Wallem na odchodu ze Slavie? Zamířit by mohl na Ostrovy

03.08., 10:15
Aktuality
Conrad Wallem (© AFP)

Přestože odehrál všechny zápasy v letní přestávce, v ligovém ročníku dostal Conrad Wallem ve třech zápasech od Jindřicha Trpišovského dohromady jen 10 minut. Na vině je zčásti i přestupová situace okolo norského univerzála, který by rád skočil po lákavé nabídce.

Zájem o 24letého fotbalistu projevil podle informací serveru inFotbal.cz druholigový anglický Preston, sešívaní ho ale pustit nikam nechtějí. "Ano, Conrad chce nabídku z dobré soutěže přijmout, možná ho trochu ovlivňuje. My s ním počítáme, pustit ho nechceme, ale brzy se to může vyvinout jinak," přiznal kouč Slavie po výhře 1:0 na hřišti Liberce v 3. kole Chance Ligy.

Podle inFotbalu nabízí Preston za Wallema 2,5 milionu eur (63 milionů korun), což je pro klub málo. Navíc šéf sešívaných Jaroslav Tvrdík potvrdil, že Slavia nebude v létě prodávat nikoho z těch, o které stojí realizační tým.

Autor: eFotbal.cz / Jaroslav Šindelář

Komentáře (37)

Přidat komentář
Pablos

Kajmanské Ostrovy ?

Reagovat
mrtvej ofsajd

Pustil bych ho. Zda se, že na levo bude hrát Mallick Diouf se Zmrzlym. Koupili jsme ho asi za 1,5...za 3 v pohodě muze jít.

Reagovat
Freedo

Tak Wallem zvládne i zahrát levý podhrot v té naší formaci. Dobrej hráč s potenciálem. Škoda, že ho víc nestaví. Kdyby odešel Provod nebo Schranz, tak by tam mohl hrát víc

Reagovat
mrtvej ofsajd

Ja u nej moc nevím...na konci minulého podzimu hral dobře, zacal sbírat body. Na jaře hodně špatný, vypadl uplne ze sestavy.

Je to slusnej hráč, ale je rozdilovej?

Mně by jeho odchod za dobrý prachy nevadil...

Reagovat
Nuno čomes

To je tezko, když ten hráč moc nehraje, nemůžeš čekat, že za nej někdo dá 5 mega jen kvůli tomu že přišel za jedno a půl. Ať to zredukují o deset hráčů, ať ti hraci hrajou, mají výkonnost a pak je můžeš krásně zpeněžit

Reagovat
mrtvej ofsajd

Wallem dostal šancí dost. V případným odchodu bude hrát taky roli, jak je na tom Zmrzly (ted zranenej, není známo na jak dlouho).

5 mega nedostaneme, to je jasný...

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Jj, pocitame s nim, a proto dostava doslova jen minuty a prakticky na jeho pozici tahame Olayinku. To dava smysl, Jindro.

Reagovat
Sigma Olomouc

Tak on počítá s padesáti hráči.

Reagovat
Kluivert9

Jak v Chelsea...

Reagovat
Sigma Olomouc

Až na to, že v Chelsea jsou puberťáci a ve Slavii třicátnici typu Bořil, Masopust

Reagovat
Bakary3

asi tak, jeden blábol vedle druhyho

Reagovat
kilobyte

Tvrdíkovatí

Reagovat
Losinho

Normálně by nemělo smysl ho pouštět, ale jelikož z něj děláme jenom užitečnej záskok, kterýho pak zas vyndáme po jednom slabším výkonu, tak bych mu odchod přál.

Ale určitě ne za 2,5 mega

Reagovat
M.Vaza

Že by mu nestačily tři minuty na zápas. Za chvíli ti Jindro zdrhne i Jurásek. Masíčko, Provod a spol jsou nedotknutelní no..

Reagovat
Losinho

Provod docela po zásluze.

Reagovat
djiros

Ten si za chvíli zase sedne

Reagovat
jsemdement

o jeden problém ve fantě míň

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
vaala

Je skvely ze trener ma na kazdy post 3 vyborny hrace, ale ne kazdymu hraci tohle muze vyhovovat pro jeho posun. Prijde mi, ze maji nuz na krku. Jestli neudelaji titul, tak JT pujde. Misto, aby se zlepsovaly nadeje (jurasek, wallem, zafi, chytil, fila), tak sazi moc na jistoty, ktere se mu osvedcili v minulosti (maso, schranz, provod, boril).

Reagovat
Luka3enko

Tak jako já bych se mu ani nedivil, že chce odejít.Trenér řekne, že měl dobrou přípravu a že ho chce. První zápas prosedí na lávce, druhý tam je blbých 9 minut, kdy dá dokonce gól a na třetí tě pošlou na 1 minutu? Místo toho aby mu dal 20-30 minut každý zápas, když je tak dobrý a ve formě…

Reagovat
vaala

Na jednu stranu se taky nedivim. Na druhou stranu ma sanci zabojovat s tymem o LM, pripadne hrat EL. Ze by tady ztratil uplne motivaci?

Reagovat
Luka3enko

Já si spíš myslím, že ztratil důvěru v Trpiše. Měl skvělou přípravu, chválí ho za přístup, ale dostane jen pár minut. Samozřejmě Champs je pro zahraniční hráče pořád lákavější než česká liga. V tomhle se mi líbí prostě Friis, kdy dostávají prostor úplně všichni aspoň 20 minut a všichni mají nějaké zápasové vytížení. Jasně taky se to všem nelíbí, třeba Kuchta se mega vztekal, že musí na Dukle střídat, nebo Haraslín by chtěl hrát taky pořád, ale je to pro dobro týmu, kdy jsou rozehraní všichni krom Vorla s Mejdrem.

Reagovat
Nuno čomes

Tak to je ale jenom jejich problém, že mají na kazdou pozici 3 hráče a když je koupíš za balík všechny, tak pak ztrácí hodnotu

Koupit hráče za 100 mega na lavičku je na české poměry totální silenost.

Reagovat
PtákOhnívák

Když ty kluky nestavíš, nemůžeš se divit že chtějí odejít...

Místo toho hraješ nějaký prapodivný rozestavení s invertovanejma křídlama kde na jeho pozici hraje Provod co má hrát 8/10tku...

Reagovat
Nuno čomes

Reagovat
Aldeano

Reagovat
icka

Reagovat
Kucka

Reagovat
Sigma Olomouc

Nedivím se mu.

Reagovat
Witcher

Jak v anglii lítaj milardy a sem si choděj jak češi do polska

Ale velkej JT nikoho nepustí

Reagovat
mupi23

Ve mně už převládá názor na to aby duo JT+JT šlo pryč. Pokud Tvrdík začne ještě víc zasahovat do sportovní sekce a bude si myslet, že to rozumí, tak budeme rádi, že to Tykáče nepřestane za dva roky bavit. Jindra pod tlakem už dělá opravdu kraviny a to, že v podstatě už nemá místo v sestavě je naprostej nesmysl. Kdyby ti hráči dávali v hlavě takovej tlak, tak jsou v PL a ne v gambáč lize. Vůbec se mi to směřování nelíbí. Jeden týden se někomu povede zápas a šup s ním na lavičku, zvláštní chování na přestupovém trhu, opět nehrající Jurásek.

Reagovat
Bakary3

Reagovat
Luka3enko

Tykač to nezabalí, protože má obří ego a tohle má jako hračku, stejně jako Křéťa. Spíš bych se bál co bude po jejich odchodu? Jak mi Slavia přijde tak je silně řízena ze strany 2 osob (2JT) a ty když odejdou tak to může spadnout do chaosu, než se to tam nastaví, najdou se správní lidi na řízení klubu, nastavení kompetencí atd. a to kůže klidně trvat 3 roky.

Reagovat
deiw

Silně mi to připomíná Spartu v sezoně před Stramacionim, kdy tam taky byli na všechny posty pomalu 3 stejně kvalitní hráči, ale základ neměl prakticky nikdo a neustále se hledali noví, kteří už určitě "pomůžou". Jen tam alespoň nebyl problém odvolat Ščasného, narozdíl od Trpiše.

Reagovat
Modi6

Střelecký ostrov by mu nestačil???

Reagovat
Svářeč

Je mu 24, výkony jak na houpačce, nedá se asi moc čekat, že by výkonostně šel ještě bůhvíjak nahoru. Zkusil bych to vyhnat na 3 miliony a pustil ho. Víc za něj nikdy nedostanou, podle mě.

Reagovat
Me2win

Já si myslim, že on ten strop má vysoko, stačilo by ho stavět víc.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele