Nesta se po zranění vrátil jako nečekaný střelec

Málokdo věřil, že se italský obránce Alessandro Nesta dokáže vrátit k vrcholovému fotbalu. On však po 18 měsících překonal zdravotní patálie a vrátil se do sestavy AC Milán. A to dokonce se střeleckou formou. V neděli zajistil svému týmu výhru 2:1 nad Chievem, když se postaral o oba góly. V předchozích 14 sezonách se přitom trefil jen pětkrát.

Nesta: Pomalu nacházíme klíč k dobrým výsledkům

AC Milán sice včera odpoledne jen zachraňoval remízu v Bergamu s místní Atalantou, po posledních výsledcích se v klubu tento výsledek bere spíše jako plusový bod z venkovního prostředí. Podle Alessandra Nesty tým pomalu nachází klíč k vyřešení současné krize.

Nesta je zpět, začal naplno trénovat

Obránce Alessandro Nesta nastoupil ke včerejšímu tréninku AC Milán. Uvedly to oficiální webové stránky klubu. Tento italský stoper se tak po ročním zranění poprvé zapojil do plného tréninkového procesu.

Vrátím se, ujišťuje fanoušky Nesta

Alessandro Nesta už rok nenastoupil za AC Milán k soutěžnímu zápasu. Zkušený obránce má dlouhotrvající problémy se zády. Italská média spekulují o konci kariéry, Nesta ale ujišťuje fanoušky, že se brzy vrátí.

Nesta se pokusí zachránit kariéru další operací zad

Bývalý italský reprezentant Alessandro Nesta se dnes podrobí operaci zad, jež by mu mohla pomoci prodloužit kariéru. Dvaatřicetiletý obránce AC Milán má potíže se zády dlouhodobě a v této sezoně kvůli nim neodehrál ani jeden zápas.

Nestovi se ozvala bolavá záda, opět se mluví o konci kariéry

Marně se fanoušci AC Milán těšili na návrat Alessandra Nesty. Bývalý italský reprezentant se před několika týdny opět zapojil do tréninku a nastoupit mohl již dnes k prestižnímu derby proti Interu, vše je ale jinak a v tuto chvíli nikdo neví, jak celá situace okolo Nesty dopadne...

Nesta se příští týden vrací do Milána

Už to nebude dlouho trvat a Alessandro Nesta se znovu zapojí do tréninku se svými spoluhráči z AC Milán. Italský obránce dlouhé měsíce laboruje s poraněnými zády, příští týden se ale vrací z Miami do Milána a hodlá všem dokázat, že stále ještě není odepsaný...

Nesta by mohl hrát v polovině února

Fanouškům milánského AC svitla naděje, že již brzy uvidí na hřišti obránce Alessandra Nestu. Ten dlouhé měsíce laboruje se zády, podle posledních informací by mohl dres Rossoneri znovu obléknout v polovině února...

Nesta začal s tréninkem

AC Milán dal zapomenout na nepovedený úvod sezony, vyhrál čtyři soutěžní zápasy v řadě a připomněl tak úmysl útočit letos na mistrovské Scudetto. Fanoušci Rossoneri a trenér Carlo Ancelotti nyní mají ještě jeden důvod k radosti - včera se do tréninku opět zapojil obránce Alessandro Nesta...

Totti s Nestou mají dveře otevřené, ujišťuje Lippi

Staronový trenér italské reprezentace Marcello Lippi potvrdil, že by se vůbec nebránil comebacku Francesca Tottiho a Alessandra Nesty do Squadry Azzurry. Oba hráči v národní týmu skončili po úspěšném mistrovství světa před dvěma lety.

Ukončí Nesta kariéru?

V Itálii se spekuluje o tom, že nadcházející sezóna bude pro Alessandra Nestu tou poslední. Důvodem údajně mají být neustávající zdravotní problémy, které zkušeného obránce provází takřka celou kariéru.

02.09.2008 Aktuality 92 komentářů
Zaujalo nás

Ancelotti se obává zranění Nesty

Trenér AC Milán Carlo Ancelotti si jistě představoval daleko klidnější průběh letní přípravy, než jaký jeho tým potkal. Rossoneri chybí hned několik hráčů - někteří jsou na olympijských hrách, jiní mají zdravotní problémy. Jedním z té druhé skupiny je obránce Alessandro Nesta...

Nestovi hrozí operace

Alessandro Nesta možná bude docenucen podstoupit operaci, která by konečně vyřešila jeho vleklé problémy se zády. Zkušený obránce má zdravotní problémy již delší dobu, nicméně vedení AC Milán možnost chirurgického zákroku striktně odmítalo. Jenže Nestův stav se nelepší a operace se pomalu začíná zdát jako jediná možnost.

Nesta vyloučil návrat do reprezentace

Francesco Totti po návratu Marcella Lippiho do funkce trenéra italského národního týmu nevyloučil, že znovu oblékne reprezentační dres, přítomnost zkušeného kouče naopak nebude mít vliv na rozhodnutí dalšího zkušeného hráče. Návrat do reprezentace vyloučil Alessandro Nesta...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele