udělali maximum, co bylo v jejich silách.

Reprezentanti natáčeli reklamu

"Klapka, jedem." Fotbaloví reprezentanti Milan Baroš, Roman Bednář, Jan Rajnoch, Michal Kadlec a Marek Suchý dnes dopoledne neposlouchali pokyny trenéra národního týmu Michala Bílka, ale na povel je měl režisér Jakub Kohák. V útrobách stadionu v pražském Edenu natáčeli reklamu propagující Fan club české reprezentace, který razí heslo: Fanoušek má vždycky přednost.

Sivok s Rajnochem se divili, co přinesl konec turecké ligy

V sobotu můžou Tomáš Sivok s Janem Rajnochem prožít hodně prestižní zápas, pokud na turnaji ve Spojených státech naskočí do hry proti Turecku, v jehož lize se fotbalem živí. A v neděli tam také na konci sezony poznali, že v zemi půlměsíce se může stát na hřišti opravdu všechno, když se v neděli nevídaným způsobem zamotal boj o titul.

Rajnoch: Nabídka z Ankaragücü přišla nečekaně, ale potěšila

Už téměř najisto počítal s tím, že jarní část sezony odehraje v české lize a jeho kariéru bude dál provázet spojení s mladoboleslavským klubem. Těsně před koncem přestupního termínu však reprezentantovi Janu Rajnochovi přišla atraktivní nabídka z tureckého Ankaragücü, kde vystřídal krajana Ericha Brabce.

Rajnoch odchází z Mladé Boleslavi do Ankaragücü

Reprezentant Jan Rajnoch přestupuje z Mladé Boleslavi do tureckého Ankaragücü. Dohodl se zde na smlouvě na 3,5 roku. ČTK to řekli hráčův agent Pavel Zíka ze společnosti Sport Invest a sportovní ředitel klubu Zdeněk Kudela.

Rajnoch zřejmě přestoupí do Ankaragücü, odkud odešel Brabec

Mladoboleslavský fotbalista Jan Rajnoch se může stát hráčem tureckého Ankaragücü, odkud přestoupil do pražské Sparty Erich Brabec. Turecký klub řeší nedostatek defenzivních hráčů, neboť se mu nepodařilo získat některé plánované posily zvučných jmen.

Rajnochovi chybí vízum, odletí až v pondělí

Letecký speciál s reprezentací bude mít v pátek dopoledne na palubě pouze devatenáct fotbalistů. Dodatečně nominovanému Janu Rajnochovi se totiž nepodařilo zajistit včas vízum, bez něhož nelze na území Spojených arabských emirátů vstoupit. Záložník Mladé Boleslavi proto vyrazí za svými spoluhráči až v pondělí.

Rajnoch: Dát gól, to byl můj úkol dne

Když se mladoboleslavský záložník Jan Rajnoch připravoval na dnešní utkání fotbalové ligy proti Bohemians Praha, stanovil si vlastní úkol dne - dát gól a přispět jím k výhře svého týmu. Po zápase mohl být spokojený, oboje splnil. Se spoluhráči se radoval z důležitého vítězství 4:2.

Rajnoch je rád zpátky v Mladé Boleslavi

Velká spokojenost vyzařuje z Jana Rajnocha po jeho návratu do Mladé Boleslavi. Začátkem roku odešel na půlroční hostování do Chotěbuzi, ale ani on nezabránil sestupu do druhé bundesligy, navíc v závěru soutěže vůbec nehrál a celou tuto fotbalovou epizodu považuje za nepovedenou.

Rajnochovy výkony jsou kolísavé, říkají v Chotěbuzi

Vedení fotbalistů Chotěbuzi není příliš spokojeno s výkony obránce Jana Rajnocha, jenž do Energie přišel v zimní přestávce na hostování z Mladé Boleslavi. Bundesligový klub se musí po skončení sezony rozhodnout, zda na sedmadvacetiletého Čecha uplatní opci.

Rajnocha opustila přestupová smůla a dočkal se angažmá v Německu

Když se během minulých dvou let v létě i zimě otevírala přestupová okna, spojovalo se jméno boleslavského záložníka Jana Rajnocha s mnoha zahraničními kluby. Loni v červenci už měl nakročeno do Itálie, ale odchodu do ciziny se dočkal až nyní.

Rajnoch odchází z Boleslavi, přijde Kúdela ze Sparty

Jan Rajnoch opouští Mladou Boleslav a jarní část sezony stráví na hostování v německém bundesligovém celku Energie Chotěbuz. Rajnocha ve druhém týmu české ligy nahradí Ondřej Kúdela, který přestoupil z pražské Sparty. Klub to dnes oznámil na tiskové konferenci.

Čekatel základní sestavy Rajnoch: Velké výzvy musím umět přijímat

V ostrém zápase v dresu české reprezentace se fotbalový univerzál Jan Rajnoch představil jen v závěru přípravného srpnového duelu v Anglii, a když šlo o kvalifikační body, šanci ještě kapitán Mladé Boleslavi nedostal nikdy. A teď se jí možná dočká ve středečním utkání proti Slovinsku v Teplicích.

Zklamaný Rajnoch věří, že si na něj Brückner ještě vzpomene

Zklamání ovládlo dnes hodinu po poledni Jana Rajnocha, který marně hledal své jméno v třiadvacetičlenné předběžné nominaci české reprezentace na mistrovství Evropy. Opora Mladé Boleslavi a autor letošních jedenácti prvoligových branek však tajně doufá v to, že jej trenér Karel Brückner dodatečně pozve na tréninkový kemp do Rakouska.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele