Zlín by rád atakoval prostřední nadstavbovou skupinu

28.07.2022, 13:50
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (17)

Přidat komentář
Y.N.W.A

Reálné ambice, proč ne, když se bude pod Jelínkem dařit... ale úspěch bude i záchrana vzhledem k odchodu Condeho a rozpadlé ofenzivě na začátku sezóny

Reagovat
smazaný uživatel

Za mě adept na sestup, společně s Brnem a Teplákama

Reagovat
krupa1919

Určitě ne

Reagovat
smazaný uživatel

Tak koho tipuješ ty?

Reagovat
kecipep

Šoupnul bych tam i Bohemku a vzniká nejslabší čtyčka. Ovšem Teplice a Brno jsou ještě jiný gang

Reagovat
smazaný uživatel

Bohemka mě taky napadla, ta je další na ráně podle mě

Reagovat
Lemond Laws

Bohemka myslím, že bude v klidu

Reagovat
smazaný uživatel

No někdo tam zahučí, možná někdo překvapivý, jako loni Jablonec, je ale otázka, kdo to bude

Reagovat
Hafna

Já se divím ze nikdo nezmiňuje Hradec a Budejky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Y.N.W.A

Hradec a Budějky

Reagovat
Salfovic

Hradec s Koubkem určitě ne, ČB by mě nepřekvapily.

Reagovat
Hafna

Jakožto rodák Zlínu samozřejmě přeju, navíc si myslím, že na ty podmínky to dělají dobře poslední roky. Sestupu se vyhýbají poměrně obloukem, navíc k tomu ten pohár a EL. Nestaví tým na hostování jako jiné týmy ale snaží se zapracovavat méně zname hráče a posouvat je dal (Božole, Traore nebo Conde).

Asi je tam i dobra atmosféra, i když se nekdo jinde nechyti tak se rad vrátí. Letos mají i zajímavé mladíky, Cedidla i Tkáč můžou být zajímavé artikly pro lepší týmy.

Škoda podprumerneho diváckého zázemí, ale zkratka Zlin je hokejové město, já taky jsem měl na hokej permanentku, ale na fotbal šel jednou za 3 roky. Uvidíme co nyní, když je hokej ve srackach.

Reagovat
Y.N.W.A

navíc je pro Zlín "nevýhoda" blízkost Slovácka, jako jo, rivalita a derby a tak, to je dobré, ale není to hegemon ani na úrovni kraje a v UH je holt velká konkurence při lákání fotbalistů do tohoto regionu případně i při zapracovávání místních...

Reagovat
Hafna

Je to tak, když to srovnam třeba se Sigmou, která si stahuje veškeré talenty z kraje, tak se to vlastně ani srovnat nedá. Do toho ve Zlínské mládeži dřív nefungovalo žádné propojení se školou, fotbalisti si kolikrát už v 15 museli vybírat mezi školou a fotbalem.

Do toho geografická poloha, ono když je Vám 16-17 tak se Vám nechce trávit každou druhou sobotu v autobuse kvůli 90 minutam fotbalu. Kamarád dělal dvojku Standovi Dostalovi a právě v tomto věku se mu náhodou stávalo, že se smolně zranil v pátek na tréninku před sobotním výjezdem do Plzně, Budějovic nebo Teplic a holt na zapas nemohl jet. Naštěstí zranění vždy rozhybal ve 3 ráno na parketu

Reagovat
Kucka

Reagovat
ratusek

I přes to, že se v hokeji bude hrát jen 1.liga?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele