Zranění bylo hodně nepříjemné, ale na Albánii jsem fit, vyhlásil Souček

06.09.2023, 20:30
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (10)

Přidat komentář
Sigma Olomouc

Šilhavý po Maďarsku: "Ale Tomáš chtěl hrát..."

Reagovat
BrutusGargamel

Škoda.

Reagovat
Pablos

Trošku jsem i doufal, že by se nechtěně Šilhavému naskytla možnost, že se dá zápas odehrát i bez Suka a třeba i líp… jenže takhle se to zase nedozvíme a Tomáš si střihne svých 180+ minut.

Reagovat
Drumassacre

tak jako je odpočatej a z klubu má spíš sebevědomí po tom vstupu westhamu, zrovna teď mi to nevadí... minulou sezónu to byly mnohem horší situace...

Reagovat
Greaber

No jasně, west ham se bez něj rozjel a jeho náhrada na hřišti září tak, že bude leštit lavičku, to určitě zvedne sebevědomí.

Reagovat
veikko

Tak zase on má ve 28 letech jen 60 zápasů za repre, což není nijak zvlášť vysoká porce. V jihoamerických reprezentacích máš běžně hráče se 100+ zápasy, a to dojíždějí na repre srazy přes půl světa. Jenže ti nekončí reprezentační kariéry ve 32 letech, no.

Reagovat
Pablos

Nejde mi zase tak o něj, jde mi spíš o to, že si Šilhavý nikdy nevyzkouší jinou alternativu ani v žádném přáteláku, dokud opravdu jednou nebude chybět kvůli zranění.

Reagovat
veikko

Tak to je druhá věc, naposledy nehrál proti Estonsku 16. listopadu 2021 a střídaný byl akorát při debaklu s Portugalskem. Zrovna na DM ale máme těch přirozených alternativ asi nejvíc na všechny posty (Holeš, Král, Sadílek), takže mi to vlastně nevadí, že hraje prakticky pořád. My máme navíc typologicky tu zálohu složenou tak strašně nešťastně, což ale není Francova chyba, protože kvalitní kreativní střeďák u nás prostě chybí, že posazením Součka bys vlastně vůbec nic nezískal. Co by se spíš mohlo vyzkoušet, je vyměnit role Královi a Součkovi, tedy že by si Souček vzpomněl na léta ve Slavii a mnohem častěji mohl útočit.

Reagovat
dontcallmeandre

Působí to na mně, že si řekl, že bude rekordman ve startech za ČR, má 60 zápasů, na čecha mu chybí 64 zápasů, repre hraje cca 10 zápasů za rok.. Má co dělat.

Reagovat
Csaplárova past

Seznam těch sponzorů za jeho zády hezky ukazuje stav českého fotbalu.

Ali Pay ... jako vážně?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele