Věřím, že náš vlak se rozjede, řekl kouč Koubek po další ztrátě Plzně

30.07.2023, 22:22
Aktuality
Miroslav Koubek (© Viktoria Plzeň)

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (92)

Přidat komentář
kylo ren

Reagovat
smazaný uživatel

To už tam ale bude jiný strojvedoucí.

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
smazaný uživatel

Jako ne že by to bylo o Koubkovi, ale i přes postup v Kosovu, jestli nezačne sbírat body v lize tak půjde tak jako tak. Adolf se s tím párat nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

A zustal porad Adolf sefem nebo ma ted jinou pozici?

Reagovat
kilobyte

Pořád šéf, ale už nemá hlavní slovo. To budou mít noví majitelé.

Reagovat
Vrubozubec

Nevylučuje se ta první věta trochu?

Reagovat
kilobyte

Ani ne. Je pořád šéf, akorát na důležité věci musí mít schválení od majitelů.

Reagovat
delfin

Že ty rád cestuješ vlakem.

Reagovat
KingMaster13

No jen aby ten vlak nevykolejil v Kosovu

Reagovat
Pablos

Tak aby to nebyl motorák, kterej se může rozjet oba směry

Reagovat
Firkraag

Reagovat
kilobyte

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
rabbitweed

Hejda Pernica Řezník Jemelka Kopic Květ Mosquera Chorý Havel ven. Staňek Kalvach prodat dokud mají hodnotu. Možná Bucha. A vysrat se na nějaký snahy získat titul, udělat generační obměnu. Nastavit koncepci a styl fotbalu a podle toho získat trenéra a mladý hráče které to ještě baví a nechodí po hřišti tak na jarmarku. Roky se na to nedá koukat, a Míša Žloutků tomu nasadil korunu pomalý nepřesný alibistický fotbal o ničem. Připosraný celých 90 min a jen nákopy na hrot.

Reagovat
zorz767

zdá se mi to nebo zpochybňuješ zázrak ze západu?

Reagovat
kilobyte

Takhle brutální výměna by Plzeň mohla přijít draho. Nemůžeš vyhodit/prodat 10 nejhranějších hráčů loňské sezóny a přivést místo nich mladé hráče. Takový tým by se s největší pravděpodobností sesypal.

Reagovat
rabbitweed

Proto prodat hráče s největší hodnotou viz Staňek Kalvach. Ano je to radikálním. Ale dneska každý tým hraje v rychlosti a většina našich hráčů nemá rychlost. O technice se nebavím už vůbec. Pokud to opět odložíme možná ani třetí nebudeme. Prostě u nás kluci 23 a moc mladý a nezkušený, ale talenti hlavně hrát Hejdu který od loňského podzimu hraje tak, že by ho nechtěli ani v Domažlicích. Máme Vydru který je stejně tak bojovný jako Chorý ale narozdíl od něj má rychlost techniku a nepřekáží mu míč, místo toho hrajeme neustále Chorého a neustále musíme centrovat jak smyslu zbavený. Můžeme jít 4 na 2 a jsme úplně posraný a bojíme se, radši to dáme pod sebe od Krmelce jsme nedali žádnému mladému šanci. Jen taháme samé dřeva viz Potočný. Už i ty šašci z letné mají koncepci a začíná to fungovat. A nebojí se hrát s mladými hráči.

Reagovat
Prometheus

Beru,jako názor fanouška klubu, který však fotbalu absolutně nerozumí

Reagovat
rabbitweed

Když myslíš

Reagovat
db18

Staňka ale nikdo nechce...

Reagovat
bartes

Za 5 mega by ho střelili. I když, kdo ví, jak ty prodeje dělají, když nechtěli prodat Chorého za 1 mega do Maďarska

Reagovat
rabbitweed

Měl se prodat po titulu, kdy chytal jako bůh. Když jsem včera viděl některé jeho zákroky zejména ve vzduchu, musel jsem se podívat pořádně jestli to je vůbec Jindra. Nebo jestli tam není nikdo jiný.

Reagovat
bartes

mají nejvyšší čas ho prodat. Za 2 roky mu konči smlouva a vyšší cenu už mít nebude. Třeba ho pořád nechtějí pustit, takže ani neměl motivaci se snažit, zvlášť pod tím nezáživným stylem Bílka....

Reagovat
db18

Od titulu má svolení k odchodu.

Reagovat
bartes

mi neříkej, že na něho nikdy nebyla žádná nabídka. Spíš bych řekl, že jim někdo nabízel cca 7-8 mega po titulu a oni chtěli 15. A pořád se v těchto představách rozcházejí. Tzn. teď někdo nabídl 5 a oni by chtěli 10 atd. Tohle vysvětlení bych viděl reálnější, když vidím, jaké transfery dělají jiné kluby.

Reagovat
db18

U gólmanů je situace jiná. Si vem jak dlouho shání angažmá Vaclík, který je volným hráčem... dál je volný De Gea, Timo Horn... ale i Nita nebo Holec...

...dál jsou na prodej jména jako Kovář nebo Sommer.

Reagovat
bartes

Vaclíkovi je 34 a nabídky měl, jen chtěl adekvátní. De Gea je top brankář, takže tam to bude o penězích, ale angažmá najde, Horn nevím, Nitovi je 35, ale doma v Rumunsku je pořád za boha, takže by mohl chytat tam a Holec je průměr, který nechytal ani za Spartu a přitom se dostal do Lechu.

Fakt se mi moc nechce věřit, že celé 2 roky Staněk, jasná 1 Plzně a reprezentant, neměl nějakou adekvátní nabídku ze středu/spodku TOP ligy, případně nějaký top tým Polska, Turecka, Řecka atd..

Reagovat
Sosi

Tak pro Plzen je vyhodnejsi si jej nechat, nez zinkasovat par mil. Ma pro ne vetsi hodnotu nez prodany.

Reagovat
db18

To zase ne, máme Jedličku.

Reagovat
smazaný uživatel

Polsko určitě ne, nejdražší příchod do jejich ligy byl 1,8 mil. €, Řecko už taky není tak solventní, jediné, kam by mohl Staněk jít, je to Turecko, ale zase aby ta částka pro Plzeň byla zajímavá, tak by musela přijít nabídka z Gala nebo Besiktase a to nehrozí. Možná se ho pokusí rok před koncem smlouvy někam střelit za 2-3 mil., pokud usoudí, že ho Jedlička (nebo někdo jiný) dokáže plnohodnotně nahradit.

Reagovat
Martin9719

Neumí nohama to je to co mu blokuje přestup. Lepší byl i Pavlas.

Reagovat
db18

Reagovat
BBystr

Čo je toto dnes za móda? Neviem dobre rozohrať tak je na figu brankár? Takže mám super rozohrávku, ale neviem chytať, tak ma chce pol sveta ... dnes je všetko naopak

Reagovat
Martin9719

Je to tak. Podle mě Kovář taky není žádnej top brankář, ale umí rozehrávat a proto ho mají za boha.

Reagovat
ACSeRw!n

neni top a proto ho chce pulka Evropy

Reagovat
Martin9719

To už by někde byl asi když je prakticky ofiko na prodej.

Reagovat
O.Giroud

Čo je na tom zvláštne? Futbal sa vyvíja, tiež pred x rokmi si v tíme chcel mať nejakého brúsiča, ktorý hrá tvrdo ale teraz ti je k ničomu ak nevie hrať aj futbal. Od krajných obrancov sa tiež očakáva skôr podpora útoku než bránenie

Reagovat
BBystr

no tak ja by som určite chcel mať v klube radšej brankára, ktorý vie chytať ale nevie povedzme rozohrať na 40m (napr: Navas) ako mať brankára, ktorý nevie chytať

Reagovat
O.Giroud

tvoja volba, ale tie najlepšie kluby idú touto cestou. Ak si tím čo len bráni tak ti môže asi byť jedno rozohrávka u brankára a nikto nehovorí, že u brankára chceš mať len dobrú rozohrávku a ostatné ťa nezaujíma.

Reagovat
BBystr

tak samozrejme je to môj názor na brankára, pretože pre mňa sú u brankára naozaj najdôležitejšie vlastnosti to či je dobrý v tých brankárskych vlastnostiach ... ale čo sa týka tých ostatných pozícií tak samozrejme súhlasím, že povedzme taký stopér okrem bránenia (aj keď aj to by bola u mňa prvoradá veličina) musí už vedieť aj založiť útok a samozrejme aj od krajných obrancov to čo si napísal

Reagovat
ACSeRw!n

jo, to zni jako dobrej plan... 10 let zpatky

Reagovat
BBystr

aha takže ty by si dal do brány brankára ktorý vie založiť útok, ale z každej strely dostane gól tak to gratulujem ... čo tak do brány rovno postaviť napr Pirla

Reagovat
bartes

A když to Staněk viděl, že tam dohoda není možná, tak jednoduše ztratil motivaci se snažit.....celé to do sebe docela zapadá

Reagovat
db18

Reagovat
Prometheus

Během přestupáku na něho nepřišla jediná nabídka,to se pak prodává těžko

Reagovat
db18

Reagovat
db18

Povolení měl, ale nepřišla nabídka.

Reagovat
kilobyte

Za to vyhodit v podstatě základní sestavu a postavit tým na mladých vás dostane do top 3.

Reagovat
Martin9719

Tak vrátit např. Hlavatého, do sestavy Šulc, Hranáč, Dweh, Čihák, Jirka, Rafiu a za chvíli možná bude na čem stavět.

Reagovat
rabbitweed

Výjimečně souhlasím, Hranáč včera ukázal že je lepší než Hejda s Jemelkou dohromady, to samý Dweh ale stejně budou hrát koně.

Reagovat
Martin9719

Tak Hejda v podstatě nic extra nezkazil a ještě dál gól, naopak když vidíš na konci jak jde Kliment do souboje půl minuty před koncem na půlce na padající míč a Koubek ještě řve bojuj! on to prohraje a Hradec jde dopředu, je z toho aut a zbytek už známe - to je na přes držku. To samý jak to tam řeší Traore před prázdnou bránou v 90 minutě.

Reagovat
rabbitweed

Hele si neviděl ten moment jak dal narážecku před velkým vápnem šel dovnitř a pak chyběl a byl z toho rychlý protiútok úplně zbytečně. Celkově rozehrávka pomalá nepřesná, rychlostně úplně v prdeli. Nejistý v osobních soubojích. A to že dal gól ? Z té situace by to trefil snad každý. A proti Dritě kdy kvůli němu měl jít Staňek ven ?

Reagovat
db18

Včera Hejda dobrý, dvakrát tam hodně zabral a ukázal, že rychlost ještě má a zachraňoval to tam skluzem... ideálně bych to viděl na středovou trojici Hranáč, Hejda, Dweh.

Reagovat
Martin9719

Reagovat
kilobyte

Za chvíli? Spíše za pár sezón. Takový radikální řez a sázka na mladé by vám "sebralo" pár sezón. A i kdybyste ten směr udrželi, tak by nebyla jistota, že byste se dostali do top3. Spíše byste se dostali do skupiny, které by bojovala o třetí místo.

Reagovat
Martin9719

No tak letos to na nic jiného nevypadá s tím co je momentálně v základní sestavě.

Reagovat
Martin9719

Letos to hlavně vypadá na ten vámi zbožný pád dolů kam nás tlacite už 12 let.

Reagovat
kilobyte

Tak tu přestavbu jste měli dělat dlouhodobě. Roky mladé hráče přehlížíte a teď by měli na nich stavět? To by dopadlo ještě hůře než se současnou partou.

Reagovat
Martin9719

A jak to bylo u vás?

Reagovat
kilobyte

My jsme dávali mladým šanci dlouhodobě do sezóny 17/18. Pak přišli asi 2 sezóny s vyhořelými cizinci a následně návrat k začleňování mladých talentů. Jenže jak se vyhodili ti cizinci, tak byl pak právě problém s tím, že nám chyběli starší hráči, kteří by měli kvalitu. Ty zkušenosti jsou prostě vždycky potřeba.

Reagovat
Martin9719

Jo je to tak, u nás si myslím že třeba min. ten Hejda by hrát pořád mohl, ale ostatní jako Kopic nebo Mosquera kteří nemají čísla už by se mohli pomalu obměnit.

Reagovat
bartes

Já bych mu 10 kol nebo podzim dal. Stejně ta celková výměna bude za rok po jeho odchodu. Majitelé se potřebují rozkoukat, takže ti teď poznávají klub. Po podzimu si to můžou vyhodnotit a udělat radikální řez nebo se připravit na větší změny po sezóně, tzn. dát hráčům najevo, že jsou na prodej a ty prodeje pak v létě realizovat.

I kdyby teď udělali kdo ví, co, tak na poháry to velký vliv mít nebude. To by museli koupit najednou 5-6 hráčů do základu a to nikdo neudělá. Celkově se teď bije Bílkův beton a Koubkův ofenzivní styl, který je právě mnohem náročnější na jednotlivé hráče a už se nestačí postavit do bloku jak 11 sněhuláků za Bílka.

Reagovat
Sosi

Přesně

Reagovat
Martin9719

Stačí když vytahnes obranu a všechno je jinak.

Reagovat
Rudy

Jaky je vekovy prumer obrany? Na tohle potrebujes rychle obrance, predpokladam ze do zimy neomladnou Kdo z hracu je tam mlady, dravy, lacnici po uspechu?

Reagovat
Martin9719

Paluska, Dweh, Hranáč.

Reagovat
Martin9719

Nevěřím hlavně tomu že Jemelka je prozatím neúspěšnější stoper co se týče vyhraných soubojů, po včerejšku je to paradox o to víc.

Reagovat
Modi6

Pokud vyhrají v Kosovu, vlak se rozjet může. Pokud vypadnou s touhle Dritou, ocitnou na slepé koleji. Taková ostuda by se vydýchávala hodně dlouho.

Reagovat
kilobyte

Si hraje na ČD? Po každém zápase vyhlásí nový počet minut zpoždění?

Reagovat
ACSeRw!n

Vaclik do Plzne

Reagovat
db18

Reagovat
ACSeRw!n

pry uz byla schuzka se Sadkem, vypada to dost realne

Reagovat
db18

Jo, že Vaclík byl ve VIPu a Šádek byl přitom na hřišti.

Reagovat
ACSeRw!n

no uvidime.. do Kolina pry nechce, ze mu nabidli malej plat a smlouvu jen na rok zase vy golmana asi nepotrebujete

Reagovat
Martin9719

zdroj?

Reagovat
db18

Žongl.

Reagovat
Martin9719

Hlavně že Hlavatý běhá v Pardubicích. Ale přivedeme radši brankáře.

Reagovat
db18

By mne zajímala opce na zpětný odkup, jestli máme... ale to on by asi zpátky už ani nechtěl. Nakonec ještě vezmem Kaloče a bude vymalováno...

Reagovat
Martin9719

No tak on už něco takovýho naznačoval, že teď konečně někam patří. A když si popovídá s Šulcem tak bude mít jasno. Pro mě by to byl záložník číslo 1 momentálně i před Kalvachem. Co ten oběhá prostoru to snad ani není možný.

Reagovat
db18

Buď a nebo ho zkusit na RWB, ale tam to zase jde Jirkovi, tak spíš na střed zálohy no.

Reagovat
Martin9719

On musí jednoznačně kamkoliv na střed zálohy, u nás ideálně 8.

Reagovat
db18

Reagovat
ratusek

Vy fakt chcete Kaloče?

Reagovat
Martin9719

Ne Hlavatého, ale vedení ho nechce.

Reagovat
db18

Reagovat
KingMaster13

Odmítl být dvojka Kolína aby byl dvojka v Plzni

Reagovat
db18

Reagovat
Martin9719

Co to je za pitchovinu? My snad potřebujeme gólmany?

Reagovat
db18

Reagovat
John Obi Mikel

Staněk někam jde?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele