Guardiola: Hráli jsme lépe než ve finále před dvěma lety

Trenér Josep Guardiola podruhé během tří sezon dovedl Barcelonu k triumfu v Lize mistrů a znovu to bylo ve finále proti Manchesteru United. Čtyřicetiletý kouč po sobotní výhře 3:1 tvrdil, že jeho svěřenci podali lepší výkon než před dvěma lety v Římě. Po dalším úspěchu prý rozhodně neztrácí motivaci a u týmu chce vydržet ještě minimálně jednu sezonu.

Abidal po operaci nádoru změnil pohled na život a prodal auta

Éric Abidal z Barcelony přiznal, že po operaci nádoru na játrech zásadně změnil pohled na život. Francouzský obránce proto po úspěšném zotavení prodal všechna svoje auta a peníze věnoval na charitu.

Fanoušci více tleskali návratu Abidala než postupu Barcelony

Fotbalisté Barcelony si právě zajistili postup do finále Ligy mistrů, největší ovace však sklízel hráč, který byl na hřišti sotva tři minuty. Francouzský bek Éric Abidal totiž překonal nádorové onemocnění a na závěr odvety s Realem Madrid ho trenér Josep Guardiola poslal na trávník.

Abidal je v nominaci

Francouz Eric Abidal z Barcelony se již plně zotavil z operace nádoru na játrech. Podle agentury AP může jednatřicetiletý obránce nastoupit už v úterní odvetě semifinále Ligy mistrů s Realem Madrid.

Abidal se úspěšně zotavuje po operaci nádoru na játrech

Obránce Barcelony Eric Abidal se bez potíží zotavuje po operaci nádoru na játrech. Prohlásil to trenér katalánského klubu Pep Guardiola.

Abidal je po operaci, lékařům se povedlo odstranit celý nádor

Obránce Barcelony Eric Abidal má sebou operaci nádoru na játrech, která byla podle lékařů bez komplikací. Během tříhodinového zákroku se jim dnes povedlo odstranit celý tumor. Lékaři neuvedli, zda byl nádor zhoubný, či nikoli. Jednatřicetiletý francouzský reprezentant by měl zůstat v nemocnici zhruba týden.

Abidal se operaci nádoru na játrech podrobí už ve čtvrtek

Obránce francouzské reprezentace a Barcelony Eric Abidal se operaci nádoru na játrech podrobí už ve čtvrtek, tedy o den dříve než se původně plánovalo. Španělský klub to uvedl na svém webu.

Abidal má nádor na játrech a čeká ho operace

Opora francouzské reprezentace a Barcelony Eric Abidal má nádor na játrech a v pátek podstoupí operaci. Španělský klub to dnes oznámil bez dalších podrobností s ohledem na hráčovo soukromí.

Měl bych hrát v útoku, žertoval Abidal

Barcelona má za sebou těžký dvojzápas v domácím poháru proti Bilbau. Doma Katalánci remizovali bez branek a včera v odvetě uhráli postupovou remízu 1:1. Veledůležitou branku Barcelony vstřelil Eric Abidal, pro kterého to byla mimořádná událost.

Abidal si není jist, zda má ještě místo v reprezentaci

Eric Abidal se zatím nedočkal nominace od nového kouče Francouzů Laurenta Blanca a není si jist, zda ještě vůbec nějaká pozvánka do reprezentace přijde. Zkušený bek Barcelony však ujišťuje, že je stále k dispozici, připraven za Francii nastoupit.

Abidal hodlá v Barceloně ukončit kariéru

Éricu Abidalovi zbývají ještě dva roky ve smlouvě s Barcelonou, francouzský obránce ale už nyní nahlas přemýšlí o svoji budoucnosti. Jeho cílem je prodloužil stávající kontrakt, pokud by k tomu ale nedošlo, je připraven ve třiatřiceti letech ukončit kariéru...

Anelka dostal za roztržku s trenérem na MS trest na 18 zápasů

Nicolas Anelka nesmí po roztržce s trenérem na mistrovství světa v Jihoafrické republice nastoupit v 18 zápasech za francouzskou reprezentaci. Potrestáni dnes byli i další hráči, kteří po vyřazení útočníka Chelsea z týmu odmítli trénovat.

Tento týden rozhodne o naší sezóně, říká Abidal

Barcelonu čeká mimořádně náročný týden. Katalánci už zítra hostí v odvetě čtvrtfinále Ligy mistrů londýnský Arsenal, o víkendu pak přijde v domácí soutěži na řadu ostře sledované Clásico s Realem Madrid. Obránce Eric Abidal tuší, že se tento týden může rozhodnout o úspěšnosti barcelonské sezóny.

Barcelona přišla o Abidala i Tourého, oba mají prasečí chřipku

Vedení Barcelony dnes ráno informovalo o zdravotním stavu Erica Abidala, který se nakazil prasečí chřipkou. Klub také konstatoval, že jeho spoluhráč Yaya Touré podstupuje testy, které by stejné onemocnění mělo odhalit, či vyvrátit. Nemoc se však nakonec povrdila také u hráče Pobřeží slonoviny.

Tresty za karty pro tři finalisty Ligy mistrů zůstaly v platnosti

Finále fotbalové Ligy mistrů si definitivně nezahrají Darren Fletcher z Manchesteru United a barcelonští Eric Abidal a Daniel Alves. Disciplinární komise UEFA dnes odmítla odvolání klubů, které chtěly své hráče uchránit od automatického zastavení činnosti za obdržené karty v semifinálových zápasech.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele