Yaya Touré: Rozhodně zůstanu, fanoušci se nemusejí bát

01.06.2015, 14:23
Aktuality
Yaya Touré se rozhodl ukončit spekulace o možné změně působiště. O africkém záložníkovi se v uplynulých měsících často spekulovalo v souvislosti s odchodem z Manchesteru City a velký zájem měl jeho někdejší manažer a aktuálně kouč Interu Milán Roberto Mancini, Touré ovšem zůstane v Anglii...

"Rozhodně zůstanu, fanoušci se nemusejí bát. Mým cílem pro další sezonu je udělat všechno možné pro to, aby se tým zlepšil. Jsem si jistý, že s mými zkušenostmi, snad i kvalitami a posilami, které přijdou v dalších týdnech a měsících, bude City příští rok hodně silné," prohlásil.

32letý Touré přišel k Citizens v červenci 2010 z Barcelony a smlouvu má ještě na dva roky. Během uplynulých pěti let získal v Manchesteru dva anglické tituly, chybí mu ovšem výraznější úspěch v Lize mistrů, v níž manchesterský celek špičkový klub často připomíná pouze při pohledu na kvalitní soupisku.

"Liga mistrů je jedním z mých velkých cílů, protože City v ní jsou ve stínu United. Jejich fanoušci se k tomu někdy vracejí a říkají, že jsou špičkou, protože tuto soutěž už vyhráli. Ligu mistrů chci pro naše fanoušky a udělám pro to všechno možné," říká odhodlaně.

Autor: Tomáš Pavlík / teamtalk.com

Komentáře (623)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele