Další články

Slavia zvítězila nad vicemistrem Polska, Baník podlehl Lechu Poznań

Slavia ve druhém přípravném utkání poprvé zvítězila. Po sobotní remíze 1:1 s Pardubicemi dnes na soustředění v Rakousku porazila polského vicemistra Vratislav 2:0. Mladá Boleslav rozstřílela druholigový Varnsdorf 5:0, Olomouc si poradila s Trenčínem 3:0. Ostrava prohrála oba dnešní zápasy, nejprve podlehla Poznani 0:2 a poté Dundee 0:3.

Třaskavý přestup: Slavia dotáhla příchod útočníka Chorého z Plzně

Tomáš Chorý přestupuje z Viktorie Plzeň do pražské Slavie, která podle nepotvrzených informací zaplatí tři miliony eur. Devětadvacetiletý útočník a sedminásobný český reprezentant podepsal s mužstvem trenéra Jindřicha Trpišovského smlouvu do roku 2027.

Další nové akvizice Liberce: Nyarko posílí ofenzivu, Ševínský defenzivu

Už třetí posilu v tomto týdnu ohlásil Liberec. Do Slovanu přišel z druholigového rakouského Lafnitzu dvacetiletý ghanský útočník Benjamin Nyarko. Severočeši o tom informovali na svém webu, délku smlouvy neuvedli. Dotaženo bylo také roční hostování bez opce stopera Adama Ševínského z druholigového B-týmu Sparty.

Očekávaná náhrada za Chorého: Plzeň dokončila příchod Ricardinha z Bulharska

Plzeň posílil útočník Ricardinho z bulharského týmu Levski Sofia. S třiadvacetiletým Brazilcem uzavřela Viktoria tříletou smlouvu.

Botos přestoupil z Helmondu do Slavie. Talentovaný Řek začne na hostování

Slavii posílil záložník Jannis-Fivos Botos z druholigového nizozemského týmu Helmond Sport. Třiadvacetiletý Řek podepsal v Edenu čtyřletou smlouvu, nejprve ale bude hostovat v jiném týmu z české ligy, který mu Pražané aktuálně hledají.

Sejk znovu odchází ze Sparty, formou hostování s opcí posílil Zagłębie Lubin

Zagłębie Lubin si z pražské Sparty vypůjčilo Václava Sejka. Kapitán české jednadvacítky bude v polském klubu do konce příští sezony hostovat, součástí dohody je také opce.

Kratochvíl odchází na Slovensko, Jablonec vyměnil za Trnavu

Miloš Kratochvíl po konci angažmá v Jablonci, kde působil šest let, odešel do Trnavy. Osmadvacetiletý záložník podepsal s třetím týmem uplynulé sezony slovenské ligy dvouletou smlouvu. Spartak o tom informoval na svém webu.

Karabec prodloužil smlouvu a míří do HSV, čeká ho zdravotní prohlídka

Den D je tady. Tedy alespoň z pohledu sparťana Adama Karabce (21). Český mládežnický reprezentant míří ve společnosti Pavla Kuky z agentury ISM do Německa, aby se v Hamburku podrobil zdravotní prohlídce.

Zvrat kolem Kratochvíla, nakonec nebude pokračovat v Jablonci. Lákají ho do zahraničí?

Záložník Miloš Kratochvíl se během soustředění v Itálii rozloučil s hráči Jablonce a odjel dokončit přestup. Severočeský klub to oznámil na svém webu. Osmadvacetiletý hráč přitom 23. června prodloužil smlouvu na Střelnici. Směr přestupu Jablonečtí neuvedli, mělo by se ale jednat o zahraniční nabídku.

Tijani pozná kouče Rooneyho, Slavia ho poslala na hostování do Plymouthu

Útočník Muhamed Tijani odchází z pražské Slavie na roční hostování do Plymouthu. Český vicemistr to oznámil na svém webu. Druholigový anglický klub může na třiadvacetiletého Nigerijce uplatnit opci na přestup. Tijaniho bude trénovat bývalý legendární anglický kanonýr Wayne Rooney, který mužstvo převzal koncem května.

Dvě posily pro Mladou Boleslav, dotáhla příchody Králika a Kozla

Slovenský stoper Martin Králik přestoupil z Českých Budějovic do Mladé Boleslavi. Středočeský klub získal také záložníka Davida Kozla, který pomohl pražské Dukle k postupu do první fotbalové ligy. Oba už s týmem trenéra Davida Holoubka v červnu zahájili letní přípravu. Mladá Boleslav, kterou čeká druhé předkolo Konferenční ligy, o posilách informovala na webu.

Liberec získal vytouženou posilu, na sever Čech přichází Hlavatý z Pardubic

Michal Hlavatý přestoupil z Pardubic do Liberce. Šestadvacetiletý záložník podepsal se Slovanem smlouvu do roku 2028.

První a druhá liga změnily název. Fortunu střídá společnost Chance

První a druhá liga počínaje dnešním dnem změnily název i identitu. Místo Fortuny je titulárním partnerem obou profesionálních soutěží jiná sázková společnost Chance. Ligová fotbalová asociace (LFA) dnes v souvislosti s tím zveřejnila nová loga, barvy, znělku či fonty. Dominantními barvami nejvyšší soutěže s oficiálním názvem Chance Liga jsou výrazná limetková a tmavě modrá.

Sparta se rozloučila s norským obráncem Vindheimem

Sparta Praha se rozloučila s norským obráncem Andreasem Vindheimem, který přišel na Letnou před pěti lety. Uplynulou sezonu strávil na hostování v Teplicích, za které však vinou zdravotních potíží ani jednou nenastoupil. Sparta dnes na svém webu uvedla, že s osmadvacetiletým hráčem neprodlouží smlouvu.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele