Džeko se stal nejlepším hráčem bundesligy

Mistrovským titulem skvělá sezona pro Edina Džeka nekončí. Prestižní německý magazín Kicker totiž zvolil bosenského útočníka nejlepším hráčem uplynulého ročníku. V hlasování jej do první pozice navrhli další ligoví fotbalisté.

Diego se s Werderem rozloučil pohárem

Svůj poslední zápas v dresu Werderu Brémy již má za sebou Diego, jenž se se severoněmeckým týmem rozloučil tím nejlepším možným způsobem - vítězstvím v DFB-Pokalu. "Pohár byl to nejmenší, co jsem mohl fanouškům darovat," prohlásil brazilský špílmachr...

Diego přestoupil z Werderu do Juventusu

Diego se s definitivní platností loučí s Werderem Brémy a míří do turínského Juventusu. Brazilský záložník se na Apeninském poloostrově úspěšně podrobil lékařské prohlídce a následně podepsal pětiletou smlouvu. Finalista letošního ročníku Poháru UEFA za hráče dostane 24,5 milionu eur...

Bayern přiznal prohru. Diego by měl přestoupit do Juventusu

Už jen krůček zbývá k oficiálnímu přestupu Diega z Werderu Brémy do Juventusu. Brazilského záložníka se pokusil získat také Bayern, Diego by ale měl v pátek podepsat smlouvu s italským velkoklubem.

Diego se prý dohodl na přestupu z Brém do Juventusu

Českou hvězdu Pavla Nedvěda by mohl v záloze Juventusu nahradit Brazilec Diego z Werderu Brémy. Podle listu Corriere dello Sport se čtyřiadvacetiletý fotbalista již dohodl s italským klubem na čtyřleté smlouvě.

Bayern by ztrátu Ribéryho zacelil Diegem

Pokud Franck Ribéry skutečně po sezoně z Bayernu Mnichov odejde, pak bavorský velkoklub podepíše smlouvu s Diegem z Werderu Brémy. Alespoň to tvrdí šéf německého giganta Uli Hoeness.

Diego o budoucnosti jasno ještě nemá

Diego bude v závěru sezony bojovat v Werderem o dvě pohárové trofeje, další měsíce pak spojí s rozhodováním o své budoucnosti. O brazilského záložníka je mezi evropskými velkokluby velký zájem, sám hráč o svém osudu jasno ale ještě nemá...

Diego z Brém neutíká, ale chce hrát poháry

Werderu Brémy se letos nedaří a hrozí mu, že se pro příští sezónu neprobojuje do evropských pohárů. V tom případě by mohl přijít o Diega, svou největší hvězdu, který v pohárové Evropě nechce chybět.

Lehmann k Diegovi: Jsi podvodník!

Brankář Stuttgartu Jens Lehmann byl v neděli zlostí bez sebe. Od hráčů Werderu Brémy dostal čtyři branky a ještě se stihl pohádat se špílmachrem soupeřova mužstva Brazilcem Diegem. Toho nazval při odchodu do kabin podvodníkem.

Juventus sleduje Silvu a Diega

Juventus ve snaze najít náhradu za Pavla Nědvěda stupňuje svůj zájem o hvězdu Valencie Davida Silvu. Deník Tuttosport tvrdí, že sportovní ředitel Juventusu Alessio Secco včera přiletěl do španělské Sevilly na přátelský zápas Španělska s Anglií.

Diego řídil pod vlivem alkoholu

Brazilský fotbalista Diego byl v sobotu v noci přistižen při řízení pod vlivem alkoholu. Policie ho chytila po krátké honičce v ulicích Brém. Třiadvacetiletý reprezentant podle agentury AP s největší pravděpodobností přijde o řidičský průkaz.

Diego: Real Madrid i Juventus jsou pouhé spekulace

Záložník Diego, jeden z nejcennějších hráčů německé Bundesligy, rázně odmítnul veškeré spekulace, které jej spojovaly s možným odchodem do Juventusu nebo Realu Madrid. Ani od jednoho zájemce dosud nedostal žádnou konkrétní nabídku.

Juventus chce Schweinsteigera i další

Podle turínských novin Tuttosport dostal sportovní ředitel Juventusu Alessio Secco svolení majitelů k provedení několika velmi významných přestupů. Na sever Itálie by tedy mohla zamířit některá velká jména. Trochu nečekaně se Juve rozhodl lovit v Německu.

Allofs: Juventus o Diega neusiluje

V Itálii se opět spekuluje o možném přestupu Diega z Werderu do Juventusu. Podle tamních médií byl hráčův otec Djair da Cunha minulý týden dokonce v Turíně a sešel se se zástupci slavného klubu. K přestupu ale zřejmě jen tak nedojde, alespoň to tvrdí sportovní ředitel Werderu Klaus Allofs...

Diego by si rád zahrál Serii A

V létě se hodně mluvilo o možném odchodu Diega z Werderu Brémy a příští rok tomu jistě nebude jinak. Zájem o brazilského záložníka je především v Itálii a sám hráč přiznává, že by si tamní Serii A jednoho dne rád vyzkoušel...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele