Trezeguet může chybět až pět měsíců

Nucená pauza Davida Trezegueta může být ještě delší, než se původně očekávalo. Francouzský útočník ve službách Juventusu si minulý týden poranil koleno a vedení klubu se rozhodlo poslat ho na operaci. Po ní měla původně následovat dvouměsíční přestávka, poté se mluvilo o dvojnásobné době rekonvalescence. Ta nakonec může trvat až pět měsíců...

Gigli: Manchester City hraje fantasy football

S nepříliš pozitivním ohlasem se zatím setkávají prohlášení nového majitele Manchesteru City Suleimana Al-Fahima o chystaných nákupech, dalším, kdo se jeho zájmu "vysmál", je prezident Juventusu Giovanni Cobolli Gigli...

Štastná výhra, shodli se Italové

Velmi rozpačitým způsobem vstoupili do kvalifikace o mistrovství světa obhájci titulu Italové. Ti sice vyhráli na půdě Kypru, v utkání ale byl mnohem lepší domácí celek, což uznali i sami vítězové utkání...

Kamenár se těší na Buffona, po němž pojmenoval psa

Slovenský brankář Luboš Kamenár si ve středečním utkání 3. předkola Ligy mistrů splní sen. V dresu Artmedie Petržalka si totiž zahraje proti Juventusu Turín, jehož branku hájí největší Kamenárův idol Gianluigi Buffon. Italského brankáře má natolik v oblibě, že po něm pojmenoval svého psa.

Gianluigi Buffon, Juventus, Itálie

Představte si, že máte 57 miliónů eur. Je to tak velký balík peněz, že mnozí z vás nebudou vědět co s ním udělat. Juventus měl jasno během pár minut. Koupil brankáře. A ne jen tak nějakého.

09.08.2008 Životopisy 216 komentářů
Zaujalo nás

Buffon: Finále bude dobrý výsledek

Itálie je na nadcházejícím Euru jedním z favoritů, podle gólmana Gianluigiho Buffona ale bude obhajoba světového zlata velmi těžká. Za dobrý výsledek by tak považoval i samotnou finálovou účast.

Juventus si pojistil brankáře Buffona

Gianluigi Buffon dost možná zůstane v Juventusu Turín až do konce své kariéry. Italský reprezentační brankař totiž se Starou dámou prodloužil smlouvu o další rok, nyní je v Turíně vázán do léta 2013, kdy mu bude pětatřicet let.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele