Zatím nedosahujeme úrovně potřebné na Ligu mistrů, povzdechl si Priske

Dnes, 10:49
Aktuality
Brian Priske (© AFP)

Brian Priske má za sebou další nevydařený večer na lavičce Feyenoordu. Dánský trenér, který do Rotterdamu zamířil před sezonou z pražské Sparty, musel při své premiéře v Lize mistrů skousnout debakl 0:4 od Bayeru Leverkusen.

"Netuším, v čem byl problém. Vím, že kluci mají kvalitu i vlastnosti na to, aby byli úspěšní. Navíc mají zkušenosti s Ligou mistrů. Dnes to prostě nevyšlo," líčil po domácím debaklu Priske.

Feyenoord inkasoval čtyři branky v úvodním poločase, ve druhé pětačtyřicetiminutovce už se tak pouze dohrávalo. I přes hrozivé skóre se Priske na první půli snažil hledat pozitiva. "Nezačali jsme špatně, ale bohužel jsme udělali několik chyb v klíčových momentech," prozradil dánský trenér.

Jeho slova potvrdil i Xabi Alonso, který připustil, že si Leverkusen chvíli nedokázal poradit s nátlakovou hrou Feyenoordu. "Nebylo to snadné, ale podali jsme velmi efektivní výkon," všiml si trenér, jehož tým dal čtyři góly ze čtyř střel na branku.

"Když jsme Leverkusen pustili do šance, využil jí. Soupeř potvrdil, proč byl v minulé sezoně tak úspěšný. Je to skvěle strukturovaný tým, který dokáže potrestat každou chybu. Věděli jsme, že budeme muset odehrát perfektní zápas a to se nám bohužel nepovedlo," litoval Priske.

Dánský kouč, který se v Rotterdamu snaží navázat na práci Arneho Slota byl rád alespoň za sympatický výkon ve druhé půli. "Snažili jsme se ukázat fanouškům, že umíme navléct montérky a i za nepříznivého stavu zápas odmakáme. Bohužel je to ale málo. Ten výsledek není dobrý. Zatím nedosahujeme úrovně, která je na Ligu mistrů potřebná," řekl Priske.

Feyenoord potvrdil nevydařený start do sezony. V nizozemské Eredivisie během prvních čtyř kol poztrácel už šest bodů a na vedoucí PSV Eindhoven hned na startu sezony nabral propastné manko. "Vím, že to není dobré, ale jsem jen člověk. Věřím tomu, že to dokážeme zvrátit. V neděli potřebujeme vyhrát nad Bredou. Každé vítězství totiž týmu velmi pomůže," řekl s nadějí v hlase Priske.

"Nejsme v jednoduché situaci, ale já jsem zastáncem toho, že právě v těchto momentech se projeví vaše síla jako člověka a také jako hráče nebo trenéra," řekl Priske. "Zítra vstanu a udělám všechno pro to, abych kluky připravil na lepší výkony," dodal odhodlaně.

Autor: Livesport.cz / AFP

Komentáře (14)

Přidat komentář
juveforever

Myslím že pod Slotom by ta potrebná úroveň bola

Reagovat
kilobyte

Loni skončili ve skupině za Laziem.

Reagovat
ladyboy arsenal

Priske ty pujdeš

Reagovat
zorz767

Přál jsem si, aby ho vykopli až po porážce se Spartou. Ale obávám se, že v té době už tam dávno nebude.

Reagovat
ACSeRw!n

to uz sem nekde slysel

Reagovat
fantomas10

Monterky checked

Reagovat
kilobyte

Pečlivě sleduje naší repre a připravuje se na její převzetí.

Reagovat
delfin

Reagovat
Kejza

Reagovat
Mönchengladbach

Kdo by to byl čekal, že z těch trenérských škatulat Liverpool - Feyenoord - Sparta vyjdou vítězně na Letné, kde si jako jediní polepšili.

Reagovat
ACSMan

Snad ho nevyhodí a nevemou nám Larse

Reagovat
Txapeldun

Holandskej fotbal šel celkem dolů, český top kluby teď nebudou kvalitativně moc daleko od top holandskejch.

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Txapeldun

možná jedině PSV by bylo výraznějc odskočený

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele