Kliment si o další rok prodlouží hostování v Bröndby

Jan Kliment bude i v příštím sezoně působit v Bröndby. Třiadvacetiletý český útočník si v dánském celku o další rok prodlouží hostování z německého Stuttgartu. Oba kluby o tom informovaly na svých webech a dohodu potvrdil na sociální síti i hráčův manažer David Nehoda.

Kliment odchází ze Stuttgartu na roční hostování do Bröndby

Útočník Jan Kliment si vyzkouší dánskou ligu. Stuttgart ho po sestupu do druhé bundesligy uvolnil na roční hostování do Bröndby Kodaň.

Kliment doufá, že díky gólu dostane ve Stuttgartu víc prostoru

Český útočník Stuttgartu Jan Kliment měl velkou radost ze své premiérové branky v bundeslize a doufá, že právě díky sobotní trefě proti Hoffenheimu dostane na hřišti víc prostoru. Dvaadvacetiletý fotbalista se také pilně učí německý jazyk, který považuje za klíčový pro svou další kariéru.

Plzeň dostala od Stuttgartu šest branek, trefil se i Kliment

Viktoria Plzeň v úvodním utkání na soustředění v Rakousku propadla v obraně a bundesligovému Stuttgartu podlehla vysoko 3:6. Mezi střelce se zapsal i český reprezentant do 21 let Jan Kliment, který debutoval za německý celek po přestupu z Jihlavy.

Euro jednadvacítek vyneslo Klimentovi angažmá ve Stuttgartu

Nečekaná hvězda mistrovství Evropy hráčů do 21 let Jan Kliment přestoupil z Jihlavy do Stuttgartu. Český útočník podepsal s bundesligovým celkem smlouvu do léta 2019. Stuttgart o tom informoval na svém webu, ČTK to potvrdil i hráčův manažer David Nehoda.

Kliment si po hattricku Srbsku poprvé užil potlesk vestoje

Útočník Jan Kliment byl hlavním hrdinou české jednadvacítky v zápase se Srbskem (4:0). Hráč Jihlavy ve druhém utkání na mistrovství Evropy vstřelil hattrick a před posledním utkáním skupiny s Německem pomohl udržet postupové naděje. Poprvé v kariéře si také Kliment vychutnal, že mu při střídání diváci tleskali a vyvolávali jeho jméno.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele